Berita ganja panganyarna
Pilih Page

Daérah Dipasihna Anu Terpasang

Wewengkon anu henteu saimbang proporsi Illionis nyepeng konci status ngalamar ekuitas sosial dina Perda sareng UU Pajak. Peta Daérah Anu Teu Disangka saimbang

Daérah anu dipiharep sacara teu jelas

"Daérah anu henteu saé propésional" di illinois new Cannabis Regulate & Tax Act mangrupikeun daérah kota anu ngagaduhan kamiskinan sareng seueur panangkepan anu patali sareng ganja. Daérah Anu Henteu saimbang Disebut tina dua per tilu unsur pikeun pangalam ekuitas sosial. Kituna daérah anu henteu saé propésional peta illinas penting pisan. Daérah-daérah ieu ayeuna nuju disusun ku Dinas Perdagangan sareng Pangembangan Ékonomi pikeun Illionis sareng kedah di dieu menit ayeuna.

Diajar ngeunaan daérah anu teu dampak di Illinois

 

"Daérah anu henteu saé propinsi Illinoy" hartosna:

"Disproportionately Impacted Area" means a census tract or comparable geographic area that satisfies the following criteria as determined by the Department of Commerce and Economic Opportunity, that: 
(1) meets at least one of the following criteria: 
(A) the area has a poverty rate of at least 20%
according to the latest federal decennial census; or
(B) 75% or more of the children in the area
participate in the federal free lunch program according to reported statistics from the State Board of Education; or
(C) at least 20% of the households in the area
receive assistance under the Supplemental Nutrition Assistance Program; or
(D) the area has an average unemployment rate, as
determined by the Illinois Department of Employment Security, that is more than 120% of the national unemployment average, as determined by the United States Department of Labor, for a period of at least 2 consecutive calendar years preceding the date of the application; and
(2) has high rates of arrest, conviction, and
incarceration related to the sale, possession, use, cultivation, manufacture, or transport of cannabis.

 

Kesan Peta anu teu saimbang sacara lengkep - DCEO

Tanggal 4 Séptémber 2019, Departemen Kauangan dan Peraturan Profesional di Illinois (IDFPR) parantos nganyahokeun Patanyaan Sering Ditanya (FAQ) Bagian tina situs wanoja ganja pikeun ngeureunkeun tanggal 60 dinten sareng partisipasi hiji lembaga dina nyiptakeun peta pikeun Disproportionally Dipasihan Wewengkon.

Wewengkon Dipasang Disépolusiasi Anu Dipasang ku DCEO

Daérah anu dampak sacara teu saé DCED

 

FAQ anu kantos kabaca:

Daérah anu dampak sacara teu saé

Thomas Howard

Thomas Howard

Pengacara ganja

Thomas Howard parantos lami-lami usahana dina bisnis sareng tiasa ngabantosan panunjuk arah ka cai anu langkung nguntungkeun.

Nuturkeun Kami Dina Facebook

Pembaruan litigasi ganja Illionis

Pembaruan litigasi ganja Illionis

   Proses aplikasi lisénsi ganja Illionis parantos seueur hal tapi sampurna. Hasil dina seueur gugatan sareng seueur henteu puas umum. Kami mutuskeun pikeun ngapdét anjeun dina sagala hal anu lumangsung sareng prosés anu jero, naha éta parantos ngaluarkeun seuneu ...

Asuransi Ganja Sareng Industri Hemp

Asuransi Ganja Sareng Industri Hemp

Cakupan Asuransi Asuransi Ganja sareng Hemp mangrupikeun kabutuhan pikeun bisnis di unggal industri, anu aya hubunganana sareng ganja pastina sanés istiméwa. Tapi tangtosna, asuransi dina industri ganja hadir sareng corak sareng seueur komplikasi, sapertos ...

Peryogi Pengacara Ganja Pikeun Usaha anjeun?

Pengacara bisnis ganja kami ogé boga usaha. Kami tiasa ngabantosan anjeun ngawangun bisnis anjeun atanapi ngabantosan ngajagaan tina peraturan anu beurat teuing.

pengacara industri ganja

316 SW Washington St, Suite 1A Peoria,
Il 61602, AS
Telepon Kami 309-740-4033 || e-Mail Us tom@collateralbase.com

pengacara industri ganja

150 S. Wacker Girang,
Suite 2400 Chicago IL, 60606, AS
Telepon Kami 312-741-1009 || e-Mail Us tom@collateralbase.com

pengacara industri ganja

316 SW Washington St, Suite 1A Peoria,
Il 61602, AS
Telepon Kami 309-740-4033 || e-Mail Us tom@collateralbase.com

pengacara industri ganja

150 S. Wacker Girang,
Suite 2400 Chicago IL, 60606, AS
Telepon Kami 312-741-1009 || e-Mail Us tom@collateralbase.com

pengacara industri ganja

316 SW Washington St, Peoria,
Il 61602, AS
Telepon Kami (309) 740-4033 || e-Mail Us tom@collateralbase.com
Warta Industri Ganja

Warta Industri Ganja

Ngalanggan sareng kéngingkeun pangénggalna dina industri ganja. Ngawengku eusi éksklusif anu ngan ukur dibagi sareng palanggan.

Geus hasil ngalanggan!

bagikeun ieu