Berita ganja panganyarna
Pilih Page

Illionis Paké Anggo Ringkesan ganja

Panganggo sawawa Illionis tina UU ganja

Ieu Ringkesan Pamakéan Dewasa ti JB Pritzker ti Méi, 2019. Anu janten undang-undang anu béda.

Iraha sareng Kumaha Bakal Illionis Illionis Ngagunakeun Ganja?

Dimimitian 1 Januari 2020, sawawa langkung ti 21 langkung tiasa sah ngagaleuh ganja kanggo pamenang rekreasi ti dispensaries anu dilisensikeun ka sakuliah nagara Illinois. 

Pikeun tagihan halaman 522 halaman lengkep Klik di dieu

Hadé pikeun kamungkinan ganja:

Kagunaan ganja henteu terbatas, sakitar hiji ons ganja tiasa dipiboga sacara sah ku warga Illionis anu déwasa - sabab rusakna kumulatif sareng kedah ditambih sasarengan, kecuali pikeun bumi.

  • Warga Illionis
    • 30 gram kembang ganja
    • 5 gram ganja konsentrasi
    • 500 mg produk THC ganja infused; atanapi
    • 5 pepelakan kanggo Warga Illinois anu mumpuni
  • Warga non-Illionis
    • satengah jumlah salaku warga Illénis
    • teu aya bumi anu tumbuh ka non-penduduk

Déwasa Nganggo Cannabis Teu Ngarobih Gaman Médis Illinois

Hukum Marinéa Hukum Margaret Énggalkeun

nu hukum legalisasi ganja di Illinois ogé narékahan pikeun ngalereskeun ketidakadilan jaman baheula ku nyiptakeun anu asup ka pasar ganja pikeun "pelamar ekuitas sosial." Program pinjaman $ 20 juta dolar low-interest bakal dikaluarkeun ku Departemen Dagang sareng Kasempetan Ékonomi (DCEO) pikeun "pelamar ekuitas sosial" anu mumpuni.

Panawaran Kasaruaan Sosial di Hukum Cannabis

  • A ngalamar equity sosial nyaéta warga Illionis anu minuhan sahenteuna salah sahiji kritéria ieu:
    • Ngalamar sahenteuna sahenteuna 51 persén kapamilikan sareng kontrol ku hiji atanapi langkung individu anu parantos cicing sahanteuna 5 tina 10 taun sateuacanna di daérah anu teu kénginganana.
    • Ngalamar kalayan sahenteuna 51 persén kapamilikan sareng pangendali ku hiji atanapi langkung individu anu ditéwak, dihukum, atanapi dihukum janten pendang pangadilan juvenile pikeun sagala pelanggaran anu layak pikeun dikaluarkeun handapeun Act ieu atanapi anggota kulawarga anu mangaruhan.
    • Ngalamar kalayan sahenteuna 51 persén kapamilikan sareng pangendali ku hiji atanapi langkung individu anu ditéwak, dihukum, atanapi dihukum janten pendang pangadilan juvenile pikeun sagala pelanggaran anu layak pikeun dikaluarkeun handapeun Act ieu atanapi anggota kulawarga anu mangaruhan.
      • Ayeuna cicing di daérah anu dampak anu teu saé; atanapi
      • Parantos ditéwak, dihukum, atanapi dihukum janten pendam pelataran juvenile pikeun ngalanggar naon waé anu layak pikeun énggal di handapeun Act ieu atanapi anggota kulawarga anu aya pangaruh.
  • 25 tina 200 poin pikeun "pelamar anyar" bakal didasarkeun kana "Pelamar Ékuitas Sosial.

Ngalamar Anyar ka Pasar Cannabis

Dinas Pertanian bakalan ngembangkeun - ku prosés nyieun aturan - itungan pikeun nyetak calon pelamar énggal kana industri ganja anu déwasa pikeun pusat budidaya anyar, dispensaries sareng pengembang karajinan.

