Berita ganja panganyarna
Pilih Page

Panawaran Ekuitas Sosial di Illinois

Naon Ngalamar Éntitas Sosial di Illionis?

ngalamar equity sosial illinois

ngalamar equity sosial Illionis

A Ngalamar Ékuitas Sosial di Illionis nyumbang 20% ​​tina total skor pikeun aplikasi lisénsi ganja tim.

Naha Naha Illénis Ngalamar Éntitas Sosial?

Numutkeun kana panilitian anu dilakukeun di nagara Illionis, éta mendakan yén larangan ti undang-undang saacanna parantos nyababkeun seueur jalma ngiringan industri ganja, sareng ieu nyiptakeun kateusaruaan sosial anu terus ningkat unggal dinten. Hukum Illionis anyar tujuankeun ngalereskeun ieu ku nyiptakeun "Ngalamar Ékuitas Sosial" pikeun ngirangan halangan anu kantos nyegah jalma ti baheula asup ka industri sahingga nyiptakeun ekuitas sosial di Illionis legal cannabis. Halangan sapertos kieu kalebet kakurangan modal kusabab kamiskinan, antara faktor séjén.

Podcast Pamaréntahan Ékuitas Sosial pikeun Illionis

Maca hukum pelamar ekuitas sosial pikeun Illionis - Klik di dieu

keur Peta Daérah Anu Henteu saimbang - Pencét Di dieu

Definisi Ngalamar Éntitas Sosial di Illinois

"Ngalamar Ékuitas Sosial" hartosna hiji pelamar anu nyicingan Illionis anu nyumponan salah sahiji kriteria handap:

(1) ngalamar kalayan sahenteuna 51% kapamilikan sareng pangendali ku hiji atanapi langkung individu anu parantos cicing sahanteuna 5 tina sadinten 10 taun di Daérah Disproportionately Impact;

(2) ngalamar kalayan sahenteuna 51% kapamilikan sareng kontrol ku hiji atanapi sababaraha jalma anu:

(i) ditéwak pikeun, dihukum, atanapi dibantah pikeun salah ngalanggar hukum anu layak pikeun énggal di handapeun Act ieu; atanapi

(ii) mangrupikeun anggota kulawarga anu berpengaruh;

(3) pikeun Ngalamar kalayan minimum 10 karyawan full-time, ngalamar kalayan sahenteuna 51% karyawan anu ayeuna:

(i) ayeuna tinggal di daérah Dipasang Disproporénsial; atanapi

(ii) parantos ditangkep, dihukum, atanapi déskriminasi kaadilan pikeun naon anu ngalanggar anu layak pikeun énggal di handapeun Act ieu atanapi anggota kulawarga anu aya pangaruh.

Panawaran Ekuitas Sosial Pikeun Illionis Cannabis Dispensaries

Tanggal 1 Oktober 2019 - The State of Illinois ngarilis aplikasi dispensasi ganja na.  Aplikasi ieu ngagaduhan sababaraha basa anu penting pisan pikeun bakat equity sosial anjeun dina tim anjeun.

Upami ngalamar hoyong nerapkeun janten Pelamar Éntitas Sosial, masihan bukti status Pelamar Ekuitas Sosial. Bukti ngeunaan status salaku Pelamar Éntitas Sosial tiasa didirikeun ku cara méré:

