Berita ganja panganyarna
Pilih Page

Hemp Ladang Lease atanapi Babakan Bagéan

Dupi abdi tiasa nyéwa kebon hemp?

Upami patani ngagaduhan ijin kanggo melak hemp, anjeun panginten tiasa nyéwa tegalan anjeun. Patani rata-rata henteu gaduh sadayana lahan anu diusahakeun na. Sareng, di Illionis, aplikasi lisénsi ladang hemp ngamungkinkeun pelamar nunjukkeun yén anjeunna nyéwa kebon tempat anjeunna badé ngasilkeun rami.

Naha Boga Lease pikeun Ladang Hemp Anjeun?

Seueur kebon teu gaduh sewa tulisan, atanapi ngajakan tinulis yuswa puluhan taun. Di Illionis, urang tiasa gaduh panyéwaan ladang lisan, tapi hemp henteu sapertos kacang atanapi kécap - rami peryogi lisénsi ti nagara sareng ngagaduhan larangan pikeun saha anu tiasa melak atanapi ngolah éta. Janten mangrupikeun gagasan anu saé pikeun ngajagaan kebon anjeun nganggo kontrakan sewa.

Kami bakal ngabahas bentuk umum pangmayaran pikeun séwa tani sareng nyayogikeun tilu kauntungan anu luhur pikeun nyéwa tertulis pikeun usaha tani rami anjeun. Taroskeun a pengacara rami ngeunaan usaha anjeun pikeun ngajamin panyalindunganana tina resiko anu teu dipikanyaho.

 

 

Awis Nyéwa atanapi Potong Bagéan kanggo Pembayaran Pajak Ladang.

Lease tani digolongkeun kana dua kelompok utama: Nyewa Kontan, atanapi Bagikeun Tanaman. Di Illionis, dimana 2019 bakal janten taun munggaran hemp dipelak, boh jinis kontrakan umum pisan. Sewa tegalan sami sigana nyéwa artos sapertos kanggo ngabagi panén, tapi hemp tiasa nginjeumkeun nyalira langkung seueur dibagian hasil bumi dibahas ku alesan dibahas dihandap.

Tilu Mangpaat Pangluhurna Sawah Pajak Ditulis

  • tetep patuh sareng amalan industri pangsaéna
  • jelas ngartikeun istilah dina deal sareng protéksi pikeun tani sareng lahan
  • netepkeun istilah pamayaran salaku "séwa tunai" atanapi "bagi hasil"

Pasatujuan Sewa Kas

Séwa tegalan séwa awis saderhana, artos kanggo séwa. Patani hemp nempatkeun angka dolar dina sabaraha anjeunna bakal mayar per hektar. Seringna ngan ukur dua pembayaran séwang anu disayogikeun dina taun panén, hiji ngeunaan 1 Maret, sareng anu sanésna kira-kira 1 Oktober, atanapi nalika panén sumping ngajantenkeun panén janten hasil.

Pepelakan sering dijual ngalangkungan para pemasar gandum sapanjang taun - tapi sakumaha taun 2019 mangrupikeun taun panen munggaran hemp - pamasaran gandum sareng kontrak berjangka henteu tiasa dianggo pikeun ngical panén sapertos anu bébas sapertos komoditas anu sanés.

Pertanian Sewa Kontan nyéwa dagang milu dina kauntungan tina penjualan pamotongan kalayan katebak jumlah sajumlah sewa anu disababkeun.

Pro-tip:

Sewa Ladang henteu kedah nyerat - tapi pamiceunan ladang anu sahenteuna.

(735 ILCS 5/9-206) (from Ch. 110, par. 9-206) 
    Sec. 9-206. Notice to terminate tenancy of farm land. Subject to the provisions of Section 16 of the Landlord and Tenant Act, in order to terminate tenancies from year to year of farm lands, occupied on a crop share, livestock share, cash rent or other rental basis, the notice to quit shall be given in writing not less than 4 months prior to the end of the year of letting. Such notice may not be waived in a verbal lease. The notice to quit may be substantially in the following form: 
    To A.B.: You are hereby notified that I have elected to terminate your lease of the farm premises now occupied by you, being (here describe the premises) and you are hereby further notified to quit and deliver up possession of the same to me at the end of the lease year, the last day of such year being (here insert the last day of the lease year). 

Perjangjian Bagikeun Potong

Nalika patani sareng tuan tanah satuju sareng gawé bareng pikeun ngokolakeun sareng panén panen, maka bagian-pamotongan dibentuk A bagian pamotongan tiasa ogé disebut pertanian nyewa. Tukang lahan nyerah acerage na, patani masihan buruh sareng alat, sareng aranjeunna bagikeun kauntungan atanapi karugian.

