Berita ganja panganyarna
Pilih Page

Syarat panggunaan

Stumari, LLC. Syarat panggunaan

Épéktip sakumaha tanggal 11 Juli 2018

 

Istilah Pamakéan Ringkesan

 

Pikeun genah anjeun, Stumari nawiskeun kasimpulan ieu tina Sarat Pamakéan urang dina format kasimpulan anu teu ngariung ogé Sarat Pamakéan anu ngariung sacara hukum langsung saatos nuturkeun Ringkesan Sarat Pamakéan ieu. Punten ngartos yén ieu sanés garis lengkep lengkep ngeunaan Stumari Terms of Use; éta mangrupikeun tinjauan tina hak pangguna sareng tanggung jawab anu penting. Punten baca sacara gembleng dokumen Sarat Pamakéan. Salaku tambahan, punten perhatoskeun yén ku ngaksés atanapi nganggo bagian tina halaman wéb Stumari ieu, anjeun satuju pikeun kabeungkeut ku Sarat Pamakéan lengkep kami diatur langsung saatos Ringkesan Ketentuan Penggunaan. Upami anjeun henteu satuju kana sagala istilah sareng kaayaan Sarat Pamakéan lengkep kami, maka anjeun moal nampi halaman wéb Stumari atanapi nganggo jasa kami.

 

  • Stumari nyayogikeun platform pikeun kolaborasi sareng komunikasi antawis ahli hukum ("Konsultan Panganggo") sareng Pamaké milarian bantosan sah. ("Klién Hukum"). Stumari sanés teguh hukum, pangacara jasa pangacara atanapi agén padamelan, sareng henteu ngajamin hasilna. Punten nganggo Stumari kalayan tanggung jawab sareng punten baca langkung seueur ngeunaan jasa kami di Bagian 2 di handap.

 

  • Anjeun tanggel waler pikeun kaamanan akun anjeun, sareng sadaya kagiatan anu lumangsung dina akun anjeun. Mangga baca langkung seueur ngeunaan tanggung jawab pangguna dina Bagéan 3 di handap.

 

  • Lakueun tangtu, sapertos nganggo jasa pikeun kagiatan haram, henteu kéngingkeun ka Stumari. Punten baca langkung seueur ngeunaan tingkah laku pangguna dina Bagéan 4 di handap.

 

  • Eusi tangtu, sapertos ngancam tulisan atanapi kontén anu ngalanggar hak milik intelektual pihak séjén, henteu diidinan dina Stumari. Stumari ngagaduhan hak ngahapus Konten Anu Diwangun ku Pamaké anu ngalanggar kawijakan urang. Mangga baca langkung seueur ngeunaan Eusi-Anu Dipaké dina Anggota Bagian 5 di handap.

 

  • Istilah khusus anu khusus maréntahkeun Pamaké Konsultan Stumari. Contona:
  • Konsultan Pangguna sanés karyawan atanapi agén Stumari.
  • Henteu aya hubungan pengacara-klien dibentuk sareng Stumari, sareng teu aya kerahasiaan timbul, ngaliwatan panggunaan Wéb Stumari, kalebet postingan padamelan.
  • Hubungan pengacara-klien tiasa dibentuk ngalangkungan jasa antara Klién Hukum sareng Pamaké Konsultan.
  • Konsultan Pangguna anu ngan ukur tanggung jawab pikeun mastikeun yén aya inpormasi, solicitasi, atanapi pariwara anu aranjeunna pasang dina situs web Stumari sasuai sareng sadaya undang-undang anu leres sareng aturan ngalaksanakeun profésional.
  • Stumari henteu ngajantenkeun nanaon jaminan ngeunaan kamampuan hukum, kompetensi, atanapi kualitas Pamaké Konsultan anu tiasa didaptarkeun dina Wéb Kami

 

  • Konsultan Pangguna bébas ngadamel sareng mertahankeun propil dina situs wéb Stumari. Nalika Stumari damel usaha sacara komersil pikeun ngonfirmasi lisénsi Konsultan Panganggo pikeun ngalaksanakeun hukum, Stumari henteu ngagambarkeun perwakilan ngeunaan kasang tukang atawa kualifikasi pangguna.
  • Pamaké konsultan tiasa janten "Pamaké Konsultan Diverifikasi" ku nyayogikeun Stumari kalayan verifikasi tambahan yén anjeunna aktip, pengacara anu dilisensikeun sareng ngadeg saé pikeun ngalaksanakeun hukum. Pamaké konsultan anu parantos diverifikasi ogé tiasa mayar waragad pikeun aksés kana jasa Stumari tambahan sareng alat manajemén prakték. Stumari henteu ngesahkeun atanapi nyarankeun Panganggo Konsultan sareng éta mangrupikeun tanggung jawab Klién Hukum nyandak pancegahan sateuacan nyéwa Panganggo Konsultan pikeun karya hukum.
  • Teu aya biaya pikeun Klién Legal pikeun nyungkeun pamundut padamelan di Stumari atanapi nganggo alat online atanapi dokumén Stumari. Ladenan atanapi pangolahan fee (sapertos biaya kartu kiridit) tiasa diterapkeun dina invoice anu dibayar liwat Stumari.

 

Mangga baca langkung seueur ngeunaan Pamaké Konsultan dina Bagian 6 di handap.

 

  • Stumari nurut pisan sasadiaan palabuhan Aman Milén Digital Digital dibekelan. Upami anjeun yakin yén bahan-bahan anu aya atanapi dihubungkeun ku Stumari ngalanggar hak cipta anjeun, anjeun didorong ngabéjaan Stumari saluyu sareng Kabijakan Act Digital Millenium Digital Stumari. Mangga baca langkung seueur ngeunaan Sarat DMCA Stumari di Bagian 8 di handap.
  • Stumari tiasa ngirim email ka anjeun salaku bagian tina jasa na. Anjeun tiasa milih kaluar tina komunikasi email. Mangga baca langkung seueur ngeunaan komunikasi email di Bagéan 10 di handap.
  • Stumari tiasa ngarobih istilah ieu sawaktos-waktos. Nanging, Stumari bakal ngabéjaan yén parobahan bahan pikeun istilah éta ku ngirimkeun béwara dina halaman utama sareng / atanapi ngirim email ka alamat email anu anjeun bikeun ka Stumari nalika pendaptaran. Mangga baca langkung seueur ngeunaan modifikasi istilah-istilah pamakean ieu di Bagéan 17 di handap.
  • Mangga tingali Kabijakan Privasi Stumari pikeun inpormasi anu langkung seueur ngeunaan hak pangguna dina Stumari.

 

Mangga tingali Sarat lengkep pikeun inpormasi anu langkung lengkep.

 

Hatur nuhun pikeun milih Stumari salaku platform pikeun pangalaman légal. Katentuan Panggunaan di handap ieu maréntahkeun sadayana panggunaan Jasa via Website anu ayana di https://www.Stumari.co sareng sadaya eusi, jasa, sareng produk anu aya atanapi ngalangkungan Wéb. Urang ngarti yén maca Syarat Pamakéan perjanjian mangrupikeun padamelan tapi mangga baca perjanjian ieu sacara saksama sateuacan ngagunakeun Wéb Stumari. Éta ngabahas sipat jasa Stumari; aturan Stumari ngaharepkeun pangguna milu dina Wéb urang sareng jasa na; hubungan antara Stumari, pangguna, sareng konsultan pangguna; sareng detil hukum anu ngatur aturan sareng hubungan ieu. Kusabab éta kontrak penting sapertos kami sareng anjeun, pangguna, kami parantos usaha ngajantenkeun salaku jelas sareng ramah ku pangguna.

 

Ku ngaksés atanapi nganggo salah sahiji bagian tina Wéb, anjeun satuju janten kabeungkeut ku istilah sareng kaayaan perjanjian ieu. Upami anjeun henteu satuju kana sadaya istilah sareng kaayaan kasatujuan ieu, maka anjeun moal aksés kana Wéb atanapi nganggo jasa naon waé. Website éta ngan ukur aya pikeun individu anu umurna sahenteuna 18 taun.

______________________________________________________________________

 

Syarat Pamakéan Stumari

 

Definisi. Istilah ieu dianggo sapanjang Istilah Pamakéan ieu sareng gaduh hartos khusus. Anjeun kedah terang naon hartosna unggal istilah.

 

  1. Istilah "Layanan" ngarujuk kana jasa anu disayogikeun ku Stumari, kalebet tanpa watesan pikeun komunitas online Stumari; alat komunikasi; manajemén dokumén sareng solusi neundeun; sareng jasa pembayaran. Stumari henteu nyayogikeun jasa referén pengacara atanapi ngalayani lembaga padamelan. Kami nyayogikeun tempat pikeun Pamaké kami kanggo nyumponan sareng nukeuran inpormasi sareng Pamaké Konsultan kami.
  2. Istilah "Perjangjian" (anu ogé tiasa dirujuk di dieu kusabab ieu "Syarat Pamakéan") ngarujuk, sacara koléktif, sadaya istilah, kaayaan, sareng bewara anu dikandung atanapi dirujuk dina ieu dokumén.
  3. "Situs wéb" ngarujuk kana situs web Stumari anu aya di https://www.Stumari.com, sadaya subpages sareng subdomain, sareng sadaya kontén, jasa, sareng produk anu aya di atanapi ngalangkungan Wéb.
  4. "Stumari," "Kami," sareng "Kami" tingal Stumari, Inc., ogé gabungan urang, diréktur, subsidiaries, perwira, sareng karyawan. Konsultan Pangguna henteu bagian tina Stumari.
  5. "Pamaké," "Anjeun" sareng "Anjeun" ngarujuk ka jalma, perusahaan, atanapi organisasi anu parantos dilongok atanapi nganggo Website sareng / atanapi Service na. Pamaké bisa jadi Klién Hukum, Pamaké konsultan boh, atanapi henteu.
  6. "Konsultan Pangguna" tingal pangguna konsultan anu kadaptar dina widang sah anu tiasa komunikasi sareng sareng nyayogikeun kontraksi atanapi konsultasi ka Klién Hukum atanapi sasama Konsultan Konsultan. Konsultan Pangguna sanés karyawan atanapi agén Stumari. Mangga tingali Bagéan 6 dina pasatujuan ieu pikeun inpormasi anu langkung seueur ngeunaan Pamaké Konsultan.
  7. "Klién Hukum" tingal 1) Pamaké anu ngirimkeun usulan ti Konsultan Panganggo pikeun nyayogikeun jasa sah pikeun biaya ("Jobs"); sareng 2) Pamaké anu kontraksi sareng Konsultan Pangguna pikeun karya tambahan, anu, pikeun tujuan Bagéan 7 di handap, tiasa ngalangkungan pagawean permanén, saluareun Inpormasi ti awal anu ngadegkeun Hubungan Konsultan-Hukum Klién. Konsultan Pangguna tiasa ngalebetkeun usulan ("Tawaran") kanggo Proyék sapertos sareng ogé tiasa netepkeun istilah hubungan sareng Klién Hukum via surat papacangan anu ditandatanganan atanapi perjanjian tinulis anu sanés. Mangga tingali Bagéan 6 (b) kanggo inpormasi anu langkung seueur ngeunaan Jobs, Tawaran, sareng Klién Hukum
  8. "Konten" ngarujuk kana eusi anu ditampilkeun atanapi ditingalikeun dina Wéb, kalebet henteu aya téks, watesan, inpormasi, data, tulisan, pamanggih, gambar, foto, grafik, perangkat lunak, aplikasi, rekaman pidéo, rekaman audio, sora, desain, fitur, sareng bahan sanésna anu sayogi dina Wéb. Eusi kalebet, tanpa watesan, Eusi Anu Diwangun ku Panganggo, anu tiasa dikintunkeun ku Pamaké Stumari (Klién Hukum atanapi Pamaké Konsultan).

