Berita ganja panganyarna
Pilih Page

Kumaha Cara Milarian Lisénsi Cananbis

Hoyong panggero gancang ngeunaan aplikasi Anjeun

Pariksa aplikasi anjeun nganggo Pengacara ganja

Urang bakal marios sareng ngahadéan aplikasi lisénsi ganja anjeun kalayan mata pikeun nyetak sagala kamungkinan résiko litigation anu sanésna ngagaduhan.

logo pamayaran

Kunaon Tim Nélés pikeun Lisensi Ganja

kumaha carana ngagugat lisénsi ganja

Peralatan lisénsi Ganja kajadian saatos babak aplikasi kalapa. Nagara nagara atanapi kotamadya nyanghareupan résiko litigasi dina daptar lisénsi ganja kalapa nalika jumlah aplikasi bisnis ganja langkung seueur tibatan lisénsi anu aya. Salajengna, aplikasi lisénsi ganja sering dipeunteun ku pihak katilu, sapertos firma akuntansi ageung-opat, anu tiasa janten kasalahan dina ngadugikeun poin-poinna. Anjeun tiasa ngarepkeun seueur tim anu badé nungtut lisénsi ganja upami aranjeunna yakin éta pasti meunang. Ieu tulisan ringkes ngeunaan prosés na.

Titik penting pikeun Lawsuits liwat Lisensi ganja

 

  1. Turutan aturan nagara anjeun atanapi lokal
  2. manggihan naon anu salah dina aplikasi
  3. matuh prosedur pikeun kaputusan kaputusan anu pikaresepeun
  4. Nyaho litigation teu bisa diprediksi sareng anjeun tiasa éléh
  5. Gaduh keluhan sareng motip anu katulis
  6. Diajar sadayana ngeunaan kumaha carana meunang lisénsi di hareup

PELARAS POST: Imah Tumuwuh ganja Di Illionis

PELARAS POST: Aplikasi Lisénsi Dispensary Illinois 

PELARAS POST: Ganja Jeung Panaliti Panaliti

Hoyong Pengacara ganja ngabahas ulasan aplikasi anjeun?

NANGGU KASAHA ANDA UNTUK KULITAN CANNABIS

         Urang sadayana ngémutan yén, saatos damel pisan, urang kedah meunang lisénsi ganja - tapi di nagara kalapa - kaseueuran jalma henteu meunang. Sareng éta nalika gugatan hukum mimiti hiber ... urang bakal nyarios sadayana ngeunaan épisode ayeuna dina.

Tunai Daptar - CANNABIS LEGALISASI Warta

Hatur nuhun pikeun ngiringan kami, Abdi Tom - sareng anjeun tiasa mendakan kuring ku badé kana halaman wéb kuring - cannabis industry lawyer.com - dimana kuring nempatkeun kontén sapertos kieu sahingga anjeun tiasa milarian sadayana anu anjeun hoyong terang ngeunaan industri ganja anu sah.

LICENSES CANNABIS KOMPETIFIK NADAKKAN LITIGASI UNTUK NEGARA DAN MUNIKIPALITI

Ieu hal anu anjeun parantos terang - henteu sadayana nagara bagian ngijinkeun saha waé anu hoyong lisénsi ganja pikeun kéngingkeun hiji - Nagara sapertos Illionis, atanapi Missouri, Maryland - aranjeunna ngadopsi sistem lisénsi kalapa dimana aplikasi dicetak ku anu disebut ahli janten "pangsaéna. ” Lalajo dugi ka akhirna sareng kuring bakal nyaritakeun cara anu tiasa ngeureunkeun sadaya gugatan hukum, anu kuring henteu resep salaku litigator pikeun ganja. Tapi éta henteu masalah pikeun Illionis, atanapi panginten nagara anjeun.

APLIKASI DENGAN HANYA NGOMBOTAN HENTEUN CANNABIS LICENSES AVAILABLE MUNGSA RISK LITIGATION

Sanaos tim anjeun kuat sareng kéngingkeun ijin. Illionis ngan ukur diperyogikeun opat puluh grower karajinan sareng 40 lisénsi infuser. Sareng, Illinois ngan ukur bakal masihan 75 lisénsi dispensasi anu dipaké-dewasa, tapi nampi aplikasi ti langkung ti 700 tim anu ngirimkeun langkung ti 4,000 aplikasi. Janten oddsna panjang - sareng Nagara nembé dileler KPMG, salah sahiji ageung firma akuntansi, kontrak kanggo nyitak babak aplikasi dispensasi anu anyar. Kontrakna nyayogikeun pikeun proyék konsultasi grading misterius pikeun dua juta dolar ($ 2,000,000).