  1. Bukti status pelamar salaku "nyicingan Illionis" sakumaha anu dipidangkeun ku dokumén gabung, atanapi, upami ngalamar salaku individu, sahenteuna dua tina ieu: (i) perjanjian ngajakan ditandatanganan anu ngalebetkeun nami pelamar, (ii) akta harta anu kalebet nami pelamar, (iii) sakola catetan, (iv) kartu pendaptaran pamilih, (v) lisénsi supir Illinois, KTP, atanapi Sakit anu ngagaduhan KTP cacat, (vi) tarip usul, (vii) tagihan utiliti, atanapi (viii) bukti sanésna karésidénan atanapi inpormasi sanés anu diperyogikeun pikeun netepkeun tempatna. Hiji jalma pasti parantos dipastikeun di nagara bagian salami 30 dinten janten "penduduk Illionis" sapertos anu dianggo dina aplikasi ieu; jeung
  2. Bukti jalma atawa jalma anu gaduh sareng ngontrol langkung ti 51% tina organisasi dispensing anu diusulkeun parantos cicing dina a Daérah Dipasihna Anu Terpasang salila 5 taun sateuacanna sakumaha anu ditunjukkeun ku, tapi henteu dugi ka, filing pajak, pendaptaran pamilih, pajakan, gadai janji, stubs gaji, tagihan utiliti, bentuk asuransi, atanapi catetan sakola anu ngalebetkeun ngaran pimpinan kualifikasi anu cocog dina aranjeunna; or 
  3. Bukti jalma-jalma atanapi jalma anu gaduh sareng ngatur langkung ti 51% tina organisasi dispensing anu diusulkeun parantos ditéwak, dihukum, atanapi dibantah pikeun salah ngalanggar anu dilakukeun pikeun épéktasi ku Publik Public 101-0027. Upami ditewak, dmana, atanapi pangadilan parantos disegel atanapi dikintip, nyayogikeun catetan tina tindakan sapertos; or
  4. Bukti jalma atawa jalma anu gaduh sareng ngontrol langkung ti 51% tina organisasi dispensing anu diusulkeun ngagaduhan a indung, wali hukum, anak, salaki, gumantung, atanapi nembé gumantung kanaf individu anu sateuacan Saptu 25 Juni 2019, ditéwak, dihukum, atanapi pikasieuneun pikeun kasalahan anu dilakukeun pikeun expungement ku Public Public 101-0027. Upami ditewak, dmana, atanapi panyaksian disegel atanapi diangkut, nyayogikeun catetan tina tindakan sapertos kitu. Ngalamar kedah ogé masihan bukti hubungan antara perwira poko atanapi aparat sareng jalmi anu ditangkep, dihukum, atanapi dihukum salah pikeun ngalanggar hukum anu dilakukeun pikeun dikaluarkeun ku UU Publik 101-0027; or
  5.  Bukti yén ngalamar damel 10 atanapi langkung karyawan full-time, sareng buktina yén 51% atanapi langkung karyawan kasebut bakal cocog janten Pelamar Ekuitas Sosial dina salah sahiji kriteria anu disayogikeun pikeun barang 2, 3, sareng 4 di luhur, upami karyawan éta gaduh sareng ngatur 51% tina organisasi dispensasi anu diusulkeun. Ngalamar tiasa masihan bukti sapertos dijelaskeun di luhur pikeun unggal padamelan. Ngalamar ogé kedah nyayogikeun bukti karyawan dina waktos padamelan saperantos damel aplikasi. Upami inpormasi karyawan atanapi status padamelan karyawan robih sateuacan lisensi dileler, ngalamar ngagaduhan kawajiban ngabéjaan Divisi ngeunaan perobihan inpormasi atanapi status pagawe.
Langkung Ngeunaan Éntitas Sosial di Illinois Cannabis

Mangpaat Kasalahan Pamaréntahan Program Pilot Ganja Médis 2014 Kasaruaan Sosial Kurangna

Panggunaan Welas Pilkada Program Pilot Ganja Médis anu ngamungkinkeun panggunaan ganja médis pisan ngabatesan jalma-jalma anu hoyong investasi dina industri ganja. Polah ieu sumping nganggo halangan anu matak hésé pikeun jalma sorangan pikeun usaha dina séktor ieu. Sababaraha pamilik ayeuna sanés mangrupikeun cerminan tina total populasi nagara sabab dikonci saha waé anu teu ngagaduhan sumber daya atanapi terang kumaha ngadamel bisnis di sektor ieu.

Program ekuitas sosial diadegkeun saatos program pilot dikandung bias. Program ieu dirarancang pikeun ngabantosan jalma anu parantos ngalaman négatip kusabab undang-undang ganja anu kakurangan dina jaman baheula. Program na ogé dirarancang pikeun nguntungkeun jalma-jalma anu cicing di daérah anu parah diusahakeun kusabab panyangkatan ganja sareng serangan piaraan. Numutkeun hukum anyar,

"Majelis Umum ogé mendakan sareng nyatakeun yén peryogi pikeun mastikeun konsistensi sareng keadilan dina aplikasi tina Act ieu sapanjang Nagara".

Kumaha Bakal Hukum Hukum Anyar Ngalamar hiji Pelamar Ekuitas Sosial?

Ngahasilkeun hukum pikeun ngagunakeun ganja rekreasi di Illionis bakal mangaruhan pangaruh positif ka dulur di nagara, sareng henteu ngan konsumen ganja. Dina nawar pikeun mastikeun equity sosial, hukumna dirancang pikeun ngagampangkeun komunitas anu dipinggirkeun ngagaduhan aksés ka lisénsi dispensasi. Salaku tambahan, saha waé anu nerapkeun pikeun sosiasi sosial sacara leres bakal nyuntik langkung tina 20% poin anu dipayunkeun ka pelamar sapertos. Titik ieu bakal dikatelkeun kana kelas anu béda pikeun pelamar pikeun pusat penanaman kondisional, karajinan tumbuh, atanapi dispensari.

Numutkeun undang-undang, anu ngalamar equity sosial bakal aya saha waé anu nyicingan Illionis, saatos cicing di bagian anu disebatna sacara proporsional salila sahenteuna 5 tina 10 taun ka tukang. Ieu umumna daérah dimana langkung tangkap, dugaan, sareng panyebrangan anu dilakukeun dina ngalanggar kalakuan ganja jaman baheula. Jalma anu rékaman anu diperyogikeun handapeun kalakuan ieu ogé cocog pikeun equity sosial.

