Berita ganja panganyarna
Pilih Page

Naha minyak CBD sah dina sagala nagara 50?

Minyak CBD Légal Saprak 2018 Réputan Ladang taun Désémber 2018

Naha minyak CBD sah dina sagala nagara 50?

Minyak CBD parantos nyebar sareng seueur jalma nyebatkeun éta sah dina sagala 50 nagara

Naha minyak CBD sah dina sagala nagara 50?

Hai, Abdi pangacara industri ganja pikeun ngawalon anjeun patarosan hukum ganja ku kituna anjeun tiasa normalkeun hukum ganja. Sareng ayeuna kami parantos ngagaduhan patarosan anu saé ti panempo anu lami sareng sadayana jalma anu saé Heboh. Kami bakal terang kana anu leres.

Tapi ke heula, anjeun badé milarian dugi ka akhir sabab éta nalika anjeun bakal ningali kuring lumpuh sareng nyungkeun gambar ieu Richard Nixon.

Nanging sateuacan urang kana patarosan ayeuna, teraskeun sareng tinggalkeun ku anjeun dina koméntar di handap ieu. Abdi henteu tiasa ngajawab patarosan anjeun kacuali anjeun naroskeun. Sareng nalika anjeun turun di dinya, pasihan kami sapertos sareng hiji jempol.

Pertanyaan dinten ieu asalna tina JX Fit, sareng anjeunna naroskeun, "Aya seueur perusahaan anu nyarios yén aranjeunna nganteurkeun kembang hemp CBD ka sadaya 50 nagara, sareng éta sacara hukum leres kusabab kirang ti 0.3% THC sareng henteu asalna ti melak ganja. Asalna tina tutuwuhan hémp. Éta hukum?"

Pananya hébat. Sareng ngamimitian ngamimitian, hayu urang mastikeun yén urang bakal nutupan hukum federal sareng nagara, teras urang badé ngobrol ngeunaan sakedik ékonomi, sakedik ékonomi wirausaha 101.

 
Ngadangukeunna dina PodCast atanapi Tonton YouTube dina mangrupikeun minyak cbd sah dina sadaya 50 nagara
 

PELARAS POST: Lawyer Maryland Ganja

Hoyong Buka Tukang Kerajinan

CBD parantos janten langkung populer, sareng seueur jalma anu nyandak résiko sareng wirausaha sareng ngajual minyak CBD ieu.

Kuring ngan ukur ngobrol jeung adi kuring. Anjeunna masihan minyak CBD pikeun anjing na. Anjeun ogé tiasa masihan minyak CBD ka anjing anjeun. Abdi henteu yakin.

Éta hukum? Nya, seueur nagara, seueur, seueur nagara parantos ningali cahaya nalika datang ka CBD sareng sadayana panilitian médis anu terus ngimpor ngeunaan mangpaatna, sareng urang henteu bakal nyawalakeun mangpaat CBD ayeuna, tapi urang bakal janten nyawalakeun 46 nagara anu parantos ngalaksanakeun sababaraha bentuk ganja médis atanapi minyak CBD kanggo panggunaan médis.

Kanyataanna, ngan aya opat nagara anu henteu sacara sah médis CBD, sareng éta opat nagara nyaéta Idaho, South Dakota, Kansas, sareng tangtosna, Nebraska.

Aduh, kuring sigana aranjeunna masih hoyong undang-undang féderal anu mangrupikeun Undang-undang Bahan Kontrol, anu mangrupikeun hiji alesan naha urang bakal ngusir gambar ieu Richard Nixon engké. The Controlled Substances Act anu nyayogikeun sadaya jinis ganja mangrupikeun jadwal hiji zat, anu tangtosna bakal ngalangkungan rami. Hemp, sakumaha ayeuna ngembang di sawah, pareng hungkul Pengendalian Bahan Pengawal larangan sapertos ganja ogé.

Sarengna perkawis éta, sabab upami anjeun ngembang pepelakan ganja pikeun tujuan ubarna, éta kembang, anjeun badé narjamahkeun ku cara anu béda-béda tibatan upami anjeun nuju rumput hemp na, seratna, atanapi bahkan anu disebut. cikal, anu cukup pikaresepeun, dibebaskeun kanggo UU-an Bahan dikontrol.

