Berita ganja panganyarna
Pilih Page

Naon anu kudu dilakukeun nalika hémp nguji panas

Naon Naon Hemp?

Hemp tes anu panas

Watch Pengacara Industri Ganja Tom, terangkeun naon anu kudu dilakukeun nalika hémp nguji panas pikeun tingkat delta-9 THC.

Nelepon ngeunaan tés hemp anjeun anu panas

Milarian Inpormasi Bisnis Hemp - Klik di dieu.

"Panas Hemp" hartosna hemp anu tingkat délta-9 THC na parantos ngaleuwihan 0.3% ambang anu ditetepkeun ku hukum nagara sareng féderal. Sering aturan nagara kéngingkeun overages anu pasti sareng terbatas, pamulihan, sareng perlindungan ngalawan penanaman hemp anu henteu terang anu tés panas dina tingkat THC na. Seueur kabingungan kusabab metode pengujian anu aya sareng patandingan wates handap antara délta-9 THC dibandingkeun sareng asam tetrahydrocannabinolic (THCa) anu nyababkeun masalah sareng uji pepelakan hemp pikeun patuh kana definisi standar hemp industri - anu mangrupikeun ganja sareng THC dikandung kaluar ti éta, atanapi sahenteuna 99.7% na. Ngokolakeun tina siki dibandingkeun sareng klon atanapi budaya jaringan nimbulkeun résiko "hemp panas." Generasi tipe F, F1 dibandingkeun sareng F5 contona, ogé nyumbang kana stabilitas genetik THC hemp.

kumaha pikeun nyegah hémp

  • mésér kalayan kontrak tinulis
  • nganggo siki hemp anu disertipikasi
  • tumuwuh hémp cara anu sami lamun éta tumuh nalika disertakeun
  • ulah ngahindarkeun tutuwuhan anjeun
  • ujian nalika kembangan sareng HPLC
  • sacara saksama lalajo hémp pikeun ripeness
  • sasuai jeung sarat ngalaporkeun panén nagara anjeun
  • upami tés panas sumping deui upami mungkin sareng uji deui
  • nelepon pangacara anjeun upami aya masalah kasukan
Tips Kanggo Hemp Nu Nguji Hot

Janten seueur patani nyanghareupan kanyataan nalika datang kana tés hemp. Hémping maranéhna nguji panas dina kalolobaanana, sareng éta nalika patugas dugi ka tempat éta. Pikeun nyingkahan kaayaan ieu, anjeun kedah terang naon anu kudu dilakukeun nalika hémp anjeun tés panas. Ieu jawaban.

Naon Peraturan Resmi

Di kalolobaan nagara, wates resmi kanggo Tingkat THC dina hémp nyaéta 0.3%. Ieu ngandung harti yén hémp anjeun kedah gaduh perséntase pasti atanapi jumlahna langkung handap THC. Tés dilakukeun ku cara anu béda, tapi kalolobaanana ngukur tingkat komponén hémp. Pemisahan cannabinoid, terpenoid, sareng flavonoid mangrupikeun metode anu biasa pikeun mutuskeun upami hémp anu ngagaduhan komponén anu nyukupan.

Ngukur ukuran ieu tiasa mangaruhan struktur hemp. Ieu nalika masalah kajadian. Upami tés henteu nyukupan, hémp anjeun tiasa nunjukkeun tingkat THC anu langkung luhur, anu nempatkeun anjeun dina posisi pikeun ménta pitulung. Kaseueuran ahli hukum tiasa ngabantosan anjeun ngarengsekeun masalah ieu kusabab tés tiasa ngarobih tingkat THC sadayana dina rél. Hadé pisan pikeun ngagunakeun métode tés resmi anu masihan anjeun kasalametan pinuh lamun datang ka tingkat THC dina rami anjeun.

Patani di sakuliah nagara ngagaduhan seueur siki anu béda sareng ngokolakeun unggal siki tiasa nangtang pisan. Kaseueuran waktos, siki anyar anu ditunda dina taneuh mindahkeun langkung seueur bahan kimia sareng aranjeunna ngagaduhan tingkat THC sacara alami. Ieu hususna katingali dina taun mimiti budidaya.