 KONSULTAN PEMBANGUNAN GRATIS GRATIS CANNABIS APLIKASI LICENSE

Catetan anu sanés dina kontrak Nagara sareng KPMG nyaéta perkiraan $ 500,000 deui dina "konsultasi hukum," dina tingkat $ 200 / jam. Dina istilah awam, Nagara sigana siap-siap masihan ratusan jam karya ulasan ka pangacara "kontrak" atanapi "proyek". Upami anjeun henteu acan terang - maka smash aranjeunna resep sareng langganan diajar langkung seueur ngeunaan hukum ganja - tapi kerja pengacara kontrak intina ngalibatkeun cramming sakumpulan ahli hukum anu teu ngalaman kana kamar, dimana aranjeunna dibayar sakedik teuing pikeun ngagiling dina karya monoton , hasilna produk anu sababaraha urang resep - bahkan jalma anu ngalakukeun éta. Éta anu sigana bakal milih tim anu meunang lisénsi. Anu ngabandungan waktos ageung nalika anjeun ngémutan matématika éta.

         Matématika saderhana nyatakeun yén kaseueuran pelamar bakal éléh. 4,000 aplikasi pikeun ngan ukur 75 lisénsi dispensér sami sareng 98.125% kasempetan kagagalan - sakumaha paribasa, ngarep-ngarep bakal maju dina gawena héjo industri ganja. Upami oddsna henteu cekap lami, prosés nyetak anu diatur ku nagara ngajantenkeun langkung kamungkinan sababaraha pelamar bakal éléh kantun kasalahan manusa. Kusabab alesan anu hadé, tim anjeun panginten badé gugat Nagara atanapi kotamadya pikeun kéngingkeun lisénsi bisnis ganja anu aranjeunna percanten yén aranjeunna parantos kéngingkeun.

Hoyong Ngangking Kaputusan Anjeun

Pariksa Hukum Nagara Anjeun pikeun Kumaha Banding dina Kaputusan Lisensi Ganja

         Pikeun Illionis, éta Perda ganja sareng Undang-Undang Pajak ngamungkinkeun para pelamar ngagugat handapeun Hukum Paninjauan Administrasi nagara anu nyatakeun yén "[a] kaputusan kaputusan administrasi akhir tina Departemen di handap bakal tunduk kana tinjauan yudisial dina dibekelan Undang-Undang Tinjauan Administratif [.]" Hukum éta nyatakeun yén prosés pikeun ulasan yudisial laksanakeun di kabupatén tempat pihak anu ngalamar ditinjau (anu ngalamar) cicing, atanapi Sangamon County pikeun pésta luar negeri. Nyarios kaluar ti pemirsa kaayaan, parios otoritas nagara bagian anjeun anu relevan, pikeun hak-hak khusus na. Anjeun kedah patuh kana sarat éta pikeun ngudag hak anjeun.

 Proses Ulikan Administrasi Administrasi Kedah Dipilampah

         Hukum Review Administrasi Illinois ngagaduhan sababaraha syarat-syarat anu penting pikeun ngalakukeun éta. Éta meryogikeun yén pihak anu milarian ulasan kedah ngajantenkeun keluhan sareng ngaluarkeun saman dina tilu puluh lima (35) dinten dina kaputusan administrasi ditaroskeun. Plaintif tiasa dasarna nyarios Departemen Pertanian atanapi IDFPR kanggo nyayogikeun rékaman lengkep dina prosés tinjauan di handapeun Bagéan 3-108 (a). Tapi, "[n] o bukti anu énggal atanapi tambahan pikeun ngadukung atanapi ngabantosan kana panemuan, perintah, tekad atanapi kaputusan lembaga administrasi tiasa didangu ku pangadilan." Bagian anu sami nyayogikeun yén "[t] anjeunna mendakan sareng kacindekan tina lembaga administrasi ngeunaan patarosan-kanyataan kanyataan tiasa diayakeun Prima facie leres sareng leres. ”

Émut sadaya waktos éta kuring nyarios yén anjeun peryogi aplikasi anu paling lengkep sareng komprehensif anu mungkin - ogé éta kusabab prosés banding nagara anjeun nyandak aplikasi éta salaku catetan anjeun dina banding sareng anjeun moal tiasa nambihan anu énggal pikeun ngajantenkeun pendapatna. 

