Berita ganja panganyarna
Pilih Page

Kumaha Buka Dispensasi Ganja di Illionis

kumaha muka dispensasi ganjaKumaha cara muka Dispensary Ganja?

Dibuka dispensasi ganja mangrupikeun impian ku loba didorong ku rurusuhan héjo dina ganja sabab beuki seueur nagara-nagara ngabawahkeun. Usaha ganja THC diperkirakeun tumuwuh tina sakitar 20 Milyun dina 2020 ka 80 Milyar ku taun 2030 janten langkung seueur nagara-nagara anu sah. Dinten, urang bakal difokuskeun muka dispensasi ganja di pasar Illionis muncul.

Taun 2019, Illionis janten kaayaan ka-11 pikeun ngalaksanakeun legal ganja ganja. Kitu ogé nagara éta munggaran ngahontal ieu ngaliwatan panerapan. Ayeuna aya 55 dispensarian ganja médis anu dilisensikeun di nagara éta, sabab cannabis médis parantos sah ti taun 2014.

Lisénsi Dispénsial Illionis

Illionis bakal ngaluarkeun dugi ka 75 lisénsi ritel ganja rekreasi énggal pikeun pelamar dugi ka Méi 2020 (ditunda dugi ka Séptémber), kalayan aplikasi anu sayogi ti Oktober 2019. Kalayan pangasilan anu dihasilkeun dispensaries ganja dina milyaran dolar sareng naékna, kamajuan ieu nampilkeun pisan kasempetan lumayan. Nanging, muka sareng ngajalankeun dispensary ganja mangrupikeun usaha bisnis anu nangtang.

  • Muka dispensasi merlukeun loba pertimbangan, patuh kana régulasi sareng jumlah modal anu signifikan. Upami anjeun gaduh naon éta diperyogikeun, di dieu mangrupikeun pituduh anu lengkep ngeunaan cara muka dispensasi di Illinois.

Illinois Dispensary Aplikasi Cannabis PDF

dispensasi-aplikasi-Illinois

1. Nyiapkeun Rencana Usaha

Naon patarosan pangpentingna rencana bisnis dispensari ganja anjeun bakal ngajawab?

Sakumaha seueur pikeun muka dispensasi ganja?

Anjeun peryogi rencana bisnis upami anjeun milari muka dispensasi ganja di Illionis. Aya sababaraha aspék anu kedah anjeun katutup ku rencana bisnis. Ieu dijelaskeun dina detil ieu di handap:

  • Pedaran Produk / Jasa - Ieu nunjukkeun kumaha anjeun merencanakeun ngajalankeun dispensasi ganja sareng aspék unik ngeunaan éta. Coba janten sakumaha spésip-gancang. Turunkeun detil tina galur kembang anjeun bakal dispénsasi sareng dimana anjeun bakal sumberana.
  • Panaliti Pasar - Bagian ieu kalebet metode anu anjeun anggo pikeun ngidentipikasi palanggan targét anjeun sareng kumaha data ieu bakal mangaruhan pamasaran, operasi sareng harga. Salawasna nganggo nomer beton (saé diverifikasi ku pihak katilu) tinimbang perkiraan.
  • Pesaing - Ngawengku rinci bisnis lain anu anjeun bakal bersaing, langsung sacara langsung atanapi henteu langsung. Naon kakuatan sareng kalemahan aranjeunna, sareng kumaha anjeun badé ngabédakeun bisnis anjeun.
  • Tim Kapamingpinan - Bagian ieu kalebet ringkesan kualifikasi sareng tim manajemén anjeun. Anjeun tiasa ngalebetkeun pangalaman pangembangan bisnis di séktor anu séjén, kaahlian kapamingpinan atanapi palayanan pelanggan.
  • Keuangan - Bagian ieu tiasa langkung pikasieuneun Éta kalebet ngarumuskeun anggaran anu jelas sareng singket. Anjeun kedah kalebet jangkaan kaunggulan jangka panjang (sebutkeun 5 taun) anu kalebet biaya operasional, kauntungan net sareng pendapatan taunan unjukan.

