Berita ganja panganyarna
Pilih Page

Lisénsi ganja ganja Kentucky

Kentucky Medical Laws

Kentucky Médis Ganja

karajinan tumuwuh lisénsi

Lisénsi ganja ganja Kentucky kamungkinan bakal sumping pikeun 2020! Kahiji kalina kantos - Kentucky milih sareng ngaluluskeun Penggabalan Ganja Médis na! Hukum Ganja Médis Kentucky geuwat bakal robih kusabab legislatif nagara na milih 65-30 pikeun ngesahkeun ganja médis pikeun masarakat Kentucky. Éta bakal pas janten hukum sareng ngantepkeun pasién pikeun ngakses pangobatan ganja légal sareng pikeun jalma sanés pikeun nyingkahan panyawat anu teu perlu dilakukeun ku masarakat anu ngalarang. 

Diajar sadayana ngeunaan jinis lisénsi ganja médis anu sayogi di Kentucky ku HB 136 Di handap ieu!

Teu acan aya kapastian, tapi imah Kentucky nyatujuan tagihan legalisasi ganja médis - anu ngagentos nami janten ganja diantarana. Hukum Ganja Médis Kentucky ngembang, anu hartosna yén Kentucky enggal gabung sareng nagara legalisasi ganja pikeun penderita médis na! Moal lami deui, meureun anjeun tiasa kéngingkeun lisénsi pikeun ngoperasikeun bisnis ganja médis anjeun sorangan di Kentucky.

Nelepon ngeunaan aplikasi lisénsi lisénsi ganja Kentucky Anjeun

Milarian Kentucky Inpormasi Dispensary - Klik Ieuh.

Kentucky HB 136:Nyiptakeun rupa-rupa anu anyar Kentucky Médis Hukum ganja to ngartikeun istilah; pikeun ngabebaskeun program ganja ubar tina dibekelan anu aya dina hukum Kentucky sabalikna; pikeun meryogikeun Dinas pikeun Minuman Alkohol sareng Kontrol Ganja pikeun ngalaksanakeun sareng ngatur program ganja ubar di Kentucky; ngadegkeun Divisi Marija Ubar dina Jurusan Minuman Alkohol sareng Kontrol Cannabis; pikeun netepkeun larangan dina ngilikan ganja ubar ku pasien kualifikasi, pendatangan pasien, sareng pengurus anu ditunjuk; pikeun ngadegkeun perlindungan protéksi pikeun pamangku kartu; pikeun ngadegkeun perlindungan profésional pikeun praktisi; nyayogikeun i kanggo pangidinan praktisi ku lembaga lisénsi nagara pikeun ngaluarkeun sertifikasi tinulis pikeun panggunaan ganja; pikeun netepkeun perlindungan profésional pikeun pengacara; pikeun nyaram nilik kana pamilikan sareng panggunaan ganja ubar dina beus sakola, dina perkawis mana-mana prasekolah atanapi sakola primér atanapi sekundér, dina fasilitas koréksi, Pembuatan Hukum Cannabis Kentucky, naon waé harta pamaréntah féderal, atanapi nalika ngoperasikeun kendaraan motor; nyaram ngaroko tina ganja ubar; pikeun ngijinkeun juragan pikeun ngawatesan pamilikan sareng panggunaan ganja ubar ku pagawe;

Hukum ganja Médis Kentucky

Hukum ganja médis anyar Kentucky bakal meryogikeun departemen pikeun nerapkeun sareng ngoperasikeun program kartu idéntifikasi pendaptaran;

  • netepkeun syarat pikeun kartu idéntifikasi pendaptaran; netepkeun biaya kartu idéntifikasi pendaptaran; pikeun meryogikeun jabatan pikeun ngajalankeun sistem panampi lisénsi samentawis;
  • pikeun netepkeun syarat aplikasi pikeun kartu idéntifikasi pendaptaran;
  • pikeun netepkeun waktos nalika jabatan tiasa nampik aplikasi pikeun kartu idéntikasi pendaptaran; pikeun ngadegkeun tanggung jawab tangtu pikeun pamangku kartu; pikeun netepkeun nalika kartu idéntifikasi pendaptaran tiasa dicabut;
  • pikeun netepkeun rupa-rupa kategori lisénsi usaha ganja;
  • pikeun netepkeun nagara golongan lisénsi usaha ganja; pikeun meryogikeun inpormasi anu tangtu pikeun dilebetkeun kana aplikasi lisénsi bisnis ganja;
  • pikeun netepkeun waktos nalika jabatan tiasa mungkir hiji aplikasi pikeun Kentucky Medical Cannabis Laws lisénsi bisnis ganja;
  • pikeun nyaram praktisi teu janten anggota dewan atanapi perwira poko na bisnis ganja; pikeun nyaram hak-silang tina kelas tangtu usaha ganja; jeung
  • ngadegkeun aturan pikeun penjualan lokal.
 

