Berita ganja panganyarna
Pilih Page

USDA Hemp mémo

USDA HEMP Memo - Téks lengkep

Ngadengekeun Potcast, atanapi nonton di luhur.

 

Ieu di handap nyaéta lengkep USDA Hemp Memo:

***

UniJurusan TedStates Agriculture

Kantor kantor the umum pituah

Washington D.C.

2025 0-1400

DINARALCOUNSEL

Bisa 28, 2019

MEMORANDUM

SUBJEK:

RINGKASAN EKOSLI KOMPUTEN HEMP NEW

Dina tanggal 20 Désémber 2018, Présidén Trnmp.signed kana UU Pertambangan Pertanian 2018, Pub. L. 115-334 (2018 Bill Farm). 2018 Ladang Pertambangan Législatif sah produksi produksi hémp pikeun sadaya tujuan dina paréstasi anu dijelaskeun dina statute.  

Kantor Konseling Umum (OGC) parantos ngaluarkeun opini hukum anu napel pikeun ngungkulan patarosan ngeunaan sév. eral tina ketentuan anu patali sareng hemp tina Bill Farm 2018, kalebet: fase-out ti otoritas pilot hemp industri di Act Pertanian 2014 (Bill Farm 2014) (Bagéan 7605); amandemen kana UU Pemasaran Pertanian 1946 pikeun ngantepkeun Amérika Suku sareng suku India ngatur produksi hémp atanapi nuturkeun rencana Departemen Pertanian (USDA) ngatur produksi rami (Bagéan 10113); rezeki mastikeun aliran bébas tina rami di dagang interstate (Bagéan 10114); jeung ngaleupaskeun hemp tina UU Bahan Kontroll (Bagéan 12619).

Kacindekan konci OGC nyaéta pendapat anu sah di handap ieu:

  1. Kusabab épéktasi RUU Pertanian 2018 tanggal 20 Désémber 2018, hémp parantos dikaluarkeun tina jadwal I tina Bahan Bahan Kontrol sareng henteu janten bahan anu dikendalikan.
  2. Saatos USDA nyebarkeun peraturan-peraturan anu ngalaksanakeun syarat produksi hemp anyar 2018 Fa1m Bill anu aya dina Undang-Undang Pemasaran Pertanian 1946, Amérika Serikat sareng suku India moal ngalarang transp01tation interstate atanapi kiriman rumput hemp anu sacara sah dikaluarkeun handapeun rencana State atanapi Suku atanapi dina lisénsi dikaluarkeun handapeun USDA
  3. Suku Amérika sareng suku India henteu ogé nyaram angkutan antarkeu atanapi kiriman hémp anu sacara sah dikaluarkeun dina Ladang 2014
  4. Sawijining jalma anu ngagaduhan dmana anu kaanggotaan Nagara atanapi Féderal anu aya hubunganana sareng bahan anu dikadalikeun tunduk kana larangan anu henteu leres 10 taun dina ngahasilkeun hemp di handapeun Hukum Pamasaran Pertanian of Pangecualian manglaku ka hiji jalma anu sacara sah ngalangkungan rami handapeun Bill Farm 2014 sateuacan 20 Desember 2018, sareng kapercayaan anu ogé kajantenan sateuacan tanggal éta.

MEMORANDUM 28 Mei 2019

Halaman2

Kalayan enactment Bill Farm 2018, rami meureun tumuwuh (I) kalayan lisénsi dikaluarkeun USDA anu sah, (2) handapeun rencana State atau Tribal of disatujuan USDA, atanapi (3) handapeun otoritas pilot industri hemp tani 2014. . Otoritas pilot éta bakal sakali sataun saatos USDA netepkeun rencana pikeun ngaluarkeun lisénsi USDA dina dibatosan dina Républik Ladang 2018.

Penting pikeun masarakat sadar yén 2018 Ladang Pertambangan ngajagaan kakawasaan Amérika Serikat sareng suku India pikeun ngadamel sareng ngalaksanakeun undang-undang anu ngatur produksi tina hémp anu langkung ketat tibatan hukum Federal. Sahingga, nalika hiji Nagara atanapi hiji suku India teu tiasa ngalangi kiriman hémp anu ngalangkungan kaayaan Nagara atanapi Suku Suku, éta tiasa ngalaksanakeun hukum Nagara atanapi Suku anu nyababkeun ngembangkeun hemp di Nagara atanapi Suku Suku.

Ogé penting pikeun ngantebkeun yén 2018 Ladang Pertambangan henteu mangaruhan atanapi ngarobih otoritas Sekretaris Kaséhatan sareng Jasa Asasi Manusia atanapi Komisaris Pangan sareng Obat-obatan pikeun ngatur hemp dina undang-undang US Food and Drug Administration (FDA).

USDA ngarepkeun ngaluarkeun peraturan anu nerapkeun otoritas produksi hémp anyar taun 2019.

Amérika Sarikat Dinas Pertanian

Kantor Konseling Umum

Washington D.C.

20250-1400

STEPHEN            ER VADEN

SUMBANG AGUNG

Bisa 28, 2019

MEMORANDUM Pikeun SENI PERDUEUR SEKRETARIS AKRIKULTUR

SUBJEK:      

 PILIHAN LEGAL ING PROVISI NGENTOTA AKTOR PENTAKSANAN AGRIKULUR 2018 BENTUK NU HEMP

Memorandum ieu nyayogikeun pendapat hukum kuring pikeun ngeureunkeun dibekelan Undang-Undang Perbaikan Pertanian 1. ("Bill Farm 2018"), Pu_b L No. 2018-115, patalina sareng hemp.

Sakumaha dijelaskeun di handap, memorandum ieu nyimpulkeun follQwing:

  1. Dina panerapan RUU Fam2018 1 dina tanggal 20 Désémber 2018, rami parantos dihapus tina jadwal I tina Undang-Undang Bahan Anu Dikendali ("CSA") sareng henteu deui janten Hemp anu dikontrol dihartikeun dina RUU Fa1m 2018 pikeun ngasupkeun ganja sagala tutuwuhan, atanapi turunanana, anu ngandung henteu langkung ti 1 persén délta-0.3 tetrahydrocannabinol ("THC") dasar garing-beurat dasarna.
  2. Saatos Depaitment of Agriculture ("USDA" atanapi "Depa1tment") nyebarkeun peraturan anu nerapkeun dibekelan produksi hemp tina Bill Farm 2018 anu aya dina subtitle G ngeunaan Undang-Undang Pemasaran Pertanian 1946 ("AMA; '), Nagara sareng suku India henteu tiasa ngalarang angkutan antar negeri atanapi kiriman rami sacara sah dihasilkeun dina kaayaan Nagara atanapi rencana Suku atanapi dina lisénsi anu dikaluarkeun dina Departemen
  3. Nagara Amérika sareng suku India henteu tiasa ngalarang angkutan antar negeri atanapi pangiriman rami sacara sah dihasilkeun dina Undang-Undang Pertanian2014 ("Tagihan Ladang 2014").
  4. A jalma anu gaduh dmana anu State atanapi Federal anu berhubungan sareng zat anu dikadalikeun tunduk kana wangsitas anu henteu aya 10 taun dina ngahasilkeun hemp dina subtitle G tina AMA. Panginten anu manglaku ka jalma anu ngembang sacara sah dina rél 2014 Frum Bill sateuacan 20 Désémber 2018, sareng anu dmana ogé occmTed sateuacan tanggal éta.

Memorandum ieu ogé nekenkeun dua aspék penting tina paragihan tagihan Ladang 2018 anu berhubungan sareng hémp. Mimiti, 2018 Ladang Pertambangan ngajaga kakawasaan Amérika Serikat sareng suku India pikeun ngadamel sareng ngalaksanakeun undang-undang anu ngatur produksi (tapi henteu angkutan interstasi atanapi kiriman) tina rami anu langkung ketat tibatan hukum Federal. Salaku conto, undang-undang Propinsi anu nyaram kamekaran atanapi taneman hemp teras tiasa dikuatkeun ku Nagara éta. Kadua, Républik Ladang 2018 henteu mangaruhan atanapi ngarobih otoritas Sekretaris Kaséhatan sareng Jasa Asasi Manusia atanapi Komisaris Pangan sareng Narkoba dina hukum hukum Administrasi Pangan sarta Narkoba AS.

  1. kasang tukang

Th62018 Bill Ladang, Pub. 115-334, dikuatkeun tanggal 20 Désémber 2018, kalebet sababaraha syarat anu berhubungan sareng hemp.1 Pendapat anu légal ieu museurkeun kana bagian 7605, 10113, 10114, sareng 12619, diringkeskeun di handap.