Janten nalika anjeun angkat ka Costco sareng anjeun mésér diri anu hémpuh anu saé, éta hémpé ati anjeun tiasa kéngingkeun sadayana ati rami, anu anjeun tiasa mendakan di toko anjeun, aranjeunna nuju aya sabab aranjeunna sacara khusus henteu kaasup ti anu Dikadalikeun. Act Substances.

Sapertos serat atanapi tali bakal tiasa dileungitkeun, atanapi herd, hempherds, stok di jerona, anu ngagaduhan sipat industri pikeun éta.

Kumaha kumaha aranjeunna tiasa ngadamel klaim yén éta ti hémp sareng ku éta dibebaskeun? Nya, aranjeunna henteu tiasa. Panginten aranjeunna nuju bingung sareng naon anu bakal datang.

Panginten aranjeunna nyobian antisipasi pasar. Urang bade ngobrol ngeunaan hal wirausaha di dieu bit. Anu mimiti, urang badé leumpang nyalira ku hukum féderal sareng parobahan féderal pikeun hémp.

Abdi Illionis. Anyar pisan, kamari kanyataanna, Bruce Rounder ditandatanganan Program hemp pilot 'Illionis', ku sabab urang tiasa ngamimitian masihan saran ka para patani di nagara éta ngeunaan kumaha aranjeunna tiasa nangkem gandeng salaku alternatif pamotongan anu lumayan.

RUU ladang tacan turun deui, sareng upami anjeun badé langkung seueur yén anjeun tiasa ngiringan warta ngeunaan tagihan tegalan kalayan hashtag #FarmBillFriday, sareng anjeun bakal kéngingkeun apdet ti Kongrés ngeunaan bil pertanian anu ngagaduhan basa legal. nempatkeun kana RUU ku Sénator McConnell ti Kentucky. Anjeunna ngamimitian program pilot hémp dina tingkat féderal sababaraha taun ka tukang, sareng éta badé leres dina arah anu leres. Ayeuna urang ngagaduhan tagihan tegalan henteu acan langkung katukang.

Bill Farm Passed sareng CBD Hemp janten persekutuan sacara sah dina bulan Désémber 2018.

Hayu urang ngobrol sacara ékonomis naha kaseueuran jalma ieu ngaku. Kusabab kuring pangacara anu paling loba ganja anu aya. Éta naon anu urang nyauran hukum, puffery. Nanging, biasana nalika anjeun nyarios ka anu sah, anjeun teu leres-leres nyarios éta pangsaéna. Kusabab nalika anjeun nyarioskeun hal anu pangsaéna, éta kualitatif.

Hémpél "Best" panginten iklanna.

Éta saé pikeun anjeun. Upami kuring ngadengekeun Miles Davis, sareng kuring mikir anjeunna pamuter tanduk anu langkung saé tibatan John Coltrane, éta ngan ukur argumen semantik ngeunaan naon anu kuring resep ngalawan naon anu anjeun resep. Panghadéna mah sanés pangsaéna.

Hukum biasana saeutikna langkung motong sareng garing. Henteu aya sapertos hal hukum anu pangsaéna. Anjeun tiasa nyebatkeun anjeun pangacara anu pangsaéna, tapi aya henteu sumur, éta sah, éta biasana langkung leres / moal aya patarosan. Upami aya industri dimana éta bakal hésé pisan némbalan, éta industri ganja, kusabab teu aya anu ngan ukur enya / henteu aya jawaban ngeunaan legalitas cannabis sareng minyak CBD diturunkeun tina kembang hemp, anu janten loba akal.

Teras anjeunna naros ngeunaan 0.3%. Sering pisan hemp kembang ngagaduhan seueur CBD di dinya, tapi sakedik THC. Mung kumaha deui. Abdi henteu terang. Kuring nyarioskeun ka anjeun, langkung seueur diajar ngeunaan féderal ieu sareng sadayana hukum ganja, beuki anjeun resep, ogé meureun anjeun tiasa nganggo legalitas salaku kecap kualitatif sabalikna tina kecap kuantitatif sareng binér anu henteu / henteu aya jawaban.

