Berita ganja panganyarna
Pilih Page

Pamakéan Lisénsi Dispensary Génis Illionis nganggo sawawa

Aplikasi Lisensi Dispensary Illionis pikeun 2020 parantos réngsé, tapi 2021 pas di juru jalan aplikasi apoték ganja Illionis anjeun leres-leres leres.

Hoyong Buka Dispensari?

Aplikasi lisénsi dispensasi Illinois 2020

Aplikasi Lisénsi Dispensary Illinois

Illinois Dewasa Nganggo Lisénsi Dispensarién

Aplikasi Lisénsi Dispensari Illinois nutupan masing-masing 30 unsur tina syarat dewasa anu nganggo syarat lisénsi organisasi dispensing, tapi parantos ngalengkepan aplikasi éta ku fokus kana 250 titik anu dicitak ku State of Illinois kanggo pelamar dispensasi. Tim anjeun pikeun Illionis dewasa nganggo lisénsi dispensasi penting pisan kusabab sababaraha aspék nyetak bakal meryogikeun tim anu beragam, panginten disatukangeun dina perusahaan tanggungan terbatas. Tungtungna, pastikeun pikeun ngadaptar lisénsi na dugi ka 2 Januari 2020 sareng miharep anjeun cukup untung nyandak aplikasi anjeun disatujuan pikeun apotik ganja anjeun dugi ka Méi taun 2020. Aplikasi na dileupaskeun ku nagara Illionis dina 1 Oktober 2019. Dua puteran patarosan bakal dicandak. Aplikasi bakal dugi antara tanggal 10 Désémber 2019 sareng 2 Januari 2020.

Illionis ganja Link Aplikasi Dispensary

Illinois Dispensary Aplikasi Cannabis PDF

dispensasi-aplikasi-Illinois

Kumaha Aplikasi Lisénsi Dispensari Illinois dijaringkeun:

  • Kamampuhan Rencana Latihan karyawan (15 Titik)
  • Kaamanan sareng Ngajaga Rékam (65 Poin)
  • Rencana Usaha, Keuangan, Rencana Operasi sareng Rencana Lantai (65 Titik)
  • Pangetahuan sareng pangalaman dina ganja atanapi widang anu aya patalina (30 nunjuk)
  • Status Salaku Panawaran Éntitas Sosial (50 Titik)
  • Prakték Buruh & Pakasaban (5 poin)
  • Anu gaduh Illinois (5 poin)
  • Status salaku Veteran (5 poin)
  • Rencana Bhinéka (5 titik)
  • 2 titik bonus bisi aya hubungan pikeun Rencana Manfaat Masyarakat

Maca téks saleresna ngeunaan hukum dispensary pikeun sawawa anu aya saratna -> IllInois Dewasa Nganggo Hukum Dispensari

Hoyong Buka Dispensari?

Kumaha Naha Anjeun Meunang Lisensi Dispensari Cannabis di Illinois?

A: Anjeun gaduh tim anu saé pikeun lisénsi dispénsasi ganja - anu kalebet ekuitas sosial, modal, pangalaman, sareng komunitas - katambah pangacara sareng akuntan anu saé - sareng anjeun damel leres-leres sareng nyéépkeun artos anu diperyogikeun pikeun kéngingkeun dispenser ganja siap kabuka pikeun bisnis. Anggaran langkung tina $ 100,000 kanggo prosés aplikasi nyalira. Maka ngarepkeun yén anjeun ngagaduhan aplikasi anu pangsaéna, kéngingkeun lotre - sareng kabeneran anjeun bakal kéngingkeun lisénsi dispensasi ganja Illionis.

Sabaraha Illénis Dispensari Illinois Dupi Aya?

  • dina 2020 Illinois mangrupikeun 75 lisénsi dispensasi ganja anyar
  • di 2021 Illinois mangrupikeun hiji deui lisénsi dispensasi ganja 110
  • dispensarian ganja médis sateuacana tiasa nyusun 110 dispensari ganja anu sanés.

Éta mana tanpa nyebutkeun yen legalisasi ganja rekreasi sareng médis di Illionis tanpa ragu bakal ngakibatkeun paningkatan panggunaan produk ganja. Dina usaha pikeun mastikeun yén klien kéngingkeun nilai artos, sareng produk ganja henteu dugi ka panangan anu salah, nagara parantos ngahasilkeun sababaraha hukum pikeun ngatur dispensaries ganja di Illionis. Aplikasi lisénsi rekreasi Illionis kedah nurut ka aranjeunna. 

