Berita ganja panganyarna
Pilih Page

Lisénsi Transporter Illinois ganja

Naon perkawis hukum Illionis anyar ngeunaan Organisasi Pengangkut Cannabis dina kaayaan nagara?

Lisensi Transporter ganja

Lisensi Transporter ganja

Organisasi transportasi cannabis ditugaskeun mawa produk ganja atanapi produk anu henteu kainféksi dina Illionis. Organisasi ieu diwajibkeun pikeun ngangkut ganja atanapi produk anu diserang ku cannabis ka pusat budidaya, tukang taneman karajinan, organisasi infuser, organisasi dispensing, fasilitas uji coba, atanapi sakumaha anu otorisasi ku aturan.

Dina tulisan ieu, urang bakal ngobrol ngeunaan sagala anu anjeun kedah terang perkawis Organisasi Pengangkut Cannabis di Illinois. Tina akuisisi lisénsi, sarat, sareng larangan pengangkut ka pembaharuan lisénsi.
 

Ngaluarkeun lisénsi

Organisasi transportasi ganja di Illinois butuh lisénsi pikeun beroperasi. Lisensi ieu bakal dikaluarkeun ku Dinas perolehan henteu lami ti 1 Juli 2020. Dinas bakal ngajantenkeun aplikasi ti Januari 7, 2020, sareng sadaya organisasi anu ngabutuhkeun ijin na dugi ka 15 Maret 2020, pikeun ngajantenkeun na aplikasi.

Saatos éta, organisasi bakal ngagaduhan antara 7 Januari sareng 15 Maret unggal taun kanggo ngadamel aplikasi na. Sareng upami dinten-ayeuna ragrag dina sabtu minggu atanapi liburan, organisasi parantos dugi ka dinten bisnis salajengna kanggo nerapkeun.

Aplikasi lisénsi

Organisasi transportasi ganja diwajibkeun ngalebetkeun formulir aplikasi lisénsi sacara éléktronik. Bentuk aplikasi kedah ngandung;

Sababaraha detail anu bakal dipikabutuh pikeun aplikasi ieu di antarana:

  • (1) biaya aplikasi anu henteu tiasa dicabut deui $ 5,000 atanapi, saatos 1 Januari 2021, jumlah sanésna anu diatur ku aturan ku Dinas Pertanian, janten disimpen kana Dana Peraturan Cannabis;

  • (2) Ngaran transportasi teguh;
  • (3) Alamat fisik Perusahaan, upami diajukeun;

  • (4) Ngaran, nomer kaamanan sosial, alamat, sareng tanggal kalahiran para pejabat eksekutif ogé para anggota dewan; masing-masing lajeng kedah sahenteuna 21 taun;
  • (5) wincikan administrasi atanapi pengadilan prosés di mana salah sahiji pejabat eksekutif atanapi anggota dewan
    (i) sumpah kaliru, dipenjara, didenda, atanapi

    (ii) mangrupikeun anggota dewan perusahaan atanapi organisasi nirlaba anu sumpah kaliru, dipenjara, mayar denda, atanapi kagungan ijinna dileungitkeun atanapi digantung;

  • (6) undang-undang anu diusulkeun pikeun ngatur teguh anu kalebet; rencana pangurus tepat, sistem staffing, sareng strategi kaamanan disatujuan ku pamarkahan Propinsi Propinsi sareng salah sahiji aturan anu disayogikeun dina Act ieu. Perusahaan pengangkut kedah ogé ngalaksanakeun inventaris fisik mingguan.

  • (7) verifikasi kaamanan saringan anu dilakukeun dina anggota teguh.
  • (8) Salin peraturan zoning lokal lokal pikeun nunjukkeun teguh sareng sadayana aturan lokal anu mapan.

