Berita ganja panganyarna
Pilih Page

Legalisasi Ganja di Montana

Hukum Ganja Montana Berita Ganja Montana | Legalisasi Ganja Montana

 

Montana siap-siap milih kana ganja rekreasi legalisasi Nopémber ieu! Kalayan dua prakarsa dina sora - inisiatif CI-118 sareng I-190 - Montana mangrupikeun salah sahiji tina lima nagara bagian, disamping Arizona, Mississippi, New Jersey sareng South Dakota, pikeun milih gabung sareng daptar nagara bagian anu nganggo ganja anu déwasa di 2020. 

Inisiatif ieu ngesahkeun hak milik ganja pikeun jalma dewasa anu umurna leuwih ti 21 taun, maksa pajak 20% pikeun penjualan ganja sareng ngamungkinkeun pikeun resentencing atanapi béakna kajahatan anu aya hubunganana sareng ganja.

Upami kampanye lulus, penjualan ganja diperkirakeun diluncurkeun akhir taun 2022 atanapi awal 2023, ngembangna kasempetan bisnis sareng nyiptakeun pasar grosir anyar.

Diperkirakeun yén pajak sareng biaya Marijuana bakal ngahasilkeun sakitar $ 48 juta unggal taun di 2025.

 

 

Dangukeun Podcast kami Berita Hukum Gangguan atanapi Lalajo YouTube anu judulna Berita Ganja Montana | Legalisasi Ganja Montana | Hukum Ganja MT & Tumuwuh Bumi pikeun hubungan anu aya hubunganana.

PELARAS POST: Legalisasi Ganja NJ

PELARAS POST: Hukum Marijuana Michigan

Kabetot dina Ngamimitian Usaha Ganja?

Inisiatif I-190 di MontanaHukum Ganja Montana

Inisiatif I-190 bakal ngégalisasi ngilikan, panggunaan, sareng ngokolakeun ganja pikeun jalma dewasa 21 atanapi langkung. Éta ogé bakal:

  • Ngadegkeun pajak 20% pikeun ganja sanés médis.
  • Alokasi 10.5% tina pendapatan pajak kana dana umum nagara,
  • Ngidinan jalma anu ngantep hukuman pikeun ngalanggar ganja sateuacanna pikeun ngadaptar bélok atanapi béakna dmana.
  • Ngalarang iklan ganja sareng produk anu aya hubunganana.
  • Ngatur bungkusan sareng panyiri produk ganja pikeun nyegah teu dihaja sareng aksés ku barudak.
  • Nungtut lisénsi panyadia ganja ngan ukur dikaluarkeun pikeun warga nagara bagian.
  • Ngidinan lokalitas pikeun ngatur, nyaram, atanapi ngawatesan usaha ganja dina daérah daérahna.
  • Nunjukkeun Dinas Penghasilan salaku otoritas pangaturan pasar ganja rekreasi di Montana

 

Ieu téks lengkep Iniciative I-190

Hukum Montana-Ganja

 

Inisiatif CI-118 di Montana

Prakarsa CI-119 ngarobih Konstitusi Montana otorisasi nagara pikeun netepkeun umur 21 taun salaku umur sah minimum pikeun konsumsi ganja sanés médis.

 

Ieu téks lengkep Iniciative CI-118

Montana-Ganja-Hukum-CI-118

 

Otoritas pangaturan pikeun bisnis ganja déwasa di Montana

Departemen Penghasilan bakal tanggung jawab ngembangkeun aturan pikeun ngatur penanaman, transportasi, sareng penjualan ganja sareng produk anu diinfus ganja.

 

Naon anu bakal tetep janten larangan di Montana?

Inisiatif nyatakeun yén individu henteu kénging:

  • Nyetir dina pangaruh ganja;
  • nampung panggunaan ganja atanapi ngarusak di tempat damel tanpa ijin dunungan;
  • Meakeun ganja di tempat umum
  • Atanapi pariwara ganja sareng produk anu aya hubunganana

 

Lisensi Ganja di Montana

Teu langkung ti 1 Oktober 2021, departemen kedah nyebarkeun aturan sareng peraturan pikeun aplikasi lisénsi. Aturan meureun moal matak beurat teuing.

