Berita ganja panganyarna
Pilih Page

UU Perbankan SAFE Nyayogikeun Aksés ka Layanan Perbankan

UU Perbankan SAFE Nyayogikeun Aksés ka Perbankan Layanan kanggo Usaha Sah Sah Berkaitan

Usaha ganja légal ayeuna mangrupikeun salah sahiji industri anu paling megah di Amérika Serikat sareng rohangan anu ageung pikeun kamekaran. Dina taun 2017 waé, industri ganja nyatakeun jumlahna diobral $ 9 milyar, sareng kamekaran pasar diperkirakeun kaserang $ 21 milyar ku 2021. Sapertos ayeuna, langkung ti 33 nagara parantos ngajukeun penggunaan ubar kanggo tujuan médis sareng rekreasi, kalebet California , Maine, Massachusetts, Nevada, sareng Kacamatan Columbia.

Padahal cannabis ieu beuki janten hukum, seueur nagara masih nganggap ubar haram sapertos per undang-undang féderal. Sapertos kitu, nyusul hukum kaayaan penting upami anjeun hoyong asup kana industri. Usahawan anu badé nyetél bisnis ganja légal kedah matuh aturan sareng peraturan ganja anu kompléks, anu kantos mekar.

Dina tulisan ieu, urang bakal ngajalajanan pertimbangan hukum anu kalebet dina netepkeun usaha anu kalebet hubungan ganja, milih jinis bisnis pikeun kalibet, sareng ngamankeun jasa perumahan sareng perbankan pikeun bisnis.

Milih Usaha ganja anu sah

Unggal nagara ngagaduhan jinis lisénsi unik, kitu ogé undang-undang sareng peraturan anu ngatur industri ganja. Pikeun ngoperasikeun usaha anu tiasa aya ganja, anjeun kedah ngamankeun lisénsi ti nagara masing-masing. Tilu rupa jinis bisnis ganja wujud; budidaya, penjualan ritel, sareng produks produk anu diinip.

Usaha anu aub dina budidaya ganja parantos diatur langkung seueur dibanding mitra pamilike. Tanaman ganja nyakup paningkatan, pangatusan, pangatikan, pangubaran, sareng bungkusan ubar anu dijual pikeun dispénsari atanapi fasilitas ritel. Operasi ieu butuh tingkat kaahlian hortikultura anu luhur sareng modal awal anu ageung.

Usaha produk anu infus ngalibatkeun akuisisi ganja, uyah, sareng tinctures tina fasilitas anu otorisasi sareng nyayogikeunana pikeun pasien sareng pangguna rekreasi. Usaha ieu ogé ngalibatkeun prosés ékstrak résin tina ubar sareng nyiptakeun produk anu dipenta pikeun dijual, anu satuluyna para pangusaha teras pangiriman produk anu infused dina bentuk rangkep ka toko ritel sareng dispensaries.

Penjualan ritel (ogé katelah koléktip atanapi dispensari) ngarujuk ka toko umum anu ngurus penjualan produk nu aya ganja pikeun pangguna anu otorisasi akhir. Fasilitas ieu sumber obat tina kultivar ganja atanapi prosesor anu ngagaduhan lisénsi pikeun pasien anu cocog sareng palanggan. Nyetélkeun jinis bisnis ieu sesah sareng mahal, tapi hadiahna lumayan janten sakali gulung.

Sateuacan anjeun nyetél bisnis ganja, langkung saé pikeun ngahontal ka pengacara anu khusus dina bidang ganja. Pangacara anu museurkeun ganja bakal ngobrol sareng anjeun sadayana nyatakeun undang-undang sareng peraturan sareng ngabantosan anjeun pikeun lisénsi sapertos perda. Sababaraha nagara ngagaduhan jandela aplikasi lisénsi kabuka dimana sababaraha lisénsi dikaluarkeun sakaligus, sedengkeun anu sanés ngawatesan jumlah aplikasi lisénsi sareng ngabutuhkeun bukti kompetensi sareng kasadiaan modal.

A pengacara ganja anu dilisensikeun bakal ngabantosan anjeun nyepetkeun aplikasi lisénsi sareng persetujuan supados bisnis anjeun tiasa bangun sareng ngajalankeun pas mungkin. Tanpa pengacara, anjeun tiasa ngalakukeun kasalahan dina aplikasi, anu bakal tiasa reureuh atanapi ngaleungitkeun sadayana prosés. Pengacara bakal ngabantosan anjeun nyumponan sagala syarat pangaturan pikeun mastikeun anjeun tetep patuh sakumaha unggal syarat aplikasi lisénsi anjeun.