  • bagian 7605 ngarobih bagian 7606 tina RUU Ladang 2014 (7 USC § 5940), anu otorisasi lembaga pendidikan tinggi atanapi depaitment Nagara tatanén pikeun numuhkeun atanapi ngokolakeun hemp industri dina kaayaan anu tangtu-nyaéta, upami hemp dipelak atanapi dibudidayakan pikeun tujuan panilitian dina Nagara anu ngamungkinkeun produksi hemp. Diantara hal-hal anu sanés, bagian 7605 ngajukeun 2014 Bill Farm § 7606 pikeun meryogikeun Sekretaris Pertanian ("Sekretaris") pikeun ngalaksanakeun kajian ngeunaan prograsiJ11s ieu panalungtikan hemp sareng ngalebetkeun laporan ka Kongrés. Bagéan 7605 ogé ngabatalkeun 2014 Frum Bill§ 7606, mimiti sataun saatos tanggal dimana Sekretaris netepkeun rencana dina bagian 297C tina 2
  • bagian 10113 aJ11ends AMA ku nambihan subtitle G anyar (bagian 297A ngalangkungan 297E) (7 USC §§ 16390 -1639s) anu aya hubunganna sareng produksi hemp. Dina kaayaan otoritas anyar ieu, hiji nagara atawa suku India anu hoyong ngagaduhan panguasa pangaturan primér ngeunaan produksi hemp di nagara éta atanapi wilayah suku India anu tiasa ngalebetkeun, pikeun persetujuan Sekretaris, rencana ngeunaan pemantauan sareng pangaturan sapertos kitu. produksi hemp .. Tempo AMA § 297B. Kanggo Amérika Serikat atanapi suku India anu henteu ngagaduhan_ rencana anu disatujuan, Sekretaris diarahkeun pikeun netepkeun rencana Departemen ngeunaan pemantauan sareng pangatur produksi rami di daérah éta. Tempo AMA§ 297C. The

1 The 2014 Fann Bill netepkeun "Hemp industri" salaku "pepelakan Ganja ciduh L. sareng bagian mana waé tina pepelakan sapertos éta, naha tumuh atanapi henteu, kalayan konsentrasi délta-9 tetrahydrocannabinol henteu langkung ti 0.3 persén dina beurat beurat garing." 7 USC § 5940 (a) (2). RUU Fann 2018 nambihan defmisi anu énggal sareng benten tina "hemp" dina bagian 297A tina AMA, dibélaan salaku "pepelakan Ganja ciduh L. sareng prui naon waé tina pepelakan éta, kalebet bibitna sareng sadayana turunan, sari, cannabinoids, isomer, asam, uyah, sareng uyah isomer, naha ngembang atanapi henteu , kalayan konsentrasi délta-9 tetrahydrocrumabinol henteu langkung ti 0.3 persén dina dasar beurat dJy. " 7 USC

  • 16390 (1). Duanana hartosna butuh konsentrasi THC teu langkung ti 0.3 persén kanggo pepelakan Cannabis sativa L. dianggap hemp versus ganja. Kanggo tujuan pendapat légal ieu, kuring nganggo istilah "Hemp" jeung "Hemp industri" ditukeurkeun

2 Laporan Konperénsi anu ngiringan RUU Fann 2018 ngajelaskeun pangaruh tina panyabutan sapertos kieu: "Pranata éta ogé ngabatalkeun program pilot panilitian hemp sataun sataun saatos Sekertaris nerbitkeun peraturan akhir anu ngamungkinkeun produksi komérsial skala hemp sakumaha anu disayogikeun dina bagian 297C tina [AMA]. ” HR REP. No. 115-1072, jam 699 (2018). ·

Sekretaris ogé diperyogikeun pikeun promulgate peraturan sareng pedoman pikeun ngalaksanakeun subtitle

  1. Tempo AMA § 297D. Otoritas anyar ogé nyayogikeun pedaran (tingali AMA § 297A) sareng otorisasi panyukuhan (tingali AMA § 297E).
  • bagian 10114 (7 UC § 16390 catetan) mangrupikeun panyayuhan freestanding anu nyatakeun yén henteu aya dina judul X UU Pertambangan 2018 ngalarang perdagangan interstate produk hemp atanapi hemp. Bagéan 10114 ogé nyayogikeun yén suku Amérika sareng suku bangsa India moal ngalarang angkutan antarbang atanapi kiriman hemp atanapi hemp produk anu dihasilkeun saluyu sareng subtitle G ngalangkungan Nagara atanapi teitori suku India.
  • bagian 12619 ngarobih CSA ngaluarkeun hemp tina definisi CSA ganja Bagéan 1 619 ogé mungkas téCSAtoexclude THC dina rami tina Jadwal I.3 \ ::

Ku ngalangkungan Réputan Pertambangan 2018, Kongrés ngalereskeun produksi rami pikeun sadaya tujuan dina paraturan statut tapi ditangtayungan pikeun otoritas Amérika Serikat sareng India pikeun ngadamel sareng ngalaksanakeun undang-undang anu langkung ketat dina réproduksi hemp.

  1. analisa
  1. Salaku Enactment Bill Fa2018m 1 dina tanggal 20 Désémber120181 Hemp Parantos dihapus tina Jadwal I tina Act Bahan Pengendali sareng Henteu Langkung Watesan Anu Dikadalikeun.

CSA § 102 (6) ngahartikeun. "Zat dikontrol" hartosna "ubar atanapi zat sanés, atanapi prékursor langsung, kalebet kana jadwal I, II, IIl, .JV, atanapi V tina bagian B tina judul ieu. . . . " 21 USC § 802 (6). Marijuana4 mangrupikeun zat anu dikontrol didaptarkeun dina jadwal I tina CSA. Tempo CSA § 202 (c) (10), jadwal I (21 USC § 812 (c), Jadwal I (c) (l0)); 21 CFR § 1308.ll (d) (23).

2018 Ladang Pertanian XNUMX dirobih CSA ku dua cara.

  • Mimiti, 2018 Ladang Patani§ 12619 (a) ngarobih pedaran CSA pikeun ganja ngaluarkeun h mp. Sateuacan enactment RUU Fam2018 1, CSA§ 102 (16) (21 USC 802 (16)) ditetepkeun ganja saperti kieu:
  • Istilah 'marihuana' hartosna sadaya bagian pepelakan Ganja sativa L., naha ngembang atanapi henteu; bibit na; résin anu diekstrak tina pa1t tina pepelakan sapertos kitu; sareng unggal sanyawa, pabrik, uyah, turunan, campuran, atanapi panyusunan pepelakan sapertos kitu, bibitna atanapi res Tepi sapertos kitu henteu kalebet batang anu asak tina pepelakan sapertos kitu, serat anu dihasilkeun tina gagang sapertos kitu, minyak atanapi kuéh anu didamel tina siki pepelakan sapertos kitu , sanyawa naon waé, ngadamel, uyah, turunan, campuran, atanapi nyiapkeun gagang asak s ch (kecuali résin anu diekstrak tina na), serat, minyak, atanapi jajan,

3 Kanggo latar tambahan · produksi hemp sateuacan éduksi kan 2018 Fann Bi.II, tempo Dinas Panilitian Kongrés, "Hemp salaku Komoditi Pertanian" (RL32725) (diropéa 9 Juli 2018), availbisa at https: // crsreports.kongres.gov/produk/pdf/RL/RL32725.

4 Pendapat ieu ngagunakeun éjahan umum "ganja" kecuali nalika ngadugikeun CSA, anu nganggo éjahan "marihuana".

atawa siki disterilisasi tina tutuwuhan sapertos anu henteu mampuh pengecambahan.

Sapertos anu dipinda ku Réputan Pertanian 2018, watesan CSA ganja ayeuna maos:

  • Patuh ka subperenggan (B); istilah 'marihuana' hartosna sadaya bagian tutuwuhan Ganja sativa , naha ngembang atanapi henteu; siki na; résin nu diékstrak tina naon waé bagian tina pepelakan kitu; sareng unggal sanyawa, pembuatan, uyah, turunan, campuran, atanapi persiapan pepelakan sapertos kitu, sikina atanapi résin.
  • Istilah 'marihuana' henteu kalebet
  • hemp, sakumaha anu ditetepkeun dina bagian 297A UU Pemasaran Pertanian 1946; atanapi

8.

