Berita ganja panganyarna
Pilih Page

Pajak statusna Pribugasi ganja sareng Pajak Ekstra Ganja i

Naon hukum na perkawis perkebunan ganja cannabis sareng pajeg ekstra pembisa ganja di Illionis?

Pasal 60 sareng 65 ngarobih kumaha pajakna parantos dilaksanakeun dina usaha ganja di Illinois. Bagian 60 nyarioskeun perkawis Pajak Kasarangan Cannabis Cultivation di Illinois, anu ngécéskeun sabaraha pajeg anu dituduhkeun, produk naon anu layak pikeun perpajakan ogé kumaha pangmayaran anu dilakukeun sareng pulih diajukeun ku para tukang kebon ganja. Bagéan 65, di sisi sanésna, ngajelaskeun Pajak Ekstra Pembelian Cannabis di Illinois, naon anu diperyogikeun sareng kumaha éta dikumpulkeun tina pembeli ganja.

Baca deui pikeun diajar langkung seueur ngeunaan pajak Artikel 60 & 65 di Illionis.

Naon Naon Pajak Hak-hak Budidaya Cannabis di Illionis?

Ti mimiti dinten Séptémber 2019, pajak hak cipta penanaman ganja 7% bakal ditumpukeun kana jual ganja ku tukang kebon di Illinois. Departemen Pendapatan ngagaduhan hak nangtukeun harga ganja nalika;

(i) Penjual jeung mésér aya gabungan

(ii) Mindahkeun ganja sanés ngalangkungan transaksi panjang panangan

(iii) Ti mésér mindahkeun ganja ka organisasi dispensing nyalira atanapi infuser yén nilai ganja henteu tiasa didirikeun.

Tulisan ogé nyayogikeun yén harga anu ditetepkeun ku Departemen kedah cocog sareng nilai produk sanés anu kualitas, karakter, sareng panggunaan di daérah éta. Sareng upami teu aya produk sapertos, Jurusan tiasa nganggap produk di daérah anu béda di Illionis.

Dina kaayaan Pajak Hak-hak Kultur Cannabis di Illionis, éta mangrupikeun tanggung jawab ti jalmi ngadamel penjualan heula (tukang kebon) pikeun mayar pajak anu ditumpukeun. Pembeli saterusna sapertos organisasi ngolah henteu pantes mayar pajak ieu. Hukum éta, ngamungkinkeun para kultivar pikeun nyayogikeun diri sorangan ku ngeusian kawajiban pajeg tambahan dina hargana.

Pendaftaran Kultivator

Sadaya kultivar ganja anu mayar pajak hak istimewa tanaman ganja di Illinois diwajibkeun panawaran sertifikasi ngaliwatan Dinas perolehan. Aplikasi ieu kanggo dilakukeun online salaku peryogina di Dinas.

Perlu ogé dicatet yén ngan ukur pelamar anu dilisensikeun dina UU Pangaturan Cannabis sareng Act Pajak anu tiasa ditawarkeun sertipikat.

Wangsul sareng mayar tina Pajak statusna Kebon Canabis

Jalma-jalma, anu mayar pajak hak istimewa kamardikan ganja di Illinois, diperyogikeun pikeun mulang atanapi sateuacan unggal tanggal 20 kanggo bulan anu sateuacanna. Wangsulna kedah nangtang:

(1) Ngaran pajeg;
(2) Alamat Pajak, sareng alamat fisik bisnis;
(3) Resi jual bulanan ganja pikeun bulan saméméhna; 
(4) Jumlah nampi ti penjualan waktos;
(5) Potongan sakumaha dibutuhkeun ku hukum;
(6) kuitansi kasar bulan saatosna éta bulan pengajuan anu dianggo pikeun ngitung pajak;
(7) Jumlah pajeg hutang;
(8) Signature taxpayer; jeung
(9) Naon perincian sanés anu diperyogikeun ku jabatan.

Kabéh pulsa sareng pamayaran kedah dilakukeun sacara éléktronik. Pembayar pajak anu rumit hésé mayar sacara éléktronik tiasa nyungkeun petisi ka Dinas pikeun pengangkatan platform éléktronik.

