Berita ganja panganyarna
Pilih Page

Perusahaan Ganja Kamarangan

Éta leuwih ti 20 taun ayeuna saprak California ngijinkeun ngagunakeun sareng dijual ganja médis. Salila 20 taun, 30 langkung nagara parantos ngajemput kana pancarban, sareng panggunaan ganja médis parantos ditampi sacara umum.

Pikeun ngurus paménta naék, langkung seueur usaha ganja parantos diwanohkeun di bagian-bagian di nagara éta. Hasilna, bisnis pot parantos berkembang sacara saé pikeun sababaraha taun kamari, sareng produk anu aya, kalebet saham, ngagaduhan perhatian para investor di seluruh jagat.

Sanaos industri ganja cukup lumayan, sababaraha usaha anu parantos gagal dina sababaraha alesan. Tapi naon anu terjadi nalika usaha ganja henteu suksés? Naha aranjeunna ngagaduhan pilihan pikeun file kanggo bangkrut, sapertos usaha sanésna?

Di handap ieu urang tingali bangkrut ganja, ogé pilihan anu aya pikeun investor anu bisnis gagal gagal atanapi sukses.

Hukum anu ayeuna

Salah sahiji sababaraha pilihan anu aya pikeun usaha anu gagal nyaéta ngajantenkeun panyalindungan bangkrut. Ku ngajukeun kabangkrutan, usaha ieu henteu ngan ukur tiasa ngaleungitkeun hutang, tapi éta ogé janten gampang pikeun aranjeunna nyusun ulang nganggo tekenan kauangan minimal. Hanjakalna, pilihan ieu henteu sayogi pikeun bisnis di industri ganja.

Ayeuna, usaha ganja henteu cocog pikeun perlindungan bangkrut féderal. Ieu manglaku sanajan di nagara-nagara mana potna sah. Konsensus nyaéta salami ganja tetep jadi bahan anu dikadalikeun, usaha di industri ieu henteu ditangtayungan ku nagara nalika kabangkrutan.

Ieu sabab sadaya kasus kabangkrutan kapireng di pengadilan féderal. Nanging, dina Hukum Pengawalan Bahan, ganja masih dianggap jadwal ubar kuring, anu hartosna teu sah, tumuh, atanapi resep éta.

Kusabab hukum féderal maréntahkeun kabangkrutan, teu tiasa pikeun Wali Amrilis AS boh pangurus atanapi ngontrol aset anu dianggap haram henteu ngalanggar hukum.

Nalika ieu nempatkeun investor dina bisnis ganja kalayan karugian, sadaya harepan henteu leungit. Aya sababaraha pilihan sanés anu sanés pikeun usaha ganja henteu dileungitkeun sapertos anu diharapkeun. Aranjeunna kaasup:

1. Liquidasi

Pilihan ieu ngalibatkeun artos artos bisnis kana kas, anu tiasa dianggo pikeun ngareureuh hutang ku tukang kiridit. Liquidasi boh sukarela atanapi wajib, sareng léngkah-léngkah anu kalebet dina salah sahiji bentuk padumukan ieu béda.

Dina kasus likuidasi wajib, pangadilan dipilampah. Para peminjam nyuhunkeun pangadilan kanggo liquidate perusahaan. Ieu kalolobaan kajadian nalika para pemiutang percaya yén perusahaan anu sual teu mampuh mayar hutangna.

Pikeun insolvensi sukarela, pangadilan henteu kalibet. Sutradara perusahaan anu ngamimitian prosés pembubaran nalika janten atos perusahaan bakal parantos mayar hutangna. Dina kalolobaan kasus, perusahaan tiasa ngalereskeun sadaya hutang saatos cair.

Pas pembuatan cai réngsé, perusahaan bakal bubar. Durasi pembubaranana beda-beda gumantung kana pajeulitna bisnis, antara faktor séjén. Proses kasebut biasana nyababkeun partisipasi ahli séhol, anu padamelan utama nyaéta masihan pedoman ngeunaan tindakan-tindakan anu dilakukeun dina sababaraha tahap anu béda tina prosés cair.

2. Panampi

Pilihan anu sanés kanggo anu aya dina usaha panci nyaéta panarimaan. Kéngingkeun mangrupikeun prosés anu ngaluarkeun para kreditor salaku juragan milik urang.

Jalma anu dipercaya tina bisnis diangkat bertindak salaku panampi sareng ngajual produk ganja dina persetujuan yudisial. Proses ieu biasana kajantenan saatos utang sareng kreditor satuju kana kursus anu paling saé pikeun nyandak nalika kabangkrutan

Padahal panarima henteu umum, éta tiasa ngabantosan utang pikeun hutang luar negeri gancang. Nalika para penghutang kaleungitan sipatna, prosésna ngamungkinkeun tukang kredit ngahapus deui kauangan.

Perlu dicatet yén hiji panarima bertindak dumasar kana kapentingan panyarentahkeun. Ieu henteu hartosna yén nu boga usaha teu tiasa nawiskeun hidayahna, khususna dina kasus khusus sapertos ngajalankeun bisnis pari. Aya seueur cara hiji nu boga usaha tiasa dianggo pikeun ningkatkeun niléi harta sareng mastikeun yén sadaya tukang tukang wareg dina tungtung prosés.

Resiko kanggo Usaha ganja

Kanyataan yén usaha dina industri ieu henteu cocog file pikeun bangkrut féderal hartos anu nginjeumkeun pikeun ngamajukeun kiridit ka aranjeunna. Lembaga pinjaman ogé terang yén bisi usahana dijalankeun, kasempetan pikeun meunangkeun artosna deui minimal.

