Berita ganja panganyarna
Pilih Page

Dianggo situs ganja

Naon Pamakéan Sosial ganja?

Wéb Dina Cannabis Paké atanapi Paké Sosial Cannabis  parantos lami dikaitkeun kana hal-hal négatip, tina bau ka dampak négatip na purported dina awak manusa. Sanaos ganja janten sacara hukum sacara medis atanapi sacara régional di seueur nagara, pangguna umum atanapi sosial ganja tetep teu sah.  Ieu mangrupikeun hasil tina stigma anu parantos diurus ti antawisna ti saprak 1937, kalayan enol panalitian bakal aya manéh kauntungan ganja sareng ngan disatujuan pikeun milarian dampak négatip sareng ngarugikeun panggunaan ganja. Kusabab ieu pisan, Israel sareng henteu Amérika Serikat tetep janten pusat élmu ganja.

Naon anu tempatna Pamakéan Sosial ganjamasarakat awam anu nganggo ganja disebut?

Kontrol Lokal & Klub Sosial Ganja

Dianggo situs ganja

maca Tulisan Thomas ngeunaan Pamakéan Ganja Sosial di Reporter Hukum & Pangaturan Ganja - Ieuh.

Pangusaha ganja kedah neuleuman kana Édisi Umum anu kapendak di handapeun Pasal 55 tina Peraturan Udapan Cannabis Illionis énggal (anu "UU"), 410 ILCS 705 / 55-25. Hayu urang nempatkeun kana halaman pikeun anjeun:

(3) A unit of local government, including a home rule
    
unit, or any non-home rule county within the unincorporated territory of the county may regulate the on-premises consumption of cannabis at or in a cannabis business establishment within its jurisdiction in a manner consistent with this Act. A cannabis business establishment or other entity authorized or permitted by a unit of local government to allow on-site consumption shall not be deemed a public place within the meaning of the Smoke Free Illinois Act.

Konsumsi Di-Sasarangan Peraturan ganja

  • Bagéan anu ngamungkinkeun henteu ngan ukur "pendirian bisnis ganja" kanggo dikonsumsi di tempat, tapi ogé badan naon waé anu diidinan ku pamaréntah lokal. Undang-undang na nangtoskeun "pendirian bisnis ganja" dina artikel Definisi na salaku bisnis ganja anu dilisensikeun. Undang-undang ieu langkung jauh sareng nyayogikeun hak-hak tambahan pikeun pamaréntah daérah pikeun ngagedékeun panggunaan ganja di tempat ngalangkungan pendirian bisnis ganja, sapertos dispensaries, kana badan anu mana waé anu diidinan.
  • Pamaréntah lokal nganggo loba kakuatan nalika datang kana hukum ganja, sanaos nagara netepkeun kerangka statutori. Kaseueuran nagara nyababkeun kotamadya nyetél jumlah lisénsi ganja dina yurisdiksi séwang-séwangan. Nalika Illinois gaduh siling anu diparentahkeun ka lisénsi ganja, munisipalitas tiasa netepkeun "ordinan zoning munasabah" pikeun ngatur bisnis bisnis ganja. 
  • Pamaréntah lokal tiasa nyaram pertahanan bisnis ganja sareng ngadamel peraturan anu lumrah ngeunaan jumlahna, jarak ti lokasi anu dianggap sénsitip ku kotamadya, sareng waktos sanés, tempat sareng tata cara.  
  • Alesanableness mangrupikeun penilaian intensif kanyataan dumasar kana kaayaan, tapi ogé nyayogikeun pamaréntah lokal nganggo cara anu énggal sareng kreatif pikeun ngamajukeun usaha ganja sareng ngahasilkeun pendapatan.
  •  analog klasik kana ruang panggunaan sosial ganja mangrupikeun palang anu nyayogikeun minuman keras. Seringna, kotamadya henteu ngan ngagaduhan hiji peraturan pikeun alkohol.

Review ngeunaan aturan kota kuring ngahasilkeun lisénsi alkohol di Kelas A ngalangkungan L, sareng tujuh kelas sub anu sanés. Ganja ganja seueur seueur variasi kanggo lisénsi panggunaan umum, sareng seueur deui.

Kotamadya tiasa kéngingkeun ruang ganja dimana jalma-jalma tiasa ngonsumsi produk ganja anu dihirup nyalira kusabab profil kaamanan anu ngiringan waktos anu pondok tina pangaruh tina nghirupan ganja, tapi bar ingéstan. Atanapi kotamadya tiasa ngagaduhan langkung ketat, ditafsirkeun sakumaha wajar, peraturan anu aya hubunganana sareng konsumsi umum produk ganja anu tiasa didakan pikeun nyayogikeun penjaga aman tambahan dina dosis. Jebakan tinangtu tiasa dihasilkeun ku jalma anu henteu biasa kana béda-béda serangan sareng durasi anu tiasa didakan sabalikna tina ganja anu diseuseup. Ngadidik konsumén sareng masarakat umum tetep janten konci pikeun ngalaksanakeun legalisasi sareng pangaturan anu masuk akal.

Salaku tambahan, Undang-Undang éta henteu sacara tegas nyayogikeun klub dahar beurang ganja dimana koki nyiapkeun ganja seger anu diinfuskeun pikeun tamu. Mungkin peraturan konsumsi di situs anu wajar diatur ku kotamadya nyayogikeun sarana pikeun ngahontal tujuan éta. Memang, dispensary nyalira moal tiasa nyiptakeun piring anu diinfus. Tambih Deui, aturan pikeun Undang-Undang éta henteu ditangtoskeun salami sababaraha bulan. Waktos bakal nyaritakeun panggunaan sosial ganja di Illionis gumantung kana naon anu diputuskeun ku pamaréntah kota sareng ganja di komunitasna.