Skor dumasar kana inpormasi tina panerapan, anu dina skala 200 titik. 25 poin timbul tina Ngalamar Ékuitas Sosial, sareng tambahan 12 poin bonus pikeun pelamar ganja anyar tiasa dipasihkeun pikeun:

  • Buruh sareng padamelan padamelan (2)
  • Perjanjian perdamaian buruh (2)
  • Laporan lokal / lingkungan lokal (2)
  • Rencana lingkungan (2)
  • Pamilik Illionis (2)
  • Rencanana pikeun ngiringan komunitas (2)

Wates dina Kapamilikan Bisnis Cannabis di Illinois

  1. Teu aya jalma atanapi lembaga anu ngagaduhan kapentingan sah, pantes, atanapi mangpaat, sacara langsung atanapi henteu langsung, langkung ti 3 pusat penanaman.
  2. Teu aya jalma atanapi lembaga anu ngagaduhan kapentingan sah, pantes, atanapi mangpaat, langsung atanapi henteu langsung, langkung ti 10 organisasi dispensing.
  3. Teu aya lisénsi tukang tanaga karajinan anu tiasa dikaluarkeun ka jalma atanapi lembaga anu ngagaduhan langkung ti 10% bunga di pusat penanamanTidak lisénsi tukang tanaga karajinan bakal dikaluarkeun ka jalma anu mana waé atanapi lembaga anu ngagaduhan langkung ti 10% bunga di pusat penanaman
  4. Teu aya jalma atanapi lembaga anu tiasa nahan kapentingan sah, pantes, kapamilikan, atanapi kapentingan anu nguntungkeun, langsung atanapi henteu langsung, langkung ti hiji lisénsi penawaran karajinan dina tulisan ieu.

Ngadegna "pelamar equity sosial" kanggo lisénsi

  • A ngalamar equity sosial mangrupikeun padumukan Illionis anu ngagaduhan salah sahiji kriteria ieu:
  • Ngalamar kalayan sahenteuna 51 persén kapamilikan sareng pangendali ku hiji atanapi langkung individu anu parantos cicing sahanteuna 5 tina 10 taun anu sateuacanna XNUMX taun di daérah anu teu kénginganana.
  • Ngalamar kalayan sahenteuna 51 persén kapamilikan sareng pangendali ku hiji atanapi langkung individu anu ditéwak, dihukum, atanapi dihukum janten pendang pangadilan juvenile pikeun sagala pelanggaran anu layak pikeun dikaluarkeun handapeun Act ieu atanapi anggota kulawarga anu mangaruhan. ;
  • Pikeun pelamar kalayan minimum 10 karyawan full-time, ngalamar kalayan sahenteuna 51% karyawan anu ayeuna:
    • Ayeuna cicing di daérah anu dampak anu teu saé; atanapi
    • Parantos ditéwak, dihukum, atanapi dihukum janten pendam pelataran juvenile pikeun ngalanggar naon waé anu layak pikeun énggal di handapeun Act ieu atanapi anggota kulawarga anu aya pangaruh.
illitian sawawa nganggo ringkesan

illinois sawawa ngagunakeun ringkesan pikeun hukum ganja énggal

 

Aplikasi pikeun parantos énggal ka Illionis nganggo pasar ganja

Proses nyetak pikeun dispensarian. (Dinas Pertanian bakal ngamekarkeun prosés anu sami ngaliwatan prosés pamilihan pikeun puseur budidaya, prosesor, sareng penambangan karajinan.) Perda na ngandung prosés nyetak IDFPR bakal dianggo pikeun mésérkeun aplikasi.

  • Tina jumlahna aya 200 poin, 25 poin ditunjuk sacara khusus pikeun pelamar anu cocog salaku "pelamar ekuitas sosial."
  • IDFPR tiasa masihan dugi ka 12 poin bonus pikeun pamohon anu hoyong, tapi henteu diperyogikeun, inisiatif. Titik bonus bakal ngan ukur dilélér dina kagiatan anu departemén nampi jumlah anu langkung ageung anu cocog sareng jumlah minimum titik anu diperyogikeun.
    • Buruh sareng padamelan padamelan (2)
    • Perjanjian perdamaian buruh (2)
    • Laporan lokal / lingkungan lokal (2)
    • Rencana lingkungan (2)
    • Pamilik Illionis (2)
    • Rencanana pikeun ngiringan komunitas (2)

Bayaran uang

  • Dinas Perda Kauangan sareng Profesional Profesional sareng Dinas Pertanian bakal ngiringan 50 persén tina biaya aplikasi lisénsi anu henteu tiasa dicandak deui (dugi ka 2 aplikasi) sareng waragad anu henteu tiasa dicandak deui sareng mésér lisénsi pikeun ngoperasikeun pendamel bisnis ganja (nepi ka dua lisénsi) upami pelamar usaha sosial nyayogikeun kaayaan anu tangtu.