 

  1. Ngeunaan Layanan Stumari.

Stumari Service mangrupikeun platform pikeun kolaborasi sareng komunikasi antara professional légal sareng anu milarian bantosan légal. Layanan Stumari nyayogikeun aksés ka komunitas maya Stumari tina Pamaké Konsultan Profesional; kolaborasi gampang ngalangkungan alat manajemén komunikasi Stumari; manajemén dokumén jeung neundeun; basajan, pangmayaran aman sareng alat invoicing.

 

  1. Stumari Henteu Léngkah Hukum. Stumari henteu nawiskeun perwakilan hukum. Stumari henteu nawiskeun naséhat hukum, opini hukum, rekomendasi, referrals, atanapi penyuluhan. Konsultan Pangguna sanés karyawan atanapi agén Stumari. Stumari henteu kalibet dina perjanjian antara Pamaké atanapi dina perwakilan Pamaké. Dina waktos anu matak, Stumari tiasa nanggung jawab pikeun lampah atanapi panyingkiran tina naon waé Konsultan Panganggo anu ngalakukeun jasa konsultasi pikeun anjeun.

 

  1. Stumari Henteu mangrupikeun jasa Rujukan Pengacara atanapi Badan Pakasaban. Stumari sanés jasa pangacara rujukan atanapi lembaga padamelan. Stumari henteu milih atanapi ngaresepkeun Pamaké Konsultan Konséntrasi pikeun ngalangkungan Klién Hukum. Nalika Stumari nganggo usaha anu sacara komersil pikeun mastikeun yén Pamaké Konsultan anu kadaptar anu pengacara anu dilisensikeun, kami henteu ngajamin jaminan, garansi, atanapi perwakilan ngeunaan kamampuan légal, kompetensi, kualitas, atanapi kualifikasi mana wae Konsultan Panganggo. Stumari henteu ngajamin atanapi ngajamin yén Pamaké konsultan ditutupan ku asuransi tanggung jawab profésional. Stumari nyababkeun Klién Hukum pikeun nalungtik Pamaké Konsultan sateuacan nampi nasihat profésional.

 

  1. Stumari henteu ngajamin pikeun Pamakéna. Stumari ngan saukur masihan platform dimana aranjeunna milarian bantosan légal tiasa komunikasi sareng transaksi sareng profésional hukum. Stumari henteu ngesahkeun naon Pamaké Konsultan na anu henteu ditolak pernyataan anu dilakukeun ku Pamaké Konsultan dina platform. Stumari henteu aya perwakilan ngeunaan kualifikasi panyadia jasa sah anu sanés.

 

  1. Stumari Henteu Dijamin Hasilna. Ti waktos ka waktos, Klién Hukum tiasa ngalebetkeun ulasan ngeunaan Konsultan Pamaké; ulasan ieu henteu janten jaminan, garansi, atanapi prediksi ngeunaan hasil tina masalah hukum hareup. Stumari moal ngagaduhan tanggung jawab atanapi tanggung jawab naon waé pikeun naon-naon Séptusi Panganggo Panganggo atanapi naséhat hukum anu anjeun patepang dina atanapi ngalangkungan Wéb, sareng naon panggunaan atanapi percanten kana Eusi-Generasi Panganggo atanapi naséhat légal ngan ukur résiko anjeun sorangan.

 

  1. Pamakéan Stumari Henteu Ngadamel Hubungan Klién-Klién ku Stumari. Stumari henteu nawiskeun naséhat légal atanapi jasa. Sagala panggunaan Layanan Stumari henteu dituju, sareng henteu, ngahasilkeun hubungan pengacara-klien. Sagala komunikasi via Stumari tiasa waé henteu janten rahasia. Stumari teu tanggung jawab kana lampah atanapi panyingkiran tina naon waé Konsultan Panganggo anu ngalakukeun jasa konsultasi pikeun anjeun.

 

 

  1. Tanggung jawab Pamaké Anjeun, sareng anjeun nyalira, nanggungkeun ka rekening anjeun sareng naon anu aya kajadian nalika anjeun asup ka atanapi nganggo akun anjeun. Kaamanan anjeun mangrupikeun tanggel waler.

 

  1. Kaamanan Akun Pamaké. Upami anjeun ngadaptarkeun Service, anjeun bakal nyiptakeun akun pribadi anu ngagaduhan nami sandi sareng kecap konci anu unik pikeun ngakses Service sareng nampi pesen ti Stumari. Anjeun tanggel waler pikeun ngajaga kaamanan akun anjeun, sareng anjeun tanggung jawab pinuh pikeun sadaya kagiatan anu lumangsung dina akun na tindakan anu sanés dilaksanakeun dina akun. Anjeun satuju ngabéjaan Stumari langsung ngeunaan naon waé akun anu henteu diidinan, atanapi palanggaran kaamanan séjén. Kami moal nanggungjawaban kanggo tanggung jawab, karugian, atanapi karugian anu timbul tina pamakean komputer anu teu diidinan, alat ponsel, atanapi alat komputasi sareng / atanapi akun sanésna. '

 

  1. Hubungan sareng Pamaké Konsultan. Kusabab urang henteu tiasa ngajamin kabugaran salah sahiji Pamaké Konsultan urang pikeun kaperluan spésifik anjeun, kami nyorong Klién Hukum pikeun milarian sagala Pamaké Konsultan sateuacan nampi pitunjuk profésional. Klién Hukum ogé tiasa nyarios kasepakatan interaksi hukum tinulis pikeun nyatakeun istilah, ruang lingkup, watesan, sareng kaayaan perwakilan.

 

  1. Henteu aya Percaya dina Eusi Anu Dijieun Anggota. Eusi Generated Pangguna anu dipasang dina Wéb, sapertos postingan blog, disayogikeun kanggo tujuan inpormasi wungkul, kalayan henteu aya jaminan yén Panganggo Dihasilkeun Panganggo leres, leres, atanapi akurat. Eusi Generated Panganggo sanés ngagentos nasihat hukum profésional atanapi ajakan pikeun nawiskeun naséhat hukum ngeunaan fakta anu khusus. Anjeun teu kedah kéngingkeun atanapi ngantosan kéngingkeun naséhat hukum atanapi teu nyalira nasihat hukum profésional dumasar kana Eusi Anu Diwangun ku Panganggo. Lunda dina milarian nasihat hukum sapertos tiasa nyababkeun sagala klaim anu anjeun gaduh, gumantung kana statut (s) statusna. Eusi Generated Panganggo henteu diatur ku kaayaan atanapi kaayaan bar nasional.

 

  1. Patuh sareng UU. Anjeun ngawakilan sareng ngajamin yén: (i) anjeun boga otoritas pikeun, sareng umur umur dina yurisdiksi anjeun pikeun, ngabeungkeutkeun diri kana pasatujuan ieu; (ii) panggunaan Layanan anjeun bakal nyalira pikeun tujuan anu diijinkeun ku Pasatujuan ieu; (iii) pamakean Anjeun tina Jasa moal ngalanggar atanapi nyalahgunakeun hak cipta intelektual ti pihak katilu; sareng (iv) panggunaan Layanan anjeun bakal matuh sadayana hukum lokal, nagara sareng féderal, aturan, sareng peraturan, sareng sadayana kawijakan Stumari sanés.

 

  1. Anggo sareng ngalaksanakeun Batesan. Anjeun diidinan nganggo jasa salami anjeun nuturkeun sababaraha aturan dasar. Di handap ieu Gunakeun Watesan sareng Laksanakeun Watesan mangrupikeun aturan dasar anu diarepkeun ku pangguna nalika nganggo jasa éta. Kami henteu nanggung jawab kana eusi pos pangguna, sareng urang gaduh hak nutup akun upami urang kedah.
  2. Eusi Larangan. Anjeun satuju yén anjeun moal dina kaayaan naon waé ngirimkeun eusi (kaasup perangkat lunak, téks, gambar, atanapi inpormasi sanésna) éta
  3. éta henteu menyalahi undang-undang atanapi promosi kagiatan anu haram
  4. ngala-ngala, harab, nyiksa, ngancam, atanapi ngadorong kekerasan ka saha waé kelompok atanapi kelompok

iii. nyaéta pornografi, diskriminasi, atanapi anu sanés ngempar atanapi kaganggu hiji jalma atanapi kelompok dina dasar agama, gender, orientasi seksual, lomba, etnis, umur, atanapi cacad

  1. mangrupikeun spam, mangrupikeun mesin- atanapi sacara acak, dijantenkeun iklan anu henteu diidinan atanapi teu katampi, surat ranté, bentuk naon waé anu teu diidinan, atanapi naon waé bentuk lotre atanapi judi;
  2. ngandung atanapi masang virus naon, cacing, malware, kuda Trojan, atanapi eusi sanésna anu didesain atanapi dimaksudkeun pikeun ngaruksak, ngarusak, atanapi ngawatesan fungsi perangkat lunak, perkakas, atanapi alat komunikasi atanapi ngarusak atanapi ngaksés aksés anu henteu sah dina sagala data atanapi inpormasi sanésna ti pihak katilu;
  3. ngalanggar hak properti pikeun pihak mana waé, kaasup patén, mérek, rahasia dagang, hak cipta, hak publisitas, atanapi hak séjén

vii. impersonates jalma atanapi badan, kaasup salah sahiji karyawan atanapi wakil urang; atanapi

viii. ngalanggar privasi pihak katilu mana wae.

 

  1. Pangguna Kedah Kedah Luhur Umur 18. Anjeun ngawakilan yén anjeun langkung umur 18 taun. Stumari henteu nargétkeun Eusi kami ka barudak atanapi rumaja di handapeun 18 taun, sareng kami henteu ngijinkeun Pamaké anu umurna 18 dina Layanan kami. Upami urang terang ngeunaan mana-mana Panganggo dina yuswa 18 taun, urang bakal atos ngeureunkeun éta akun pangguna.