Pikeun matuh peraturan, patani kedah nganggo siki anu dibuktikeun nalika datang ka tés THC. Dina waktos anu sami, aranjeunna kedah nengetan metode panén anu tiasa ningkatkeun atanapi nurunkeun hasil uji THC.

Saatos réngsé prosedur pangaturan, hemp anu henteu "aman" kanggo dianggo kedah musnah, anu mangrupikeun masalah anu ageung pikeun patani anu nganahkeun artos seueur pikeun pertumbuhan éta. Aranjeunna kedah miceun sadaya siki sareng mimitian dina usum saatos.

Anu aya dina industri hémp nyaéta masihan anjeun seueur kasempetan pikeun ngajalajah pasar. Dina sababaraha kaayaan, hémp tiasa nguji panas tapi hémp ieu tiasa dianggo pikeun sababaraha jinis produk anu béda. Upami anjeun ngagaduhan kalakuan pangaturan pikeun tumbuh hémp pikeun panggunaan rekreasi, maka anjeun tiasa gaduh hémp anu nguji panas.

Di sisi anu sanés, upami siki anjeun nyarios dianggo pikeun tujuan médis, anjeun moal tiasa maén. Dina hal ieu, tingkat THC kedah pasti. Cara anu pangsaéna pikeun ngajaga tingkat dina tempat anu aman nyaéta pikeun tiap lacak tina unggal ngembang.

Naon Henteu Ngalakukeunana Lamun Hemp Anjeun Tés Hot

Upami uji hemp anjeun panas, anjeun gaduh solusi anu béda. Salah sahijina nyaéta pikeun meunangkeun pendapat kadua nalika uji coba. Anjeun tiasa ngirim hémp pikeun tés tambahan anu bakal mariksa unsur-unsur THC. Upami uji kadua nunjukkeun hasil anu sami, hémp anjeun pasti ngagaduhan tingkat THC anu langkung luhur.

Lain hal anu kudu dilakukeun lamun tés hémp anjeun panas nyaéta ngahubungan ngajual bibit anjeun. Kaseueuran padagang tanggel waler pikeun kualitas siki, sareng aranjeunna henteu kéngingkeun ngajual siki anu henteu pantes pikeun patani. Upami aranjeunna ngalakukeun éta, aranjeunna ngalanggar hukum, sareng anjeun tiasa ngamimitian masalahna. Penjual siki kedah matuh kalayan peraturan resmi nalika ngeunaan jumlah, struktur, sareng bédana siki. Aranjeunna kedah ngantepkeun terang ngeunaan sipat cikal anu anjeun mésér ti aranjeunna.

Upami anjeun gaduh kontrak sareng anu sual, éta saos maca sadayana sareng mariksa unsur-unsurna. Aturan sareng peraturan mastikeun pisan sareng teu aya paméran pikeun paméran. Upami dina kontrak éta tetep yén cikal anjeun ditumbuh sareng cekap dibudidaya, maka anjeun ngagaduhan hak terang kumaha hémp anu tiasa ngahontal tingkat THC anu dilarang.

Resolusi pangsaéna anjeun tiasa dilakukeun upami tés hémp anjeun panas nyaéta nelepon pengacara anjeun. Nyauran pengacara anu dididik dina widang ieu, ku kituna anjeunna tiasa nawiskeun dukungan anu pas. Galuh ngembang mangrupikeun prosés sesah sareng peraturan maénkeun peran anu penting. Pengacara anjeun kedah ngenalkeun kana hal éta, khususna upami anjeun nganggap yén anjeun parah dina prosés.

Nalika rami anjeun uji panas, solusi anu pangsaéna nyaéta ngancurkeun rami. Ngancurkeun tiasa sesah pisan kumargi anjeun parantos nanem modal seueur artos sareng waktos. Nanging, éta mangrupikeun hiji-hijina cara pikeun ngaleungitkeun hemp anu henteu cekap sareng fokus kana hemp anu dugi ka peraturan.