Ngamankeun Tanah Perumahan pikeun Bisnis ganja anu sah

Anjeun kedah milarian lokasi anu tiasa dipikabutuh pikeun usaha berorientasi ganja anjeun anu bakal gampang diaksés ka para nasabah anu dituju. Sababaraha faktor anu mangaruhan lokasi fasilitas anjeun kalebet biaya perumahan sareng jarak ka sakola, gereja, sareng pusat asuhan.

Naha atanapi lalulintas dahareun henteu janten perhatian utama anjeun, anjeun ogé kedah nungtut kabijakan zoning lokal sareng kabupatenna nalika milih lokasi pikeun bisnis ganja anjeun. Kaseueuran hukum zoning nyatakeun yén usaha anu aya hubunganna sareng ganja kedah aya sakitar 1,000 ft jauh ti sakola, pusat asuhan, sareng garéja.

Anjeun tiasa nyetél konsultasi sareng ahli industri pikeun prakték pangsaéna nalika ngamankeun perumahan pikeun usaha ganja anu sah. Anjeun bakal dipandu kumaha milih lokasi anu saé supados anjeun tiasa ngajaga usaha anjeun sakedik-gancang.

Act Bank Perbankan SAFE SAFE

Sanaos langkung ti satengah nagara Amérika Serikat parantos nga-legalisasi sareng kagunaan ganja, seueur bank henteu hilap jasa jasa anu otorisasi di industri kusabab sieun hukuman féderal. Perbatasan bank federal anu terus-terusan ngadamel pamilik usaha ganja pikeun nganyahokeun artos kas artos henteu sanggup ngabuka akun bank nganggo lembaga keuangan anu dibutuhkeun.

Untungna, watesan ieu ampir ditungtungan ku persetujuan UU Perbankan SAFE ku anggota parlemén California Senén jeung Illionis. Dina undang-undang, uni kiridit sareng bank swasta diidinan nyandak piagam nagara kawates-tujuan pikeun ngabantosan aranjeunna nyayogikeun jasa depositori ka éntitas bisnis ganja-hukum. Perda perbankan cannabis anyar bakal ngalangi pejabat féderal pikeun nimukeun hukuman di bank-bank anu milih jasa sahandapeun anu aya hubunganana ganja (CRB).

Undang-undang Perbankan anu Aman sareng Adil (SAFE) Perbankan ieu ngagaduhan nyayogikeun palabuhan anu épéktip sareng aman ka lembaga perbankan piaraan anu damel sareng usaha ganja. Panerapan, anu nampi persetujuan grup parlemén ageung sareng rupa-rupa, bakal ngeureunkeun lembaga nagara tina ngaluarkeun sanksi federal ka bank-bank anu damel sareng CRBs di nagara-nagara dimana ganja sah dina hukum.

UU Perbankan SAFE, anu disponsoran ku Ed Perlmutter, Denny Heck, Warren Davidson, sareng Steve Stivers kalayan dukungan sektor perbankan, narékahan ngeureunkeun régulator perbankan federal tina ngancam sistem perbankan tradisional semata-mata kumargi paréntahna aya CRBs. Éta ogé narékahan pikeun nangtayungan pagawé bank ti tanggung jawab pendakwaan nagara nalika damel sareng usaha ganja.

Perda anyar ogé ngahalang usaha ku hiji nagara pikeun maksa lembaga perbankan pikeun ngeureunkeun nyayogikeun jasa depositori ka CRB, ngawates asuransi na pikeun ngalayanan CRB, ngaleungitkeun kiridit dilakukeun dina CRB, atanapi nyandak tindakan sanés anu dianggap prasangka dina hiji nagara. dimana ganja sacara hukum.

Nyiptakeun palabuhan anu aman ieu bakal ngajagi bank tradisional tina naon waé wangun réprési régional ti régulator perbankan federal. UU Perbankan SAFE ngakuan kapasitas sistem perbankan tradisional pikeun ngalayanan pinuh ku industri ieu, ku kituna teu peryogi nagara pikeun ngahijina kumpulan kiridit sanés pikeun ngalayanan jasa CRB.