Ngurangan biaya hareup pikeun Lisensi Dispensing Anyar

  • Ngalamar anu nampi lisénsi organisasi sénsitip kondisional bakal ngagaduhan 180 dinten ti tanggal pangajén pikeun ngaidentipikasi lokasi fisik pikeun organisasi dispénsing toko rélokan nalika paréntah anyar diidinan di pasar. Ieu bakal ngirangan biaya pakait sareng asupkeun industri.

EKLITI NGENTOTA IN ILLINOIS INGKEUNAAN CANNABIS OWNERSHIP AND LICENSURE

Proses di handap ieu dirancang pikeun mastikeun pasaran anu paling pantes di nagara éta.

  • Persetujuan awal déwasa nganggo lisénsi dewasa pikeun anu ngagaduhan lisénsi médis ganja
  • Garis wanci kanggo lisénsi
  • Organisasi budidaya:
    • Pekebun ganja médis tiasa ngalamar lisénsi dina 60 dinten tina dinten efektif tina UU.
    • Lisensi bakal disebarkeun ka pelamar anu layak dina 45 dinten.
  • Organisasi dispensing:
    • Dispensaries ganja médis tiasa ngalamar lisénsi dina 60 dinten kasusna tina UU na.
    • Lisensi bakal disebarkeun ka pelamar anu layak dina 14 dinten.
    • Ngajual pakean ganja sawawa bakal dimimitian dina tanggal 1 Januari 2020.
    • Entitas ieu bisa ngalamar hiji lisénsi kadua dina lokasi anu anyar dina parameter anu sami.

Biaya perijinan kanggo ijin yuswa déwasa kanggo lisensi panggunaan awal

  • Organisasi budidaya:
    • Yuran idin henteu tiasa dicandak deui: $ 100,000
    • Biaya dana pangembangan bisnis ganja: 5% tina total penjualan antara 1 Juli 2018 ka 1 Juli 2019 atanapi $ 500,000, anu mana kirang.
  • Organisasi dispensing:
    • Lisénsi 1
  • Yuran idin henteu tiasa dicandak deui: $ 30,000
  • Biaya dana pangembangan bisnis ganja: 3% tina total penjualan antara 1 Juli 2018 ka 1 Juli 2019 atanapi $ 100,000, anu mana kirang.
    • Lisénsi 2
  • Bayaran ijin teu tiasa dicandak: 30,000
  • Fee dana pangembangan bisnis ganja: $ 200,000

Entri anyar ka pasar ganja nganggo sawawa

  • Jenis lisénsi
  • Puseur budidaya
  • Pembesar karajinan
  • prosesor
  • Organisasi transporting
  • Organisasi dispensing

Gariswanci pikeun New Illinois Cannabis Expansion Business

BABAD 1

    • Dinas Perda Kauangan sareng Peraturan Profesional
  • 1 Mei 2020: lembaga ngijinkeun lisénsi nepi ka 75 organisasi dispensing anyar
    • Dinas Pertanian
  • 1 Juli 2020: lembaga ngénggalkeun 40 lisensi pikeun prosesor, dugi ka 40 lisénsi pikeun penanam karajinan, sareng lisénsi pikeun ngangkut organisasi.

BABAD 2

    • Dinas Perda Kauangan sareng Peraturan Profesional
  • 21 Desember 2021: lembaga ngénggalkeun 110 lisénsi pikeun organisasi dispensing énggal
    • Dinas Pertanian
  • 21 Desember 2021: Lembaga pangajén nepi ka 60 lisénsi pikeun petani karajinan, dugi ka 60 lisénsi pikeun prosesor, sareng lisénsi pikeun ngangkut organisasi.

Biaya lisénsi pikeun entrants énggal ka pasar ganja Illionis

  • Pembesar karajinan
    • Bayaran aplikasi anu henteu tiasa dicandak deui $ 5,000
    • Fee lisénsi $ 40,000
  • prosesor
    • Bayaran aplikasi anu henteu tiasa dicandak deui $ 5,000
    • Fee lisénsi $ 40,000
  • Organisasi transporting
    • Bayaran aplikasi anu henteu tiasa dicandak deui $ 5,000
    • Fee lisénsi $ 10,000
  • Organisasi dispensing
    • Bayaran aplikasi anu henteu tiasa dicandak deui $ 5,000
    • Fee lisénsi $ 30,000

