Berita ganja panganyarna
Pilih Page

Pengembangan sareng Illionis ganja

Pengeluaran Ganja Illionis datang pikeun jalma-jalma anu ditéwak kusabab ngalanggar hukum anu layak dibolaykeun dina Peraturan & Pajak Ganja anyar.

Ekspektasi Cannabis sareng Énergi Sosial Dijelaskeun

Ekspektasi ganja Illinois

Ékuitas Sosial & Pangeluaran Ganja

Ekspektasi ganja Illinois datang pikeun jalma-jalma anu ditéwak kusabab, atanapi dihukum, tina pelanggaran anu layak pikeun dieksekusi dina Peraturan Ganja sareng Perda Pajak anu énggal anu janten épéktip di Illionis tanggal 1 Januari 2020. Dasar-dasar pelanggaran ganja tingkat handap (kagungan dugi ka 500 gram, atanapi dihaja pikeun ngadistribusikaeun dugi ka 30 gram) bakal diusir sakali ganja légal di Illionis. Kami nutupan hukum dina tulisan ieu sareng masihan anjeun detilna.

Nepi ka 800,000 urang di Illionis bakal layak pikeun éksprési jaman baheula "pelanggaran ganja minor 'sareng sababaraha kajahatan sanés dina Bagéan 4 sareng 5 Undang-Undang Kontrol Ganja Illionis.

Dina halaman ieu, kami nyayogikeun seueur jéntré ngeunaan naon anu nyinggung ganja tiasa dikaluarkeun sareng kumaha éta dampak status anjeun salaku pelamar equity sosial dina industri ganja anyar.

Kumaha carana nyababkeun kapercayaan ganja di Illionis

  1. Kéngingkeun rékaman néwak anjeun, sakapeung disebat "rap sheet", pikeun panahanan ganja atanapi kapercayaan & cek naha éta cocog.
  2. Ngagaduhan dugi ka 500 gram, atanapi maksadna nyebarkeun dugi ka 30 gram layak pikeun diasingkeun dina hukum ganja kadaluarsana anyar Illionis ganja.
  3. Nelepon klinik bantuan hukum lokal anjeun sareng kéngingkeun opini ngeunaan rékaman anjeun pikeun ngamimitian prosedur pikeun béakna anu peryogi padamelan tambihan.
  4. "Kejahatan Ganja Minor" otomatis bakal diusir, tapi éta ngan ukur ngagaduhan ganja dugi ka hiji ons (30 gram).
  5. Kirimkeun petisi pikeun dirobihkeun sareng kantor juru tulis sirkuit.
  6. Ngadatangan sidang pangadilan upami aya bantahan ka petunjuk Proposal Cannabis Expungement anjeun diajukeun ku Nagara
  7. Gaduh pangadilan masihan petisi anjeun pikeun ngungkabkeun panyaksian ganja atanapi kacekel.
  8. Pulisi lokal sareng pulisi nagara kedah nyéépkeun catetan anjeun, anu tiasa nyandak kirang langkung 60 dinten saatos perintah éta.

Ieu kakait kana laporan ti Colorado nunjukkeun pangirangan panangkepan & DUI saatos legalisasi ganja.

Pengembangan ganja sareng Equity Sosial di Illinois

Illionis Illionis Cannabis pikeun nyinggung Minor Cannabis

(G-5) "Pelanggaran Ganja Minor" hartosna palanggaranPengembangan Illinois ganja
tina Bagéan 4 atanapi 5 UU Kontrol ganja
perkawis henteu langkung ti 30 gram zat naon waé
ngandung ganja, disadiakeun palanggaran henteu
kalebet pinunjul pinalti handapeun Bagéan 7 sa
Gangguan Kontrol ganja tur henteu aya hubunganana sareng an
ditewak, dmana atanapi disposition séjén pikeun telenges
kajahatan sakumaha anu dihartikeun dina subsek (c) Bagéan 3 ti
Hak Hak Korban sareng UU Saksi.

