Berita ganja panganyarna
Pilih Page

Pengacara Florida Ganja

Pengacara Bisnis Ganja Ngajelaskeun Hukum Ganja Médis di Florida

Pengacara Florida Ganja

Ngadangukeun na dina PodCast atanapi Lalajo YouTube dina Hukum Ganja Florida Pikeun Pangacara Ganja Florida khusus anu urang wawancarai - didatangan Mr. Cannabis Law, Dustin Robinson, dina halaman wébna: Mr. Cannabislaw.com

Status Florida Hukum ganja / Hukum ganja

"Hukum Ganja Florida" kakurangan tina populasi anu sepuh pisan sareng konservatif anu masih nyepeng hiji un stigma ngeunaan ganja, anu disebat ganja sacara sah di nagara Florida. Florida ngagaduhan program ganja médis anu mantep kalayan sakitar 300,000 pasién. Legalisasi pinuh ganja di Florida sigana bakal timbul ti prakarsa sora salaku hukum ganja médis na sumping - milari 2022 pikeun sora dina legalisasi ganja di Florida.

PELARAS POST: Kéngingkeun Padamelan di Industri Ganja

PELARAS POST: Kumaha Nyéwa Pengacara Ganja pikeun Bisnis Anjeun

Hoyong Buka Tukang Kerajinan

Dumasar kana hukum Florida ganja ayeuna, bahkan jumlah leutik ganja henteu haram di nagara ieu. Para pajabat ngaku yén milu 20 gram atanapi kirang tina ganja mangrupikeun palanggaran salah. Ieu mangrupakeun aturan pangaturan ganja Florida anu ayeuna.

Kumaha parobahan ieu di hareup, sareng urang bakal tiasa ningali sababaraha parobihan ganja Florida? Dina momen ieu, urang tiasa ningali sajarah hukum ganja di Florida. Ganja ganja dikaluarkeun dina kaayaan ieu, sedengkeun rekreasi ganja di Florida masih ditaroskeun.

 

Naon Hukum Ganja Florida Ayeuna?

Upami anjeun gaduh 20 gram atanapi kirang ganja, anjeun tiasa didenda ku denda maksimum $ 1,000. Anjeun ogé tiasa nampi hukuman maksimal sataun di penjara nagara lokal. Misdemeanor nanaon ieu kirang serius tibatan felony. Pikeun mumpuni pikeun felony, anjeun kedah ngagaduhan langkung ti 20 gram ganja.

Hasilna ageung upami anjeun ngajual ganja. Ieu dilarapkeun kana daérah anu jarakna 1,000 kaki sakola, kuliah, taman, atanapi felony lain anu dihukum dieusian. Anjeun tiasa kéngingkeun denda maksimum $ 10,000 sareng kalimat maksimum 15 taun. Ieu mangrupikeun aturan anu ayeuna pikeun diilikan sareng pengiriman ganja di Florida.

Aturan anu aya dina révisi ageung, utamina kusabab daptar tagihan anu tiasa ngarobih industri ganja Florida. Mahkamah Agung Florida bisa mutuskeun ngarobih aturan pangaturan pikeun ganja di Florida dina akhir taun 2020.

Taun 2016, 70% pamilih di Florida milih pikeun ngalélaliskeun ganja médis salaku bagian tina amandemen konstitusi. Nepi ka akhir taun 2017, ganja médis parantos diaku sacara sah dina bentuk edibles, pil, minyak, sareng anggur. Éta mangrupikeun léngkah anu ageung pikeun pasién Florida anu hoyong nganggo ganja médis pikeun kaayaan médis anu béda.

Perkebunan hemp di Florida janten standar di industri. Ieu mangrupikeun bagian tina program Dinas Pertanian sareng Layanan Pelanggan ti taun 2019. Ieu nyababkeun anu disebut "buru-buru héjo" di kaayaan ieu anu nyiptakeun seueur pilihan pikeun usaha leutik sareng pertengahan.

Ayeuna, Taun 2020, tagihan anu ngumumkeun ngadukung prakarsa pikeun legalisasi ganja di Florida. Inisiatif éta ngagaduhan seueur anu ngadukung, sareng panerapan resmi badé robih lengkep.

 

Hukum Ganja Mana di Florida Anu Bakal Robah di 2020?

Aya ramalan anu saé yén panggunaan ganja di Florida tiasa dilaksanakeun ti 2020. Ieu mangrupikeun pengumuman ti inisiatif ganja Florida resmi. Aranjeunna ngaku yén panggunaan rekreasi ganja tiasa ngarobih sudut pandang industri.

Seueur perusahaan bakal muka dispensasi sareng toko dimana produk ganja tiasa dimungkinkeun kanggo mésér. Ieu bakal nambahan kasempetan usaha pikeun patani, petani, sareng penjual.

Dina waktos anu sami, salami 2020, panggunaan ganja dina kaayaan anu saé bakal tiasa dianggo pikeun para veteran. Anu gaduh lisénsi bakal tiasa tumuh, ngolah, nguji, sareng ngical produkna tanpa middlemen. Daptar panyambutan panyakit bakal ditambah pikeun pengobatan mungkin sareng ganja médis. Jeung hukuman anu ayeuna pikeun milu ganja bakal dipertimbangkeun deui ku pangadilan.

Sakabéh parobihan ieu bakal sumping di 2020. aturan Florida ganja anyar bakal janten parobahan anu ageung pikeun warga Florida anu hoyong nganggo ganja sacara sah.

 

Langkung Sakedik Langkung Saé

Aturan hukum cannabis Florida bakal nyandak parobihan utama dina sudut pandang ganja dina kaayaan ieu. Ku ayeuna, 11 nagara ganja sah pikeun dewasa déwasa langkung ageung ageung 21. ganja sah pikeun panggunaan médis di 33 nagara.

Di hareup, urang bakal nyaksian paningkatan tingkat konsumsi ganja sakabéh. Utamana diantara pasien anu nganggo ganja pikeun tujuan médis. Warga Florida bakal tiasa ngagunakeun ganja pikeun tujuan rekreasi upami sadaya tagihan tindakan dina taun 2020.

Florida muka panto na pikeun perobihan ageung dina industri ganja, sareng trend terus mekar. Budidaya, dispensasi, sareng distribusi kedah masihan kasempetan ageung pikeun usaha sareng perusahaan leutik. Kalayan legalisasi ganja di Florida, urang ogé bakal tiasa nganggo sah sareng mésér ganja. Ieu bakal léngkah ageung pikeun ngarobih hukum Florida ganja.

Hoyong Buka Tukang Kerajinan

Dinten ieu kami bakal nyarios sadayana ngeunaan hukum ganja Florida. Hai sadayana, nami abdi Tom Howard. Upami anjeun peryogi nanaon, anjeun tiasa Google Pengacara Ganja sareng anjeun tiasa mendakan kuring. Tapi dinten ieu urang gaduh episode anu khusus pisan. Urang bakal nyarios sadayana ngeunaan hukum ganja Florida sareng Dustin Robinson. Dustin, hatur nuhun parantos ngiringan gabung.

 

Dustin Robinson - Pengacara Ganja Top di Florida

Leres, anjeun terang kumaha peranna. Untungna kami ngalakukeun langkung saé tibatan anu tiheula. Pokokna, éta anu kajadian nalika anjeun ngagaduhan acara basisir ka basisir. Timana anjeun ti Dustin?

Abdi didieu di Florida. Abdi di Florida Kidul anu cerah. Éta cuaca anu saé di dieu.

Janten anjeun henteu nganggo calana dijejeran bulu sapertos kuring didieu sabab sapertos di luar 25 derajat.

Leres, henteu, éta éndah kaluar. Abdi kaluar dina parahu kamari. Dinten ayeuna damel. Cahya panonpoé geulis kaluar jandela.

Naon jinis hal anjeun damel di ganja Florida?

 

Naon anu lumangsung sareng Hukum Ganja di Florida?

Kami ngagaduhan seueur hal anu béda di dieu di Florida, écés henteu ngitung barang-barang éta anu lumangsung di sisi hemp. Kami ngagaduhan seueur barang di sisi ganja. Ngan ukur sejarah gancang di Florida. Kami dilisensikeun sababaraha, naon anu urang nyauran MMTCs ka dieu, Puseur Panguburan ganja Médis. Éta lisénsi anu dihijikeun sareng vertikal di dieu di Florida. Aranjeunna dilisensikeun ngaliwatan Dinas Kaséhatan. Terus saatos éta aya sababaraha tuntutan hukum di Florida. Janten dasarna ayeuna urang gaduh 22 lisénsina sareng seuseueurna lisénsi kasebut disayogikeun ngalangkungan perjanjian pakampungan, di luar [crosstalk 00:01:47], ucapkeun deui.

Éta pikaresepeun, sabab di dieu di Illionis aranjeunna mikirkeun kumaha anggaranna pikeun nungtut nagara sareng aranjeunna ngagaduhan lisénsi tambahan anu diwangun kana standar anu sah. Janten kuring panasaran naha seueur perjanjian pasatujuan pikeun lisénsi?

Leres, leres éta, kuring bakal nyarios yén nagara mana waé anu ngalakukeun perizinan naon waé kedah nyebarkeun sumber daya anu penting pikeun litigasi. Kuring terang Missouri nembé ngumumkeun juara maranéhanana. Kuring damel sareng sababaraha tim ngeunaan aplikasi Missouri sareng panulis aplikasi anu saé, nalika aranjeunna nyusunna, aranjeunna nyusunna supados aranjeunna tiasa nyetél diri pikeun tiasa nyandak sabab tindakan dugi ka aranjeunna tong kénging lisénsi. Janten éta leres-leres strategi anu seueur dianggo ku jalma. Sareng didieu di Florida lisénsi éta hargana saluhur pisan. Maksad abdi urang gaduh-

 

Integrasi nangtung tina Usaha Ganja di Florida

Leres. Janten anjeun bakal kénging ... Potongan kertas éta dijual $ 60 juta. Éta waé, henteu aya perumahan, teu aya operasi. Janten ku seueur pisan anu tiasa dianggo, jalma henteu paduli mayar $ 1 juta dina biaya pengacara pikeun nyobaan kéngingkeun lisénsi $ 50 juta éta. Padahal di Nagara sanésna, nilai lisénsi na tiasa henteu saluhur. Upami anjeun ngagaduhan artos sapotong kertas, hayu urang sebutkeun, $ 500,000 atanapi sajuta, anjeun panginten kirang condong mayar pengacara sababaraha ratus litigasi. Tapi nalika lisénsi hargana 50 juta, anjeun sapertos, "Anjeun terang naon, kuring bakal ngayunkeun bantosan kuring." Sareng kadang jalma sanés ngabiayaan éta litigasi anu ningali kasempetan-

Antosan. Sareng éta ... Henteu, éta sanés buktosna. Naon iraha, antosan… juara éta Champerty sareng hanjakalna urang bakal kedah diajar sababaraha istilah hukum arcane. Janten jalma éta, anjeun teu kénging ngalakukeun éta. Éta sacara sah mangrupikeun hal, champerty sareng perawatan. Nya, dina tiori anjeun henteu kedah ngalakukeun Champerty ibarat campuh antar pihak jarak jauh pikeun ngadorong gugatan gugatan. Nya éta pangropéa ieu. Tapi dina dasarna mangrupikeun hal anu sami dimana jalma sanés sanés sanés jalma anu aya hubunganana sareng gugatan hukum ngagaduhan minat kauangan. Janten saur aranjeunna ngijinkeun juara di Florida?

Kuring saleresna henteu kantos nguping terminologi éta. Tapi maksud kuring, dina ahir poé, sering aya tempat dimana jalma gaduh gugatan hukum sareng aranjeunna henteu tiasa ngabiayaan aranjeunna sareng jalma sanés sumping pikeun ngabiayaan gugatan kanggo ngagentos hal. Janten hehehehe, kuring nganggap hal éta Champerty sigana langkung difokuskeun kana ieu-

Oh, éta ti jaman feodal-

Tapi kitu anjeun pikir bakal aya sababaraha ketidakadilan upami anjeun badé kaluar sareng anjeun nyobian mendakan jalma-jalma pikeun ngajukeun gugatan? Éta panginten anu ditujukeun, tapi ieu mangrupikeun conto dimana jalma-jalma hoyong ngajukeun gugatan hukum. Aranjeunna ngan ukur henteu gaduh modal pikeun nyéépkeun $ 1 juta pikeun éta. Janten aranjeunna lebet sareng mendakan investor anu daék ngabiayaan gugatan hukum di tukeran sababaraha ekuitas. Teras aranjeunna kéngingkeun lisénsi sareng sanggup ngepakkeun artos $ 55, $ 60 jutaan. Janten jelas ayeuna aranjeunna ngaluarkeun ... Aranjeunna nembé ngaluarkeun dalapan lisénsi anyar liwat pakampungan. Aranjeunna disebat salah sahiji petunjuk. Ieu mangrupikeun jalma anu nyetak dina hiji titik dina prosés aplikasi awal. Janten ayeuna urang gaduh dalapan lisénsi ti 22 anu lumayan énggal sareng aranjeunna nyobian ngempelkeun modal pikeun ngajalankeun perusahaan anu terintegrasi sacara vertikal. [crosstalk 00:05:08] Hargana sakitar $ 20 juta.