Naon Kurangna Perda CBD Tina Administrasi Kadaharan sareng Narkoba hartos kana Usaha?

Janten upami sim kuring hiji pangusaha sareng kuring tiasa ngadamel jack jauh tina ngajual minyak CBD, sareng kuring ningali data, sareng kuring ningali yén CBD janten langkung kasohor, éta sah di 46 nagara, éta sah dina tingkat féderal. , sabab panginten anjeun tiasa nyarios yén éta ganja médis, tapi teras anjeun nyarios milik anjeun asalna tina hémp, sareng anjeun ngantosan tagihan tegalan.

Ayeuna aya saha waé anu nyandak tindakan? Nyaah, FDA henteu ngirim sababaraha serat sareng nyetir-ngetik hurup pikeun sababaraha usaha minyak CBD online taun 2015 sareng 2016, tapi kuring teu acan ningali aya anu nyepeng, dicandak di pos, sareng ngagaduhan usaha CBD na. Meureun éta naon anu aranjeunna ngobrolkeun. Kusabab undang-undang téh ukur saé sakumaha seueur jalma anu badé ngalaksanakeunana. Abdi tiasa nyebatkeun yén wates laju nyaéta 70 mil sajam, upami teu aya anu janten gubernur nyatakeun yén 70 mil sajam, wates kacepetan nanaon, henteu?

  • Janten Jeff Sessions parantos tutupkeun nanaon. Naha? Aya pamilihan dina bulan Nopémber, tapi meureun aranjeunna terang sentimen umum janten hiji pihak, sareng aranjeunna terang yén #FarmBillFriday parantos turun, sareng aranjeunna terang yén 46 nagara parantos ngajantenkeun hukum ieu, sareng aranjeunna percanten, meureun, sains di tukangeun éta.
  • Sangkan aranjeunna hoyong jalma saleresna ngagaduhan aksés kana minyak CBD anu kualitasna anu luhur, sareng éta kenging aranjeunna nyatakeun yén éta sacara hukum. Éta puffery di parlance sales. Éta pisan puffery aneh dina parlance penjualan, sabab legalitas biasana henteu hal anu kualitatif anu anjeun sombong. Tapi dina hal ieu, meureun.

Sareng sabaraha data aya di luar? Nya, ieu mangrupikeun grafis anu saé, sareng kami badé nyetél bagéan ieu dina… tunggu, henteu. Kami bade ngeureunkeun bagéan ieu ku nyalahkeun Richard Nixon, ngasorkeun anu awon na, henteu parah nyanghareupan. Tapi sateuacan éta, hayu urang ngobrolkeun kumaha minyak CBD parantos ngabeledug dina hal…

Upami anjeun hoyong ningali naha hal anu kasohor, anjeun tiasa ningali naon anu ditingali, atanapi upami aya anu parantos ngarobah waktos, ieu mangrupikeun tren. Sareng aya tilu garis anu urang badé angkat. Abdi atos pasang ayeuna. Anjeun tiasa ningali éta biru, konéng, sareng warna beureum, sareng warna beureum ngan pareum. Naon beureum? Nya, hayu heula urang nyungkeun biru.

Bulao katuhu aya di handapeun, dasarna dasarna, éta hémp. Sareng anjeun tiasa ningali, hémp nyaan teu kamana waé. Sareng hiji-hiji di luhur, anu éta garis beureum dibuarkeun, sigana mah nya éta ngaluarkeun deui nalika bulan Pebruari 2017, nyaéta ganja.

Sareng anjeun tiasa ningali, ganja mangrupikeun cara langkung populér tibatan hemp, tapi ayeuna caket janten popular sapertos cannabidiol ieu, alias CBD parantos aya. Tingali éta. Éta nembé dimimitian ngan ukur opat taun ka pengker atanapi langkung, sareng ampir teu uninga, sareng sakumaha henteu dipikanyaho, sapertos rami. Sareng ayeuna parantos pareum.