  • gagang anu asak tina pepelakan sapertos kitu, serat dihasilkeun tina gagang sapertos; minyak atanapi jajan anu didamel tina

siki tatangkalan sapertos kitu, sanyawa naon waé, pembuatan, uyah, turunan, campuran, atanapi persiapan tina batang dewasa sapertos kitu (kecuali résin exn · polah tina éta), serat, minyak, atanapi kuéh, atanapi siki anu disterilisasi pepelakan sapertos anu henteu sanggup pengecambahan.

  • Kadua, Bill Farm 2018 § 12619 (b) ngarobih CSA pikeun ngaluarkeun THC dina rami tina istilah "tetrahydrocannabinols" dina jadwal Sakumaha anu dirobih ku Bill Farm 2018, CSA
  • 202 (c) (l 7), jadwal I (21 USC § 812 (c) (l 7), jadwal kuring) ayeuna maos:

Tetrahydrocannabinols, kecuali tetrahydrocannabinols in hemp (sakumaha anu dihartikeun Dina bagian

297A UU Pemasaran Pertanian 1946).

Ku ngabenerkeun harti ganja pikeun ngaleungitkeun hemp sakumaha anu ditetepkeun dina AMA § 297A, Kongrés parantos ngahapus hémp tina jadwal I sareng ngaleungitkeun sagemblengna tina CSA. Dina basa sanés, hémp henteu deui zat anu dikadalikeun. Ogé, kalayan ngajadwalkeun jadwal kuring pikeun ngaluarkeun THC di hémp, Kongrés ogé parantos ngaleungitkeun THC dina rami ti CSA.

Penting dicatet yén decontrolling hemp ieu (sareng THC dina hemp) nyaéta nyeksekusi diri. Sanaos peraturan panerapan CSA kedah diropéa pikeun nembongkeun amandemen Bill Farm 2018 ka CSA, sanés panyayunnana peraturan anu diropéa atanapi tindakan sanés anu peryogi pikeun ngalaksanakeun panyabutan ieu.

Abdi ngartos di dieu dua bantahan anu utami pikeun ningali yén decontrolling hemp nyaéta diri pelaksana. Bantahan kahiji nyaéta, kusabab peraturan henteu acan diterbitkeun handapeun CSA

  • 201, panerapan parobihan pikeun ngajadwalkeun I ngeunaan hémp teu épéktip. Bantahan ieu henteu valid.

Prosés has pikeun ngarobih jadwal CSA nyaéta ngaliwatan mlemaking. Handapeun CSA

  • 201 (a), Jaksa Agung "tiasa ku aturan" nambihan, ngaleungitkeun, atanapi mindahkeun antara jadwal, obat-obatan atanapi zat sanés nalika aya pamendakan anu pasti. 21 USC
  • 81l (a). Nanging, jadwalna ogé tiasa dirévisi langsung ku Kongrés ngalangkungan parobahan statute; sareng Kongrés parantos dilakukeun sababaraha kali.5 ·

'Tingali, contona, Pub. L. I 12-144, § 1152 (jadwal amending kuring nambihan agén cannabimimetic); Pub. L. 101-647,

  • 1902 (a) (jadwal amandeng sakit kanggo nambihan stéroid anabolik).

Bantahan kadua nyaéta, kusabab parobihan anu dirobih jadwal I ngeunaan hémp masih teu dibuktikeun dina 21 CFR § 1308.11, panyabutanna henteu épéktip. Bantahan ieu ogé henteu valid.

Éta aksiaksik nyaéta yén aturan aturan.  Tingali Nat '/ Keluarga Berencana & Reproduksi. Health Ass'n, Inc. l. Gonzales, 468 F.3d 826,829 (DC Cir. 2006) ("[A] statuta valid valid prevails over a conflicting rules [.]"). Kongrés netepkeun lima jadwal CSA dina undang-undang, nyayogikeun yén "[jadwal] uch mimitina diwangun ku zat-zat anu kadaptar dina bagian ieu." 21

USC § 812 (a) .6 Kongrés salajengna nyayogikeun yén "[t] anjeunna jadwal anu ditetepkeun ku bagian ieu bakal diénggalan sareng diterbitkeun deui dina dua taunna salami periode dua taun mimiti sataun saatos 27 Oktober 1970, sareng bakal diénggalan sareng diterbitkeun deui unggal taun saterasna. ” 21 USC § 812 (a). Sarat pikeun ngamutahirkeun sareng nyebarkeun deui jadwalna, sanés mangrupikeun prasarat pikeun épéktipitas jadwal "anu ditetepkeun ku [statute]." Id Dina séjén

kecap-kecap, dimana Kongrés nyalira tiasa ngarobih jadwal pikeun nambihan atanapi ngahapus zat anu dikontrol, penambahan atanapi ngahapus zat anu dikendali épéktip langsung dina enactment (teu aya sababaraha tanggal épéktip anu sanés dina panerapan); tambahan kana atawa ngahapus tina jadwal henteu gumantung kana rulemaking.7

Pikeun ngagambarkeun, Kongrés ngarobih CSA di 2012 pikeun nambihan "agén cannabimimetic" pikeun ngajadwalkeun I.

Parandihan anu digubarkeun salaku bagian tina UU Pencegahan nyiksa Sintetik Narkoba taun2012 (Pub.

  1. 112-144, judul XI, subtitle D), anu ditandatanganan kana undang-undang tanggal 9 Juli 2012. Ampir genep bulan ka hareup, Administrasi Penegakan Narkoba ("DEA") nyebarkeun aturan akhir anu netepkeun kode ubar pikeun agén cannabimimetic anu ditambihkeun ngajadwalkeun I ku Kongrés sareng ngadamel parobihan anu saluyu sareng jadwal I sakumaha dikodekeun dina 21 CFR § 1308.11. Tempo 78 fed. Reg. 664 (4 Jan. 2013). Dina ngajelaskeun naha pengumuman bewara-sareng-koméntar henteu perlu, dédana nyatakeun yén
    • "Panempatan 26 zat ieu dina Jadwal I parantos atosan parantos wiwit 9 Juli, " Id tabuh 665 (tambah tambah). Kalayan kecap séjén, parobahan legislatif pikeun ngajadwalkeun kuring épéktip engké épéktip. Refleksi dina parobihan éta 1 CFR § 21, sanaos diperyogikeun ku 1308.11 USC § 21 (a), henteu dipikabutuh pikeun dijalankeunnana parobihan éta jadwal kuring.

Sasuai, pananggalan Réputan Pertanian 2018 ngalaksanakeun pangalusna hemp (sareng THC di

hemp8 ti CSA. Ngarobih amandemen pikeun 21 CFR § 1308.11, bari diperyogikeun sakumaha pmt

6 "Marihuana" sareng "Tetrahydrocannabinols" duanana kalebet kana jadwal awal anu kuring diadegkeun ku Kongrés taun 1970.

7 CJ Amérika Serikat v. Huerta, 547 F.2d 545, 547 (10 Cir. 1977) (“[F] panyawat pikeun nyebarkeun jadwal 'diperbarui' sakumaha anu diperyogikeun ku Bagian 812 (a) teu aya pangaruhna kana validitas bahan-bahan anu mimitina didaptarkeun dina lima jadwal."); Amérika Serikat v. Monroe, 408 F. Upamana. 270,274 (ND Kal. 1976) ("Janten, nalika bagian 812 (a) jelas-jelas mesen jadwal zat dikontrol anu bakal diterbitkeun deui, it jelas yén Kongrés henteu ngeureunkeun republik pikeun janten a réissuance tina jadwal, anu upami dilakukeun sacara teu leres bakal ngajantenkeun jadwal-jadwal éta kalangkungan sareng kadaluarsa ……………………………………………………………………… .. [T] anjeunna

sarat yén jadwalna, saatos 'diénggalan,' janten 'diterbitkeun deui' ngan ukur pikeun tujuan ngawangun hiji daptar anu bakal ngagambarkeun sadaya zat anu ayeuna tunduk kana ketentuan Undang-Undang …………………………………… ……………………………………………… .. “).

8 Jadwal I, sakumaha dipedar dina 21 CFR § 1308.11, kalebet watesan "tetrahydrocannabinols" dina alinea (d) (3I) anu henteu aya dina CSA. Sanaos ayana defmition éta dina peraturan cw · rent, I

kawajiban neraskeunDEA pikeun nerbitkeun jadwal anu diperbarui, henteu diperyogikeun pikeun ngalaksanakeun parobihan Bill Farm 2018 pikeun jadwal I.9 ·

B.            Saatos Departemen Pertanian Nyebarkeun Peraturan Ngalaksanakeun Pasokan Produksi Hemp tina RUU Ladang 2018 Anu aya dina Subtitle G ngeunaan Undang-Undang Pemasaran Pertanian 1946, Nagara-nagara sareng Suku India Moal Ngalarang Perhubungan antarpasang atanapi Pangiriman Hemp Lawfnlly Dihasilkeun Dina Nagara atanapi Suku Rencana atanapi Dina Lisensi anu Dikeluarkan Dina Rencana Departemen. 