Nalika anjeun ngancurkeun hemp, pastikeun teu aya tilas deui. Di daérah dimana rami henteu cekap tetep, taneuh ngajaga ciri hemp sareng sadaya siki pikahareupeun tiasa kasurupan ciri rami anu sateuacanna. Kusabab éta, penting pisan pikeun "ngabersihkeun" daérah.

Dina waktos-waktos nalika hemp anjeun tés panas, langkung saé pikeun didukung ku perwira pangaturan. Upami aranjeunna mendakan bibit anu ngaleuwihan tingkat THC, aranjeunna tiasa ngadenda anjeun sacara finansial. Kaseueuran patani kéngingkeun denda anu murah pisan, utamina upami tingkat THC henteu seueur teuing. Di sisi séjén, patani anu henteu nerapkeun ukuran perwira nalika ngancurkeun hemp tiasa nyanghareupan masalah hukum anu ageung.

Naon Anu Sadayana Pikeun Jaga Hemp Aman

Pikeun nyingkahan komérsial, langkung saé milih siki hémp. Sababaraha siki ngagaduhan tingkat anu signifikan dina tingkat THC, utamina saatos panén. Kusabab éta, leuwih wijaksana pikeun ngabuktikeun sareng kabuktian siki anu sasuai sareng peraturan.

Ngagaduhan hemp kalayan tingkat THC anu langkung luhur boh bahaya sareng mangaruhan anjeun bisnis. Masihan langkung waktos kanggo nyegah komplikasi jauh langkung saé tibatan nungkulan masalah hukum.

Pikeun conto éta, anggo siki anu leres sareng terapkeun cara ngembang sareng panén anu leres. Hasilna, rami anjeun moal diuji panas sareng anjeun bakal ngagaduhan seueur pilihan kanggo ngajual hemp ka seueur padagang. Nalika hemp anjeun uji panas, anggo sadaya kakuatan pengacara sareng peraturan pikeun méréskeun masalah. Ku cara ieu anjeun mastikeun yén anjeun aman dina prosés.

naon anu kudu dipigawé nalika hémp anjeun nguji panas

Janten anjeun henteu ngarepkeun pepelakan kontan anjeun janten ganja ilegal - henteu kunanaon, kaseueuran hukum ngamungkinkeun patani hemp. Tapi sateuacan urang ngalaksanakeun ieu - émut ieu inpormasi sanés naséhat légal, janten resep upami anjeun resep konténna sareng langganan langkung seueur berita legalisasi ganja. 

Kelet dugi dugi ka akhir na kuring bakal nyarioskeun ka jalan anu pangsaéna pikeun nyusun tegalan hémp anjeun tina résiko hémp anu panas.  

Petunjuk: cara anu paling saé pikeun ngarang tina hémp anu panas nyaéta kontrak jual beuli

Mimiti pastikeun tés anjeun datang ti laboratorium pengujian anu saé sareng sanés sanés-THC total, tapi délta-9 THC - ieu kimia kimia anu nyaritakeun upami anjeun ngagaduhan hemp atanapi ganja. Tés henteu kedah dilakukeun ku Gas Kromatografi - tapi kromatografi cair tekanan tinggi, panginten ku spéktrométri masal - LC-MS kanggo pondok. Sanajan anjeun percanten ka hasil laboratorium - diuji deui panénna - panginten éta kabeulit sareng pendapat anu kadua bakal nunjukkeun anu béda pisan - genetik dina hemp henteu seragam, utamina nalika ngala tina bibit. 

Sumawona, pamotongan rami 2019 di Amérika Serikat ngabeledug ngeunaan 50,000 hektar taun 2018 langkung ti 200,000 taun 2019.  Paménta anu langkung ageung pikeun siki hemp sigana ningali sababaraha siki anu dijual anu henteu cocog sareng iklanna sareng henteu patos langkung feminin atanapi sakedik dina THC sakumaha aranjeunna bakal katukang sababaraha taun deui pikeun ngarobih genetika. 