 

  1. Henteu Tanggung jawab pikeun Interaksi Panganggo; Stumari Méi Ngawas Béda. Sagala tanggung jawab, kaleungitan atanapi karusakan anu timbul salaku hasil tina naon anu aya hubungan sareng pangguna, kalebet, tanpa watesan, Pangiriman Padamelan, anu anjeun masangkeun atanapi nampi ku ngagunakeun panggunaan Service anjeun ngan ukur tanggung jawab anjeun. Dina kawijaksanaan urang, kami, atanapi téknologi anu urang damel, tiasa ngawas sareng / atanapi ngarekam interaksi umum anjeun sareng Layanan ieu, sanaos henteu spésipsi interaksi hukum anjeun.

 

  1. Katuhu pikeun Nutup Akun. Kami ngagaduhan hak (sanaos henteu kawajiban) pikeun, dina kawijaksanaan budi urang, nangtoskeun naha henteu ngalaksanakeun Panganggo anu cocog sareng tunduk kana Syarat Pamakéan ieu, atanapi nungtungan atanapi mungkir aksés kana sareng ngagunakeun dianggotaan ka Pamaké pikeun mana waé alesan, nganggo atanapi tanpa aya bewara prior.

 

  1. Eusi Anu Diwangunna Pamaké. Anjeun gaduh eusi anjeun, tapi anjeun ngawenangkeun kami hak-hak tinangtu, ku kituna urang tiasa nunjukkeun sareng ngabagikeun eusi anu anjeun pasang. Urang ngagaduhan hak ngahapus eusi upami urang kedah.

 

  1. Tanggung jawab pikeun Eusi Anu Dihasilkeun Panganggo. Anjeun tiasa nyiptakeun kontén, nyerat atanapi henteu, bari nganggo Service ("Eusi-Generasi Panganggo"). Anjeun ngan ukur nanggung jawab kana kontén na, sareng naon anu ngarugikeun tina, Eusi Anu Diwangun ku Panganggo anu anjeun pasang, unggah, numbu atanapi atos janten nyayogikeun nganggo Service, mandang bentuk eusi éta. Sakur liabilitas, rugi atanapi karusakan anu timbul salaku hasil tina panggunaan naon-naon Panganggoan Panganggo Pamilik anu anjeun sayogi atanapi diakses ku panggunaan Ladénan ieu mangrupikeun tanggung jawab anjeun. Kami henteu nanggungjawaban kanggo tampilan anu umum atanapi nyalahgunakeun kontén-Generated Panganggo anjeun.

 

  1. Katuhu pikeun Pasang. Anjeun ngawakilan sareng ngajamin yén anjeun ngagaduhan hak pikeun masangkeun sadaya kontén anu Diwangun ku Panganggo anu anjeun kirimkeun. Husus, anjeun ngajamin yén anjeun parantos pinuh ku lisénsi pihak katilu anu berhubungan sareng Konten Anu Dihasilkeun Panganggo, sareng anjeun parantos ngalaksanakeun sagala léngkah anu kedah dilangkungan pikeun ngeureunkeun pangguna sarat anu diperyogikeun.

 

  1. Stumari Mungkin Ngarobih atanapi Cabut Eusi. Kami ngagaduhan hak (najan sanés kawajiban) pikeun, dina kawijaksanaan budi urang, nangtoskeun naha henteu cocog sareng Kontén Panganggo Pamilik atanapi patuh kana Syarat Pamakéan ieu, atanapi nampik atanapi ngahapus eusi anu Diwangun ku Panganggo, dina pendapat anu lumrah , ngalanggar kabijakan Stumari atanapi dina sagala cara ngabahayakeun, teu pantes, atanapi dibantah. Stumari salajengna deui ngagaduhan hak pikeun pormat sareng éditan sareng ngarobih pola naon anu dihasilkeun ku Panganggo Panganggo ditampilkeun dina Wéb.

 

  1. Kapamilikan Konten Anu Dihasilkeun Panganggo. Kacuali kontén anu asalna ti Stumari, kami henteu kéngingkeun kapimilik dina kontén anu dikirimkeun, disimpen, atanapi diolah dina akun anjeun. Anjeun ngaropéa sadayana kapamilikan, kadali, sareng tanggung jawab pikeun Eusi-Generasi Panganggo anu anjeun pasang. Anjeun tiasa ngadalikeun aksés kana Eusi-Generated Panganggo anjeun dina setélan dina akun pangguna.

 

  1. Lisensi Grant. Sumpah ngameunangkeun Stumari pikeun nganggo Eusi anu anjeun unggah ka Jasa kana akal kalayan henteu ngalanggar mana-mana hak anu anjeun gaduh, éta anjeun masihan hak-hak di handap ieu: ku ngirimkeun kontén liwat Wéb, ogé anjeun jelaskeunana Stumari sareng penerus kami ka dunya, sublicenseable, pinuh -payén sareng royalti gratis, sareng lisénsi non-ekslusif kanggo ngagunakeun, réproduksi, tampilan, modifikasi, adaptasi, nyebarkeun, sareng ngalaksanakeun Eusi anu aya hubunganana sareng tujuan bisnis Stumari. Lisénsi ieu henteu masihan Stumari hak ngajual Panganggo -Hasil Panganggo atanapi upami henteu nyebarkeun éta diluar halaman wéb kami. Lisénsi ieu bakal ngeureunkeun waktos nalika Eusi dikaluarkeun tina Wéb.

 

  1. Konsultan Pamaké. Konsultan Pamaké mangrupikeun profésional hukum bebas anu nawiskeun pikeun ngalakukeun konsultasi pikeun calon Klién Hukum. Aranjeunna henteu karyawan Stumari.

 

  1.     Henteu aya Hubungan Pelanggan-Pengacara liwat Paké Wéb. Pamakéan wéb Stumari tiasa waé teu ngahasilkeun hubungan pengacara sareng klien sareng Konsultan Panganggo. Inpo anu dipasang atanapi disayagikeun dina atanapi ngalangkungan Wéb, kalebet, tanpa watesan, aya réspon kana patarosan hukum anu dipasang dina Wéb; inpormasi dina Pitunjuk sareng Dokumén Stumari; inpormasi anu dipasang dina umum dina Wéb; atanapi inpormasi anu dikirim dina pesen anu teu diminta ka Pamaké teu dimaksudkeun salaku naséhat hukum, henteu rahasia, sareng henteu nyiptakeun hubungan pengacara-klien. Éta dianggap Eusi-Dihasilkeun Panganggo.

 

  1. Hubungan Pelanggan-Pelanggan liwat Paké Layanan. Hubungan pengacara-klién tiasa dibentuk ku panggunaan Layanan antara Pamaké sareng Konsultan Panganggo wungkul. Klién Hukum tiasa pasang Jobs liwat Service ieu. Pamaké konsultan tiasa ngirimkeun tawaran sareng rundingan rinci ngeunaan Jobs ieu sateuacan ditampi. Nalika ditampi, lingkup perwakilan Panganggo Konsultan sacara terbatas pikeun masalah anu disatujuan dina tawaran tapi upami Klién Hukum sareng Konsultan Panganggo salajengna nganyahokeun susunan maranéhanana liwat surat pertunangan anu ditandatanganan atanapi perjanjian tinulis anu sanés, dimana éta perjanjian ditulis paling anyar bakal ngalakukeun prioritas dumasar kana usul anu katampi. A Bid sanes ngagentos konsultasi kanggo-jalma atanapi telepon sareng pengacara anu dilisensikeun pikeun ngalaksanakeun hukum anjeun dina masalah hukum anjeun, sareng anjeun henteu kedah ngandelkeun inpormasi anu aya dina tawaran salaku nasihat hukum. Stumari nyandak unggal usaha anu lumayan pikeun mastikeun kabijakan tawaran sareng pesen pribadi sanés dina Layanan kami, tapi henteu tiasa ngajamin kerahasiaan. Komunikasi anu ngabutuhkeun rahasia kudu lumangsung diluar Layanan Stumari, sapertos telepon.

 

  1. Tanggung jawab Pamaké Konsultan Pangguna tanggung jawab pikeun mastikeun yén aya inpormasi, solicitasi, atanapi pariwara anu aranjeunna pasang atanapi tempat dina Wéb, kalebet tanpa watesan Watesan Anu Diwangun ku Panganggo, sareng naon waé komunikasi anu tiasa aranjeunna pikahoyong sareng calon klien ngalangkungan Website atanapi Jasa, pinuh matuh. sadaya undang-undang sareng aturan kabiasaan profésional, kalebet ngeunaan hukum anu henteu diidinan sareng anu ngatur bentuk, cara atanapi eusi komunikasi sareng klien, pariwara, atanapi hal-hal anu sanés.

 

  1. Pamayaran Konsultan Panganggo. Sababaraha istilah anu tangtu maréntahkeun Pamaké konsultan sareng pamayaran.

 

  1.          Stumari Henteu Pesta Pikeun Kontrak. Klién Hukum tiasa dikontrak sareng Pamaké Konsultan ngaliwatan postingan sareng nampi Jobs. Kontrak sapertos kitu ngan ukur diantara Klién Hukum sareng Pamaké Konsultan. Stumari moal janten pésta pikeun kontrak naon waé pikeun Jobs anu diserahkeun ngalayanan kami, kecuali dikirim ku perwira Stumari. Stumari mempermudah kontrak ieu ku nyayogikeun platform kanggo pangaturan komunikasi sareng alat pamayaran.

 

  1.         Sadaya Waragad Hukum Dibayar Pikeun Panganggo Konsultan. Stumari henteu nyayogikeun jasa hukum sareng henteu ngeusi jasa hukum. Pangmayaran anu dilakukeun pikeun Pamaké Konsultan via platform tagihan Stumari ditransfer langsung ka akun pamayaran Konsultan Panganggo, kurang waé jasa anu aya sareng waragad pangolahan (sapertos biaya kartu kiridit).

 

iii. Pangguna Konsultan Kudu Nampi Bayaran Ngalangkungan Layanan Pikeun Sadaya Transaksi Pamaké. Pangguna Konsultan anu nampi Padamelan ngalangkungan Layanan kedah nampi pangmayaran ngalangkungan jasa pikeun sadaya transaksi anu aya hubunganana sareng pangguna éta, kalebet transaksi sasarengan anu teu kedah aya hubungan sareng Padamelan awal. Upami Klién Hukum sanés daék atanapi henteu tiasa mayar ku Stumari, Pamaké Konsultan satuju pikeun ngabéjaan Stumari ngeunaan susunan pembayaran anyar. Pangmayaran ku Klién Hukum ka Pamaké Konsultan, dilakukeun di luar jasa tanpa aya béwara sateuacanna ka Stumari, mangrupikeun pengabaian ku dua pihak tina jaminan pembayaran / perlindungan sengketa Stumari sakumaha anu dibahas dina Bagian 14 sareng 15 di handap, sanajan éta tiasa aya hubunganana sareng sateuacanna pamayaran dilakukeun dina jasa.

