Berita ganja panganyarna
Pilih Page

Tiasa Anjeun Tumuh ganja di Michigan

Naha anjeun tiasa melak ganja di Michigan

"Naha kuring tiasa ngagedéan Ganja?" mangrupikeun patarosan anu populer pisan di nagara bagian Amérika Serikat, Michigan pastina moal aya anu istiméwa. Sateuacan anjeun ngawitan bumi di bumi, pastikeun anjeun terang jawaban na. Tetep patuh sareng anjeun hukum kaayaan, atanapi upami anjeun tiasa résiko hukuman pidana. 

 

Éta légal pikeun melak ganja di Michigan. Tapi aya aturan anu pasti anjeun kedah nuturkeun. Upami anjeun resep ngamimitian ganja di bumi di dieu nyaéta sadayana anu anjeun kedah terang hukum ganja di Michigan, pikeun ngabantosan anjeun pikeun nyingkahan kaayaan teu nyaman sareng hukum.

Sakumaha Ganja Tiasa Anjeun Tumuh di Michigan

 

Seueur pisan. Sawawa umur 21 taun atanapi langkung tiasa tumuh dugi ka 12 pepelakan di bumi. Ieu mangrupikeun tumuh di bumi anu déwasa, anu bénten sareng nagara sanés anu ngan ukur ngamungkinkeun rumah sakit médis. Ditentang ku mayoritas nagara bagian anu ngamungkinkeun ngan ukur genep pepelakan per somah, di Michigan anjeun tiasa numuwuhkeun dua kali lipat éta, Alaska mangrupikeun nagara bagian sanés anu ngagaduhan 12 pepelakan per wates bumi.

Catet yén wates éta per rumah tangga sanés per jalma. Hartina, upami aya dua déwasa maka watesna masih dua welas sareng sanés 24 pepelakan.

Pikeun anu ngurus marijuna médis, di Michigan aranjeunna diijinkeun dugi ka lima pasién anu didaptarkeun ka aranjeunna sareng tiasa tumuh dugi ka 12 pepelakan kanggo masing-masing na.

 

Ieu mangrupikeun Téks lengkep Hukum anu ngamungkinkeun Ngembang Bumi di Michigan

tiasa-anjeun-tumuh-ganja-di-Michigan

 

 

 

Naha Abdi peryogi Lisensi pikeun Ngembangkeun Ganja di Michigan

Pikeun melak ganja di bumi anjeun di Michigan salami anjeun patuh kana watesan kaayaan anu disebatkeun sareng ieu ditujukeun sacara éksklusif pikeun panggunaan pribadi, anjeun henteu kedah lisénsi.

 

Dimana kuring tiasa melak Marijuana di Michigan

Michigan memang ngagaduhan watesan dimana anjeun tiasa nyimpen pepelakan anjeun. Hukum nyatakeun yén:

  • Tutuwuhan moal katingali ku umum, tanpa nganggo teropong, pesawat udara atanapi alat bantu optik anu sanés.
  • Tutuwuhan moal tiasa tumuh di luar daérah anu katutup dilengkepan konci atanapi alat kaamanan anu fungsina sanés anu ngawatesan aksés ka daérah éta.

 

Dupi abdi Tiasa Konsentrasi Ganja?

Naha anjeun tiasa melak ganja di Michigan

Upami anjeun nyicingan Michigan anu resep ngarobah kembang tanam bumi anjeun kana sari bumi, warta anu saé nyaéta henteu aya wates jumlah konsentrat anu tiasa anjeun jaga tina pepelakan di bumi Michigan anjeun.

Warta anu henteu saé pisan nyaéta ngagunakeun zat anu henteu stabil pikeun ngahasilkeun konséntrasi anu dilarang pisan di Michigan. Ieu kalebet panggunaan butana, panas ekstrim, atanapi alat laboratorium anu bahaya babarengan.

Anjeun masih tiasa nganggo panas alami atanapi metode dumasar cai pikeun nyieun konsentrasi sorangan, sapertos kantong gelembung atanapi étanol tanpa panas atanapi tekanan.