Nu Masalah Masalah Élmu Sosial séjén Anu bakal Alamat Hukum ieu?

RUU éta bakal nganggap hak karyawan dina industri ganja. Teu siga jaman baheula dimana para karyawan dina industri ganja dibédakeun, aranjeunna ayeuna bakal ngaraosan panyalindungan anu sami sareng karyawan di industri sanésna.

Naon ngeunaan Dana Pangembangan Usaha Illionis?

Numutkeun hukum légalisasi ganja anyar Illionis, "Aya didamel di perbendaharaan Nagara dana khusus, anu bakal dipisahkeun sareng misah ti sadaya artos Nagara anu sanés, anu tiasa dikenal salaku Dana Pangembangan Bisnis Cannabis".

Ieu mangrupikeun kitty khusus anu disetel pikeun anu hoyongkeun kana industri ganja. Kitty dirancang pikeun dianggo pikeun ngabiayaan, ngadukung, sareng ngagampangkeun pikeun jalma anu getol gabung dina industri ganja tapi teu diraguna dina hal keuangan.

Sababaraha cara dana ieu ngabantosan ngalebetkeun:

  • Nawiskeun pinjaman kalayan suku bunga anu remen. Utangan ieu bakal dianggo ku pelamar equity sosial pikeun ngadamel usaha ganja salami aranjeunna dilisensikeun saluyu sareng hukum.
  • Ngalamar hibah ka pelamar ekuitas sosial anu meureun hoyong ngamimitian sareng ngajalankeun usaha ganja tapi henteu ngagaduhan kamampuan kauangan pikeun ngalakukeunana.
  • Mayar kanggo ngalangkungan tujuan ngalamar pamohon usaha sosial
  • Mayar panalungtikan anu dirancang pikeun ngadorong partisipasi awéwé, anu ditumpurkeun, sareng kelompok minoritas dina masarakat éta.

Énergi Equity Sosial Illionis

Naha Program Éntitas Sosial Nyaéta Ideu anu Saé

Jalma anu diikat atanapi ditéwak sering kakurangan tina pangaruh négatip anu tahan. Ieu sabab kalolobaanana dunungan moal nganggur saha waé anu gaduh catetan, sedengkeun anu sanés ngan ukur ngabédakeun ngalawan mantan. Kanyataanna, jalma anu ditéwak baheula sabab gaduh ganja terus sangsara sanajan saatosna parantos didamel hukum. The pasangan, murangkalih, sareng baraya anu kapangaruhan ogé kakurangan finansial sareng emosional nalika kaumna angkat ka panjara.

Program ieu nawiskeun mangpaat aplikasi lisénsi sareng bantosan finansial pikeun jalma anu kapangaruhan ku hukum penegak anu berhubungan ka ganja boh sacara langsung atanapi henteu langsung.

Saha Anu Ku Ngalamar Pikeun Élmu Sosial?

Ngalamar equity sosial nyaéta individu anu nyumponan syarat pangsaéna pikeun cocog pikeun lisénsi kondisional pikeun ngoperasikeun bisnis ganja dina kaayaan éta. Sababaraha syarat ieu di antarana:

  • Hiji jalma anu tinggal di daérah anu cocog pikeun pertimbangan equity sosial. Tinggal dina hal ieu hartosna ngagaduhan ngajakan ditandatanganan anu ngagaduhan nami pelamar atanapi akta properti.
  • Kartu pemilih, lisénsi nyetir, gajihan, sareng naon waé kartu idéntitas bakal dianggo pikeun netepkeun karésidénan.

Naon Hukum na Ngeunaan Ngeunaan EX-Konvénsi?

Jalma anu parantos ngalayanan waktos pikeun ngilikan sareng panggunaan ganja ogé dianggap dina hukum. Numutkeun kana hukum Illionis anu énggal, upami aya pelanggaran disegel atanapi diasingkeun, hiji padamel moal diperyogikeun pikeun nyingkab pelanggaran anu kalangkungan na ka pengusaha poténsial. Éta ditetepkeun, hukum henteu dirancang pikeun ngawatesan hiji dunungan dugi ka tugas. Dunungan masih ngagaduhan hak pikeun mariksa latar tukang sareng nuturkeun prosedur padamelan anu sami anu aranjeunna anggo pikeun padamel anu sanés.

Naon Anjeun Naha Upami Anjeun Kualifikasi Pikeun Mangpaat tina Édisi Éntitas Sosial?

Taya mamang yén industri ganja téh lumayan. Upami anjeun hoyong nyetél bisnis di industri ieu sareng cocog pikeun pertimbangan equity sosial, anjeun kedah mertimbangkeun ngalebetkeun aplikasi anjeun dina kategori ekuitas sosial.