 

  1. Kodeu Promosi sareng Kridit. Stumari tiasa, dumasar budi budi, nyiptakeun kode promosi anu tiasa ditebus pikeun kiridit rekening, atanapi fitur anu sanés atanapi kauntungan anu aya hubunganana sareng jasa Konsultan Panganggo, tunduk kana istilah di handap ieu sareng istilah tambahan anu Stumari netepkeun dina per kode dasar promosi ( "Kodeu Promosi"). Sababaraha istilah anu tangtu maréntahkeun Pamaké konsultan sareng pamayaran.
  2.          Anggo Kodeu Promosi Henteu Ngahasilkeun Hubungan Pelanggan-Pengacara. Ti waktos ka waktos, Klién Hukum tiasa gaduh aksés ka diskon anu disayogikeun ku Stumari anu, sabagian, ngagunakeun dana Stumari pikeun mayar bagian tina biaya hukum anu dibayar ku Klién Legal ka Pamaké Konsultan. Pamakéan Kupon sapertos henteu nunjukkeun hubungan hubungan antara klién-Stumari sareng Konsultan Panganggo dimana kupon anu dianggo pikeun tagihan anu mayar ti Klién Hukum.
  3. Kodeu Promosi kedah dianggo ku pamiarsa anu dimaksud, pikeun tujuan anu dipikahoyong, sareng sacara sah.

 

Kodeu promosi tiasa henteu diduplikasi, dijual atanapi ditransfer ku cara naon waé, atanapi disayogikeun ka masarakat umum (naha dipasang ka forum umum atanapi sabalikna), kecuali sacara resmi diijinkeun ku Stumari. Kodeu Promosi teu gaduh nilai tunai sareng bakal kadaluarsa atanapi ditumpurkeun ku Stumari iraha waé, kusabab alesan, sateuacan dianggo. Stumari ngagaduhan hak pikeun nahan atanapi ngahirupkeun sks atanapi fitur anu sanés atanapi kauntungan anu diala ngaliwatan panggunaan Kode Promo ku anjeun atanapi pangguna anu sanés yén Stumari nangtukeun atanapi percanten yén panggunaan atanapi panebusan Kode Promo dina kasalahan, salah. haram, atanapi ngalanggar istilah Kode Promo anu manglaku.

 

  1. Pangguna Pakasaban Pamaké pikeun Konsultan Pamaké.

 

7.1      Bayaran Suksés pikeun Pakasaban.  Dina kagiatan anu Konsultan Panganggo nampi tawaran padamelan ("Pakasaban Anu Diasuh") dilakukeun ku Pamaké (masing-masing, "Juragan Panganggo"), naha kanggo istilah anu teu ditangtukeun atanapi tetep, salami atanapi dina jangka waktu dalapan belas (18) bulan (sapertos periode, "Periode Penawaran ditutupan") saatos Konsultan Panganggo ngawitan proyék awal pikeun Pamaké sapertos kitu (masing-masing, "Penawaran Dilebetkeun"), istilah sareng kaayaan di handap ieu kedah dilarapkeun:

 

  1. Kanggo Konsultan Pamaké.

Masing-masing Panganggo Konsultan satuju yén (1) upami anjeun nampi Panawaran anu Sampel, anjeun tiasa masihan béja Stumari ti mimiti tanggal Pakaryan Anjeun (tina "Tanggal Kapasitas") sareng istilah konci tina Penawaran Terperinci (sareng ngabéjaan Stumari langsung dina tulisan kedahna yén Mimiti Tanggal atanapi nawiskeun istilah parobihan sawaktu-waktos), (2) anjeun kedah nyayogikeun Stumari kalayan (a) salinan Penawaran Terperi sacara lengkep, atanapi (b) ngalaksanakeun dokumén antawis anjeun, Panganggo Juragan sareng Stumari anu nyatakeun bahan. Istilah pagawean, kalebet, diantara hal séjén, Start Date sareng kompensasi, langsung saatos daptar surat tawaran Pakakas anu ditutupan antara anjeun sareng Panganggo Juragan ("Tanggal épéktip"), sapertos dipénta tulisan ku Stumari, sareng (3) anjeun bakal gancang ngabéjaan Stumari dina tulisan saatosna nolak pagawean anjeun salaku karyawan dina acara anu (a) Panganggo Juragan nungtungan Pakaryan anjeun anu ditutup dumasar kana prestasi anu teu memuaskan dina salapan puluh (90) dinten kaping dina dimana Pakasaban anu ditutupan anjeun. ngamimitian, atanapi (b) anjeun sacara sukarela ngeureunkeun Pakasaban anu Diangkut anjeun dina salapan puluh (90) dinten tina tanggal Pakasuh anu ditutupan anjeun dimimitian. Dina acara anu sateuacan Tanggal Start, naha anjeun atanapi Pamakuan Pangpilih henteu ngawitan hubungan padamelan anu dikandung ku Penawaran Terpanas, anjeun kedah masihan béwara sacara gancang di Stumari.

 

  1. Pikeun Pangusaha Pamaké.

Nalika Panganggo Konsultan nampi Kurban Ditutup anjeun, anjeun satuju mayar anu suksés ka Stumari (masing-masing, "Bayaran Suksés") sami sareng persentase handap gaji dasar Konsultan Panganggo anu ditunjuk dina Penawaran Terpelihara (Konsultan Panganggo "Base Gaji ”), anu jumlahna kedah dibayar sareng mayar henteu lami ti tilu puluh (30) dinten saatos Tanggal Start sareng sanésna saluyu sareng kalimat munggaran unggal Bagian 13.b. sareng Bagéan 13.d. di dieu:

Upami Tanggal Mimitian lumangsung dina atanapi sateuacan sababaraha dinten ieu saatos dimimiti waktu mimiti Ayana Panganggo-Pamaké Konsultan Pakasaban Dasar Pagawéan Perséntase

1-182 dinten 15%

183-365 dinten 10%

366-550 dinten 5%

≥ 551 dinten 0%

 

Ku nampi Syarat Pamakéan ieu, Panganggo Juragan satuju yén Stumari otorisasi pikeun langsung invoice akun Pangusaha Juragan pikeun sadaya Waragad Sukses anu dibayar sareng dibayar ka Stumari di dieu sareng yén henteu aya bewara tambahan atanapi idin anu dibutuhkeun.

 

 

7.2 Peruntukan Bayaran Kasuksesan.

 

Tapi, anu ayeuna, upami aya perselisihan Bayaran Suksés, upami Pangusaha Juragan tiasa netepkeun yén Pangusaha Juragan kagungan Proses Aktip (sapertos ditetepkeun di handap) sareng Pamaké Konsultan sateuacan nganggo Wéb Stumari sareng / atanapi Jasa (contona, Konsultan Panganggo parantos ngamimitian prosés wawancara sareng Panganggo Juragan sareng prosés sapertos henteu acan ditungtungan, atanapi Pangusaha Juragan parantos nampi resép Pangurus Konsultan ti agénsi padamelan atanapi headhunter sareng dipertimbangkeun aktip ku Panganggo Juragan), Panganggo Juragan tiasa dibebaskeun tina mayar Bayar Sukses. Nanging, tekad pamungkas naha Uing Suksés anu Kagunaan ku Pangusaha Juragan pikeun Penawaran Tutup anu katampi bakal di kawijaksanaan budi Stumari. Kanggo tujuan anu kasebat, "Proses Aktip" kedah hartosna langsung, komunikasi interaktif, dina kontén aktip atanapi nyewa kontéks dimana kaputusan pikeun nahan calon atanapi nampik teu acan dilakukeun, dina tilu (3) sasih sateuacan nganggo dina wéb sareng / atanapi Jasa pikeun Konsultan Panganggo anu aya dina sistem pelacak ngalamar pangguna Juragan Panganggo atanapi anu dikintunkeun ku agénsi recruiting.

 

Upami anjeun nyaéta penggali anu nganggo Website sareng / atanapi Jasa, anjeun satuju kana sasadiaan Yayasan Kasuksesan ieu. Upami anjeun teu satuju sareng sasmita ieu, punten atos ngiringan akun anjeun langsung sareng lirénna nganggo Situs Web sareng Jasa INGGU-ANTAR ANDA UNTUK BAYAR ANTARA KESELANGAN BASAAN ANTARI TERMINASI ATAWA Modifikasi tina syarat-syarat ieu. Upami Pangusaha Juragan ngiringan Loka kami sareng / atanapi Layanan saatos manggihkeun Konsultan Panganggo liwat Loka kami sareng / atanapi Jasa sareng salajengna nyewa pangguna Konsultan, Panganggo Juragan bakal ditagihkeun biaya hasil anu sami sareng 25% tina Dasar Gaji Konsultan Pamaké sareng Stumari tiasa, dumasar budi budi, nungtungan akun Stumari Pangusaha Juragan.

 

7.3      Mundurkeun deui.

 

Upami (a) Pamaké Juragan nyewa Konsultan Panganggo sareng nungtungan padamelan Konsultan Panganggo dumasar kana pagelaran anu teu memuaskan dina salapan puluh (90) dinten dina Start Start, (b) Konsultan Panganggo sacara sukarela ngeureunkeun karyana dina salapan puluh (90) dinten ti Kaping Mimiti, atanapi (c) Konsultan Pamaké henteu ngamimitian padamelan kumargi Pangusaha Juragan atanapi Konsultan Pangpilih henteu ngiringan hubungan padamelan anu dikandung dina Penawaran Terak (masing-masing, "Acara Akhir"), nalika resi ditulis sareng konfirmasi. inpormasi sapertos kitu, Stumari bakal pinuh ngabalikeun duit ka Pangusaha Juragan Bayaran Suksés anu aya hubunganana sareng Konsultan Panganggo anu lirén.

 

  1. Eusi Partai katilu. Bisa aya eusi ti pihak katilu dina situs web Stumari, sapertos tulisan blog anu ditulis ku pangguna anu sanés atanapi kakait ka situs web sanés. Kusabab urang moal tiasa ngontrol eusi éta, urang henteu nanggung jawab kana eusi éta atanapi kanggo situs wéb anu tiasa aya hubunganana.

 

  1. Aksés Ka Eusi Partai Katilu. Ku nganggo Pelayanan, anjeun bakal tiasa ngaksés Eusi milik atanapi anu asalna ti pihak katilu ("Eusi Partai Katilu"). Panggunaan Ladénan ieu mangrupikeun idin pikeun Stumari pikeun nampilkeun Eusi ieu ka anjeun. Anjeun ngaku sadaya tanggung jawab pikeun, sareng nganggap sagala résiko kanggo, panggunaan kontén Partai Katilu.