INVESTING DI KOMUNITAS YANG NANGKEUN MANAJANA ANTARI GADANG

  • Usul na bakal ngadegkeun program hibah énggal, program Mulangkeun Komunitas (ROC), pikeun investasi di komunitas-komunitas anu paling seueur mendakan kusabab kawijakan narkasipis.
  • Tinjauan program ROC
  • ICJIA bakal nunjuk "Wewengkon ROC" atanapi lokasi dimana pelamar bakal layak ngalamar waragad nagara ngalangkungan ROC Board.
  • Dewan ROC bakal diwangun langkung ti 22 anggota sareng dipimpin ku Gubernur, atanapi direncanakeun, sareng Jaksa Agung, atanapi diresménna.
  • Dewan ROC bakal ngamekarkeun aplikasi hibah, aplikasi solicit ti daérah ROC anu layak, ngadistribusikaeun hibah ka sakuliah nagara, sareng ngawaskeun sareng ngaevaluasi program ROC.
  • Dewan ROC bakal ngirim laporan taunan ka Kantor Gubernur ngeunaan kamajuanana.

NAMBAHKAN CATELAN CANNABIS DI ILLINOIS 

Di handap ieu nyinggung anu nyalira tiasa diperyogikeun. 

Bagéan 4 Nilik (teu sah pikeun saha waé pikeun ngahaja gaduh ganja dina jumlah ieu)
a. <10g Pelanggaran hukum sipil

Waragad;

Mei tinangtu cobaan sareng tuduhan dikaluarkeun §10 (a)

b. 10-30g Kelas B Misdemeanor

<6 bulan;

Mei tinangtu cobaan sareng tuduhan dikaluarkeun §10 (a)

c. 30-100g Kelas A Misdemeanor

<1 taun;

Mei tinangtu cobaan sareng tuduhan dikaluarkeun §10 (a)

d. 100-500g Kelas 4 Felony 1-3 taun

Bagéan 5 Produsén / Ngirim

(teu haram pikeun saha waé jalma pikeun ngabiayaan, nganteurkeun, atanapi gaduh niat pikeun nganteurkeun atanapi ngaleungitkeun ganja dina jumlah ieu

a. <2.5g Kelas B Misdemeanor

<6 bulan;

Mei tinangtu cobaan sareng tuduhan dikaluarkeun §10 (a)

b. 2.5-10g Kelas A Misdemeanor

<1 taun;

Mei tinangtu cobaan sareng tuduhan dikaluarkeun §10 (a)

c. 10-30g Kelas 4 Felony

1-3 taun;

Mei tinangtu cobaan sareng tuduhan dikaluarkeun §10 (a)

Bagéan 8 Tutuwuhan (teu sah pikeun saha waé anu ngahaja ngahasilkeun atanapi gaduh pabrik sativa ganja kacuali otoritas pikeun tujuan panalungtikan)
a. <5 pepelakan Kelas A Misdemeanor

<1 taun;

Mei tinangtu cobaan sareng tuduhan dikaluarkeun §10 (a)

b. 5-20 pepelakan Kelas 4 Felony

1-3 taun;

Mei tinangtu cobaan sareng tuduhan dikaluarkeun §10 (a)

 Proses pikeun énggalna tina Kajahatan Cannabis Illinois

Usul kasebut nyatakeun prosés anu gancang pikeun nyebarkeun rékaman kriminal individu anu ditéwak, dihukum, pangawasan, atanapi panyobaan pikeun misdemeanor atanapi Pelanggaran Kelas 4 pelanggaran UU Kontrol Cannabis. Tujuan utama tina bagian ieu nyaéta pikeun (1) catetan anu aya hubunganna sareng ganja, sareng (2) ngalirkeun prosésna.

  • Proses pengembangan otomatis butuh ieu:
  • Departemen Polres State kedah ngaidentipikasi sadaya jalma sareng rékaman kriminal anu layak pikeun énggal sareng otomatis ngaleungitkeun catetan tina pelanggaran minor dina waktos dua taun tina épéktip.
  • Dina jangka waktu 180 dinten anu kapok tina kalakuan ieu, Dinas Pulisi Nagara kedah ngabéjaan (a) kantor jaksa anu tanggung jawab nungtut kana nyinggung, (b) lembaga penegak hukum lokal, sareng (c) kantor kejaksaan Ilmiah Illinois ngaidentifikasi sadaya jalma kalayan pelanggaran minor anu cocog pikeun éksprési.
  • Dina jangka waktu 180 dinten nampi bewara ti Dinas Pulisi Nagara, kantor Pengacara Negeri anu pas kedah ngajukeun paréntah anu diusulkeun sareng pengadilan milarian ekspektasi atas nama individu sareng pelanggaran anu layak. Kantor Jaksa Agung tiasa ngajukeun paréntah anu diusulkeun upami Pengacara Negeri sanés acan.
  • Dina waktu 180 dinten saatos nampi paréntah anu diusulkeun, pangadilan bakal marios paréntah anu diusulkeun sareng mesen épékasi pengadilan sareng rékaman penegak hukum kecuali éta ngajukeun yén ngalanggar henteu nyayogikeun definisi palanggaran minor.
  • Pengadilan bakal mikeun salinan perintah ka Dinas Pulisi Negara, agén néwak, agénsi kaadilan kajahatan anu relevan, sareng jalmi anu dirékam.