  • Jalma anu ngaharepkeun ngabubarkeun produk ganja kedah nuturkeun hukum. Saha waé anu henteu beroperasi saluyu sareng hukum bakal nyanghareupan akibat anu hese.

Di handap ieu, urang tingali kana detil énggal Hukum dispensasi Illinois ganja. Hayu urang ngiringan tepat na, sanés?

Pelamar Dispensari Illionis Kedah Sumber Kembang Cannabis

Nurutkeun undang-undang Illionis énggal, dispensasi diwajibkeun pikeun nawiskeun "sababaraha produk tina sababaraha lisensi panerapan bisnis ganja sapertos éta inventaris anu badé dijual di dispénsasi ti pusat pusat penanaman tunggal, tukang gawéan, prosésor, atanapi lembaga infuser moal janten leuwih ti 40% tina total inventory anu aya pikeun dijual ”.

Ieu bakal hartosna yén konsumén bakal nyukupan rupa-rupa pikeun milih dina dispensasi tunggal. Éta ogé henteu ngeureunkeun puseur penanaman sareng petani sanésna ngadirikeun dispensarian sorangan dimana aranjeunna sacara ekslusif ngahasilkeun produkna. Dina catetan anu sami, dispensasi ogé dicaram tina nolak produk saham ti tukang kebon atanapi petani anu nyumponan sarat minimal.

Kumaha Illinois Panyekel Lisénsi Dispensari Cannabis Ngajalankeun

Dispensaries ganja di lisénsi anu diidinan teu kéngingkeun ngajalankeun windows-through windows atanapi dispense any produk ganja dina mesin vending. Aranjeunna ogé bakal dilarang tina nawiskeun jasa pangiriman pikeun produk ganja. Kabéh dispensasi bakal diperyogikeun pikeun ngawaskeun operasi sareng peralatan diical jual. Satiap dispénsasi ogé kedah sahenteuna sahenteuna dua urang damel sapanjang jam operasi na.

Sanaos dispensarian tiasa ngokolakeun sababaraha jinis produk ganja, aranjeunna moal diidinan "Jual clon atanapi bahan pepelakan hirup anu sanésna". Salaku tambahan, sadaya produk bakal dijual masing-masing, sareng henteu dibungkus babarengan kanggo hiji harga. Unggal produk "kedah dicirikeun sacara misah ku kuantitas sareng harga dina resi".

Ilénis dispensasi ganja 2020

Ngan dispensaries ganja anu dilisensikeun tiasa hukum anu ngajual ganja di Illinois.

Naon anu anjeun kedah damel di dispensasi di Illionis?

Karyawan dispensasi Illionis Lisénsi Illinois kedah kedah dilatih dina hukum ganja sareng ukuran-ukuran anu disimpen pikeun mastikeun kasalametan. Ukuran kaamanan sapertos kalebet bookkeeping, kaamanan pikeun nyegah maling produk ganja, sareng rencana anu ngalacak sadayana saham dugi ka dijual.

UU éta nyatakeun yén unggal dispensasi kedah ngagaduhan rencana anu komprehensif sareng "rencana kaamanan ogé rinci ngeunaan kontraktor kaamanan swasta anu dilisensikeun handapeun Bagéan 10-5 tina Detektif Pribumi, Alarm Swasta, Kaamanan Pribadi, Jari Cetak, sareng Locksmith Act 2004" bakal nawiskeun kaamanan ka tempat dispensasi.

Rencana bisnis dispénsasi bakal gaduh pitunjuk rinci kumaha toko bakal diurus boh dina istilah pondok sareng jangka panjang. "Rencana operasi kedah kalebet, minimal, prakték pangsaéna pikeun operasi dispensasi poé-ayeuna sareng staffing".

nu Illionis Paké Anggo dispensarian ganja ogé bakal diperyogikeun pikeun ngagariskeun kumaha éta rencana pikeun ngubaran karyawan na. Seueur poin anu bakal dilélér kana pertubuhan anu ngarencanakeun kanggo nawiskeun istilah anu langkung saé sareng lingkungan kerja anu hadé pikeun sadayana staf na.