Kalayan diémutan éta, anjeun kedah ngalih kana kontrak mésér bibit hemp anjeun saatos anjeun kéngingkeun pendapat anu kadua - ieu kedahna nyarioskeun naon anu diiklankeun ku penjual siki - tingkat THC anu dipiharep sareng persentase cikal feminisis - éta ogé kedah nyayogikeun naon anu disebat handapeun Kodeu Komérsial Seragam (UCC) minangka non-akur barang-barang. Éta kedah janten pelanggaran kontrak anu nyayogikeun anu mésér pikeun pangubaran anu tangtu.

Naon anu anjeun carioskeun - anjeun henteu lebet kana perjanjian tertulis sareng vendor siki anjeun sareng ngabajak seluruh tabungan hirup anjeun kana ledakan hemp ieu tanpa potongan kertas. Nya, ahli hukum tiasa ngabantosan pisan nalika ngeunaan nerapkeun hak kontrak - tapi urang henteu tiasa ngumbara ngalangkungan waktos. Upami teu aya kontrak tertulis, dibekelan standar UCC bakal nyayogikeun detil anu tangtu pikeun kinerja kontrak anjeun. Punten anggo kontrak tertulis nalika mésér bibit hemp kapayunna - ieu kulon liar, janten ati-ati nalika ngalaksanakeun bisnis.

Janten saatos anjeun masihan pendapat kadua, sareng ngagaduhan salinan kontrak mésér siki anjeun, nyauran pengacara anjeun pikeun ningali naon anu aranjeunna pikir ngeunaan éta.

Naon éta - anjeun teu ngagaduhan pengacara sabab anjeun tiasa maca ogé, sanés anjeun jalmi anu ogé henteu ngagaduhan kontrak tertulis - ogé, teu kunanaon - Anjeun ngalaman naraka sapoé - henteu raos dina ngoyagkeun ramo kuring ka anjeun pikeun henteu nutupan tukang anjeun sateuacan lebet bisnis sareng koboy.

Taroskeun ka pengacara rami - ku éta hartosna pengacara anu gaduh pangalaman bisnis dina ngalaksanakeun kontrak - sareng mudah-mudahan aya sababaraha pangalaman tatanén atanapi rami supados aranjeunna tiasa ngahargaan nuansa di industri. 

Pengacara anjeun bakal tiasa ngabantosan anjeun ngan ukur nganapigasi hukum nagara anjeun - atanapi Peraturan Federal upami nagara anjeun ngempelkeun éta kana program rami - tapi ogé peraturan sareng aturan pikeun pepelakan hemp anjeun - anu panginten nyayogikeun hemp panas nyaéta polos tumuh.

Sakumaha seueur hémp anu panas di AS?

Salaku kumisan kuring pikir 2019 tiasa janten taun panén panggedéna pikeun ganja anu dipelak di Amérika Serikat - tapi éta ngan kusabab seueur hektar palawija hemp sigana bakal diuji panas kusabab kumaha industri hémpina anyar.

Salajengna, waktuna pikeun ngical vendor bibit anjeun. Usaha henteu resep ahli hukum sapertos jalma payun - janten ulah ngamimitian ku sababaraha surat paménta anu ngancam. Idéalna, anjeun parantos ngalebetkeun klausa anu leres kana kontrak mésér bibit hemp upami kajadian sapertos kieu. Anjeun kaayaan genetika di dieu - hal-hal ngan ukur ucul nalika siki aub. Upami anjeun ogé kaayaan tanpa kontrak tertulis, mudah-mudahan perusahaan bibit anu anjeun mésér saé na ngabantosan anjeun pikeun ngomean biaya anjeun anu kaleungitan - tibatan anjeun nyerat sakumpulan ulasan anu goréng sareng tulisan dina média sosialna. Upami kaayaan janten parah, pengacara luhur sanés anu pangsaéna pikeun dilakukeun.

