Berita ganja panganyarna
Pilih Page

Lisénsi Hemp Illionis Hemp

Milarian aplikasi lisénsi hemp Illionis? Mimitian di dieu sareng milarian naon anu diperyogikeun sareng saha anu anjeun tiasa nyauran pikeun ngabantosan aplikasi lisénsi industri rami industri Illionis pikeun ngagedéan hemp.

Kumaha carana kéngingkeun lisénsi ngembang hemp di Illionis?

lisénsi hemp illinoyTanggal 30 April 2019 - Illionis ngaluarkeun formulir aplikasi hemp na. Anjeun tiasa mendakan aplikasi lisénsi hemp industri Illionis anjeun dina tautan di handap ieu. Kami resep ngabantosan anjeun pikeun milarian langkung gancang.

Pencét Pikeun Mimitian Aplikasi Hemp Hemp.

Aplikasi lisénsi hemp industri Illionis gampang ditavigasi, tapi sacara gembleng prosés ti aplikasi ka bibit kanggo dijual nyaéta kumaha urang ngabantosan usaha anu hoyong ngajantenkeun operasi rami ka Illionis, kersa masihan kami telepon pikeun ngabahas tujuan bisnis perusahaan anjeun di CBD atanapi rami industri.

Lisensi Hemp Industrial Illionis dibuka pikeun 2019

Hukum hemp Illionis henteu ngan ukur disalurkeun, tapi ogé peraturan geus diterbitkeun, anu hartosna éta parantos siap pikeun usum munggaran tumbuh.

Mangsa koméntar publik pikeun aturan anyar ngeunaan Hemp kadaluarsana dina 11 Pébruari 2019, numutkeun édisi pangénggalna Departemen Pertanian Ground umum terbitan. Aturan parantos direngsekeun sareng aplikasi rami Industrial pikeun lisénsi pikeun ngokolakeun atanapi pendaptaran pikeun ngolah rami diperkirakeun dinten ayeuna.

Illionis ' Act Hemp Industri lumaku pikeun taun pamotongan taun 2019. Nalika pangadul anu awal tiasa sababaraha manpaat, salami sababaraha rami janten pangawas umum sapanjang jagong sareng Kacang Kedelai di kebon pertanian.

Lisénsi Hemp Illionis

Hemp mangrupikeun ganja - Kembang CBD siga kembang THC

 

Harti industri Hemp

Bagéan 5 UU Industri Hemp netepkeun Industri Hemp sapertos:

"Hemp industri" hartosna pepelakan Ganja sativa L. sareng bagian mana waé tina pepelakan éta, naha tumuh atanapi henteu, kalayan konsentrasi délta-9 tetrahydrocannabinol henteu langkung ti 0.3 persén dina dasar beurat garing anu parantos dibudidayakan dina lisénsi anu dikaluarkeun dina Undang-Undang ieu atanapi sacara sah aya di Nagara ieu, sareng kalebet produk panengah atanapi bérés didamel atanapi diturunkeun tina hemp industri.

Hayu urang ngabongkar naon hartosna.

  1. ganja sativa mangrupikeun hemp, tapi ogé…
  2. yén sativa ganja teu ngagaduhan langkung ti 0.3 persén beurat garing tina THC, sareng
  3. eta parantos dibudidaya dina lisénsi, atanapi henteu aya anu sacara sah di nagara Illinois, jeung
  4. naon waé produk anu didamel atanapi diturunkeun tina hémp

Anu ngagaduhan opat angka?

Peraturan kaasup aturan ieu:

  1. Teu aya anu tiasa tumbuh hemp tanpa lisénsi
  2. Teu aya anu tiasa nanganan rami tanpa lisénsi
  3. Sadaya siki, klon sareng transplants kedah disertakeun handapeun AOSCA.
  4. rohangan minimum saparapatun acre pikeun luar sareng 500 sq.ft. pikeun tumuwuh jero ruangan
  5. Aplikasi lisénsi hemp Illionis anu réngsé kedah dikintunkeun ka nagara Sateuacan ngembang

Nembe, nagara Illionis ogé ngaleupaskeun sarat aplikasi na pikeun hemp - nyaéta sapertos kieu:

    1. Ngaran sareng alamat ti ngalamar
    2. Jinis bisnis atanapi organisasi, sapertos perusahaan, LLC,
      ngahijikeun, proprietor tunggal, jsb .;
    3. Ngaran sareng alamat bisnis, upami bénten ti anu disebatkeun dina
      tanggepan kana subsek (a) (1);
    4. Pedaran hukum ngeunaan lahan darat, kalebet Posisi Global
      Sistem koordinat, kanggo dipaké pikeun ngokolakeun hémp industri;
    5. Peta lahan daratan dimana ngalamar ngarencanakeun ngiringan industri
      hemp, nunjukkeun wates sareng dimensi daérah di daerah di
      hek atanapi suku pasagi;
    6.  Dokuméntasi pikeun ngabuktikeun lahan darat mangrupikeun tegalan sapertos anu dihartikeun dina Bagéan 1-60
      tina Kode Pajak Harta; jeung
    7. Biaya anu dianggo $ 1,100.

Kumaha carana kéngingkeun lisénsi ngembang hemp di Illionis?

Upami bisnis kanna anjeun peryogi bantosan ku Lisensi Hemp Industri na, punten nelepon kami pengacara ganja.

Atanapi ngalengkepan chatbot anu didamelna dina halaman wéb ieu. Urang bakal ngahubungi!

 

 

Thomas Howard

Thomas Howard

Pengacara ganja

Thomas Howard parantos lami-lami usahana dina bisnis sareng tiasa ngabantosan panunjuk arah ka cai anu langkung nguntungkeun.

