Berita ganja panganyarna
Pilih Page

Lisensi Pertumbuhan Karajinan

Lisensi Pengembang Karajinan di Illionis. Jinis lisénsi penanaman ganja anyar badé sumping ka Illionis pikeun 2020. Éta pikeun tukang ngokolakeun énggal.

Lisénsi Pertumbuhan Karajinan di Illionis Dijelaskeun

lisénsi pengembang karajinan di Ollinois

karajinan tumuwuh lisénsi

Simkuring boga Lisensi Pengembang Karajinan barang di dieu: Dangukeunana dina PodCast atanapi Tonton YouTube dina Aplikasi Kerajinan Tumuwuh. Kanggo statute khusus anu urang bahas- download tautan di handap: Karajinan Gowers 'App & Nyetak Di dieu.

Nelepon ngeunaan lisénsi growers kerajinan anjeun di Illionis

Milarian Inpormasi Dispensary - Klik Ieuh.

"Tukang karajinan" hartosna fasilitas anu dioperasikeun ku organisasi atanapi bisnis anu dilisénsikeun ku Dinas Pertanian pikeun ngokolakeun, garing, ngubaran, sareng ngarangkep ganja sareng ngalaksanakeun kagiatan anu diperyogikeun sanésna supaya ganja sayogi kanggo diical di organisasi dispensasi atanapi dianggo di organisasi pengolahan. Anu ngokolakeun karajinan tiasa ngandung dugi ka 5,000 méter pasagi rohangan kanopi di tempatna pikeun pepelakan dina kaayaan kembangan. Dinas Pertanian tiasa masihan otorisasi paningkatan atanapi panurunan ruang budidaya panggung kembangan dina paningkatan 3,000 méter pasagi ku aturan dumasarkeun kabutuhan pasar, kapasitas pamangku karajinan, sareng riwayat pamatuhan atanapi henteu patuh lisénsi, kalayan rohangan maksimum 14,000 kaki pasagi ngokolakeun pepelakan dina tahapan kembangan, anu kedah dibudidayakan dina sadaya tahapan tumuh di daérah anu tertutup sareng aman.

PELARAS POST: Kéngingkeun Padamelan di Industri Ganja

Pancuran pelan karajinan

Hoyong Buka Tukang Kerajinan

Patarosan Permohonan Lisensi Karajinan Illionis Pengembang sareng Jawaban

Nagara Illionis nyandak patarosan ti Pelamar lisénsi Karajinan tukang

Aplikasi Lisensi Tukang KerajinanPanawaran didorong ngirimkeun patarosan tinulis ka Jurusan ngeunaan aplikasi, bahan panerapan, atanapi prosés aplikasi. Departemen bakal masangkeun résponna dina dua tanggal sapertos anu dijelaskeun di handap. Jasa tiasa nyimpulkeun patarosan anu aya hubunganana sareng moal nyebarkeun réspon kana patarosan ulangan, patarosan anu teu aya hubunganana sareng prosés aplikasi, atanapi patarosan hipotesis-spésifik.

Departemen Illinois Pertanian bakal ngirimkeun patarosan anu ditampi sareng tanggapan Jurusan dina dua tanggal. Babak kahiji réspon, pikeun patarosan anu ditampi ku Dinas tabuh 5:00 sonten dina 14 Januari 2020, bakal dipasihkeun ku 5:00 pm 21 Januari 2020. Balesan réspon kadua, kanggo patarosan ditampi ku 5:00. sonten dina 28 Januari 2020, bakal dipasihan tabuh 5:00 sonten di 4 Pebruari 2020. Dinas bakal ngirangan jati diri pananya tina patarosan anu dipasang sareng jawaban. Departemen moal ngabales patarosan atanapi tulisan anu henteu diserahkeun saatos Januari 28, 2020. Pertanyaan tiasa dikintunkeun ka: AGR.AdultUse@illinois.gov

Aplikasi Lisensi Tukang Kerajinan

Daptar Béréndélan

A: Cocogna Usul anu Usul

Cocogna anu ngusulkeun Pelamar Fasilitas Perlu: (1) nunjukkeun yén fasilitas anu diusulkeun cocog pikeun budidaya ganja anu aman sareng aman; (2) nunjukkeun kamampuan pikeun nyumponan paménta konsumen ku ngokolakeun fasilitas pangrajin dina cara anu aman sareng efisien kalayan dampak minimal kana lingkungan sareng masarakat sakurilingna; sareng (3) nyayogikeun Rencana Operasi sareng Manajemén Prakték Manajemén. Jumlah Titik: 75 Bates Halaman: 50

B: Sarapan tina Pelatihan Pelatihan Karyawan

Kasesuaian Rencana Pelatihan Karyawan Pelamar kedah: (1) ngajelaskeun rencana staf anu bakal nyayogikeun sareng mastikeun karyawan anu cukup sareng pangalaman pikeun jam usaha anu tiasa diaksés, produksi aman, sanitasi, kaamanan, sareng pencegahan maling. sareng (2) nyayogikeun buku panduan karyawan anu bakal nyayogikeun karyawan sareng pituduh padamelan administrasi sareng kawijakan fasilitas. Jumlah Titik: 50 Wates Kaca: 15, sanés kaasup salinan buku tangan anu diusulkeun

