Berita ganja panganyarna
Pilih Page

Komunitas College Program Cannabis Vérsi Pilot di Illinois

Program pilot kejuruan ganja Komunitas College di Illionis dirancang pikeun ngalatih para ahli anu bakal ngatur industri ganja di payun.

Sagala Anu Anjeun Kedah Terang Ngeunaan Program Pilot Cannabis Koloksi Vokasional di Illinois

Naon Program Program Pilotologi Cannabis Koloktor Vokasional di Illinois?

Komunitas College Program Cannabis Vérsi Pilot di Illinois nu Program Kolotér Komunitas Cannabis Koléksi Vokasional di Illionis dirancang pikeun ngalatih ahli anu bakal ngokolakeun industri ganja di hareup. Kampus komunitas dina hal ieu hartosna kuliah masarakat umum.

Pikeun hukum Illionis anu tiasa dilakukeun sacara suksés, kedah ngalatih jalma-jalma anu bakal damel di industri ieu. Jalma ieu moal ngan ukur dilatih dina hukum, tapi ogé bakal dipandu ngeunaan cara ngokolakeun usaha ganja.

Ieu anu anjeun kedah terang:

Administrasi Program Ganja Il

Jurusan tatanén bakal janten tugas pikeun ngokolakeun program pilot komunitas ganja vokal di nagara Illinois. Nalika waktuna hukumna dimimitian dina Januari 2020, jurusan pertanian tujuanana ngagaduhan lisénsi sahenteuna 8 program di akademi komunitas dina kaayaan nagara.

Taun 2021, akademi anu parantos ngagaduhan lisénsi pikeun nawiskeun program ganja bakal diidinan ngamimitian latihan kabetot murid. Tujuan di dieu nyaéta nyiapkeun murid pikeun asup kana industri ganja. Pelatihan bakal ditumpukeun dina usaha bisnis sareng profésional, kitu ogé masalah hukum anu pamaén di industri ieu kedah terang ngeunaan.

Henteu ngan ukur sadayana anu bakal kéngingkeun program ganja. Sadaya pamilon kedah sahenteuna umur 18 taun kanggo ngadaptarkeun latihan ieu. Salaku tambahan, bakal aya sertipikat anu dilélérkeun ku akademi komunitas pikeun jalma-jalma anu hasil ngalaman latihan ngeunaan kumaha ngatur usaha ganja.

Penerbitan Lisensi Program Pilot Ganja Komunitas College Ganja

Lisensi bakal dikaluarkeun tina taun 2020. Sadaya akademi anu resep nawiskeun kursus ieu bakal diwajibkeun ngalebetkeun lamaran ku Juli 1 2020. Ijin na bakal dianugerakeun, sareng jurusan pertanian bakal ditugaskeun ku tanggung jawab datang sistem pikeun pangkat rélénis pelamar. Sababaraha faktor anu bakal dipertimbangkeun diantarana:

  • Bhinéka géografi
  • Rencana kurikulum anu jelas
  • Pangalaman Fakultas dina ganja sareng widang anu berhubungan
  • 5 lisénsi ieu bakal dilélér ka lembaga anu ngagaduhan langkung 50% sareng panghasilan berpendapatan rendah
  • Léngkah kaamanan ditetepkeun pikeun mastikeun yén pepelakan sareng produk ganja henteu gagal dina panangan anu salah.
  • Rencana penempatan pikeun mahasiswa anu suksés ngaliwat program

Syarat Program Pilot Vokasional Komunitas Cannabis

Institusi anu kéngingkeun persetujuan pikeun ngajalankeun program pilot bakal diperyogikeun nuturkeun sababaraha aturan. Mimiti, lembaga ieu moal diidinan gaduh langkung ti 50 pepelakan cannabis dina tahap karembangan iraha waé tinangtu. Henteu aya pepelakan atanapi produkna anu bakal dikirimkeun ti lembaga anu kacuali conto anu nuju dibawa ka laboratorium. Salaku tambahan, kuliah kedah milih agén anu ngajaga log kolong jalma anu asup kana fasilitas ganja. Syarat séjén kaasup:

  • Aksés ka daérah ngembang ganja bakal dibatesan. Kurikulum ngan bakal sayogi pikeun jalma anu ngalakukeun kursus ganja
  • Perusahaan pangangkut kedah dikontrak pikeun ngangkut produk ganja ti perguruan tinggi ka laboratorium.
  • Sagala produk ganja anu henteu tungtungna di laboratorium kedah dirusak dina 5 minggu saatos dipanén.
  • Agén dosen kedah aya di fasilitas ganja sepanjang waktos nalika aya murid. Hukum nyatakeun yén, "Henteu aya murid anu ilubiung dina kurikulum ganja anu diperyogikeun pikeun kéngingkeun sertipikat tiasa aya di fasilitas anu ngagaduhan lisénsi kecuali hiji agén fakultas anu jawab ogé sayogi sacara fisik."

Pamariksaan sareng cék Acak ku Pulisi

Tatanén sareng departemén pulisi nagara ngagaduhan hak ngalaksanakeun cek acak dina fasilitas éta. Cek acak bakal ngan dugi ka lokasi dimana fasilitas ganja anu aya.

 

Pusat Pengembangan Agén Pengembangan Agén

Ieu mangrupikeun dokuméntasi idéntitas anu bakal dikaluarkeun pikeun agén pusat budidaya anu tanggung jawab pikeun ngatur sareng mastikeun yén pusat-pusat ieu patuh hukum. Dokumén ieu bakal dikaluarkeun ku Dinas Pertanian.

Kumaha Meunang Kartu Identifikasi Agén Fakultas

Hiji jalmi kedah ngalebetkeun aplikasi sareng mayar biaya anu henteu tiasa dibayar supados dibéré kartu idéntifikasi agén fakultas. Kartu ogé kedah diperyogikeun nalika interval. Hiji jalma bakal terang naha kartuna parantos disatujuan atanapi ditolak dina 30 dinten saatos ngirimkeun lamaran na. Perlu dicatet yén sadaya dokumén anu relevan kedah dikintunkeun pikeun aplikasi anu bakal dijauhan.

Sakali aplikasi kasebut disatujuan, pelamar bakal kénging kartu idéntifikasi agén dina 15 dinten ti dinten disatujuan. Agénna bakal diperyogikeun pikeun tetep ngajaga kartu upami dipanjangkeun dina fasilitas anu kakonci. "Atanapi fasilitas anu anjeunna tiasa agén."

Inpormasi anu aya dina kartu idéntifikasi kalebet:

  • Ngaran kartu
  • Tanggal tanggal kartu dikaluarkeun
  • Tanggal kadaluarsa kartu
  • Nomer idéntifikasi alfanumeris. Nomer ieu bakal ngandung 10 angka kalayan sahenteuna 4 hurup sareng 4 nomer
  • Nu motret kartu
  • Nami kampus komunitas tempat damel padamel kartu

Naon anu hungkul lamun UU GOLONG?

Jurusan tatanén bakal gaduh hak pikeun ngabatosan kartu agén fakultas upami henteu patuh kana aturan anu diatur dina hukum cannabis. Lisénsi program ogé tiasa dicabut upami éta ngalanggar salah sahiji artikel dina hukum ieu. UU ogé nyatakeun yén, "Dewan wajib nyabutkeun otoritas pikeun nawiskeun sertipikat ti mana waé perguruan komunitas anu ngagaduhan lisénsina dicabut ku Dinas"