Ringkesan Inpormasi tina Panyebaran Cannabis di Illionis

  • Ngalamar Éntitas Sosial
    • 20% skor aplikasi Anjeun
    • Tilu elemen pikeun Pelamar Éntitas Sosial
      • Tinggal di "Daérah Dipasang Disépolusi"
      • Ditéwak pikeun "ngalanggar anu layak pikeun éksprési"
      • 10 karyawan full time kalayan 51% tina nomer 1 atanapi 2 
  • Nyinggung Anu Dipénta pikeun Pengurangan Dina UU Cannabis 
    • Nyinggung ganja leutik100 gram ganja diangkut
      • Pengembangan otomatis
      • Nyinggung ganja leutik
        • Teu leuwih ti 30 gram
        • Henteu aya hukuman ningkatkeun
        • Pelanggaran bagian 4 atanapi 5 UU Kontrol ganja
          • Misdemeanor atanapi Kelas 4 Felony
    • UU Kontrol Ganja - Kelas 4 Feloni
      • Bagéan 4 - Milik
        • Bagéan C - dugi ka 100 gram
          • Pelanggaran salajengna - Kelas 4 Felony
        • Bagéan D - 101 dugi ka 500 gram
          • Ngan pelanggaran kahiji - Kelas 4 Feloni
          • Pelanggaran salajengna - Kelas 3 Felony
      • Bagian 5 - Pabrik & maksud pikeun nganteurkeun
        • Bagéan C - 10 dugi 30 gram
          • Kelas 4 felony
    • Usaha Niat
      • Klausa moralitas Seksi 135 teras diterapkeun
      • Upami anjeun gaduh catetan kriminal, maka anjeun kedah maén dina aturan anu béda pikeun nunjukkeun yén anjeun parantos dipasang deui
      • Janten upami anjeun cocog janten palaku usaha sosial sabab anjeun ngahaja didamelna, sigana moal dianggo ogé.

Gambar tina hukum pikeun ulasan anjeun ngeunaan aspék épékasi sosial tina ekspugmen pikeun nyinggung ganja.

Bébas pikeun Ditahan pikeun "Pelanggaran Ganja Kecil" di Illionis

ngaleungitkeun kesalahan ganja

 

Ogé ngusir pelanggaran atanapi felonies handapeun Bagian Pangawatesan Ganja Illionis Bagian 4 sareng 5

kalakuan kontrol ganja amandemen

Kelas pabrik 4

Ieu langkung seueur tina hukum ngeunaan pelanggaran ganja anu sanés anu layak pikeun dipiceun di Illionis.

500 gram ganja diangkut

 

Pengembangan sareng Equity Sosial dina Script Script

Haturan, Kang Thomas Howard saurang pengacara ganja anjeun tiasa mendakan di cannabis Industry Lawyer.com mangrupikeun sumberdaya online pikeun patarosan anjeun ngeunaan asup sareng damel di industri ganja hukum. Dinten ayeuna, urang ngagaduhan topik anu panas dina ganja - ekuitas sosial. Illionis sacara jelas ngadopsi ekuitas sosial kana hukumna sareng nyiptakeun pelanggaran anu layak pikeun expungement anu ngajantenkeun jalma salaku pelamar ekuitas sosial.

Bagéan ekuitas sosial aplikasi lisénsi ganja anjeun mangrupikeun 20% poin pikeun aplikasi anjeun sareng aya 3 cara utami pikeun meunangkeunana. 1) cicing di daérah anu henteu proporsional, 2) ditéwak atanapi dihukum pikeun pelanggaran anu layak diasingkeun dina hukum ganja anyar, atanapi 3) damel pikeun perusahaan ganja kalayan sahenteuna 10 padamel waktos pinuh ti nomer 1 atanapi 2. Éta titik ekuitas sosial, sareng sanés pelamar - sabab maka anjeun bakal meryogikeun seueurna kapamilikan sareng kontrol pikeun poin hiji sareng dua.

Kami badé museurkeun ayeuna kana pelanggaran anu layak pikeun pengeluaran. Naon ari kitu? Peraturan Ganja sareng Undang-Undang Pajak ("CRTA") nyiptakeun aranjeunna ku nangtoskeun istilah hukum anyar seni, "pelanggaran ganja minor," sareng ngarobih polah pangendali ganja kalebet kapamilikan sareng hajat ngadistribusikeun salami éta misdemeanor atanapi kelas 4 kajahatan.