Nalika anjeun nyarios nangtung, anjeun hartosna yén aranjeunna tumbuh, aranjeunna nyimpen, aranjeunna ngolah, éta sadayana aya dina hiji, leres? Sareng éta struktur pikeun Florida.

Leres, janten anu gélo di Florida nyaéta aranjeunna kedah, aranjeunna kedah tumuh, ngolah, ngaluarkeun sareng nganteurkeun. Sareng anjeun moal tiasa ngontrak salah sahiji éta. Janten henteu sapertos aya perusahaan pangiriman anu ngalaksanakeun pangiriman. Unggal lembaga masing-masing ngagaduhan jasa pengiriman barang sorangan. Sareng anjeun tiasa ngabayangkeun yén janten cekap épisién upami anjeun ngagaduhan dua tatangga anu caket silih caket. Salah sahijina mesen ti hiji dispensér, anu sanésna mesen ti apotik anu sanés sareng anjeun ngagaduhan dua mobil anu nyetir kanggo nganteurkeun caket. Éta bakal langkung raos upami aya jasa pangiriman anu tiasa dijemput ti kadua dispésér dina hiji mobil. Sareng janten aya épisiénsi anu tangtu sareng aya sababaraha tagihan dina sési législatif ieu sareng aranjeunna nyobian nyusun. Saleresna mah pengadilan Agung Florida, janten pangadilan handap leres-leres nganggap struktur éta sabalikna tina konstitusi Florida urang.

Naon anu dilakukeun ku Florida, sabab hayu urang nyarioskeun kumaha Florida janten nagara ganja médis.

 

Kumaha Médis Ganja Mimitian di Florida

Florida heula urang ngagaduhan statute anu dasarna ngan pisan, ganja THC pisan rendah-

Éta disada sapertos Virginia Kulon. Kami nyarioskeun di tukang, Virginia Kulon, anjeun henteu tiasa kéngingkeun kembang, anjeun bahkan henteu kénging vapes, teu aya haseup sareng anjeun kedah ngolah. Éta kumaha Florida ngamimitian? Anjeun teu diidinan gaduh kembang?

Leres. Janten, Florida, kuring leres-leres damel dina aplikasi Virginia Kulon ayeuna sareng hehehe, éta kumaha rupia Virginia Kulon. Sareng hehehehe, Florida ngamimitian ngan ukur dosis anu saderhana, saderhana sareng handap. Tapi anu dasarna urang hasilkeun nyaéta, aya amandemen konstitusional. Amandemen konstitusional dina dasarna nyarios yén MMTCs ieu, Pusat Perawatan Marijuana Médis tiasa tumuh, ngolah, ngaluarkeun atanapi nganteurkeun. Janten éta kecap éta atanapi dina konstitusi Florida urang. Teras di 2017 nalika anggota parlemén angkat ngalaksanakeun amandemen konstitusional éta, aranjeunna disebatna ... Aranjeunna nyarios yén éta bakal tumuh, prosés, ngaluarkeun sareng nganteurkeun, intina nyiptakeun éntitas terintegrasi vertikal ieu anu kedah ngalaksanakeun sadayana.

Beda antara kecap panyambung sareng wajib ngalawan anu permisif. Salah sahijina aya hubunganana sareng anu hiji deui, kuring henteu yakin naon anu disebatna.

 

Konjungsi / Disjungtung sareng Hukum Hukum Mariya Florida

Leres, kuring sering ditaroskeun ngeunaan kasus pengadilan ieu sareng [henteu kadéngé 00:07:38] sareng anu sapertos, "Oh, rumit teuing. Abdi henteu kedah terang perkawis hukumna. ” Abdi resep, “Henteu, éta saderhana pisan. Éta bédana antara an sareng atanapi. Konstitusi nganggo kecap atanapi anu hartosna anjeun tiasa ngokolakeun, ngolah, ngaluarkeun atanapi nganteurkeun. Statuta Florida sumping sareng nganggo kecap éta, anu hartosna entitas kedah dasarna ngalakukeun sagala hal éta. " Janten ayeuna mah Mahkamah Agung Florida nyandak kasus éta sareng sadaya tanda nunjukkeun ka aranjeunna negeskeun yén kaputusan éta, anu intina hartosna yén integrasi nangtung bakal rusak sareng aranjeunna kedah sumping deui sareng nyiptakeun struktur horizontal di dieu.

Éta kecap panyambung lawan panyambungna. Janten konjunktiva nyaéta na, sareng anu disjurkeun nyaéta atanapi. Henteu kuring resep. Ieu sapertos, sabab éta inti na. Urang nyarioskeun ngeunaan legalisasi ganja tina sudut pandang hukum anu béda sareng tina sudut pandang kawijakan. Tapi aya seueur kawijakan anu lumangsung dina paguneman éta. Sareng sapertos di Florida atanapi di Illionis, urang bakal ngagaduhan gugatan hukum sareng anjeun merjuangkeun hartos kecap na atanapi, hartosna kuring éta sacara harfiah. Sareng nalika aranjeunna nyarios, "Atanapi," éta kuduna aya dina hubungan anu teu aya di dinya. Sareng ku sacara vertikal ngahijikeunana teras ogé ku ngawangun $ 100,000 tambahan, $ 250,000 kanggo ngagugat nagara supados anjeun tiasa mapag lisénsi. Éta nempatkeun harga lisénsi ganja, henteu ngan ukur di Propinsi Florida, tapi dimana waé langkung luhur tibatan anu kedahna atanapi tiasa.

Yeuh, yeuh, yeuh. Lisénsi na super tinggi sareng jujur, departemen kasihatan nyéépkeun seueur artos dina ngagugat ieu sareng aranjeunna henteu ngagaduhan sumber daya pikeun ngalakukeunana. Sareng éta ogé nyandak tina anggaran aranjeunna pikeun leres-leres ngalaksanakeun bekel anu leres anu dituturkeun ku MMTC. Janten saleresna henteu seueur panerapan anu kuduna, ngan kusabab DOH leres-leres henteu ngagaduhan sumber daya.

Éta henteu. Pangartos kuring mah ngan aya siga opat pamaén di Florida. Naha éta leres? Resep sabaraha-

 

Lisensi ganja Florida asli

Janten lisénsi aslina sapertosna, sigana mah aranjeunna ngagaduhan lisénsi opat atanapi lima pamaén. Janten jalma-jalma parantos ngamimitian pisan dina pasaran. Teras salajengna ka anu aranjeunna dilisensikeun, sareng ayeuna urang dugi ka 22 lisénsi. Ayeuna aya ngan sakitar dalapan atanapi salapan anu leres-leres operasional. Kaluar tina dalapan atanapi salapan éta, opat atanapi lima diantarana leres-leres ngadominasi, sabab ngagaduhan headstart anu ageung.

Janten teu aya cap, janten dispensary sareng statute, aranjeunna nyarios yén aranjeunna dibatesan dina 25 dispensari. Janten henteu ngan ukur aranjeunna tiasa tumuh, ngolah sareng ngaluarkeun, sareng teu sapertos di Illionis dimana aranjeunna nuju tutup pikeun ukuran kotor karajinanna di 5,000 kaki pasagi. Di Florida, anjeun henteu kaganggu dina tumuh anjeun. Anjeun nuju teu kaop dina ngolahna. Sareng pikeun mésér, anjeun dugi ka 25 lokasi. Tapi nalika anjeun nepi ka ... Nalika urang dugi ka… Unggal 100,000 pasién, anjeun kéngingkeun lima dispensari deui. Janten ayeuna urang langkung ti 300,000 pasién. Janten masing-masing éntitas terintegrasi vertikal ieu hakékatna tiasa gaduh 25 plus dasarna ngeunaan 40 dispensaries.

Sareng aya ogé sababaraha gugatan hukum anu nyatana sababaraha lisénsi pikeun bahkan muka langkung seueur dispensari. Janten éta sababna aranjeunna ngarujuk nyaéta lisénsi super. Sareng hargana jelas jumlah anu luar biasa pikeun teu ngan ukur tumuh, henteu ngan ukur prosés, tapi ogé pikeun nyobaan muka sadaya lokasi dispensasi ieu, tah.

Sigana nagara Florida masihan kauntungan pikeun opat urang. Opat-

Éta sanés opat urang, éta opat urang Florida. Teras sanés éta opat jalma. Éta henteu sapertos aya opat jalmi anu linggih, masing-masing linggih dina 20 juta sareng aranjeunna sadayana ngalungkeun. Ieu kedah janten organisasi anu ngahiji sareng nempatkeun seueur modal sareng seueur bakat di jalan, sabab upami anjeun ' moal bakal tiasa tumuh anu gancang.

Nya, maksud kuring bahkan pikeun ngabenerkeun éta, éta sanés lalaki Florida. Sareng éta anu seueur jalma di Florida anu rada kesel kusabab lisénsi dikaluarkeun pikeun patani didieu di Florida sareng aya sababaraha sarat yén aranjeunna ngajalankeun pabinihan salami 30 taun. Tapi pas nalika aranjeunna kéngingkeun lisénsi éta aranjeunna dijual ka MSO ageung. Janten ayeuna, Florida, lumayan seueur sadaya lisénsi anu operasional dipimilik ku MSO anu ageung pisan anu teu aya hubunganana. Aranjeunna sanés lalaki Florida, aranjeunna sanés jalma Florida. Aranjeunna sanés perusahaan Florida ogé. Éta ngan ukur perusahaan anu gedé pisan. Tapi anjeun terang, dina pertahanan patani, seueur jalma masihan patani ieu seueur kalem pikeun ngajual lisénsi ieu. Tapi kanyataanana nyaéta, nyaéta yén ku perbankan janten nangtang sapertos ayeuna sareng kalayan sacara vertikal terpadu sareng mahal pisan janten operasional, patani ieu, sababaraha diantarana panginten janten patani jegud, aranjeunna panginten gaduh sajuta atanapi dua juta, aranjeunna moal gaduh 20 juta.

Janten aranjeunna leres-leres henteu ngagaduhan pilihan. Aranjeunna henteu tiasa angkat ka bank kanggo kéngingkeun pinjaman. Aranjeunna leres-leres henteu ngagaduhan pilihan tapi pikeun ngajualna pikeun kaadilan. Sareng éta anu dilakukeun ku aranjeunna. Janten, kuring henteu ngémutan éta pasti patani salah. Sigana mah sakabeh sistem rada cacat. Tapi anjeun terang naon, dina ahir poé éta sistem anyar sareng kuring pikir Florida leres-leres ngalakukeun padamelan anu saé. Jigana integrasi nangtung parantos ngabantosan seueur masalah anu béda. Tapi kuring pikir kami dina titik anu urang pasti kedah ngarobih ka horisontal.

Nya, saur anjeun ... Maksad abdi, sabab upami aranjeunna henteu robih tibatan horizontal atanapi masihan langkung seueur kasempetan pikeun jalma-jalma, kaopat jalma éta ngan ukur bakal ningali para patani anu saé teras mésér éta. Maksad abdi, intina aranjeunna bakal, upami teu aya cap, sabab di dieu di Washington kami gaduh-

Janten dasarna naon anu anjeun carioskeun, henteu sapertos di Illionis dimana urang ngagaduhan topi ngeunaan lisénsi ieu janten teu aya anu tiasa nguasaan industri. Di Florida siga kitu, sareng sorana sapertos di Washington anjeun ngagaduhan masalah anu pas pisan dimana anjeun ngagaduhan sababaraha pamaén ageung anu kalebet seuseueurna kajadian. Terus mustahil asup ka buruan.

Leres. Sareng ngan jelas, di Florida teu aya hiji éntitas anu ngagaduhan langkung ti 5% minat hiji lisénsi. Janten henteu sapertos anu anjeun tiasa… Hiji entitas di Florida teras tiasa mésér lisénsi sanés. Tapi enya, hartosna kuring henteu leres-leres topi.

Kombinasi?