Salaku jalma langkung ngartos ngeunaan CBD sareng Médis ganja na ganja sawawa-sareng ganja janten beuki loba nyebar. Nya, pamustunganana, pamustunganana, hal anu bodo, bodo anu dilakukeun ku jalma ieu dina taun 1970 pikeun mastikeun yén hemp ieu kalebet dina Controlled Substances Act, kecuali kanggo saham, serat atanapi disterilasi, bakal tungtungna tiasa dileungitkeun.

Duh, kuring ngéwa ka anjeun, Richard Nixon. Ieu sadayana kalepatan anjeun.

Pengacara Industri Ganja Bagian Anjeun CBD Patanyaan ngeunaan UU Hemp Federal

Upami anjeun ngagaduhan patalékan, punten naros dina koméntar atanapi kunjungan cannabisindustrylawyer.com sareng pencét tombol anu nelepon kami. Dugi ka kuring ningali anjeun waktos salajengna, émut, tetep sacara hukum.

Hoyong Buka Tukang Kerajinan

Pembaruan litigasi ganja Illionis

Pembaruan litigasi ganja Illionis

   Proses aplikasi lisénsi ganja Illionis parantos seueur hal tapi sampurna. Hasil dina seueur gugatan sareng seueur henteu puas umum. Kami mutuskeun pikeun ngapdét anjeun dina sagala hal anu lumangsung sareng prosés anu jero, naha éta parantos ngaluarkeun seuneu ...

Asuransi Ganja Sareng Industri Hemp

Asuransi Ganja Sareng Industri Hemp

Cakupan Asuransi Asuransi Ganja sareng Hemp mangrupikeun kabutuhan pikeun bisnis di unggal industri, anu aya hubunganana sareng ganja pastina sanés istiméwa. Tapi tangtosna, asuransi dina industri ganja hadir sareng corak sareng seueur komplikasi, sapertos ...

Thomas Howard

Thomas Howard

Pengacara ganja

Thomas Howard parantos lami-lami usahana dina bisnis sareng tiasa ngabantosan panunjuk arah ka cai anu langkung nguntungkeun.

Nuturkeun Kami Dina Facebook

Tiasa Anjeun Tumuh ganja di Michigan

Tiasa Anjeun Tumuh ganja di Michigan

   "Naha kuring tiasa ngagedéan Ganja?" mangrupikeun patarosan anu populer pisan di nagara mana waé Amérika Serikat, Michigan pastina henteu aya anu istiméwa. Sateuacan anjeun ngamimitian bumi di Bumi, pastikeun anjeun terang jawabanana. Tetep patuh sareng hukum nagara anjeun, atanapi upami anjeun tiasa résiko kriminal ...

Peryogi Pengacara Ganja Pikeun Usaha anjeun?

Pengacara bisnis ganja kami ogé boga usaha. Kami tiasa ngabantosan anjeun ngawangun bisnis anjeun atanapi ngabantosan ngajagaan tina peraturan anu beurat teuing.

pengacara industri ganja

316 SW Washington St, Suite 1A Peoria,
Il 61602, AS
Telepon Kami 309-740-4033 || e-Mail Us tom@collateralbase.com

pengacara industri ganja

150 S. Wacker Girang,
Suite 2400 Chicago IL, 60606, AS
Telepon Kami 312-741-1009 || e-Mail Us tom@collateralbase.com

pengacara industri ganja

316 SW Washington St, Suite 1A Peoria,
Il 61602, AS
Telepon Kami 309-740-4033 || e-Mail Us tom@collateralbase.com

pengacara industri ganja

150 S. Wacker Girang,
Suite 2400 Chicago IL, 60606, AS
Telepon Kami 312-741-1009 || e-Mail Us tom@collateralbase.com

pengacara industri ganja

316 SW Washington St, Peoria,
Il 61602, AS
Telepon Kami (309) 740-4033 || e-Mail Us tom@collateralbase.com
Warta Industri Ganja

Warta Industri Ganja

Ngalanggan sareng kéngingkeun pangénggalna dina industri ganja. Ngawengku eusi éksklusif anu ngan ukur dibagi sareng palanggan.

Geus hasil ngalanggan!

bagikeun ieu