Naon pelanggaran ganja minor? CRTA ngahartikeun éta salaku palanggaran Bagéan 4 atanapi 5 tina Undang-Undang Kontrol Ganja henteu langkung ti 30 gram ganja, salami éta henteu kalebet ningkatna hukuman dina Bagian 7 tina tindakan pangendali ganja - dasarna kekerasan salian ti trafficking atanapi gaduh ganja.

  1. Hukum anyar sacara otomatis ngaluarkeun sadaya pelanggaran ganja minor, anu tiasa narik pipisahan tangtangan kakuatan kusabab ngan gubernur anu ngagaduhan kamampuan pikeun ngahampura palaku - anu panginten JB Pritzker bakal ngalakukeun sabab ieu mangrupikeun RUU anu didukung sareng ditandatanganan. - Sugan nandatangan RUU éta hampura - sah sacara sah.
  2. Kabingungan timbul ku nyinggung anu tiasa dileungitkeun sanés anu peryogi langkung padamelan, sareng seminar béakna di 2020, pikeun kaluar tina rékaman anjeun. CRTA nyayogikeun yén henteu ngan ukur pelanggaran ganja minor tiasa diusir, tapi ogé kalakuan salah sareng kelas 4 felonies dina Bagian 4 sareng 5 UU Kontrol Ganja.
  3. Bagéan 4 tina UU Kontrol Ganja nguruskeun pasipatan, sareng anjeun tiasa ditangkep dugi ka 500 gram (éta sakilo langkung sakilo pon) ganja anu teu dilisensikeun sakali - tapi ditéwak deui ku éta mangrupikeun kajahatan anu langkung ageung, kelas 3 kajahatan pikeun ngalanggar salajengna. Anjeun tiasa kajiret ku 30 dugi ka 100 gram dina waktos salajengna sareng ngajantenkeun janten Kelas 4 kajahatan. Janten upami anjeun kajiret ku pon ganja sakali, anjeun tiasa ngaleungitkeun - kumaha upami éta kajantenan ...

Anjeun panginten anjeun ogé dituduh dina Bagéan 5 tina Undang-Undang Kontrol Ganja pikeun niat nyebarkeun, dasarna pikeun niat ngajual ganja. Upami anjeun ditagihkeun kana éta, jumlah ganja langkung seueur. Ditagihkeun kalayan niat pikeun nyebarkeun langkung ti 10 tapi kirang ti 30 gram ganja mangrupikeun kajahatan kelas 4, sareng kirang ti 10 gram mangrupikeun kalepatan. 30 gram ngan ukur sakitar ons, anu sigana kirang tina $ 500 di dispensary lokal anjeun, sareng ogé wates hak milik sah handapeun CRTA. Meureun sanés kabeneran yén jumlah anu sah pikeun dipimilik nyaéta jumlah anu sami anjeun tiasa diasingkeun pikeun usaha nganteurkeun.

Amandemen ieu leres-leres nimbulkeun 2 hal dina pikiran kuring. Mimiti, bakal aya seueur tangkep ganja di masa hareup sabab tingkat kepemilikan anu sah anu sah tiasa gampang dileuwihan, atanapi jalma-jalma mimiti mayar taruhan barna sareng ganja sareng bray nimbang beurat gram sareng ngabungkus - tapi ieu pelanggaran minor sadayana layak dieksekusi, sareng anu kadua, hasil tina panangkepan anu teras-terasan nyaéta gelombang pelamar ekuitas sosial bakal tumuh - utamina upami urang ngatur acara hak ganja di sababaraha komunitas anu parantos ngamimitian ngalaksanakeun tata cara larangan usaha ganja di na komunitas - Henteu resep pisan kulawarga pikeun néwak jalma-jalma pikeun ngalakukeun anu langkung aman sareng langkung séhat tibatan alkohol atanapi rokok - atanapi bahkan kadaharan gancang. Tapi tangkepan ieu bakal gancang murag sapertos di Colorado saatos legalisasi.

Aranjeunna turun ogé, jelas henteu ngan ukur panangkepan ganja di Colorado, tapi ogé anu langkung saé ditangkep DUI - aranjeunna ogé murag ku dua digit. Kanggo langkungna, kuring parantos ngantunkeun laporan resmi ti Colorado dina bagian pedaran sareng ogé ngaitkeun dina halaman wéb ieu.