C: Rencana Kaamanan sareng Rekaman

Ngalamar kedah: (1) nunjukkeun kamampuanna pikeun nyegah maling atanapi pangalihan ganja sareng kumaha rencana na bakal ngabantosan ISP, Dinas, sareng penegak hukum lokal dina ngalaksanakeun tanggung jawab penegak hukum, kalebet buktina patuh kana sadaya barang dina Bagian 1300.355, 1300.380 , sareng 1300.385 tina aturan darurat; (2) nunjukkeun yén rencana na pikeun nyimpen-rékaman, ngalacak sareng ngawaskeun inventarisasi, kontrol kualitas sareng kaamanan sareng kawijakan sareng prosedur sanésna bakal ngingkirkeun kagiatan anu haram, kalebet pedaran rencana pelamar pikeun koordinasi sareng sareng miceun ganja anu henteu kapake atanapi langkung seueur sareng ISP sareng Departemen; (3) ngajelaskeun fasilitas anu dikurung, dikonci pikeun ngamankeun sareng nyimpen ganja sareng langkah-langkah kaamanan Pelamar, kalebet langkah-langkah nalika lokasi ditutup pikeun usaha sareng léngkah-léngkah anu dilakukeun pikeun mastikeun yén ganja henteu katingali ku masarakat; (4) Ngalamar ogé kedah nyayogikeun rencana na pikeun ngalamar lisénsi transporter atanapi ngarencanakeun damel sareng transporter anu ngagaduhan lisénsi sareng prosedur pikeun ngamankeun produk ganja sareng ganja anu aman sareng aman ka perusahaan bisnis ganja. Aya sababaraha tambahan anyar dina rencana kaamanan ganja sababaraha sorotan duanana rekaman 90-dinten di tempat sareng 90 dinten rekaman awan kedah sayogi kanggo nagara. The karajinan tumuwuh aplikasi Illinois henteu meryogikeun satpam anu aya di lokasi salami jam operasi. Poin ATotal: 145 Halaman Wates: 65

D: Rencana Budidaya

Ngalamar kedah: (1) ngajelaskeun rencana pikeun nyayogikeun suplai ganja anu henteu stabil sareng dispensaries anu kadaptar; (2) nunjukkeun pangaweruh ngeunaan cara penanaman anu bakal dianggo, kalebet rupa-rupa galur anu tiasa dibudidaya sareng pangalaman Pelamar, upami relevan, kalayan ngembangkeun galur atanapi ngabandingkeun produk pertanian; (3) nunjukkeun léngkah-léngkah anu bakal dilakukeun pikeun ngajamin kualitas ganja, kalebet kamurnian sareng konsistensi, ti cannabis anu disayogikeun ka dispensarian. Jumlah Titik: 75 Bates Halaman: 50

E: Plan Produk Kasalametan sareng Labeling

A Ngalamar Tumuh Karajinan kedah: (1) ngajelaskeun rencana na pikeun bungkusan aman sareng akurat sareng panyebelan ganja; (2) ngajelaskeun rencana na pikeun nguji ganja sareng mastikeun yén sadaya ganja bébas tina rereged; (3) ngajelaskeun rencana na pikeun ngawangun émutan produk upami aya cacat produk atanapi akibat kaséhatan anu ngarugikeun ka konsumén, kalebet metode pikeun ngaidentipikasi produk, ngabéjaan dispensaries sareng / atanapi konsumén, sareng miceun produk anu dipulangkeun. Total Poin: 95 Halaman Wates: 55

F: Rencana Usaha sareng jasa anu bakal disayogikeun

Ngalamar lisénsi tukang kebon kedah: (1) nyayogikeun rencana bisnis anu ngajelaskeun kumaha petugas karajinan ngarencanakeun beroperasi jangka panjang, kalebet katerangan anu lengkep ngeunaan jumlah sareng sumber komitmen ekuitas sareng hutang sareng kelayakan kauangan; (2) nunjukkeun sareng / atanapi ngajelaskeun pangalaman anu dilarapkeun ku Pelamar atanapi perwira na, anggota dewan, atanapi perusahaan dina manajemén bisnis, industri ieu, atanapi tatanén sareng hortikultura, sareng tingkat kalibatanana dina atanapi kamampuan pikeun mangaruhan dinten-ka operasi dinten-fasilitas; (3) nyayogikeun jadwal ngamimitian anu nyayogikeun waktos perkiraan tina persetujuan ijin dugi ka operasi lengkep, sareng dasar perkiraan. Ieu kedah ngalebetkeun pernyataan yén pengembang karajinan lisénsi Ngalamar tiasa nunjukkeun pangalaman dina atanapi prakték bisnis anu ngamajukeun pemberdayaan ékonomi di Daérah Anu Henteu saimbang. Total Poin: 110 Halaman Wates: 60

G: Panawaran Éntitas Sosial

Ieu mangrupikeun syarat Pemohon Ékuitas Sosial normal anu parantos kami nyerat sacara éksténsif ngeunaan - Klik di dieu kanggo inpormasi langkung lengkep ngeunaan komponén pelamar ekuitas sosial lisénsi growers karajinan.