AMA § 297D (a) (l) (A) ngarahkeun Sekretaris ngaluarkeun peraturan sareng pedoman "sakumaha gancang-gancang" pikeun nerapkeun subtitle G tina AMA. 7 USC § 1639r (a) (l) (A) .. Peraturan ieu bakal ngabahas persetujuan Rencana Nagara sareng Suku dina AMA § 297B sareng penerbitan lisénsi dina rencana Departemen handapeun AMA § 297C. Sakumaha anu dipedar di handap, upami perda ieu diterbitkeun, Nagara sareng suku India henteu tiasa ngalarang transportasi atanapi kiriman rami (kalebet produk rami) dihasilkeun saluyu sareng rencana Nagara atanapi Suku anu disatujuan atanapi dihasilkeun dina lisénsi anu dikaluarkeun dina rencana Departemen.

Pengangkutan rumput hemping dirawat di 2018 Ladang Patani§ 10114.10 Subseksi (a) nyayogikeun:

  • PERHATIAN -Nothing dina judul ieu atanapi amandian anu dilakukeun ku judul ieu nyaram dagang interstate hemp (sapertos anu ditetepkeun dina bagian 297A UU Pemasaran Pertanian 1946 (sakumaha katambah ku bagian 10113)) atanapi produk hémp.

7 USC § 16390 catetan. Penyediaan ieu nyatakeun yén teu aya judulna judul X Fann Bill 2018

Kami mratélakeun yén THC di rumput heunteu kaasup THC salaku jadwal anu ngajantenkeun zat kuring dina kaayaan CSA dumasar ka amandemen 2018 RUU Ladang.

9 Jadwal I, sakumaha anu kaémutan dina 21 CFR § 1308.11, kalebet daptar anu misah tina "ekstrak marihuana" dina alinea

(d) (58). Ékstrak ganja henteu kagambar dina jadwal I dina undang-undang kusabab éta ditambihan saatos! 970 ku angger handapeun CSA § 201. Istilah "ekstrak marihuana" dihartikeun dina pangaturan salaku "ekstrak anu ngandung hiji atanapi langkung kannabinoid anu parantos diturunkeun tina pepelakan tina genus ganja, sanés résin anu kapisah (naha atah atanapi murni) diala tina pepelakan. " RUU Ladang 2018 ngarobih definisi "marihuana" pikeun ngaluarkeun hemp, tapi kusabab definisi pangaturan "ekstrak marihuana" dina jadwal kuring henteu nganggo kecap "marihuana" atanapi "teb · ahydrocannabinols" pikeun ngartikeun tenn, janten timbul patarosan naha ekstrak hemp masih dianggap didaptarkeun salaku jadwal I dikawasa zat. Sedengkeun masalahna henteu langkung ditujukeun dina pendapat ieu, Sigana mah definisi statutory "marihuana" anu épéktip parantos sacara efektif ngaleungitkeun ekstrak hemp tina jadwal I, sareng anu ngagambarkeun sapertos dina 21 CFR  § 1308.1I (d) (58) bakal ngan ukur amandemen anu cocog. ·

10 Angkutan Hemp ogé direspon dina polah panyukuran taunan, anu ngaso dana diperaluarkeun Federal tina dianggo pikeun nyaram transpmtation tina hémp. Sanajan kitu, sarat éta diwatesan dina ruang lingkup sabab ukur alamat hemp dihasilkeun dina otoritas Bill Fann 2014, sareng aranjeunna ngan ukur alamat pederal tindakan pamaréntah. Nyaéta, nalika dibekelan ngalarang palaku Féderal ngahalangan transportasi anu disebat "RUU Ladang 2014 hemp, "aranjeunna henteu ngawatesan tindakan Nagara in yén hal. Tempo Tatanén, Pamekar rural, Pangan sareng Narkoba UU Administrasi, sareng Agénsi Anu Ngahubungan Agencies, 2019, Pub. L. 116-6, div. B, § 728 (ngalarang dana anu disayogikeun ku Undang-Undang éta atanapi Undang-Undang sanésna sanés dianggo dina panolakan tina Ladang Bill 2014 § 7606 atanapi nyaramt nu TranspoRTATion1  carana ngokolakeun, obral, or use of industril Hemp, or sikis of jush melak, yen is dipelak or dibudidayakeun saluyu sareng [2014 Farm Bill§ 7606], di jero atanapi di luar Nagara tempat hemp industri dipelak atanapi dipelak ”). Tempo ogé Perdagangan, Kaadilan, Élmu, sareng Undang-undang Panyayangan Agen Berkaitan, 2019, Pub.

  1. 116-6, div. C, § 536 ("Teu aya dana anu sayogi ku Undang-Undang ieu tiasa dianggo dina bantahan [2014 Farm Bill§ 7606] ku Departemen Kehakiman atanapi Administrasi Penegakan Narkoba.").

nyaram konterce interstate tina rami. Nanging, sasadiaan ieu, nangtung waé, teu gaduh pangaruh sanksi angkutan rami di Amérika atanapi suku-suku wilayah dimana angkutan sapertos dilarang dina UU State atanapi Hukum Suku.

Subséksi (b), khususna, ngalarang Nagara sareng suku India ngalarang transportasi hemp ngalangkungan Nagara atanapi suku Tribal éta. Bagéan (b) nyayogikeun

  • 1ilANSPORTATION HEMP AND HEMP -No State or Indian Suku wajib nyaram transp011ation atanapi kiriman hemp atanapi hemp prodLtcts diproduksi in luyu sareng subtitle G tina Undang-Undang Pemasaran Pertanian 1946 (sakumaha ditambihan ku bagian 10113) ngalangkungan Nagara atanapi sapuluh-sapuluh suku Indian, sakumaha lumaku.

7 USC § 16390 catetan. Dina pangaruhna, panyayuhan ieu nyepengkeun undang-undang nagara dugi ka hukum nagara sapertos kitu

nyaram transp011ation interstate atanapi kiriman hemp anu parantos dihasilkeun luyu sareng subtitle G tina AMA.

Salaku masalah undang-undang konstitusional, "[t] anjeunna Klausa Supremasi nyayogikeun aturan anu jelas yén hukum féderal 'janten Undang-Undang Tertinggi Bumi; sareng Hakim-hakim di unggal Nagara bakal kabeungkeut ku hal éta, hal-hal naon waé dina Konstitusi atanapi Hukum naon waé anu aya dina Sanggah saliwat éta. ' Dina prinsip ieu, Kongrés ngagaduhan kakawasaan pikeun nyegah hukum [S]. " Arizona v. Amérika Serikat, 567

AS 387, 398-99 (2012) (nyebatkeun seni AS Const. VI, cl. 2). "Dina doktrin preufasi féderal, hukum féderal ngagentos atanapi ngagentos hukum atanapi peraturan anu teu cocog [S]." Amérika Serikat v. Sadeh, 820 FJd 746, 751 (5th Cir. 2016).

Pengadilan féderal umumna mikawanoh tilu katégori preemption: (1) preemption express (dimana Kongrés "narik [s]" kakuatan ti Nagara ngaliwatan "penyediaan preemption express"); 11 (2) preemption lapangan (dimana Negara-negara "dilarang pikeun ngatur kalakuan dina bidang anu Kongrés, ngalaksanakeun kawenanganana anu ditangtoskeun, parantos ditangtoskeun kedah diatur ku pamaréntahan anu eksklusif ");12 sareng pépélingan konflik (dimana hukum Nagara anu dibébaskeun nalika éta bertentangan sareng hukum Féderal, anu kalebet kaayaan "dimana 'patuh kana peraturan féderal sareng [S] tate mangrupikeun hal anu teu mungkin sacara fisik'" atanapi kaayaan "dimana hukum SAT anu ditantang ' nangtung salaku halangan pikeun kahontalna sareng ngajalankeun tujuan lengkep sareng tujuan Kongrés ”').13 Arizona, 567 AS di 399-400 (pangutip ngaluarkeun); tingali ogé Sadeh, 820 F.3d jam 751.