Proses ekspektasi otomatis henteu dilarapkeun ka individu anu nyababkeun misdemeanor atanapi Pelanggaran felony Kelas 4 anu dipirig ku biaya sanés ti anu ngalanggar kualifikasi. Individu sareng rékaman kasebut, sareng jalma-jalma anu aya dina kaayaan anu sanés, tiasa nyalira nyalonkeun pengadilan supaya rékamanna dikaluarkeun.

EMPLOYMENT PANUTUP NAMBAH CANNABIS DI ILLINOIS

  • Henteu aya anu di usulkeun nyaram majikan pikeun ngadopsi kawijakan padamelan anu lumayan ngeunaan ngaroko, konsumsi, neundeun atanapi pamakean ganja di gaw.
  • Henteu aya anu di usulkeun anu nyaram majikan pikeun ngadisiplin hiji pagawe atanapi ngeureunkeun pagawean hiji padamelan pikeun ngalanggar kawijakan padamelan dunungan atanapi kawijakan narkoba gaw.

CUKAI GUNUNG ADULT CANNABIS DI ILLINOIS

  • Sadaya pajeg disimpen dina Dana Regulasi Cannabis anyar

Pajak hak istimewa budidaya

  • 7% tina kuitansi kasar tina dijual ganja ku tukang kebon, tukang gawé karajinan, atanapi prosésor pikeun hiji organisasi dispensing
    • Pajak eksais pembeli ganja:
  • 10% tina harga beuli - Cannabis sareng tingkat THC atanapi di handap 35%
  • 20% tina harga beuli - Sadaya produk inféksi ganja
  • 25% tina harga beuli - Cannabis kalayan tingkat THC diluhur 35%
  • Pajak ieu kedah janten tambahan pikeun sagala rupa padamelan, hak istimewa, atanapi pajeg eksais anu dikuatkeun ku Nagara Illionis atanapi ku perusahaan kotamadya atanapi subdivision pulitik.
    • Pajak eksais pikeun pembelian kabupaten:
  • Munisipalitas tiasa ngalaksanakeun pajeg eksais pembeli dugi ka 3% naékna 0.25%
  • Nagara bisa ngahasilkeun pajeg eksais pembeli dugi ka 0.5% di daérah anu diasupkeun
  • 25%
  • Daérah anu teu diperyogikeun tiasa angkat pajeg eksais pembeli dugi 3.5% naékna 0.25%

ALLOKASI NEGARA NEGARA DARI KARANGAN CANNABIS

  • Dinas Pendapatan bakal nyayogikeun pendapatan pendapatan FY20 resmi dina dinten-dinten anu badé.
  • Hasil pajak bakal disimpen dina Dana Perda Cannabis anyar
  • Agénsi nagara anu tanggung jawab pikeun ngatur pangurus program ganja bakal nampi sumber daya pikeun nutupan biaya administratif tina pajak anu dikumpulkeun ku program.
  • Sadaya pendapatan anu tinggal bakal diperyogikeun saperti kieu:
  • 35% bakal ditransfer ka Dana Pendapatan Umum,
  • 25% bakal ditransfer ka Dana Dana Komunitas Urang Ngalaksanakeun pikeun investasi deui komunitas,
  • 20% bakal ditransferkeun ka dana anu bakal ngadukung jasa kaséhatan méntal sareng nyiksa zat
  • di departemén kaséhatan lokal,
  • 10% bakal ditransfer ka Dana Stabilisasi Anggaran pikeun mayar artos tina tagihan anu henteu dibayar,
  • 8% bakal ditransfer ka Latihan Penguatkuasaan Hukum Hukum sareng Standards Board pikeun nyiptakeun program hibah penegak hukum, sareng
  • 2% bakal ditransfer ka Dana Perawatan Narkoba pikeun dana atikan sareng kasadaran masarakat.