  • (9) istilah-istilah padamelan anu diusulkeun pikeun nunjukkeun keterlibatan dina prakték tanaga gawé adil, sareng

  • (10) naha hiji pelamar tiasa nunjukkeun pangalaman dina atanapi prakték bisnis anu ngamajukeun pemberdayaan ékonomi di daérah Dipasang Disproportionally;

  • (11) jumlah sareng jinis alat angkutan organisasi anu bakal dianggo pikeun ngangkut ganja sareng produk anu diserang cannabis;

  • (12) ngarencanakeun, ngangkut sareng ngaleupaskeun rencana;

  • (13) pedaran ngeunaan pangalaman anu ngalamar dina bisnis distribusi atanapi kaamanan;

  • (14) idéntitas unggal jalma anu gaduh kapentingan kauangan finansial atanapi 5% atanapi langkung dina organisasi angkutan anu aya hubunganana lisénsi, naha hiji amanah, perusahaan, patanding, perusahaan tanggung jawab terbatas, atanapi proprietorship tunggal, kalebet dina ngaran sareng alamat unggal jalma; jeung

  • (15) lain inpormasi anu dibutuhkeun ku aturan.

Ngaluarkeun lisénsi

Jurusan Pertanian bakal mésér lisénsi ka Organisasi Organisasi Cannabis di Illinois, dina sistem poin. Skor ieu bakal didasarkeun kumaha tepatna sareng ngatur aplikasi, kitu ogé, sareng kualitas réspon kana inpormasi anu diperyogikeun.
Organisasi anu nyarios 85% sareng langkung sareng nyayogikeun sadayana sarat pikeun lisénsi transporter bakal ngaluarkeun lisénsi dina 60 dinten nyerah aplikasina.
Sakali organisasi nampi lisénsi, sadaya inpormasi anu aya dina aplikasi, kalebet perencanaan, bakal janten syarat wajib ijin. Gagalna tetep ku aranjeunna tiasa diperyogikeun tindakan disiplin anu tiasa ngaleungitkeun panyabutan lisénsi.
Organisasi anu cocog pikeun lisénsi ogé bakal mayar mayar $ 10,000 sateuacan nampi ijin. Bayaran ieu disimpen kana Dana Peraturan Cannabis.

Panolakan lamaran

Bagéan 40-20 régulasi ganja sareng tindakan perpajakan nyatakeun yén aplikasi anu dilakukeun ku Organisasi Organisasi Cannabis di Illinois tiasa ditolak upami;

  • (1) Aplikasi henteu ngalebetkeun sadaya bahan anu dibutuhkeun
  • (2) Hiji aplikasi gagal henteu matuh aturan zoning lokal atanapi syarat idin
  • (3) Sakur anggota dewan atanapi perwira pokok ngalanggar sarat organisasi
  • (4) Naon waé pimpinan patugas atanapi anggota dewan organisasi di handapeun umur 21 taun
  • (5) Aplikasi ngandung inpormasi palsu
  • (6) Perwira poko, pamisihan lisénsi, anggota dewan, atanapi anggota anu ngagaduhan kapentingan finansial atanapi pamilih 5% atanapi langkung dina lisénsi, teu sasarkeun manéh ngembarkeun pajeg atanapi mayar jumlah anu disauran ka Nagara Illinois.

Syarat sareng Larangan Organisasi Pengangkutan

Sadaya pengangkut anu gaduh lisensi dibutuhkeun;

  • (1) ngagaduhan prosedur pikeun ngatur organisasi ditambah sistem monitoring data
  • (2) Ngan ukur angkutan ganja atanapi produk anu diserang ku cannabis ka pusat penanaman, fasilitas uji, tukang taneman karajinan, organisasi dispensing, organisasi infuser, atanapi sakumaha anu disatujuan ku aturan.
  • (3) Rékam sadaya cannabis diangkut sareng nempatkeun kana wadah ganja nalika diangkut
  • (4) Ngalaporkeun rugi atanapi maling ka otoritas dina 24 jam panemuan boh ngalangkungan ngalangkungan telepon, pribadi atanapi ku tulisan.
  • )

Transporting Kartu Idéntitas Agen

Agén angkutan diwajibkeun ngagaduhan kartu idéntifikasi agén pikeun aranjeunna pikeun damel organisasi transportasi di Illinois.