Intina nyaéta, anjeun ngan ukur tiasa ngahasilkeun konséntrasi ganja nganggo zat volatil upami anjeun ngagaduhan fasilitas sanés padumukan.

 

Naha kuring tiasa Ngajual Naon Anu Kuring Tumbuh Bumi?

Di Michigan, petani bumi moal tiasa nguntungkeun tina ngajual bumi anu dipelak. Ngajual ganja tanpa lisénsi nagara sareng lokal haram.

Nanging, nyungkeun ganja sareng produk anu diinfus ka déwasa anu langkung ti 21 taun di Michigan, henteu haram.

Anjeun tiasa nyerah dugi ka 2.5 ons kembang anu tiasa dianggo atanapi 15 gram konsentrasi.

 

Entong sono ka urang Peta legalisasi Marijuana dimana anjeun tiasa ngotéktak status hukum ayeuna di unggal nagara bagian di Amérika Serikat sareng ningali sadaya tulisan kami dina masing-masing na.

 

Parios:

Museurkeun datang salaku tamu? Surélék produsén kami di lauryn@cannabislegalizationnews.com.

Pembaruan litigasi ganja Illionis

Pembaruan litigasi ganja Illionis

   Proses aplikasi lisénsi ganja Illionis parantos seueur hal tapi sampurna. Hasil dina seueur gugatan sareng seueur henteu puas umum. Kami mutuskeun pikeun ngapdét anjeun dina sagala hal anu lumangsung sareng prosés anu jero, naha éta parantos ngaluarkeun seuneu ...

Asuransi Ganja Sareng Industri Hemp

Asuransi Ganja Sareng Industri Hemp

Cakupan Asuransi Asuransi Ganja sareng Hemp mangrupikeun kabutuhan pikeun bisnis di unggal industri, anu aya hubunganana sareng ganja pastina sanés istiméwa. Tapi tangtosna, asuransi dina industri ganja hadir sareng corak sareng seueur komplikasi, sapertos ...

Thomas Howard

Thomas Howard

Pengacara ganja

Thomas Howard parantos lami-lami usahana dina bisnis sareng tiasa ngabantosan panunjuk arah ka cai anu langkung nguntungkeun.
Thomas Howard aya dina bal sareng parantos réngsé. Gampang tiasa damel, berkomunikasi kalayan leres, sareng kuring bakal nyarankeun anjeunna iraha waé.
R. Martindale

Nuturkeun Kami Dina Facebook

Pengacara Industri Ganja nyaéta Stumari situs dirancang pikeun bisnis konsultasi Tom Howard sareng prakték hukum di teguh hukum na Dasar Barangan.

Peryogi Pengacara Ganja Pikeun Usaha anjeun?

Pengacara bisnis ganja kami ogé boga usaha. Kami tiasa ngabantosan anjeun ngawangun bisnis anjeun atanapi ngabantosan ngajagaan tina peraturan anu beurat teuing.

pengacara industri ganja

316 SW Washington St, Suite 1A Peoria,
Il 61602, AS
Telepon Kami 309-740-4033 || e-Mail Us tom@collateralbase.com

pengacara industri ganja

150 S. Wacker Girang,
Suite 2400 Chicago IL, 60606, AS
Telepon Kami 312-741-1009 || e-Mail Us tom@collateralbase.com

pengacara industri ganja

316 SW Washington St, Suite 1A Peoria,
Il 61602, AS
Telepon Kami 309-740-4033 || e-Mail Us tom@collateralbase.com

pengacara industri ganja

150 S. Wacker Girang,
Suite 2400 Chicago IL, 60606, AS
Telepon Kami 312-741-1009 || e-Mail Us tom@collateralbase.com
Warta Industri Ganja

Warta Industri Ganja

Ngalanggan sareng kéngingkeun pangénggalna dina industri ganja. Ngawengku eusi éksklusif anu ngan ukur dibagi sareng palanggan.

Geus hasil ngalanggan!

bagikeun ieu