Salami 12 sasih pertama saatos departemen mimiti nampi aplikasi, aranjeunna ngan ukur bakal ngaluarkeun lisénsi ka panyadia, panyayakeun produk anu ditampi ganja, sareng dispensaries anu parantos diijinkeun.

 

Jinis lisénsi pikeun ngalamar di Montana nyaéta:

  • Dispensari
  • Laboratorium uji coba
  • Panyayogi lisénsi sareng panyadia produk anu ditanamkeun ganja: Jinis lisénsi ieu bakal kaasup ieu jenis:
    • Lisénsi kanopi tingkat mikro ngamungkinkeun kanopi dugi ka 250 méter pasagi di hiji tempat anu kadaptar.
    • Lisensi kanopi tingkat 1 ngamungkinkeun kanopi dugi ka 1,000 méter pasagi di hiji tempat anu kadaptar. Minimal 500 méter pasagi kedah dilengkepan pikeun dibudidayakan.
    • Lisensi kanopi tingkat 2 kéngingkeun kanopi dugi ka 2,500 méter pasagi dugi ka dua tempat anu kadaptar. Minimal 1,100 kaki pasagi kedah dilengkepan pikeun dibudidayakan.
    • Lisensi kanopi tingkat 3 ngamungkinkeun kanopi dugi ka 5,000 méter pasagi dugi ka tilu tempat anu kadaptar. Minimal 2,600 kaki pasagi kedah dilengkepan pikeun dibudidayakan.
    • Lisensi kanopi tingkat 4 ngamungkinkeun kanopi dugi ka 7,500 méter pasagi dugi ka opat tempat anu kadaptar. Minimal 5,100 kaki pasagi kedah dilengkepan pikeun dibudidayakan.
    • Lisensi kanopi tingkat 5 ngamungkinkeun kanopi dugi ka 10,000 méter pasagi dugi ka lima tempat anu kadaptar. Sahenteuna 7,750 méter pasagi kedah dilengkepan pikeun dibudidayakan.
    • Lisensi kanopi tingkat 6 ngamungkinkeun kanopi dugi ka 13,000 méter pasagi dugi ka lima tempat anu kadaptar. Sahenteuna 10,250 méter pasagi kedah dilengkepan pikeun dibudidayakan.
    • Lisensi kanopi tingkat 7 ngamungkinkeun kanopi dugi ka 15,000 méter pasagi dugi ka lima tempat anu kadaptar. Sahenteuna 13,250 méter pasagi kedah dilengkepan pikeun dibudidayakan.
    • Lisensi kanopi tingkat 8 ngamungkinkeun kanopi dugi ka 17,500 méter pasagi dugi ka lima tempat anu kadaptar. Sahenteuna 15,250 méter pasagi kedah dilengkepan pikeun dibudidayakan.
    • Lisensi kanopi tingkat 9 ngamungkinkeun kanopi dugi ka 20,000 méter pasagi dugi ka genep tempat anu kadaptar. Sahenteuna 17,775 méter pasagi kedah dilengkepan pikeun dibudidayakan.
    • Lisensi kanopi tingkat 10 ngamungkinkeun kanopi dugi ka 30,000 méter pasagi dugi ka tujuh tempat anu kadaptar. Minimal 24,000 kaki pasagi kedah dilengkepan pikeun dibudidayakan.

 

Pajeg Ganja di Montana

Numutkeun kana inisiatif pajak 20% pikeun ganja sanés médis bakal dibentuk. 10.5% tina pendapatan pajak bakal lebet kana dana umum negara. Sésana didedikasikan pikeun program konservasi, pangobatan penyalahgunaan obat-obatan, jasa para veteran, biaya Podomoro, sareng lokalitas tempat jual ganja.

