Berita ganja panganyarna
Pilih Page

Pamakéan pribadi ganja di Illinois

Hoyong Usaha Industri Ubar Ganja?

Naon perkawis hukum anyar ngeunaan panggunaan ganja di Illionis?

hukum legalisasi illinoisHukum anu sah ngaleungitkeun panggunaan ganja rekreasi disalurkeun di Illinois dina tanggal 31 Méi 2019. Kaayaan nagara éta ka-11 di nagara éta nganggona ngagunakeun ganja rekreasi, tapi kaayaan munggaran pikeun legalisasi ganja ku prosés panerapan.

Numutkeun kana hukum ganja anyar ieu, "Majelis Umum mendakan sareng nyatakeun yén panggunaan ganja kudu sah pikeun jalma umurna 21 taun atanapi langkung lami."

Hukum Illionis

Di handap ieu urang bahas anu anyar Hukum Hukum Weed anu ayeuna parantos efektif ti 1 Januari 2020, sareng teras. Émut yén hukum cannbis mekar gancang, janten sok parios deui deui pikeun hukum cannabis anu ayeuna di Illinois. 

Saha anu diidinan Jual ganja?

Dina awalna, ngan sénsor dispensasi anu diidinan pikeun ngajual ganja médis nalika tagihanana janten undang-undang dina Januari 2020. Langkung lisénsi bakal dibéré toko sanés dina pertengahan taun.

Parantos, aya sajumlah anu hadé dina dispensasi dina bagian anu sanés tina nagara. Dina mimiti taun 2020, diprediksi yén deukeut sareng 300 toko bakal ngajual ganja.

Sanajan kitu, éta masih bakal aya dugi ka pamaréntah kotamadya sareng kabupaten kanggo mutuskeun naha anu ngajual ganja tiasa beroperasi di daérah séwang-séwangan.

Dimana Udud Ganja?

Numutkeun hukum anyar, roko ganja bakal diidinan di bumi sareng jero tempat penjual ganja. Nanging, ngaroko bakal dilarang di daérah berikut:

  • Daérah umum, sapertos jalan sareng taman
  • Dina kendaraan motor naha pribadi atanapi sanés
  • Caket kantor pulisi, atanapi caket driver driver beus anu masih tugas
  • Janten dina setting sakola. Nanging, pengecualian dilakukeun kanggo kasus ganja médis
  • Deukeut ka saha waé anu umurna dina 21 taun

Nalika udud ganja di wates imah anjeun diidinan, pamilik properti gaduh hak pikeun ngalarang sami di enggonna. Kolej sareng paguron luhur ogé bakal diidinan pikeun nyaram udud rumput dina institusi.

Jumlah Gulungan Hiji Bisa Ngirangan

Numutkeun hukum, warga Illionis bakal diidinan gaduh 30 gram kembang ganja, 5 gram konsentrasi ganja, sareng 500 miligram produk inféksi ganja. Produk infused ganja kalebet tinctures sareng edibles.

hal pajeg

Pajak penjualan bakal diterapkeun pikeun sadaya produk ganja. Conto, produk anu THC kirang ti 35% bakal ngagaduhan pajak penjualan 10%. Edibles sareng produk naon anu infused ganja bakal dicajak dina 20%. Produk sareng konsentrasi THC langkung ti 35% bakal ngagaduhan pajak penjualan sakitar 25%.

Kumisan ti pajak penjualan, pajeg kasar 7% bakal ditumpukeun dina ganja anu dijual ku para petani kana dispénsasi. Hal ieu kamungkinan pisan, dina ahir poé, biaya ieu bakal disalurkeun ka konsumen.

 

Dimana Mana Ganja dijual pikeun asalna?

Ayeuna, aya 20 fasilitas penanaman ganja di Illinois. Dina awal Januari 2020, ieu mangrupikeun hiji-hijina fasilitas anu bakal diidinan tumbuh ganja. Dina sataun éta, pamangku karajinan museurkeun ganja bakal diidinan ngalebetkeun aplikasi lisénsi. Lisénsi bakal dipasihan ka fasilitas anu tiasa tumuh dugi 5000 rungkun sukabumi.

Tiasa Hiji Tumuh Ganja?

Tatanén ganja bakal sah pikeun jalma anu nyandak ganja pikeun tujuan médis. Pasién pasien ieu diidinan tumuwuh 5 tutuwuhan ganja iraha waé waktosna. Di sisi anu sanés, pamaké ganja rekreasi henteu kéngingkeun melak ganja di imahna. Ngalakukeun kitu bakal narik denda penalti sipil $ 200.

Saha anu Diwenangkeun pikeun Tumuh ganja di Illionis

Upami anjeun kadaptar dina kaayaan kagagas ku program ganja médis, sareng dina wates umur anu diatur ku hukum, anjeun kabangkung tumbuh ganja. Anjeun ogé kedah janten warga nagara ieu janten diidinan tumbuh jukut di bumi. Numutkeun hukum ieu, penduduk di "Sawatara anu didominasi dina kaayaan 30 dinten."

Upami anjeun tumbuh ganja, anjeun kedah condong kana pepelakan. Anjeun tiasa gaduh agén ngalaksanakeun ieu kanggo anjeun kanggo waktos anu lami upami anjeun jauh. Kitu cenah, pepelakan henteu tiasa diaksés atanapi dianggo ku jalma sanés anu sanés.

Kumaha Tumuwuh ganja di Imah

Numutkeun hukumna, pepelakan ganja parantos naék dina tempat anu katutup sareng dikunci. Ieu bakal mastikeun pepelakan henteu tiasa diaksés ku jalma anu henteu sah. Éta bakal haram tumbuh pepelakan di tempat anu gampang diakses ku masarakat.