11 Tingali, contona 7 USC § 1639i (b) ("(b) Pambébasan féderal.-Teu aya Nagara atanapi subdivisi politik Nagara anu tiasa langsung atanapi henteu langsung ngadegkeun sahandapeun otoritas mana waé atanapi neraskeun pangaruh sakumaha waé katuangan atanapi bibit dina perdagangan interstate sagala sarat anu aya hubunganana sareng panyabelan naha dahareun (kalebet tuangeun anu disayogikeun di réstoran atanapi pendirian anu sami) atanapi bibit direkayasa sacara genetik (anu kedah kalebet istilah anu sami sapertos anu ditangtoskeun ku Sekretaris Pertanian) atanapi dikembangkeun atanapi dihasilkeun nganggo rékayasa genetik, kalebet sarat naon waé pikeun klaim yén dahareun atanapi siki atanapi ngandung bahan anu dikembangkeun atanapi dihasilkeun nganggo rékayasa genetik. ").

12 Tingali, contona, Pac. Gas & Elec. Co v. Propinsi énergi Res. Konservasi & Dev. Kom 'n, 461 Amérika 190,212 ("[T) pamaréntahan féderal parantos nguasaan sadaya bidang masalah kaamanan nuklir, kajabi kakawasaan terbatas anu sacara jelas dikintunkeun ka [S] kawat.").

  • n Tingali, contona, 21 USC 903 ("Teu aya penyediaan subbab ieu anu ditafsirkeun salaku nunjukkeun maksud dina bagian Kongrés pikeun nempatan lapangan di mana bekel éta dijalankeun, kalebet hukuman pidana, janten pangaluaran undang-undang Nagara ngeunaan masalah anu sami anu bakal sanésna aya dina kawenangan Nagara, kacuali aya

Bagéan 10114 (b) 2018 Fann Bill nyayogikeun definisi kabébasan konflik kusabab undang-undang nagara anu nyaram angkutan antar-erat atanapi kiriman produk hemp atanapi hemp anu parantos dikerjakeun saluyu sareng subtitle G of AMA bakal dina konflik langsung sareng bagian 10114 (b), anu nyayogikeun yén teu aya Nagara anu tiasa nyaram kagiatan kitu.14 Kukituna, undang-undang Propinsi sapertos kitu anu tos dibébas ku Kongres. Hasilna sami kanggo suku India.15

Dina jumlahna, nalika peraturan anu ngalaksanakeun diterbitkeun, Amérika Serikat sareng suku India moal nyaram kiriman hemp sacara sah dikaluarkeun handapeun rencana Nagara atanapi Suku anu disatujuan atanapi dina hiji lisénsi anu dikaluarkeun dina rencana Departemen.

C.            Stlites sareng Suku India Mungkin Henteu Ngalarang Transportasi Interstate atanapi Kiriman Hemp Dihasilkeun sacara sah Dina Undang-Undang Pertanian 2014.

Kusabab éta 2018 Fmm tagihan henteu langsung ngaleungitkeun otoritas pilot rami di 2014 Farm Bill § 7606 - sareng kusabab publikasi peraturan anu nerapkeun dibekelan produksi rami RUU Fann 2018 sigana moal kajantenan dugi engké di 2019-timbul patarosan naha Nagara. jeung suku India dilarang pikeun ngahalangan transportasi antarantara atanapi pangiriman rami (kalebet produk rami) sacara sah dihasilkeun dina RUU Fmm 2014. Jawabanna gumantung kana hartos frasa "saluyu sareng terjemahan G tina Marketing PertanianActof1946 ″ in2018FmmBill § 10114 (b) (7U.SC § 1639onote). Ngan ukur rami anu dihasilkeun saluyu sareng terjemahan G anu ditutupan ku dibekelan préparasi anu dibahas di luhur. Sakumaha anu dijelaskeun di handap, pendapat abdi yén jawaban pikeun patarosan ieu nyaéta enya, ku operasi AMA § 297B (f).

AMA§ 297B (f) nyatakeun pangaruh sah tina sasmita anu masihan otorisasi Amérika Serikat jeung suku India pikeun ngembangkeun rencana pikeun ngalaksanakeun panguasa pangaturan primér dina ngahasilkeun hemp di jero Nagara atanapi wilayah suku India. Husus, bagian 297B (f) nyayogikeun:

(f) EFFECT.-Euweuh di bagian ieu nyaram ngahasilkeun hémp di hiji nagara atanapi tenis hiji suku India-

(!) dimana rencana Nagara atanapi Suku teu acan disatujuan dina bagian ieu, upami produksi hemp saluyu sareng bagian 297C atanapi undang-undang Federal anu sanés (kalebet peraturan); jeung

(2) upami produksi hémp sanés dicaram ku Nagara atanapi suku India.

Konflik positip antara panyediaan subbab ieu sareng hukum Nagara anu janten duaan henteu tiasa konsistén nangtung babarengan. ”).

14 Alternatipna, bagian 10114 (b) tiasa dianggap panyayuhan ekspres kusabab anu statut sacara jelas mundur kakawasaan Negara Bumi pikeun nyaram angkutan atanapi kiriman hemp atanapi hemp produk ngalangkungan Nagara.

15 AMA§ 297B (a) (3) ngandung bekel anti-pépéling anu nyatakeun yén teu aya di § 297B (a) "preempts atanapi ngawatesan hukum naon tina Propinsi atanapi suku India" anu Hregulate produksi hemp "sareng" langkung ketat tibatan [subtitle G] .11 TU.SC § J639p (a) (3). Nanging, yén panyalindungan anti-pancegahan diwatesan ku produksi tina hemp - sanés kandaraan atanapi kiriman hemp- sahingga henteu bertentangan sareng 2018 Farm Bill§ IOI14 (b).

7 USC § 1639p (f) (tambahkeun tekenan).

Penyediaan ieu nyatakeun produksi hemp di hiji nagara atawa suku bangsa anu Nagara atanapi suku henteu ngagaduhan rencana anu disatujuan dina kaayaan AMA § 297B. Penyediaan ieu ngakuan yén, dina skénario sapertos kitu, produksi hémp di Nagara Indonésia atanapi Suku Tribal masih tiasa pikahoyong nalika éta ngahasilkeun boh luyu sareng rencana Dinas handapeun AMA § 297C or luyu sareng undang-undang Federal sanés, sareng Nagara atanapi suku henteu nyaram ngahasilkeunnana.

Bahasa anu biasa tina subtitle G tina AMA, sakumaha anu ditambihkeun ku RUU Ladang 2018, sahingga jelas-jelas ngémutan skenaricf'in anu hemp henteu didamel dina rencana 297B anu disatujuan atanapi teu aya dina lisénsi anu dikaluarkeun dina rencana 297C Departemen, tapi dihasilkeun sacara sah handapeun

"Hukum Federal anu sanés." Éta pendapat abdi yén "hukum Federal anu sanés" kalebet RUU Ladang 2014

  • 7606.16

Sakanyaho kuring, méméh panerapan Bill Farm § 2014, CSA mangrupikeun hiji-hijina hukum Féderal anu otorisasi produksi rami. Nyatana, produksi hemp- salaku "pembuatan" jadwal anu dikendali zat - umumna dilarang dina CSA kecuali dugi ka otorisasi dina pendaptaran atanapi pengabaian dina CSA. Tempo 21 USC

  • § 802 (15), 802 (22), 822, sareng 823; 21 CFR paJt 1301. Dibikeun (1) ngaleungitkeun hemp salaku zat anu dikendali dina CSA, (2) panyabutan reureuh otoritas Fann Bill§ 2014 7606, sareng (3) panerapan aparat produksi hemp énggal dina subtitle G AMA, pendapat abdi yén "hukum Federal anu sanés" ngarujuk kana ketentuan Tagihan Ladang 2014
  • 7606, anu masih aya pangaruhna. Tafsiran sapertos masihan pangaruh langsung kana kalimat "hukum Federal anu sanés." Éta mangrupikeun "prinsip kardinal interpretasi anu kedah dipasihkeun ku couJts. Épék, upami tiasa, pikeun unggal klausa sareng kecap tina statute." Tingali, contona, Loughrin v. Amérika Serikat, 573 AS 351, 358 (2014) (cutatan internal sareng sindiran ngaleungitkeun). ·

Kusabab kitu, maca AMA§ 297B (f) saluyu sareng 2018 Faim Bill§ 10114 (b), upami hemp sacara hukum dihasilkeun saluyu sareng 2014 Farm Bill§ 7606 ("hukum Federal anu sanés"), maka, ku viJtue of AMA § 297B (f), produksi na henteu dilarang. Hemp sapertos kitu bakal dihasilkeun "saluyu sareng subtitle G," anu sacara khusus ngabahas scenaifo sapertos kitu, sapertos AMA

  • 297B (f) mangrupikeun bagian tina subtitle G. Sasuai, dina kaayaan 2018 Farm Bill§ 10114 (b), hiji Nagara atanapi India