 

Dupi Budidaya Bumi diidinan di Montana

Di Montana diidinan ngilikan, melak, atanapi ngokolakeun dugi ka 4 pepelakan ganja di tempat cicing pribadi, ngémutan yén:

  • Tutuwuhan ganja kedah disimpen dina rohangan anu kakonci sareng moal katingali ku visi anu normal, henteu dibantuan ti tempat umum;
  • henteu langkung ti 8 pepelakan tiasa dibudidayakan di hiji tempat tinggal pribadi sakaligus;
  • Ngembang di padumukan anu diséwa anjeun kedah ngagaduhan ijin anu bogana
  • Ganja anu dibudidayakan di bumi teu tiasa dijual ka dispensaries atanapi panyadia lisénsi naon waé, sanés ka saha waé

 

Entong sono ka urang Peta legalisasi Marijuana dimana anjeun tiasa ngotéktak status hukum ayeuna di unggal nagara bagian di Amérika Serikat sareng ningali sadaya tulisan kami dina masing-masing na.

Parios:

Museurkeun datang salaku tamu? Surélék produsén kami di lauryn@cannabislegalizationnews.com.

Hoyong Mimitian Usaha Ganja di Montana?

Pembaruan litigasi ganja Illionis

Pembaruan litigasi ganja Illionis

   Proses aplikasi lisénsi ganja Illionis parantos seueur hal tapi sampurna. Hasil dina seueur gugatan sareng seueur henteu puas umum. Kami mutuskeun pikeun ngapdét anjeun dina sagala hal anu lumangsung sareng prosés anu jero, naha éta parantos ngaluarkeun seuneu ...

Asuransi Ganja Sareng Industri Hemp

Asuransi Ganja Sareng Industri Hemp

Cakupan Asuransi Asuransi Ganja sareng Hemp mangrupikeun kabutuhan pikeun bisnis di unggal industri, anu aya hubunganana sareng ganja pastina sanés istiméwa. Tapi tangtosna, asuransi dina industri ganja hadir sareng corak sareng seueur komplikasi, sapertos ...

Thomas Howard

Thomas Howard

Pengacara ganja

Thomas Howard parantos lami-lami usahana dina bisnis sareng tiasa ngabantosan panunjuk arah ka cai anu langkung nguntungkeun.

Nuturkeun Kami Dina Facebook

Tiasa Anjeun Tumuh ganja di Michigan

Tiasa Anjeun Tumuh ganja di Michigan

   "Naha kuring tiasa ngagedéan Ganja?" mangrupikeun patarosan anu populer pisan di nagara mana waé Amérika Serikat, Michigan pastina henteu aya anu istiméwa. Sateuacan anjeun ngamimitian bumi di Bumi, pastikeun anjeun terang jawabanana. Tetep patuh sareng hukum nagara anjeun, atanapi upami anjeun tiasa résiko kriminal ...

Kumaha kéngingkeun Lisensi Pengembang Ganja Komérsial di Michigan

Kumaha kéngingkeun Lisensi Pengembang Ganja Komérsial di Michigan

Kumaha Kéngingkeun Lisénsi Ganja Anjeun di lisénsi Ganja Michigan di unggal nagara Amérika Serikat condong janten kaayaan anu rumit, nagara bagian Michigan henteu terkecuali. Tapi ku industri anu berkembang gancang tina industri ganja médis sareng rekreasi di ieu ...


316 SW Washington Street, Suite 1A
Peoria, Illionis 61602

Telepon: (309) 740-4033 || surélék:  tom@collateralbase.com


150 S. Wacker Girang, Suite 2400,
Chicago IL, 60606 AS

telepon: 312-741-1009 || surélék:  tom@collateralbase.com


316 SW Washington Street, Suite 1A
Peoria, Illionis 61602

Telepon: (309) 740-4033 || surélék:  tom@collateralbase.com


150 S. Wacker Girang, Suite 2400,
Chicago IL, 60606 AS

telepon: 312-741-1009 || surélék:  tom@collateralbase.com

pengacara industri ganja

316 SW Washington St, Peoria,
Il 61602, AS
Telepon Kami (309) 740-4033 || e-Mail Us tom@collateralbase.com
Warta Industri Ganja

Warta Industri Ganja

Ngalanggan sareng kéngingkeun pangénggalna dina industri ganja. Ngawengku eusi éksklusif anu ngan ukur dibagi sareng palanggan.

Geus hasil ngalanggan!

bagikeun ieu