PELARAS POST: Kéngingkeun Padamelan di Industri Ganja

PELARAS POST: Kumaha Bukaan Dispensary Cannabis

 

Hoyong Buka Usaha ganja

Kentucky May Legalize Marijuana Médis

Kentucky Medical Laws - Minggu kamari, panitia House state Kentucky neraskeun tagihan pikeun ngesahkeun ganja médis, RUU, HB 136, ngagaduhan dukungan anu signifikan dina kaayaan, sareng nangtung kasempetan anu hadé pikeun janten hukum. Versi nembe kaluar tina panitia DPR nangtung Kaca 116,. Mangka anéh, ieu langkung pondok tibatan Peraturan Daérah Cannabis Illionis sareng Act Pajak, anu dugi ka sakitar 600 halaman. 

HB 136 nyiptakeun skéma lisénsi pikeun ijin "Bisnis ganja" lembaga, tetep sareng kaayaan nagara ayeuna anujul kana "ganja" tinimbang "ganja." RUU éta seueur rinci ngeunaan lisénsi pikeun régulasi administrasi hareup, sigana ampir sami sareng 200 halaman "darurat" peraturan lisénsi ganja di Illinois. 

Skema lisénsi komprehensif nyiptakeun lima jinis lisénsi bisnis ganja dina Hukum Hukum Cannabis Médis Kentucky, anu poko dina waragad sareng sarat anu béda. Di handap ieu, urang ngajalajah sababaraha garis luhur pikeun lisénsi bisnis ganja anu béda.

NASKAH KANSURANAN KENTUCKY MARIJUANA HUKUM & PDF (HB 136)

HB136_GA

KICUCKY MARIJUANA LISENSI PEMBUDAYA

RUU netepkeun "tukang kebon" sapertos kieu:

"Budidaya" hartosna éntitas anu dilisénsikeun dina bab ieu anu ngokolakeun, panén, sareng nganteurkeun bahan pepelakan atah ka pembudidaya, dispenser, prosesor, produser, atanapi fasilitas patuh kaamanan;

Cultivator dasarna dugi ka ngembang bahan baku. Bagéan 21 ngawates kagiatanana saperti kieu:

  1. Acukna, gaduh, penanaman, ngolah, ngumpulkeun, panen, pamangkasan, atanapi nyimpen siki ganja, bibit, tatangkalan, atanapi bahan baku;
  2. Ngirim, ngangkut, nangkep, nyayogikeun, atanapi ngical bahan pabrik atah atanapi pasokan anu aya ka usaha ganja sanés anu sanés dina kaayaan kieu; atanapi
  3. Ngajual siki ganja atanapi bibit ka lembaga anu sami anu dilisensikeun pikeun ngokolakeun ganja dina kaayaan ieu atanapi dina yurisdiksi sanésna.

Cultivator mangrupikeun éntitas éntitas anu ngagaduhan béda "undakan," anu mangaruhan biaya lisénsi éta. Ieu sapertos lisénsi ganja anu sanés di nagara légal anu sanés. Aya tukang penanaman Tier I, Tier II, Tier II, sareng Tier IV, dumasar kana ukuran fasilitas pertanianna:

  • Tier I cultivator- 2,500 suku pasagi atanapi sakedik;
  • Tier - 10,000 méter pasagi atanapi kirang;
  • Tier III- 25,000 suku pasagi atanapi sakedik;
  • Tahap IV- 50,000 suku pasagi atanapi langkung alit. 

Kaayaan kedah disatujuan sahenteuna 15 lisénsi kultivar dina sataun sakali saatos tagihanana ditumpukeun.

Anu pamungkas, tukang kebon (ogé produser sareng prosesor) nunut husu pajeg. Bagéan 33 maksakeun pajeg eksais 12% kana kuitansi kasar tina hiji tukang.

CANNABIS KENTUCKY PELANGSAAN PELANGSAAN

RUU éta ngartikeun "dispensasi" sapertos kieu:

"Dispensary" hartosna éntitas anu dilisénsikeun dina bab ieu anu nampi, ngagaduhan, nganteurkeun, mindahkeun, ngangkut, ngajual, nyayogikeun, atanapi mikeun ubar 16 ganja ka anu gaduh kard;

Perlesenan dispensasi nyaéta rada lega tinimbang lisénsi pikeun tukang kebon. RUU éta leres ngabutuhkeun yén dispensasi masangkeun sareng tukang apotéker. Bagéan 22 nyayogikeun:

Dispensasi wajib dibutuhkeun pikeun netepkeun sareng ngajaga 10 perjanjian kolaborasi, sakumaha dijelaskeun dina Bagéan 10 tina Act ieu, kalayan apotéker anu otorisasi 11 ku Kentucky Board of Farmasi pikeun ngiringan perjanjian kolaborasi sareng 12 dispensasi

Kaayaan kedah disatujuan sahenteuna 25 lisénsi dispensasi dina sataun sataun tagihanana bakal dilaksanakeun. RUU éta ogé meryogikeun sahanteuna hiji dispensasi disatujuan pikeun unggal “distrik pangembangan” anu diadegkeun. Intina, aranjeunna kedah geografis sumebar ka nutupan nagara.