         Sumawona éta tiasa hésé di dieu - anu tara pikeun litigasi kompléks anu diperebutkeun - aplikasi ganja sering ngagaduhan kriteria konkrit, sareng sistem titik anu sigana lengkep. Nanging, pelamar dicitak dumasarkeun henteu ngan ukur patuh kana hukum, tapi ogé poténsi sareng kamampuan salaku usaha. Salaku conto, upami Nagara nangtoskeun yén proformasi sareng modal modal anu ngalamar saé, tapi henteu gede, naha éta mangrupikeun tekad hukum atanapi kanyataan? Aplikasi ieu sigana langkung sapertos patarosan campuran hukum sareng kanyataan - anu mangrupikeun hal anu bakal ngalieurkeun anu sanés litigator, anu kaseueuran pelamar henteu.  

Sumawona, nyetak tujuan anu didugikeun saéstuna dumasarkeun kana kaputusan manusa anu subyektif pisan. Salajengna ngahesekeun masalah nyaéta jangka waktu pikeun ngaleupaskeun skor anu diwangun kana undang-undang, anu ngan ukur tiasa dirobih ku paréntah éksékutip. Ieu parantos kajantenan di Illionis, nalika dina 12 Maret 2020, Gubernur JB Pritzker ngaluarkeun paréntah éksékutip anu aya hubunganana sareng coronavirus anu ngalegaan deadline kaluman aplikasi ku dua minggu. Reureuh tambahan tiasa waé sumping ka Illionis. Aranjeunna parantos kajantenan sateuacanna di nagara bagian sanés - tanpa pandemi global pikeun diungkulan.

Tinjauan Kumaha Kumaha Milarian Lisensi ganja di Amérika Serikat 

         Saatos ngémutan nagara-nagara sanés salaku pituduh kami, urang gaduh ide anu hadé ngeunaan naon anu aya sabage na canlabis litigation cannabis. Kaayaan Florida parantos ngalaksanakeun tata cara ngan saukur netepkeunana kalayan litigant di tukeran ku hibah a ngidinan. Florida ogé bakal ngempur perang hukum anu misah kumargi nagara nangtoskeun perusahaan ganja sacara vertikal terpadu, anu ngagaduhan pangaruh nyiptakeun halangan ageung pikeun lebet. Missouri ogé nyanghareupan backlash parah saatos aplikasi terakhir na. Aya sajumlah ageung gugatan - dina ratusan - ngantosan saatos seueur ratusan sareng ratusan pelamar gagal pikeun lolos ka nagara bagian. 60 lisénsi budidaya. Langkung kaganggu di Missouri nyaéta yén juara sigana sering politik disambungkeun individu. Dina nyiapkeun tim pelamar kami, kami parantos saksian heula ngan ukur sabaraha bédana pamaréntah lokal dina ngadukung atanapi nentang pelamar. Anjeun panginten kantos nguping kuring nyarios sateuacanna, sareng upami anjeun ngalanggan anjeun bakal nguping kuring nyarios deui - sadayana ganja lokal. 

 Lisensi Lisensi Litigasi sareng Sistem Lotre

         Kami teu tiasa nyarios pasti kumaha litigasi ganja bakal dilakukeun di Illionis. Tapi upami Florida sareng Missouri mangrupakeun indikasi naon, éta bakal janten bisnis ageung anu bakal tetep di dieu. Hatur nuhun pikeun nonton dugi ka akhir - Ayeuna hayu urang bayangkeun cara yén sababaraha nagara mungkin tiasa nyingkahan tanggel waler pikeun nyetak skor anu salah pikeun skor pangluhurna. Nyingkahan litigasi ieu tiasa janten hal anu dipikahoyong ku hukum pikeun dilakukeun hukumna. 

