Berita ganja panganyarna
Pilih Page

The MORE Act - Ganja Kasempetan, Reinvestment, sareng UU Pengeluaran

LÉSANG LEUANG

Langkung KuatNaon UU LAIN?

LÉSANG LEUANG bakal dipilih ku DPR RI ieu September. Éta bakal nandaan pertama kalina ti saprak dilumangsungkeun UU Bahan Terkendali taun 1970, anu nempatkeun ganja dina katégori anu sami sareng heroin, yén rohangan Kongrés parantos milih pikeun ngaleungitkeun ganja tina Klasifikasi bahan dikontrol ku Jadwal I.

Pikeun ngadékriminalisasi sareng ngajadwalkeun ganja, pikeun nyayogikeun panéangan modal pikeun jalma-jalma anu tangtu kapangaruhan ku Perang Narkoba, pikeun nyayogikeun panyakit pelanggaran ganja anu tangtu, sareng pikeun kaperluan sanés.

 

Naon Anu Balukar Balukar Langkung Ngeunaan?

 Upami UU LEUWIH langkung efektif, urang bakal ngagaduhan skénario anu hukumna bakal ngajagi masarakat ku pelanggaran ganja tingkat rendah. Catetan kriminalna bakal diberesihan sareng kasusna bakal dikirim pikeun yurisdiksi anu sanés.

RUU ieu dikonsolidasi pikeun ngadékriminalisasi sareng ngajadwalkeun ganja dina sababaraha bentuk anu sateuacanna dumasar kana Perang Narkoba. Pelanggaran ganja tangtu bakal dikirim pikeun dibébaskeun sareng tujuan sanés tagihanana bakal mangaruhan kana sistim yurisdiksi umum.

Salaku bagian tina kalakuan piceun tina jadwal bahan dikawasa, ganja sareng tetrahydrocannabinols moal aya deui bagian tina bahan anu dikontrol. Lengser tina jadwal anu bakal lumangsung henteu langkung lami ti 180 dinten saatos dinten damel ku akta ieu.

Naon Targétna MORE Act?

  • Dékriminalisasi ganja di tingkat féderal ku ngaluarkeun zatna tina UU Zat Dikendali
  • Ngaleungitkeun marihuana sareng tetrahydrocannabinols tina jadwal zat dikontrol
  • Meryogikeun pengadilan féderal pikeun ngusirkeun panyabutan ganja sareng kayakinan pikeun anu masih ditahan atanapi di handapeun pengawasan pengadilan pikeun pelanggaran ganja.
  • Peryogi Biro Statistik Tenaga Kerja rutin nyebarkeun data demografi ngeunaan pamilik sareng karyawan bisnis ganja, 
  • Ngadegkeun dana amanah pikeun ngadukung program sareng jasa pikeun perorangan sareng bisnis di komunitas anu kapangaruhan ku perang narkoba, 
  • Nugaskeun pajak 5% pikeun produk ganja sareng ngabutuhkeun pendapatan pikeun disimpen kana dana amanah, 
  • Nyayogikeun pinjaman sareng jasa Administrasi Usaha Leutik pikeun entitas anu mangrupikeun usaha sah atanapi panyayogi jasa anu patali sareng ganja, 
  • Ngalarang panolakan manpaat umum féderal ka jalma dumasar kana kalakuan atanapi kapercayaan anu patali sareng ganja. 
  • Ngalarang panolakan tina kauntungan sareng perlindungan dina hukum imigrasi dumasar kana kajadian anu aya hubungannana sareng ganja 
  • Ngadegkeun prosés pikeun ngusir kapercayaan sareng ngalaksanakeun dédéngéan hukuman anu aya hubunganana sareng pelanggaran ganja féderal

Kumaha kalakuan LEUWIH bakal mangaruhan Usaha Ganja

Act MORE bakal ngijinkeun palaksanaan salajengna pikeun milih kategori anu mangrupikeun bagian tina bisnis ganja. Biro Statistik Buruh bakal nyusun, ngajaga, sareng ngadamel data publik ngeunaan demografi anu aya hubunganana sareng jalma-jalma anu ngagaduhan usahana dina industri ganja. Dina waktos anu sami, Biro bakal kalebet individu anu padamelan dina industri ganja.

Data demografi sadayana bakal kalebet:

  • umur
  • Sertifikasi sareng lisénsi
  • Status cacad
  • Kulawarga sareng status kakawinan
  • Katerangan
  • balapan
  • Daptar sakola
  • Status Samaun
  • Pendapat atikan
  • awewe atawa lalaki

Ku ngumpulkeun data anu disebatkeun, badan législatif resmi bakal tiasa terang bagéan mana dina Undang-Undang anu ngagaduhan pangaruh anu pangsaéna dina bisnis ganja. Nyayogikeun data sapertos kitu bakal mutuskeun kumaha sareng dimana peraturan resmi tiasa diterapkeun.

Kumaha UU Bakal Ngeureunkeun Perang Perang Narkoba?