Henteu, lisénsi na kedah misah. Janten leres henteu aya alesan pikeun aranjeunna ngahiji dina hiji lisénsi. Maksad abdi yén lisénsi ngagaduhan nilai $ 50 juta. Janten naha anjeun ngagabungkeun aranjeunna kana hiji lisénsi nalika anjeun ngagaduhan nilai anu seueur? Janten, hartosna kuring anjeun ningali sababaraha sapertos MedMen, aranjeunna nembé PHK ageung di dieu. Kuring terang aranjeunna ngagaduhan rencana ageung pikeun dispensaries sareng aranjeunna ngabubarkeun seueur jalma. Sareng seueur pisan aranjeunna, MedMen sareng Surterra ngabiayaan petisi di dieu pikeun hiburan, sareng aranjeunna ngawangun modal anu luar biasa, sareng écés yén aranjeunna bet dina rekreasi pikeun ngaliwat-

 

 Naon anu lumangsung sareng legalisasi rekreasi Florida pikeun 2020?

Leres pisan. Janten aya dua kelompok ngatur Florida teras aya petisi MILF. Janten angger Florida leres-leres ngamimitian mimiti. Masalahna nyaéta aranjeunna henteu kéngingkeun dukungan ti 22 anu ngagaduhan lisénsi, janten aranjeunna leres-leres henteu ngagaduhan dana kanggo nampi tandatangan. Anjeun peryogi langkung ti 700,000 tandatangan pikeun kéngingkeunana dina kartu sora di Florida. Sareng aranjeunna dugi ka sakitar langkung ti saratus rebu, dugi ka pengadilan Agung ditinjau, anu hebat pisan yén aranjeunna tiasa kéngingkeun éta. Tapi teras MILF sumping sareng aranjeunna dibiayaan ku MedMen sareng Surterra sareng seueur jalma anu kesel sareng sababaraha bahasa dina petisi éta. Abdi hanjelu sabab kuring ngan ukur hoyong sadayana damel babarengan. Pisan frustasi yén urang gelut sareng anu sanésna upami urang sadayana bakal ngahiji.

Janten ayeuna anjeun ngagaduhan Peraturan Florida anu ngagaduhan 100,000 tandatangan. Anjeun ngagaduhan MILFS anu ngagaduhan sababaraha ratus rébu tanda tangan. Waktos parantos tikét, dasarna aranjeunna kedah gaduh jumlah anu tangtu dina bulan Pébruari, aranjeunna henteu bakal pencét. Janten aranjeunna dasarna sujud. Janten hanjakalna, aranjeunna gaduh kasempetan kanggo ngiringan sareng saur kuring upami aranjeunna ngahiji urang tiasa ningali éta dilegalkeun. Isu pangbadagna nyaéta home grow. Kuring terang anjeun nembé nyarioskeun dina mimiti acara yén anjeun nyobian gelut di bumi. Petisi MILF henteu ngagaduhan nanaon di ditu anu aya hubunganana sareng pertumbuhan bumi, pikeun ngatur Florida.

Ayeuna anjeun nyarios petisi MILF ieu, naha anjeun ngabongkar petisi MILF? Kusabab kuring nguping MILF sareng kuring resep, "Saur kuring éta kedah ngagaduhan langkung tandatangan, khususna di Florida." Naon ari éta?

 

MLF Ganja Hukum Hukum Florida

Anjeun terang naon, kuring nyebut éta petisi MILF. Éta patarosan anu saé.

Éta legalisasi ganja di Florida. [crosstalk 00:15:50] Tapi kanyataan yén anjeun nyarios MILF, éta kedahna janten freaking, aranjeunna kedahna masarkeun éta saatos éta, kusabab [crosstalk 00:15:59] -

Sareng anjeun ngagaduhan, anjeun parantos nyebatkeun éta. Leres, tapi éta mangrupikeun masalah anu anjeun resep, "Oke, janten anjeun gaduh dua prakarsa anu saling bersaing [henteu kadéngé 00:16:08] ieu sareng anjeun ngan saukur, anjeun parantos ngadamel padamelan anjeun dua kali langkung sesah. Sareng deuih, naha bumi tumetep badé disayogikeun pikeun pasién médis sareng saha waé di antarana? Atanapi naon masalah pamekaran bumi anu salah sahiji tina anu sanés?

Janten leres Peraturan Florida mangrupikeun gerakan akar rumput ti jalma sapopoe anu leres-leres, ngan ukur hoyong legalisasi ganja. Gerakan MILF leres-leres didukung ku MedMen sareng Surterra sareng éta pikeun kauntungan aranjeunna henteu kalebetkeun naon-naon anu aya hubunganana sareng patanian di bumi. Tangtosna aranjeunna bakal ngajawab yén aranjeunna jempé ngeunaan bumi tumuh sareng aranjeunna badé ngantunkeun ka anggota parlemen sareng aranjeunna ngagaduhan alesan pikeun nyingkirkeun bumi ti saprak éta. Aranjeunna nyarios yén éta bakal ngahesekeun amandemen konstitusional sareng pikeun kéngingkeun amandemen konstitusional anjeun badé tetep saderhana sareng aranjeunna hoyong ngajaga, sapertos petisi MILF sederhana pisan, pondok pisan. Aturan petisi Florida panjang pisan sareng jéntré anu ageung pisan, janten-

Patarosan kuring ngeunaan Florida sareng Washington State sapertos kitu sareng [henteu kadéngé 00:17:11] sanés. Sigana mah éta patarosan dua bagian. Kahiji, naha legislatif di Florida tiasa leres-leres ngalakukeun tindakanana sareng ngahijikeun undang-undang? Kusabab nalika anjeun nyarioskeun prakarsa sora, ieu bakal janten bagian kadua. Anjeun nempatkeun naon anu sakuduna ngarobih konstitusi dina éta sareng biasana rada pondok. Saha anu napsirkeun éta, sareng ngadamel aturan sahingga tiasa leres-leres janten rubrik législatif sapertos anu urang gaduh atanapi peryogikeun ku ganja salaku industri?

Leres. Janten ayeuna urang leres-leres Sénator Jeff Brandes ngaluarkeun tagihan Sénat 1860 anu kanggo panggunaan déwasa, saleresna dina wawakil sidang sési législatif anu terakhir Michael Grieco, anjeunna leres-leres ngaluarkeun tagihan rekreasi ogé. Anjeunna terang éta henteu, Abdi rerencangan sareng Michael, anjeunna ngawartosan yén éta henteu leres-leres nembak. Tapi anjeunna hoyong ngirim pesen, "Héi, ieu mangrupikeun hal anu sahenteuna urang hoyong gaduh salaku bagian tina diskusi taun kamari." Janten taun ayeuna Jeff Brandes ngajukeun tagihan ieu 1860. Éta tagihan anu saé. Abdi ngadukungna. Éta ngagaduhan, kuring terang kami nyarios seueur ngeunaan komponén ekuitas sosial statute Illionis. Éta ngagaduhan komponén, éta ngamungkinkeun pikeun ngaluarkeun barang-barang kriminal. Janten dugi ka sababaraha batas aya sababaraha komponén ekuitas sosial didinya-

Tapi henteu masihan poin naon waé pikeun anu ngalamar ditangkep ganja atanapi naon waé.

Persis, hehehe. Maksad abdi kaluar di Illionis, sakumaha anjeun terang, anjeun kéngingkeun 20% poin upami anjeun ngalamar sareng batur anu gaduh kapamilikan sareng kontrol entitas éta. Sareng éta mangrupikeun poin anu ageung. Janten saha waé anu henteu ngalamar ku ekuitas sosial lumayan seueur, aranjeunna teu gaduh kasempetan. Janten aranjeunna henteu nyayogikeun poin naon waé ogé. Tangtosna-

 

Anjeun pasti maén, éta mangrupikeun struktur perizinan anu kompetitif.

Leres, sareng kanyataanna nyaéta ku législatif konservatif urang ayeuna, aya sakedik kamungkinan yén éta tiasa ngalangkungan législatif. Éta saleresna kamungkinanna liwat amandemen konstitusional. Tapi anjeun terang naon, dina industri ieu, anjeun moal terang. Janten anjeun terang, kuring ngarep-arep. Kuring écés nyatet gerakan dina tagihan ieu. Aranjeunna nuju sési ayeuna sareng janten aranjeunna nuju rapat sareng aranjeunna nyarioskeun perkawis éta.

Éta panginten moal tungtungna dina bentuk anu ayeuna aya. Éta panginten bakal ngalangkungan sababaraha révisi anu béda dugi ka éta kaluar sareng disahkeun. Tapi éta kasempetan ageung. Sareng anu leres-leres pikaresepeun éta ogé, hal anu ageung di Florida nyaéta integrasi nangtung. Aranjeunna teu kénging ngontrak nanaon. Janten ti saprak ngembang, dugi ka ngolah, masihan, aranjeunna moal tiasa ngontrak salah sahiji jasa éta.

RUU Sénat 1860 sacara éksplisit ngamungkinkeun aranjeunna pikeun ngontraksi sababaraha hal éta. Janten anu hartosna nyaéta bakal aya panyayogi jasa anu ayeuna tiasa lebet sareng ngontrak sareng perusahaan anu ngagaduhan lisénsi ieu. Janten seueur jalma kedah ngartos yén dugi ka aranjeunna hoyong ngalaksanakeun transportasi, bakalan aya kasempetan pikeun perusahaan muncul anu khusus kana transportasi ganja sareng anu ayeuna henteu sayogi didieu di Florida ayeuna.

Anjeun nyebatkeun anjeun saurang politikus konservatif, sareng nalika saur Florida, saur sepuh sareng konservatisme sareng artos sadayana di ditu. Abdi kantos cicing di Jersey, janten kuring biasa kana méntalitas penduduk sareng anu sanésna. Naha anjeun pikir salaku warga sanés sareng janten jalma anu ningali politik anjeun, naha aya seueur dorongan ti Big Pharma? Maksad abdi, kumaha seueur jalmi anu henteu ngahontal kana jumlah sora anu langkung lami anjeun, kusabab éta jalma konservatif, hartosna, urang ngajantenkeun ganja janten pantang. Sanés, sapertos salep. Éta langkung saé tibatan alkohol. Éta sapertos tungtungna nalika urang dugi ka legalisasi anu urang sadayana pikahoyong, nya éta, anjeun tiasa ngagaleuhna sapertos brokoli, leres? Saperti pon kanggo 50 sén, sabab jalma-jalam ageung.

Hayu urang sahenteuna ngagambar garis dina vodka, sapertos kartu [teu kadéngé 00:21:09]. Éta bakal janten industri anu mahal ogé. Tapi anjeun tiasa lebet kana éta.

Nya tingali, upami anjeun tingali dina tingkat féderal, anjeun bakal ningali yén kadua pihak mulai ngahiji dina masalah ieu. Sareng kuring pikir anjeun ngamimitian ningali éta di Florida, sareng anjeun ningali éta di seueur nagara-nagara anu sanés. Janten panginten sacara historis, jelas éta konservatif anu parantos ... Sareng katingali, kuring henteu ngagaduhan nanaon ngalawan konservatif. Nyatana, kuring sorangan konservatif, kuring milih dina masalah. Tapi dina masalah anu khusus ieu, aranjeunna leres-leres capé, tapi seueur di antara aranjeunna parantos ngalih. Kuring parantos nyarios sareng seueur anggota DPRD konservatif anu parantos ngalih, sareng aranjeunna percaya. Aranjeunna parantos nyarios sareng sababaraha demografi anu langkung lami di Florida. Aranjeunna parantos ngartos manpaat ubar. Sababaraha dokter anu kuring damel sareng leres-leres parantos nguping sora aranjeunna di Tallahassee di Capitol nagara kami, kitu-

Naha saur anjeun pesen tina… Hapunten, anu mana saur anjeun langkung resonates ka jalma Florida ngeunaan hukum ganja? Pesen ngeunaan kumaha éta saé, ubar anu épéktip, atanapi pesen yén éta bisnis anu saé. Kusabab nalika kuring pikir Florida, kuring pikir konservatif, tapi kuring pikir, "Leres, tapi aranjeunna konservatif bisnis. Aranjeunna paduli kana naon anu dilakukeun. Aranjeunna paduli ngeunaan nomerna. "

Nya éta sababna naon waé pesen anu anjeun badé dugikeun, tingali, di sakola hukum anjeun sok diajar anjeun terang saha waé pemirsa anjeun. Sareng éta mangrupikeun hiji hal anu kuring pisan ... Kuring salawasna terang saha pemirsa kuring. Anjeun kedah terang naha anjeun nyarios sareng anu sederhana sabalikna jalma anu berpendidikan, saha anu ngartos kauangan, jalma anu henteu ngartos kauangan. Anjeun kedah ngartos saha anu diajak ngobrol. Sareng leres, hal-hal anu resonat sareng jalma konservatif nyaéta yén ieu mangrupikeun hal ngahasilkeun artos. Aya seueur kasempetan di dieu. Seueur dolar pajak anu tiasa urang tampi, tangtosna kami henteu hoyong ngalakukeun kasalahan anu dilakukeun ku California sareng sababaraha nagara-nagara sanés ieu ku cara pajak pisan.