 

  1. Henteu Tanggung jawab Kanggo Eusi Partai Katilu. Salaku bagian tina Jasa, Stumari tiasa nyayogikeun tautan anu anjeun cocog pikeun situs wéb pihak katilu, ogé bentuk-bentuk sanés Isi Partai Katilu. Tautan ieu disadiakeun salaku kahadean pikeun palanggan Pelanggan. Kami henteu gaduh kadali halaman wéb pihak katilu atanapi eusi atanapi promosi, bahan, inpormasi, barang atanapi jasa anu aya dina éta. Ku cara ngahubungkeun kana kontén sapertos kitu, urang henteu ngawakilan atanapi nunjukkeun yén urang ngadopsi atanapi ngesahkeun, atanapi urang henteu nanggung jawab, katepatan atanapi kabébasan pendapat, saran, atanapi pernyataan anu dilakukeun ku pihak sanés ti Stumari. Kami henteu nanggung jawab pikeun Eusi Partéi Partéi Katilu anu diaksés ku Website wéb. Upami anjeun mutuskeun pikeun ngantepkeun Wéb sareng ngaksés kontén Partai Katilu, anjeun ngalakukeunana kalayan résiko nyalira sareng anjeun kedah sadar yén istilah sareng kawijakan urang henteu deui ngatur. Anjeun kedah marios istilah sareng kawijakan anu aya, kalebet kabijakan privasi sareng data ngumpulkeun, tina eusi sapertos kitu.

 

  1. Henteu Kéngingkeun Otoritas Pikeun Nganggo Konten Partéi Katilu. Perjangjian ieu henteu ngijinkeun anjeun nyebarkeun, ningalikeun ka masarakat, ngalakukeun masarakat, ngagawe, ngarobih, atanapi nganggo kontén Partéi Katilu, upami diidinan ku syarat-syarat sareng syarat Stumari.

 

  1. Copyright ngalanggar sarta Sarat jeung Kaayaan DMCA. Upami anjeun yakin yén bahan anu aya atanapi dihubungkeun ku Stumari ngalanggar hak cipta anjeun, punten wartosan Stumari saluyu sareng Kabijakan Hak Cipta Milén Digital urang.

 

  1. Nutupan Akun Pelanggaran Ngulang. Stumari ngahormat hak cipta intelektual ti batur sareng nyuhunkeun pangguna-pamaké anu sami. Sasar ka 17 USC 512 (i) UU hak cipta Amérika Serikat, urang bakal nungtungan aksés pangguna sareng pangguna éta Wéb upami, dina kaayaan anu pas, pangguna ditangtukeun janten ngalanggar ulang hak cipta atanapi hak harta intelektual anu sanés. tina Stumari atanapi anu sanésna. Urang tiasa naroskeun aksés kanggo pamilon atanapi pangguna anu dipendakan sababaraha kali pikeun masihan atanapi pasang eusi pihak katilu anu dilindungan tanpa hak sareng idin.

 

  1. DMCA Bébaskeun Bébas. Upami anjeun mangrupikeun hak cipta atanapi agén ti boga hak cipta sareng percaya, kalayan yakin, yén naon waé bahan anu disayogikeun dina Service ngalanggar hak cipta anjeun, anjeun tiasa ngalebetkeun béwara saluyu ku Digital Milenium Copyright Act (tingali 17 USC 512) ("DMCA") ku ngirim béwara tarik anu diformat kalayan leres ka agén hak cipta anu ditunjuk Stumari di 580 Market St, # 500, San Francisco, CA 94104.

 

  1. Réspon Pikeun DMCA Bébas-Notis. Upami Stumari ngalakukeun tindakan pikeun ngaréspon pelanggaran, éta bakal nyobian iman anu hadé ngahubungi pésta anu nyayogikeun kontén sapertos ku cara alamat email paling anyar, upami aya, disayogikeun ku pésta éta ka Stumari. Sakur bewara pelanggaran DMCA tiasa diteraskeun ka pihak anu ngajantenkeun eusi éta atanapi ka pihak katilu sapertos ChillingEffects.org.

 

  1. Counter-Bewara. Upami anjeun yakin yén Kandungan anu Diasilkeun ku Pamaké anu parantos dipiceun tina Halaman Wéb henteu ngalanggar, atanapi anjeun ngagaduhan otorisasina ti anu gaduh hak cipta, agén anu gaduh hak cipta, atanapi numutkeun hukum, pikeun ngirim sareng nganggo kontén anu anjeun kirimkeun kana Halaman Wéb, anjeun tiasa ngirim bewara pormat anu leres diformat ka agén hak cipta Stumari nganggo inpormasi kontak anu ditetepkeun di luhur.

 

  1. Tanggapan pikeun DMCA Kaunter-Notis. Upami counter-bewara ditampi ku agén hak cipta Stumari, Stumari tiasa ngirim salinan kontén-béwara ka pésta waduh anu asli anu ngawartosan jalma sapertos yén éta tiasa ngauihkeun deui eusi anu dipiceun dina 10 dinten bisnis. Kacuali nu gaduh hak cipta ngajantenkeun tindakan milarian pangadilan ngalawan panyadia kontén, anggota atanapi pangguna, eusi anu dipiceun bakal dikaluarkeun deui dina Wéb dina 10 dugi ka 14 dinten bisnis saatos nampi kontén counter.

 

  1. Bewara Harta Intelek. Stumari nahan sadaya kapamilikan tina intelektual urang, kalebet hak cipta urang, patén, sareng mérek dagang.

 

  1. Henteu Kéngingkeun Transfer. Stumari nahan kapamilikan sadaya hak properti intelektual tina naon waé anu aya hubunganana sareng Website sareng Service, kalebet hak cipta anu aya, patén, mérek sareng hak propriétik anu sanés. Mérek dagang, tandha jasa, grafis sareng logos anu dianggo dina Wéb. Sareng jasa mangrupikeun mérek ti pihak katilu anu sanés. Pasatujuan ieu henteu mindahkeun ti kami ka Stumari atanapi pihak intelektual pihak katilu, sareng leres, gelar, sareng minat sareng harta sapertos kitu bakal tetep (sapertos diantara pesta) waé sareng kami. Urang parantos sadayana hak anu henteu sacara resmi dipasihkeun ka anjeun handapeun pasatujuan ieu.

 

  1. Husus, Stumari, Stumari.com, sareng sadaya mérek dagang sanésna anu ditembongkeun, ditingalikeun, atanapi dianggo dina Wéb atanapi salaku bagian tina Dinas jasa kadaptar atanapi mérek dagang hukum atanapi tanda jasa Stumari, Inc. mérek dagang ieu tiasa henteu disalin. , diunduh, diolah, dianggo, dirobih, atanapi disebarkeun dina sagala cara tanpa ijin tinulis ti Stumari, kecuali salaku bagian integral tina salinan anu disatujuan dina Kandungan.

 

  1. Komunikasi Email. Urang ngagunakeun email sareng cara éléktronik pikeun tetep aya hubungan sareng pangguna kami.

 

  1. Diperyogikeun Komunikasi Elektronik. Kanggo tujuan kontraksi, anjeun (i) idin nampi komunikasi ti Stumari dina bentuk éléktronik liwat alamat email anu anjeun parantos serah atanapi via Service; sareng (ii) satuju yén sadaya Sarat Pamakéan, perjanjian, bewara, panyingkepan, sareng komunikasi sanésna anu Stumari nyayogikeun anjeun syarat éléktronik anu nyumponan syarat hukum anu komunikasi sapertos kitu bakal nyugemakeun upami éta tulisan. Bagéan ieu henteu mangaruhan hak-hak anjeun anu henteu kaicalan.

 

  1. Perhatosan Hukum Pikeun Stumari Kudu Di Tulisan. Komunikasi anu dilakukeun nganggo email atanapi sistem olahtalatah pribadi Service moal janten perhatosan hukum pikeun Stumari atanapi salah sahiji petugas urang, karyawan, agén atanapi perwakilan dina kaayaan naon waé anu diperyogikeun ka Stumari ku kontrak atanapi undang-undang atanapi pangaturan.

 

  1. Terminasi. Anjeun tiasa ngaleungitkeun pasatujuan ieu sareng nutup akun anjeun iraha waé. Mungkasi Layanan Stumari henteu ngalambatkeun hubungan atanapi kawajiban klien.
  2. Anjeun meureun Nutup Perjangjian ieu. Upami anjeun badé ngeureunkeun Perjangjian ieu atanapi akun anjeun sareng Jasa na, anjeun bisa kalayan gampang ngeureunkeun nganggo Stumari. Upami anjeun badé ngahapus data akun pangguna anjeun, mangga ngahubungi Stumari di info@Stumari.com. Kami bakal nahan sareng nganggo inpormasi anjeun sakumaha anu peryogi pikeun matuh kawajiban hukum urang, ngabéréskeun sengketa, sareng ngalaksanakeun perjanjian urang, tapi ngalarang syarat hukum, kami bakal mupus profil pinuh anjeun dina 30 dinten.

 

  1. Stumari Méi Nutup Perjangjian ieu. Stumari tiasa ngeureunkeun aksés anjeun ka sadaya atanapi naon waé dina Wéb dina iraha waé, nganggo atanapi tanpa sabab, nganggo atanapi tanpa aya perhatosan, épéktip langsung.

 

  1. Hubungan Antawis Watesan Pengacara sareng Kalayan Pelanggan. Mungkasi hubungan anjeun sareng Stumari henteu mangaruhan hubungan anjeun sareng konsultan atanapi klien anu anjeun parantos ngalangkungan Stumari Service. Sagala tugas hukum, kontrak, sareng étika, kawajiban sareng tanggung jawab salami hubungan Stumari.

 

  1. Sababaraha Watesan Survive termination. Sagala ketentuan dina Perjangjian ieu anu mana-mana sifatna kedah salamet mandeg bakal salami mandap, kalebet, tanpa watesan, panyayuhan kapamilikan, panyabutan jaminan, tanggung jawab sareng watesan tanggung jawab.

 

  1. Pamayaran sareng Transaksi.

 

  1. Prosés pamayaran. Pamayaran bakal diolah sakumaha anu parantos ditangtoskeun dina proposal sareng / atanapi tagihan sareng disatujuan ku Klién Hukum sareng Pamaké Konsultan. Nalika Pakasaban (atanapi bagéan anu parantos disepakati sacara tinulis ku Klién Hukum sareng Pamaké Konsultan) ditandaan parantos réngsé ku Pamaké Konsultan, Stumari bakal ngawartosan ka Klién Hukum yén Pakasaban (atanapi bagéan anu parantos disatujuan) dina nyerat ku Klién Hukum sareng Pamaké Konsultan) lengkep. Klién Hukum teras kedah mayar jumlah anu disatujuan atanapi nyungkeun parobahan. Upami Klién Hukum henteu nyandak tindakan saatos 10 dinten, Stumari ngagaduhan hak pikeun ngeusi batre kartu kiridit Klién Hukum, rekening bank, atanapi akun PayPal kanggo jumlah pinuh ku biaya anu disatujuan atanapi faktur anu teu dibantah, kalebet jasa atanapi pamrosésan anu lumaku. waragad. Klién Hukum tiasa ngalebetkeun sengketa ngeunaan pamayaran ka info@Stumari.com upami anjeunna atos nurut kana kaayaan anu sanés anu ditetepkeun dina Bagian 14 (Prosedur Resolusi Sengketa Pamaké Klién-Konsultan Hukum).