War on Drugs mangrupikeun kampanye nasional anu dipimpin ku pamaréntah federal federal AS. Éta kalebet larangan larangan sareng campur tangan militer anu badé ngirangan kagiatan haram anu janten bagian tina perdagangan narkoba di Amérika Serikat. Richard Nixon, tilas présidén, ngumumkeun istilah taun 1971 sareng nyatakeun sakumpulan kawijakan narkoba anu dilakukeun pikeun ngirangan produksi, nyebarkeun, sareng konsumsi narkoba.

Salaku bagian tina UU LEUWANG énggal. individu anu dipangaruhan ku Perang Perang Narkoba bakal disayogikeun dana pikeun ngatur jasa pangobatan panggunaan zat. Program Grant Reinvestment Komunitas resmi bakal nyayogikeun éntitas anu layak sareng dana anu diperyogikeun. Dina istilah 'pangobatan panggunaan narkoba', kami ngakuan régimen anu dumasar kana buktina, sacara langsung diarahkeun sareng rencanana anu ngabantosan pasién anu ngagaduhan gangguan narkoba. Remisi sareng pamulihan bakal kalebet évaluasi lengkep, pangamatan, sareng pangawasan médis.

Istilah 'badan layak' hartosna organisasi nirlaba anu mangrupikeun wawakil komunitas atanapi bagean penting tina komunitas dimana jasa-jasa éta sayogi pikeun individu anu kapangaruhan ku Perang Narkoba. Dina bagian 5 tina MORE Act of 2019, urang tiasa mendakan istilah-istilah anu ngatur hak-hak jalma anu ngagunakeun jasa pangobatan.

The MORE Act Téks & PDF

BILLS-116hr3884ih.pdf

Hoyong asup kana Ganja

Kumaha Bakal Hukum Langkung Ngaganggu Kahirupan Urang?

Dina kaseueuran kaayaan, Perang Narkoba dumasarkeun kana kriminalisasi narkoba. Nanging, ku UU LEUWIH anyar, kaayaan na mah béda. Kami ngagaduhan langkung ti hiji hak pikeun ngaku yén peraturan resmi bakal ngarobah cara urang ningali produk ganja sareng ganja. 

Perang narkoba mangrupikeun bagian tina sajarah Amérika sareng éta ngagaduhan seueur akibat di masarakat urang. Ayeuna, urang ngagaduhan UU LEUWIH anu lengkep tiasa ngarobih pendapat sareng kabiasaan urang nalika ngahasilkeun sareng panggunaan zat psikoaktif.

Salaku bagian tina UU LEUWIH, tiasa dimeunangkeun deui hak-hak seueur jalma anu ngagaduhan catetan kriminal ngeunaan panggunaan narkoba sareng distribusi. 

Ditinggalkeun pikeun ningali sabaraha jalma bakal kéngingkeun opini anu béda ti pengadilan nalika ngeunaan pelanggaran ganja tingkat rendah. Upami ieu kajantenan, seueur jalma bakal kéngingkeun kabébasan sareng mupus catetan kriminal salaku bagian tina palaksanaan MORE Act anu énggal.

Langkung Kuat

Program Grant Lisensi Sarua

UU LEUWIH nunjuk Administrasi Usaha Leutik pikeun netepkeun sareng ngalaksanakeun "Program Pemberian Lisensi yang Setara", pikeun ngembangkeun sareng ngalaksanakeun program perizinan ganja anu adil anu ngirangan halangan pikeun lisénsi ganja sareng padamelan pikeun jalma-jalma anu paling kapangaruhan ku Perang Narkoba, kalebet:

  • A waiver tina biaya aplikasi pikeun jalma anu ngagaduhan panghasilan sahandapeun 250 persén Tingkat Kamiskinan Federal sahenteuna 5 tina 10 taun ka pengker anu mimiti ngalamar.
  • Larangan dina panolakan lisénsi ganja dumasar kana dmana pikeun pelanggaran ganja anu kajantenan sateuacan dilegakeun Nagara kana ganja atanapi tanggal diberlakukeun ieu Undang-Undang, upami pantes.
  • Larangan dina larangan dmana pidana pikeun perizinan kecuali ngeunaan dmana anu aya hubunganana sareng gaduh usaha.
  • Larangan pikeun anu ngagaduhan lisénsi ganja kalibet dina uji coba ubar ganja anu teu disangka-sangka pikeun pagawé prospektif atanapi anu ayeuna, kecuali ngeunaan tés ubar pikeun posisi sénsitip kaamanan, sakumaha didefinisikeun dina UU Pengujian Transportasi Omnibus 1991.
  • Ngadegkeun dewan perizinan ganja anu ngagambarkeun komposisi ras, étnis, ékonomi, sareng jenis kelamin ti Nagara atanapi lokalitas, pikeun dijantenkeun badan pangawasan program perizinan anu sami.

Gariswanci Tina AKU LEUWIH

  • Tanggal 23 Juli, 2019 tagihanana dienalkeun.
  • Disatujuan dina Komite yudikatif dina bulan Nopémber, 20, 2019 kalayan sora 24/10 
  • Panitia Usaha Leutik ngumumkeun pengabaian pikeun tagihanana dina 5 Januari 2020. 
  • Tanggal 15 Januari, sidang législatif di Komite Energi sareng Dagang diayakeun. 
  • Tanggal 28 Agustus, éta dilaporkeun yén DPR nyiapkeun sora anu lengkep dina MORE Act dina bulan Séptember.