Sarat Katentaran Pangaturan Daérah Déwasa Lisénsi Illionis Anggo Closures Dispensary Cannabis

Kabéh dispensasi wajib dibéjakeun gancang ka departemen lisénsi bisi yén aranjeunna henteu badé nganyaran lisénsi operasi. Durasi diidinan bewara ieu sahenteuna 3 bulan sateuacan tanggal tutup.

Dispensaries diwajibkeun damel sareng departemen lisénsi pikeun netepkeun rencana panutupanana. Rencana ieu "alamat, minimal, pangiriman catetan bisnis, pangiriman produk ganja, sareng naon waé anu diperyogikeun tina Departemen".

Perda Illionis Dispensari Cannabis Pangaruh Aplékterna

Undang-undang lokal, pulisi, sareng jabatan lisénsi gaduh hak pikeun ngalakukeun pamariksaan anu teu dinyatakeun sacara acak dina dispensasi ganja di nagara éta. Salaku tambahan, perwira penegak hukum bakal gaduh hak pikeun ngaksés sadaya produk anu aya hubunganana ganja, bahan, bahkan rékamanna.

Bisi aya tuduhan mana-mana dispensasi disangka nerak hukum, jabatan kasebut tiasa ngalaksanakeun peneliti 'pelamar,' inpormasi aplikasi, organisasi dispensing, perwira pimpinan, agén dispensari, padagang pihak katilu, atanapi pihak séjén anu aya hubunganana kalayan organisasi dispensing ”.

Hukuman Dispensaries Cannabis Illionis pikeun paranti Tuturkeun UU

Numutkeun kana Undang-Undang Ganja Illionis anu énggal, "Departemen tiasa ngaluarkeun cutatan nondisiplin pikeun pelanggaran minor". Kutipan ieu tiasa narik denda anu henteu tiasa ngaleuwihan $ 20,000 pikeun unggal palanggaran. Kutipanana bakal ditagihkeun ka jalma anu ngagaduhan lisénsi dispensary. Anu ngagaduhan lisénsi tiasa nyungkeun dédéngéan dina waktos 30 dinten ti saprak dinten disebatkeun. Sakali waktos ieu parantos kalangkung, cutatanana bakal janten final sareng henteu tiasa dibantah.

UU éta jelas yén jabatan lisénsi tiasa, "nampik ngaluarkeun, nolak ngomean atanapi malikeun deui, teguran, tempatna percobaan, ngagantungkeun, ngahapus, atanapi nyandak tindakan disiplin atanapi nondisipliplér ngalawan lisénsi mana waé". Sababaraha cara anu dispensaries ngarobih hukum diantarana:

  • Keliru inpormasi diserahkeun ka jabatan lisénsi
  • Kéngingkeun lisénsi ganja ngalangkungan cara palsu
  • Pola anu nuduhkeun kakurangan dina cara dispensasi ngadamel bisnis na
  • Palanggaran polah sareng ganja
  • Ngalaksanakeun dina kalakuan anu étisis anu tiasa ngarusak masarakat. Saha waé ti masarakat tiasa ngalaporkeun sagala tingkah laku anu teu édisi ku dispensasi, sareng perwira penegak hukum bakal ngalaksanakeun séwang-séwangan pikeun nalungtik klaim-klaim ieu.

Jabatan ogé tiasa milih ngagantungkeun operasi dispensasi. Saatos bewara gantung dikaluarkeun, lisénsi ti pengidinan diwenangkeun naroskeun dina waktu 45 dinten. Upami jabatan henteu ngajukeun pamundut ieu, lisénsi anu ditunda sacara otomatis dikaluarkeun nalika 45 dinten parantos réngsé.

Naon syarat pikeun ngamimitian dispensary ganja di lisénsi?

Syarat Lisénsi Dispensary Illionis

Kumisan ti kéngingkeun lisénsi operasi, aya syarat lisénsi dispensary Illionis sanés anu mana anu badé netepkeun dispensaries kedah ditumpukeun. Sababaraha sarat ieu nyaéta:

  • Patugas poko kedah ngabuktikeun yén aranjeunna gaduh pangaweruh kana produk ganja anu aranjeunna badé dispense
  • Kedah ngagaduhan rencana bisnis anu komprehensif anu nunjukkeun yén dispensasi bakal dijalankeun saluyu sareng hukum.
  • Ngalamar ekuitas sosial bakal kéngingkeun 50 poin upami aranjeunna tiasa ngabuktoskeun yén aranjeunna parantos nyumponan syarat lisénsi dispensary Illionis pikeun kategori ieu. Ngalamar ekuitas sosial ogé tiasa mumpuni pikeun dana ti anak anjing anu disayogikeun pikeun ngadukung usaha ganja.