Upami anjeun untung, aplikasi anjeun henteu ngan ukur meunang disatujuan tapi anjeun ogé bakal nyandak kauntungan tina dana nagara anu tiasa nyetél bisnis anjeun sareng nempatkeun payuneun persaingan. Warta anu saé nyaéta waragad éta henteu ngan ukur saé tapi pikeun ngahontal warga anu kirang resep di Illinois.

Sambungkeun sareng pengacara anu cannabis mumpuni upami anjeun henteu yakin dina prosés aplikasi atanapi upami anjeun henteu terang kumaha carana mangalir kauntungan anu langkung saé ti titik-titik equity sosial.

 

Tulisan Élmu Sosial

Aya naon, Abdi Tom - mendakan kuring ku googling Pengacara ganja, teras ngaklik halaman wéb kuring, cannabis industry lawyer.com. Sumberdaya online pikeun sadaya patarosan anjeun ngeunaan nganapigasi industri ganja - sapertos topik panas ayeuna di Illionis - Pelamar Equity Sosial.  

Kami badé lebet kana éta sareng anjeun bakal terang hukum ieu langkung saé tibatan 99% jalma upami anjeun nonton dugi ka akhirna, émutan barang anu ngabeledug di dinya - tapi ku hukum YouTube, kuring kedah ngingetan anjeun resep sareng ngalanggan.  

Hayu urang teuleum di.

Bagéan 7 tina Hukum anu aya hubunganana sareng pelamar ekuitas sosial - tapi urang henteu ngan ukur tiasa teuleum di ditu - mimitina urang kedah marios definisi harfiah ngeunaan hiji pelamar ekuitas sosial dina hukum Illionis - pikeun urang nganggo definisi.

"Pelamar Ekuitas Sosial" hartosna hiji pelamar anu nyicingan Illinois anu nyumponan salah sahiji kriteria ieu:

(1) ngalamar kalayan sahenteuna 51% kapamilikan sareng pangendali ku hiji atanapi langkung individu anu parantos cicing sahanteuna 5 tina sadinten 10 taun di Daérah Disproportionately Impact;

(2) ngalamar kalayan sahenteuna 51% kapamilikan sareng kontrol ku hiji atanapi sababaraha jalma anu:

(i) ditéwak pikeun, dihukum, atanapi dibantah pikeun salah ngalanggar hukum anu layak pikeun énggal di handapeun Act ieu; atanapi

(ii) mangrupikeun anggota kulawarga anu berpengaruh;

(3) pikeun Ngalamar kalayan minimum 10 karyawan full-time, ngalamar kalayan sahenteuna 51% karyawan anu ayeuna:

(i) ayeuna tinggal di daérah Dipasang Disproporénsial; atanapi

(ii) parantos ditangkep, dihukum, atanapi déskriminasi kaadilan pikeun naon anu ngalanggar anu layak pikeun énggal di handapeun Act ieu atanapi anggota kulawarga anu aya pangaruh.

equity sosial

equity sosial

Naha anjeun ningali bédana - perusahaan leutik peryogi "kapamilikan sareng kontrol" tina pelamar ekuitas sosial, tapi perusahaan ageung peryogi jumlah atah karyawan. Maka anjeun tiasa ngajaga kontrol sareng manajemén anu anjeun pikahoyong.

Di sisi anu sanésna, dewan direksi - pamilik sareng pengendali perusahaan leres-leres janten latihan ngawangun tim - sareng henteu sabar ngantosan anjeun ngabantosan éta.

Ayeuna urang terang naon anu Ngalamar Ékuitas Sosial - naha urang hoyong janten salah sahijina? Kusabab hukum resep aranjeunna ku 2 cara anu jelas pisan: 1) kalayan nyayogikeun sahenteuna 20% poin pikeun nyetak dispensary sareng ngadamel aplikasi karajinan sareng 2) ku nyayogikeun aksés ka pinjaman pamaréntah anu handap pikeun nurunkeun halangan lebet pasar ganja anu sah .

Bagéan 7-10 hukum cannabis anyar nyiptakeun Dana Pangembangan Usaha Cannabis pikeun nyayungkeun pinjaman suku saeutik suku bunga pikeun pelamar ekuitas sosial pikeun mayar biaya bisnis anu dibutuhkeun pikeun ngoperasikeun bisnis ganja.

Salajengna, hibah sayogi pikeun "pelamar ekuitas sosial anu mumpuni" mayar kanggo biaya bisnis biasa sareng dipikabutuh pikeun ngamimitian sareng ngajalankeun bisnis ganja maranéhna.

Naon anu "pelamar ekuitas sosial mumpuni"? Urang balik deui kana definisi pikeun mendakan éta nyaéta: 

"Ngalamar Ékuitas Sosial Mumpuni" hartosna Ngalamar Ékuitas Sosial anu parantos kéngingkeun lisénsi kondisional dina Undang-Undang ieu pikeun ngoperasikeun pendirian bisnis ganja.

