Berita ganja panganyarna
Pilih Page

Tiasa Anjeun Tumuh ganja di Arizona

Hoyong Buka Dispensari?

anjeun tiasa melak ganja di Arizona

"Naha kuring tiasa melak ganja di Arizona?" - patarosan dina seueur pamikiran Arizonians. Sareng jawaban na bakal gumantung kana naha Arizona pinter sareng Aman Undang-undang lulus dina bulan Nopémber 2020.

 

Ayeuna sah pikeun melak ganja médis di Arizona, tapi kusabab panggunaan déwasa henteu acan acan dilegalkeun di nagara, ngan ukur pendaptaran anu kadaptar atanapi pangasuhna, hirup langkung ti 25 mil ti dispensary anu kadaptar tiasa ngalakukeun éta. Upami anjeun cicing caket kana dispenser, anjeun moal tiasa melak ubar nyalira.

Upami Smart and Safe Arizona Act ngalirkeun ieu peraturan pikeun ganja anu ngagedéan di bumi bakal robih sacara drastis - sadaya jalma déwasa sahenteuna umur 21 taun anu cicing di Arizona tiasa melak ganja sorangan upami lulus.

 

Naha kuring tiasa Tumuh Ganja Numutkeun Hukum Ganja Médis di Arizona?

Anjeun ngan ukur tiasa melak ganja di bumi di Arizona upami anjeun pasién atanapi pangasuh anu didaptarkeun tinggal langkung ti 25 mil ti fasilitas dispenser anu dilisensikeun ku nagara.

Pasén diidinan tumuh dugi ka 12 pepelakan ganja, salami éta ayana di fasilitas anu ditutup sareng anu kakonci.

 

Aturan Marijuana Médis Arizona ngahartikeun "Wewengkon anu ditutup" nalika dianggo sasarengan sareng "kakurung, fasilitas anu dikonci" salaku rohangan luar anu dikurilingan tembok padet, 10-kaki, diwangun tina logam, beton, atanapi batu anu nyegah katingali pepelakan ganja, sareng gerbang logam kandel 1 inci.

Upami anjeun pasén anu mumpuni, anjeun kedah nyungkeun otorisasina pikeun melak tutuwuhan ganja nalika ngalamar kartu idéntifikasi anjeun, upami anjeun yakin yén anjeun cicing sahenteuna 25 mil ti dispensary ganja médis anu caketna.

Anjeun ogé ngawartosan upami anjeun nunjuk pangasuh anjeun pikeun ngalakukeun budidaya pikeun panggunaan médis.

Otorisasi pikeun Ngokolakeun MMJ di Arizona

Pikeun nyungkeun otorisasi pikeun ngokolakeun ganja dumasar kana alamat pasién anu ayeuna atanapi alamat anu anyar, aranjeunna kedah ngalebetkeun ka Dinas Kesehatan, upami lumaku dina 10 dinten damel saatos robih alamatna, ieu di handap:

  • Ngaran pasién anu cocog sareng nomer idéntifikasi pendaptaran dina arus pasién anu cocog
  • kartu idéntifikasi pendaptaran; Upami alamat pasién anu cocog nyaéta alamat énggal, pasién anu cocog:
  • Alamat ayeuna,
  • Alamat anyar,
  • Propinsi tempat alamatna anyar, sareng
  • Tanggal épéktasi alamat anyar pasién anu cocog;
  • Ngaran pangurus anu ditunjuk pikeun pasién anu cocog, upami aya;
  • Naha pasién anu nyuhungkeun nyuhungkeun idin pikeun ngokolakeun pepelakan ganja pikeun panggunaan médis anu cocog kusabab éta pasién anu percanten percaya yén pasién anu sah cicing sahenteuna 25 mil ti dispensary operasi anu caket;
  • Upami pasién anu nyuhunkeun nyungkeun otorisasina pikeun melak pepelakan ganja, naha pasién anu cocog parantos nunjuk pangasuh anu ditunjuk pikeun pasien anu cocog pikeun ngokolakeun pepelakan ganja pikeun panggunaan médis anu cocog; jeung
  • Biaya anu berlaku pikeun ngalamar ka:
    • Ngarobih kartu idéntifikasi pendaptaran pasién anu cocog; jeung
    • Upami pasién anu cocog nyayogikeun pangasuh anu ditunjuk pikeun otorisasina budidaya, amandemen kartu idéntifikasi pendaptaran anu ditunjuk.