Ramalan pendapatan dilakukeun ku perkiraan sabaraha produk anjeun pikir anjeun bakal ngajual biaya produksi, harga ritel sareng biaya pelengkap (payroll, rent, transport, jsb). Anjeun ogé ngalebetkeun analisis break-even, kalayan perkiraan timeline dugi profitability.

  • Syarat-syarat khusus di Illinois - Anjeun tiasa ngalebetkeun rinci ngeunaan sistem kaamanan, transportasi produk aman, pelacakan produk, rencana pamiceunan sareng sarat kaayaan sanés. Catet yén ieu tiasa ngalebetkeun kana aplikasi anjeun.
  • Proposal Investor - Masipkeun kumaha anjeun bakal nanggung nilai saham anjeun upami anjeun nampilkeun rencana ka investor. Taroskeun sareng CPA pikeun mastikeun anjeun patuh kana peraturan nagara sareng féderal.
2. Kéngingkeun lisénsi ritel ganja

Kéngingkeun lisénsi cannabis ritel di Illionis, atanapi kaayaan anu sanés tiasa hésé pisan sareng mahal. Departemen Illinois Perda Kauangan dan Profesional (DFPR) ditugaskeun lisénsi ganja di Illinois. Aya sarat anu ketat pikeun nu gaduh calon dispensasi.

Ngalamar parantos ngalaman pamariksaan latar tukang, ngabebaskeun pulangan pajak pinuh salami sababaraha taun ka tukang sareng ngungkabkeun bangkrut kapungkur atanapi kaleungitan hutang pelajar, alimony atanapi dukungan anak. Anjeun kedah ngirim aplikasi lisénsi organisasi désainer pamakean sawawa anu nganggo kondisional sareng anu sanés $ 5,000 pangmayaran anu mayar. Sakali anjeun nampi ijin, aya waragad idin $ 30,000 kanggo 12 sasih payun.

Pembaruan idin taunan taunan $ 30,000. Anjeun ogé diperyogikeun ngabuktikeun $ 50,000 dina escrow sareng nunjukkeun kapitalisasi anu nyukupan. Catet yén aya biaya tambahan sanés anu aya hubunganana sareng dispensasi ganja.

Ieu kalebet biaya pembaharuan pendaptaran dispensasi $ 25,000 sareng $ 50 (unggal) pembaharuan agén dispensing, ngagantian kartu idéntifikasi sareng biaya ngagantian pendaptaran. Lisénsi dispensasi Illinois ganja dumasar kana sistem 250-titik. Ieu sababaraha cara anu titik anu nyetak:

  • Kaamanan sareng nyimpen
  • Rencana bisnis, finansial, rencana lanté sareng rencana operasi
  • Cocog tina rencana latihan sumber daya manusa
  • Pengetahuan / pangalaman anu aya hubunganana
  • Rencana kabébasan
  • Pakasaban sareng Buruh

Perhatikeun yén anjeun bakal nyéépkeun sumber-sumber anu ageung pikeun patuh pangaturan, sareng anjeun kedah ngarencanakeun payun ieu.

Hoyong Buka Dispensari

3. Milarian Lokasi anu Cocog pikeun Dispensary Anjeun

The 75 lisénsi ritel cannabis rekreasi anu dikaluarkeun di Illionis parantos kabagi di antara 17 daérah Biro Statistik Buruh (BLS) di nagara éta. Ieu parantos dilakukeun pikeun mastikeun panyebaran geografis idéal dispensarian ganja. Naon ieu hartosna yén dispensasi anjeun kedah ayana dina daérah BLS anu terperinci dina aplikasi lisénsi anjeun.

Sakali lisénsi anjeun parantos disatujuan, anjeun ngan ukur ngagaduhan 6 bulan (180 dinten) pikeun milih lokasi fisik pikeun storefront dispensary ganja. Lokasina kedah nyayogikeun syarat anu pasti. Aranjeunna rinci dina ieu:

  • Kudu cocog pikeun diakses ku masarakat
  • Kedah ngagaduhan perenah anu mempermudah dispensasi aman ganja
  • Kudu ukuran dina ukuran, pencahayaan, alokasi listrik, penanganan produk sareng panyimpen
  • Kedah gaduh parkir nyukupan sareng diakses cacad sareng jalan kaluar.
  • Teu kedah aya dina jarak 1,000 kaki sanés dispensasi ganja, sakola, zona padumukan atanapi tempat ibadah.