Tapi aya seueur kasempetan bisnis saur kuring anu resonates sareng kelompok konservatif sakedik. Tapi éta ogé penting pikeun nyarios ngeunaan sababaraha cacat. Sareng tantangan anu sanés di dieu nyaéta seueur kotamadya anu saleresna ngalarang dispensary anu diidinan dina statute nagara urang. Janten kuring parantos seueur damel di tingkat lokal ogé, ngadidik sababaraha pejabat lokal ngeunaan kunaon aranjeunna henteu kedah ngalarang. Sareng écés seueur anu dumasarkeun kana stigma. Éta ngan ukur ngadidik umum sareng nyobian-

 

Ganja sareng pangaruh NIMBY, henteu dina pangaruh di tukangeun kuring.

Pengacara Florida GanjaTapi hayu urang ngadidik masarakat ayeuna sareng kuring janten masarakat umum, sabab kuring ti Illionis dimana kami henteu kénging ngalakukeun inisiatip sora pikeun ngarobih konstitusi urang. Kumaha anjeun nyandak amandemen alit anu alit anu aranjeunna lebetkeun di sana sareng nyiptakeun lawon karéta législatif anu kalebet aturan administrasi sahingga anjeun tiasa masihan lisénsi sareng ngatur industri ganja? Atanapi industri ganja di Florida?

Nya éta sadayana dimimitian ku petisi, janten anjeun kedah nyusun petisi, sareng sapertos anu kuring carioskeun, petisi Regulate Florida lumayan panjang. Sareng leres sakali anjeun ngalangkungan éta, sigana anjeun peryogi langkung ti 90,000 tandatangan. Mahkamah Agung teras ngayakeun tinjauan kauangan sareng aranjeunna marios basa, sareng basa amandemen konstitusional kedah jelas pisan jelas sareng éta leres-leres kedah aya hiji topik anu dibahas. Anjeun henteu kedah nutupan sababaraha topik. Janten anjeun terang, pas anjeun ngalangkungan ulasan Mahkamah Agung, anjeun nampi tandatangan dina sora, anjeun kedah ngagaduhan 766,000 tandatangan atanapi sapertos kitu.

Teras éta meunang sora, anjeun kedah milih éta. Teras para anggota DPRD kedah lebet sareng aranjeunna kedah [henteu kadéngé 00:24:45] undang-undang anu saluyu sareng konstitusi éta. Sareng éta pisan anu janten kasus Pengadilan Tinggi Florida ngeunaan dimana anggota badan législatif éta sumping. Sareng jelas yén Konstitusi Florida nyaéta Maha Agung dina Statuta Florida. Sareng nalika aya konflik antara Florida Statute sareng Florida Constitution, aya masalah sareng statute éta bakal dianggap teu konstitusional. Sareng éta kaayaan anu kami kaayaan ayeuna.

Nya, sareng parantos lami ti saprak kuring teu aya di basisir Wétan. Naha usum semi istirahat masih keneh aya lalaki? Siga nyaéta Daytona sareng sadayana anu masih kénéh aya?

Leres pisan. Kuring cicing di pantai Fort Lauderdale jadi enya, sumping waktos Maret, éta gélo di dieu. Abdi nyobian ngajauhan pantai ti waktos harita.

Janten tingali, argumen anu kudu dilakukeun di dieu dina waktos ieu, sanés? Kusabab kuring émut, sareng hartosna najis liar kajadian.

 

Sial liar. Sareng didorong ku milik Jimmy Buffett anu gaduh Sunterra atanapi Surterra, nyaéta salah sahiji perusahaan anu… Janten Buffett gaduh sababaraha aksi di pasar ganja Florida.

Leres, Surterra aub, sareng kuring badé nyarios, sareng pantai, salah sahiji Deerfield, kuring nyarios dina sidang Deerfield nalika aranjeunna badé ngalarang dispensaries ganja sareng anu leres-leres narik perhatian aranjeunna nalika MedMen mésér lokasi di pantai . Sareng MedMen, aranjeunna rekreasi, fokus aranjeunna, nalika anjeun ningali éta tina pamasaran-

Leres, aranjeunna mangrupikeun gim ganja real estate rekreasi, sareng aranjeunna panginten, "Oh, lima taun ti ayeuna urang sadayana bakal gaduh corétan, urang bakal ngupingkeun reggae, éta bakal éndah.

Di pantai, ngaderes di Deerfield Beach. Sareng éta nyingsieunan omong kosong ti urang Deerfield. Sareng aranjeunna leres-leres akhirna ngalakukeun larangan saatos kanyataan. Janten MedMen teras ngagaduhan tempatna, tapi aranjeunna leres-leres ngalarang. Sareng kuring leres-leres ngémutan yén kaputusan éta saleresna bertentangan sareng naon anu diidinan dilakukeun dina Florida Statute. Statuta Florida henteu ngantepkeun aranjeunna nempatkeun ... Upami aranjeunna ngantep dispensaries ganja, aranjeunna moal tiasa nempatkeun topi. Sareng naon anu kuring percanten kajantenan upami anjeun maca menit sidang dina sidang Deerfield, sareng ieu kajantenan sapanjang kotamadya anu béda-béda, leres-leres dasarna pikeun hoyong ngalarang dispensaries éta panginten aranjeunna parantos gaduh cukup ti aranjeunna.

Janten upami undang-undang éta henteu ngantepkeun anjeun nempatkeun tutup dina ujung payuneun jumlah dispensaries, naha anjeun kéngingkeun sababaraha dispensari sareng teras nyarios, "Henteu, kami cukup, ayeuna urang bakal nyaram . " Intina éta zat langkung tina bentuk. Sacara substansial aranjeunna nuju ngalakukeun hal anu sami. Janten upami MMTC hoyong ngalawan larangan éta, kuring nyangka yén aranjeunna bakal ngagaduhan kasus anu saé.

Sigana kuring henteu waras pikeun kuring di Florida tina sagala tempat yén politikus asin ieu nyegah ganja di pantai. Unggal conto goréng kuring émut tumuh anu kajantenan di Florida atanapi Atlanta atanapi sadayana kotoran anu goréng, sahenteuna festival dina acara istirahat musim semi didorong alkohol. Naha anjeun kedah ngagaduhan kotoran anu langkung parah di kota bangsat anjeun ku alkohol sateuacan anjeun nyarios, "Oke, hayu urang masihan kasempetan pikeun nalungtik sialan."

Nalika Phish ngalakukeun Big Cypress kanggo ngirining taun anyar, sareng kuring henteu hartosna sapertos, "Ya allah, aya konsér Phish anu salami tujuh jam di pantai, jalan ka potheads di Florida." Henteu, maksad kuring, tapi stigma éta mangrupikeun lalaki asli. Sareng stigma éta nyebar. Teras upami di dinya jalma-jalma angkat ka pensiunan, éta ogé pakait sareng umur. Janten hartosna abdi tiasa-

Tapi kuring hartosna, anjeun ningali kajantenan.

 

Teras kitu sareng Silver Tuna Tour na, anjeunna leres-leres di luar sana nyobian angkat ka kampung-kampung sareng ngarusak stigma éta, tapi-

Tapi anjeun ningali saleresna-

Sareng bahkan stigma éta ngalaksanakeun. Kuring ngamimitian henteu janten teuing topik, tapi kuring mimiti pipilueun pisan sareng gerakan supa psilositin sareng saleresna kuring ngaluncurkeun nirlaba-na ngan ukur minggu kamari. Urang bakal datang sareng halaman wéb urang dina bulan Pébruari, tapi henteu-pikeun-kauntungan urang difokuskeun ngagunakeun panilitian médis sareng spiritual pikeun ngajalankeun reformasi hukum jawab jamur psilositin di Florida. Sareng kami parantos nyayogikeun kamar anu penting dina éta. Tapi tangtanganana sakali deui nyaéta stigma.

Éta hal anu sami dina ganja, anjeun kedah ngungkulan stigma sareng anjeun nyarios nyalira, alkohol, anjeun gaduh jalma anu seueur teuing nginum sareng maot tina alkohol-

[teu kasiksa 00:28:52] rebu taun ieu.

… Moal aya anu maot tina ngaroko ganja sareng teu aya anu maot tina nyandak suung psilositin. Ayeuna aranjeunna tiasa nyandak sababaraha kaputusan anu goréng sareng kuring pikir éta sababna kuring nyarios yén urang kedah ngagaduhan réformasi hukum anu tanggung jawab. Langkung seueur jalma anu nyandak éta dina setting anu pasti. Janten jalma-jalma parantos leumpang payuneun mobil sareng seueur-

 

Suung Psilocybin & legalisasi Ganja

Leres, tapi kusabab éta ginjal halusinasi, tapi katingalina ngagaduhan sipat médis. Nanging, sareng kuring henteu resep kana éta, sareng sateuacan urang ningalkeun perhatian deui kana hukum ganja Florida, leres-leres sakedap, naon anu dijadwalkeun psilosit dina handapeun Undang-Undang Bahan Anu Dikendali?

Psilocybin parantos gaduh sejarah anu panjang dina budaya urang. Sareng anu matak nyaéta balik deui, anjeun ningali suku-suku, sadaya suku ageung anu aranjeunna tetep lakukeun sareng sababaraha diantara aranjeunna diijinkeun nyandak barang sapertos Ayahuasca Burner ku alesan spiritual sareng hal-hal sapertos kitu. Tapi panilitian parantos dilakukeun. Sareng leres kumaha kuring lebet kana éta, anu kuring pikir pikaresepeun nyaéta ampir, henteu sadayana klien kuring, tapi sajumlah ageung palanggan ganja kuring resep pisan meunang psilositin sareng aranjeunna resep nempatkeun modal, ngumpulkeun modal sareng ngamimitian ngalakukeun sababaraha hal, naha éta di Jamaika. Denver nembé ngahukum éta. Oakland didekriminalisasi, saleresna Chicago didekriminalisasi ogé. Vermont gaduh tagihan. Oregon ngagaduhan petisi konstitusional.

Sareng kuring nampi patarosan éta. Terus rada jujur ​​kuring henteu resep, sabab kuring pikir éta lulucon. Kuring sorangan henteu nyandak psychedelics. Janten kuring leres-leres nyarios sareng sababaraha dokter kuring anu kuring ngawakilan sareng kuring nyarioskeun tujuh dugi ka 10 dokter, sareng turun tangan, unggal saurang diantarana percaya pisan kana nilai ubar. Janten teras kuring ngamimitian ngalakukeun panilitian kuring sorangan sareng mimiti ngobrol sareng sababaraha patani sareng terapis di Jamaika. Ngobrol sareng psikiater situs di dieu anu nganggo ketamin, sababaraha dokter manajemén nyeri kuring anu nganggo ketamine. Sareng kuring langkung percanten kana nilai ubar ayeuna tina supa psilocybin tibatan ganja. Bukti anu dipibanda ku aranjeunna ageung pisan. Sareng bahkan FDA mimiti mundur. Janten éta saleresna tina sudut pandang FDA langkung ditampi tibatan ganja.