Bungkus Dina Kondisi Dewasa Nganggo Lisénsi Dispensari di Illinois 

Aya anjeun ngagaduhan nya! Karusakan hukum dispensasi ganja anyar Illinois anu bakal maréntahkeun dispensarian ganja datang dina Januari 2020. Sanajan hukum ieu muncul otoriter, aranjeunna ngajagi sadayana pamangku kapentingan dina industri ganja, kalebet pamilik dispensasi sareng konsumen ganja.

Upami anjeun kabetot ngamimitian dispensasi ganja, anjeun kedah mertimbangkeun ngobrol sareng pengacara anu berpusat pikeun ngabantosan anjeun ngartos hukum sareng nuntun anjeun dina sawawa nganggo aplikasi lisénsi dispensasi di Illinois.

 

Illinois Dewasa Nganggo aplikasi Lisénsi Dispensari

  • Ieu naskah tina pidéo & podcast;

wilujeung sumping, Kuring Tom - panggihan kuring ku googling Pengacara ganja, teras klik halaman wéb kuring, pengacara industri ganja.com. Sumberdaya online pikeun sadaya patarosan anjeun ngeunaan nganapigasi industri ganja - sapertos topik anu kawéntar ayeuna di Illionis - lisénsi dispénsi anyar. Kami badé ngaliput aplikasi anu bakal ngaktipkeun dugi ka 500 pendatang énggal ka pasar dispensasi Ganja Illionis dina sababaraha taun ka pengker.

Pikeun ngabantosan jalma-jalma mendakan inpormasi ieu ngeunaan kumaha kéngingkeun lisénsi organisasi dispensing pikeun sawawa nganggo kondisional (éta leres-leres namina - sahandapeun bagian 15-25 tina Hukum Panganggo Dewasa Illinois anyar - ngabantingkeun suka sareng ngalanggan. Kami henteu ngan ukur ngaliput aplikasi, tapi ogé kumaha skor pikeun naekeun kasempetan anjeun kapilih. Illinois Dewasa Anggo Lisensi Dispensari Ganja.

Pastikeun pikeun lalajo dugi ka akhir sabab éta nalika kuring bakal nyaritakeun sabaraha dispensaries bakal kabuka pikeun bisnis dina 1 Januari 2020. - sareng naon 2 jinisna.

Sareng ayeuna sadayana anu kedah anjeun laksanakeun kanggo nyandak lisénsi dispensasi sawawa kondisional di Illinois.

-

Departemen Pertanian wajib - éta wajib - ngaluarkeun nepi ka 75 lisénsi dispensasi anyar ku tanggal 1 Juli 2020.  Ogé dugi ka 21 Désémber 2021, departemén tatanén bakal ngaluarkeun 110 lisénsi dispensary pikeun sawawa anu nganggo kondisional. Saatos 1 Januari 2022, aspék sarat tina dispensaries janten langkung permanén - tapi henteu tiasa ngaleuwihan 500 dispensaries énggal di nagara éta. Kacuali peryogi langkung pasokan. Langkung seueur ngeunaan éta dina pidéo sanés.

Janten hayu urang bahas perkawis anu khusus anu kedah dipisahkeun kana aplikasi lisénsi pikeun gelombang mimiti dispensarian sawawa kondisional.

Mimiti - hukum nyayogikeun dispersi geografis dispensaries. Ieu daptar saha anu kéngingkeun naon pikeun gelombang munggaran - panginten anjeun tiasa ningali hiji atanapi dua jelema anu langkung hébat, naha bloomington ngan ukur kéngingkeun hiji nalika peoria kénging 3 - kami langkung tiis tibatan éta tukang asuransi - sareng tangtosna daerah chicago ngagaduhan 47.

Mindahkeun garis dina Bagéan 15-25 - kami dugi ka sarat pikeun aplikasi. Sateuacan urang ngalangkungan éta - punten pastikeun pikeun ningali ieu ngalangkungan lensa kumaha aplikasi bakal dicitak. Kusabab kitu - urang mimitian ku Bagéan 15-30 (c) hukum ganja.