200 poin - henteu aya wates halaman.

H: Pakasaban sareng Pakasaban Pekerjaan Pengembang Lisensi

Ngalamar kedah: nyayogikeun rencana pikeun nyayogikeun lingkungan kerja anu aman, séhat sareng ékonomi pikeun karyawan, kalebet, tapi henteu dugi ka, rencana ngeunaan kasalametan tempat kerja sareng standar lingkungan, kodeu lakukeun, kauntungan kaséhatan, pedah pendidikan, kauntungan pensiun. standar upah hirup, sareng ngalebetkeun perjanjian perdamaian kuli sareng karyawan. Jumlah Mata: 20 Wates Kaca: 10

I: Rencana Lingkungan

Ngalamar kedah: (1) nyayogikeun atanapi nunjukkeun rencana pikeun ngaminimalkeun tapak suku karbon, dampak lingkungan, sareng kabutuhan sumberdaya pikeun ngahasilkeun ganja sareng; (2) ngajelaskeun naon waé rencana pikeun ngagunakeun énérgi alternatif, pengobatan cai sampah sareng pareum, sareng pengobatan séntral. Jumlah Mata: 20 Wates Kaca: 10

J: Warga Illionis Terkontrol atanapi Anu Tilik

Ngalamar Lisensi Pengembang Karajinan kedah nyatakeun naha Ngalamar nyaéta Illionis Warga Dikendali atanapi Milik. Upami Ngalamar henteu ngalamar salaku Residen Illionis Dikawasa atanapi Milik, Ngalamar teu kedah nyayogikeun inpormasi langkung lengkep dina Pameran ieu. Upami Ngalamar ngalamar salaku Residen Illionis Dikawasa atanapi Dipiboga, Nu Ngalamar kedah: nyayogikeun rékaman pajak anu ngabuktikeun fasilitas bakal dikuasai atanapi dipiboga ku hiji individu atanapi individu anu parantos nyicingan Illionis pikeun tiap 51 taun ka pengker. Total Poin: 5 Halaman Wates: teu aya

K: Veteran dikawasa atanapi Milik

Ngalamar kedah nyatakeun naha Ngalamar nyaéta Samaun Dikendali atanapi Milik. Upami Ngalamar sanés Samaun Dikawasa atanapi Milik, Ngalamar teu kedah nyayogikeun inpormasi langkung lengkep dina Pameran ieu. Upami Ngalamar ngalamar salaku milik Samaun atanapi Dikendali, Ngalamar kedah: nyayogikeun bukti anu ngabuktikeun fasilitas bakal dikontrol atanapi dipiboga ku Samaun, sakumaha didefinisikeun dina Bagian 51-45 tina Kodeu Pengadaan Illionis (57 ILCS 30). Total Poin: 500 Halaman Wates: teu aya

L: Rencana Beragam

Ngalamar kedah: nyayogikeun naratif anu netepkeun tujuan kabébasan dina kapamilikan, manajemén, padamelan, sareng kaserang pikeun mastikeun pamilon sareng kelompok anu rupa-rupa dibéré kasetaraan kasempetan. Jumlah Titik: 100 Wates Kaca: Teu langkung ti 2500 kecap

M: Bagéan Bonus (Opsional)

Dina acara dasi dina nyetak aplikasi Pengembang Karajinan, Dinas Pertanian Illionis tiasa nampi 2 poin bonus pikeun inisiatif pikaresep tapi henteu diperyogikeun dina kategori ieu: (1) rencana manpaat masarakat, (2) rencana pencegahan penyalahgunaan narkoba , (3) laporan komunitas / lingkungan lokal. Upami ngirimkeun Pameran ieu, Nu Ngalamar kedah: nyebatkeun katégori (atanapi katégori) anu mana pelaku lisénsi Ngalamar parantos nyiapkeun réspon. Unggal kategori sareng réspon saluyu na kedah dicirian kalayan jelas. Total Poin: 2 per kategori Wates Halaman: 10 per kategori