Kanyataanna, pangusaha anu suksés nampi pinjaman ti lembaga pinjaman biasana ngecas ongkos bunga anu langkung tinggi upami dibandingkeun usaha sanés.

Industri ganja ogé nyanghareupan résiko sanés anu pasti investor sadar. Undang-undang anu ngatur penjualan ganja tetep mekar, sareng para nasabah kedah tetep nurut kana parobihan ieu. Bisi hukumna rusak nalika ngalakukeun bisnis, gampang pisan pikeun aranjeunna ngaleungitkeun lisensi ganja.

Sapertos kitu, penting pikeun usaha ganja gawé bareng sareng pengacara anu berpengalaman anu tiasa nawiskeun nasihat sah iraha sareng iraha peryogina.

Warta anu saé, kitu, nyaéta industri nalungtik ngembang, hartosna aranjeunna ngan ukur kana industri éta langkung dipikaresep pikeun hasil sareng ngalikeun investasi dina jangka waktu anu cukup.

Tentang Kami

Kami teguh hukum anu didasarkeun di Peoria, Illinois. Nami abdi nyaéta Jaksa Thomas Howard. Kuring ngahususkeun dina masalah hukum industri ganja sareng damel sareng tim ahli hukum anu mumpuni pikeun nawiskeun naséhat hukum ka para investor dina bisnis ganja.

Upami bisnis ganja anjeun ngadangukeun sabotase kauangan, tepungan sareng kami. Kami henteu ngan ukur masihan naséhat tapi ogé bakal badé dirundingkeun sareng kreditor anjeun pikeun mastikeun yén dua pihak nyandak jalan anu pangsaéna.

Naha Kami?

Urang ngartos kumaha pikasieuneun nyanghareupan utang, utamina upami anjeun gaduh pilihan anu terbatas pikeun nyimpen bisnis anjeun. Urang terang yén sanajan hal-hal sigana pajeulit, sok aya jalan kaluar. Kami ngagaduhan tim ahli anu bakal ngarobih buku-buku anjeun sareng ngabantosan anjeun nyandak kaputusan anu énggal.

Kami didamel khusus pikeun mikaresep Anjeun pikeun bisnis sareng ngajawab seueur tantangan di industri ganja. Sambungkeun sareng firma hukum kami di Illinois, sareng kami bakal nawiskeun naséhat anu teu berharga pikeun kumaha anjeun tiasa nyalabarkeun diri tina masalah kauangan sareng tekenan minimal ti para penghutang.

Pembaruan litigasi ganja Illionis

Pembaruan litigasi ganja Illionis

   Proses aplikasi lisénsi ganja Illionis parantos seueur hal tapi sampurna. Hasil dina seueur gugatan sareng seueur henteu puas umum. Kami mutuskeun pikeun ngapdét anjeun dina sagala hal anu lumangsung sareng prosés anu jero, naha éta parantos ngaluarkeun seuneu ...

Asuransi Ganja Sareng Industri Hemp

Asuransi Ganja Sareng Industri Hemp

Cakupan Asuransi Asuransi Ganja sareng Hemp mangrupikeun kabutuhan pikeun bisnis di unggal industri, anu aya hubunganana sareng ganja pastina sanés istiméwa. Tapi tangtosna, asuransi dina industri ganja hadir sareng corak sareng seueur komplikasi, sapertos ...

Thomas Howard

Thomas Howard

Pengacara ganja

Thomas Howard parantos lami-lami usahana dina bisnis sareng tiasa ngabantosan panunjuk arah ka cai anu langkung nguntungkeun.

Thomas Howard aya dina bal sareng parantos réngsé. Gampang tiasa damel, berkomunikasi kalayan leres, sareng kuring bakal nyarankeun anjeunna iraha waé.

R. Martindale

Nuturkeun Kami Dina Facebook

Pengacara Industri Ganja nyaéta Stumari situs dirancang pikeun bisnis konsultasi Tom Howard sareng prakték hukum di teguh hukum na Dasar Barangan.

Peryogi Pengacara Ganja Pikeun Usaha anjeun?

Pengacara bisnis ganja kami ogé boga usaha. Kami tiasa ngabantosan anjeun ngawangun bisnis anjeun atanapi ngabantosan ngajagaan tina peraturan anu beurat teuing.

pengacara industri ganja

316 SW Washington St, Suite 1A Peoria,
Il 61602, AS
Telepon Kami 309-740-4033 || e-Mail Us tom@collateralbase.com

pengacara industri ganja

150 S. Wacker Girang,
Suite 2400 Chicago IL, 60606, AS
Telepon Kami 312-741-1009 || e-Mail Us tom@collateralbase.com

pengacara industri ganja

316 SW Washington St, Suite 1A Peoria,
Il 61602, AS
Telepon Kami 309-740-4033 || e-Mail Us tom@collateralbase.com

pengacara industri ganja

150 S. Wacker Girang,
Suite 2400 Chicago IL, 60606, AS
Telepon Kami 312-741-1009 || e-Mail Us tom@collateralbase.com
Warta Industri Ganja

Warta Industri Ganja

Ngalanggan sareng kéngingkeun pangénggalna dina industri ganja. Ngawengku eusi éksklusif anu ngan ukur dibagi sareng palanggan.

Geus hasil ngalanggan!

bagikeun ieu