Laporan Perkembangan Operasi Program Pilot Ganja IL
Nurutkeun kana hukum Illionis, "Ku Désémber 31, 2025, Perwira Oversight Regulasi Illionis, dina koordinasi sareng Dewan, kedah ngaluarkeun laporan ka Gubernur sareng Majelis Umum". Sababaraha eusi laporan ieu bakal:
  • Insiden Kaamanan disaksian di sadaya fasilitas anu dilisensikeun. Aya ogé kedah cekap nyukcruk ngeunaan tindakan anu dilaksanakeun di lembaga dimana kacilakaan kacatet.
  • Statistik ngeunaan mahasiswa anu ngadaptarkeun program anu aya hubunganna sareng ganja. Statistik ieu kedah dumasar kana gender, etnis, sareng kampus komunitas.
  • Jumlah siswa anu parantos suksés ngabéréskeun program ganja di lembaga anu ngagaduhan lisénsi
  • Statistik ngeunaan panempatan padamelan kanggo siswa saatos réngsé program
kacindekan
Upami anjeun kabetot janten bagian tina Program Pilot Vokasional Visaasional Komunitas College di Illionis, anjeun kedah ngobrol sareng pengacara anu ngalaman anu ngabantosan anjeun ngartos syarat anu diperyogikeun salaku per hukum sareng pituduh anjeun ngaliwatan prosés aplikasi.
Pembaruan litigasi ganja Illionis

Pembaruan litigasi ganja Illionis

   Proses aplikasi lisénsi ganja Illionis parantos seueur hal tapi sampurna. Hasil dina seueur gugatan sareng seueur henteu puas umum. Kami mutuskeun pikeun ngapdét anjeun dina sagala hal anu lumangsung sareng prosés anu jero, naha éta parantos ngaluarkeun seuneu ...

Asuransi Ganja Sareng Industri Hemp

Asuransi Ganja Sareng Industri Hemp

Cakupan Asuransi Asuransi Ganja sareng Hemp mangrupikeun kabutuhan pikeun bisnis di unggal industri, anu aya hubunganana sareng ganja pastina sanés istiméwa. Tapi tangtosna, asuransi dina industri ganja hadir sareng corak sareng seueur komplikasi, sapertos ...

Thomas Howard

Thomas Howard

Pengacara ganja

Thomas Howard parantos lami-lami usahana dina bisnis sareng tiasa ngabantosan panunjuk arah ka cai anu langkung nguntungkeun.

Thomas Howard aya dina bal sareng parantos réngsé. Gampang tiasa damel, berkomunikasi kalayan leres, sareng kuring bakal nyarankeun anjeunna iraha waé.

R. Martindale

Nuturkeun Kami Dina Facebook

Pengacara Industri Ganja nyaéta Stumari situs dirancang pikeun bisnis konsultasi Tom Howard sareng prakték hukum di teguh hukum na Dasar Barangan.

Peryogi Pengacara Ganja Pikeun Usaha anjeun?

Pengacara bisnis ganja kami ogé boga usaha. Kami tiasa ngabantosan anjeun ngawangun bisnis anjeun atanapi ngabantosan ngajagaan tina peraturan anu beurat teuing.

pengacara industri ganja

316 SW Washington St, Suite 1A Peoria,
Il 61602, AS
Telepon Kami 309-740-4033 || e-Mail Us tom@collateralbase.com

pengacara industri ganja

150 S. Wacker Girang,
Suite 2400 Chicago IL, 60606, AS
Telepon Kami 312-741-1009 || e-Mail Us tom@collateralbase.com

pengacara industri ganja

316 SW Washington St, Suite 1A Peoria,
Il 61602, AS
Telepon Kami 309-740-4033 || e-Mail Us tom@collateralbase.com

pengacara industri ganja

150 S. Wacker Girang,
Suite 2400 Chicago IL, 60606, AS
Telepon Kami 312-741-1009 || e-Mail Us tom@collateralbase.com
Warta Industri Ganja

Warta Industri Ganja

Ngalanggan sareng kéngingkeun pangénggalna dina industri ganja. Ngawengku eusi éksklusif anu ngan ukur dibagi sareng palanggan.

Geus hasil ngalanggan!

bagikeun ieu