Thomas Howard aya dina bal sareng parantos réngsé. Gampang tiasa damel, berkomunikasi kalayan leres, sareng kuring bakal nyarankeun anjeunna iraha waé.

R. Martindale

Hemp Cultivation atanapi Processing

Undang-Undang Hemp Industrial Illionis ngabutuhkeun lisénsi pikeun budidaya (numuwuhkeun) hemp, atanapi ngolah (manufaktur) rami.

Budidaya Hemp Dina Hukum Illinois.

Bagéan 10 tina Undang-Undang Hemp Industrial Illionis nyayogikeun syarat pikeun aplikasi pikeun kéngingkeun lisénsi. Dasarna, ngan ukur tilu hal anu diperyogikeun dina Bagian 10 (b) hukum. éta nyayogikeun tilu bagian handap:

(1) ngaran sareng alamat ngalamar;

(2) katerangan hukum ngeunaan lahan darat, kalebet koordinat Sistem Posisi Global, pikeun dipaké pikeun ngokolakeun hémp industri; jeung

(3) upami undang-undang féderal ngabutuhkeun tujuan panalungtikan pikeun budidaya hemp industri, pedaran ngeunaan hiji atanapi langkung tujuan panalungtikan anu direncanakeun pikeun budidaya hemp industri anu tiasa janten ulikan ngeunaan kamekaran, budidaya, atanapi pemasaran hémp industri; kumaha oge, syarat tujuan panalitian henteu bakal ditaatkeun pikeun ngawatesan komersil hémp industri.

Salajengna, Hukum Hemp Illionis teras-terasan meryogikeun langkah-langkah tambihan ti pengusaha Hemp. Aranjeunna kedah:

  • ngagaduhan inspeksi taunan pikeun operasi penanaman
  • tés kanggo henteu langkung ageung jumlah THC anu dibutuhkeun
  • Aturan anu diatur ku Departemen Pertanian Illinois pikeun waragad, signage sareng bentuk.
    Lisénsi Hemp Illionis

    Lisénsi Hemp Illionis

Ngolah industri Hemp

Beda sareng anu melak hemp, anu ngolah hemp henteu meryogikeun lisénsi - tapi ngan ukur pendaptaran.

Bagéan 10 (b-5) nyayogikeun yén:

Hiji jalma henteu kedah ngolah rumput industri di Nagara ieu tanpa ngadaptar sareng Jurusan dina bentuk anu diresmikeun ku Dinas.

Anu katingalina, saatos anjeun ngalaksanakeun hemp sacara sah - naha éta asalna ti Illionis atanapi henteu - anjeun tiasa ngamimitian ngolah rami kana sababaraha barang anu aya gunana - tapi ngan ukur saatos pendaptaran anjeun sareng nagara.

Kacindekan tina Hemp Cultivation atanapi Processing

Janten bari bijil yén ngan ukur paningkatan rami hémpuh peryogi lisénsi, pemproses hémp kana produk sapertos konsentrasi CBD masih kedah ngadaptar.

Upami bisnis méja anjeun peryogi ngabantosan lisénsi Hemp Industri na, punten nelepon kami pengacara ganja dina (309) 740-4033.

Salaku pembaruan anu paling anyar pikeun halaman ieu dina Pébruari 22, 2019, Departemen Agrikultur Illionis henteu acan ngamimitian nyandak aplikasi. Nelepon kami ayeuna pikeun mastikeun yén saatos waktuna - usaha anjeun tiasa kéngingkeun lisénsi na pikeun hemp industri.

 

Pembaruan litigasi ganja Illionis

Pembaruan litigasi ganja Illionis

   Proses aplikasi lisénsi ganja Illionis parantos seueur hal tapi sampurna. Hasil dina seueur gugatan sareng seueur henteu puas umum. Kami mutuskeun pikeun ngapdét anjeun dina sagala hal anu lumangsung sareng prosés anu jero, naha éta parantos ngaluarkeun seuneu ...

Asuransi Ganja Sareng Industri Hemp

Asuransi Ganja Sareng Industri Hemp

Cakupan Asuransi Asuransi Ganja sareng Hemp mangrupikeun kabutuhan pikeun bisnis di unggal industri, anu aya hubunganana sareng ganja pastina sanés istiméwa. Tapi tangtosna, asuransi dina industri ganja hadir sareng corak sareng seueur komplikasi, sapertos ...

Peryogi Pengacara Ganja Pikeun Usaha anjeun?

Pengacara bisnis ganja kami ogé boga usaha. Kami tiasa ngabantosan anjeun ngawangun bisnis anjeun atanapi ngabantosan ngajagaan tina peraturan anu beurat teuing.


316 SW Washington Street, Suite 1A
Peoria, Illionis 61602

Telepon: (309) 740-4033 || surélék:  tom@collateralbase.com


150 S. Wacker Girang, Suite 2400,
Chicago IL, 60606 AS

telepon: 312-741-1009 || surélék:  tom@collateralbase.com


316 SW Washington Street, Suite 1A
Peoria, Illionis 61602

Telepon: (309) 740-4033 || surélék:  tom@collateralbase.com


150 S. Wacker Girang, Suite 2400,
Chicago IL, 60606 AS

telepon: 312-741-1009 || surélék:  tom@collateralbase.com

Warta Industri Ganja

Warta Industri Ganja

Ngalanggan sareng kéngingkeun pangénggalna dina industri ganja. Ngawengku eusi éksklusif anu ngan ukur dibagi sareng palanggan.

Geus hasil ngalanggan!

bagikeun ieu