N: Kapamilikan Harta

Ngalamar kedah ngalebetkeun dokuméntasi anu béda gumantung kana status Pelamar salaku anu gaduhna. Upami properti lokasi anu diusulkeun diséwakeun ku Pelamar, Pelamar kedah ngirimkeun: salinan penyewaan, konfirmasi kapemilikan tanah, idéntifikasi naon gadai janji sareng / atanapi lienholders, pernyataan tinulis ti nu gaduh properti sareng / atanapi tuan tanah anu nampi idin pikeun fasilitas tumuwuh karajinan pikeun dioperasikeun di enggon ku ngalamar sahenteuna dugi ka tanggal 31 Désémber 2021, sareng upami parantos aya, verifikasi iber ku nu boga properti ka mana waé sareng sadaya garansi sareng / atanapi ngajantenkeun hak-hak properti anu dienggo janten fasilitas tumuwuh karajinan sahenteuna dugi ka tanggal 31 Désémber 2021, sareng idin ka éta ku naon gadai janji sareng / atanapi paraga anu disempurnakeun. Upami harta anu henteu dipiboga atanapi ayeuna disewakan ku Pelamar, Pelamar kedah ngalebetkeun: pernyataan tinulis ti nu gaduh properti sareng / atanapi tuan tanah anu negeskeun idin pikeun ngalamar ngajakan atanapi mésér lahan ku tujuan pikeun ngokolakeun kerajinan tumuwuh fasilitas sahenteuna ngaliwatan 31 Desember 2021, sareng upami berlaku, verifikasi iber ku nu boga properti ka mana waé sareng sadaya hipotik sareng / atanapi anu dipayunkeun yén hak milik ieu kedah dianggo salaku fasilitas karajinan anu tumuwuh dugi ka tanggal 31 Désémber 2021, sareng nyayogakeunana ku naon anu mokotik sareng / atanapi ngagaduhan anu ngagaduhan. Upami properti milik Pemohon, Ngalamar kedah ngalebetkeun: konfirmasi hak milik, idéntifikasi naon waé sareng sadayana hipotik sareng atanapi anu dipayunikeun, sareng upami berlaku, verifikasi iber ka mana-mana sareng sadaya gadai janji sareng / atanapi parantos janten tanggungan anu ngajantenkeun éta. tiasa dianggo salaku fasilitas karajinan anu paling handap dugi ka 31 Désémber 2021; sareng ijabkeunnana ku naon hipotik sareng / atanapi hak-hak anu ngagaduhan. Halaman halaman: euweuh

O: Perhatosan Anu leres Zoning

Pameran ieu ngandung dua bagian: hiji kanggo réngsé ku Pelamar, sareng hiji anu réngsé ku otoritas zoning lokal. Duanana bagian kedah réngsé.

P: Inpormasi Organisasi sareng Panyingkepan Minat Kauangan

Ngalamar lisénsi pengembang karajinan kedah nyingkabkeun sadayana inpormasi kauangan anu aya hubunganana sareng tukang karajinan. Dina ngaréspon Pameran ieu, Ngalamar didorong pikeun marios watesan "kapentingan kauangan" dina aturan, sareng Bagian 1300.305 sareng 1300.300 (c) (22) - (27). Nu Ngalamut Panukang Karajinan kedah nyayogikeun:

1. Struktur kapamilikan tina Karajinan Pancuran, kalebet kapentingan kapamilikan persentase unggal éntitas individu atanapi bisnis. Ieu kedah ngaidentipikasi sadaya perwira poko sareng lembaga bisnis anu ngalangkungan cara langsung atanapi henteu langsung, ngatur, gaduh atanapi ngontrol kapentingan sareng aset tina Panawaran Karajinan Kerajinan. a. Ngalamar kedah negeskeun naon jinis éntitas bisnis nya éta: proprietor tunggal, kolaborasi, partnership terbatas, partnership tanggung jawab terbatas, perusahaan, perusahaan tanggung jawab terbatas, atanapi anu sanés.

abdi. Tukang properti kedah nyayogikeun nami, tempatna, sareng tanggal lahir ti juragan. ii. Sadaya perkumpulan kedah nyayogikeun nami sareng alamat sadaya mitra, umum sareng dugi, sareng dokumen kerjasama. iii. Mitra-kawates terbatas, partnerships liability terbatas, perusahaan, sareng perusahaan tanggung jawab terbatas kedah nyayogikeun salinan sertipikat eksistensi sareng salinan Sertipikat Pendirian Good ti Sekretaris Nagara Illinois, dikaluarkeun dina 60 dinten ka pengker. iv. Perusahaan tanggung jawab terbatas kedah nyayogikeun salinan Artikel tina Organisasi sareng daptar anggota perusahaan tanggung jawab terbatas sareng inpormasi kontakna. v. Korporasi kedah nyayogikeun salinan Artikel-artikel milikna, sareng salinan pendaptaran nami anu dikaluarkeun ku Sekretaris Nagara upami berlaku. Perusahaan kedah nyayogikeun nami sareng alamat sadaya pamangku saham sareng diréktur perusahaan.

1. Sadaya éntitas asing kedah nyayogikeun dokuméntasi anu tiasa dilarapkeun kana jinis éntitas di luhur, ditambah ogé salinan sertipikat Sijil anu Bagéan ti yurisdiksi gabunganna, sareng salinan sertipikat Otoritas anu dikaluarkeun ku Sekretaris Nagara Illinois.