 

  1. Tanggung jawab pikeun pamayaran. Anjeun tanggel waler pikeun sadaya waragad, kalebet pajeg, palayanan, sareng waragad pangolahan, dipatalikeun sareng panggunaan Ladénan ieu. Ku ngagunakeun Jasa, anjeun satuju mayar Konsultan Panganggo ngalangkungan Stumari ku jumlah anu disatujuan dina nawar Bid atanapi invoice anu teu jelas, sareng jasa anu aya sareng biaya pangolahan, kecuali anjeun ngabantah invoice ku ngirim email ka info@Stumari.com sareng taat kana kaayaan sanésna anu ditétélakeun dina Bagéan 15 (Prosedur Paméran Paméran Konsumén Klién Klién). Anjeun tanggel waler pikeun nyayogikeun kami cara pembayaran anu sah.

 

  1. Tanggung jawab Stumari. Stumari satuju pikeun nampilkeun anjeun artos pinuh pikeun unggal biaya sateuacanna ngeusi kartu kiridit atanapi akun PayPal. Stumari satuju pikeun mayar Panganggo konsultan anu manglaku jumlah anu ditampi, kirang palayanan atanapi waragad ngolah, upami aya.

 

  1. Otoritas pamayaran. Ku satuju kana istilah ieu, anjeun masihan ijin Stumari pikeun ngeusian kartu kiridit on-file anjeun, akun PayPal, atanapi metode pembayaran anu disatujuan sanés pikeun waragad anu anjeun ngakenihan Stumari pikeun nyugemakeun. Gumantung kana spésifikasi tawaran anjeun, Stumari tiasa ngalebetkeun anjeun dina waktos sakali. Anjeun masihan otoritas Stumari pikeun ngeusian anjeun jumlah total anu dipinutang pikeun Anggota Konsultan via Layanan, ogé jasa anu mana waé sareng waragad ngolah. Pikeun nyingkahan ragu, upami dina kasus hususna, Konsultan Panganggo ngan nganggo Layanan pikeun invoice anjeun pikeun jasa hukum sanés ti anu mangrupikeun subyek Tawaran, ku cara nempatkeun kartu kiridit atanapi akun PayPal dina file sareng Stumari atanapi prosesor pamayaran pihak katilu, anjeun ngaku sareng satuju yén istilah pamayaran anu ditétélakeun dina Bagéan ieu 12 kedah diaplikasi.

 

 

  1. Jaminan Pamayaran Palayan Konsultan Panggilan Terpaké. Stumari ngajamin pamayaran unggal invo pangguna Konsultan anu Diverifikasi pikeun parantos ngiringan Jobs (atanapi hiji segmen anu sapertos disatujuan ku panulis ku Klien Legal sareng Konsultan Panganggo) kanggo Klién Hukum (Stumari's "Penjaminan Pembayaran Terbatas"), tunduk kana syarat sareng kaayaan di handap ieu ("Kaayaan jaminan jaminan anu mayar"):

 

  1. Klien Legal gagal pikeun nyugemakeun invoice Anggota konsultan anu Diverifikasi (jumlah dollar invoice sapertos, "Unpaid Invoiced Amour") dina tungtung kalapuluh (10th) dinten kalender saatos invoice parantos dikintunkeun (tanggal kitu, " Tanggal Kanggean Klién Klién Hukum ”).

 

  1. Pangguna Konsultan Anu Diverifikasi parantos nyungkeun ka Stumari klaim tertulis pikeun Jumlah Invois anu Henteu Dibayar (i) dina jangka waktu dua puluh hiji (21) dinten kalénder, dimimitian dina dinten saatos saatos Tanggal Tanggal Pembayaran Klién Hukum (waktos sapertos éta, "Diverifikasi Periode Pangiriman Klaim Pamaké Konsultan ”) jeung (ii) nyayogikeun sacara rinci alesan-fakta sareng kaayaan Pakasaban, kalebet alesan naon waé anu disayogikeun ku Klién Hukum pikeun kagagalan na pikeun mayar sapertos kitu sareng / atanapi alesan naon waé anu tiasa diacara ku pengacara. iman ngaduga-duga kunaon klienna nolak mayar (klaim sapertos kitu, "Nyungkeun Penjaminan Garansi Terbatas"). Gagal ngalebetkeun Permintaan Jaminan Pembayaran Terbatas dina Periode Pangiriman Klaim Pamaké Konsultan Anu Diverifikasi wajib janten pengaburan permanén tina Konsultan sapertos hakna pikeun nampi Jumlah Invois anu Henteu dibayar ti jalma atanapi lembaga anu mana waé, kaasup Stumari sareng Klién Hukum. Sajauh anu Stumari nangtoskeun dina kawijaksanaan mutlak na yén wajar pikeun dilakukeun, éta tiasa neraskeun usaha koléksi na sareng Klién Hukum sareng upami suksés, Pangguna Konsultan Diverifikasi bakal nampi bagian na tina jumlah anu dikoleksi, dikurangan biaya Stumari kaluar-tina-saku anu pantes, numutkeun ka 12e di luhur.

 

  1. Dina hal anu Pamaké Konsultan Terverifikasi ngintunkeun Permintaan Jaminan Pembayaran Terbatas dina Periode Pangiriman Klaim Pengguna Konsultan Anu Diverifikasi, sareng pamundut sapertos éta ngandung inpormasi anu ditetepkeun dina klausa 14.b. di luhur, Stumari bakal nyobian iman anu saé pikeun damel sareng Klién Hukum sareng Pamaké Konsultan Terverifikasi salami tujuh (7) dinten kalénder ti tanggal Permintaan Penjaminan Pembayaran Terbatas (jaman sapertos kitu, "Perkara Anu Dipatalikeun sareng Payment Periode Mediasi ”) pikeun méréskeun masalah anu janten poko tina Permintaan Penjaminan Terbatas (" Perkara Anu Diperkirakeun Payment-related "). Dina hal Matéri anu Sengketa Pembayaran parantos hasil dibéréskeun dina Periode Mediasi Pambébasan anu patali sareng Pembayaran, masing-masing Klién Hukum, Pangguna Konsultan Diverifikasi sareng, upami aya hubunganana, Stumari bakal nyandak léngkah-léngkah anu disepakati pikeun ngajalankeun perjanjian anu disepakati resolusi

 

  1. Dina hal Matéri anu Diperkirakeun Payment tetep teu kabérés dina kasimpulan Periode Mediasi Materi anu Padu Payment-related, teu langkung ti dinten kalender (7) anu kalangkung saatos akhir Periode Mediasi Pertanyaan anu Patalina sareng Pembayaran (anu tanggal tekad sapertos dikomunikasikan sacara tulisan ka Klién Hukum sareng Konsultan Pamaké Anu Diverifikasi, "Tanggal Ditetepkeun-Jumlah Ditetepkeun Stumari"), Stumari kedah nyandak tekad dina kawijaksanaan budi sareng mutlakna ("Kaputusan Masalah Stumari Anu Sengketa"), dumasar kana inpormasi anu disayogikeun ku Pamaké Konsultan Terverifikasi sareng, upami disayogikeun, Klién Hukum, naha sifat sareng kualitas jasa hukum anu dihasilkeun dina hubungan sareng Ayub anu aya hubunganana saluyu sareng standar industri, dibekelan nawar anu aya hubunganana sareng Syarat ieu sareng Kaayaan. Kedah Stumari mutuskeun Perkara Anu Sengketa sareng Payment anu dipikaresep pikeun Pamaké Konsultan anu Diverifikasi, Stumari kedah ngirimkeun Jumlah Invois anu Henteu Kabayar ka Pamaké Konsultan Anu Diverifikasi dina waktos tujuh (7) kalénder dinten saatos Tanggal Penetapan-Jumlah Pertolongan Stumari, sareng Anggota Konsultan Anu Diverifikasi bakal dianggap parantos masihan sadayana hak-hakna pikeun hal-hal anu Patalina sareng Pembayaran anu Patalina sareng Stumari. Sanaos aya anu nyatakeun di dieu atanapi sabalikna, jumlah dolar anu dipilarian dina Ayat 14 ieu moal ngaleuwihan jumlah anu mimiti dikontrak antara Klién Hukum sareng Anggota Konsultan Terverifikasi anu aya hubunganana sareng Pakasaban atanapi jumlah anu salajengna disatujuan dina surat akad anu ditandatanganan atanapi anu sanés. perjangjian tertulis antara pihak-pihak, sareng dina acara naon waé henteu kedah ngaleuwihan $ 5,000 agrégat dina sadaya invoice anu teu dibayar anu dikirim ku Anggota Konsultan Diverifikasi ka Klién Hukum.

 

  1. Upami Stumari mutuskeun Perkawis Anu Sengketa sareng Pamayaran anu Ngahargaan Klién Hukum, Klién Hukum moal deui wajib mayar jumlah Jumlah Invois anu Henteu Mayar ka Pamaké Konsultan anu Diverifikasi sareng bakal dianggap parantos masihan sadayana hakna. anu aya kaitannana sareng Pasualan anu Sengketa Pembayaran ka Stumari tina Tanggal Ditetepkeun-Jumlah Stumari. Dina acara sapertos kitu, Pamaké Konsultan Anu Diverifikasi wajib (i) dianggap parantos ngaleupaskeun hakna pikeun milarian jumlah sapertos tina Klién Hukum, sareng (ii) ngagaduhan hak pikeun ngamimitian prosés arbitrase anu ngariung ngeunaan Jumlah Invois anu Henteu Bayaran ngalawan Stumari anu sami sareng prosiding anu diatur dina Bagéan 21.d. tina ieu (Arbitrase) ku nyayogikeun Stumari ku bewara tertulis ngeunaan panggunaan hakna sapertos dina sapuluh (10) dinten kalénder saatos tanggal Stumari Ditetepkeun-Jumlah Jumlah Tanggal (jaman sapertos éta, "Periode Waktos Pamilihan Arbitrase Pembayaran" ). Dina hal anu Pamaké Konsultan Terverifikasi henteu nganggo hakna pikeun milampah prosés arbitrase salami Periode Waktos Pamilihan Arbitrase Pembayaran, anjeunna bakal dianggap permanén ngaleungitkeun hakna pikeun mayar Jumlah Invois anu Henteu dibayar.