 

 

Sakumaha Seueur Abdi Tiasa Tumuh Numutkeun Undakan Aman sareng Aman Arizona

Dumasar kana Aman sareng Smart Arizona Act, pikeun diputuskeun dina bulan Nopémber 2020, anjeun tiasa tumuh dugi ka genep pepelakan kanggo kaperluan pribadi di tempat cicing anjeun upami anjeun umur 21 taun atanapi langkung, salami:

  • Henteu langkung ti dua belas pepelakan dihasilkeun dina hiji padumukan dimana dua atanapi langkung jalma anu sahanteuna 21 taun cicing dina hiji waktos.

 

  • Budidaya lumangsung dina lomari, kamar, rumah kaca atanapi daérah tertutup anu sanésna dina tempat padumukan dilengkepan konci atanapi alat kaamanan sanés anu nyegah aksés ku budak leutik.

 

  • Budidaya lumangsung di daérah pepelakan ganja henteu katingali tina pandangan umum tanpa nganggo teropong, pesawat atanapi alat bantu optik sanés.

 

Ieu mangrupikeun téks lengkep tina Aman sareng Smart Arizona Inisiative

Tiasa-anjeun-tumuh-ganja-di-arizona-In

 

Naha kuring tiasa Ngajual Naon anu Kuring Tumbuh di Arizona?

anjeun tiasa melak ganja di Arizona-3

Di Arizona, petani bumi moal tiasa nguntungkeun tina ngajual bumi anu dipelak. Ngajual ganja tanpa kaayaan sareng lokal lisénsi haram.

Nanging, nyungkeun ganja sareng produk ganja pikeun jalma dewasa langkung ti 21 taun di Arizona, henteu haram.

Anjeun tiasa masihan dugi ka 1 ons atanapi kirang tina ganja, anu henteu langkung ti lima gram tiasa dina bentuk konséntrasi ganja.

"Mindahkeun hiji ons atanapi kirang tina ganja, anu henteu langkung ti lima gram tiasa dina bentuk konsentrat ganja, ka jalma anu umurna sahanteuna dua puluh hiji taun upami transferna henteu dibayar sareng henteu diiklankeun atanapi diwanohkeun ka umum. "

 

Naha kuring peryogi ijin pikeun melak ganja di Arizona

Melak ganja di bumi di Arizona:

  • Numutkeun kana Peraturan MMJ, anjeun kedah nyungkeun idin pikeun ngokolakeun ganja di bumi nalika ngirimkeun aplikasi pendaptaran anjeun
  • Numutkeun kana Smart and Safe Act anjeun henteu peryogi lisénsi tapi kedah ngadaptar.

 

Entong sono ka urang Peta legalisasi Marijuana dimana anjeun tiasa ngotéktak status hukum ayeuna di unggal nagara bagian di Amérika Serikat sareng ningali sadaya tulisan kami dina masing-masing na.

 

Parios:

Museurkeun datang salaku tamu? Surélék produsén kami di lauryn@cannabislegalizationnews.com.

Pembaruan litigasi ganja Illionis

Pembaruan litigasi ganja Illionis

   Proses aplikasi lisénsi ganja Illionis parantos seueur hal tapi sampurna. Hasil dina seueur gugatan sareng seueur henteu puas umum. Kami mutuskeun pikeun ngapdét anjeun dina sagala hal anu lumangsung sareng prosés anu jero, naha éta parantos ngaluarkeun seuneu ...