Hébat - naon anu "lisénsi kondisional"?

"Lisensi Organisasi Panganggoan Pamakéan Sarat Sawawa" hartosna lisénsi anu dilélér pikeun anu ngoleksi skor paling luhur pikeun Lisénsi Organisasi Dispensing Pakéan sawawa anu ngagaduhan hak pikeun lisénsi organisasi dispensing panggunaan sawawa upami anu ngalamar minuhan sarat anu dijelaskeun dina Undang-Undang ieu, tapi henteu ngagaduhan hak panarima pikeun ngamimitian mésér atanapi ngical ganja atanapi produk anu diinfus ganja.

Oke, dispensary anu dipikagaduh, tapi sateuacan kabuka - Coool… anjeun tiasa nyobian kéngingkeun hibah upami status pemohon Ékuitas Sosial anjeun ngagaduhan ijin ... maka anjeun ngajukeun hibah ... teras anjeun ngawangun teras kabuka .. Naha urang tiasa tumuh ganja sareng kénging sangu? Hayu urang parios.

Oh kerén, aya lisénsi kondisional.

"Lisensi Pusat Budidaya Ngaguna Déwasa Sarat" hartosna lisénsi anu dilélér ka anu ngoleksi skor paling luhur pikeun Lisénsi Pusat Budidaya Anu Ngagunakeun Dewasa anu ngagaduhan hak pikeun Lisensi Pusat Budidaya anu Dipaké sawawa upami anu ngalamar minuhan sarat anu ditangtoskeun ku Dinas Pertanian ku aturan , tapi henteu nyayogikeun anu nampi mimitian ngala, ngolah, atanapi ngical produk ganja atanapi anu diinfisikeun.

Nya aya sabaraha lisensi na? 30 - Asik, tapi antosan pamaén ayeuna janten buyut, janten sabaraha éta, 20 - kacang, oke urang turun kana 10. Bener.

Nah meureun éta kantos goréng tibatan éta kusabab,

Bagéan 20-15. Aplikasi Center Pakean Budak Kondisi. (a) Upami Departemen Pertanian nyayogikeun lisénsi pusat budidaya tambahan numutkeun Bagéan 20-5, pamohon pikeun Lisensi Pusat Budidaya Panganggo Kondisi Khusus sacara éléktronik kedah ngalebetkeun ieu sacara éléktronik dina bentuk sapertos Departemen Pertanian bisa ngarahkeun:

Janten pikeun budidaya pakean sawawa kondisional tiasa kajantenan, langkung ti 10 bintik ayeuna kedah sumping online, bummer, janten hayu urang konsentrasi hibah dispensasi sareng ningali naon jinis pembiayaan anu sayogi. 

(c) Pinjaman anu dilakukeun dina Bagéan ieu: 

(1) ngan kedah dilakukeun upami, dina kaputusan Departemen, proyék neraskeun tujuan anu ditetepkeun dina Undang-Undang ieu; jeung 

(2) kedah janten jumlah poko sareng bentuk sareng ngeusian istilah sareng peruntukan ngeunaan kaamanan, asuransi, ngalaporkeun, tuduhan delinquency, remedi standar, sareng hal-hal sanésna salaku Departemen anu kedah ditangtukeun pas pikeun ngajagi kapentingan umum sareng janten konsisten kalayan tujuan Bagian ieu. Istilah sareng ketentuan tiasa langkung pondok ti anu diperyogikeun kanggo pinjaman anu sami anu teu katutup ku Bagéan ieu. 

(d) Mitra didamel di handapeun Bagéan ieu wajib dilélér dina dasar anu kompetitif sareng taunan dina kaayaan Grant Accountability and Transparency Act. Geram anu didamel di handapeun Bagéan ieu salajengna bakal ngamajukeun tujuan tina Act ieu, kalebet promosi Pelamar Éntitas Sosial, pelatihan padamelan sareng pangwangunan tenaga kerja, sareng bantosan téknis kana Pelamar Éntitas Sosial.

Janten anu janten patarosan urang - kami ngadamel aplikasi anu pangsaéna, janten kami hoyong gaduh poin ekuitas sosial, tapi naha kami ngempelkeun prosés nyerat hibah kana aplikasi - kami yakin yén anjeun kedah maksimalkeun maksimal poin na.


20% tina aplikasi anjeun badé janten pelamar ekuitas sosial. Tapi katingalina sapertos seueur jalma anu lolos, langkung ti 800,000 kabuka pikeun dibéréndélkeun dina undang-undang, sareng jalma-jalma anu cicing di komunitas anu miskin - tapi naon anu dibéré dispensary anjeun ka komunitas éta pikeun ngabantosan masalah perang narkoba? Tah ieu dimana sadayana carita perusahaan anjeun tiasa leres-leres mekar sareng nyandak parobihan positip ka masarakat.  