Tapi anjeun nyarioskeun sapertos dosis mikro, bahkan resep sareng shroom. Kuring terang lalaki di dieu, anjeunna bakal nempatkeun éta dina kapsul sareng hartosna, kuring émut salaku budak, salaku lalaki kuliah, anjeun tiasa nyandak pasangan, kuring lakukeun pikeun senang-senang. Sapertos ieu bakal janten wengi anu saé, kusabab kuring nyandak seueur. Sareng éta mangpaat pikeun ubar. Maksad abdi, anjeun nyarioskeun hal naturopati. Sadayana tiasa ngabantosan urang, leres? Malah tumeric sareng sadayana ieu, éta sadayana-

Nya, hiji hal anu kuring pikir penting pisan. Iraha kuring ngabahas perjalanan saha waé dina suung psilositin, aranjeunna sadayana nyarios ampir puitis sapertos anjeun terang, aranjeunna ngabagi sapotong kulitna atanapi aranjeunna sadayana ngagaduhan kesatuan ieu sareng [henteu kadéngé 00:31:49]. Upami anjeun mikirkeun tilu hal utama anu aranjeunna pilari pikeun ngubaran suung psilositin nyaéta déprési, PTSD sareng kecanduan. Sareng upami anjeun leres-leres mikirkeun naon tina tilu hal éta, aya kajadian dina pikiran, aya sababaraha halangan. Aya anu ngan ukur teu aya. Sareng naon anu dianggo suung psilositin, éta ngamungkinkeun anjeun ngan saukur héd éta sareng muka pikiran anjeun sareng kéngingkeun sudut pandang anu langkung jembar sareng leres-leres ngareset pikiran anjeun. Sareng éta anu aranjeunna lakukeun di Jamaika. Aya seueur pusat terapi di ditu anu anjeun angkat sareng anjeun ngalakukeun tujuh dinten mundur teras salajengna sareng sajabina [crosstalk 00:32:23] -

Kuring terang naon anu kuring lakukeun saatos usum aplikasi urang réngsé di dieu dina Maret-

Tapi anjeun terang, éta tiasa nampi nginum pil anu ngabantosan ngajantenkeun anjeun jarangkung sapertos Xanax sareng anu sanés lawan tina pél, sapertos tina jamur ieu-

Atanapi anu disebat SSRI, éta saé, tapi éta panginten legalisasi ganja di Florida, Illionis, Seattle. Teras katingalina sapertos dégulasi atanapi parobihan pangaturan psilositin rada aya hubunganana sareng cara anu urang anggo dina Abad ka-20 pikeun ngatur ubar ieu ngan ukur bodo sareng salah. Sareng nganyenyeri urang salaku masarakat sabab nyiptakeun kahirupan anu langkung kahariwang, kahirupan rawan anu langkung kecanduan. Sareng aranjeunna leres-leres ngamajukeun éta. Maksad abdi, anjeun émut deui dina 50-an nalika aranjeunna ngagaduhan Flintstones ngaroko rokok dina televisi, sacara harfiah pamasaran ka barudak. Sareng ayeuna anjeun kedah merangan stigma anu diciptakeun ku abad éta pikeun maju sareng janten siga, "Henteu, tingali ieu panalitian médis. Naha urang henteu ngalakukeun ieu? "

Sareng anu leres-leres matak, kuring kantos ngobrol sareng pengacara di sadaya nagara anu mingpin gerakan ieu. Batur sapertos Nuh Potter anu, anjeunna aya di Blog Hukum Psychedelic ti saprak 90an, hartosna kuring jalma ieu mawa seueur inpormasi perkawis psychedelics sareng kerangka hukum sareng hal-hal sapertos kitu. Tapi anu matak nyaéta nyobian pikeun milarian anu tanggung jawab, sareng leres-leres kuring nganggo kecap tanggung jawab, kerangka hukum anu tanggung jawab. Éta moal sami sareng ganja, sareng aya sakola pamikiran sareng seueur aktipis anu aranjeunna henteu percanten éta kedah mangrupikeun kerangka médis. Kusabab nalika anjeun kaayaan kerangka médis, sareng kuring parantos nyarios sareng Nuh Potter ngeunaan ieu panjangna sareng anjeunna gaduh blog anu hébat ngeunaan topik ieu.

Tapi nalika anjeun nyarioskeun ngeunaan médis, éta naha anjeun ngagaduhan kaayaan anu cocog, janten anjeun kéngingkeun médis. Atanapi upami anjeun henteu ngagaduhan sarat kualifikasi, anjeun penjahat sareng salaku penjahat anjeun henteu kénging ngalakukeunana. Sareng cara parasaan Nuh sareng seueur pengacara anu sanés anu kuring kantos nyarioskeun nyaéta seueur pisan nilai médis pikeun supa psilocybin, contona spiritual. Sareng naha kuring henteu-nguntungkeun ngagunakeun médis ogé panilitian spiritual pikeun ngajalankeun réformasi hukum anu tanggung jawab.

Anu sok ngaheureuyan kuring ngeunaan gerakan ganja nyaéta aranjeunna bakal teras-teras nempatkeun kibosh kana Hak Amandemen Kahiji. Upami aya anu nyarios, "Henteu, kuring yakin kana ganja kusabab alesan spiritual sareng hak kuring pikeun ngajalankeun agama kumaha kuring hoyong latihan." Aranjeunna masih bakal nyarios, "Nah."

Sareng dina ganja boh suung, éta masalah kaséhatan. Kusabab maksudna mah, jalma-jalma nyiksa éta tapi dina hal anu sami jalma tiasa nyandak seueur hal éta sareng hirupna langkung saé pikeun éta. Kami parantos ngahukum, Amérika kaserang panyawat sapertos anu dipikahoyong sapertos Panyawat Putri Sindrom, leres? Anjeun ngagaduhan anjeunna sadayana diteken sareng anjeun nyimpen anjeunna dina lomari alit sapanjang hirup anjeun sareng ayeuna, "Oh sial, urang sadayana kacau kusabab kuring hilap ngajar anjeun kumaha ngalakukeun hal anu leres." Kopi mangrupikeun ubar, kafein dina kahirupan sadidinten-

Naha éta biasana, sareng deui, alesan kunaon kuring henteu kantos lebet suung, sabab kuring sakali sakali sareng aranjeunna masihan kuring naék sareng saku dina waktos anu sami. Cara uih pikeun ngamimitian. Tapi anjeun terang,… kajadian. Sareng, sareng teras ogé, éta masih ngagaduhan kuring jenis bola tripping, henteu lumayan ka tingkat éta, tapi éta ogé investasi waktos. Tina naon anu kuring milari, naha aranjeunna henteu resep dukun anu disangka janten pedoman khusus ...

Sareng kuring wartoskeun, aya jelema di dieu di Miami anu ngalaksanakeunana. Kuring parantos nyarios sareng aranjeunna yén aranjeunna dasarna dukun di dieu anu ngarah jalma-jalma dina perjalanan spiritual ieu. Aya ogé kelompok di dieu anu nyetél mundur di Jamaika dimana éta sah sacara hukum. Janten, leres pisan, anu aranjeunna sering nyarioskeun nyaéta set sareng setting anjeun. Anjeun kedah pastikeun nalika aranjeunna nyarios, anjeun ngagaduhan niat anu leres, sareng anjeun kedah gaduh setting anu leres.

Kusabab émosi anjeun ditarik kana hiji arah atanapi anu sanés. Janten upami anjeun aya di tempat anu pikareueuseun di jalma anu anjeun henteu percanten sareng anjeun henteu resep, anjeun bakal ngagaduhan perjalanan anu pikareueuseun. Sareng sabalikna. Upami anjeun dina setting anu saé dimana anjeun diantara jalma anu anjeun paduli sareng anu paduli sareng anjeun anu milari anjeun. Sareng éta padamelan dukun, nyaéta leres-leres ngantunkeun anjeun ngalangkungan perjalanan.

Sareng hate ieu mah. Pikaseurieun anu karaos ku kuring, dua taun ka pengker kuring moal pernah nyarios sapertos kieu. Abdi pastina henteu hippie atanapi anu sapertos kitu. Tapi anjeun terang-

 

Élingan tina stigma Marijuana

Henteu, ieu mangrupikeun kanyataan. Jujur hippies nyaéta [teu kabiruan 00:36:48] sepanjang waktos.

Tapi éta henteu leres, sabab ayeuna anjeun ngalaman stigma anu urang perjoangkeun sacara real waktos. Kusabab kuring henteu bakal nyangka ieu dua taun ka pengker sareng jalma-jalma nyatakeun yén, "Tingali, stigma ditumpukeun ka kuring sareng ayeuna kuring ngalangkungan éta. Teras kuring sadar éta ngan ukur omong kosong. " Tapi [crosstalk 00:37:05] tina karya anu stigma tiasa dianggo ku manusa.

Kalayan ubar, naha anjeun bakal nyebut spiritualitas, naha éta nganggo ganja atanapi supa. Éta ogé psikologi, leres? Spiritualitas, psikologi. Éta kasihatan pikiran urang. Urang nyarioskeun kaséhatan méntal, sareng éta ogé spiritualitas. Éta sapertos nalika anjeun ngagaduhan kaséhatan méntal anu pas sareng sudut pandang anu anjeun resep, "Anjeun terang naon, naha anjeun nyandak pikeun PTSD atanapi nyeri fisik, nyata, anjeun masih tiasa beroperasi salaku manusa. Sareng jalma hirup tanpa kasadaran éta. Aranjeunna hirup tanpa perasaan kahadéan éta. Kusabab aranjeunna sieun nyandak éta sabab haram.

Sareng éta sababna kuring mikir, éta sadayana ngeunaan tanggung jawab. Jigana urang kudu tanggung jawab salaku masarakat. Urang kedah tanggel waler sareng hukum urang sareng urang kedah tanggel waler sareng diri urang sorangan. Sareng anjeun terang, upami anjeun ngonsumsi narkoba sacara teu tanggung jawab atanapi anjeun ngagaduhan peraturan anu teu tanggel waler sareng anjeun ngan saukur ngadiskriminalisasi kalayan henteu aya peraturan, kuring ogé henteu pikeun éta.

Janten penting pisan pikeun ngobrol sapertos kieu. Kami ngalakukeun panilitian anu kedah urang laksanakeun, sareng kami ngagaduhan diskusi konstruktif anu tiasa kami… Jujur, kuring henteu terang sacara pribadi kerangka hukum anu kedah aya. Sareng naha kuring sanés-nguntungkeun, kuring henteu langsung ka dekriminalisasi ayeuna. Anu kuring nyobian lakukeun nyaéta ningkatkeun kasadaran, sanés ngan ukur pikeun masarakat, pikeun kuring sorangan. Kusabab kuring hoyong terang kerangka hukum anu leres sareng aya tempat sanés sapertos, tingali Kevin kaluar di Denver, kuring ngobrol sareng anjeunna. Anjeunna damel padamelan anu hébat dina ngarah ka Denver anu didiskriminasi, nyarios sareng jalma-jalma di Oakland. Kuring kantos nyarios sareng jalma-jalma di saluruh nagara sareng aranjeunna parantos ngalakukeun padamelan anu luar biasa.

Tapi ayeuna kuring sacara pribadi, kuring henteu raoseun ngeunaan nempatkeun undang-undang anu tangtu dugi ka leres-leres naékkeun kasadaran kuring nyalira sareng éta anu kuring nyobian lakukeun nyaéta ningkatkeun kasadaran diantara urang-urang Florida diantara nagara, diantara dunya sareng kuring sareng sahingga urang tiasa kéngingkeun solusi anu leres di dieu perkawis peraturan pikeun éta.

Nya, éta hésé. Kami promosikeun sapertos pepelakan atanapi hiji hal teras éta sapertos nyarios, "Héy barudak, maju sareng ngaroko sababaraha gulma, tapi kuring henteu hoyong tanggung jawab pikeun budak batur anu teu resep sajauh anu dipikagaduh, kuring henteu bejakeun aranjeunna ngaroko nalungtik. Kuring terang éta henteu bahaya, kuring leres-leres henteu masihan bangsat. Siga maranehna ... Tapi-

Abdi proponén leres-leres gaduh umur minimum. Sigana mah upami kuring nginum obat-obatan ieu salaku budak ngora, saur kuring mah, uteuk anjeun sigana henteu dikembangkeun cukup. Tapi salaku manusa anu déwasa, upami anjeun ngonsumsi obat-obatan ieu sareng niat anu tangtu, naha éta MDMA, aya seueur buktosna MDMA ngabantosan PTSD, supa psilositin, ieu sadayana mangrupikeun katégori dina psychedelics. Sareng upami anjeun déwasa sareng anjeun nyandak éta kalayan niat anu leres sareng pamahaman anu leres, kuring leres-leres yakin yén éta tiasa ubar. Tapi upami ubar ieu disalahgunakeun, éta ogé tiasa ngarugikeun pisan. Janten penting urang ngan ukur ngobrol.

Éta sapertosna sareng hukum ganja di Florida atanapi dina kaayaan naon waé, anjeun naros ka jalma-jalma nyandak alesan, pangaweruh langsung, sudut pandang anu jujur ​​dina masalah rumit anu aranjeunna raoskeun. Janten langkung gampang pikeun jalma ngan ukur nyarios, "Henteu, kuring henteu ngadukungana. Abdi henteu hoyong nanaon. ” Kusabab éta aranjeunna henteu kedah nyiptakeun hal anu bakal ngajantenkeun aranjeunna karaos sapertos aranjeunna kedah naroskeun naon waé, atanapi aranjeunna kedah ngarobih hiji hal anu teu pernah aya sateuacanna.

Janten anjeun kéngingkeun hukum ganja anyar ieu di Florida dimana anjeun kedah gaduh $ 50 juta atanapi di Illionis dimana éta 4,000 aplikasi pikeun 75 lisénsi. Janten anjeun terang yén jalma badé nungtut nagara Illionis sareng nyobian netepan lisénsi. Sareng sahenteuna nyeri anu tumuh anu aya nyaéta urang ngalaksanakeun prosés ieu pikeun mastikeun yén urang gaduh parobihan législatif. Tapi hartosna, éta ngan ukur hina pisan éta ngan saukur gampang. Hal anu paling gampang nyaéta ngan ukur ngomong, "Henteu kunanaon, ditahan sadayana."