PUNGSAAN ILLINOIS CANNABIS UNDANG-UNDANG

  • Kantor Gubernur
  • Gubernur bakal nunjuk Officer Oversight Regulasi Cannabis anu bakal ditempatkeun di IDFPR. Jalma ieu, sareng timnya, bakal gaduh otoritas pikeun ngadamel saran statutori sareng pangaturan ngeunaan program panggunaan sawawa. Jalma ieu ogé bakal koordinat usaha antara lembaga nagara aub dina régulasi sareng pajeg penjualan ganja di Illinois.
    • Dinas Pendapatan Asli
  • Jawab pikeun ngalaksanakeun sareng ngumpulkeun pajeg anu aya hubunganna sareng penjualan ganja.
    • Dinas Pertanian
  • Jawab lisénsi sareng pengawasan pusat budidaya, petani karajinan, organisasi olahan, sareng organisasi angkutan.
  • Jawab tanggung jawab otorisasina laboratorium anu nguji ganja
    • Dinas Perda Kauangan sareng Peraturan Profesional
  • Tanggung jawab lisénsi sareng pengawasan organisasi dispensing.
    • Pulisi Propinsi Illionis
  • Jawab ngayakeun cek latar dina sadaya jalmi anu kalibet dina sékrési ganja.
  • Tanggung jawab pikeun ngarencanakeun rencana kaamanan pikeun sadaya éntitas dilisensikeun.
  • Tanggung jawab pikeun nempoan sadayana inpormasi catetan sajarah kriminal sareng ngaidentipikasi sadayana jalma anu ngalanggar minor anu cocog pikeun épéktasi otomatis.
    • Dinas Kaséhatan Umum
  • Jawab ngamekarkeun régional perkawis peringatan kaséhatan sareng ngagampangkeun Komite Panaséhat Kaséhatan Cannabis Public Health.
    • Dinas Perdagangan sareng Ékonomi Kasempetan
  • Tanggung jawab pikeun ngatur program injeuman, program hibah, sareng bantosan téknis pikeun pelamar ekuitas sosial.
    • Dinas Jasa Layanan Manusa
  • Jawab pananggalan pikeun Komite Ngagunakeun Cannabis Panaséhat Kaséhatan Umum ngeunaan perlakuan ubar sareng pencegahan.
  • Tanggungjawab pikeun ngamekarkeun sareng nyebarkeun bahan pendidikan konsumen.
    • ICJIA
  • Tanggung jawab pikeun ngarancang daérah ROC dina kaayaan sanés anu ngalamar dana ti dewan ROC pikeun pagawéan deui komunitas.

KAWASAN PUBLIK DAN KESELAMATAN NU ILLINOIS CANNABIS

  • Dua puluh persén pendapatan anu diproduksi ku jual dewasa anu ganja bakal ngadukung usaha pikeun ngatasi panyiksa zat sareng kaséhatan méntal.
Watesan Iklan pikeun Usaha Cannabis
  • Teu aya anu ngadegna bisnis ganja anu tiasa nempatkeun atanapi mertahankeun, atanapi nyababkeun disimpen atanapi dipertahankeun, hiji iklan, tina ganja atanapi produk anu diserang cannabis dina bentuk naon waé atanapi ngalangkungan medium naon waé:
  • Dina jarak 1,000 suku perimeter tempat sakola, tempat kaulinan, rumah sakit, fasilitas kasehatan, pusat rekreasi atanapi fasilitas, pusat perawatan anak, taman umum atanapi perpustakaan umum, atanapi arcade anu diakoni teu dibatesan umur umur 21 taun atanapi langkung lami;
  • Asup atanapi dina kendaraan transit umum atanapi panyumputan transit umum;
  • Asupan atanapi dioperasi umum atanapi hartos umum;
  • Anu ngandung inpormasi anu palsu atanapi nyasabkeun, promosi konsumsi kaleuleuwihan, ngagambarkeun jalma di handapeun umur 21 taun ngonsumsi ganja, kalebet gambar daun ganja; atanapi
  • Ngawengku naon waé gambar anu dirarancang atanapi kamungkinan pikeun pikaresepeun pikeun budak leutik, kaasup kartun, mainan, sato, atanapi murangkalih, atanapi sasaruaan anu sanés pikeun gambar, karakter, atanapi frasa anu sering dianggo pikeun ngiklankeun ka barudak, atanapi naon anu niru bungkusan permen atanapi labél. atanapi anu promosi konsumsi ganja.
  • Larangan ieu henteu dilarapkeun kana pesen non komersial.