Asuransi Ganja Sareng Industri Hemp

Asuransi Ganja Sareng Industri Hemp

Cakupan Asuransi Asuransi Ganja sareng Hemp mangrupikeun kabutuhan pikeun bisnis di unggal industri, anu aya hubunganana sareng ganja pastina sanés istiméwa. Tapi tangtosna, asuransi dina industri ganja hadir sareng corak sareng seueur komplikasi, sapertos ...

Thomas Howard

Thomas Howard

Pengacara ganja

Thomas Howard parantos lami-lami usahana dina bisnis sareng tiasa ngabantosan panunjuk arah ka cai anu langkung nguntungkeun.

Thomas Howard aya dina bal sareng parantos réngsé. Gampang tiasa damel, berkomunikasi kalayan leres, sareng kuring bakal nyarankeun anjeunna iraha waé.
R. Martindale

Nuturkeun Kami Dina Facebook

Pengacara Industri Ganja nyaéta Stumari situs dirancang pikeun bisnis konsultasi Tom Howard sareng prakték hukum di teguh hukum na Dasar Barangan.
Tiasa Anjeun Tumuh ganja di Michigan

Tiasa Anjeun Tumuh ganja di Michigan

   "Naha kuring tiasa ngagedéan Ganja?" mangrupikeun patarosan anu populer pisan di nagara mana waé Amérika Serikat, Michigan pastina henteu aya anu istiméwa. Sateuacan anjeun ngamimitian bumi di Bumi, pastikeun anjeun terang jawabanana. Tetep patuh sareng hukum nagara anjeun, atanapi upami anjeun tiasa résiko kriminal ...

Kumaha kéngingkeun Lisensi Pengembang Ganja Komérsial di Michigan

Kumaha kéngingkeun Lisensi Pengembang Ganja Komérsial di Michigan

Kumaha Kéngingkeun Lisénsi Ganja Anjeun di lisénsi Ganja Michigan di unggal nagara Amérika Serikat condong janten kaayaan anu rumit, nagara bagian Michigan henteu terkecuali. Tapi ku industri anu berkembang gancang tina industri ganja médis sareng rekreasi di ieu ...

Ganja Indiana

Ganja Indiana

Ganja Indiana Hukum ganja Indiana mangrupikeun salah sahiji anu paling parah di Amérika! Sedengkeun tatanggana di Illionis ngagaleuh langkung $ 63 juta kanggo penjualan ganja dina bulan Agustus, konsumén di Indiana tiasa nyanghareupan sataun panjara ngan pikeun gabungan tunggal. Indiana NORML ngagabung kami ka ...

Peryogi Pengacara Ganja Pikeun Usaha anjeun?

Pengacara bisnis ganja kami ogé boga usaha. Kami tiasa ngabantosan anjeun ngawangun bisnis anjeun atanapi ngabantosan ngajagaan tina peraturan anu beurat teuing.

pengacara industri ganja

316 SW Washington St, Suite 1A Peoria,
Il 61602, AS
Telepon Kami 309-740-4033 || e-Mail Us tom@collateralbase.com

pengacara industri ganja

150 S. Wacker Girang,
Suite 2400 Chicago IL, 60606, AS
Telepon Kami 312-741-1009 || e-Mail Us tom@collateralbase.com

pengacara industri ganja

316 SW Washington St, Suite 1A Peoria,
Il 61602, AS
Telepon Kami 309-740-4033 || e-Mail Us tom@collateralbase.com

pengacara industri ganja

150 S. Wacker Girang,
Suite 2400 Chicago IL, 60606, AS
Telepon Kami 312-741-1009 || e-Mail Us tom@collateralbase.com
Warta Industri Ganja

Warta Industri Ganja

Ngalanggan sareng kéngingkeun pangénggalna dina industri ganja. Ngawengku eusi éksklusif anu ngan ukur dibagi sareng palanggan.

Geus hasil ngalanggan!

bagikeun ieu