Berita ganja panganyarna
Pilih Page

Hukum Cannabis Hukum sareng Pengacara Dan Viét

Bakal Missouri Ngaaturkeun Dewasa-Nganggo Cannabis dina taun 2020?

Pengacara ganja Missouri, Dan Viets, parantos ngalaksanakeun hukum di Missouri langkung ti 30 taun. Anjeunna parantos nyéépkeun waktos-waktos na dina membela urang Missouria tina hukum ganja kuno. Salian ti janten anggota déwan NORML anjeunna ogé panarima Conan O'Brien dina Tonight Show's "Audieny Award" kanggo "Milarian Anu Siga Sarjana Profesor Kuliah Anu Sanggup Salawasna Anjeun Nimba". Anjeunna mangrupikeun pangacara ganja anu lami anu nuju gelut pikeun ganja rekreasi di Missouri. Minggu ayeuna Dan angkat ngobrol ngeunaan hukum ganja Missouri sareng naon anu aranjeunna rencanakeun pikeun Poé Pamilihan.

Missouri Pengacara ganjaSaha Dan Viét?

Pengacara ganja Missouri, Dan Viets, ayeuna operasi di luar Columbia, MO

  • Pembela kasus ganja kriminal
  • Diréktur NORML sareng Koordinator Nagara Missouri pikeun NORML
  • Parantos muncul dina unggal pengadilan sirkuit sareng féderal di Missouri
  • Praktek hukum ti saprak 1986

Ganja di Ballot

Missouri panginten henteu gaduh catetan anu paling saé pikeun ganja, tapi aranjeunna nyobian ngarobih éta. Missouri hoyong ngabébaskeun ganja ganja dina taun 2020. Kéngingkeun kartu suara, kumaha ogé, aranjeunna peryogi 160,199 tandatangan ku 3 Méi 2020. Taun 2018, Missouri milih kanggo ngalangkungan inisiatif Layanan Kaséhatan Ganja sareng Dokter Kaséhatan Veteran dikenal sacara umum salaku Amandemen 2. amandemen 2 ganja legal pikeun panggunaan médis, dilaksanakeun pajak tina 4%, nangtukeun yén perpajakan pajeg bakal angkat ka jasa kasehatan para veteran. Amandemen 2 diliwatan sareng 65.59% sora. Tumuwuh di bumi anu diijinkeun pikeun penderita sareng a sababaraha kaayaan anu cocog di antarana PTSD, IBS, sareng kaayaan kronis.

Naon Anu Dipaké Dewasa sapertos Di Missouri?

Pengacara ganja Missouri, Dan Viets, sareng Missourians pikeun Pendekatan Anyar, mangrupakeun ngumpul tandatangan pikeun inisiatif ganja anu sawawa-nganggo. Dina inisiatif ieu:

  • Sawawa 21+ bakal diidinan mésér sareng gaduh ganja
  • Sababaraha kejahatan ganja bakal dikaluarkeun
  • Pajak 15% bakal disimpen dina penjualan ritel
  • Hasil pajak tina penjualan ritel bakal dipasihan ka komisi Samaun Missouri, Dana Jalan Raya, sareng organisasi nirlaba khusus kanggo pengobatan kecanduan narkoba sareng pencegahan overdose

Naon anu Tiasa Pangacara Ganja di Missouri pikeun Anjeun?

Ku: Simonat

Ganja musibah parantos sah di Missouri ti saprak 2018. Dina waktos ayeuna, urang ningali dorongan kuat ti ahli hukum kanggo ngalaksanakeun hukum ganja rekreasi di Missouri taun 2020. Kumaha carana ieu mangaruhan pasar ganja Missourian? Naha urang bakal tiasa ningali patandingan lumayan di pasar lamun ngembang, jual, sareng dispensarian ganja di nagara éta? Urang masihan jawaban salaku bagian tina Dan Viets sareng Associates anu ngabantuan nyiptakeun iklim anu saé pikeun bisnis sareng pangguna ganja di Missouri.

 

Naha Ganja Gawéna Atos di Missouri taun 2020?