Sareng leres éta, éta sapertos anu dilakukeun ku kotamadya di Florida. Aranjeunna ngagaduhan hak dina statute kami pikeun nyaram dispensaries. Janten seueur ti aranjeunna nyarios, "Kami henteu hoyong terang naon kerangka hukum anu kedah aya dina panerapan urang. Langkung gampang pikeun urang gaduh hiji palapis anu nyatakeun, 'Éta dilarang dumasar kana Florida Statuta 381.986.' ”Boom, kami parantos réngsé. Kami henteu kedah hariwang ngeunaan éta. Hayu kotamadya anu sanés terang. Aranjeunna bakal janten laboratorium kanggo ékspérimén. Sakali aranjeunna ngalakukeun naon anu aranjeunna laksanakeun, maka urang bakal nimbangkeun, ngarévisi. Anu leres éta anu kajantenan ayeuna nyaéta kota-kota anu sanés sapertos federalism ngamungkinkeun nagara-nagara janten laboratorium eksperimen-

 

Janten éta saé. Urang ayeuna tiasa nyarios ngeunaan Undang-Undang Amérika Serikat. Sigana mah éta ngalanggar Amandemen ka-14. Kumaha saur anjeun ngeunaan States Act?

Nya maksudna mah, Undang-Undang Amérika Serikat éta seueur bahasa anu hadé di jerona, éta ngagaduhan seueur bahasa anu goréng di jerona. Kuring resep yén diskusi sahenteuna tiasa maju dina sababaraha pamaréntahan féderal sahenteuna ngahargaan hukum nagara pikeun sababaraha batas. Sareng leres-leres naon anu henteu dipikaharti ku jalma-jalma ngeunaan UU Nagara éta, éta ngan ukur codifying féderalisme hakekat sareng ngamungkinkeun Amérika Serikat janten laboratorium ékspérimén. Abdi panasaran ngadangukeun naon analisis anjeun sajauh naha éta-

Kusabab éta butuh hukum féderal sareng jinisna nyolok kana hukum nagara. Janten ayeuna anjeun ngubaran jalma féderal dina kaayaan rubrik anu sanés sareng sapertos upami kuring di Indiana, abdi penjahat, tapi upami kuring Illionis pikeun kalakuan anu sami, kuring jalma bébas. Sareng éta nyetél kaayaan budak ieu, kaayaan bébas kaayaan sapertos masalah. Nya sanés sanés nagara budak, éta nagara kriminal, tapi upami anjeun tiasa ngahukum batur, anjeun tiasa ngajantenkeun budak numutkeun Amandemen ka-13. Janten nyiptakeun hukum féderal non-seragam anu memperlakukeun jalma sacara béda dumasar kana kaayaan yén aranjeunna nuju ngalakukeun tindakan anu sami.

[henteu kadéngé 00:42:48] leres, sabab kuring sanés jalmi pengacara, kuring ngan ukur teknisi di dieu. Janten sapertos pajak negara mangrupikeun anu nyatakeun, "Oke, urang masing-masing bakal ngalakukeun hal urang nyalira," sapertos legalisasi ganja, leres. Sareng sababaraha kabiasaan henteu ngagaduhan éta sareng éta masih sacara hukum sah sacara hukum. Sajauh masalah éta, janten sabaraha masalah sanés sapertos anu aya di Amérika?

Euweuh.

Urang sadayana tiasa satuju yén budak leutik goréng, tapi urang moal satuju yén pepelakan jinak ieu kedah ... Éta masalah. Perbuatan nagara kuring pikir mangrupikeun hal anu hébat, sabab upami aya patarosan sanés anu jero pisan ka masarakat urang éta bakal nyerang. Aya sababaraha patarosan anu urang kedah naroskeun, tapi patarosan ieu parantos kajawab. Urang kedah bangsat tumuh, ngesahkeun hal-hal dina tingkat anu tangtu, silih ngadidik, sapertos urang sadayana terang nginum teuing anu goréng, sareng éta bakal kajadian [crosstalk 00:43:38]. Tapi anjeun badé-

Jigana naon anu penting pikeun dipikaharti nyaéta nalika anjeun mikirkeun perusahaan ageung, hésé pisan pikeun aranjeunna nyandak kaputusan. Aranjeunna nyandak waktos anu lami. Aranjeunna gaduh dewan direksi, aranjeunna gaduh shareholder anu kedah dijawab, nalika anjeun nyarioskeun perkawis perusahaan alit, aranjeunna tiasa nyandak kaputusan gancang. Éta pisan anu mirip sareng nagara bagian sareng pamaréntah féderal. Pamaréntah féderal mangrupikeun kapal ageung anu nyobian nyandak péngkolan sareng aranjeunna ngan ukur henteu tiasa nyandak péngkolan sapinuh kaayaan nagara.

Sareng aranjeunna nyobian nyandak léngkah orok ieu sareng ngorondangkeun masalah sareng kéngingkeun hal didorong maju sareng lalaunan tapi pastina kuring yakin pisan yén bakal aya larangan larangan ganja féderal ieu. Ngan kapalna ageung sareng hésé pisan mindahkeunana.

Heuh. Tapi seueur patarosan moral anu sanés aya anu siga kieu? Henteu aya anu kuring tiasa mikirkeun.

Kusabab kitu kuring ngalakukeun hukum ganja, sabab éta unik pisan sareng benten pisan. Ieu sababna jalma-jalma sapertos kuring sareng Thomas saur kuring mah… Penting lamun kuring bébéja ka jalma lamun anjeun nyobian pikeun ngamimitian perusahaan ganja sareng anjeun henteu urusan sareng pengacara anu leres-leres terang naon anu dilakukeun ku ganja, anjeun nuju bakal ngajalankeun sagala rupa beungkeutan, sabab éta henteu sapertos industri anu sanés. Jalma-jalma tiasa ngabandingkeun éta sareng minuman keras di sababaraha nagara rekreasi ieu, éta sanés minuman keras. Éta jalan langkung jero.

Naha anjeun atos terang pangacara ganja pulisi sanés anu parantos aya dina paguneman akhir-akhir ieu dina warta?

Oh muhun. Anu lalaki anu ngagambarkeun-

Parnas.

Parnof. Abdi henteu tiasa ayeuna, jalma ieu, hartosna abdi, sareng Keith Stroup nembé ngintunkeun email ka sadaya penasihat hukum anu normal ngeunaan anjeunna, tapi kuring pikir anjeunna langkung ti pengacara pertahanan kriminal dina rasa yén anjeunna resep kana ganja sareng penjahat na klién sacara lantip, tapi kuring henteu nganggap aranjeunna nyebutna lantip di sakola hukum. Sigana mah aranjeunna nyebutna sumanget, tapi tetep enya, kuring henteu tiasa émut namina, tapi anjeunna pengacara kriminal anu-

Joseph Roddy.

Leres, Brody?

Roddy. Kuring ngan ukur nyatana yén anjeunna [henteu kadéngé 00:45:38] nyalira pikeun merjuangkeun moral ganja di pengadilan, tapi dina waktos anu sasarengan anjeunna dipilih pikeun ngabélaan jalma ieu anu dialungkeun ka ditu, sapertos berita nasional . Nya enya, éta artos, tapi-

Pariksa teras resep éta hal. Upami anjeunna mayar artos anu anjeunna kéngingkeun, sakit-sakitna ti Ukraina sareng anjeunna mayar ka Sly atanapi naon namina, teras anjeunna nyandak éta ka bankna sareng neundeun éta. Aranjeunna henteu ngusir anjeunna sabab anjeunna tingkat 2 MRB. Ayeuna, upami kuring nyobian ngalakukeun éta pikeun firma hukum kuring, kusabab klien kuring mayar kuring 50 ageung, ogé mayar kuring $ 100,000 pikeun nungtut nagara Illionis sahingga kuring tiasa méréskeun lisénsi. Bank kuring tiasa mareuman kuring, sabab éta bakal siga, "Henteu, éta béda anu anjeun tingali, upami anjeun ngabela jalma pikeun kajahatan, henteu kunanaon. Tapi upami anjeun ngabela jalma pikeun ngalanggar kajahatan, anjeun tingkat 2 MRB. ”

Heuh heuh. Maksad abdi, éta mangrupikeun bedana saur kami salaku ahli hukum di ruang ganja leres-leres panceg sabab sacara teknis upami urang ... Upami anjeun membela penjahat, anjeun diijinkeun pikeun ngabela penjahat. Tapi dugi ka ganja sacara féderal haram, nalika upami anjeun nyobian pikeun mempermudah urus ganja sareng anjeun ngalakukeun perjanjian M&A, anjeun nuju ngalakukeun transaksi perumahan, naon waé ogé pikeun-

Éta sapertos mendakan kajahatan féderal anu béda pisan di ditu.

Ngartos, kabutuhan budak anjeun, pentingna lalaki anjeun. Tom sareng Hormat Dustin dugi ka sisi bisnis, sapertosna sapertos kumaha di Amérika urang tiasa nyimpulkeun bisnis sareng, éta kasopanan urang. Nya kumaha kami, kontrak anjeun sareng anu sanésna. Teu resep-

Nya, Amérika mangrupikeun kontrak. [inaudible 00:47:20] konstitusi nyaéta, sapertos sapertos Amérika leres-leres ngababarkeun ideu perusahaan ieu. Kuring sadar yén anjeun tiasa ngalacak korporasi langkung seueur deui ka Walanda East India Company. Nanging éta kanggo Walanda, sapertos anjeun terang, tina konsép nagara anu mangrupikeun perusahaan anu ngamungkinkeun korporasi séjén sareng kontrak séjén dikuatkeun. Masih Amérika henteu sapertos nagara-nagara sanés anu aya sateuacanna.

Leres. Sareng ngan ukur ningali naon anu urang carioskeun sareng nagara [henteu kadéngé 00:47:49], ayeuna sababaraha nagara éta bakal janten kriminal sareng nagara-nagara sanés éta moal janten kriminal. Éta nyiptakeun sagala jinis kabingungan. Anu pernah urang tingali dina industri nyaéta kaayaan dimana MSOs ieu, Operator Multi-nagara anu operasi. Aranjeunna kedah gaduh labél anu béda sareng SOP anu béda pikeun unggal kaayaan anu aranjeunna anut. Éta épisién pisan. Kusabab kitu kuring kalebet pisan kana ASTM D37 anu mangrupikeun standar globalisasi pikeun industri ganja. Sareng dugi ka urang ngagaduhan standar global ngeunaan kumaha urang kedah nguji produk urang, kumaha éta kedah dilabélan, kumaha éta kedah dibungkus, kumaha cara aranjeunna kedah dibuwang.

Dugi ka kami parantos standarisasi cara ngalakukeun hal, industri bakal teras-terasan teu épisién, sareng biaya usaha pikeun perusahaan ganja ieu bakal saé pisan. Sareng éta naha kuring pikir sababaraha harga saham ieu anu anjeun tingali nuju terjun maksudna ku seueur alesan. Tapi salah sahijina adil, teu aya anu tiasa ngarepkeun biaya anu ekstrim aya dina patuh saderhana ti nagara ka nagara. Anjeun teu tiasa gaduh ngan, "Hei ieu labél kami sareng ieu kumaha kami bakal ngajual dina unggal kaayaan." Henteu, unggal nagara bagian nalika anjeun MSO, anjeun kedah ngagaduhan unggal nagara ngagaduhan labél nyalira sareng nebak naon? Langkung saé anjeun tetep di luhur aya parobahan hukum anu aya kaitannana sareng labél éta kusabab hukumna gancang pisan di unggal nagara. Janten entong mésér 100,000 labél sabab anjeun tiasa ngahémat nyalira sababaraha penny sabab tiasa robih énjingna. Janten ngan aya ton tantangan.

Yap henteu. Kusabab unggal nagara bagian mangrupakeun hal sorangan. Teras anjeun kedah gaduh ranté pasokan sareng ranté suplai dina kaayaan ku kaayaan nagara nyalira. Kusabab sadaya produk kedah dipelak dina kaayaan anu khusus. Janten anjeun henteu tiasa kéngingkeun ékonomi pikeun skala tina janten operator antar nagara sapertos anjeun tiasa pikeun MSO ieu. Tapi anu anjeun tiasa kéngingkeun mangrupikeun biaya anu langkung luhur pikeun ngalakukeun bisnis, sabab ogé pas aya anu terang yén anjeun aya di buruan ganja, anjeun kedah ngatasi sadaya artos sareng aranjeunna nampi harga anjeun sabab pikir anjeun ngasilkeun artos masrahkeun tinju.

Sareng kami nyarios di tukang panggung ngeunaan sababaraha nomer pikeun pengembang sareng jinis aliran kas naon anu tiasa dipiceun. Leres, éta bisnis arus kas, tapi éta modal sareng bisnis intensif kas. Janten ngan kusabab éta tiasa cashflow seueur, éta henteu hartosna éta henteu seueur biaya pikeun ngalakukeunana upami anjeun ngagaduhan hak pikeun ngalakukeunana. Sareng sadaya hal ieu nyiptakeun masalah.