Salaku tambahan, saha waé anu didaptarkeun pikeun melak pepelakan cannabis dilarang méré pabrik atanapi produk inféksi ganja ka tatanggana, babaturan, atanapi jalma sanés pikeun masalah éta. Ngalakukeun ieu henteu ngan ukur narik pinalti, tapi ogé bakal nyababkeun pembatalan bumi anu leres.

Dimana Pikeun Meunang Bibit Ganja?

Siki ganja bakal ditawarkeun dina dispensasi anu béda anu dilisensikeun pikeun ngajual produk ganja. Éta haram pikeun mésér siki atas nama jalma sanés. Ngan anu didaptarkeun dina pamakean ruku anu tiasa diijinkeun mésér siki sareng pepelakan pepelakan ganja tanpa lisénsi.

 

Gangguan Ganja sareng Milik ku Jalma Dina Umur 21

Numutkeun hukum énggal, ngilikan ganja ku saha waé di handapeun umur 21 janten palanggaran kajahatan. Hukuman pikeun nyinggung sapertos kitu bakal gumantung kana kaayaan anu disiapkeun, sareng tiasa ngalebetkeun:

  • Panyabutan lisénsi nyetir upami jalma kasebut nyetir kendaraan dina waktos éta ngalanggarna
  • Rupa henteu kurang ti $ 500 upami sepuh atanapi wali ngamungkinkeun saha waé wates umur nganggo ganja
  • Istilah penjara upami aya kejahatan sanés anu parantos dilakukeun nalika handapeun pangaruh ganja

Nalika anjeun bakal diperyogikeun ngahasilkeun dokumen idéntifikasi pikeun mastikeun umur anjeun nalika mésér produk ganja, inpormasi pribadi anjeun bakal kajagaan pikeun tujuan privasi. Penjual moal dibutuhkeun pikeun ngarékam inpormasi pribadi anjeun. Upami aranjeunna ngalakukeun, aranjeunna heula kedah nampi idin anjeun.

Sakali tagihanana janten hukum, jalma anu hoyong nyandak ganja pikeun tujuan rekreasi atanapi médis bakal gaduh waktos anu langkung gampang kéngingkeun produk ganja anu diperyogikeun. Aranjeunna ogé bakal nampi nilai artos sabab sadaya transaksi bisnis bakal dilakukeun saluyu sareng hukum.

Tapi, jalma anu umurna umurna 21 taun kedah tetep nganggo atanapi gaduh ganja sareng salah sahiji produk na hubunganana sabab ieu tiasa nyababkeun masalah sareng patugas penegak hukum.

 

Pembaruan litigasi ganja Illionis

Pembaruan litigasi ganja Illionis

   Proses aplikasi lisénsi ganja Illionis parantos seueur hal tapi sampurna. Hasil dina seueur gugatan sareng seueur henteu puas umum. Kami mutuskeun pikeun ngapdét anjeun dina sagala hal anu lumangsung sareng prosés anu jero, naha éta parantos ngaluarkeun seuneu ...

Asuransi Ganja Sareng Industri Hemp

Asuransi Ganja Sareng Industri Hemp

Cakupan Asuransi Asuransi Ganja sareng Hemp mangrupikeun kabutuhan pikeun bisnis di unggal industri, anu aya hubunganana sareng ganja pastina sanés istiméwa. Tapi tangtosna, asuransi dina industri ganja hadir sareng corak sareng seueur komplikasi, sapertos ...

Thomas Howard

Thomas Howard

Pengacara ganja

Thomas Howard parantos lami-lami usahana dina bisnis sareng tiasa ngabantosan panunjuk arah ka cai anu langkung nguntungkeun.

Thomas Howard aya dina bal sareng parantos réngsé. Gampang tiasa damel, berkomunikasi kalayan leres, sareng kuring bakal nyarankeun anjeunna iraha waé.

R. Martindale

Nuturkeun Kami Dina Facebook

Pengacara Industri Ganja nyaéta Stumari situs dirancang pikeun bisnis konsultasi Tom Howard sareng prakték hukum di teguh hukum na Dasar Barangan.
Tiasa Anjeun Tumuh ganja di Michigan

Tiasa Anjeun Tumuh ganja di Michigan

   "Naha kuring tiasa ngagedéan Ganja?" mangrupikeun patarosan anu populer pisan di nagara mana waé Amérika Serikat, Michigan pastina henteu aya anu istiméwa. Sateuacan anjeun ngamimitian bumi di Bumi, pastikeun anjeun terang jawabanana. Tetep patuh sareng hukum nagara anjeun, atanapi upami anjeun tiasa résiko kriminal ...

Peryogi Pengacara Ganja Pikeun Usaha anjeun?

Pengacara bisnis ganja kami ogé boga usaha. Kami tiasa ngabantosan anjeun ngawangun bisnis anjeun atanapi ngabantosan ngajagaan tina peraturan anu beurat teuing.


316 SW Washington Street, Suite 1A
Peoria, Illionis 61602

Telepon: (309) 740-4033 || surélék:  tom@collateralbase.com


150 S. Wacker Girang, Suite 2400,
Chicago IL, 60606 AS

telepon: 312-741-1009 || surélék:  tom@collateralbase.com


316 SW Washington Street, Suite 1A
Peoria, Illionis 61602

Telepon: (309) 740-4033 || surélék:  tom@collateralbase.com


150 S. Wacker Girang, Suite 2400,
Chicago IL, 60606 AS

telepon: 312-741-1009 || surélék:  tom@collateralbase.com

Warta Industri Ganja

Warta Industri Ganja

Ngalanggan sareng kéngingkeun pangénggalna dina industri ganja. Ngawengku eusi éksklusif anu ngan ukur dibagi sareng palanggan.

Geus hasil ngalanggan!

bagikeun ieu