Aktivis ganja kuat dina ngatur aturan hukum ganja Missouri. Pamilih bakal ngagaduhan kasempetan milih pikeun panggunaan ganja sawawa di Missouri taun 2020, anu bakal muka panto kanggo seueur usaha bisnis di nagara ieu.

Analisis fiskal nunjukkeun nagara bakal ngahasilkeun nepi ka $ 155 juta taunan ku taun 2025. Ramalan ieu nyarios ngeunaan poténsi kasempetan bisnis di nagara ieu. Seueur nagara ngahasilkeun jumlah pendapatan ageung pikeun sistem pangaturan anu ngamungkinkeun para pengguna ganja ngonsumsi ganja.

Nalika datang ka ganja médis, proyéksi kasebut nyarioskeun ka urang yén, di 2020, bakal aya sakitar 19,000 penderita ganja médis didaptarkeun di Missouri. Sakabéh éta cocog sareng kartu ganja médis resmi anu bakal janten idin pikeun ngangge ganja pikeun tujuan médis.

 

Naon hartosna Hukum Hukum Gangguan pikeun Perusahaan Swasta di Missouri?

Dina kartu suara Nopémber 2020, pamilih di Missouri bakal ngagaduhan kasempetan pikeun milih legalisasi ganja anu kudu ngijinkeun individu 21 taun langkung atanapi langkung gaduh hiji ons ganja diilikan hukum. Pameseran ieu bakal tiasa dilakukeun ti pangecér anu dilisensikeun anu ayeuna nuju kéngingkeun lisénsi pikeun janten bagian tina pasar ganja kabuka.

Nagara ngumumkeun yén 192 lisensi bakal dikaluarkeun taun ieu di Missouri, anu ngan 16,5% sadaya kiriman aplikasi anu bakal disatujuan taun ieu. Gagasan, 1,163 pelamar nyoba kéngingkeun lisénsi pikeun dispensarian ka sanjabaning nagara, anu nyarioskeun tentang polumeu hasil anu tiasa diciptakeun upami nagara ngijinkeun langkung anu ngalamar kéngingkeun lisénsi dispensasi.

Dina ngabandingkeun, Colorado dilisensikeun 1,577 pamilik usaha ganja rekreasi di taun 2018. Sanajan jumlah lisénsi anu dikaluarkeun rada ditolak ku 2020, urang tiasa perhatikeun kumaha Colorado ngadukung dispensaries sareng usaha leutik anu tujuanna janten bagian tina pasar ganja Colorado. Dina Juni 2019, Colorado ngalangkungan $ 1 milyar dina pendapatan nagara ganja, anu mangrupikeun salah sahiji hasil tina réa kampét pikeun konsumsi dewasa anu tanggung jawab.

Dinas Kaséhatan resmi tiasa ngaluarkeun seueur lisensi anu dipikahoyong, tapi pendapat Missourians nyaéta dispensaries sareng pusat budidaya kedahna dibatesan akal. Panawaran lisénsi dispensasi ngajalanan prosés pamilihan anu ketat dumasar kana sistem nyetak. Seueur pelamar ngalamar ngeunaan prosedur evaluasi aplikasi sabab perusahaan swasta ngagaduhan peraturan sorangan dina prosés évaluasi. Upami ieu tetep janten masalah di Missouri, pasar bisnis ganja lokal tiasa kaleungitan potensi anu ageung pikeun kamekaran pamasilan pasar umum.

 

Kumaha Pangacara Kacapi Ganja Missouri Ngabantosan Ngatur Hukum Pembuatan Ganja di Nagara ieu?

Kalayan inisiatif umum pikeun legalization ganja di Missouri, aya patarosan ngeunaan panyiri ditangtoskeun produk ganja. Perda panyiri bakal mangaruhan Missouri sapertos nagara-nagara sanés, kalebet South Dakota sareng Kansas, dimana panyiri kedah ngagolongkeun produk sacara khusus. Paket sareng labél kedah nyumponan standar anu dilarapkeun kana rekomendasi resmi. Iklan sareng pemasaran produk ogé kedah diatur leres, khususna lamun pariwara ka penduduk ngora di handapeun umur 21. Produk kedah dilabélan jelas sareng diémbarkeun dina cara anu henteu pikaresepeun pikeun nonoman.