Tapi salah sahiji hal anu urang kedah pasangkan salami dékade payun nyaéta kode komérsial seragam ganja, atanapi kode komérsial ganja, atanapi sapertos kitu dimana anjeun nyandak sareng anjeun ngabakukeun ieu. Kusabab éta bakal janten sapertos panerapan anu sanés, sapertos ERA nembé dugi ka nagara 38 éta. Ieu diliwatan dina 70an, leres. Tapi teras urang ngagaduhan éta, sigana mah éta Amandemen 25 anu diliwatan dina 1789. Tapi butuh dugi ka sababaraha taun ka pengker sateuacan éta leres-leres dikodifikasi. Kuring henteu weruh, kuring sanés sarjana konstitusional, kuring henteu kantos janten sarjana konstitusional.

Hukum undang-undang kuring ogé cara anu hadé dina hukum konstitusi tibatan kuring ayeuna.

Leres. Kusabab anjeun saleresna, éta aya hubunganana sareng kahirupan anjeun harita. Tapi henteu kunanaon. Sareng éta naha kuring resep, sabab éta masalah bersejarah sareng éta masalah anu henteu sapertos anu sanés sareng ngagaduhan seueur aplikasi anu béda. Janten sanés ngan ukur tatanén, patuh, perusahaan, éta némpél kana sagala hal éta sareng matak pikaresepeun.

Sareng salah sahiji hal anu kuring hoyong ngan ukur ngurilingan nyaéta kami nyarioskeun kumaha di Florida asalna éta THC lemah teras kami henteu terang ... Kami henteu ngagaduhan kembang anu diasupan sareng anu dirobih dina sési législatif anu terakhir. Ayeuna urang gaduh kembang asap, sareng kuring bakal nyarios yén anu gaduh lisénsi ayeuna teu tiasa ngahasilkeun cukup gancang-

Wah.

… Saha waé anu tiasa ngaduga paménta kembang. Sareng sadayana janten gumbira ngeunaan kera sareng sadayana ieu, kembang-

Miggy, anjeun ngaduga kitu?

Kang, janten nalika anjeun nyarioskeun perkawis angka tadi, ieu sadayana tiasa diprediksi. Pasar ganja ageung. Kanyataan yén anjeun mimitian ku opat produser, [henteu kadéngé 00:51:48] budaya anjeun, naon waé, pangalaman konsumén anjeun. Tapi ayeuna anjeun ngagaduhan langkung seueur jalmi, langkung seueur ragam, langkung seueur pangalaman. Éta bakal robih janten hal nyalira, milikna ... Aya jalma anu tiasa ngalakukeun acara. Aya jalma anu badé janten ... Siga sagala rupa tambahan kajadian sapertos anu nuju diajak ngobrol sareng angkot sareng anu sanésna.

Éta leres-leres ideu anu paling saé aya yén retakan anu kabuka sahingga anjeun tiasa kéngingkeun sadaya usaha tambahan di ditu. Tapi anjeun nyarios hal anu kuring pikir éta pikaresepeun, sabab kuring sanés pengacara Florida. Kuring henteu niat kantos ujian bar Florida. Urang bakal ningali naon anu kajantenan kapayunna. Tapi anjeun sadayana ngajadikeun amandemen konstitusi teras legislatif mimitian ngarobih éta? Kusabab anjeun nyarios yén amandemen éta nyarios, "Low THC, no smokable kembang." Sareng ayeuna aranjeunna parantos ngaleungitkeun THC anu handap sareng aspek kembang anu tiasa diasupan.

Janten THC anu rendah saéstuna ngalangkungan undang-undang sateuacan amandemen konstitusional. Maka amandemen konstitusional asup sareng saleresna diidinan pikeun produk THC anu luhur. Konstitusi jempé ngeunaan smokable tapi nganggo… Tapi aya gugatan anu diajukeun sareng ngalangkungan gugatan hukum, dasarna gubernur, nalika gubernur sumping, anjeunna dasarna nempatkeun kabijakan yén anjeunna mangrupikeun pendukung ganja anu asep. Sareng aranjeunna ngarévisi undang-undang pikeun ngamungkinkeun éta diijinkeun.

Aya debat ageung ngeunaan nempatkeun cap THC. Sareng tina naon anu kuring ngartos dina sési législatif salajengna ieu, aya dorongan anu sanés pikeun nyobaan nempatkeun cap THC dina program ganja médis urang. Jelas, éta anu matak ngeunaan industri. Kami teras ngusahakeun kamajuan, tapi urang ogé kedah tetep bajoang pikeun nahan jabatan urang. Janten ayeuna aranjeunna diidinan ngagaduhan ganja médis THC tinggi di Florida. Tapi éta [crosstalk 00:53:38] -

Naha anjeun resep ka pena vape? Kusabab ieu mangrupikeun ... Éta rahmat alam dina kasihatan, tapi éta sigana sakitar 80% cannabinoids nalika éta-

Leres, urang gaduh pulpér vape. Anu teu urang gaduh, janten anu matak nyaéta undang-undang anu ngamungkinkeun pikeun edibles, tapi Departemen Ag sareng Departemen Kaséhatan kami sakuduna dituju gawé bareng aturan anu tiasa didahar sareng aturan anu tiasa didahar teu acan kaluar. Janten ayeuna di Florida kami henteu ngagaduhan edibles, anu saur kuring nyaéta… Saur kuring seueur jalma resep edibles sareng hanjakalna pasién kami henteu ngagaduhan aksés kana edibles. Hal séjén anu pikaresepeun di Florida anu urang masih ngantosan nyaéta aranjeunna henteu acan nyatujuan laboratorium uji pihak katilu mana waé di Florida.

Leres, kuring ngawakilan Lab Ilmiah Héjo, anu mangrupikeun salah sahiji laboratorium tés anu kawéntar di dieu di Florida. Sareng aranjeunna, departemén kasihatan henteu acan meunang ngaluarkeun aturan uji coba pihak katilu. Ayeuna aranjeunna nembé ngatur aturan darurat anu henteu acan diterapkeun anu teras-terasan nempatkeun ... Janten ayeuna laboratorium uji pihak katilu ieu, Departemen Kaséhatan ngamungkinkeun aranjeunna pikeun ngatur ganja sacara kontraktual. Henteu aya lisénsi anu ngagaduhan laboratorium tés pihak katilu, aranjeunna ngan ukur kedah dikontrak sareng MMTC, Pusat Perawatan Marijuana Médis supados tiasa ngalakukeun tés éta, anu nyiptakeun sagala rupa masalah. Sareng cukup jujur, ayeuna di Florida tés rada diatur nyalira, anu hartosna katingali, ieu usaha sareng upami aranjeunna henteu kedah nyobian naon-naon, upami aranjeunna tiasa nyauran éta-

[crosstalk 00:55:05] diatur nyalira, anjeun kedah nungkulan FAA. Tapi anu bakal datang di Illionis ogé dimana aranjeunna henteu ngagaduhan ... Maksad abdi, aranjeunna nyebatkeun hal ngeunaan tés. Aya laboratorium tés tapi aranjeunna henteu acan kabuka pikeun laboratorium tés anu énggal sareng éta langkung seueur tina bisnis tambahan. Aranjeunna nyobian pikeun ngawatesan konséntrasi di Propinsi Washington, sanés?

Heuh. Heuh. Nya, sababaraha anggota DPRD nyobian nyorong sababaraha tagihan 10% tagihan. Jadi urang ngarepkeun éta, maksudna éta ngan, sapertos saur anjeun, anjeun dugi ka jauh teras anjeun kedah berjuang pikeun anu parantos gaduh.

Hususna [teu kadéngé 00:55:37] cara, éta henteu lirén. Éta deui sareng sapertos, "Oh, oh, anjeun nganggo dina bentuk pekat?" "Leres."

Nya patarosan anu kuring ukur tiasa naroskeun nyaéta, "Naha? Naha ujug-ujug penting yén urang ngagaduhan wates ieu? "

Tunjukkeun kuring [crosstalk 00:55:50] dimana pepelakan ieu keuna anjeun? Maksud kuring, sacara serius, naon anu dilakukeun pikeun anjeun?

Leres. Nya, aya… Sareng sababaraha bulan ka pengker aranjeunna ngiringan seueur jalmi, seueur dokter di, seueur pamaén luar negeri anu ngalawan ganja sareng di Tallahassee aya seueur panyatur anu badé ka ditu. Sareng aranjeunna ngalaman sési inpormasi sareng pangrungu dimana dokter ieu dina dasarna nyarioskeun bahaya tina wates THC anu langkung luhur. Sareng kuring wartoskeun, éta nyiptakeun seueur amarah sareng seueur dokter anu kuring damel. Sareng anjeun terang, ayeuna aranjeunna nuju ngamimitian nempatkeun sési inpormasi nyalira, ngajelaskeun naha penting pikeun leres-leres aksés ka THC anu langkung luhur.

Sareng leres-leres ayeuna, kumaha ... Upami aranjeunna ngalaksanakeun hiji hal dimana aranjeunna naékkeun jumlah THC. Anu matak nyaéta sadaya galur sareng sagala rupa-rupa bio anu nuju dipelak ayeuna atanapi kaseueuran kanggo THC anu luhur, leres? Janten upami hukum éta asup, intina perusahaan Florida kedah ngerjakeun deui sareng sadaya galur sareng sagala jinis sareng naon-naon anu aranjeunna lakukeun, anu bakal nyababkeun hiji masalah kalayan aksés pasién sareng sagala rupa masalah anu béda. Abdi ngarep éta-

Sigana mah aranjeunna nyobian pikeun ngawatesan tingkat THC.

Naon éta?

Naon siling maksimum anu aranjeunna nyobian pikeun ngawatesan éta?

10% mangrupikeun naon anu dibahas.

Henteu, éta sapertos, upami urang gaduh Ethan Russo, Dr. Russo dina hawa, anjeunna bakal resep, "Henteu, éta ganja tingkat dua Chemovar." Dina hartos éta anu saimbang, sabab anjeun ngagaduhan rasio 20 dugi ka hiji, anu biasana hemp CBD anjeun, sapertos galur angkat anjeun. Teras anjeun gaduh babandingan sabalikna anu kadang éta ngan ukur sadayana THC sareng éta bakal sapertos Lem Gorilla Anjeun. Teras upami anjeun ngalaksanakeunana sapertos pengangkat gorila, maka éta kedah langkung saimbang tina rasio THC CBD anu saimbang. Sareng bahkan anu tiasa ngalangkungan 10%, janten anjeun kedahna ningali kembang anjeun. Sareng teras anjeun kéngingkeun, éta bakal sapertos nyarios ayeuna anjeun kedah milih sadaya apel nalika aranjeunna henteu asak.

Sigana mah, urang ngan ukur bakal ngaroko deui. Upami anjeun nyarios langkung seueur 10% THC ganja, anjeun bakal ngonsumsi langkung ganja sareng panginten langkung saé. Anjeun nembe kedah nyéépkeun langkung artos. Janten éta bakal menyakiti konsumen, pasién anu kedah mésér tambahan ganja kanggo ngahontal-

 

Teu acan aya bumi anu sabar di Florida, leres?

Bener. Janten bumi bumi janten masalah. Jelas 22 pelisinan anu kuring sigana bakal ngalobi kana éta. Sareng 22 lisénsi nyaéta-

Pikeun pasien atanapi kanggo déwasa?

Ku teu sangka 22 anu ngagaduhan lisénsi bakal hoyong bumi tuwuh kajadian pisan.

Jaman.

Leres, tingali, abdi henteu terang. Tapi dina akhir dinten, 22 anu ngagaduhan lisénsi ieu, sapertos anu kuring carioskeun, di Florida éta mangrupikeun pasar anu saé pisan. 22 anu ngagaduhan lisénsi ieu ngagaduhan seueur artos di tukangeunana sareng seueur pelobi anu aya di Tallahassee ayeuna nuju ngalobi atas nami aranjeunna. Janten mangrupikeun salah sahiji halangan ageung anu anjeun kedah bérés nyaéta kanyataan yén anjeun bakal ngagaduhan 22 jalma anu ngagaduhan lisénsi ngaluarkeun seueur dolar lobi pikeun ngajaga asal bumi tina [henteu kadéngé 00:58:40]. Ayeuna tingali, kuring henteu terang, meureun aya… Kuring henteu acan nyarios sareng anjeunna, kuring henteu hoyong nyarios atas nami sadayana anu ngagaduhan lisénsi. Meureun sawatara diantarana ngadukungana. Tapi tina sudut pandang anu langkung lega, kamungkinan aranjeunna bakal nyandak sababaraha posisi ngalawan bumi anu dipelak.