16 Éta Kongrés ngabuktikeun skénario sapertos kitu katingalina dina basa Sunda dina 2018 Fann Bill§ 7605 (b} reureuh mupuskeun tina2014 Bill Bill§ 7606 dugi ka 12 bulan saatos Sekretaris netepkeun rencana 297C. Sasuai, interpretasi ieu henteu dicegah ku AMA§ 1C (c) (l), anu nyayogikeun: "[i] bisi kaayaan atanapi suku India anu rencana Nagara atanapi Suku henteu disatujuan dina bagian 297B, éta henteu sah pikeun ngahasilkeun hemp di Nagara éta atanapi sapuluh-itori tina suku India éta tanpa aya lisénsi anu dikaluarkeun ku Sékretaris handapeun bagéan (b). ” Dibikeun rujukan pikeun "atanapi hukum Federal anu sanés" dina AMA § 297B (f) (l) - sareng kanyataan yén 297 Farm Bill§ 2014 masih berlaku

- éta mangrupikeun bacaan anu teu masuk akal tina AMA §297C (c) (J) pikeun nyimpulkeun yén hemp anu dihasilkeun saluyu sareng hukum Federal (2014 Fann Bill § 7606), dina waktos anu sareng, haram hukum tanpa lisénsi anu misah dikaluarkeun ku Sekertaris handapeun rencana 297C. Salaku com1s parantos lami dikenal, inte1pretasi statutory anu "ngahasilkeun hasil anu absurd janten tafsir ifaltemative dijauhkeun anu saluyu sareng tujuan législatif sayogi. " Griffin lawan Oc_eanic Kontraktor, Inc., 458 AS 564,575 (1982).

suku henteu tiasa ngalarang panerapan penerbangan atanapi pangiriman anu disebat "01 Farm Bill hemp" ngalangkungan Nagara atanapi wilayah Tribal.17

Pangwangunan panganyarna

Kuring ngaku yén kasimpulan ieu aya dina tegangan sareng kaputusan anyar dina hiji kasus di Kacamatan Idaho, tapi éta ogé saluyu sareng kaputusan anyar dina hiji kasus di Kacamatan Kidul Virginia Kulon. Pangadilan sanés nyarioskeun bahasa "hukum Federal anu sanés" dina AMA § 297B (f) (l), anu kuring yakin.

In Big Sky Scientific LLC v. Jdaho Pulisi Propinsi, Kasus Nomer 19-CV-00040 (D. Idaho), hakim hakim mendakan yén kintunan rami OregoI1 kabeungkeut ka Colorado sareng diinterdisi ku Polda Propinsi Idaho henteu tiasa dikasilkeun "saluyu sareng sub judul G" kusabab Nagara éta asal teu gaduh rencana anu disatujuan rn1der AMA § 297B sareng Sékrétaris henteu acan netepkeun rencana handapeun AMA § 297C.18 Majistret ngaku hukum Oregon anu masihan budidaya hemp, nyatakeun para penggugat negeskeun yén hemp ieu dikaluarkeun ku tukang panandur anu dilisensikeun ku Departemen Pertanian Oregon (sareng, saéngga, sasuai pikeun nungtut 2014 sarat Fann Bill§ 7606).19 Tapi, dina nolak gerakan gugatan pikeun paréntah awal, hakim · nyimpulkeun yén, dina panerapan RUU Ladang 2018, Kongrés dimaksudkeun pikeun "nyiptakeun kerangka pangaturan ngeunaan produksi sareng angkutan antarantara hemp pikeun prnpose hukum féderal, sareng kerangka éta bakal dikandung dina rencana féderal (atanapi anu patuh [S] atanapi [T] ribal) pikeun produksi hemp anu aya dina RUU Fmm 2018. "20 Sanaos 2018 Ladang Ladang ngamungkinkeun hémpé diangkut ka saluareun Nagara, majistret ngiringan 11 protéksi dagang interstate ieu ngan ukur dilarapkeun ku hemp anu dikaluarkeun dina peraturan-peraturan anu diumumkeun dina otoritas Bill Farm 2018.1 Kusabab éta, kusabab peraturan-peraturan éta henteu acan aya, hémp anu interdicted tunduk kana undang-undang Idaho anu nyaram transpo1iation.

USDA sanés pmty na Langit ageung jabatan, sareng kantor ieu henteu satuju sareng nalar ngeunaan majistret ngeunaan kiriman rami hemp sah anu dikaluarkeun dina Républik Ladang 2014. Di

17 Kasimpulan ieu sigana dirojong ogé dina sajarah législatif. Dina ngajelaskeun pangaruh tina bekel preemption, Laporan Konperénsi nyatakeun: "Nalika [S] tanggal sareng suku India tiasa ngawatesan produksi sareng penjualan produk hemp sareng hemp dina watesna, para Manajer, dina Sek. 10112 [sic], sapuk pikeun henteu ngantepkeun [S] suku sareng suku India pikeun ngawatesan transportasi atanapi kiriman produk rami atanapi rami ngalangkungan [S] tate atanapi territ01y India. " HR REP. No. 115-1072, jam 738 (2018). Utamana, Manajer disebatkeun hemp umumna, henteu ngan ukur hemp anu dihasilkeun dina rencana anu dikembangkeun dina subtitle G tina AMA.

18 Tingali Langit Big, ECF Dokter. # 32, Kaputusan Memorandum sareng Paréntah Re: Gerak Plaintif pikeun Injil Awal; tingali ogé ECF Dokter. # 6, Kaputusan Memorandum sareng Paréntah Re: Plaintif Gerak Darurat Kanggo Parentah Sempritan Sementara sareng lltjunction awal sareng Plaintiffs Gerak pikeun Gambar Ningkatkeun Intina (sayogi di 2019 WL 438336 (2 Pebruari 2019)).

19 Langit Big, ECF Dokter. # 32, tabuh 5, 7-8.

20 Id di 3.

21 Id tabuh 19-26.

inte1preting basa statutory, hakim leres nyatet prinsip well-dipikawanoh ngeunaan konstruksi statutory yén katetepan teu matak diinterpretasi "dina cara anu ngajadikeun · ketentuan anu sami tina undang-undang anu sami henteu saluyu, henteu aya artina, atanapi kaleuleusan." 22 Nanging, sigana henteu nganggap yén prinsip pituduh interpretasi, hakim henteu nyebatkeun pangaruh tina "hukum Federal anu sanés" dina AMA § 297B (f) atanapi nyobian masihan basa éta naon waé. Pengadilan Idaho gagal maca undang-undang sacara gembleng sareng henteu nganggap klausa "hukum Federal" sanés anu kuring anggap pasti. Kusabab sipat awal kaputusan hakim, kuring nimukeun pendapatna nolak paréntah awal anu teu pujuk. 23

Sabalikna, interpretasi RUU Ladang 2018 § 10114 maju ku pendapat hukum ieu konsisten sareng kaputusan anu dikaluarkeun di Kacamatan Kidul West Virginia. Di Amérika Serikat v. Mallory, Kasus No. 18-CV-1289 (SDW Va.), \ Oepmtment of Justice ngajukeun tindakan sipil pikeun nangkep rél diduga ngalanggar CSA sareng ogé diluar ruang lingkup Républik Fann 2014. Dina masalah anu aya masalah éta hémplah ditumbuh ku produsén anu dilisensikeun ku Nagara Virginia Kulon dina program pilot Fmm Bill§ 2014 7606, dimana siki hemp dikirim ti pembekal Kentucky anu dilisensikeun ku Commonwealth of Kentucky handapeun 2014 Ladang Pertanian

  • 7606 program pilot. Pengadilan ngandelkeun kombinasi undang-undang - RUU Ladang 2014, panyaluran tindakan anu dibekelan, 24 sareng RUU Ladang 2018 - pikeun ngabubarkeun paréntah awal ngalawan terdakwa25 sareng mecat sacara gembleng kasus pamaréntah. 26 Dina ngabubarkeun paréntah-y paréntah , pengadilan ngintunkeun para terdakwa pikeun ngangkut produk hemp ngalangkungan garis Nagara ka Pennsylvania pikeun diolah sareng dijual.1

sanajan Malégori pengadilan henteu ngagaduhan kasempetan pikeun ngungkulan sagala usaha Propinsi pikeun ngahambat transportasi hemp, pengadilan nyatakeun referensi RUU Fmm 2018 § 10114, nyatakeun yén "jelas ngamungkinkeun hemp, bibit, sareng hemp, produk turunan diangkut ka jalur Negara. "28 Pendapat hakim distrik nyarioskeun rami anu dihasilkeun dina taun 2014 Fann Bill§ 7606 sareng sanés hemp dihasilkeun dina kaayaan State, Tribal, atanapi Depmtmental. Kasimpulan anu dihontal ku Mal01y pangadilan konsisten sareng inte1pretasi kuring yén Amérika Serikat henteu tiasa ngahalangan kiriman hemp, naha

22 Id tabuh 21-22 (citing Padash v. I.NS., 258 F.3d ll61, 1170-71 (9 Agustus 2004)). Majistret terus:

Éta mangrupikeun prinsip anu réginal konstruksi statutmy yén anu statut hungkul, saatosna ditaatkeun éta, upami it bisa dicegah, teu aya klausa, kalimat, atanapi kecap anu kedah superfluous, batal, atanapi teu penting. … Kawajiban urang pikeun pangaruh, upami tiasa, unggal klausa sareng kecap tina undang-undang.