Untungna, dispensarian henteu tunduk kana pajeg eksais pikeun tukang kebon, prosesor, sareng produser.

KENTUCKY CANNABIS PROSESOR LICENSE

RUU netepkeun "prosesor" sapertos kieu:

"Prosesor" hartosna éntitas anu dilisénsikeun dina bab ieu anu kéngingkeun bahan pepelakan atah ti tukang ngokolakeun pikeun nyiapkeun, motong, ngamanipulasi, nyampur, ngadamel, atanapi ngarobih bahan pepelakan atah, sareng produk rangkep anu ngandung atanapi diturunkeun tina bahan pepelakan atah dijual ka dispenser anu dilisensikeun. ”

Prosesor diidinan ngalakukeun hal-hal anu dinyatakeun dina Bagéan 23:

(a) Acuk atanapi mésér bahan melak tanaga tina tukang kebon, prosesor, atanapi produser dina kaayaan ieu; 

(b) Nilik, ngolah, nyiapkeun, manufaktur, manipulasi, nyampur, nyiapkeun, atanapi bungkusan ubar ganja; 

(c) Mindahkeun, pangangkut, nyayogikeun, atanapi ngajual obat ganja sareng pasokan anu aya ka usaha ganja sanés dina kaayaan kieu; atanapi

(d) Ngajual siki ganja atanapi bibit ka lembaga anu sami anu dilisensikeun pikeun ngokolakeun ganja dina kaayaan ieu atanapi dina yurisdiksi sanésna.

RUU éta sahenteuna sahenteuna lima (5) prosésor dilisensikeun dina sataun. Prosesor tunduk dina pajak ekstra 12% gris ekstra salaku tukang kebon.

KENTUCKY CANNABIS LODEN PRODUKER

RUU éta nyiptakeun lisénsi pikeun "produser", anu dasarna dikombinasikeun sareng tukangolah. Husus, aranjeunna didefinisikeun dina Bagian 1 sapertos:

"Produser" hartosna éntitas anu dilisénsikeun dina bab ieu anu diijinkeun pikeun 17 beroperasi sareng ngalibetkeun kagiatan anu diidinan boh anu ngokolakeun sareng 18 prosésor.

Dina Bagéan 24, produsén diidinan, ka:

(a) Acuk, gaduh, penanaman, ngokolakeun, ngumpulkeun, panén, pemangkasan, atanapi nyimpen siki ganja, bibit, pepelakan, atanapi bahan baku; 

(b) Ngirimkeun, ngangkut, mindahkeun, nyayogikeun, atanapi ngical bahan pepelakan atah, produk ganja ubar, atanapi pasokan anu aya hubunganana sareng usaha ganja anu sanés di nagara ieu; 

(c) Ngajual bibit ganja atanapi bibit ka entitas anu sami anu dilisensikeun ngokolakeun ganja di nagara ieu atanapi dina yurisdiksi sanésna; 

(d) Kéngingkeun atanapi mésér bahan melak tina tanaman dina kaayaan ieu; atanapi 

(e) Ngagaduhan, ngolah, nyiapkeun, ngadamel, ngamanipulasi, nyampur, nyiapkeun, atanapi bungkus ganja ubar;

Dina waktu sataun tagihanana bakal ditumpukeun, nagara kudu ngahasilkeun sahenteuna tilu (3) lisénsi produsén. Produsen ogé tunduk kana pajak eksaos.