2. bagan organisasi anu ayeuna ti Craft Grower, kalebet posisi déskripsi sareng nami sareng dihanca tina jalma anu masukan posisi. Kaasup kaahlian tambahan, pendidikan, atanapi pangalaman anu relevan pikeun tukang tanaga karajinan anu henteu kalebet deui dihanca karyawan.

3. Salinan perjanjian ganti rugi, perjanjian manajemén, pasatujuan pasatujuan, atanapi dokumén finansial anu sanésna antara atanapi diantara Pelamar sareng saha waé anu ngagaduhan kapentingan finansial sareng / atanapi kontrol di lisénsi, kaasup growers, boga, sareng perwira, atanapi narasi upami perjanjian téh lisan.

4. Dokuméntasi netepkeun yén Ngalamar ngagaduhan sahenteuna $ 20,000 dina aset cair.

5. Sipat sareng jinis beungkeut luar biasa, pinjaman, garis kiridit dll, anu dikaluarkeun atanapi dieksekusi, atanapi anu bakal dikaluarkeun atanapi dieksekusi, aya hubungan sareng pambukaan atanapi operasi diusulkeun penanam karajinan.

6. Panyingkepan sadaya sumber dana anu digunakeun pikeun nyandak atanapi ngembangkeun usaha palaku karajinan sareng dokuméntasi dana sapertos kitu. Ngalamar kedah ngalengkepan lembar kerja di handap ieu pikeun saha waé lembaga anu diidentipikasi dina inpormasi di luhur.

Q: Perwira Kepala atanapi Pernyataan Panyingkepan Anggota Dewan

Bentuk pimpinan karyawan Kerajinan Pancén kedah réngsé pikeun masing-masing petugas poko sareng / atanapi anggota dewan. Formulir ieu kedah dieusi sacara lengkep sanaos kamungkinan poténsi inpormasi duplikat.

Pernyataan Notarized R.

Panawaran Karajinan Karajinan kedah ngadaptar sareng notarize pernyataan anu khusus mikeun anjeunna henteu bakal ngalakukeun hal-hal anu tangtu, sareng inpormasi anu aya dina aplikasi pengrajin karajinan leres sareng leres.

S: Bentuk Persetujuan Sidik

Ngalamar lisénsi pengembang karajinan kedah ngarengsekeun Sidik Pangiriman Sidik sareng Formulir Pépéling sareng ngalebetkeun langsung ka ngajual sindangan langsung. Formulir ieu henteu kedah dilebetkeun kana Aplikasi. Nu ngadaptar henteu kedah ngarobih nami Agénsi anu Nyuhungkeun, Nyuhungkeun Agén ORI Identifier, Nyuhungkeun Alamat Agénsi, atanapi kolom Tujuan Tujuan Formulirna.

Hoyong Buka Tukang Kerajinan

Kumaha Janten Karajinan Karajinan di Illionis.

Kami bakal nutupan aplikasi anu bakal ngaktifkeun dugi ka 150 pamiarsa anyar kana pasar budidaya Cannabis Illionis dina taun-taun badé.

Pikeun ngabantosan jalma mendakan inpormasi ieu ngeunaan kumaha kéngingkeun lisénsi pengembang karajinan - smash likes and subscribe. Ayeuna hayu urang ngobrolkeun garis waktos sareng naon anu janten aplikasi pikeun kéngingkeun lisénsi. Ieu prosedur anu panjang pisan - tapi upami anjeun cicing dugi ka akhir, maka anjeun bakal terang waleran kana patarosan "naha kuring tiasa gaduh karajinan tumuh, panerap sareng dispenser sadayana dina gedong anu sami upami aranjeunna sadayana misah sareng badan berlisensi ?? Hmm… muhun, hayu urang terang Sadayana ngeunaan kumaha kéngingkeun lisénsi karajinan anjeun.

Sabaraha Lisensi Pertumbuhan Karajinan di Illionis?

Dinas Pertanian wajib - éta wajib - kaluarkeun dugi ka 40 lisénsi pengembang karajinan dugi ka 1 Juli 2020, sareng aranjeunna henteu tiasa ngajual lisénsi éta dugi ka 21 Désémber 2021. Ogé ku 21 Désémber 2021, departemén tatanén bakal ngaluarkeun deui 60 lisénsi penanam karajinan di Illionis. Saatos 1 Januari 2022, departemén tatanén tiasa ningkatkeun jumlah penanam karajinan sareng ngarobih aplikasi lisénsi - tapi henteu tiasa ngaleungitkeun 150 petani karajinan di nagara éta.

Lisensi Pengembang Karajinan - Lisénsi anyar pikeun pembudidaya ganja ngamimitian di Illionis.

Janten hayu urang bahas perkawis anu khusus anu kedah aya kana aplikasi lisénsi pikeun 100 peternak karajinan munggaran di Illinois.

Bagéan 30-10 hukum nutupan lamaran. Didatangan halaman wéb kami ngeunaan ahli hukum industri ganja pikeun tautan pikeun ngaunduh bagian ieu sahingga anjeun tiasa gaduh salinan sarat pikeun ngabantosan perusahaan ganja anjeun dibuka di Illionis.

