Berita ganja panganyarna
Pilih Page

Ganja Médis sareng PTSD

Ganja Médis sareng PTSD

Nalika hukum-hukum Illionis masih kénéh pidana ngilikan ganja rekreasi, nagara henteu ngijinkeun sareng nganggo ganja médis pikeun jalma anu mawa kartu ganja médis. Caregiver ogé diidinan melak melak pikeun panggunaan médis, sanaos aya larangan anu ketat ngalawan panyebaran anu sami pikeun pasien pikeun kauntungan. 

Nagara ieu diantara 31 nagara bagian anu ngamungkinkeun panggunaan panggunaan ganja pikeun jalma anu ngagaduhan kaayaan kaséhatan. Ganja médis sareng turunanana ayeuna dianggo pikeun ngubaran rupa-rupa kaayaan, sapertos panyakit Crohn sareng glaukoma. Éta sayogi dina sababaraha bentuk, sapertos kembang garing, edibles, sareng tincture. 

Dina taun 2013, gubernur nagara nandatangani Program Program Médis Ganja Berbisa anu ngijinkeun budidaya, dijual sareng panggunaan ganja médis. Dina hukum Illionis, ganja ngan dianggap sah nalika dibeli ku pasien anu mumpuni atanapi juru kunci ti anu ngajual anu disertipikasi. 

Pasén kedah ngagaduhan kartu ganja médis sareng ganja kedah dianggo ngan ukur pikeun ngubaran kaayaan anu dicarioskeun dina kartu. Dina program ieu, aya 41 kaayaan anu tiasa diubaran ku ganja médis sapertos kanker, HIV / AIDS sareng Panyakit Parkinson, sareng anu sanésna. Dina 2016, program ieu diperpanjang dugi ka 2020. 

Ganja Médis sareng PTSD Di Peoria, Illionis.

Aya geus rupa-rupa panaliten ngeunaan pangaruh ganja médis dina PTSD. Hiji panilitian anu dilakukeun di Pusat Médis Langone nunjukkeun yén ganja médis tiasa ngabantosan balikkeun kasaimbangan normal anandamide di jalma anu kaserang PTSD. Anandamide mangrupikeun endocannabinoid alami. Dingaranan kecap Sanskerta anu hartosna "kabagjaan" atanapi "kabagjaan," zat ieu jalan ku ngarangsang sistem endocannabinoid anu ngatur perasaan bagja, sieun, sareng hariwang. 

Dina istilah anu sederhana, anandamides bertindak minangka antidepresan alami. Produksi normal endocannabinoid ieu ngajamin yén perasaan kasieun, kahariwang, kasedih diatur. Tingkat anandamida saeutik tiasa mendorong gejala anu aya dina penderita PTSD, 

R

Ganja Médis pikeun PSTD Dina Hukum Illinois

Taun 2016, nagara éta diarah ku Pengadilan Negeri di Cook County pikeun nambihan PTSD kana daptar gangguan anu diidinan ku pengobatan ganja médis. Ieu saatos Gubernur Rauner nampik sababaraha saran ku panel ahli ngalebetkeun PTSD sareng panyakit sanés dina daptar kaayaan anu diubaran ku ganja médis dina program éta. Saminggu saterusna, Gubernur Rauner nandatangankeun SB 10 kalebet PTSD minangka syarat kualifikasi pikeun panggunaan ganja médis. Ieu mangrupikeun pitulung pikeun ngabantosan para pésta pensiunan ngurus vets PTSD, khususna pikeun jalma anu gejala henteu gampang dirawat ku pangobatan konvensional sapertos obat anti-kahariwang sareng antidepresan. 

R

Ganja Médis pikeun PSTD Dina Hukum Illinois

Vets sangsara ti PTSD disarankan pikeun meunangkeun evaluasi profésional pikeun PTSD salaku salah sahiji syarat pikeun meunang kartu ganja médis. Pikeun jalma anu ngagaduhan kartu anu aya, kaayaan tiasa ditambah kana daptar kaayaan dimana kartu anu dianggo. Aya sababaraha klinik anu ngabantosan para veteran dina ngalamar kartu ganja médis pikeun kaayaan kaséhatanna. Vets kedah jaga pikeun nyingkahan naon waé masalah anu timbul dina VA anu henteu mikawanoh ganja salaku pangobatan pikeun PTSD.

R

Ganja Médis pikeun PSTD Dina Hukum Illinois

Illionis negeskeun peraturan anu ketat dina panggunaan hukum ganja médis. Kitu penting pisan pikeun disertakeun sareng disatujuan pikeun panggunaan PTSD sareng ganja sateuacan pasien dokter dokter tiasa nganggo ganja médis pikeun kaayaanana. Sering dokter di fasilitas médis anu ageung henteu nyarankeun ganja médis, anu hartosna vets kedah milari dokter anu ngagaduhan prakték sorangan, sareng biasana condong ka obat integratif, atanapi naroskeun dispensasi lokal anjeun pikeun rujukan.  

Meunang di kabaran ku kami

waktu Undang-undang Illionis masih kénéh pidana kana angkatan ganja rekreasi, nagara éta ngamungkinkeun ngilikan sareng panggunaan ganja médis pikeun jalma anu nyandak kartu ganja médis. Perawat henteu kénging ngokolakeun pepelakan kanggo panggunaan médis. Sadaya ganja médis di Illionis dipelak di jero rohangan di sababaraha pusat budidaya anu sumebar di nagara. 

Pembaruan litigasi ganja Illionis

Pembaruan litigasi ganja Illionis

   Proses aplikasi lisénsi ganja Illionis parantos seueur hal tapi sampurna. Hasil dina seueur gugatan sareng seueur henteu puas umum. Kami mutuskeun pikeun ngapdét anjeun dina sagala hal anu lumangsung sareng prosés anu jero, naha éta parantos ngaluarkeun seuneu ...

Asuransi Ganja Sareng Industri Hemp

Asuransi Ganja Sareng Industri Hemp

Cakupan Asuransi Asuransi Ganja sareng Hemp mangrupikeun kabutuhan pikeun bisnis di unggal industri, anu aya hubunganana sareng ganja pastina sanés istiméwa. Tapi tangtosna, asuransi dina industri ganja hadir sareng corak sareng seueur komplikasi, sapertos ...

Peryogi Pengacara Ganja Pikeun Usaha anjeun?

Pengacara bisnis ganja kami ogé boga usaha. Kami tiasa ngabantosan anjeun ngawangun bisnis anjeun atanapi ngabantosan ngajagaan tina peraturan anu beurat teuing.

pengacara industri ganja

316 SW Washington St, Suite 1A Peoria,
Il 61602, AS
Telepon Kami 309-740-4033 || e-Mail Us tom@collateralbase.com

pengacara industri ganja

150 S. Wacker Girang,
Suite 2400 Chicago IL, 60606, AS
Telepon Kami 312-741-1009 || e-Mail Us tom@collateralbase.com

pengacara industri ganja

316 SW Washington St, Suite 1A Peoria,
Il 61602, AS
Telepon Kami 309-740-4033 || e-Mail Us tom@collateralbase.com

pengacara industri ganja

150 S. Wacker Girang,
Suite 2400 Chicago IL, 60606, AS
Telepon Kami 312-741-1009 || e-Mail Us tom@collateralbase.com
Warta Industri Ganja

Warta Industri Ganja

Ngalanggan sareng kéngingkeun pangénggalna dina industri ganja. Ngawengku eusi éksklusif anu ngan ukur dibagi sareng palanggan.

Geus hasil ngalanggan!

bagikeun ieu