Berita ganja panganyarna
Pilih Page

Pengacara patuh ganja

Pitunjuk Gampang Gampil

Tingali Peraturan Pangaturan anjeun

Pengacara patuh ganja dimimitian ku maca aturan sareng peraturan. Hukum unggal nagara ngeunaan ganja béda-béda.

tingali peraturan anjeun

Perda Anu Bisa Dibuktikeun

Sugan dina sababaraha dasawarsa anu bakal datang, keseragaman bakal kajadian - sapertos anu dilakukeun ku umur nginum hukum di Amérika Serikat nalika sistem jalan raya interstate diwangun - tapi éta ka hareupna.

Hukum ganja parantos sacara gancang berkembang, ti ganja médis dugi ka ganja déwasa. Sadaya ieu kajantenan ngan ukur dua puluh taun.

Nalika kuring ngan ukur nyarios - punten émut yén kode Kabangkrutan balik deui ka 1897, Sedengkeun Kodeu Komérsial Seragam jengkar dina 1952.

Peraturan ganja féderal

Hukum ganja médis anu munggaran saleresna timbul di tingkat féderal kalayan Program Pamaréntah Baru Narkoba (1976's Compassionate Investigational New Drug (IND)), anu George HW Bush ditutup dina taun 1991.

Program IND ditutup nalika krisis AIDS sabab seueur teuing pasien hoyong kéngingkeun ganja, anu mangrupikeun alesan kunaon California janten kaayaan ganja médis munggaran taun 1996, sareng dianggo sawawa dina taun 2016.

Kaseueuran peraturan féderal ngeunaan ganja henteu marahmay pisan. Nyatana, sateuacan RUU Ladang dilegalisasi hemp nalika Donald Trump nandatanganan éta dina bulan Désémber 2018, hukum féderal ngalarang ngilikan sareng ngical sadayana ganja.

Cannabis masih ngajadwalkeun zat anu dikawasa dina UU Pengawalan Bahan Dikawal taun 1970. Peraturan ieu parantos dianggo pikeun ngalaksanakeun seueur aspék ganja sareng ngécéskeun kunaon usaha ganja henteu tiasa nginjeum, atanapi jasa perbankan aksés.

Dugi ka Ganja dileungitkeun tina Undang-Undang Bahan Terkendali, industri bakal sangsara ngarautan pakait sareng ngayakeun bisnis tunai hungkul. Hukum féderal ngeunaan laundering artos, contona, sacara jelas ngarujuk zat dikontrol.

Hasilna cannabis mangrupikeun federally haram dina hukum ieu:

Kusabab hukum féderal kalebet ganja dina UU Zat Dikendali - seueur kajahatan sanés akibatna.

Di sisi anu sanés, sababaraha tagihan anu parantos diwanohkeun ka Kongrés sapertos sapertos anu ku Sénat Chuck Schumer ngorbankeun ganja tina Act Bahan Bahan Kontrol sahingga ngalereskeun masalahna.

Peraturan Negara

Sadaya nagara bagian anu ngantepkeun ganja parantos ngalakukeun istilah sorangan. Seueur nagara bagian anu ngantepkeun wargana langsung milih masalah legalisasi ganja parantos parantos ngalakukeun éta.

Ganja Médis Florida

Conto anu paling kawéntar persetujuan masarakat sareng popularitas ganja médis sigana mah Florida, anu jalma milih dua kali pikeun ngabéréskeun ganja médis.  

Sakali ngagaduhan 58% sora, ragrag pondok tina 60% anu diperyogikeun - teras deui taun 2016 kaserang kalayan 71% ngusik.

Kusabab unggal kaayaan mah béda, konsultasi hiji pengacara ganja di nagara anjeun nyalira pikeun nungtun usaha anjeun ngalangkungan régulasi anu kantos robih sareng evolusi dina panggunaan sawawa sareng ganja médis.

Langkung 46 nagara parantos ngaluluskeun hukum ganja médis dina sababaraha bentuk atanapi bentuk anu sanés. Ayeuna beuki seueur nagara anu bergerak nuju legalisasi pamakean sawawa, bahkan di Midwest ku Michigan sareng Illionis anu mingpin muatan éta.