Aplikasi ieu ngawengku:

  1. Fee aplikasi anu henteu tiasa dibalikeun $ 5,000 - biaya lisénsi nyaéta $ 30,000 upami aplikasi anjeun mangrupikeun salah sahiji ti saeutik anu kapilih.
  2. Ngaran anu sah tina penawaran karajinan
  3. Alamat fisik anu diusulkeun tina tukang tanih karajinan
  4. Nami, alamat, nomer jaminan sosial, tanggal kalahiran unggal perwira poko sareng anggota dewan pengembang karajinan - sadayana kedah sahenteuna umur 21 taun.
  5. Rincian administrasi atanapi yudisial (pengadilan) lumangsungna dimana aya jalma ti sarat 4 parantos sumpah, atanapi ngagaduhan lisénsi anu dicabut atanapi ditunda.
  6. Usul nyalin yayasan tata cara kalebet prosedur pikeun pengawasan tanaga karajinan, kalebet pangwangunan sareng pelaksanaan sistem pemantauan loji, akurat catetan, rencana staf, sareng rencana kaamanan disatujuan ku Dinas Pamaréntahan Propinsi anu matuh aturan aturan ku jabatan Ag-datang pikeun Oktober 2019- A inventory fisik wajib dilakukeun ku pepelakan mingguan ku tukang tanaga karajinan.

-Lihat, ieu sababna kuring nyarios ka jalma sateuacanna yén biayana bakal mahal, seueur usaha kabuka, aranjeunna henteu nyiapkeun sadayana dokumen pamaréntahan ieu Sateuacan bahkan kéngingkeun ijin kabuka pikeun bisnis - janten éta sababna konsultan bakal ngecas puluhan upami henteu ratusan rébu dolar pikeun ngabantosan bisnis anjeun kéngingkeun lisénsi na kanggo tuwuh di Illionis, janten punten taroskeun ka para padagang upami aranjeunna ngagaduhan tugas fidusia pikeun bisnis anjeun - sapertos pengacara anjeun. Ayeuna deui kana sagala sarat.

  1. Sértipikasi ku Polda State yén sadaya cek latar perwira poko, anggota dewan, sareng agén tina penubuhan usaha ganja parantos dilakukeun.
  2. Salin orgindace atanapi ijin zona lokal ayeuna sareng verifikasi yén tukang tanaga karajinan tunduh sareng aturan zoning lokal
  3. Prakték padamelan anu diusulkeun - buku pegangan alias karyawan - anu nunjukkeun rencana tindakan pikeun nginpokeun, nyewa sareng ngadidik minoritas, awéwé, veteran sareng jalma anu cacat, ngiringan prakték padamelan anu adil sareng nyayogikeun perlindungan padamel.
  4. Tunjukkeun pangalaman dina prakték atanapi usaha anu ngamajukeun pemberdayaan ékonomi di daérah anu henteu kénginganana.
  5. Pangalaman sareng budidaya ag biz atanapi operasi hortikultura
  6. Katerangan katutup, dikonci fasilitas dimana ganja anu bakal digedekeun, dipanén, diproduksi, diangkut, atanapi anu sanésna disebarkeun pikeun distribusi ka organisasi dispensing.
  7. Panelitian ngeunaan fasilitas anu katutup, dikonci kalebet dipelakan palawija
  8. Budidaya, pamrosésan, inventaris sareng rencana bungkusan.
  9. Katerangan ngeunaan pangalaman ngalamar nganggo téknologi ag culitation sareng standar industri.
  10. Daptar derajat, sertipikat, atanapi pangalaman anu relevan pikeun sadayana calon pejabat, anggota dewan sareng gén tina bisnis anu aya hubunganana
  11. Idéntitas sarerea anu gaduh pinunjul finansial atanapi voting 5% langkung ageung
  12. Rencana anu ngajelaskeun kumaha panandian bakal alamat tiap ieu:
    1. Kabutuhan énergi - sareng panerapan panggunaan énergi berkelanjutan
    2. Warta cai sareng kawijakan pamakean cai atanapi kabijakan
    3. Manajemén limbah sareng pengurangan runtah
  13. Rencana daur ulang pikeun bungkusan pembeli na, runtah anu tiasa didaur ulang atanapi sampah ganja

Salajengna - sadaya limbah ganja bakal dijantenkeun henteu tiasa dianggurkeun deui sareng limbah kompos anu sanés kanggo dibuang.

Naon anu kedah dilakukeun pikeun tukang usaha pikeun ngajaga lisénsi na?