Ieu kedah lebet kana rencana latihan anjeun sareng teureuh komunitas. Bayangkeun upami dispensér anjeun sponsoran pengeluaran sareng pameran kerja unggal taun? Dina hubungan sareng asosiasi bar lokal sareng bisnis ganja anu peryogi staf terlatih.

Éta hal-hal anu perusahaan anjeun - utamina upami badé kana poin ekuitas sosial - kedah diperhatoskeun nalika nyusun aplikasi lisénsi ganja na.

Naha anjeun nganggo pinjaman? - ah maenya. Anjeun moal ngagaduhan hak pikeun pinjaman, atanapi hibah - anjeun kedah cocog. Kagungan pembiayaan dina cara anu mana waé ogé. Aplikasi na bakal mahal pikeun dikintunkeun kusabab ageung aranjeunna - sareng sanaos naon anu dipercaya ku jalma, pengacara kedah dibayar kanggo waktos sareng padamelanana. Utamana upami pengacara anjeun cukup canggih sacara komersil pikeun ngagaduhan tawaran pribadi kirang ti lima juta dolar sareng saham pikaresep pikeun partisipasi tambahan ku pelamar usaha sosial

Kaluar

Hatur nuhun parantos ngiringan kuring dina épisode ieu - émut, legalisasi ganja ngan ukur sababaraha bulan deui - janten mimiti nyusun rencana anjeun pikeun dispensaries & Ngalanggan pikeun nyatakeun ayeuna. Sareng upami anjeun peryogi bantosan kuring, ngan ukur pengacara ganja google sareng kontak sareng kuring. Pendak deui engké.

Mangpaat Kasalahan Pariwara Program Médis Ganja Berbisa 2014

nu 2014 Anggo Welasna Program Program Médis Ganja anu ngawenangkeun pamakean ganja médis pisan ngabatesan jalma anu hoyong investasi dina industri ganja. Polah ieu sumping nganggo halangan anu matak hésé pikeun jalma sorangan pikeun usaha dina séktor ieu. Sababaraha pamilik ayeuna sanés mangrupikeun cerminan tina total populasi nagara sabab dikonci saha waé anu teu ngagaduhan sumber daya atanapi terang kumaha ngadamel bisnis di sektor ieu.

Program ekuitas sosial diadegkeun saatos program pilot dikandung bias. Program ieu dirarancang pikeun ngabantosan jalma anu parantos ngalaman négatip kusabab undang-undang ganja anu kakurangan dina jaman baheula. Program na ogé dirarancang pikeun nguntungkeun jalma-jalma anu cicing di daérah anu parah diusahakeun kusabab panyangkatan ganja sareng serangan piaraan. Numutkeun hukum anyar, "Majelis Umum ogé mendakan sareng nyatakeun yén perlu pikeun mastikeun konsistensi sareng keadilan dina aplikasi tina Act ieu sapanjang Propinsi."

Kumaha Bakal Hukum Hukum Anyar mangaruhan Bumi?

Ngahasilkeun hukum pikeun ngagunakeun ganja rekreasi di Illionis bakal mangaruhan pangaruh positif ka dulur di nagara, sareng henteu ngan konsumen ganja. Dina nawar pikeun mastikeun equity sosial, hukumna dirancang pikeun ngagampangkeun komunitas anu dipinggirkeun ngagaduhan aksés ka lisénsi dispensasi. Salaku tambahan, saha waé anu nerapkeun pikeun equity sosial bakal otomatis nampi 25 titik bonus. Titik ieu bakal dikatelkeun kana kelas anu béda pikeun pelamar kalayan equity sosial sareng anu didasarkeun di Illinois.

Numutkeun undang-undang, anu ngalamar equity sosial bakal aya saha waé anu nyicingan Illionis, saatos cicing di bagian anu disebatna sacara proporsional salila sahenteuna 5 tina 10 taun ka tukang. Ieu umumna daérah dimana langkung tangkap, dugaan, sareng panyebrangan anu dilakukeun dina ngalanggar kalakuan ganja jaman baheula. Jalma anu rékaman anu diperyogikeun handapeun kalakuan ieu ogé cocog pikeun equity sosial.

Masalah sosial anu mana anu bakal dianggo alamat Hukum ieu?

RUU éta bakal nganggap hak karyawan dina industri ganja. Teu siga jaman baheula dimana para karyawan dina industri ganja dibédakeun, aranjeunna ayeuna bakal ngaraosan panyalindungan anu sami sareng karyawan di industri sanésna.

Naon ngeunaan Dana Pangembangan Bisnis?

Numutkeun hukum ieu, "Aya anu didamel dina perbendaharaan State dana khusus, anu kedah diayakeun misah sareng sajaba ti sadayana artos Negeri sanés, janten dikenal salaku Dana Pembangunan Bisnis Cannabis".
Ieu mangrupikeun kitty khusus anu disetel pikeun anu hoyongkeun kana industri ganja. Kitty dirancang pikeun dianggo pikeun ngabiayaan, ngadukung, sareng ngagampangkeun pikeun jalma anu getol gabung dina industri ganja tapi teu diraguna dina hal keuangan.

