Berita ganja panganyarna
Pilih Page
Status kiwari
Henteu Tepang
harga
USD500
perlu Mimitian
or

Kumaha Banding Panolakan Lisensi Ganja Anjeun di Illionis

Ku Tom "Pengacara Industri Ganja" Howard

Dina akhir kursus ieu, anjeun bakal:

  • gaduh keluhan draf 4-count.
  • Anjeun bakal terang dimana file na,
  • iraha éta kedah didaptarkeun.
  • Naon anu tiasa kajadian nalika anjeun ngalakukeun,
  • komo kumaha milari pengacara lokal pikeun ngabantosan anjeun.
  • Kami ogé bakal ngabahas biaya anu aya hubunganana sareng anu anjeun nyanghareupan.

Tambih Deui Anjeun bakal kéngingkeun formulir kanggo a Pesenan Nyegah Sementara (TRO) sarta hiji gerak darurat pikeun TRO. Ngeureunkeun lotre - atanapi cobian.

Akhirna, dua sabab musabab milarian artos anu anjeun nanem modal dina industri ganja anu rusak ku KPMG leres nyetak aplikasi anjeun - upami éta kanyataanna naon anu kajantenan anjeun.

Kami ogé ngabahas naon anu tiasa anjeun laksanakeun salian ti ngajukeun gugatan - Ngarobih CRTA & Ngamutahirkeun Aplikasi Anjeun.

Hadir sareng kiridit panahan $ 2,000 pikeun klien anu hoyong maju mayungan hak-hakna.

Status kiwari

harga

USD $2500 $ 500 *

  • Ngan 1st 10 pikeun Enroll kéngingkeun Diskon.

perlu Mimitian

Janten Aplikasi anjeun Henteu "Sempurna"

Ngan ukur 21 tim kapilih janten anu gaduh Illionis di masa depan.

Tim anjeun henteu aya dina daptar, sapertos anu sanésna 97% tina pelamar.

Anjeun ngarasa gypped tur salah.

Upami anjeun veteran ekuitas sosial, urang tiasa ngabantosan anjeun.
Upami anjeun ngalamar ekuitas sosial biasa, urang ogé tiasa ngabantosan anjeun.

Ékuitas Sosial Nyalira Henteu cekap

Strategi anjeun bakal robih gumantung kana upami anjeun ngalamar Samaun sosial, atanapi ngan ukur biasa.

Jalan pikeun pelamar ekuitas sosial biasa langkung mahal, tapi henteu kunanaon sabab kami ogé nyayogikeun langkung ti ngan ukur keluhan, kami nyayogikeun sababaraha amandemen législatif anu muka éta

Naon Anjeun Kéngingkeun Tina Kursus ieu

Dina akhir kursus ieu, anjeun bakal ngagaduhan keluhan draf 4-count. Anjeun bakal terang dimana file na, nalika éta kedah diarsipkeun. Naon anu tiasa kajantenan nalika anjeun ngalakukeun, komo kumaha milari pengacara lokal pikeun ngabantosan anjeun. Kami ogé bakal ngabahas biaya anu aya hubunganana sareng anu anjeun nyanghareupan.

Langkung ti éta, anjeun bakal ngagaduhan Pesen Watesan Sementara Sementara (TRO) sareng gerakan darurat pikeun TRO.

TRO tiasa ngeureunkeun lotre, atanapi lisénsi pangajén nagara - dugi ka Ulasan Administrasi ngeunaan skor pelamar anjeun. 

Kami ogé ngabahas naon anu tiasa anjeun laksanakeun salian ti ngajukeun gugatan hukum. Kami ngaliwat prosés pamundut FOIA sahingga anjeun tiasa kéngingkeun skor anjeun & mimitian ningkatkeun pikeun babak dua.

Tapi antosan, Babak 2 peryogi parobihan pikeun ngahontal tujuan Ékuitas Sosial CRTA.

Kami kedah nampi jumlah lisensi babak salajengna pikeun dilélérkeun tina 10 - anu nyababkeun logjam HANYA 21 tina langkung ti 700 tim.

Upami urang ngarobih CRTA, atanapi aturanana, maka urang tiasa muka panto pikeun langkung ekuitas sosial dina Babak 2.

Mungkin waktos salajengna 55 tim atanapi langkung tiasa milampah jauh sareng salah sahiji lisénsi dispensasi ganja anu penting di Illionis.

Anjeun bakal nampi TRO sareng draf aduan, FOIA nyuhungkeun jalan satapak, sareng basa amandemen, saatos anjeun kursus sareng ngartos parahu anjeun sareng dimana anjeun bakal nyandak anjeun salajengna.

  • TRO Wangun
  • Draf Keluhan
  • Ngartos Biaya Tina Gugatan hukum
  • Paménta FOIA pikeun Skor Anjeun
  • Amandemen Bahasa pikeun Ngalereskeun Babak 2

Pangsaéna tina Untung, Senang Ngabantosan

Akhirna, litigasi sok teu bisa diprediksi - anjeun tiasa meunang, anjeun tiasa éléh - tapi ku cara naon waé éta bakal butuh waktos sareng lumayan mahal.

Anjeun bakal kéngingkeun kanyataan anu leres ngeunaan kumaha carana ngalakukeun sababaraha hal ngeunaan panolakan aplikasi anjeun pikeun dispenser kannas di Illionis.

Naha Anjeun Dupi Meunangkeun Investasi Anjeun Deui Ti KPMG?

Upami anjeun nyéépkeun seueur artos sareng KPMG nyetak keluhan anjeun salah, terang naon anu nyababkeun tindakan anjeun ngalawan aranjeunna dina jumlah 3 sareng 4 tina keluhan éta. 

Kéngingkeun Pitulung nganggo Banding Aplikasi anjeun

Kéngingkeun Pitulung nganggo Banding Aplikasi anjeun