Dibenerkeun sarat ieu, ngamekarkeun dispensasi keluhan tiasa hargana mana waé ti $ 300,000 dugi ka 1 yuta gumantung kana ukuran, perenah sareng pajeulitna. Éta ogé penting pikeun mastikeun yén boga harta dimana dispensasi anjeun bakal lokasina saé kalayan usaha bisnis. Sababaraha pamilik properti tiasa henteu ngadukung usaha anu aya nimbulkeun ganja kusabab ilegal, féderal atanapi kawajiban tina penegak hukum.

4. Kéngingkeun Produk Anjeun

Nurutkeun kana hukum Illinois, dispensasi ganja diwajibkeun pikeun nyayogikeun rupa-rupa produk tina béda pertanian ganja anu béda. Persediaan anu aya pikeun dijual dina dispénsér anjeun tina hiji pamupuk tunggal henteu kedah ngaleuwihan 40% tina total inventaris anjeun. Ieu mastikeun yén palanggan anjeun ngagaduhan rupa-rupa anu nyukupan. Éta ogé ngirangan petani tina éksklusif stocking produkna saatos ngadegkeun dispensaries.

Sababaraha nagara bagian anu meryogikeun yén dispensasi tumbuh ganja. Kabeneran, ieu teu masalah pikeun Illionis. Nanging, anjeun tiasa nyetél panon anjeun dina ngadamel fasilitas penanaman nalika dispensasi anjeun naék. Éta hadé latihan pikeun nangkep ganja anjeun dina sababaraha bentuk. Pelanggan béda bakal resep produk anu béda sapertos edibles, concentrates, dabs atanapi minyak.

5. Pasar Dispensary ganja anjeun

Pasar meryogikeun nangtukeun naon anu netepkeun bisnis anjeun sareng kumaha anjeun ngajantenkeun ieu dipikanyaho kana basa konsumen. Nanging, pamasaran dispensasi ganja ngagaduhan nuansa-énggal anu kedah anjeun wawuh. Di Illionis, anjeun moal tiasa kalibet dina pamasaran anu nyasabkeun atanapi palsu, promosikeun kaleuleuwihan ganja, kalebet gambar daun atanapi pucukna atanapi nunjukkeun konsumsi produk anu leres.

Anjeun ogé teu kedah ngadamel klaim ubar atanapi terapi ngeunaan produk anjeun atanapi nganggo gambar anu tiasa pikaresepeun kana budak leutik (kartun, sato atanapi mainan). Ogé, anjeun moal tiasa ngiklan dispensasi anjeun dina radio, televisi atanapi kendaraan umum. Platform pamasaran pangsaéna pikeun dispensarian ganja di antarana situs wéb, média sosial, aplikasi sélulér (Peta Leafly and Weed), majalah sareng program kasatiaan / rujukan.

Syarat pikeun mésér ganja légal di Illinois di Dispensary a

Taun 2013, nagara Illionis damel ganja diaksés ka pasien anu peryogi pikeun sagala rupa kaayaan médis. Nagara ngaluncurkeun program pilot sareng namina éta éta Paké Welasna Cannabis Médis. Pendaptaran pasien ditulis sareng pendaptaran anu mumpuni ogé para juru jaga anu ditunjuk bakal dijagaan tina panyenjuhan sareng ditéwak. 

Ayeuna ayeuna 2019 sareng nagara ngadamel ganja bahkan langkung diaksés. Rilisasi hukum anu bakal ngajantenkeun masarakat kanggo mésér, ngangkut sareng ngical ganja rekreasi anu parantos diatur. RUU éta, anu mangrupikeun amandemen panerapan saméméhna ngeunaan ganja bakal ngatur ganja dina busana anu sami sareng alkohol sareng ngawenangkeun panggunaan kanggo jalmi umur 21 umur. 

nu Peraturan Ganja & Undang-Undang Pajak netepkeun jinis klien dispensary ganja bakal diidinan didatangan. Warga Illionis bakal tiasa mésér ganja pikeun tujuan rekreasi tapi ku ieu ditetepkeun;