  1. Komitmen pikeun matuh ka bekel lokal - sareng tetep patuh kana sagala sarat lingkungan féderal sareng nagara kalebet - nyimpen sadaya limbah organik kalayan produk ganja anu parantos réngsé, miceun limbah cair anu aya ganja.
  2. Komitmen kana standar téknologi pikeun épisiénsi sumberdaya fasilitas tukang karajinan - hartosna
    1. Tukang karajinan komitmen nganggo sumber épisién sacara épéktip - kalebet kakuatan sareng cai pikeun melak ganja & minuhan atanapi ngaleuwihan sarat téknologi pikeun
    2. cahaya
    3. HVAC
      1. Gumantung kana ukuran rohangan kanopi naon jinis HVAC anu dianggo
    4. Saringan cai
      1. Ngawengku sistem panyiraman otomatis
      2. Ukurna léngkah cai dina sistem.
  3. Sakur inpormasi anu sanésna diperyogikeun ku aturan.

Tingali - lumayan lempeng ka payun. Pondok carita - karajinan ngembang aplikasi bakal nyandak anjeun lami sareng éta sababna konsultan bakal aya pikeun ngajual anjeun ngeunaan kumaha aranjeunna ngalakukeun hal sareng naha éta tiasa dianggo, tapi sateuacan anjeun ngalakukeun éta - mangga tingali kumaha aplikasi bakal dicitak .  

Aplikasi Pertambangan Karajinan Tumuwuh di Illionis

Ku giliran Bagéan 30-15 tina hukum Karajinan Panukang pikeun ngartos kumaha titik anu dicitak. Titik-titik kasebut henteu épék pisan, tapi urang tiasa ngalakukeun sabalikna tina matematik pikeun nebak dina 78% poin anu henteu langsung dijelaskeun.

  1. Kasesuaian fasilitas anu diusulkeun
  2. Kasesuaian rencana latihan pagawe
  3. Kaamanan sareng catetan catetan
  4. Rencana budidaya
  5. Produk produk sareng rencana panyiri
  6. Rencana bisnis
  7. Status Pelamar salaku pelamar ekuitas sosial - nalika pidéo éta réngsé - Kuring bakal nempatkeun tautan éta di luhur. - ieu mangrupikeun nomer pertama kalina disayogikeun, henteu kirang ti 20% poin anu sayogi lebet kana katégori ieu - janten sahenteuna 20% tina kaputusan ieu, henteu dipaliré ku bahaya upami anjeun hoyong lisénsi.
  8. Prakték tenaga kerja sareng padamelan - anu bakal henteu kirang ti 2% kana total poin anu sayogi - nyaéta sakitar 10x kirang bahaya pikeun dipaliré tibatan kaadilan sosial, tapi masih ngagaduhan prakték padamelan anu saé,
  9. Rencana lingkungan ngeunaan operasi penanaman anjeun sapertos HVAC, H20, efisiensi énergi sareng rencana téknologi.
  10. Karajinan anu tumuwuh langkung ti 51% anu dipimilik ku hiji nyicingan Illionis
  11. Karajinan anu tumuwuh langkung ti 51% anu dipiboga atanapi dikawasa ku Samaun
  12. Rencana kabébasan anu kalebet naratif moal leuwih ti 2,500 kecap anu nyetél tujuan anjeun tina kapamilikan, kapamilikan, padamelan sareng padamelan
  13. Naon waé anu ka jabatan ag tiasa diatur ku aturan pikeun poin
  14. 2 titik bonus pikeun rencana pelamar pikeun kalibet sareng komunitas, tapi ieu ngan ukur dilélér upami aplikasi kanggo daérah khusus diikat.

Upami anjeun ngéléhkeun - maka aya rencana anu nempatkeun kana aplikasi karajinan anjeun janten kaayaan lisénsi - kagagalan nurut kana kawijakan sareng prosedur anjeun nyalira bakal ngalaan karajinan anjeun janten résiko kaleungitan lisénsi - janten langkung saé anjeun hartosna naon anu anjeun carioskeun dina aplikasi anjeun .

 Naha anjeun leres-leres hoyong lisénsi pengembang karajinan di Illionis?

Kang, abdi terang - leres? Aplikasi ieu gélo panjang & upami anjeun menang, maka éta janten kaayaan lisénsi anjeun. Tapi upami anjeun resep ieu sareng hoyong inpormasi lengkep, ngalanggan saluran sareng masihan kami janten jempol kana kontén janten langkung seueur dina feed anjeun.

Tiasa Ngembangkeun Karajinan Nyambung ka Dispensari di Illinois?

 Numutkeun ka kaca 215 tina undang-undang - tukang ngembang karajinan tiasa ngabagi tempat sareng infuser atanapi dispensary - sareng anu gaduh lisénsi na ngabagi daérah umum sapertos kamar locker, kamar makan siang, kamar mandi.

Janten dina hiji dinten karajinanna tiasa janten bisnis ganja sapinuhna ti saprak bibit dugi ka dijual - urang bakal ningali.

Kaluar

Hatur nuhun parantos ngiringan kuring dina épisode ieu - émut, legalisasi ganja ngan ukur sababaraha bulan deui - janten mimiti nyusun rencana anjeun pikeun budidaya. Sareng upami anjeun peryogi bantosan kuring, cukup google pengacara ganja sareng kontak sareng kuring. Damaian sadayana!