KENTUCKY MARIJUANA KESEHATAN KASUKSESAN KAPASISWAAN

Fasilitas Pamatuhan Kasalametan Cannabis anu dilisensikeun dina hukum ngalaksanakeun salah sahiji dua jasa:

(a) Nguji ganja ubar anu dikaluarkeun ku usaha ganja anu dilisensikeun handapeun bab ieu; atanapi 

(b) Latihan pamangku kartu latihan sareng agén usaha ganja;

Aktivitas di handap ieu diwenangkeun dina Bagéan 25:

(1) Kéngingkeun atanapi gaduh ganja ubar anu diala ti pamangku kadieu atanapi 26 usaha ganja di kaayaan ieu; 

(2) Ngabalikeun ganja ubar ka pamangku cardigan atanapi bisnis ganja dina kaayaan ieu;

(3) Ngangkut ganja ubar anu dihasilkeun ku usaha ganja dina kaayaan ieu; 

(4) Produksi atanapi dijual bahan atikan anu disatujuan anu aya hubunganana sareng nganggo obat ganja; 

(5) Produksi, penjualan, atanapi transportasi alat-alat atanapi bahan sanés ganja ubar, kalebet tapi henteu diwatesan ku alat-alat laboratorium sareng bahan kemasan anu dianggo ku bisnis sareng pemegang kartu ganja, ka anu gaduh kardus atanapi bisnis ganja anu dilisénsikeun dina bab ieu; 

(6) Nguji ganja ubar anu dihasilkeun dina kaayaan ieu, kalebet uji coba pikeun kandungan cannabinoid, péstisida, kapang, kontaminasi, vitamin E asétat, sareng bahan tambahan anu dilarang;

(7) Pelatihan kartu sareng agén bisnis ganja. Latihan tiasa kalebet tapi henteu kedah diwatesan ku:  

(a) Ladang anu aman sareng épisién, panén, bungkusan, labél, sareng distribusi ganja ubar; 

(b) Kaamanan sareng prosedur akuntabilitas inventaris; jeung

(c) Papanggihan panilitian ilmiah sareng médis anu aya hubunganana sareng pamakean ganja; 

(8) Nampi santunan pikeun tindakan anu diidinan dina bagian ieu; jeung 

(9) Ngalaksanakeun dina kagiatan bisnis sanés anu sanésna anu henteu dilarang atanapi dibatesan ku hukum nagara.

Teu sapertos lisénsi sanés, nagara henteu diperyogikeun ngaluarkeun sajumlah minimum lisénsi fasilitas pamatuhan cannabis.

PROVISI LAIN

Aya sababaraha sorotan sanés dina tagihanana anu bakal mangaruhan sacara signifikan dina pasar ganja médis di Kentucky:

  • Produsén anu gaduh lisénsi ngan ukur tiasa ngoperasikeun hiji (1) budidaya sareng hiji (1) fasilitas pangolahan, sanaos tempatna béda di lokasi anu béda;
  • Bayaran pembaruan lisénsi dumasar kana persentase resi kasar:
    • Upami kuitansi kasar éta sahandapeun $ 2,000,000, bayaran nyaéta 1% tina resi kasar + $ 500;
    • Upami kuitansi kasar nyaéta antara $ 2,000,000 sareng $ 8,000,000, biaya mangrupikeun 1.5% tina resi kasar + $ 2,000;
    • Upami kuitansi kasar langkung ti $ 8,000,000, biaya nyaéta 2% kuitansi kasar + $ 4,000.
    • Upami kirang ti $ 2,000,000 kuitansi kasar dina taun katukang, biaya $ 500 tambah 1% kuitansi kasar;
  • Jurusan tiasa mungkir lisénsi kanggo alesan naon "Dina ngalaksanakeun budi suara", kalebet:
    • A patugas poko didakwa parantos nyiksa sababaraha kajahatan anu nyababkeun;
    • Fasilitas ieu henteu patuh ka larangan lokal;
    • Fasilitas na henteu nyugemakeun peraturan kaamanan, pangawasan, atanapi rékaman nyimpen.

PITILINGKEUN KAGUNGGUAN KENTUCKY MARIJUANA LEGALISASI

RUU éta pasti bakal robih sabab jalanna ngalangkungan prosés panerapan di Frankfort. Nanging, sakumaha ayeuna nangtung, HB 136 katingalina ampir sami sareng rézim médis di nagara sanés. Karétét leres-leres bakal pencét jalan nalika kaayaan ngaluarkeun peraturan pikeun prosés aplikasi anu lengkep. Kentucky katingali sakedap ngiringan seueur nagara-nagara sanés anu anu tungtungna nganutkeun kauntungan médis ganja.