Kartu idéntifikasi agén kedah ngandung;

  • (i) Ngaran agén
  • (ii) Tanggal masalah sareng béakna
  • (iii) Nomer identitas alfanumerik anu unik (Kudu ngandung 10 angka)
  • (iv) Poto anu ngagaduhan kartu
  • (v) Ngaran hukum organisasi transporter anu mangrupakeun dunungan ka agén

Salam ka kartu, Dinas wajib diarah;

  • (1) Nangtoskeun inpormasi naon anu bakal ditampi ngaliwatan formulir aplikasi
  • (2) Sikeun inpormasi dina bentuk aplikasi sareng nyetél atanapi nolak aplikasi 30 dinten saatos kiriman
  • (3) Ngaluarkeun kartu ID agén 15 dinten saatos persetujuan
  • (4) Ngidinan maké éléktronik sareng konfirmasi kiriman

UU butuh agén pikeun ngajaga kartu idéntipitasna ditingali nalika dina usaha tina usaha ganja. Aranjeunna ogé diperyogikeun pikeun mulang kartu idéntifikasi kana organisasi nalika kontrak kerja maranéhanana atos dileungitkeun. Upami kartu éta éléh, agén kedah geuwat lapor ka Dinas Pulisi Negara ogé Dinas Pertanian.

Cék Organisasi Latar Cék

Kaayaan Illionis butuh cek latar anu dilakukeun dina sadaya calon pimpinan pimpinan, anggota dewan, sareng agén organisasi angkot sateuacan organisasi tiasa ngalebetkeun lamaran na pikeun ijin anu munggaran.
Saringan ieu bakal dilakukeun ngaliwatan Dinas Pulisi Negara. Bakal calon perwira, anggota dewan, sareng agén diperyogikeun pikeun masihan sidik sidikna pikeun disaring.
Organisasi bakal diwajibkeun mayar biaya saringan riwayat kriminal, anu bakal dibayar ka dana jasa pulisi nagara.
Pembaharuan lisénsi Organisasi Angkutan sareng Kartu Idéntitas Agen.
Lisénsi organisasi transporting sareng kartu idéntifikasi agén bakal diperbaharaman unggal taun saatos béakna. Dinas Pertanian bakal masihan bewara tinulis atanapi éléktronik kanggo kadaluwarsa, 90 dinten sateuacan dinten kadaluwarsa.

Organisasi Angkutan Cannabis di Illionis kedah ngaharepkeun kéngingkeun pembaharuan 45 dinten saatos nyandak aplikasi pembaruan upami;

  • (1) Aranjeunna mayar waragad pembaruan anu henteu kéngingkeun $ 10,000 disimpen kana Dana Peraturan Cannabis
  • (2) Lisénsi organisasi henteu acan dicabut atanapi ditunda kusabab ngalanggar aturan naon waé
  • (3) Organisasi parantos dioperasikeun sakumaha perencanaan anu diatur salaku bagian tina aplikasi atanapi amandemen anu dilakukeun kana rencana sareng disatujuan ku Dinas Pertanian.
  • (4) Organisasi parantos ngalebetkeun laporan kabébasan sakumaha anu diperyogikeun ku Dinas
Organisasi angkutan anu gagal nganyarankeun lisénsi sateuacana saacanna kadaluwarsa parantos ngerjakeun operasi dugi ijinna parantos dibaharui. Sakur perusahaan anu terus beroperasi saenggeus béakna lisénsi aranjeunna janten dihukum.
Agén anu kartu idéntipna parantos atos tiasa diperyogikeun deui badé na. Jalma agén anu gagal patuh moal diidinan damel pikeun organisasi transportasi ganja di Illionis. Sareng upami aranjeunna ngalakukeun, éta ogé tunduk kana denda teuing.
Organisasi atanapi agén anu henteu jelas dina ngeusian mulih pajeg atanapi mayar artos ka Nagara Illionis moal bakal ngagaduhan lisénsiana.
Upami anjeun badé kéngingkeun lisénsi pikeun organisasi transportasi ganja atanapi agén anjeun, anjeun kedah nyauran pengacara ganja pikeun pitulung. 
Pembaruan litigasi ganja Illionis