Seueur nagara bagian ngagaduhan peraturan ganja siki-kanggo-jual pikeun ngajaga kontrol ketat dina ranté pasokan. Sababaraha nagara bagian anu ngagaduhan jinis ieu sapertos:

  • Colorado
  • Oregon (Sistem Pelacak ganja (CTS))
  • Michigan
  • Wiji Massachusetts pikeun dijual
  • California (California Cannabis Track-and-Trace CCTT)
  • Illionis
  • Ohio

Ngan 4 ti 50 nagara bagian anu henteu ngagaduhan hukum ganja médis. Maranéhna nyaéta: 

  1. Kansas
  2. Idaho
  3. South Dakota
  4. Nebraska

Peraturan ganja kotamadya

Henteu ngan nagara-nagara, tapi ogé kota-kota, parantos ngalaksanakeun hukum atanapi panerapanana nyalira pikeun ngatur ganja. Salaku hasilna. Salaku conto, ieu tulisan tina Kota Pasadena urang amandemen hukum nagara anu ngesahkeun ganja - tapi ngalarang lisénsi naon waé pikeun pusat budidaya atanapi dispensaries. Éta ngeunaan définisi ganja.

"Ganja 'atanapi' Ganja 'hartosna sadaya bagéan pepelakan Ganja sat1va Lmnaeus, Ganja indica, atanapi Ganja ruderalis, naha ngembang atanapi henteu; bibit na; résin, naha atah atanapi dimurnikeun, sasari tina bagian mana waé pepelakan; sareng unggal sanyawa, pabrik, uyah, turunan, campuran, atanapi nyiapkeun pepelakan, bibitna, atanapi résin 'Ganja' ogé hartosna résin anu dipisahkeun, naha atah atanapi dimurnikeun, diala tina ganja. "Ganja" ogé ngandung harti ganja sakumaha didaptarkeun ku Bagéan 1 tina Kodeu Kaséhatan sareng Kasalametan. 'Ganja' henteu kalebet gagang asak tina pepelakan, serat anu dihasilkeun tina gagang, minyak atanapi jajan anu didamel tina bibit pepelakan, sanyawa naon waé, pembuatan, uyah, turunan, m11018 campuran, atanapi nyiapkeun gagang anu asak (kecuali résin anu diekstraksi tina éta), serat, minyak, atanapi jajan, atanapi siki anu disterilkeun tina pepelakan anu henteu mampuh dikecambah 'Ganja' sanés hartosna "hemp industri" sapertos ditetepkeun ku Bagéan 1 tina Kode Pangan sareng Pertanian atanapi Bagian 81000 tina Kodeu Kaséhatan sareng Kasalametan ”

 

Thomas Howard

Thomas Howard

Pengacara ganja

Thomas Howard parantos lami-lami usahana dina bisnis sareng tiasa ngabantosan panunjuk arah ka cai anu langkung nguntungkeun.

Thomas Howard aya dina bal sareng parantos réngsé. Gampang tiasa damel, berkomunikasi kalayan leres, sareng kuring bakal nyarankeun anjeunna iraha waé.

R. Martindale

Pembaruan litigasi ganja Illionis

   Proses aplikasi lisénsi ganja Illionis parantos seueur hal tapi sampurna. Hasil dina seueur gugatan sareng seueur henteu puas umum. Kami mutuskeun pikeun ngapdét anjeun dina sagala hal anu lumangsung sareng prosés anu jero, naha éta parantos ngaluarkeun seuneu ...

Asuransi Ganja Sareng Industri Hemp

Cakupan Asuransi Asuransi Ganja sareng Hemp mangrupikeun kabutuhan pikeun bisnis di unggal industri, anu aya hubunganana sareng ganja pastina sanés istiméwa. Tapi tangtosna, asuransi dina industri ganja hadir sareng corak sareng seueur komplikasi, sapertos ...

Legalisasi Ganja Montana

Berita Ganja Montana | Legalisasi Ganja Montana Montana parantos siap milih kana legalisasi ganja rekreasi Nopémber ieu! Kalayan dua prakarsa dina sora - inisiatif CI-118 sareng I-190 - Montana mangrupikeun salah sahiji tina lima nagara bagian, disisi Arizona, ...

Tiasa Anjeun Tumuwuh Ganja di Arizona

  "Naha kuring tiasa melak ganja di Arizona?" - patarosan dina seueur pamikiran Arizonians. Sareng waleranna bakal gumantung naha Smart and Safe Arizona Act pas dina bulan Nopémber 2020. Ayeuna hukumna melak ganja médis di Arizona, tapi kusabab panggunaan déwasa ngagaduhan ...

Tiasa Anjeun Tumuh ganja di Michigan

   "Naha kuring tiasa ngagedéan Ganja?" mangrupikeun patarosan anu populer pisan di nagara mana waé Amérika Serikat, Michigan pastina henteu aya anu istiméwa. Sateuacan anjeun ngamimitian bumi di Bumi, pastikeun anjeun terang jawabanana. Tetep patuh sareng hukum nagara anjeun, atanapi upami anjeun tiasa résiko kriminal ...