 

  1. Kedah Stumari janten sadar yén Klién Législatif anu aya dina kartu file, akun PayPal, atanapi metode pamayaran anu disatujuan sanés deui, atanapi kedah Stumari sadar yén Klién Hukum, tanpa sabab anu sah, henteu kersa milih atanapi henteu tiasa mayar pamayaran. pikeun Padamelan, atanapi Padamelan sanés atanapi Unpaid Invoice di Stumari, Stumari bakal ngabéjaan yén Pamaké Konsultan Diverifikasi Pelanggan Hukum / Pamaké ngeunaan masalah poténsial patali ka pamayaran (di dieu "Bewara"). Sadaya jasa anu dilakukeun ku Pamaké Konsultan anu Diverifikasi sateuacan aya Béja téh tunduk kana "Penjaminan Pembayaran Terbatas," sanaos sadaya jasa anu dilakukeun ku Pangguna Konsultan Diverifikasi anu salajengna ka Bewara moal aya tunduk kana "Penjaminan Pembayaran Terbatas." Upami Pangguna Konsultan Diverifikasi ngalebetkeun invoice ka Klién Hukum pikeun layanan anu dilakukeun saatos Béja, Stumari bakal tetep usaha pikeun ngumpulkeun pamayaran kanggo jasa anu dilakukeun ku Pamaké Konsultan Diverifikasi.

 

  1. Pratelan Resolusi Pamaké Palanggan-Diverifikasi Klién. Dina kagiatan anu Klién Hukum ngagaduhan kapercayaan anu hadé yén sipat atanapi kualitas jasa sah anu disayogikeun ku Pamaké Konsultan Diverifikasi anu aya hubunganana sareng Pakaryan anu relevan henteu konsisten sareng standar industri atanapi dibekelan ngeunaan tawaran na Aturan ieu sareng Kaayaan, atanapi jumlah invoice kanggo jasa sah anu disayogikeun ku Pamaké Konsultan sapertos anu henteu konsisten sareng tawaran sapertos (Perkara éta, "Matéri Berbantosan Berbasis Jasa"), anjeunna bakal diijinkeun pikeun nyegah pamayaran anu aya jumlah anu dipasejakeun jejer ngeunaan masalah éta ("Nomer Pembayaran Terpaksa"), tunduk sareng istilah di handap ieu ("Kaayaan Jumlah mayar anu mayar"):

 

  1. Dina sapuluh (10) dinten kalénder tina tanggal invoice anu aya hubunganana (sapertos jaman, "Periode Pemberitahuan Sengketa Klién Hukum"), Klién Hukum kedah nyayogikeun bewara tertulis ka Stumari anu netepkeun sacara rinci alesan-fakta sareng kaayaan anu janten dasarna tina Perkawis Anu Sengketa Anu Ngantosan Layanan (masing-masing, "Perhatosan Sengketa Anu Berhubungan Jasa"). Kegagalan Klién Hukum pikeun ngalebetkeun Bewara Sengketa Anu Berhubungan sareng Jasa dina Periode Perhatosan Sengketa Klién Hukum mangrupikeun pengecualian permanén Klién sapertos hakna pikeun ngabantah Jumlah Pembayaran Anu Ditahan, anu jumlahna bakal ditagihkeun kana file Klién Hukum dina file kartu kiridit, akun PayPal, atanapi metode pembayaran anu disatujuan sanés dina Bagéan 13.d. Sarat Pamakéan ieu.

 

  1. Upami Klién Hukum ngintunkeun Bewara Sengketa Anu Berhubungan Jasa dina Periode Pemberitahuan Sengketa Klién Hukum, sareng paménta sapertos éta ngandung inpormasi anu ditetepkeun dina klausa 15.a. di luhur, Stumari bakal nyobian iman anu saé pikeun damel sareng Klién Hukum sareng Anggota Konsultan Terverifikasi pikeun waktos dugi ka lima belas (15) dinten kalénder ti tanggal Perhatosan Sengketa Anu Berhubungan Layanan (dina waktos éta, "Layanan-Patalina Anu Sengketa Periode Mediation Matter ”) pikeun méréskeun Perkara Anu Sengketa Layanan-Patali. Dina hal Matéri anu Sengketa Anu Berhubungan sareng Jasa parantos hasil direngsekeun dina Periode Mediasi Perkara Anu Sengketa Layanan, masing-masing Klién Hukum, Pangguna Konsultan Diverifikasi sareng, upami aya hubunganana, Stumari bakal nyandak léngkah-léngkah anu disatujuan pikeun ngajalankeun anu disepakati resolusi

 

  1. Dina hal Matéri anu Sengketa Anu Berhubungan sareng Jasa tetep teu kabérés dina kasimpulan Periode Mediasi Pertolongan anu Berhubungan sareng Jasa, teu langkung ti kaping opat belas (14th) dinten pananggalan saatos réngsé Periode Mediasi Pertanyaan Anu Dipatalikeun Layanan, Stumari wajib nyandak tekad dina kawijaksanaan mutlak sareng mutlakna ("Kaputusan Permasalahan Stumari anu Dipatalikeun"), sareng dumasar kana inpormasi anu disayogikeun ku Klién Hukum sareng Anggota Konsultan Terverifikasi, naha sifat sareng kualitas jasa hukum rendered hubunganna sareng Pakasaban anu janten poko tina Perkara Anu Diperkirakeun Jasa-Jasa anu saluyu sareng standar industri, dibekelan nawar anu aya hubunganana sareng Syarat sareng Kaayaan ieu. Upami Stumari mutuskeun Perkawis Anu Sengketa Anu Hubungan sareng Jasa anu diuntungkeun pikeun Pamaké Konsultan anu Diverifikasi, Klién Hukum wajib ngajantenkeun pembayaran tina Jumlah Pembayaran Anu Ditahan ka Pamaké Konsultan sapertos dina tujuh (7) kalénderang dinten saatos tanggal dimana éta Klién Hukum dibéjaan ku nyerat Kaputusan Perkawis Diperkantenkeun Jasa Stumari (anu "Perhatosan Kaputusan Perkawis Sanggama Stumari"). Upami Klién Hukum gagal mayar pamayaran tepat waktu, Stumari bakal ngintunkeun Jumlah Bayaran Anu Ditahan ka Pamaké Konsultan Anu Diverifikasi anu bakal masihan hak-hakna pikeun mayar deui jumlah sapertos ka Stumari anu tiasa, dina kawijaksanaan budi na, prosés mayar numutkeun ka Bagéan 13.d sareng / atanapi milih pikeun ngudag hak-hakna sareng pangubaran ngalawan Klién Hukum.

 

  1. Upami Stumari mutuskeun Perkawis Anu Sengketa Perkawis Jasa anu Ngarojong Klién Hukum, Klién Hukum moal kedah deui mayar mayar Jumlah Pembayaran Anu Ditahan ka Pamaké Konsultan anu Diverifikasi sareng bakal dianggap parantos masihan sadayana hak-hakna kalayan kaitannana ka Jasa Anu Diperkirakeun Jasa-Jasa ka Stumari. Dina acara sapertos kitu, Pamaké Konsultan Anu Diverifikasi wajib (i) dianggap parantos ngaleupaskeun hakna pikeun milarian jumlah sapertos tina Klién Hukum, sareng (ii) ngagaduhan hak pikeun ngamimitian prosés arbitrase anu ngariung ngeunaan Jumlah Bayaran Anu Ditahan ngalawan Stumari anu sami sareng prosiding anu diatur dina Bagéan 21.d. ieu (Arbitrase) ku nyayogikeun Stumari sareng bewara tertulis ngeunaan panggunaan hakna sapertos dina sapuluh (10) dinten kalénder saatos tanggal Perhatosan Putusan Perkara Anu Diperkantenkeun Jasa-Jasa (période sapertos, "Periode Waktuna Pamilihan Arbitrase anu Berhubungan sareng Jasa "). Dina hal anu Pamaké Konsultan Terverifikasi henteu nganggo hakna pikeun ngamimitian prosés arbitrase salami Periode Waktu Pamilihan Arbitrase Anu Hubungan Jasa, anjeunna bakal dianggap parantos ngaleungitkeun hakna pikeun mayar Jumlah Bayaran Anu Ditahan .

Dina acara anu Anggota Konsultan anu Diverifikasi sareng Klién Législatif ngagaduhan waktos leres-leres nampi hak-hak anu ditétélakeun dina Bagéan 14 sareng Bagéan 15, prosedur anu ditétélkeun di Bagean 15 kedah didahulikeun pikeun cara-cara anu diatur dina Bagéan 14 sareng Pamaké anu Diverifikasi. Konsultan satuju pikeun ngalahirkeun hakna leres pikeun ngudag hak-hakna anu ditétélakeun dina Bagian 13 ngeunaan kanyataan sareng kaayaan kaayaan Béntang Anu Anu Dipertimbangkeun Payment.The prosedur anu diatur dina Bagian 15 ieu bakal disebut dina ieu "Prosedur Resolusi Pertikaian Alternatif".

 

  1. Bantahan of HARANSI. Kami nyayogikeun jasa sapertos kami, sareng kami henteu ngajangjikeun janji atanapi garansi ngeunaan jasa ieu. Punten baca bagian ieu sacara saksama; anjeun kedah ngarti naon anu bakal diarepkeun.

 

  1. Stumari nyayogikeun Wéb jeung Ladénan "sapertos kitu," tanpa jaminan nanaon. Tanpa ngawatesan éta, Stumari sacara jelas disclaims sadaya garansi, naha ekspres, tersirat atanapi berkanu, ngeunaan Website sareng Service kalebet, tanpa watesan, aya jaminan ngeunaan kabébasan, kabugaran pikeun tujuan tinangtu, judul, kaamanan, katepatan sareng anu henteu ngalanggar.

 

  1. Husus, Stumari henteu ngajantenkeun perwakilan atanapi garansi yén inpormasi anu kami bikeun atanapi anu disayogikeun liwat Palayanan éta akurat, bisa dipercaya atanapi leres; yén Palayanan ieu bakal nyumponan syarat anjeun; yén Layanan ieu bakal sayogi dina waktos atanapi lokasi tinangtu, yén Service bakal fungsina sareng cara anu teu diganggu atanapi aman; yén sagala cacad atanapi kasalahan bakal dilereskeun; atanapi yén Deui bébas tina virus atanapi komponén ngabahayakeun anu sanésna. Anjeun nanggung tanggung jawab pinuh sareng résiko leungitna akibat anjeun ngagunakeun inpormasi, eusi atanapi bahan anu sanésna tina Dinasanggeuy. Sababaraha yurisdiksi watesan atanapi henteu ngijinkeun panolak tina garansi, janten panyayuhan ieu henteu tiasa dianggo pikeun anjeun.