Pembayar pajak sapertos diwajibkeun pikeun ngajukeun pamulanganna sacara misah atanapi ngagabungkeun deui sareng uih deui kanggo pajak dina kaayaan Pamakéan Kasalahan Ubat Cannabis Médis.

Pembayaran pajak diwajibkeun ngadamel pambayaran saparapat unggal tanggal atanapi sateuacan tanggal 7, 15, 22, sareng dinten akhir unggal bulan. Upami pembayar pajak gagal masihan pembayaran saparapat dina waktos atanapi mayar jumlahna kirang ti anu diperyogikeun, anjeunna tiasa ngadamel hukuman atanapi kapentingan. Bisi anu mayar mayar ngaleuwihan tanggepan pajeg anu dibutuhkeun, hiji tiasa nyuhunkeun memorandum kiridit saeng sateuacanna 30 dinten saatos pamayaran.

Kabéh mayar kanggo pajak hak-hak pepelakan ganja disalurkeun kana Dana Peraturan Cannabis.

Naon Constitutes Pembisa Cannabis Mésér Pajak Ekstra di Illinois?

Pajak Eksa Pembelian Ganja di Illionis bakal mimiti ditimukeun dina tanggal 1 Januari 2020. Pajak bakal ditumpukeun dina pembeli ganja dina tingkat anu béda saperti kieu;

(1) Naon waé ganja, salain tina produk ganja, anu disaluyukeun tingkat delta-9-tetrahydrocannabinol dina atanapi di handap 35% bakal ngiringan pajak anu bakal 10% tina biaya ganja.
(2) Naon waé ganja, salian ti produk inféksi cannabis, kalayan tingkat dista-9-tetrahydrocannabinol tingkat luhur 35% bakal nyupahkeun pajeg anu bakal 25% tina biaya ganja.; jeung
(3) Produk anu ditimbulkeun ganja bakal dicajak 20% tina jumlah pameseran.

Kumaha Pajak Ekstra Pembeli Ganja di Illionis dikumpulkeun

Numutkeun kalakuan éta, pajak éksisi pembeli dikumpulkeun ku para pangecér. Aranjeunna ngalakukeun ieu ku nambihan tanggungan pajak pikeun harga anu mayar kanggo pembelian pikeun ménta ganja ti pangecér.
Jumlah pajak anu dikumpulkeun diperyogikeun dina harga anu dinyatakeun di luhur, anu teras tiasa dipasihan ka Dinas Pendapatan.
Upami pangecér badé ngagentos langkung pajak ti anu diperyogikeun ku Pajak Ekstra Cannabis Purchaser di Illionis, pembeli gaduh hak panyumpingan. Sareng dina hal dimana pembeli teu dituduhkeun pajak, maka pembeli kedah mayar pangmayaran atanapi sateuacan sateuacan 20 sasih di sasih ngagaleuh bulan.
Numutkeun konstitusi, éta mangrupikeun tanggung jawab para pangecér pikeun ngumpulkeun Pajak Ekspositasi Cannabis di Illinois. Naha pangecér ganja ngumpulkeun pajak atanapi henteu, sadayana pajeg anu kedah dikumpulkeun bakal narjamahkeun ka hutang anu kedah dibayar ka pangecér éta nagara.

Pendaptaran Cannabis Retailers

Sagala eceran anu ngumpulkeun pajeg dina UU Regulasi sareng Perumahan Pajak kedah nerapkeun sacara éléktronik kanggo sertifikasi.
Konstitusi na nyatakeun yén pikeun pangecér tiasa nampi sertifikasi, aranjeunna kedah dilisensikeun.

Pusat Pengembangan Agén Pengembangan Agén

Ieu mangrupikeun dokuméntasi idéntitas anu bakal dikaluarkeun pikeun agén pusat budidaya anu tanggung jawab pikeun ngatur sareng mastikeun yén pusat-pusat ieu patuh hukum. Dokumén ieu bakal dikaluarkeun ku Dinas Pertanian.