Anjeun ningali karusakan anjeun tiasa kalebet kauntungan anu kaleungitan - tapi éta leres-leres spekulatif sareng industri énggal - sareng ampir teu mungkin dibuktikeun, tapi biaya anu hésé sapertos siki sareng nutrisi anjeun, padamel anjeun - ieu mangrupikeun karusakan anu gampang dibuktikeun anu wajar pikeun dipulangkeun.

Saatos nyobian nutupan pangkalan anjeun sareng negeskeun hemp panas ku pendapat ka-2. Teras anjeun kedah sasuai sareng peraturan nagara anjeun pikeun ngajagi diri salaku produser anu lalawora - émut .3% pikeun délta-9 THC mangrupikeun wates antara hemp sareng ganja - sahandapeun hukum féderal sahenteuna. 

Janten wates antara lalawora sareng ngahaja mangrupikeun garis anu upami anjeun nyebrang - anjeun résiko tanggung jawab pidana - anu anjeun henteu kedah lakukeun kusabab hemp volume na beurat awak mangrupikeun kajahatan anu beurat pisan - bahkan di nagara bagian hukum sabab meryogikeun lisénsi anu anjeun teu ngagaduhan . Janten tong cuek nalika anjeun yakin hemp panas teuing - anjeun kedah nuturkeun hukum sareng ngajagi…. Butt.

Janten éta hartosna anjeun kedah ngancurkeun hemp anjeun - sareng anjeun henteu tiasa ngala bibit taun payun kusabab seueur nagara kedah anjeun ngagaduhan dasar iman anu saé, atanapi sertifikasi bibit, pikeun ngajamin naon anu anjeun tumuh bakalan industri. hemp sareng sanés ganja. Nagara nagara ngagaduhan wates sabaraha taun anjeun tiasa lalai taneman ganja sareng pikir éta hemp sateuacan anjeun risiko lisénsi anjeun.

Milari naon kaayaan anjeun butuh ngancurkeun, atanapi nyalametkeun naon hémp anu anjeun tiasa.

  Sugan anjeun nyabut kuncup rami tina ingon-ingon upami kaayaan ngamungkinkeun anjeun nyobian sareng ngajual éta pikeun serat - tapi kultivar pisan benten, janten anjeun tiasa kabeneran. Deui, lisénsi anjeun pikeun ngokolakeun hemp langkung penting tibatan hiji pepelakan panas anu goréng - maka turutkeun hukum sareng terang yén ieu di kulon liar sareng industri anu ngora pisan anu kedah asak sareng nganggo palabuan anu aman pikeun ngajaga usaha anjeun dina musim anu sanés.

Hemp Litigation Aya dina Panas

Anu pamungkas, anjeun netep sareng anu ngical siki upami éta leres-leres lepat aranjeunna pepelakan anjeun panas. Genetika pikeun CBD sareng THC rumit - sababaraha siki dina hiji kaayaan bakal tumuh béda dina anu sanésna - pikeun Illionis, Cherry Anggur mangrupikeun bibit anu stabil - tapi ieu industri ngeunaan nyiptakeun genetika anyar, kultivar anyar - sareng kami henteu terang naon datang salajengna.

Sareng kusabab urang aya dina tungtung téknologi ganja - hayu urang ulang - tapi mimitina resep & langganan upami anjeun resep ieu - sabab anjeun bakal nampi bewara berita legalisasi ganja - unggal dinten rebo.

Nyimpulkeun: upami tingkat rami na 9 tingkat THC anjeun langkung 0.3%, lisénsi anjeun butuh tindakan anu tangtu.

Ieu naon anu kudu dilakukeun upami anjeun pamotongan rami asalna panas dina THC.