Koalisi Kaadilan Marijuana Gawe Kana Langkung Akte

Koalisi Kaadilan Marijuana mangrupikeun koalisi anu lega tina 15 organisasi nirlaba sareng advokasi nasional, didirikeun taun 2018, anu ngahiji kakuatan pikeun ngadukung réformasi ganja féderal ngalangkungan lensa kaadilan ras sareng ékonomi.

Karya Koalisi Kaadilan Marijuana ngeunaan perkenalan sareng jalanna UU LEUWIH parantos penting. Nembe aranjeunna diwangun a hurup gabungan ka anggota Kongrés anu naroskeun aranjeunna pikeun ngadukung Investasi & Pangeluaran Kasempetan Ganja.

Dina épisode ieu dina News legalisasi Ganja kami gaduh kasempetan pikeun ngajantenkeun aranjeunna salaku tamu, ngupingkeun naon anu dicarioskeun ku kami ngeunaan UU LEUWIH sareng koalisi na.

Milarian wawakil anjeun sareng naroskeun dimana aranjeunna nangtung dina UU LEUWIH.

Pembaruan litigasi ganja Illionis

Pembaruan litigasi ganja Illionis

   Proses aplikasi lisénsi ganja Illionis parantos seueur hal tapi sampurna. Hasil dina seueur gugatan sareng seueur henteu puas umum. Kami mutuskeun pikeun ngapdét anjeun dina sagala hal anu lumangsung sareng prosés anu jero, naha éta parantos ngaluarkeun seuneu ...

Asuransi Ganja Sareng Industri Hemp

Asuransi Ganja Sareng Industri Hemp

Cakupan Asuransi Asuransi Ganja sareng Hemp mangrupikeun kabutuhan pikeun bisnis di unggal industri, anu aya hubunganana sareng ganja pastina sanés istiméwa. Tapi tangtosna, asuransi dina industri ganja hadir sareng corak sareng seueur komplikasi, sapertos ...

Thomas Howard

Thomas Howard

Pengacara ganja

Thomas Howard parantos lami-lami usahana dina bisnis sareng tiasa ngabantosan panunjuk arah ka cai anu langkung nguntungkeun.

Thomas Howard aya dina bal sareng parantos réngsé. Gampang tiasa damel, berkomunikasi kalayan leres, sareng kuring bakal nyarankeun anjeunna iraha waé.

R. Martindale

Nuturkeun Kami Dina Facebook

Pengacara Industri Ganja nyaéta Stumari situs dirancang pikeun bisnis konsultasi Tom Howard sareng prakték hukum di teguh hukum na Dasar Barangan.
Tiasa Anjeun Tumuh ganja di Michigan

Tiasa Anjeun Tumuh ganja di Michigan

   "Naha kuring tiasa ngagedéan Ganja?" mangrupikeun patarosan anu populer pisan di nagara mana waé Amérika Serikat, Michigan pastina henteu aya anu istiméwa. Sateuacan anjeun ngamimitian bumi di Bumi, pastikeun anjeun terang jawabanana. Tetep patuh sareng hukum nagara anjeun, atanapi upami anjeun tiasa résiko kriminal ...

Kumaha kéngingkeun Lisensi Pengembang Ganja Komérsial di Michigan

Kumaha kéngingkeun Lisensi Pengembang Ganja Komérsial di Michigan

Kumaha Kéngingkeun Lisénsi Ganja Anjeun di lisénsi Ganja Michigan di unggal nagara Amérika Serikat condong janten kaayaan anu rumit, nagara bagian Michigan henteu terkecuali. Tapi ku industri anu berkembang gancang tina industri ganja médis sareng rekreasi di ieu ...

Peryogi Pengacara Ganja Pikeun Usaha anjeun?

Pengacara bisnis ganja kami ogé boga usaha. Kami tiasa ngabantosan anjeun ngawangun bisnis anjeun atanapi ngabantosan ngajagaan tina peraturan anu beurat teuing.


316 SW Washington Street, Suite 1A
Peoria, Illionis 61602

Telepon: (309) 740-4033 || surélék:  tom@collateralbase.com


150 S. Wacker Girang, Suite 2400,
Chicago IL, 60606 AS

telepon: 312-741-1009 || surélék:  tom@collateralbase.com


316 SW Washington Street, Suite 1A
Peoria, Illionis 61602

Telepon: (309) 740-4033 || surélék:  tom@collateralbase.com


150 S. Wacker Girang, Suite 2400,
Chicago IL, 60606 AS

telepon: 312-741-1009 || surélék:  tom@collateralbase.com

Warta Industri Ganja

Warta Industri Ganja

Ngalanggan sareng kéngingkeun pangénggalna dina industri ganja. Ngawengku eusi éksklusif anu ngan ukur dibagi sareng palanggan.

Geus hasil ngalanggan!

bagikeun ieu