Hukum Ganja di Vermont

Vermont nembé ngagabung sareng nagara bagian anu ngatur panggunaan ganja sawawa ku lumaku undang-undang ganja anyar. Sanaos kagungan sareng panggunaan ganja rekreasi disahkeun dina 2018, anggota parlemén dina waktos ayeuna gagal ngalirkeun kerangka anu ngatur ...

Kumaha Cara Muka Dispensary Ganja di Michigan

Kumaha carana muka dispensary ganja di Michigan - patarosan anu aya dina pikiran unggal pengusaha ganja. Industri meunang seueur perhatian pikeun kamekaran anu luar biasa dina waktos anu singget. Industri umur sataun ieu ngagaduhan penjualan anu aya hubunganana sareng ganja ...

Kumaha kéngingkeun Lisensi Pengembang Ganja Komérsial di Michigan

Kumaha Kéngingkeun Lisénsi Ganja Anjeun di lisénsi Ganja Michigan di unggal nagara Amérika Serikat condong janten kaayaan anu rumit, nagara bagian Michigan henteu terkecuali. Tapi ku industri anu berkembang gancang tina industri ganja médis sareng rekreasi di ieu ...

Hukum Marijuana Michigan

Boh ganja médis boh ganja anu dianggo sawawa sah di Propinsi Michigan. Upami anjeun resep janten bagian tina industri ganja di Michigan, ieu sadayana anu anjeun kedah terang ngeunaan hukum na.

CBD sareng Perawatan Kulit

CBD sareng Perawatan Kulit - Naha CBD aman pikeun kulit anjeun? Produk perawatan kulit CBD populér pisan, sareng pasarna ngan ukur langkung ageung. Numutkeun laporan anyar, pasar perawatan kulit CBD global diperkirakeun pencét $ 1.7 milyar dina 2025. Sarah Mirsini ti MĀSK ngagabung sareng ...

Lapisan Peraturan tambahan anu ngabutuhkeun Pamatuhan ganja

Inspektor Kaséhatan 

Naha anjeun kedah nempatkeun labél dina éta?

Nalika ngiringan katuangan anu bakal diepak sareng dijual ka pihak katilu, inspektur kasehatan lokal atanapi nagara kalibet. 

Dapur anu ngajantenkeun bahan katuangan ngagaduhan peraturan anu kedah dipatuhan - sareng éta sateuacan aya ganja dilebetkeun kana campuran.

Inspektor Gedong

Tegangan ieu henteu nepi ka kode!

Kecap anu henteu bisnis badé nguping nyaéta pabrik énggalna henteu patuh kana kodeu gedong nagara.

Seueur hukum ganja ngatur rencana pikeun gedong, ti tembok, ka pager sareng pasokan listrik sahingga cannabis tumuh luyu sareng aturan sareng peraturan anu disababkeun ku nagara tinangtu.

Ngamutahirkeun kana Peraturan

Hukum anyar sering dianggo dina Januari atanapi 1 Juli.

Nalika hukum disahkeun, éta sering ngagaduhan masa lag sateuacan janten épéktip. Seringna hukum éta sorangan bakal netepkeun tanggal épéktipna.

Di Illionis, hukum ganja médis nyandak waktos anu lami - bahkan kapungkur tanggal épéktip na - sateuacan pasién tiasa mimiti aksés kana ganja médis.

Seringna politik maénkeun peran dina nyebarkeun lisénsi énggal pikeun bisnis ganja. Ieu salah sahiji alesan urang ngajukeun prosedur transferabilitas pikeun lisénsi ganja ditulis sacara jelas kana undang-undang. 

Peraturan Téknologi

Naha nagara anjeun nganggo blokchain kanggo siki pikeun nyukcruk data?

Dokumén Patuh Anjeun


316 SW Washington Street, Suite 1A
Peoria, Illionis 61602

Telepon: (309) 740-4033 || surélék:  tom@collateralbase.com


150 S. Wacker Girang, Suite 2400,
Chicago IL, 60606 AS

telepon: 312-741-1009 || surélék:  tom@collateralbase.com


316 SW Washington Street, Suite 1A
Peoria, Illionis 61602

Telepon: (309) 740-4033 || surélék:  tom@collateralbase.com


150 S. Wacker Girang, Suite 2400,
Chicago IL, 60606 AS

telepon: 312-741-1009 || surélék:  tom@collateralbase.com

Warta Industri Ganja

Warta Industri Ganja

Ngalanggan sareng kéngingkeun pangénggalna dina industri ganja. Ngawengku eusi éksklusif anu ngan ukur dibagi sareng palanggan.

Geus hasil ngalanggan!

bagikeun ieu