Upami anjeun korban salah sahiji palanggaran anu tiasa diasingkeun ieu sareng hoyong lebet kana industri ganja - kersa ngotéktak halaman wéb kuring atanapi nelepon kuring.

Thomas Howard

Thomas Howard

Pengacara ganja

Thomas Howard parantos lami-lami usahana dina bisnis sareng tiasa ngabantosan panunjuk arah ka cai anu langkung nguntungkeun.

Nuturkeun Kami Dina Facebook

Pembaruan litigasi ganja Illionis

Pembaruan litigasi ganja Illionis

   Proses aplikasi lisénsi ganja Illionis parantos seueur hal tapi sampurna. Hasil dina seueur gugatan sareng seueur henteu puas umum. Kami mutuskeun pikeun ngapdét anjeun dina sagala hal anu lumangsung sareng prosés anu jero, naha éta parantos ngaluarkeun seuneu ...

Asuransi Ganja Sareng Industri Hemp

Asuransi Ganja Sareng Industri Hemp

Cakupan Asuransi Asuransi Ganja sareng Hemp mangrupikeun kabutuhan pikeun bisnis di unggal industri, anu aya hubunganana sareng ganja pastina sanés istiméwa. Tapi tangtosna, asuransi dina industri ganja hadir sareng corak sareng seueur komplikasi, sapertos ...

Tiasa Anjeun Tumuh ganja di Michigan

Tiasa Anjeun Tumuh ganja di Michigan

   "Naha kuring tiasa ngagedéan Ganja?" mangrupikeun patarosan anu populer pisan di nagara mana waé Amérika Serikat, Michigan pastina henteu aya anu istiméwa. Sateuacan anjeun ngamimitian bumi di Bumi, pastikeun anjeun terang jawabanana. Tetep patuh sareng hukum nagara anjeun, atanapi upami anjeun tiasa résiko kriminal ...

Kumaha kéngingkeun Lisensi Pengembang Ganja Komérsial di Michigan

Kumaha kéngingkeun Lisensi Pengembang Ganja Komérsial di Michigan

Kumaha Kéngingkeun Lisénsi Ganja Anjeun di lisénsi Ganja Michigan di unggal nagara Amérika Serikat condong janten kaayaan anu rumit, nagara bagian Michigan henteu terkecuali. Tapi ku industri anu berkembang gancang tina industri ganja médis sareng rekreasi di ieu ...

Ganja Indiana

Ganja Indiana

Ganja Indiana Hukum ganja Indiana mangrupikeun salah sahiji anu paling parah di Amérika! Sedengkeun tatanggana di Illionis ngagaleuh langkung $ 63 juta kanggo penjualan ganja dina bulan Agustus, konsumén di Indiana tiasa nyanghareupan sataun panjara ngan pikeun gabungan tunggal. Indiana NORML ngagabung kami ka ...

Peryogi Pengacara Ganja Pikeun Usaha anjeun?

Pengacara bisnis ganja kami ogé boga usaha. Kami tiasa ngabantosan anjeun ngawangun bisnis anjeun atanapi ngabantosan ngajagaan tina peraturan anu beurat teuing.

pengacara industri ganja

316 SW Washington St, Suite 1A Peoria,
Il 61602, AS
Telepon Kami 309-740-4033 || e-Mail Us tom@collateralbase.com

pengacara industri ganja

150 S. Wacker Girang,
Suite 2400 Chicago IL, 60606, AS
Telepon Kami 312-741-1009 || e-Mail Us tom@collateralbase.com

pengacara industri ganja

316 SW Washington St, Suite 1A Peoria,
Il 61602, AS
Telepon Kami 309-740-4033 || e-Mail Us tom@collateralbase.com

pengacara industri ganja

150 S. Wacker Girang,
Suite 2400 Chicago IL, 60606, AS
Telepon Kami 312-741-1009 || e-Mail Us tom@collateralbase.com

pengacara industri ganja

316 SW Washington St, Peoria,
Il 61602, AS
Telepon Kami (309) 740-4033 || e-Mail Us tom@collateralbase.com
Warta Industri Ganja

Warta Industri Ganja

Ngalanggan sareng kéngingkeun pangénggalna dina industri ganja. Ngawengku eusi éksklusif anu ngan ukur dibagi sareng palanggan.

Geus hasil ngalanggan!

bagikeun ieu