  • 1. Tampilkeun buktina umur sateuacan ngagaleuh.
  • 2. Ngajual, mindahkeun, atanapi ngadistribusikaeun ganja pikeun budak leutik wajib tetep ngalanggar hukuman.
  • 3. Nyupir handapeun pangaruh ganja kudu tetep haram.
  • 4. Penjualan ganja kudu dilakukeun ku cara anu sah ku warga pajeg pajak.
  • 5. Ganja kedah diuji sareng dicocogkeun kalayan pantes pikeun kapentingan pangguna.
  • 6. Pembeli bakal kéngingkeun ku sadaya inpormasi anu disayogikeun ngeunaan naon waé épék négatip tina pamakean ganja anu disokong ku panalungtikan dumasar-buktina.

Prospék usaha ngembangkeun

Kalayan undang-undang énggal disetél bakal épék-énggal pas janten masalah waktos sateuacan industri ganja berkembang kana industri multi-milyar. Warga tiasa ngamangpaatkeun sagala rupa lisénsi anu disetel pikeun dikaluarkeun pikeun padumukan sareng pamilik dispensasi. Ngalangkungan ku aturan dina énggal énggal éta mangrupikeun prospek anu saé pisan yén Illionis enggal tiasa janten perumahan ganja sareng teu aya anu nyarioskeun kasempetan anu anyar anu tiasa ditangkep dina prosés éta.

 

Béda jinis lisénsi dispensary di Illionis

Aya tilu jinis lisénsi dina kategori dispenser anu ngahartikeun cara jalma bisnis tiasa nyayogikeun ganja di nagara bagian éta. Tiluanana kaasup;

  • 1. Lisensi Awal Déwasa Nganggo Lisensi Organisasi Dispensing.
  • 2. Lisensi Organisasi Dispensing Organisasi Sarat Kondisi.
  • 3. Lisensi Organisasi Dispensing Organisasi Déwasa anu biasana disebut lisénsi dispensasi.

Pitunjuk pikeun Lisensi Awal Déwasa Nganggo Lisensi Organisasi Dispensing.

Ieu mangrupikeun lisénsi pikeun dispenser ganja anu disahkeun anu dikaluarkeun dina Pamakéan Program Pangatur Ganja Médis. Pikeun ngadaptar pelamar lisénsi diperyogikeun mayar biaya aplikasi $ 30,000 (henteu tiasa dibales deui). Anjeun ogé bakal diperyogikeun kanggo biaya anu teu tiasa dibalikeun kanggo pamekaran bisnis ganja anu ogé henteu tiasa dibalikeun deui. Fee bakal ditagihkeun dina 3% tina penjualan dispensary dugi ka bulan Juli 2018 dugi ka Juli 2019 atanapi biaya anu disetél $ 100,000 upami persentase pembayaran ngaleuwihan jumlah ieu. Yo ogé kedah nunjukkeun idéntifikasi pikeun Rencana Inklusi Ekuitas Sosial.

 

Pitunjuk pikeun Lisensi Organisasi Dispensing Organisasi Lisensi

Lisénsi ieu dilélér nganggo sistem merit dimana pelamar pangkat luhur dikaluarkeun nganggo lisénsi. Penting pikeun dicatet yén lisénsi henteu ngijinkeun dijual atanapi mésér ganja atanapi produk anu infused ku ganja. Jalma anu nampi lisénsi éta bakal ngagaduhan periode 180 dinten ti tanggal persetujuan pikeun ngaidentipikasi lokasi dimana aranjeunna badé nyetél shopfront.The lisénsi ieu diwanohkeun pikeun ngirangan biaya anu éntri anyar kedah mayar ngiringan industri sareng ngabogaan fee aplikasi anu henteu tiasa dicandak deui $ 5,000. Panyekel lisénsi kedah nyayogikeun lisénsi satiap taunan dina biaya $ 60,000. Dening Méi 2020 nagara ngaharepkeun ngaluarkeun 75 lisénsi sapertos kitu.