 

Pembaruan litigasi ganja Illionis

Pembaruan litigasi ganja Illionis

   Proses aplikasi lisénsi ganja Illionis parantos seueur hal tapi sampurna. Hasil dina seueur gugatan sareng seueur henteu puas umum. Kami mutuskeun pikeun ngapdét anjeun dina sagala hal anu lumangsung sareng prosés anu jero, naha éta parantos ngaluarkeun seuneu ...

Asuransi Ganja Sareng Industri Hemp

Asuransi Ganja Sareng Industri Hemp

Cakupan Asuransi Asuransi Ganja sareng Hemp mangrupikeun kabutuhan pikeun bisnis di unggal industri, anu aya hubunganana sareng ganja pastina sanés istiméwa. Tapi tangtosna, asuransi dina industri ganja hadir sareng corak sareng seueur komplikasi, sapertos ...

Thomas Howard

Thomas Howard

Pengacara ganja

Thomas Howard parantos lami-lami usahana dina bisnis sareng tiasa ngabantosan panunjuk arah ka cai anu langkung nguntungkeun.

Nuturkeun Kami Dina Facebook

Pembaruan litigasi ganja Illionis

Pembaruan litigasi ganja Illionis

   Proses aplikasi lisénsi ganja Illionis parantos seueur hal tapi sampurna. Hasil dina seueur gugatan sareng seueur henteu puas umum. Kami mutuskeun pikeun ngapdét anjeun dina sagala hal anu lumangsung sareng prosés anu jero, naha éta parantos ngaluarkeun seuneu ...

Asuransi Ganja Sareng Industri Hemp

Asuransi Ganja Sareng Industri Hemp

Cakupan Asuransi Asuransi Ganja sareng Hemp mangrupikeun kabutuhan pikeun bisnis di unggal industri, anu aya hubunganana sareng ganja pastina sanés istiméwa. Tapi tangtosna, asuransi dina industri ganja hadir sareng corak sareng seueur komplikasi, sapertos ...

Tiasa Anjeun Tumuh ganja di Michigan

Tiasa Anjeun Tumuh ganja di Michigan

   "Naha kuring tiasa ngagedéan Ganja?" mangrupikeun patarosan anu populer pisan di nagara mana waé Amérika Serikat, Michigan pastina henteu aya anu istiméwa. Sateuacan anjeun ngamimitian bumi di Bumi, pastikeun anjeun terang jawabanana. Tetep patuh sareng hukum nagara anjeun, atanapi upami anjeun tiasa résiko kriminal ...

Kumaha kéngingkeun Lisensi Pengembang Ganja Komérsial di Michigan

Kumaha kéngingkeun Lisensi Pengembang Ganja Komérsial di Michigan

Kumaha Kéngingkeun Lisénsi Ganja Anjeun di lisénsi Ganja Michigan di unggal nagara Amérika Serikat condong janten kaayaan anu rumit, nagara bagian Michigan henteu terkecuali. Tapi ku industri anu berkembang gancang tina industri ganja médis sareng rekreasi di ieu ...

Ganja Indiana

Ganja Indiana

Ganja Indiana Hukum ganja Indiana mangrupikeun salah sahiji anu paling parah di Amérika! Sedengkeun tatanggana di Illionis ngagaleuh langkung $ 63 juta kanggo penjualan ganja dina bulan Agustus, konsumén di Indiana tiasa nyanghareupan sataun panjara ngan pikeun gabungan tunggal. Indiana NORML ngagabung kami ka ...

Peryogi Pengacara Ganja Pikeun Usaha anjeun?

Pengacara bisnis ganja kami ogé boga usaha. Kami tiasa ngabantosan anjeun ngawangun bisnis anjeun atanapi ngabantosan ngajagaan tina peraturan anu beurat teuing.

pengacara industri ganja

316 SW Washington St, Suite 1A Peoria,
Il 61602, AS
Telepon Kami 309-740-4033 || e-Mail Us tom@collateralbase.com

pengacara industri ganja

150 S. Wacker Girang,
Suite 2400 Chicago IL, 60606, AS
Telepon Kami 312-741-1009 || e-Mail Us tom@collateralbase.com

pengacara industri ganja

316 SW Washington St, Suite 1A Peoria,
Il 61602, AS
Telepon Kami 309-740-4033 || e-Mail Us tom@collateralbase.com

pengacara industri ganja

150 S. Wacker Girang,
Suite 2400 Chicago IL, 60606, AS
Telepon Kami 312-741-1009 || e-Mail Us tom@collateralbase.com

pengacara industri ganja

316 SW Washington St, Peoria,
Il 61602, AS
Telepon Kami (309) 740-4033 || e-Mail Us tom@collateralbase.com
Warta Industri Ganja

Warta Industri Ganja

Ngalanggan sareng kéngingkeun pangénggalna dina industri ganja. Ngawengku eusi éksklusif anu ngan ukur dibagi sareng palanggan.

Geus hasil ngalanggan!

bagikeun ieu