Ledakan pasar Cannabidiol (CBD) ngadorong seueur operasi pertanian hemp industri. Seueur patani anu lebet kana industri hoyong ngasilkeun hémp salaku pepelakan kas anu langkung saé tibatan anu ayeuna dimungkinkeun. Brightfield Grup yakin yén CBD bakal janten industri $ 22 miliar dollar dina sababaraha taun pondok.

Kusabab ékonomi pasar, sareng pikagumbiraeun di industri, pasatujuan bagi hasil panén tiasa nyayogikeun patani hemp pikeun ngabagi kauntungan sareng tuan tanahna. Pranata kontrak pikeun ngaalokasikeun biaya sareng kauntungan tiasa dirangkum ku cara patani sareng tuan tanah anu dipikahoyong.

Naon Ladang Pajak Anu pangsaéna pikeun Ladang Hemp Anjeun?

Éta gumantung kana naon anu anjeun pikahoyong tina kontrakan. Naha anjeun hoyong pamayaran anu tiasa diramalkeun sareng anu gaduh bumi tetep teu aya dina bisnis tani? Teras, pertimbangkeun opsi séwaan awis. Tapi awas pikeun boom CBD dadakan sareng harga CBD euyeub hemp turun. Harga turun tiasa ngajantenkeun pamayaran séwa tinggi éta nyeri pikeun patani rami ngamimitian.

Naha nu boga tanah gaduh impian sorangan pikeun nganut kauntungan tina pasar bonanza CBD, sareng gaduh hubungan kerja anu hadé sareng patani hemp? Maka perjanjian persetujuan pamotongan ngamungkinkeun dua pihak pikeun ngabagi biaya sareng kauntungan dina industri rami anyar.

Teu aya anu ngajawabna leres, tapi aya hiji alesan ageung pikeun ngajakan peternak hémp anjeun kedah ditulis.

Hemp téh énggal sareng tos diatur

Rami ngan tiasa dipelak upami patani ngagaduhan lisénsi anu masihan kawenangan pikeun melak. Patani hemp henteu tiasa ngolah hemp kacuali anjeunna ogé kadaptar salaku prosesor hemp. Nagara bakal mariksa hemp sareng ningali yén operasi éta tartib.

Henteu ngan ukur ngajakan ladang hemp tertulis nyayogikeun istilah anu pas tina kasepakatan anu dipiboga ku dua pihak, éta ogé nunjukkeun yén kebon hemp anjeun tunduk kana prakték pangsaéna di industri. Gaduhan kabijakan sareng prosedur pikeun peternakan hemp anjeun bakal ngabantosan éta tetep matuh sareng dina kaayaan anu hadé sareng nagara anu masihan lisénsi peternakan hemp anjeun.

Untung ngala palawija anyar anjeun. Sareng nelepon upami anjeun hoyong nyarios sareng ahli hukum kami ngeunaan usaha hemp anjeun.

Thomas Howard

Thomas Howard

Pengacara ganja

Thomas Howard parantos lami-lami usahana dina bisnis sareng tiasa ngabantosan panunjuk arah ka cai anu langkung nguntungkeun.

Nuturkeun Kami Dina Facebook

Peryogi Pengacara Ganja Pikeun Usaha anjeun?

Pengacara bisnis ganja kami ogé boga usaha. Kami tiasa ngabantosan anjeun ngawangun bisnis anjeun atanapi ngabantosan ngajagaan tina peraturan anu beurat teuing.

pengacara industri ganja

316 SW Washington St, Suite 1A Peoria,
Il 61602, AS
Telepon Kami 309-740-4033 || e-Mail Us tom@collateralbase.com

pengacara industri ganja

150 S. Wacker Girang,
Suite 2400 Chicago IL, 60606, AS
Telepon Kami 312-741-1009 || e-Mail Us tom@collateralbase.com

pengacara industri ganja

316 SW Washington St, Suite 1A Peoria,
Il 61602, AS
Telepon Kami 309-740-4033 || e-Mail Us tom@collateralbase.com

pengacara industri ganja

150 S. Wacker Girang,
Suite 2400 Chicago IL, 60606, AS
Telepon Kami 312-741-1009 || e-Mail Us tom@collateralbase.com
Warta Industri Ganja

Warta Industri Ganja

Ngalanggan sareng kéngingkeun pangénggalna dina industri ganja. Ngawengku eusi éksklusif anu ngan ukur dibagi sareng palanggan.

Geus hasil ngalanggan!

bagikeun ieu