Sarat bungkusan Illionis

  • Peringatan di handap ieu kedah dilarapkeun kana sadaya produk ganja: "Produk ieu ngandung ganja sareng ditujukeun pikeun dianggo ku dewasa 21 langkung. Pamakéanna tiasa ngarobih kognisi sareng mungkin kabentuk. Produk ieu teu matak dianggo ku awéwé hamil atanapi nyusoni. Éta henteu sah pikeun ngajual atanapi nyayogikeun barang ieu ka saha waé, sareng henteu tiasa diangkut ka luar kaayaan Illionis. Éta haram pikeun ngajalankeun kendaraan motor samentawis dina pangaruh ganja. Kamungkinan atanapi nganggo produk ieu tiasa ngalaksanakeun hukuman sah anu penting dina sababaraha yurisdiksi sareng dina hukum federal. ”
  • Sagala ganja anu dipanén kanggo tujuan panyebaran kana perusahaan ganja kedah dibungkus dina wadah anu disegel.
  • Pembungkusan naon waé produk anu ngandung ganja kudu tahan-tahan sareng tahan lampu kalayan standar ayeuna, kaasup standar Komisi Kaamanan Produk Konsumen anu dirujuk ku Ubar Pencegahan Racun.
  • Labél unggal produk cannabis kedah ngandung, antara anu sanés, "nganggo ku" tanggal dina labél, kuantitas ganja anu aya dina produk, sareng daptar eusi.
  • Sadaya produk ganja kedah ngandung pernyataan peringatan anu ditetepkeun pikeun konsumen, tina ukuran janten gampang dibaca sareng gampang katingali ku konsumen anu ningali hiji pakét, anu teu tiasa ditutupan atanapi teu jelas dina sagala cara.
  • Pembungkusan kedah henteu ngandung inpormasi anu:
  • Anu palsu atawa nyasabkeun;
  • Nunjukkeun konsumsi kaleuleuwihan;
  • Masih jalma dina umur 21 taun ngonsumsi ganja;
  • Ngawengku naon waé gambar anu dirarancang atanapi kamungkinan pikeun pikaresepeun pikeun budak leutik, kaasup kartun, cocooan, sato, atanapi murangkalih, atanapi sasaruaan anu sanés pikeun gambar, karakter, atanapi frasa anu sering dianggo pikeun ngiklankeun ka barudak, atanapi naon waé bungkusan atanapi labél anu ngawakilan kasaruaan sareng produk naon waé anu aya pikeun konsumsi salaku permen anu sayogi, atanapi anu mendorong konsumsi ganja;
  • Ngandung sagala segel, bandéra, crest, jas leungeun, atanapi insignia sanésna anu bakal nyasabkeun konsumen anu percaya yén produk éta disahkeun, dilakukeun atanapi dianggo ku Nagara Illinois.

RUMAH GRATIS UNTUK CANNABIS DI ILLINOIS

  • Rumah tangga Illionis diidinan tumbuh dugi ka lima pepelakan ganja dina kaayaan anu tangtu:
  • The grower mangrupikeun sawawa yuswa 21 atanapi langkung lami,
  • Panandurna di rumah tangga anu ngagaduhan tempatna atanapi parantos widi ti nu gaduh.
  • The grower dugi ka ngembang 5 atanapi kurang pepelakan,
  • The grower kedah tetep ganja di kamar anu dikonci misah ti anggota rumah tangga anu umurna di handapeun 21, sareng
  • Penuaian dilarang tina pepelakan ganja dina pandangan umum.

ORDINANES DESA UNTUK MENGGUNAKAN ADULT CANNABIS DI ILLINOIS

  • Munisipalitas tiasa ngalangkungan oriéntitas anu nyaram ngadegna dispensarian dina yurisdiksi séwang-séwangan.
  • Unit pamaréntahan lokal kedah nganut aturan 'milih kaluar' dina sataun sataun ti mimiti statut atanapi aranjeunna dugi ka nganut 'milih kaluar' dibéré referendum lokal.
    • Munisipalitas tiasa ngadamel larangan larangan énggal anu berhubungan sareng pusat penanaman anu dilisensikeun, petani karajinan, organisasi olahan, sareng dispensari

 

Pendak deui - gancang upami anjeun ngalanggan.