Sababaraha cara dana ieu ngabantosan ngalebetkeun:

  • Nawiskeun pinjaman kalayan suku bunga anu remen. Utangan ieu bakal dianggo ku pelamar equity sosial pikeun ngadamel usaha ganja salami aranjeunna dilisensikeun saluyu sareng hukum.
  • Ngalamar hibah ka pelamar ekuitas sosial anu meureun hoyong ngamimitian sareng ngajalankeun usaha ganja tapi henteu ngagaduhan kamampuan kauangan pikeun ngalakukeunana.
  • Mayar kanggo ngalangkungan tujuan ngalamar pamohon usaha sosial
  • Mayar panalungtikan anu dirancang pikeun ngadorong partisipasi awéwé, anu ditumpurkeun, sareng kelompok minoritas dina masarakat éta.

Naha Program Éntitas Sosial Nyaéta Ideu anu Saé

Jalma anu diikat atanapi ditéwak sering kakurangan tina pangaruh négatip anu tahan. Ieu sabab kalolobaanana dunungan moal nganggur saha waé anu gaduh catetan, sedengkeun anu sanés ngan ukur ngabédakeun ngalawan mantan. Kanyataanna, jalma anu ditéwak baheula sabab gaduh ganja terus sangsara sanajan saatosna parantos didamel hukum. The pasangan, murangkalih, sareng baraya anu kapangaruhan ogé kakurangan finansial sareng emosional nalika kaumna angkat ka panjara.

Program ieu nawiskeun mangpaat aplikasi lisénsi sareng bantosan finansial pikeun jalma anu kapangaruhan ku hukum penegak anu berhubungan ka ganja boh sacara langsung atanapi henteu langsung.

Saha Anu Ku Ngalamar Pikeun Élmu Sosial?

Ngalamar equity sosial nyaéta individu anu nyumponan syarat pangsaéna pikeun cocog pikeun lisénsi kondisional pikeun ngoperasikeun bisnis ganja dina kaayaan éta. Sababaraha syarat ieu di antarana:
 
  • Hiji jalma anu tinggal di daérah anu cocog pikeun pertimbangan equity sosial. Tinggal dina hal ieu hartosna ngagaduhan ngajakan ditandatanganan anu ngagaduhan nami pelamar atanapi akta properti.
  • Kartu pemilih, lisénsi nyetir, gajihan, sareng naon waé kartu idéntitas bakal dianggo pikeun netepkeun karésidénan.

Naon Hukum na Ngeunaan Ngeunaan EX-Konvénsi?

Jalma anu parantos nyayogikeun waktos pikeun ngilikan sareng nganggo ganja ogé dianggap dina hukum. Nurutkeun kana hukum Illionis énggal, sakali kasalahan anu disegel atanapi dikaluarkeun, hiji pagawe henteu wajib ngungkabkeun pelanggaran katukang pikeun calon dunungan. Éta saurna, undang-undang henteu dirancang pikeun ngawatesan dunungan sajauh tugas anu dipasihkeun. Juragan padamelan masih gaduh hak nyandak cek latar sareng nuturkeun prosedur padamelan anu sami anu aranjeunna dianggo pikeun karyawan sanés.

Naon Anjeun Naha Upami Anjeun Kualifikasi Pikeun Mangpaat tina Édisi Éntitas Sosial?

Taya mamang yén industri ganja téh lumayan. Upami anjeun hoyong nyetél bisnis di industri ieu sareng cocog pikeun pertimbangan equity sosial, anjeun kedah mertimbangkeun ngalebetkeun aplikasi anjeun dina kategori ekuitas sosial.

Upami anjeun untung, aplikasi anjeun henteu ngan ukur meunang disatujuan tapi anjeun ogé bakal nyandak kauntungan tina dana nagara anu tiasa nyetél bisnis anjeun sareng nempatkeun payuneun persaingan. Warta anu saé nyaéta waragad éta henteu ngan ukur saé tapi pikeun ngahontal warga anu kirang resep di Illinois.

Sambung sareng a pengacara cannabis mumpuni upami anjeun teu yakin kana prosés aplikasi atanapi upami anjeun henteu terang kumaha kauntungan paling hadé tina titik-titik ekuitas sosial anjeun.

Thomas Howard

Thomas Howard

Pengacara ganja

Thomas Howard parantos lami-lami usahana dina bisnis sareng tiasa ngabantosan panunjuk arah ka cai anu langkung nguntungkeun.

Nuturkeun Kami Dina Facebook

Pembaruan litigasi ganja Illionis

Pembaruan litigasi ganja Illionis

   Proses aplikasi lisénsi ganja Illionis parantos seueur hal tapi sampurna. Hasil dina seueur gugatan sareng seueur henteu puas umum. Kami mutuskeun pikeun ngapdét anjeun dina sagala hal anu lumangsung sareng prosés anu jero, naha éta parantos ngaluarkeun seuneu ...