Kentucky Médis Ganja

Hoyong Buka Usaha ganja

Kentucky Medical Law ganja

Kanggo tujuan Bagean 1 ka 30 UU ieu, kecuali kontéksna butuh:

6 (1) "Hubungan praktisi-sabar bona fide" hartosna ngarawat atanapi konsultasi

7 hubungan, salami praktisi anu:

8 (a) parantos réngsé pamariksaan in person jalmi awal sareng penilaian na

9 riwayat médis pasién sareng kaayaan médis ayeuna;

10 (b) Parantos konsultasi sareng pasien ngeunaan hubungan anu mungkin sareng

11 sipat palliative obat ganja;

12 (c) Parantos masihan pitulung pasien tina kamungkinan résiko sareng efek samping anu aya hubunganana

13 ngagunakeun ubar ganja kalebet interaksi anu mungkin antara Kentucky Médis Gangguan Hukum

14 ubar ganja sareng obat-obatan atanapi obat-obatan anu sanésna

15 nyandak waktosna; jeung

16 (d) parantos ngadegkeun ekspektasi anjeunna bakal nyayogikeun sakedik sareng perawatan

17 pangobatan pikeun sabar;

18 (2) "Usaha ganja" hartosna tukang ngebon, dispensary, prosesor, produser, atanapi a

19 fasilitas patuh kaamanan dilisensikeun dina bab ieu;

20 (3) "Agén bisnis ganja" hartosna perwira poko, anggota dewan, padamel,

21 sukarelawan, atanapi agén bisnis ganja;

22 (4) "Pemegang Kartu" hartosna:

23 (a) Pasién anu sarat kadaptar, pengasihan anu ditunjuk, atanapi kunjungan mumpuni

24 sabar anu parantos ngalamar, kénging, sareng ngagaduhan pendaptaran anu sah

25 kartu idéntifikasi anu dikaluarkeun ku jabatan sakumaha anu diperyogikeun ku bab ieu; atanapi

26 (b) Kunjungan anu sabar ngadatangan anu ngagaduhan sareng ngagaduhan pendaptaran anu sah

27 kartu idéntipikasi, atanapi sarimbag na, anu dikaluarkeun dumasar kana undang-undang na

SALINAN LEUWAS 20 RS HB 136 / GA Halaman 2 of 118 HB013610.100 - 366 - Legalisasi Ganja Kentucky legalisasi

1 kaayaan anu sanés, kabupaten, wilayah, bewahan, insular milik

2 Amérika Serikat, atanapi nagara anu diakui ku Amérika Serikat anu ngamungkinkeun

3 jalmi nganggo ganja pikeun tujuan ubar di yurisdiksi na

4 ngaluarkeun;

5 (5) "Budidaya" hartosna éntitas anu dilisénsikeun dina bab ieu anu ngokolakeun, panén,

6 sareng ngirim bahan baku kanggo tukang kebon, dispensary, prosesor,

7 produser, atanapi fasilitas patuh kaamanan;

8 (6) "Agén Budidaya" hartosna perwira poko, anggota dewan, padamel,

9 sukarelawan, atanapi agén palaku;

10 (7) "Jurusan" hartosna Jurusan Kaséhatan Umum sakumaha didirikeun dina KRS

11 12.020;

12 (8) "Pangasuh anu ditunjuk" hartosna jalma anu parantos ngadaptar sapertos kitu sareng

13 jabatan sakumaha anu diperyogikeun ku bab ieu;

14 (9) "Dispensary" hartosna éntitas anu dilisénsikeun dina bab ieu anu nampi,

15 gaduh, ngirim, pangiriman, ngirim, pangiriman, atanapi nyalurkeun ubar

16 ganja ka pamangku;

17 (10) "Agén Dispensary" hartosna perwira poko, anggota dewan, padamel,

18 sukarelawan, atanapi agén dispensasi;

19 (11) "Ngalereskeun palanggaran kajahatan" hartosna:

20 (a) Pelanggaran kajahatan anu bakal mengklasifikasikeun jalma éta dina pelaku kejahatan

21 KRS 439.3401; atanapi

22 (b) Pelanggaran undang-undang bahan dikawasa féderal atanapi féderal anu digolongkeun

23 salaku penjahat dina yurisdiksi dimana jalma disabit, kecuali:

24 1. Pelanggaran dimana hukuman, kalebet istilah naon waé cobaan,

25 pembaruan, atanapi sékrési diawaskeun, réngsé lima (5) atanapi langkung

26 taun saméméhna; atanapi 27 2. Pelanggaran anu diwangun ku ngalaksanakeun Séktip 1 ka 30 ieu

Kentucky Medical Law Cannabis Laws -na dina halaman salajengna

1 Ajip Rosidi sigana bakal nyegah dmana, tapi ngalaksanakeunna ogé

2 kajantenan sateuacan nyiptakeun Bagian 1 ka 30 UU atanapi ieu

3 dituntut ku otoritas lian ti Pasamakmuran na

4 Kentucky;

5 (12) "Dipanut, fasilitas anu dikonci" hartosna ruang taneman di jero rohangan sapertos kamar,

6 rumah kaca, gedong, atanapi aréa katutupan jero ruangan anu dijaga na

7 dioprasikeun ku pamupuk atanapi produser sareng dilengkepan konci sareng kaamanan séjén