250 poin bakal dileler kanggo aplikasi lengkep - teras Nagara milih anu meunang. Ieu titik badag - Kaamanan sareng catetan Ngajaga 65 titik. Éta leres langkung ti 25% poin anjeun asalna tina kaamanan sareng nyimpen rékor - sareng kuring kantos ningali sababaraha catetan klien, sakumaha saé catetan anjeun - Jeffery? Pikeun lalaki anu namina Jeffery ningali ieu - kuring miharep kuring ngabantosan anjeun.

Ngan pentingna salaku Ngajaga Kaamanan & Rékaman nyaéta Pla Usaha, Keuangan, Rencana Operasi sareng Lantai - 65 poin.  Kami bakal ngalakukeun pidéo dina sababaraha panyayakeun jasa ieu dina berita legalisasi ganja - jadi pencét tombol langganan pikeun ngadéngékeun éta, sareng upami anjeun aya di industri sareng terang hal-hal ieu - kersa nganjang ka kuring di industri ganja pengacara sareng masihan kuring nelepon.

Janten ayeuna nganggo langkung ti 50% poin anu dianugikeun pikeun Illinois Dewasa Nganggo lisénsi Dispensari Cannabis, urang ngalihkeun hal anu paling penting salajengna dina aplikasi anjeun. Status Pelamar Ékuitas Sosial - Ngepaskeun kana pidéo kami dina usum gugur ieu. Éta pangaosna 50 poin. Kami sering nyarios ganja mangrupikeun olahraga tim sareng anggota ageung tina tim di pasar ganja légal Illionis nyaéta ekuitas sosial - 20%

Salajengna, urang angkat ka 30 poin pikeun Pangetahuan sareng Pangalaman di industri - éta penting kusabab kualitas produk di nagara bagian parantos ningkat pisan dina 2 taun ka pengker yén kuring ngagaduhan kartu sareng sababaraha produser anu saé ayeuna aya - sareng kuring pikir karajinanna bakal ngahasilkeun langkung - sareng aya sababaraha tindih antara karajinan tumuh sareng dispensaries jadi milari sinergi éta.

Sateuacan urang ngalaksanakeun hal-hal anu rupa-rupa, poin digit ganda terakhir nyaéta Rencana Pelatihan Karyawan - hargana 15 poin. Ieu ogé diperyogikeun dina aplikasi - sareng salah sahiji alesan aranjeunna bakal lumayan mahal pikeun disatukan. Émut kana ngalatih stafna pikeun ngartos aturan sareng hukum - hayu atuh terang upami anjeun hoyong bantosan ngeunaan kabijakan éta.

Oké. tingali - 60 kali 2 + 50 + 30 + 15 = 215, éta sababna kuring nyebut sésana 35 poin rupa-rupa.

  1. Prakték Buruh & Pakasaban - 5 poin
  2. Rencana Lingkungan - 5 poin
  3. Pamilik Illionis (51%) - 5 poin
  4. Samaun kagungan 51% - 5 poin
  5. Rencana Diversitas - 5 poin sareng 2,500 kecap

 

Di dinya anjeun angkat 250 poin - tapi 2 poin bonus dilélér pikeun rencana kalibet sareng komunitas - 252 poin maks. Mudah-mudahan anjeun kéngingkeun sadayana.

Daripada ngalangkungan masing-masing 30 elemen lisénsi dispensary nganggo sawawa bersyarat - Abdi hoyong ngeureunkeun pidéo ieu sahandapeun 10 menit janten kuring tiasa masang dina Link'in sareng skrip ieu salaku "tulisan" anu aranjeunna pikaresep - éta platform anu sanés tibatan youtube - tapi upami anjeun hoyong nuturkeun kuring dina numbu dina profil abdi numbu dina katerangan.

Hiji hal henteu dina 30 elemen - alamat - upami anjeun kapilih anjeun gaduh 6 bulan kanggo nyayogikeun kaayaan sareng alamat anjeun.

Ayeuna sabaraha dispensaries bakal kabuka ku 1 Januari? Antara 55 sareng 110. Dispensaries médis 55 ayeuna ngagaduhan pilihan pikeun dibuka kanggo panggunaan déwasa & bahkan lokasi anu kadua. Teu sabar pikeun ningali nomer na sumping Januari.

Kaluar

Hatur nuhun parantos ngiringan kuring dina épisode ieu - émut, legalisasi ganja ngan ukur sababaraha bulan deui - janten mimiti nyusun rencana anjeun pikeun dispensaries & Ngalanggan pikeun nyatakeun ayeuna. Sareng upami anjeun peryogi bantosan kuring, ngan ukur pengacara ganja google sareng kontak sareng kuring. Pendak deui engké.