Salaku panerapan minuman keras sareng seueur klasifikasi na salaku pituduh pikeun naon anu dimungkinkeun ku panggunaan sosial ganja, sareng panggunaan lega istilah "badan berwenang" dina Undang-Undang pikeun jalma-jalma anu ngagaduhan konsumsi di tempat, langit sacara had. Konsumsi umum parantos dilarang, tapi panginten acara pribadi, sapertos festival musik, tiasa tiasa lolos pikeun jinis lisénsi ganja khusus. Sugan therapist pijet lokal tiasa ngawitan nganggo topikal ganja pikeun penderita. Kelas Yoga tiasa ngagaduhan acara nganggo pasangan anu pas pikeun asana anjeun. Bakery anu ngahususkeun kana jajan luar angkasa sareng tahan infus ganja sareng lisénsi dispénsari panginten hiji dinten janten nyata.  

Beda antara Jasa & Penjualan Pamakéan Ganja Umum

Idin panggunaan sosial kota ogé ngandung artos langkung seueur pikeun masarakat. Ilaharna pangecér mayar pajeg pajak pikeun bir sareng minuman keras anu dijual. Undang-undang ieu nyayogikeun panghasilan pajak pikeun nagara sareng kota ti penjualan ganja di dispensaries. Panginten kotamadya tiasa ngeusi batre sababaraha pajeg pajak tina penjualan katuangan anu diinfus di réstoran anu aya di tempat, asumsina UU sareng aturan na anu bakal ditetepkeun sahingga jinis makanan anu diinfus. Kumaha upami ahli terapi pijet anu hoyong nganggo ganja pikeun ngurut otot nyeri? Éta kedah janten jasa sabab ngan ukur dispensaries anu tiasa ngajual ganja anu parantos dikemas. Nanging, kotamadya tiasa ngeusian biaya ijin pikeun panggunaan sapertos kitu sareng meureun ngatur jumlah THC dina panawar nyeri. Dina waktos payun, tempat konsumsi di tempat bakalan bakal nyandak pajak tambahan pikeun pajak penghasilan sareng penjualan.

Meureun hiji dinten pajak bakal janten bahan anu paling mahal dina ganja, sapertos kanggo bir sateuacanna. Éta bakal nyandak seueur parobihan législatif kana hukum ganja, tapi émut yén bahkan di 2019 Amérika Serikat ngalirkeun ratusan amandemen hukum minuman kerasna. Parobihan di tingkat législatif butuh waktu, tapi ogé henteu pernah lirén.

 

Thomas Howard

Thomas Howard

Pengacara ganja

Thomas Howard parantos lami-lami usahana dina bisnis sareng tiasa ngabantosan panunjuk arah ka cai anu langkung nguntungkeun.

Nuturkeun Kami Dina Facebook

Pembaruan litigasi ganja Illionis

Pembaruan litigasi ganja Illionis

   Proses aplikasi lisénsi ganja Illionis parantos seueur hal tapi sampurna. Hasil dina seueur gugatan sareng seueur henteu puas umum. Kami mutuskeun pikeun ngapdét anjeun dina sagala hal anu lumangsung sareng prosés anu jero, naha éta parantos ngaluarkeun seuneu ...

Asuransi Ganja Sareng Industri Hemp

Asuransi Ganja Sareng Industri Hemp

Cakupan Asuransi Asuransi Ganja sareng Hemp mangrupikeun kabutuhan pikeun bisnis di unggal industri, anu aya hubunganana sareng ganja pastina sanés istiméwa. Tapi tangtosna, asuransi dina industri ganja hadir sareng corak sareng seueur komplikasi, sapertos ...

Peryogi Pengacara Ganja Pikeun Usaha anjeun?

Pengacara bisnis ganja kami ogé boga usaha. Kami tiasa ngabantosan anjeun ngawangun bisnis anjeun atanapi ngabantosan ngajagaan tina peraturan anu beurat teuing.

pengacara industri ganja

316 SW Washington St, Suite 1A Peoria,
Il 61602, AS
Telepon Kami 309-740-4033 || e-Mail Us tom@collateralbase.com

pengacara industri ganja

150 S. Wacker Girang,
Suite 2400 Chicago IL, 60606, AS
Telepon Kami 312-741-1009 || e-Mail Us tom@collateralbase.com

pengacara industri ganja

316 SW Washington St, Suite 1A Peoria,
Il 61602, AS
Telepon Kami 309-740-4033 || e-Mail Us tom@collateralbase.com

pengacara industri ganja

150 S. Wacker Girang,
Suite 2400 Chicago IL, 60606, AS
Telepon Kami 312-741-1009 || e-Mail Us tom@collateralbase.com

pengacara industri ganja

316 SW Washington St, Peoria,
Il 61602, AS
Telepon Kami (309) 740-4033 || e-Mail Us tom@collateralbase.com
Warta Industri Ganja

Warta Industri Ganja

Ngalanggan sareng kéngingkeun pangénggalna dina industri ganja. Ngawengku eusi éksklusif anu ngan ukur dibagi sareng palanggan.

Geus hasil ngalanggan!

bagikeun ieu