Anjeun terang, anjeun kaleungitan seueur artos pikeun nunjukkeun yén rékréasi ogé bakal masihan dolar dolar. Kusabab ayeuna médis anjeun dijamin 100%. Maksad abdi, panginten moal aya anu disebat pangalihan, ningalkeun nagara, anu sanésna. Tapi kuring ngajamin anjeun seueur anu mésér médis badé ka warga setempat, pasien sanés médis. Janten pas aranjeunna ngagaduhan pameseran médis pikeun rekreasi, atanapi pameseran rekreasi, anjeun badé narik jalma anu parantos narik naon anu disebatna pasar hideung, tapi babaturan anu médis. Anjeun henteu kéngingkeun pasar éta plus pariwisata. Sami-sami waé anjeun parantos ngahambat wisata, éta anu hirup anjeun.

Oh, éta gélo. Maksad abdi, éta sababna jalma-jalma ieu nyéépkeun seueur artos pikeun lisénsi di dieu, leres? Maksad abdi, tingali, aranjeunna henteu ngalakukeun éta pikeun 300,000 pasién. Aranjeunna ngalakukeun éta pikeun 20 juta penduduk anu urang gaduh, ditambah sadayana wisata anu urang gaduh. Janten jalma-jalma ieu henteu ... Kami henteu ngagaduhan jalma anu nandatanganan cek $ 50 juta kanggo sacarik kertas sabab panginten aranjeunna tiasa kéngingkeun 300,000 pasién. Aranjeunna ngalakukeun éta sabab aranjeunna ningali yén nalika rekreasi lumangsung di dieu di Florida, éta bakal janten kasempetan anu luar biasa. Sareng cukup jujur, éta bakal janten gangbusters.

Bakal aya seueur, seueur artos anu tiasa dikasilkeun. Bakal aya seueur persaingan. Anjeun terang maksad abdi? Tingali, dina akhir dinten, éta siga bisnis. Anjeun kedah tiasa bodo, kuring bébéja seueur jalma, aranjeunna hoyong lebet kana industri ieu, aranjeunna pikir éta artos gampang. Henteu, éta siga bisnis sanés. Anjeun kedah pinter. Anjeun kedah damel sareng jalma-jalma anu terang naon anu dilakukeun, damel sareng pangacara anu leres, akuntan anu leres, jalma keuangan anu leres, investor anu pas, sareng anjeun kedah bersaing. Sapertos bisnis sanésna. Teu aya cara anu gampang pikeun ngadamel buck-

Éta saé, éta tiasa nyandak urang deui kana hal anu urang tiasa bungkus didieu. Janten Dustin, kanggo ganja Florida di 2020, naon anu anjeun tingali kajadian?

Nya, ganja Florida di 2020? Janten ayeuna urang gaduh kasus Pengadilan Tinggi ieu kajantenan. Kami ogé ngagaduhan tagihan anu kuring dikaitkeun éta aya dina anggota déwan. Kuring henteu ningali yén tagihanana lulus. Kuring ngarepkeun, upami éta bakal hébat, urang bakal gaduh rekreasi di dieu. Kuring henteu ningali yén tagihanana lulus. Kuring henteu ningali anggota DPRD ngalakukeun nanaon dugi ka pengadilan Agung Florida nyandak kaputusan ngeunaan hal éta. Pasualanna, éta kasus Florida Grown. Éta perusahaan anu nyandak gugatan sareng kuring ngarep yén Mahkamah Agung bakal nyandak kaputusan dina sababaraha bulan ka payun, kalayan asumsi yén aranjeunna negeskeun pengadilan handap. Anggota DPRD sigana bakal balik deui pikeun sési khusus. Aranjeunna kedah ngarévisi undang-undang éta. Urang sadayana terang kumaha prosés législatif tiasa lami.

Maka DOH kedah ngaleupaskeun aturan anyar teras DOH kedah ngaleupaskeun aplikasi. Teras aranjeunna bakal ngamimitian nampi aplikasi. Janten, kuring ngarep pisan yén kami ngagaduhan lisensi anu dikaluarkeun dina taun 2020. Kuring yakin pisan yén kami bakal ngagaduhan lisénsi anu dikaluarkeun dina taun 2020. Langkung dipikaresep moal aya lisénsi tambahan anu dikaluarkeun dugi ka sahenteuna 2021 hanjakalna.

Tapi kuring ngarep-ngarep, sabab éta kuring janten super aktip di nagara bagian sanés. Kusabab kitu kuring damel sareng anjeun dina sababaraha aplikasi Illionis. Kuring rarancang damel sareng anjeun dina sababaraha aplikasi tambahan ieu anu kami kéngingkeun. Abdi ngagaduhan grup di Virginia Kulon. Abdi ngagaduhan grup damel di Georgia anu kuring damel. Leres-leres damel sareng sagala rupa kelompok anu béda-béda pikeun ngabantosan aranjeunna aksés. Sareng seueur diantarana mangrupikeun perusahaan di Florida anu milari rék dilegakeun ka nagara-nagara sanés ogé.

Tapi aya seueur barang anu kedah dilakukeun. Kuring ngarepkeun éta, sapertos anu kuring carioskeun, aturan laboratorium nguji pihak katilu, kuring ngarep-ngarep bakal kaluar. Kuring ngarepkeun yén bakal aya lisénsi sababaraha laboratorium tés pihak katilu ieu sahingga ... Sareng sakali deui, bunderan deui, éta sadayana ngeunaan pasién. Abdi hoyong pasién pikeun kéngingkeun produk pangsaéna anu tiasa dicandak ku aranjeunna. Sareng upami produk ieu sanés sakedik diatur-diri ngeunaan tés, aya seueur résiko anu sababaraha produk ieu dilebetkeun di pasar Florida henteu diuji sacara lengkep sareng-

Éta ngan ukur bakal nyandak hiji ngelingan atanapi jalma ngagaduhan iteuk anu nyata. [crosstalk 01:02:36] Janten dimana jalma tiasa mendakan anjeun lalaki?

Aranjeunna tiasa mendakan kuring, firma hukum kuring nyaéta www.mrcannabislaw.com, éta hukum M-Rcannabis.com. Anjeun tiasa ogé nuturkeun kuring dina sadaya média sosial di #mrcannabislaw.

Heboh pisan. Nya, kuring leres-leres hatur nuhun parantos sumping dina acara [crosstalk 01:02:55]. Sareng nalika Florida ngembangkeun hal-hal anu énggal, punten sumping deui sareng bagikeunana dina…

Parios:

* Tom Howard di GanjaIndustryLawyer.com
* Miggy at Berita Hukum Gangguan
Museurkeun datang salaku tamu? Surélék produsén kami di lauryn@cannabislegalizaitonnews.com.

 

Pembaruan litigasi ganja Illionis

Pembaruan litigasi ganja Illionis

   Proses aplikasi lisénsi ganja Illionis parantos seueur hal tapi sampurna. Hasil dina seueur gugatan sareng seueur henteu puas umum. Kami mutuskeun pikeun ngapdét anjeun dina sagala hal anu lumangsung sareng prosés anu jero, naha éta parantos ngaluarkeun seuneu ...

Asuransi Ganja Sareng Industri Hemp

Asuransi Ganja Sareng Industri Hemp

Cakupan Asuransi Asuransi Ganja sareng Hemp mangrupikeun kabutuhan pikeun bisnis di unggal industri, anu aya hubunganana sareng ganja pastina sanés istiméwa. Tapi tangtosna, asuransi dina industri ganja hadir sareng corak sareng seueur komplikasi, sapertos ...

Thomas Howard

Thomas Howard

Pengacara ganja

Thomas Howard parantos lami-lami usahana dina bisnis sareng tiasa ngabantosan panunjuk arah ka cai anu langkung nguntungkeun.

Nuturkeun Kami Dina Facebook

Pembaruan litigasi ganja Illionis

Pembaruan litigasi ganja Illionis

   Proses aplikasi lisénsi ganja Illionis parantos seueur hal tapi sampurna. Hasil dina seueur gugatan sareng seueur henteu puas umum. Kami mutuskeun pikeun ngapdét anjeun dina sagala hal anu lumangsung sareng prosés anu jero, naha éta parantos ngaluarkeun seuneu ...

Asuransi Ganja Sareng Industri Hemp

Asuransi Ganja Sareng Industri Hemp

Cakupan Asuransi Asuransi Ganja sareng Hemp mangrupikeun kabutuhan pikeun bisnis di unggal industri, anu aya hubunganana sareng ganja pastina sanés istiméwa. Tapi tangtosna, asuransi dina industri ganja hadir sareng corak sareng seueur komplikasi, sapertos ...

Tiasa Anjeun Tumuh ganja di Michigan

Tiasa Anjeun Tumuh ganja di Michigan

   "Naha kuring tiasa ngagedéan Ganja?" mangrupikeun patarosan anu populer pisan di nagara mana waé Amérika Serikat, Michigan pastina henteu aya anu istiméwa. Sateuacan anjeun ngamimitian bumi di Bumi, pastikeun anjeun terang jawabanana. Tetep patuh sareng hukum nagara anjeun, atanapi upami anjeun tiasa résiko kriminal ...

Kumaha kéngingkeun Lisensi Pengembang Ganja Komérsial di Michigan

Kumaha kéngingkeun Lisensi Pengembang Ganja Komérsial di Michigan

Kumaha Kéngingkeun Lisénsi Ganja Anjeun di lisénsi Ganja Michigan di unggal nagara Amérika Serikat condong janten kaayaan anu rumit, nagara bagian Michigan henteu terkecuali. Tapi ku industri anu berkembang gancang tina industri ganja médis sareng rekreasi di ieu ...

Ganja Indiana

Ganja Indiana

Ganja Indiana Hukum ganja Indiana mangrupikeun salah sahiji anu paling parah di Amérika! Sedengkeun tatanggana di Illionis ngagaleuh langkung $ 63 juta kanggo penjualan ganja dina bulan Agustus, konsumén di Indiana tiasa nyanghareupan sataun panjara ngan pikeun gabungan tunggal. Indiana NORML ngagabung kami ka ...

Hukum ganja Dakota Kidul

Hukum ganja Dakota Kidul

Hukum Ganja Dakota Kidul Daérah ganja Selatan Dakota tiasa robih sacara drastis sumping Nopémber. Dakota Kidul bakal milih pikeun sanés médis sareng rekreasi dina pamilihan ieu. Kami nembé ngagabung sareng Drey Samuelson sareng Melissa Mentele ti South Dakotans pikeun ...

Apdet Industri Ganja sareng Tumuwuh Di

Apdet Industri Ganja sareng Tumuwuh Di

Pembaruan Industri Ganja sareng Tumuh Dina Brad Spirrison of Grown In ngiringan kami ngabahas tren industri ganja. Jurnalis sareng ko-pendiri Grown In, Brad Spirrison nyarios ka kami ngeunaan politik Chicago sareng masa depan ganja di Illionis. Dangukeun na dina PodCast atanapi ...

Kalayan Cannabis News sareng Chillinois sareng CannaKweens

Kalayan Cannabis News sareng Chillinois sareng CannaKweens

Illionis Cannabis News sareng berita galian cannabis Illionis nyaéta jenis di limbo ayeuna. Seueur anu ngantosan ngadangu ti Departemen Pertanian naha aplikasina pikeun lisénsi bakal ditampi atanapi ditolak. Justine Warnick sareng Cole Preston ti ...

Peryogi Pengacara Ganja Pikeun Usaha anjeun?

Pengacara bisnis ganja kami ogé boga usaha. Kami tiasa ngabantosan anjeun ngawangun bisnis anjeun atanapi ngabantosan ngajagaan tina peraturan anu beurat teuing.

pengacara industri ganja

316 SW Washington St, Suite 1A Peoria,
Il 61602, AS
Telepon Kami 309-740-4033 || e-Mail Us tom@collateralbase.com

pengacara industri ganja

150 S. Wacker Girang,
Suite 2400 Chicago IL, 60606, AS
Telepon Kami 312-741-1009 || e-Mail Us tom@collateralbase.com

pengacara industri ganja

316 SW Washington St, Suite 1A Peoria,
Il 61602, AS
Telepon Kami 309-740-4033 || e-Mail Us tom@collateralbase.com

pengacara industri ganja

150 S. Wacker Girang,
Suite 2400 Chicago IL, 60606, AS
Telepon Kami 312-741-1009 || e-Mail Us tom@collateralbase.com

pengacara industri ganja

316 SW Washington St, Peoria,
Il 61602, AS
Telepon Kami (309) 740-4033 || e-Mail Us tom@collateralbase.com
Warta Industri Ganja

Warta Industri Ganja

Ngalanggan sareng kéngingkeun pangénggalna dina industri ganja. Ngawengku eusi éksklusif anu ngan ukur dibagi sareng palanggan.

Geus hasil ngalanggan!

bagikeun ieu