8 alat anu ngijinkeun aksés ngan ku agén palaku atanapi produsén, salaku

9 dibutuhkeun ku jabatan;

10 (13) "Kuitansi kotor" hartosna sadayana jumlah anu ditampi artos, kiridit, harta, atanapi anu sanés

11 artos artos dina naon waé, ku bisnis ganja;

12 (14) "Wewengkon Tumuwuhna" hartosna sami sareng fasilitas anu kakurung, kakonci;

13 (15) "Ganja" hartosna sami sareng anu ditetepkeun dina KRS 218A.010;

14 (16) "Ganja ubar" hartosna ganja sapertos ditetepkeun dina KRS 218A.010 iraha

15 dibudidaya, dipanén, diolah, diproduksi, diangkut, dispénsasi, disebarkeun,

16 dijual, kasurupan, atanapi dianggo luyu sareng Bagian 1 ka 30 UU ieu. Syaratna

17 "ganja ubar" kalebet produk ganja ubar sareng pepelakan atah 18 bahan;

19 (17) "Asesoris ganja ubar" hartosna alat, produk, atanapi bahan naon waé

20 naon waé jinis anu dianggo, dimaksudkeun pikeun dianggo, atanapi didamel pikeun dianggo dina nyiapkeun.

21 nyimpen, nganggo, atanapi ngonsumsi obat ganja luyu sareng Bagean 1

22 ka 30 UU ieu;

23 (18) _ "Produk ganja ubar" hartosna sanyawa, pabrik, uyah,

24 turunan, campuran, atanapi persiapan bagian tina pepelakan Cannabis sp., Sikina

25 atanapi résinna; atanapi sanyawa naon, campuran, atanapi persiapan anu ngandung mana waé

26 kuantitas bahan ieu nalika dibudidaya, dipanén, diolah, diproduksi,

27 diangkut, dispénsasi, nyebarkeun, dijual, kasurupan, atanapi dianggo saluyu

SALINAN LEUWAS 20 RS HB 136 / GA Halaman 4 of 118 HB013610.100 - Kentucky Médis Ganja legalisasi

1 Bagean 1 ka 30 UU ieu;

2 (19) "Minor" hartosna jalma anu kirang ti dalapan belas (18) taun umur;

3 (20) "Farmasi" hartosna sami sareng dina KRS 315.010;

4 (21) "Praktisi" hartosna dokter anu berwenang nulis resep dikawasa

5 zat dina KRS 320.240, atanapi prakték maju anu ngarawat anu ngarawat

6 otoritas pikeun nulis bahan dikawasa dina KRS 314.042, nyaéta

7 otorisasi ku lembaga lisénsi nagara pikeun nyayogikeun sertifikasi anu tinulis dumasar kana

8 Bagéan 5 tina Undang-Undang ieu; 9 (22) "Prosesor" hartosna éntitas anu dilisénsikeun dina bab ieu anu kéngingkeun pepelakan atah

10 bahan ti hiji pamupuk supaya nyiapkeun, motong, ngamanipulasi, nyampur

11 nyiptakeun, atanapi upami tiasa ngarobah bahan baku tina bahan baku, sareng produk bungkusan

12 ngandung atanapi diturunkeun tina bahan baku tina dijual kanggo anu dilisensikeun

13 dispénsasi; 14 (23) "Agén prosesor" hartosna perwira poko, anggota dewan, padamel,

15 sukarelawan, atanapi agén tina prosésor;

16 (24) "Produser" hartosna éntitas anu dilisénsikeun dina bab ieu anu diijinkeun

17 ngoperasikeun sareng sareng terlibat dina kagiatan anu diidinan ku dua tukang

18 prosésor; 19 (25) "Agén Produser" hartosna perwira poko, anggota dewan, padamel, sukarelawan,

20 atanapi agén produsén;

21 (26) "Pasén anu mumpuni" hartosna jalma anu parantos kéngingkeun sertifikasi tinulis ti

22 saurang praktisi anu ngagaduhan anjeunna kalayan hubungan bona fide-sabar 23;

24 (27) "Kaayaan médis anu cocog" hartosna panyakit atanapi kaayaan médis anu

25 némbongan dina daptar kaayaan médis anu cocog sareng anu tiasa dilaksanakeun ku praktisi

26 masihan pasien kalayan sertifikasi tinulis disatujuan ku jabatan

27 nurutkeun Seksi 3 sareng 28 UU ieu sareng luyu sareng administratif

SALINAN teu resmi 20 RS HB 136 / GA Halaman 5 of 118 HB013610.100 - 366 - XXXX GA

1 peraturan anu dipromokasi di handap ieu;

2 (28) "Bahan pepelakan atah" hartosna bagian tutupan bikang anu katutup ku trichome