 

Naha Mangrupikeun Pilihan Anu Saé Milarian Pengacara Ganja Nalika Ngawitan Usaha di Missouri?

Inisiatif pikeun legalisasi ganja di Missouri ngalakukeun palaksanaan lengkep dina taun 2020. Urang bakal ningali kumaha kaayaan ieu tiasa tetep gancang sareng nagara-nagara anu parantos ngatur panggunaan ganja rekreasi. Pajabat ngaku éta bakal janten léngkah badag pikeun industri ganja Missouri dina masalah hak sipil sareng peraturan yurisdiksi.

Upami anjeun ngarencanakeun pikeun muka toko dispénsasi atanapi toko ritel, anjeun kedah milarian tempat Pengacara ganja Missouri anu tiasa ngabantosan anjeun peraturan bisnis ganja anu diperyogikeun di nagara Missouri.

 

Parios:

Museurkeun datang salaku tamu? Surélék produsén kami di lauryn@cannabislegalizationnews.com.

Pembaruan litigasi ganja Illionis

Pembaruan litigasi ganja Illionis

   Proses aplikasi lisénsi ganja Illionis parantos seueur hal tapi sampurna. Hasil dina seueur gugatan sareng seueur henteu puas umum. Kami mutuskeun pikeun ngapdét anjeun dina sagala hal anu lumangsung sareng prosés anu jero, naha éta parantos ngaluarkeun seuneu ...

Asuransi Ganja Sareng Industri Hemp

Asuransi Ganja Sareng Industri Hemp

Cakupan Asuransi Asuransi Ganja sareng Hemp mangrupikeun kabutuhan pikeun bisnis di unggal industri, anu aya hubunganana sareng ganja pastina sanés istiméwa. Tapi tangtosna, asuransi dina industri ganja hadir sareng corak sareng seueur komplikasi, sapertos ...

Thomas Howard

Thomas Howard

Pengacara ganja

Thomas Howard parantos lami-lami usahana dina bisnis sareng tiasa ngabantosan panunjuk arah ka cai anu langkung nguntungkeun.
Thomas Howard aya dina bal sareng parantos réngsé. Gampang tiasa damel, berkomunikasi kalayan leres, sareng kuring bakal nyarankeun anjeunna iraha waé.
R. Martindale

Nuturkeun Kami Dina Facebook

Pengacara Industri Ganja nyaéta Stumari situs dirancang pikeun bisnis konsultasi Tom Howard sareng prakték hukum di teguh hukum na Dasar Barangan.

Peryogi Pengacara Ganja Pikeun Usaha anjeun?

Pengacara bisnis ganja kami ogé boga usaha. Kami tiasa ngabantosan anjeun ngawangun bisnis anjeun atanapi ngabantosan ngajagaan tina peraturan anu beurat teuing.

pengacara industri ganja

316 SW Washington St, Suite 1A Peoria,
Il 61602, AS
Telepon Kami 309-740-4033 || e-Mail Us tom@collateralbase.com

pengacara industri ganja

150 S. Wacker Girang,
Suite 2400 Chicago IL, 60606, AS
Telepon Kami 312-741-1009 || e-Mail Us tom@collateralbase.com

pengacara industri ganja

316 SW Washington St, Suite 1A Peoria,
Il 61602, AS
Telepon Kami 309-740-4033 || e-Mail Us tom@collateralbase.com

pengacara industri ganja

150 S. Wacker Girang,
Suite 2400 Chicago IL, 60606, AS
Telepon Kami 312-741-1009 || e-Mail Us tom@collateralbase.com
Warta Industri Ganja

Warta Industri Ganja

Ngalanggan sareng kéngingkeun pangénggalna dina industri ganja. Ngawengku eusi éksklusif anu ngan ukur dibagi sareng palanggan.

Geus hasil ngalanggan!

bagikeun ieu