 

 

Illionis Dispensari Illionis Cannabis

Luck Good on Aplikasi Lisénsi Dispensari Kalifornia Anjeun

***

Ngalanggan News Hukum Pamaréntahan Di dieu.

Thomas Howard

Thomas Howard

Pengacara ganja

Thomas Howard parantos lami-lami usahana dina bisnis sareng tiasa ngabantosan panunjuk arah ka cai anu langkung nguntungkeun.

Thomas Howard aya dina bal sareng parantos réngsé. Gampang tiasa damel, berkomunikasi kalayan leres, sareng kuring bakal nyarankeun anjeunna iraha waé.

R. Martindale

Nuturkeun Kami Dina Facebook

Pembaruan litigasi ganja Illionis

Pembaruan litigasi ganja Illionis

   Proses aplikasi lisénsi ganja Illionis parantos seueur hal tapi sampurna. Hasil dina seueur gugatan sareng seueur henteu puas umum. Kami mutuskeun pikeun ngapdét anjeun dina sagala hal anu lumangsung sareng prosés anu jero, naha éta parantos ngaluarkeun seuneu ...

Asuransi Ganja Sareng Industri Hemp

Asuransi Ganja Sareng Industri Hemp

Cakupan Asuransi Asuransi Ganja sareng Hemp mangrupikeun kabutuhan pikeun bisnis di unggal industri, anu aya hubunganana sareng ganja pastina sanés istiméwa. Tapi tangtosna, asuransi dina industri ganja hadir sareng corak sareng seueur komplikasi, sapertos ...

Tiasa Anjeun Tumuh ganja di Michigan

Tiasa Anjeun Tumuh ganja di Michigan

   "Naha kuring tiasa ngagedéan Ganja?" mangrupikeun patarosan anu populer pisan di nagara mana waé Amérika Serikat, Michigan pastina henteu aya anu istiméwa. Sateuacan anjeun ngamimitian bumi di Bumi, pastikeun anjeun terang jawabanana. Tetep patuh sareng hukum nagara anjeun, atanapi upami anjeun tiasa résiko kriminal ...

Kumaha kéngingkeun Lisensi Pengembang Ganja Komérsial di Michigan

Kumaha kéngingkeun Lisensi Pengembang Ganja Komérsial di Michigan

Kumaha Kéngingkeun Lisénsi Ganja Anjeun di lisénsi Ganja Michigan di unggal nagara Amérika Serikat condong janten kaayaan anu rumit, nagara bagian Michigan henteu terkecuali. Tapi ku industri anu berkembang gancang tina industri ganja médis sareng rekreasi di ieu ...

Ganja Indiana

Ganja Indiana

Ganja Indiana Hukum ganja Indiana mangrupikeun salah sahiji anu paling parah di Amérika! Sedengkeun tatanggana di Illionis ngagaleuh langkung $ 63 juta kanggo penjualan ganja dina bulan Agustus, konsumén di Indiana tiasa nyanghareupan sataun panjara ngan pikeun gabungan tunggal. Indiana NORML ngagabung kami ka ...

Peryogi Pengacara Ganja Pikeun Usaha anjeun?

Pengacara bisnis ganja kami ogé boga usaha. Kami tiasa ngabantosan anjeun ngawangun bisnis anjeun atanapi ngabantosan ngajagaan tina peraturan anu beurat teuing.


316 SW Washington Street, Suite 1A
Peoria, Illionis 61602

Telepon: (309) 740-4033 || surélék:  tom@collateralbase.com


150 S. Wacker Girang, Suite 2400,
Chicago IL, 60606 AS

telepon: 312-741-1009 || surélék:  tom@collateralbase.com


316 SW Washington Street, Suite 1A
Peoria, Illionis 61602

Telepon: (309) 740-4033 || surélék:  tom@collateralbase.com


150 S. Wacker Girang, Suite 2400,
Chicago IL, 60606 AS

telepon: 312-741-1009 || surélék:  tom@collateralbase.com

Warta Industri Ganja

Warta Industri Ganja

Ngalanggan sareng kéngingkeun pangénggalna dina industri ganja. Ngawengku eusi éksklusif anu ngan ukur dibagi sareng palanggan.

Geus hasil ngalanggan!

bagikeun ieu