3 ganja sp. atanapi campuran tina daun abon, batang, siki, sareng kembang na

4 Ganja sp. melak; 5 (29) "Kartu idéntifikasi Registri" hartosna dokumén anu dikaluarkeun ku departemen anu

6 ngenalkeun jalma salaku pasien anu mumpuni, ngadatangan pasien anu mumpuni, atanapi ditunjuk

7 pangasuh; 8 (30) "Pasén mumpuni didaptarkeun" hartosna pasién mumpuni anu parantos ngalamar,

9 ditangtukeun, sareng gaduh kartu idéntifikasi pendaptaran anu sah atanapi samentawis

10 resi lisénsi anu dikaluarkeun ku jabatan;

11 (31) "Fasilitas kepatuhan kaamanan" hartosna éntitas anu dilisénsikeun dina bab ieu yén

12 masihan sahenteuna hiji (1) jasa ieu:

13 (a) Nguji ganja ubar anu dikaluarkeun ku usaha ganja anu dilisensikeun dina

14 bab ieu; atawa 15 (b) Pamangku kartu latihan sareng agén usaha ganja;

16 (32) "Agén fasilitas kepatuhan kaamanan" hartosna pejabat utama, anggota dewan,

17 pagawé, sukarelawan, atanapi agén fasilitas patuh kaamanan;

18 (33) "Bibit" hartina tutuwuhan ganja anu henteu aya kembang sareng jangkung jangkung ti dalapan

19 (8) inci; 20 (34) "Roko" hartosna aseupan haseup anu dihasilkeun tina durukan atah

21 bahan pepelakan nalika hurung ku seuneu; 22 (35) "Papan lisénsi nagara" hartosna salah sahiji ieu:

23 (a) Dewan Kentucky Médis Blangkon Médis; sareng 24 (b) The Kentucky Board of Perawat;

25 (36) "Maké ganja ubar" atanapi "panggunaan ubar ganja" kalebet

26 akuisisi, administrasi, nilik, mindahkeun, transportasi, atanapi konsumsi

27 ubar ganja atanapi asesoris ubar ganja ku anu gaduh kartu di

SALINAN teu resmi 20 RS HB 136 / GA Halaman 6 of 118 HB013610.100 - 366 - XXXX GA

1 saluyu sareng Bagian 1 dugi ka 30 tina Undang-Undang ieu. Istilah "panggunaan ubar

2 ganja "sareng" panggunaan ubar tina ganja "henteu kalebet:

3 (a) Budidaya ganja ku panampi kartu; atanapi 4 (b) Pamakéan atanapi konsumsi ganja ku ngaroko;

5 (37) "Nganjang pasien anu mumpuni" hartosna jalma anu parantos ngadaptar sapertos kitu

6 jabatan sakumaha anu diperyogikeun handapeun bab ieu atanapi anu ngagaduhan pendaptaran anu sah

7 kartu idéntifikasi, atanapi dokumen anu sami, anu dikaluarkeun dumasar kana

8 undang-undang nagara sejen, kabupaten, wilayah, bewahan, insular milik

9 Amérika Serikat, atanapi nagara anu diakui ku Amérika Serikat anu ngamungkinkeun jalmi éta

10 ngagunakeun obat ganja dina yurisdiksi medarkeun; jeung

11 (38) "Sertifikasi tertulis" hartosna dokumén tanggal sareng ditandatanganan ku praktisi,

12 éta: 13 (a) Nyatakeun yén dina pendapat profési praktisi pasién tiasa nampi

14 kauntungan terapi atanapi palliative tina pamakean ganja ubar;

15 (b) Sarat kaayaan médis anu cocog atanapi kaayaan anu

16 praktisi percaya yén pasién tiasa nampi terapi atanapi paliatif

Kauntungan 17; sareng 18 (c) negeskeun yén praktisi ngagaduhan palaku-sabar bona fide

19 hubungan sareng sabar

 

Parios:

* Tom Howard at GanjaIndustryLawyer.com
* Miggy at Berita Hukum Gangguan
Museurkeun datang salaku tamu? Surélék produsén kami di lauryn@cannabislegalizaitonnews.com.

Pembaruan litigasi ganja Illionis

Pembaruan litigasi ganja Illionis

   Proses aplikasi lisénsi ganja Illionis parantos seueur hal tapi sampurna. Hasil dina seueur gugatan sareng seueur henteu puas umum. Kami mutuskeun pikeun ngapdét anjeun dina sagala hal anu lumangsung sareng prosés anu jero, naha éta parantos ngaluarkeun seuneu ...