Id tabuh 23 (cutatan internal sareng panganggit dipiceun).

23 Saestuna, rnling hakim aya banding. Tingali Langit Big Sci. LLC v. Bennetts, Kasus No. 19-35138 (9th Cir.).

24 Tingali di luhur catetan handap 10.

25 Mal / olJ ', ECF Dokter. # 60, Pendapat Memorandum sareng Orde, 2019 WL 252530 (SDW Va. 17 Jan. 2019).

26 Mal / abdi, SMF Dokter. # 72, Pendapat Memorandum sareng Orde, 2019 WL 1061677 (SDW Va. 6 Maret 2019).

27 Mal / o, y, SMF Dokter. # 60, 2019 WL 252530, di * 3.

28 Mémori, SMF Dokter. # 72, 2019 WL 1061677, at * 6:

Page 12

yén hemp dihasilkeun dina RUU Faim 2014 atanapi dina rencana Nagara, Suku, atanapi Departemen anu aya dina RUU Ladang 1. Éta ogé mangrupikeun kaputusan akhir tina Kacamatan Kidul Virginia West cowt, sareng sanés kaputusan awal salaku opini hakim Distrik ofldaho.29

Dina masalah interpretasi statutory, téks statute ngatur. Jalma kedah maca téks éta sacara lengkep sareng masihan hartos kecap eve1y. Rujukan pikeun "hukum Féderal anu sanés" kedah dipasihan artos, sareng basa éta jelas-jelas nunjukkeun kana hukum Féderal anu ayeuna ngotorisasi produksi hemp - 2014 Fann Bill § 7606. Maka, hemp anu dihasilkeun dina otoritas pilot nyaéta hemp dihasilkeun saluyu sareng tarjamahan G tina AMA. Nagara-bangsa sareng suku-suku India henteu tiasa ngalarang transpo1tasi atanapi kiriman rami sapertos ngalangkungan Nagara atanapi Tribal suku. ·

D.           Tempat Pangebalan 2018 Ladang Tempat Watesan ngeunaan Produksi Hemp ku Pujang Aman.

RUU Ladang 2018 nambihan bekel anyar anu nyarioskeun kamampuan jalma anu dihukum pikeun ngahasilkeun rami. RUU Faim 2014 jempé ngeunaan masalah éta. AMA§ 297B (e) (3) (B) (sateuacana, "Penyediaan Felony"), sakumaha anu ditambihan ku Bill Farm 2018, nyayogikeun:

(B) FELONY.-

  • IN KABUPATEN-Iwal sakumaha anu disadiakeun di klausa (ii), saha waé jalma disabit tina kajahatan anu aya hubunganana jeung zat dikawasa dina hukum Negara atanapi Federal · sateuacan, on, atanapi saatosna tanggal enactment ieu judul tambahan bakal dianggap teu kauangan, salami période I0 taun saatos kaping dmana-

(!) topartisipasi dina program anu didamel dina bagian ieu atanapi bagian 297C; jeung

(II) ngahasilkeun hém dina sagala peraturan atanapi pedoman anu dikaluarkeun dina bagian 297D (a).

  • -Kaso (i) henteu tiasa dilarapkeun ka saha waé anu ngembang rami kalayan lisénsi, pendaptaran, · atanapi otorisasi dina hiji program pilot anu otorisasi ku bagian 7606 Pertanian UU of2014 (7 USC 5940) sateuacan kaping enactment ku subtitle ieu.

7 USC § l 639p (e) (3) (B) (ditekenkeun deui). Rujukan pikeun "tanggal panerapan subtitle ieu" nyaéta pikeun subtitle G tina AMA, sakumaha ditambihan ku bagian 10113 of2018 Bill Fann. Kusabab kitu, "tanggal panerapan subtitle ieu" nyaéta tanggal panerapan RUU Ladang 2018 20 Désémber 2018.

Dina ngajelaskeun penyediaan Felony, Laporan Konferensi catetan:

Saha waé jalma anu disabit-gugat ngeunaan kajahatan anu aya hubunganna kana zat anu dikawasa kedah henteu tiasa milu nuturkeun kaayaan [S] tate atanapi [T] ribal pikeun période taun-taun saatos tanggal dmana. Sanajan kitu, larangan ieu henteu kéngingkeun ka produser anu parantos nyiptakeun hukum dina program pilot hemp sate anu disababkeun ku Undang-Undang Pertanian 2014, sateuacan enactment sarikata ieu. Kapercayaan kajahatan salajengna sabada tanggal enactment subtitle ieu bakal memicu I 0 taun

29 Mémori, BCF Dok. # 72, 2019 WL l 06 I677, jam * 9 (nolak gerak Amérika Serikat pikeun amandemen sareng mikeun gerakan terdakwa ditolak). Langit Big, SMF Dokter. # 32, jam 28 (nolak usul penggugat pikeun preliminaiy injunction sareng nyarios yén komisi éta sacara misah bakal ngaluarkeun pesenan netepkeun konperénsi jadwal pikeun ngatur masalah anu bakal maju).

Page 13

Periode nonpartisipasi paduli naha produser milu dina program pilot anu diidinan taun 2014.

HR REP. Henteu. 115-1072, taun 737 (2018).

Singkatna, jalma anu dihukum pikeun kajahatan Nagara atanapi Federal anu aya hubunganana sareng zat anu dikontrol - henteu paduli iraha éta kayakinan - henteu ngagaduhan hak pikeun ngahasilkeun rami dina subtitle G tina AMA salami periode i0 taun saatos tanggal dmana. Pengecualian aya dina klausa (ii) tina ketentuan Felony anu berlaku pikeun jalma anu sacara sah ngahasilkeun rami handapeun RUU Ladang 2014 sateuacan 20 Desember. 2018, sareng anu parantos disabit ngeunaan kajahatan anu aya hubunganana sareng zat dikontrol sateuacan tanggal éta. Amérika Serikat sareng suku India ayeuna ngagaduhan résponsimén pikeun mutuskeun naha jalma anu badé ngahasilkeun rami dina § t ate atanapi wilayah Tribal ngagaduhan kayakinan Federal atanapi State felony anu aya hubunganana sareng zat anu dikontrol anu bakal ngajantenkeun jalma éta henteu layak ngahasilkeun hemp.

  • ISU LAIN

Aya dua aspék penting tambahan tina masalah ieu anu kudu diteken.

Mimiti, 2018 Ladang Pertambangan ngajaga kakawasaan Amérika Serikat sareng suku India pikeun ngadamel sareng ngalaksanakeun · undang-undang anu ngatur produksi hemp anu langkung ketat ti hukum Federal. Tempo Ama

  • 297B (a) (3) (7 USC § 1639p (a) (3)) ("Teu aya naon dina subséksi ieu anu nyepatkeun atanapi ngabatesan hukum naon waé tina Propinsi atanapi suku India anu ... (i) ngatur produksi hemp; sareng (ii ) langkung ketat tibatan terjemahan ieu. ”). Salaku conto, Nagara tiasa neraskeun ngalarang tumuh atanapi penanaman hemp di Nagara éta. 30 Sakumaha anu dibahas di luhur, kumaha ogé, samentawis suku Nagara atanapi India tiasa nyaram produksi hemp, éta henteu tiasa ngalarang pangiriman antar hemp anu parantos dihasilkeun saluyu sareng hukum Féderal.