Pitunjuk pikeun Lisensi Organisasi Dispensing Organisasi Déwasa

Ieu mangrupikeun lisénsi anu ngagaduhan sadayana kabetot pihak. Lisénsi ieu bakal ngijinan usaha anu kagem mésér ganja ti pembesar karajinan, pusat penanaman, organisasi pangolahan atanapi dispensarian sanés. Kalayan dispensasi lisénsi nanaon ieu ngagaduhan lampu héjo pikeun ngajual ganja sareng produk anu infused, paraphernalia, sikina pikeun pembekal atanapi pembeli sanésna. Ieu ogé bakal angkat payun pikeun ngajual pasien anu ngagunakeun ganja pikeun ngubaran kaayaan médis.

Pikeun nerapkeun lisénsi sasarengan individu kedah ngagaduhan bagian sareng biaya aplikasi anu henteu tiasa mayar deui $ 30,000. Sakali lisénsi dilélér, dispensasi parantos kéngingkeun pembaharuan saatos sataun sareng ieu bakal nyéépkeun $ 60,000. Lisénsi sapertos parantos parantos dikaluarkeun di seluruh nagara sareng Dinas ngarep-arep masihan 110 langkung lisensi ku 21 2021. Desember XNUMX.

Rencangan bisnis anjeun kedah kéngingkeun lisénsi Dispensari

Aya kritéria ketat pikeun dipertimbangkeun nalika anjeun nyiapkeun aplikasina salaku dispenser ganja. Upami anjeun milari nerapkeun lisénsi maka anjeun bakal kedah miluan bisnis ieu;

  • 1. Citakan tina rencana kauangan anjeun
  • 2. Citakan tina rencana pamasaran anjeun
  • 3. Citakan tina catetan sabar
  • 4. Citakan tina rencana kaamanan
  • 5. Citakan cocogna fasilitas anu diusulkeun
  • 6. Citakan rencana pawai
  • 7. Citakan tina rencana anu tiasa ngadidik pasien
  • 8. Citakan tina kontrol inventori
  • 9. Citakan rencana operasi

Ganja pikeun tujuan rekreasi

Nalika JB Pritzker meunang korsi gubernur pikeun nagara Illionis di 2018, anggota parlemén langsung nyaluyukeun fokusna pikeun ngusahakeun nyepetkeun paluangan ganja rekreasi. Nyandak ganja dina daptar zat anu dilarang sareng nyandak aréa mainstream éta salah sahiji kampanye ngajantenkeun yén incumbén dilakukeun dina dinten kampanye na.

Sanaos hukum anyar ayeuna bakal diadopsi moal mangaruhan program pilot ganja ku cara naon waé. Undang-undang ieu utamina museurkeun kanaékan jumlah dispensarian antisipasi boom dina usaha ganja sanajan dina cara anu lambat sareng dikawasa. Éntri pelamar bakal terus nampi pangobatan pilihan kusabab Dinas milarian langkung seueur cara nerapkeun peraturan énggal dina ukuran anu sami di sadaya distrik. Kalayan sagala syarat anu anjeun peryogikeun pikeun aplikasi anu suksés, jalma-jalma anu hoyong luncat kana industri ieu peryogi kombinasi nasib sareng tim panyokong anu saé. Hal anu robih dina kaayaan Illionis sareng peminat budaya ganja tiasa ngaharepkeun kéngingkeun anu saéangan, produk, ganja paraphernalia.

kacindekan

Kalayan motivasi anu leres sareng aksés ka sumber anu diperyogikeun, pituduh ieu tiasa mantuan anjeun suksés ngamimitian dispensasi ganja di Illinois. Penting pikeun dicatet yén prosés ieu butuh waktu sanajan anjeun ngagaduhan sumber. Dibikeun léngkah-léngkah lisénsi, milarian lokasi anu cocog sareng ngembangkeun toko jalanan anjeun pikeun nyumponan syarat nagara, langkung lami peryogi sataun. Industri ganja beurat diatur sareng kéngingkeun bantosan ti industri, sareng para ahli bisnis tiasa disarankeun.

Hoyong Buka Dispensari

Naha Perusahaan Ganja anjeun Peryogi Saran Umum Jaba

Naha Perusahaan Ganja anjeun Peryogi Saran Umum Jaba

Pasar ganja hukum anu leres mangrupikeun wéb anu kompleks undang-undang sareng peraturan. UU hukum ieu tiasa siga ayeuna dina sababaraha nagara, sapertos Pennsylvania sareng Florida, ngagaduhan masalah ngalaksanakeun skéma lisénsi sorangan. Panginten éta henteu heran sabagian ...