Saha Urang Dupi

Kami teguh hukum jasa anu didasarkeun dina Peoria, Illinois. Nami abdi nyaéta Jaksa Thomas Howard. Kuring ngagaduhan tim pengacara berbakat, berbakat, sareng pengacara khusus anu masihan naséhat hukum lengkep pikeun klien dina industri ganja. Kalayan sareng tim kuring, kami tiasa ngabantosan anjeun, ngatur, sareng ngajagi usaha ganja anjeun, ngajamin lisénsi kaayaan sareng idin kotamadya, mendakan lokasi anu sampurna pikeun situs bisnis ganja anjeun, sareng pangaruh lembaga depositori pikeun nawiskeun jasa perbankan pikeun usaha anu aya ganja. .

Naha Pilih Us?

Urang ngarti yén nyetél bisnis anu aya hubunganna ganja butuh pamahaman anu jero ngeunaan peraturan hukum anu rumit dina séktor ieu. Kawijakan féderal anu ngatur budidaya, pamilikan, sareng distribusi ganja janten robih. Kusabab ieu, tujuan urang pikeun ngabantosan pangusaha ngamimitian usaha anu giat dina industri ganja médis sareng rekreasi.

Kami bangga dina ahli hukum bisnis ganja anu kompeten, anu ngagaduhan kabiasaan anu lengkep sareng hukum federal, nagara, sareng undang-undang lokal anu ngatur jinis bisnis ieu. Kami hoyong ngabantosan anjeun tetep dina luhureun industri ieu terus-terusan ku sésana 100% patuh sagala peraturan anu sayogi. Kami gairah mastikeun yén anjeun ngartos tiap hukum anu berlaku pikeun kaayaan anjeun supados bisnis anjeun suksés.

Sambung sareng ahli hukum anu berpangkalan di Illinois ayeuna pikeun ngajadwalkeun konsultasi. Kami di dieu pikeun ngajagi usaha ganja budding anjeun dina unggal léngkah.

Pembaruan litigasi ganja Illionis

Pembaruan litigasi ganja Illionis

   Proses aplikasi lisénsi ganja Illionis parantos seueur hal tapi sampurna. Hasil dina seueur gugatan sareng seueur henteu puas umum. Kami mutuskeun pikeun ngapdét anjeun dina sagala hal anu lumangsung sareng prosés anu jero, naha éta parantos ngaluarkeun seuneu ...

Asuransi Ganja Sareng Industri Hemp

Asuransi Ganja Sareng Industri Hemp

Cakupan Asuransi Asuransi Ganja sareng Hemp mangrupikeun kabutuhan pikeun bisnis di unggal industri, anu aya hubunganana sareng ganja pastina sanés istiméwa. Tapi tangtosna, asuransi dina industri ganja hadir sareng corak sareng seueur komplikasi, sapertos ...

Thomas Howard

Thomas Howard

Pengacara ganja

Thomas Howard parantos lami-lami usahana dina bisnis sareng tiasa ngabantosan panunjuk arah ka cai anu langkung nguntungkeun.

Thomas Howard aya dina bal sareng parantos réngsé. Gampang tiasa damel, berkomunikasi kalayan leres, sareng kuring bakal nyarankeun anjeunna iraha waé.

R. Martindale

Nuturkeun Kami Dina Facebook

Pengacara Industri Ganja nyaéta Stumari situs dirancang pikeun bisnis konsultasi Tom Howard sareng prakték hukum di teguh hukum na Dasar Barangan.

Peryogi Pengacara Ganja Pikeun Usaha anjeun?

Pengacara bisnis ganja kami ogé boga usaha. Kami tiasa ngabantosan anjeun ngawangun bisnis anjeun atanapi ngabantosan ngajagaan tina peraturan anu beurat teuing.

pengacara industri ganja

316 SW Washington St, Suite 1A Peoria,
Il 61602, AS
Telepon Kami 309-740-4033 || e-Mail Us tom@collateralbase.com

pengacara industri ganja

150 S. Wacker Girang,
Suite 2400 Chicago IL, 60606, AS
Telepon Kami 312-741-1009 || e-Mail Us tom@collateralbase.com

pengacara industri ganja

316 SW Washington St, Suite 1A Peoria,
Il 61602, AS
Telepon Kami 309-740-4033 || e-Mail Us tom@collateralbase.com

pengacara industri ganja

150 S. Wacker Girang,
Suite 2400 Chicago IL, 60606, AS
Telepon Kami 312-741-1009 || e-Mail Us tom@collateralbase.com
Warta Industri Ganja

Warta Industri Ganja

Ngalanggan sareng kéngingkeun pangénggalna dina industri ganja. Ngawengku eusi éksklusif anu ngan ukur dibagi sareng palanggan.

Geus hasil ngalanggan!

bagikeun ieu