Kadua, RUU Faim 2018 henteu mangaruhan atanapi ngarobih wibawa Sekretaris Kaséhatan sareng Layanan Asasi Manusa ("Sékretaris HHS" ·) atanapi Komisaris Pangan sareng Narkoba ("FDA · · Komisaris") dina Pangan Federal, Narkoba, sareng Act Kosmetik (21 USC § 301 dkk.) Sareng bagian 351 tina Undang-Undang Layanan Kaséhatan Umum (42 USC § 262). Tempo AMA§ 297D (c) (7 USC

  • 1639r (c)). Sedengkeun AMA§ 297D (b) nyayogikeun yén Sekretaris Tatanén ngagaduhan "wewenang tunggal" kanggo ngaluarkeun peraturan Federal sareng pedoman anu aya hubunganana sareng produksi hemp; otoritas ieu tunduk kana wewenang Sékretaris HHS sareng Komisaris FDA pikeun ngumumkeun peraturan Federal sareng pedoman dina hukum FDA éta. 7 USC § 1639r (b).

3 ° Sababaraha nagara terus-terusan nyaram penanaman budidaya hémp.  Tempo Konperénsi Nasional DPRD Propinsi, "Statuta Hemp sidang Indu nagara," sayogi di http:// www.11cs l. org  /panalungtik  h/ agriculture-jeung-rural-kembangan / kaayaan-· indus trial-hemp-statutes.aspx # state (diropéa Pebruari I, 2019).

  1. KACINDEKAN 

Kuring parantos analisa dibekelan hemp anu didesain salaku pat 2018 Fann Bill sareng ngahontal kasimpulan ieu:

  1. Nalika dijalankeunnana Fatm Bill 2018 tanggal 20 Désémber 2018, hémp parantos dikaluarkeun tina jadwal I tina CSA sareng henteu deui dikadalikeun
  2. Saatos USDA nyebarkeun peraturan anu nerapkeun dibekelan produksi rami RUU Fatm 2018 anu aya dina subtitle G tina AMA, Amérika Serikat sareng suku India henteu tiasa ngalarang transp1tasi antar-nagara bagian atanapi pangiriman rami sacara hukum ngala rencana Nagara atanapi Suku atanapi dina lisénsi anu dikaluarkeun nnder nu Depattmental                             i;
  3. Suku Amérika sareng suku India henteu tiasa nyaram transpottasi interstate atanapi kiriman tina rami anu ngahasilkeun hukum 2014 Ladang
  4. Sawijining jalma anu gaduh kapercayaan State of Federal atanapi Federal anu aya hubunganna sareng bahan anu dikadalikeun tunduk kana larangan anu henteu kedah 10 taun ngahasilkeun hemp dina subtitle G tina AMA. Panginten anu manglaku ka jalma anu ngembang sacara sah dina rél dina 2014 Ujang Pertanian 20 sateuacan 2018 Désémber XNUMX, sareng anu dmana ogé kajantenan tanggal éta.

2018 Ladang Pertambangan ngajaga otoritas Amérika Serikat sareng suku India pikeun netepkeun sareng ngalaksanakeun undang-undang anu ngatur produksi rami anu hukum hukum anu langkung ketat. Salaku tambahan, ilie 2018 Farm Bill henteu mangaruhan atanapi ngarobih otoritas Sekretaris HHS atanapi Komisaris FDA pikeun ngatur hemp dina hukum FDA anu berlaku.

Ningali anjeun minggu hareup kalayan langkung Cannabis News!

Inget kanggo ngalanggan. @ https://www.youtube.com/cannabislegalizationnews

 

Thomas Howard

Thomas Howard

Pengacara ganja

Thomas Howard parantos lami-lami usahana dina bisnis sareng tiasa ngabantosan panunjuk arah ka cai anu langkung nguntungkeun.

Nuturkeun Kami Dina Facebook

Pembaruan litigasi ganja Illionis

Pembaruan litigasi ganja Illionis

   Proses aplikasi lisénsi ganja Illionis parantos seueur hal tapi sampurna. Hasil dina seueur gugatan sareng seueur henteu puas umum. Kami mutuskeun pikeun ngapdét anjeun dina sagala hal anu lumangsung sareng prosés anu jero, naha éta parantos ngaluarkeun seuneu ...

Asuransi Ganja Sareng Industri Hemp

Asuransi Ganja Sareng Industri Hemp

Cakupan Asuransi Asuransi Ganja sareng Hemp mangrupikeun kabutuhan pikeun bisnis di unggal industri, anu aya hubunganana sareng ganja pastina sanés istiméwa. Tapi tangtosna, asuransi dina industri ganja hadir sareng corak sareng seueur komplikasi, sapertos ...

Tiasa Anjeun Tumuh ganja di Michigan

Tiasa Anjeun Tumuh ganja di Michigan

   "Naha kuring tiasa ngagedéan Ganja?" mangrupikeun patarosan anu populer pisan di nagara mana waé Amérika Serikat, Michigan pastina henteu aya anu istiméwa. Sateuacan anjeun ngamimitian bumi di Bumi, pastikeun anjeun terang jawabanana. Tetep patuh sareng hukum nagara anjeun, atanapi upami anjeun tiasa résiko kriminal ...

Kumaha kéngingkeun Lisensi Pengembang Ganja Komérsial di Michigan

Kumaha kéngingkeun Lisensi Pengembang Ganja Komérsial di Michigan

Kumaha Kéngingkeun Lisénsi Ganja Anjeun di lisénsi Ganja Michigan di unggal nagara Amérika Serikat condong janten kaayaan anu rumit, nagara bagian Michigan henteu terkecuali. Tapi ku industri anu berkembang gancang tina industri ganja médis sareng rekreasi di ieu ...

Ganja Indiana

Ganja Indiana

Ganja Indiana Hukum ganja Indiana mangrupikeun salah sahiji anu paling parah di Amérika! Sedengkeun tatanggana di Illionis ngagaleuh langkung $ 63 juta kanggo penjualan ganja dina bulan Agustus, konsumén di Indiana tiasa nyanghareupan sataun panjara ngan pikeun gabungan tunggal. Indiana NORML ngagabung kami ka ...

Hukum ganja Dakota Kidul

Hukum ganja Dakota Kidul

Hukum Ganja Dakota Kidul Daérah ganja Selatan Dakota tiasa robih sacara drastis sumping Nopémber. Dakota Kidul bakal milih pikeun sanés médis sareng rekreasi dina pamilihan ieu. Kami nembé ngagabung sareng Drey Samuelson sareng Melissa Mentele ti South Dakotans pikeun ...

Apdet Industri Ganja sareng Tumuwuh Di

Apdet Industri Ganja sareng Tumuwuh Di

Pembaruan Industri Ganja sareng Tumuh Dina Brad Spirrison of Grown In ngiringan kami ngabahas tren industri ganja. Jurnalis sareng ko-pendiri Grown In, Brad Spirrison nyarios ka kami ngeunaan politik Chicago sareng masa depan ganja di Illionis. Dangukeun na dina PodCast atanapi ...

Kalayan Cannabis News sareng Chillinois sareng CannaKweens

Kalayan Cannabis News sareng Chillinois sareng CannaKweens

Illionis Cannabis News sareng berita galian cannabis Illionis nyaéta jenis di limbo ayeuna. Seueur anu ngantosan ngadangu ti Departemen Pertanian naha aplikasina pikeun lisénsi bakal ditampi atanapi ditolak. Justine Warnick sareng Cole Preston ti ...

Peryogi Pengacara Ganja Pikeun Usaha anjeun?

Pengacara bisnis ganja kami ogé boga usaha. Kami tiasa ngabantosan anjeun ngawangun bisnis anjeun atanapi ngabantosan ngajagaan tina peraturan anu beurat teuing.

pengacara industri ganja

316 SW Washington St, Suite 1A Peoria,
Il 61602, AS
Telepon Kami 309-740-4033 || e-Mail Us tom@collateralbase.com

pengacara industri ganja

150 S. Wacker Girang,
Suite 2400 Chicago IL, 60606, AS
Telepon Kami 312-741-1009 || e-Mail Us tom@collateralbase.com

pengacara industri ganja

316 SW Washington St, Suite 1A Peoria,
Il 61602, AS
Telepon Kami 309-740-4033 || e-Mail Us tom@collateralbase.com

pengacara industri ganja

150 S. Wacker Girang,
Suite 2400 Chicago IL, 60606, AS
Telepon Kami 312-741-1009 || e-Mail Us tom@collateralbase.com

pengacara industri ganja

316 SW Washington St, Peoria,
Il 61602, AS
Telepon Kami (309) 740-4033 || e-Mail Us tom@collateralbase.com
Warta Industri Ganja

Warta Industri Ganja

Ngalanggan sareng kéngingkeun pangénggalna dina industri ganja. Ngawengku eusi éksklusif anu ngan ukur dibagi sareng palanggan.

Geus hasil ngalanggan!

bagikeun ieu