Nagara sapertos Arizona, salaku conto, parantos ngusulkeun hukum ganja anu nyungkeun sarat-sarat anu tangtu pikeun dipenuhan ku pelamar anu bertindak salaku ambang supados tiasa kéngingkeun lotre pikeun lisénsi. Illionis 'nyungkeun undian upami aya dasi di antara pelamar skor pangluhurna. Lotre anu leres-leres acak ngan ukur langkung hésé pikeun ngajawab yén anjeun kaliru, kecuali upami diciptakeun. Tapi pastina moal aya anu tiasa diciptakeun dina industri ganja, atanapi industri naon waé - leres?

 

 

Kumaha kéngingkeun Lisensi Pengembang Ganja Komérsial di Michigan

Kumaha kéngingkeun Lisensi Pengembang Ganja Komérsial di Michigan

Kumaha Kéngingkeun Lisénsi Ganja Anjeun di lisénsi Ganja Michigan di unggal nagara Amérika Serikat condong janten kaayaan anu rumit, nagara bagian Michigan henteu terkecuali. Tapi ku industri anu berkembang gancang tina industri ganja médis sareng rekreasi di ieu ...

Thomas Howard

Thomas Howard

Pengacara ganja

Thomas Howard parantos lami-lami usahana dina bisnis sareng tiasa ngabantosan panunjuk arah ka cai anu langkung nguntungkeun.

Nuturkeun Kami Dina Facebook

Pembaruan litigasi ganja Illionis

Pembaruan litigasi ganja Illionis

   Proses aplikasi lisénsi ganja Illionis parantos seueur hal tapi sampurna. Hasil dina seueur gugatan sareng seueur henteu puas umum. Kami mutuskeun pikeun ngapdét anjeun dina sagala hal anu lumangsung sareng prosés anu jero, naha éta parantos ngaluarkeun seuneu ...

Asuransi Ganja Sareng Industri Hemp

Asuransi Ganja Sareng Industri Hemp

Cakupan Asuransi Asuransi Ganja sareng Hemp mangrupikeun kabutuhan pikeun bisnis di unggal industri, anu aya hubunganana sareng ganja pastina sanés istiméwa. Tapi tangtosna, asuransi dina industri ganja hadir sareng corak sareng seueur komplikasi, sapertos ...

Tiasa Anjeun Tumuh ganja di Michigan

Tiasa Anjeun Tumuh ganja di Michigan

   "Naha kuring tiasa ngagedéan Ganja?" mangrupikeun patarosan anu populer pisan di nagara mana waé Amérika Serikat, Michigan pastina henteu aya anu istiméwa. Sateuacan anjeun ngamimitian bumi di Bumi, pastikeun anjeun terang jawabanana. Tetep patuh sareng hukum nagara anjeun, atanapi upami anjeun tiasa résiko kriminal ...

Peryogi Pengacara Ganja Pikeun Usaha anjeun?

Pengacara bisnis ganja kami ogé boga usaha. Kami tiasa ngabantosan anjeun ngawangun bisnis anjeun atanapi ngabantosan ngajagaan tina peraturan anu beurat teuing.

pengacara industri ganja

316 SW Washington St, Suite 1A Peoria,
Il 61602, AS
Telepon Kami 309-740-4033 || e-Mail Us tom@collateralbase.com

pengacara industri ganja

150 S. Wacker Girang,
Suite 2400 Chicago IL, 60606, AS
Telepon Kami 312-741-1009 || e-Mail Us tom@collateralbase.com

pengacara industri ganja

316 SW Washington St, Suite 1A Peoria,
Il 61602, AS
Telepon Kami 309-740-4033 || e-Mail Us tom@collateralbase.com

pengacara industri ganja

150 S. Wacker Girang,
Suite 2400 Chicago IL, 60606, AS
Telepon Kami 312-741-1009 || e-Mail Us tom@collateralbase.com

pengacara industri ganja

316 SW Washington St, Peoria,
Il 61602, AS
Telepon Kami (309) 740-4033 || e-Mail Us tom@collateralbase.com
Warta Industri Ganja

Warta Industri Ganja

Ngalanggan sareng kéngingkeun pangénggalna dina industri ganja. Ngawengku eusi éksklusif anu ngan ukur dibagi sareng palanggan.

Geus hasil ngalanggan!

bagikeun ieu