Asuransi Ganja Sareng Industri Hemp

Asuransi Ganja Sareng Industri Hemp

Cakupan Asuransi Asuransi Ganja sareng Hemp mangrupikeun kabutuhan pikeun bisnis di unggal industri, anu aya hubunganana sareng ganja pastina sanés istiméwa. Tapi tangtosna, asuransi dina industri ganja hadir sareng corak sareng seueur komplikasi, sapertos ...

Tiasa Anjeun Tumuh ganja di Michigan

Tiasa Anjeun Tumuh ganja di Michigan

   "Naha kuring tiasa ngagedéan Ganja?" mangrupikeun patarosan anu populer pisan di nagara mana waé Amérika Serikat, Michigan pastina henteu aya anu istiméwa. Sateuacan anjeun ngamimitian bumi di Bumi, pastikeun anjeun terang jawabanana. Tetep patuh sareng hukum nagara anjeun, atanapi upami anjeun tiasa résiko kriminal ...

Kumaha kéngingkeun Lisensi Pengembang Ganja Komérsial di Michigan

Kumaha kéngingkeun Lisensi Pengembang Ganja Komérsial di Michigan

Kumaha Kéngingkeun Lisénsi Ganja Anjeun di lisénsi Ganja Michigan di unggal nagara Amérika Serikat condong janten kaayaan anu rumit, nagara bagian Michigan henteu terkecuali. Tapi ku industri anu berkembang gancang tina industri ganja médis sareng rekreasi di ieu ...

Ganja Indiana

Ganja Indiana

Ganja Indiana Hukum ganja Indiana mangrupikeun salah sahiji anu paling parah di Amérika! Sedengkeun tatanggana di Illionis ngagaleuh langkung $ 63 juta kanggo penjualan ganja dina bulan Agustus, konsumén di Indiana tiasa nyanghareupan sataun panjara ngan pikeun gabungan tunggal. Indiana NORML ngagabung kami ka ...

Hukum ganja Dakota Kidul

Hukum ganja Dakota Kidul

Hukum Ganja Dakota Kidul Daérah ganja Selatan Dakota tiasa robih sacara drastis sumping Nopémber. Dakota Kidul bakal milih pikeun sanés médis sareng rekreasi dina pamilihan ieu. Kami nembé ngagabung sareng Drey Samuelson sareng Melissa Mentele ti South Dakotans pikeun ...

Apdet Industri Ganja sareng Tumuwuh Di

Apdet Industri Ganja sareng Tumuwuh Di

Pembaruan Industri Ganja sareng Tumuh Dina Brad Spirrison of Grown In ngiringan kami ngabahas tren industri ganja. Jurnalis sareng ko-pendiri Grown In, Brad Spirrison nyarios ka kami ngeunaan politik Chicago sareng masa depan ganja di Illionis. Dangukeun na dina PodCast atanapi ...

Kalayan Cannabis News sareng Chillinois sareng CannaKweens

Kalayan Cannabis News sareng Chillinois sareng CannaKweens

Illionis Cannabis News sareng berita galian cannabis Illionis nyaéta jenis di limbo ayeuna. Seueur anu ngantosan ngadangu ti Departemen Pertanian naha aplikasina pikeun lisénsi bakal ditampi atanapi ditolak. Justine Warnick sareng Cole Preston ti ...

Peryogi Pengacara Ganja Pikeun Usaha anjeun?

Pengacara bisnis ganja kami ogé boga usaha. Kami tiasa ngabantosan anjeun ngawangun bisnis anjeun atanapi ngabantosan ngajagaan tina peraturan anu beurat teuing.


316 SW Washington Street, Suite 1A
Peoria, Illionis 61602

Telepon: (309) 740-4033 || surélék:  tom@collateralbase.com


150 S. Wacker Girang, Suite 2400,
Chicago IL, 60606 AS

telepon: 312-741-1009 || surélék:  tom@collateralbase.com


316 SW Washington Street, Suite 1A
Peoria, Illionis 61602

Telepon: (309) 740-4033 || surélék:  tom@collateralbase.com


150 S. Wacker Girang, Suite 2400,
Chicago IL, 60606 AS

telepon: 312-741-1009 || surélék:  tom@collateralbase.com

pengacara industri ganja

316 SW Washington St, Peoria,
Il 61602, AS
Telepon Kami (309) 740-4033 || e-Mail Us tom@collateralbase.com
Warta Industri Ganja

Warta Industri Ganja

Ngalanggan sareng kéngingkeun pangénggalna dina industri ganja. Ngawengku eusi éksklusif anu ngan ukur dibagi sareng palanggan.

Geus hasil ngalanggan!

bagikeun ieu