Inget kanggo ngalanggan. @ https://www.youtube.com/cannabislegalizationnews

Thomas Howard

Thomas Howard

Pengacara ganja

Thomas Howard parantos lami-lami usahana dina bisnis sareng tiasa ngabantosan panunjuk arah ka cai anu langkung nguntungkeun.

Thomas Howard aya dina bal sareng parantos réngsé. Gampang tiasa damel, berkomunikasi kalayan leres, sareng kuring bakal nyarankeun anjeunna iraha waé.

R. Martindale

Nuturkeun Kami Dina Facebook

Pengacara Industri Ganja nyaéta Stumari situs dirancang pikeun bisnis konsultasi Tom Howard sareng prakték hukum di teguh hukum na Dasar Barangan.
Pembaruan litigasi ganja Illionis

Pembaruan litigasi ganja Illionis

   Proses aplikasi lisénsi ganja Illionis parantos seueur hal tapi sampurna. Hasil dina seueur gugatan sareng seueur henteu puas umum. Kami mutuskeun pikeun ngapdét anjeun dina sagala hal anu lumangsung sareng prosés anu jero, naha éta parantos ngaluarkeun seuneu ...

Asuransi Ganja Sareng Industri Hemp

Asuransi Ganja Sareng Industri Hemp

Cakupan Asuransi Asuransi Ganja sareng Hemp mangrupikeun kabutuhan pikeun bisnis di unggal industri, anu aya hubunganana sareng ganja pastina sanés istiméwa. Tapi tangtosna, asuransi dina industri ganja hadir sareng corak sareng seueur komplikasi, sapertos ...

Tiasa Anjeun Tumuh ganja di Michigan

Tiasa Anjeun Tumuh ganja di Michigan

   "Naha kuring tiasa ngagedéan Ganja?" mangrupikeun patarosan anu populer pisan di nagara mana waé Amérika Serikat, Michigan pastina henteu aya anu istiméwa. Sateuacan anjeun ngamimitian bumi di Bumi, pastikeun anjeun terang jawabanana. Tetep patuh sareng hukum nagara anjeun, atanapi upami anjeun tiasa résiko kriminal ...

Kumaha kéngingkeun Lisensi Pengembang Ganja Komérsial di Michigan

Kumaha kéngingkeun Lisensi Pengembang Ganja Komérsial di Michigan

Kumaha Kéngingkeun Lisénsi Ganja Anjeun di lisénsi Ganja Michigan di unggal nagara Amérika Serikat condong janten kaayaan anu rumit, nagara bagian Michigan henteu terkecuali. Tapi ku industri anu berkembang gancang tina industri ganja médis sareng rekreasi di ieu ...

Ganja Indiana

Ganja Indiana

Ganja Indiana Hukum ganja Indiana mangrupikeun salah sahiji anu paling parah di Amérika! Sedengkeun tatanggana di Illionis ngagaleuh langkung $ 63 juta kanggo penjualan ganja dina bulan Agustus, konsumén di Indiana tiasa nyanghareupan sataun panjara ngan pikeun gabungan tunggal. Indiana NORML ngagabung kami ka ...

Peryogi Pengacara Ganja Pikeun Usaha anjeun?

Pengacara bisnis ganja kami ogé boga usaha. Kami tiasa ngabantosan anjeun ngawangun bisnis anjeun atanapi ngabantosan ngajagaan tina peraturan anu beurat teuing.

pengacara industri ganja

316 SW Washington St, Suite 1A Peoria,
Il 61602, AS
Telepon Kami 309-740-4033 || e-Mail Us tom@collateralbase.com

pengacara industri ganja

150 S. Wacker Girang,
Suite 2400 Chicago IL, 60606, AS
Telepon Kami 312-741-1009 || e-Mail Us tom@collateralbase.com

pengacara industri ganja

316 SW Washington St, Suite 1A Peoria,
Il 61602, AS
Telepon Kami 309-740-4033 || e-Mail Us tom@collateralbase.com

pengacara industri ganja

150 S. Wacker Girang,
Suite 2400 Chicago IL, 60606, AS
Telepon Kami 312-741-1009 || e-Mail Us tom@collateralbase.com
Warta Industri Ganja

Warta Industri Ganja

Ngalanggan sareng kéngingkeun pangénggalna dina industri ganja. Ngawengku eusi éksklusif anu ngan ukur dibagi sareng palanggan.

Geus hasil ngalanggan!

bagikeun ieu