Proform Cannabis pikeun Dispensaries sareng Tumuwuh

Proform Cannabis pikeun Dispensaries sareng Tumuwuh

Proform Ganja pikeun Dispensari jeung Tumuwuh profési cannabis pikeun dispensaries sareng tumbuh penting pisan pikeun rencana bisnis ganja anjeun. Aya sababaraha témplat proforma anu aya online tapi naon proforma ganja na kumaha anjeun tiasa ngadamel asumsi akurat ...

Thomas Howard

Thomas Howard

Pengacara ganja

Thomas Howard parantos lami-lami usahana dina bisnis sareng tiasa ngabantosan panunjuk arah ka cai anu langkung nguntungkeun.

Nuturkeun Kami Dina Facebook

Pembaruan litigasi ganja Illionis

Pembaruan litigasi ganja Illionis

   Proses aplikasi lisénsi ganja Illionis parantos seueur hal tapi sampurna. Hasil dina seueur gugatan sareng seueur henteu puas umum. Kami mutuskeun pikeun ngapdét anjeun dina sagala hal anu lumangsung sareng prosés anu jero, naha éta parantos ngaluarkeun seuneu ...

Asuransi Ganja Sareng Industri Hemp

Asuransi Ganja Sareng Industri Hemp

Cakupan Asuransi Asuransi Ganja sareng Hemp mangrupikeun kabutuhan pikeun bisnis di unggal industri, anu aya hubunganana sareng ganja pastina sanés istiméwa. Tapi tangtosna, asuransi dina industri ganja hadir sareng corak sareng seueur komplikasi, sapertos ...

Tiasa Anjeun Tumuh ganja di Michigan

Tiasa Anjeun Tumuh ganja di Michigan

   "Naha kuring tiasa ngagedéan Ganja?" mangrupikeun patarosan anu populer pisan di nagara mana waé Amérika Serikat, Michigan pastina henteu aya anu istiméwa. Sateuacan anjeun ngamimitian bumi di Bumi, pastikeun anjeun terang jawabanana. Tetep patuh sareng hukum nagara anjeun, atanapi upami anjeun tiasa résiko kriminal ...

Kumaha kéngingkeun Lisensi Pengembang Ganja Komérsial di Michigan

Kumaha kéngingkeun Lisensi Pengembang Ganja Komérsial di Michigan

Kumaha Kéngingkeun Lisénsi Ganja Anjeun di lisénsi Ganja Michigan di unggal nagara Amérika Serikat condong janten kaayaan anu rumit, nagara bagian Michigan henteu terkecuali. Tapi ku industri anu berkembang gancang tina industri ganja médis sareng rekreasi di ieu ...

Peryogi Pengacara Ganja Pikeun Usaha anjeun?

Pengacara bisnis ganja kami ogé boga usaha. Kami tiasa ngabantosan anjeun ngawangun bisnis anjeun atanapi ngabantosan ngajagaan tina peraturan anu beurat teuing.


316 SW Washington Street, Suite 1A
Peoria, Illionis 61602

Telepon: (309) 740-4033 || surélék:  tom@collateralbase.com


150 S. Wacker Girang, Suite 2400,
Chicago IL, 60606 AS

telepon: 312-741-1009 || surélék:  tom@collateralbase.com


316 SW Washington Street, Suite 1A
Peoria, Illionis 61602

Telepon: (309) 740-4033 || surélék:  tom@collateralbase.com


150 S. Wacker Girang, Suite 2400,
Chicago IL, 60606 AS

telepon: 312-741-1009 || surélék:  tom@collateralbase.com

pengacara industri ganja

316 SW Washington St, Peoria,
Il 61602, AS
Telepon Kami (309) 740-4033 || e-Mail Us tom@collateralbase.com
Warta Industri Ganja

Warta Industri Ganja

Ngalanggan sareng kéngingkeun pangénggalna dina industri ganja. Ngawengku eusi éksklusif anu ngan ukur dibagi sareng palanggan.

Geus hasil ngalanggan!

bagikeun ieu