Catetan Ngajaga

Satiap pangecér diperyogikeun pikeun ngajaga catetan anu lengkep anu cannabis digaleuh, dilaksanakeun, dijual, atanapi dileungitkeun. Éta ogé kedah ngajaga sadayana invoice, rékaman penjualan, tagihan, sareng makalah penting anu aya hubunganana sareng mésér jual disposition ganja.
Dokumén jual ieu kedah dijaga di enggonna dilisensikeun pikeun henteu kirang ti 90 dinten ti dinten ngagaleuh upami teu aya pengecualian ti Dinas penghasilan anu disampingan ku tulisan.
Dokuménna ogé kedah aya di tempat éta salami jam kerja biasa sareng kedah sayogi kanggo pamariksaan ti padamel Jurusan sareng agén otorisasi.
Karyawan Departemen gaduh kakuatan pikeun néwak, milarian bisnis ganja, atanapi ngarebut ganja ti pangecér anu ngalanggar panerapan ieu.
Pajak anu ditumpukeun dina ganja pikeun ngatur pamakean di Illionis langsung ditumpukeun ka tukang kebon sareng pembeli cannabis. Tukang kebon ganja mayar Pajak statusna Kebudayaan Cannabis di Illionis pikeun hak istimewa tina hasil tina pamotongan, sedengkeun anu mayar bayaran Pajak Pengutipan Cannabis di Illinois pikeun hak istimewa ngagunakeun ganja.
Pembaruan litigasi ganja Illionis

Pembaruan litigasi ganja Illionis

   Proses aplikasi lisénsi ganja Illionis parantos seueur hal tapi sampurna. Hasil dina seueur gugatan sareng seueur henteu puas umum. Kami mutuskeun pikeun ngapdét anjeun dina sagala hal anu lumangsung sareng prosés anu jero, naha éta parantos ngaluarkeun seuneu ...

Asuransi Ganja Sareng Industri Hemp

Asuransi Ganja Sareng Industri Hemp

Cakupan Asuransi Asuransi Ganja sareng Hemp mangrupikeun kabutuhan pikeun bisnis di unggal industri, anu aya hubunganana sareng ganja pastina sanés istiméwa. Tapi tangtosna, asuransi dina industri ganja hadir sareng corak sareng seueur komplikasi, sapertos ...

Thomas Howard

Thomas Howard

Pengacara ganja

Thomas Howard parantos lami-lami usahana dina bisnis sareng tiasa ngabantosan panunjuk arah ka cai anu langkung nguntungkeun.

Thomas Howard aya dina bal sareng parantos réngsé. Gampang tiasa damel, berkomunikasi kalayan leres, sareng kuring bakal nyarankeun anjeunna iraha waé.

R. Martindale

Nuturkeun Kami Dina Facebook

Pengacara Industri Ganja nyaéta Stumari situs dirancang pikeun bisnis konsultasi Tom Howard sareng prakték hukum di teguh hukum na Dasar Barangan.

Peryogi Pengacara Ganja Pikeun Usaha anjeun?

Pengacara bisnis ganja kami ogé boga usaha. Kami tiasa ngabantosan anjeun ngawangun bisnis anjeun atanapi ngabantosan ngajagaan tina peraturan anu beurat teuing.

pengacara industri ganja

316 SW Washington St, Suite 1A Peoria,
Il 61602, AS
Telepon Kami 309-740-4033 || e-Mail Us tom@collateralbase.com

pengacara industri ganja

150 S. Wacker Girang,
Suite 2400 Chicago IL, 60606, AS
Telepon Kami 312-741-1009 || e-Mail Us tom@collateralbase.com

pengacara industri ganja

316 SW Washington St, Suite 1A Peoria,
Il 61602, AS
Telepon Kami 309-740-4033 || e-Mail Us tom@collateralbase.com

pengacara industri ganja

150 S. Wacker Girang,
Suite 2400 Chicago IL, 60606, AS
Telepon Kami 312-741-1009 || e-Mail Us tom@collateralbase.com
Warta Industri Ganja

Warta Industri Ganja

Ngalanggan sareng kéngingkeun pangénggalna dina industri ganja. Ngawengku eusi éksklusif anu ngan ukur dibagi sareng palanggan.

Geus hasil ngalanggan!

bagikeun ieu