Asuransi Ganja Sareng Industri Hemp

Asuransi Ganja Sareng Industri Hemp

Cakupan Asuransi Asuransi Ganja sareng Hemp mangrupikeun kabutuhan pikeun bisnis di unggal industri, anu aya hubunganana sareng ganja pastina sanés istiméwa. Tapi tangtosna, asuransi dina industri ganja hadir sareng corak sareng seueur komplikasi, sapertos ...

Thomas Howard

Thomas Howard

Pengacara ganja

Thomas Howard parantos lami-lami usahana dina bisnis sareng tiasa ngabantosan panunjuk arah ka cai anu langkung nguntungkeun.

Nuturkeun Kami Dina Facebook

Pembaruan litigasi ganja Illionis

Pembaruan litigasi ganja Illionis

   Proses aplikasi lisénsi ganja Illionis parantos seueur hal tapi sampurna. Hasil dina seueur gugatan sareng seueur henteu puas umum. Kami mutuskeun pikeun ngapdét anjeun dina sagala hal anu lumangsung sareng prosés anu jero, naha éta parantos ngaluarkeun seuneu ...

Asuransi Ganja Sareng Industri Hemp

Asuransi Ganja Sareng Industri Hemp

Cakupan Asuransi Asuransi Ganja sareng Hemp mangrupikeun kabutuhan pikeun bisnis di unggal industri, anu aya hubunganana sareng ganja pastina sanés istiméwa. Tapi tangtosna, asuransi dina industri ganja hadir sareng corak sareng seueur komplikasi, sapertos ...

Tiasa Anjeun Tumuh ganja di Michigan

Tiasa Anjeun Tumuh ganja di Michigan

   "Naha kuring tiasa ngagedéan Ganja?" mangrupikeun patarosan anu populer pisan di nagara mana waé Amérika Serikat, Michigan pastina henteu aya anu istiméwa. Sateuacan anjeun ngamimitian bumi di Bumi, pastikeun anjeun terang jawabanana. Tetep patuh sareng hukum nagara anjeun, atanapi upami anjeun tiasa résiko kriminal ...

Kumaha kéngingkeun Lisensi Pengembang Ganja Komérsial di Michigan

Kumaha kéngingkeun Lisensi Pengembang Ganja Komérsial di Michigan

Kumaha Kéngingkeun Lisénsi Ganja Anjeun di lisénsi Ganja Michigan di unggal nagara Amérika Serikat condong janten kaayaan anu rumit, nagara bagian Michigan henteu terkecuali. Tapi ku industri anu berkembang gancang tina industri ganja médis sareng rekreasi di ieu ...

Ganja Indiana

Ganja Indiana

Ganja Indiana Hukum ganja Indiana mangrupikeun salah sahiji anu paling parah di Amérika! Sedengkeun tatanggana di Illionis ngagaleuh langkung $ 63 juta kanggo penjualan ganja dina bulan Agustus, konsumén di Indiana tiasa nyanghareupan sataun panjara ngan pikeun gabungan tunggal. Indiana NORML ngagabung kami ka ...

Hukum ganja Dakota Kidul

Hukum ganja Dakota Kidul

Hukum Ganja Dakota Kidul Daérah ganja Selatan Dakota tiasa robih sacara drastis sumping Nopémber. Dakota Kidul bakal milih pikeun sanés médis sareng rekreasi dina pamilihan ieu. Kami nembé ngagabung sareng Drey Samuelson sareng Melissa Mentele ti South Dakotans pikeun ...

Peryogi Pengacara Ganja Pikeun Usaha anjeun?

Pengacara bisnis ganja kami ogé boga usaha. Kami tiasa ngabantosan anjeun ngawangun bisnis anjeun atanapi ngabantosan ngajagaan tina peraturan anu beurat teuing.


316 SW Washington Street, Suite 1A
Peoria, Illionis 61602

Telepon: (309) 740-4033 || surélék:  tom@collateralbase.com


150 S. Wacker Girang, Suite 2400,
Chicago IL, 60606 AS

telepon: 312-741-1009 || surélék:  tom@collateralbase.com


316 SW Washington Street, Suite 1A
Peoria, Illionis 61602

Telepon: (309) 740-4033 || surélék:  tom@collateralbase.com


150 S. Wacker Girang, Suite 2400,
Chicago IL, 60606 AS

telepon: 312-741-1009 || surélék:  tom@collateralbase.com

pengacara industri ganja

316 SW Washington St, Peoria,
Il 61602, AS
Telepon Kami (309) 740-4033 || e-Mail Us tom@collateralbase.com
Warta Industri Ganja

Warta Industri Ganja

Ngalanggan sareng kéngingkeun pangénggalna dina industri ganja. Ngawengku eusi éksklusif anu ngan ukur dibagi sareng palanggan.

Geus hasil ngalanggan!

bagikeun ieu