Pembaruan litigasi ganja Illionis

   Proses aplikasi lisénsi ganja Illionis parantos seueur hal tapi sampurna. Hasil dina seueur gugatan sareng seueur henteu puas umum. Kami mutuskeun pikeun ngapdét anjeun dina sagala hal anu lumangsung sareng prosés anu jero, naha éta parantos ngaluarkeun seuneu ...

Asuransi Ganja Sareng Industri Hemp

Asuransi Ganja Sareng Industri Hemp

Cakupan Asuransi Asuransi Ganja sareng Hemp mangrupikeun kabutuhan pikeun bisnis di unggal industri, anu aya hubunganana sareng ganja pastina sanés istiméwa. Tapi tangtosna, asuransi dina industri ganja hadir sareng corak sareng seueur komplikasi, sapertos ...

Thomas Howard

Thomas Howard

Pengacara ganja

Thomas Howard parantos lami-lami usahana dina bisnis sareng tiasa ngabantosan panunjuk arah ka cai anu langkung nguntungkeun.

Thomas Howard aya dina bal sareng parantos réngsé. Gampang tiasa damel, berkomunikasi kalayan leres, sareng kuring bakal nyarankeun anjeunna iraha waé.

R. Martindale

Nuturkeun Kami Dina Facebook

Pengacara Industri Ganja nyaéta Stumari situs dirancang pikeun bisnis konsultasi Tom Howard sareng prakték hukum di teguh hukum na Dasar Barangan.
Tiasa Anjeun Tumuh ganja di Michigan

Tiasa Anjeun Tumuh ganja di Michigan

   "Naha kuring tiasa ngagedéan Ganja?" mangrupikeun patarosan anu populer pisan di nagara mana waé Amérika Serikat, Michigan pastina henteu aya anu istiméwa. Sateuacan anjeun ngamimitian bumi di Bumi, pastikeun anjeun terang jawabanana. Tetep patuh sareng hukum nagara anjeun, atanapi upami anjeun tiasa résiko kriminal ...

Peryogi Pengacara Ganja Pikeun Usaha anjeun?

Pengacara bisnis ganja kami ogé boga usaha. Kami tiasa ngabantosan anjeun ngawangun bisnis anjeun atanapi ngabantosan ngajagaan tina peraturan anu beurat teuing.

pengacara industri ganja

316 SW Washington St, Suite 1A Peoria,
Il 61602, AS
Telepon Kami 309-740-4033 || e-Mail Us tom@collateralbase.com

pengacara industri ganja

150 S. Wacker Girang,
Suite 2400 Chicago IL, 60606, AS
Telepon Kami 312-741-1009 || e-Mail Us tom@collateralbase.com

pengacara industri ganja

316 SW Washington St, Suite 1A Peoria,
Il 61602, AS
Telepon Kami 309-740-4033 || e-Mail Us tom@collateralbase.com

pengacara industri ganja

150 S. Wacker Girang,
Suite 2400 Chicago IL, 60606, AS
Telepon Kami 312-741-1009 || e-Mail Us tom@collateralbase.com
Warta Industri Ganja

Warta Industri Ganja

Ngalanggan sareng kéngingkeun pangénggalna dina industri ganja. Ngawengku eusi éksklusif anu ngan ukur dibagi sareng palanggan.

Geus hasil ngalanggan!

bagikeun ieu