  1. Meunangkeun pendapat anu kadua dina tingkat THC hémp anjeun
  2. Parios istilah kontrak jual hémpo anjeun
  3. Nyauran pengacara ganja anjeun
  4. Pariksa naon hukum na aturan anu nyarios ngeunaan hémp kalayan tingkat THC anu luhur
  5. Hubungi vendor siki anjeun ngeunaan masalah éta kalayan tingkat THC Hemp
  6. Nurut peraturan anu nyayogikeun anjeun palabuhan anu aman ngalawan hémp panas panas.
  7. Ngancurkeun rami éta, atanapi nyalametkeun naon anu anjeun tiasa
  8. Fitur file, atanapi lebet kana perjanjian pakampungan upami ngajual cikal nanggung rugi.

 

Pembaruan litigasi ganja Illionis

Pembaruan litigasi ganja Illionis

   Proses aplikasi lisénsi ganja Illionis parantos seueur hal tapi sampurna. Hasil dina seueur gugatan sareng seueur henteu puas umum. Kami mutuskeun pikeun ngapdét anjeun dina sagala hal anu lumangsung sareng prosés anu jero, naha éta parantos ngaluarkeun seuneu ...

Asuransi Ganja Sareng Industri Hemp

Asuransi Ganja Sareng Industri Hemp

Cakupan Asuransi Asuransi Ganja sareng Hemp mangrupikeun kabutuhan pikeun bisnis di unggal industri, anu aya hubunganana sareng ganja pastina sanés istiméwa. Tapi tangtosna, asuransi dina industri ganja hadir sareng corak sareng seueur komplikasi, sapertos ...

Thomas Howard

Thomas Howard

Pengacara ganja

Thomas Howard parantos lami-lami usahana dina bisnis sareng tiasa ngabantosan panunjuk arah ka cai anu langkung nguntungkeun.

Nuturkeun Kami Dina Facebook

Pembaruan litigasi ganja Illionis

Pembaruan litigasi ganja Illionis

   Proses aplikasi lisénsi ganja Illionis parantos seueur hal tapi sampurna. Hasil dina seueur gugatan sareng seueur henteu puas umum. Kami mutuskeun pikeun ngapdét anjeun dina sagala hal anu lumangsung sareng prosés anu jero, naha éta parantos ngaluarkeun seuneu ...

Asuransi Ganja Sareng Industri Hemp

Asuransi Ganja Sareng Industri Hemp

Cakupan Asuransi Asuransi Ganja sareng Hemp mangrupikeun kabutuhan pikeun bisnis di unggal industri, anu aya hubunganana sareng ganja pastina sanés istiméwa. Tapi tangtosna, asuransi dina industri ganja hadir sareng corak sareng seueur komplikasi, sapertos ...

Peryogi Pengacara Ganja Pikeun Usaha anjeun?

Pengacara bisnis ganja kami ogé boga usaha. Kami tiasa ngabantosan anjeun ngawangun bisnis anjeun atanapi ngabantosan ngajagaan tina peraturan anu beurat teuing.

pengacara industri ganja

316 SW Washington St, Suite 1A Peoria,
Il 61602, AS
Telepon Kami 309-740-4033 || e-Mail Us tom@collateralbase.com

pengacara industri ganja

150 S. Wacker Girang,
Suite 2400 Chicago IL, 60606, AS
Telepon Kami 312-741-1009 || e-Mail Us tom@collateralbase.com

pengacara industri ganja

316 SW Washington St, Suite 1A Peoria,
Il 61602, AS
Telepon Kami 309-740-4033 || e-Mail Us tom@collateralbase.com

pengacara industri ganja

150 S. Wacker Girang,
Suite 2400 Chicago IL, 60606, AS
Telepon Kami 312-741-1009 || e-Mail Us tom@collateralbase.com

pengacara industri ganja

316 SW Washington St, Peoria,
Il 61602, AS
Telepon Kami (309) 740-4033 || e-Mail Us tom@collateralbase.com
Warta Industri Ganja

Warta Industri Ganja

Ngalanggan sareng kéngingkeun pangénggalna dina industri ganja. Ngawengku eusi éksklusif anu ngan ukur dibagi sareng palanggan.

Geus hasil ngalanggan!

bagikeun ieu