 

  1. Watesan ngeunaan Liability. Kami moal tanggung jawab pikeun karugian atanapi karugian anu timbul tina pamakean anjeun pikeun layanan atanapi timbul dina kaayaan pasatujuan ieu. Punten baca bagian ieu sacara saksama; éta watesan kawajiban urang ka anjeun.

 

  1. Sejauh anu diijinkeun ku hukum anu berlaku, moal aya kajadian anu moal nanggungkeun ka Stumari pikeun naon kaleungitan kauntungan, panggunaan, atanapi data, atanapi pikeun karugian anu teu dihaja, henteu langsung, khusus, akibat atanapi conto anu kitu, timbul ti (i ) pamakean, panyingkepan, atanapi tampilan kontén-Generated Panganggo anjeun; (ii) pamakean anjeun atanapi henteu mampuh ngagunakeun Layanan; (iii) Palayanan umumna atanapi perangkat lunak atanapi sistem anu ngajantenkeun Palayanan éta; atanapi (iv) naon hubungan anu sanés sareng Stumari atanapi Panganggén Jasa anu sanés, naha dumasar kana garansi, kontrak, siksaan (kalebet kabiasaan) atanapi téori hukum anu sanés, sareng naha atanapi henteu Stumari parantos disarioskeun ngeunaan kamungkinan karusakan sapertos kitu. komo upami ubar anu disetel dina Perjangjian ieu dipanggihan gagal waé tujuanana. Stumari moal ngagaduhan hukuman pikeun naon gagalna atanapi reureuh kusabab masalah anu saluareun kontrol akal urang. Sababaraha yurisdiksi ngawatesan atanapi henteu ngijinkeun penafian tanggung jawab, janten panyayuhan ieu henteu tiasa dianggo pikeun anjeun.

 

  1. Ahli Waris Katilu. Pangguna Konsultan dimaksudkeun pikeun ahli waris pihak katilu tina bagian ieu tina Sarat Pamakéan. Inpormasi hukum naon waé anu disayogikeun dina Layanan kanggo tujuan inpormasi hungkul. Stumari sareng saha waé anu nyiptakeun Eusi anu Dihasilkeun ku Pamaké anu ngandung inpormasi hukum nolak sadayana jaminan, boh dinyatakeun atanapi tersirat, statutory atanapi anu sanésna, kalebet tapi henteu diwatesan ku jaminan tersirat ngeunaan kaperdagangan, henteu ngalanggar hak-hak pihak katilu, sareng kabugaran pikeun tujuan khusus , dugi ka diijinkeun ku hukum. Henteu aya kajadian anu Stumari atanapi pangguna Konsultan nanggungjawaban kanggo karusakan (kalebet, tanpa watesan, karusakan anu teu disangka-akibat sareng akibatna, cilaka pribadi / pati salah, kauntungan anu leungit, atanapi karusakan akibat tina data anu leungit atanapi gangguan bisnis) akibat tina panggunaan atanapi henteu mampuh ngagunakeun Jasa atanapi Eusi anu Dibangkitkeun ku Pamaké, naha dumasar kana garansi, kontrak, tort, atanapi téori hukum anu sanés, sareng naha Stumari atanapi kontributor Kontén anu Dibangkitkeun Pamaké disarankan kamungkinan aya karusakan sapertos kitu. Sanés Stumari atanapi kontributor Kontén anu Dibangkitkeun Pamaké henteu nanggungjawabkeun kanggo cilaka pribadi, kalebet maotna, disababkeun ku anjeun nganggo atanapi nyalahgunakeun Layanan atanapi Kandungan anu Dibangkitkeun ku Pamaké.

 

  1. Ngaleupaskeun sareng Indemnifikasi.

 

  1. Anjeun satuju pikeun masihan garansi sareng nahan Stumari henteu bahaya ti sareng ngalawan sagala sareng sadayana klaim sareng biaya, kalebet biaya pengacara, tina panyebaran panggunaan wéb sareng Pelayanan, kalebet teu diwatesan dina palanggaran anjeun dina perjanjian ieu.

 

  1. Upami anjeun gaduh sengketa sareng hiji atanapi langkung Pamaké, anjeun ngabebaskeun Stumari tina klaim, tuntutan sareng kerusakan (saleresna sareng akibat) unggal jinis sareng alam, dipikanyaho sareng teu dipikanyaho, timbul kaluar atanapi dina cara naon waé hubunganana sareng perselisihan sapertos kitu. Upami anjeun penduduk California, anjeun ngiringan Kodeu Sipil California §1542, anu ucapkeun: "Kaluaran umum henteu ngalegaan klaim anu boga kreditor teu terang atanapi curiga ayana dina kahadéan nalika ngalaksanakeun pelepasan éta, anu upami dipikanyaho ku anjeunna parantos kéngingkeun kapangaruhan materialna dina utang. ”

 

 

  1. Modifikasi Sarat Pamakéan. Stumari tiasa ngarobih Pasatujuan ieu ti waktos ka waktos, sareng dina kawijaksanaan Stumari nyalira. Kami bakal nyayogikeun bewara ka Pamaké parobahan matéri dina Pasatujuan ieu (i) ku ngirim bewara ka alamat email primér anu ditangtukeun dina akun anjeun, anu bakal langsung berlaku saatos ngirim email ieu, sareng / atanapi (ii) ngalangkungan Website kami sahenteuna 30 dinten sateuacan parobihan éta dilaksanakeun ku ngeposkeun bewara dina halaman bumi kami. Parobihan sanés matérial dina Pasatujuan ieu bakal langsung diberlakukeun. Kami ngadorong para pengunjung pikeun sering mariksa halaman ieu pikeun parobahan naon dina Pasatujuan ieu. Pamakéan neraskeun Layanan saatos tanggal épéksi tina évisi tina Pasatujuan ieu mangrupikeun ditampa anjeun tina istilah na.

 

  1. rupa-rupa. Pasatujuan ieu dikawasa ku hukum California. Anjeun, sareng anjeun nyalira, nanggungjawaban kanggo kawajiban anu anjeun satuju dina kontrak ieu. Upami urang aub dina ngahijikeun atanapi kami mésér, urang tiasa ngalihkeun Perjangjian ieu, salami hak anjeun dijagi. Anjeun ngan ukur satuju pikeun istilah ieu upami anjeun tiasa ngawangun kontrak ngariung dina kaayaan anjeun. Istilah ieu, kaasup Kabijakan Privasi urang, mangrupikeun kasepakatan lengkep antara urang, sareng henteu aya istilah séjén anu berlaku.

 

  1. Pamrentahan UU. Kajaba ku ayana hukum anu ditujukeun kanggo nyayogikeun, Perjangjian ieu antara anjeun sareng Stumari sareng aksés ka atanapi ngagunakeun Wéb atanapi Service dina diparéntahan ku hukum federal féderal Amérika Serikat sareng undang-undang Nagara California, tanpa diperhatoskeun. pikeun konflik dibekelan hukum. Anjeun sareng Stumari satuju pikeun ngirimkeun yurisdiksi ekslusif sareng tempat pangadilan anu aya di Kota sareng County San Francisco, California, kecuali anu disayogikeun di handap dina Perjangjian ieu.

 

  1. Severability. Upami aya bagian tina Perjangjian ieu henteu leres atanapi henteu kapaksa, éta bagian tina Perjangjian bakal ditajikeun pikeun ngagambarkeun maksud anu asli. Sésana bagian bakalan bakal tetep aya dina kakuatan sareng pangaruh. Naon waé gagal dina Stumari pikeun ngalaksanakeun sagala perjangjian dina Perjangjian ieu moal dianggap pengecualian hak-hak kami pikeun ngalaksanakeun peruntukan ieu. Hak kami dina kaayaan ieu pasatujuan bakal salamet panapusan jangji ieu.

 

  1. Batesan Term of Aksi. Anjeun satuju yén naon waé anu nimbulkeun tindakan anu aya hubunganana atanapi timbul tina hubungan anjeun sareng Stumari kedah dimimitian dina SATU taun saatos ngabalukarkeun akrédasi tindakan. Upami teu kitu, panyebab tindakan sapertos diwatesan sacara permanen.

 

  1. Arbitrase. Upami timbul pasea pasuluan di antara anjeun sareng Stumari, urang badé nyayogikeun anjeun cara nétral sareng épéktip pikeun ngabéréskeun sacara gancang. Ku sabab kitu, pikeun klaim naon waé (kecuali klaim pikeun kasaimbangan injampeu atanapi sakedik atanapi klaim ngeunaan hak intelektual) dina Perjangjian ieu, boh pihak tiasa milih pikeun méréskeun sengketa anu timbul dina pasatujuan ieu ngalangkungan arbitrase dumasar-penampilan. Partai pemilihan paripurna kedah ngagagas éta ngaliwatan panyayuhan résolusi sulih ("ADR") anu saling disaluyuan ku pihak-pihak. Panyadia ADR sareng pihak-pihak kedah matuh aturan di handap ieu: (a) arbitrase bakal dilakukeun, dina pilihan pihak anu kéngingkeun kelegaan, ku telepon, online, atanapi didasarkeun ngan ukur dina kiriman tulisan; (b) arbitrase moal ngalibatkeun penampilan pribadi ku parpol atanapi saksi kecuali saling disaluyuan ku pihak-pihak; sareng (c) pangadilan ngeunaan panghargaan anu dikéngingkeun ku arbiter tiasa lebetkeun dina sagala pengadilan yurisdiksi kompeten.

 

  1. Non-Assignability. Stumari tiasa ngadaptarkeun atanapi utusan Sarat Pamakéan ieu sareng / atanapi Kawijakan Privasi Stumari, sacara utami atanapi sabagian, ka saha waé atanapi entitas sawaktu-waktos sareng tanpa idin anjeun. Anjeun teu tiasa ngadaptarkeun atanapi utusan hak-hak atanapi kawajiban handapeun Sarat Pamakéan atanapi Sarat jeung Kaayaan Pamakéan tanpa idin ditulis ti Stumari sateuacana, sareng tugas sareng utusan anu henteu diidinan ku anjeun dibatalkeun.

 

  1. Judul Bagian sareng Ringkasan Non-Binding. Sapanjang pasatujuan ieu, unggal bagian nyertakeun judul sareng ringkes ringkes istilah sareng kaayaan di handap ieu. Judul ieu bagian sareng ringkesan ringkes henteu diikat sacara hukum.

 

  1. Pasatujuan lengkep. Syarat Pamakéan ieu, babarengan sareng Sarat jeung Kaayaan Pamakéan di https://www.Stumari.com/privacypolicy, ngagambarkeun pernyataan lengkep sareng ekslusif perjanjian antara anjeun sareng Stumari. Perjangjian ieu ngagentoskeun usul atanapi perjangjian anu lisan atanapi tinulis, sareng komunikasi naon waé antara anjeun sareng Stumari anu berhubungan sareng masalah dina Perjangjian ieu. Pasatujuan ieu ngan ukur bisa dirobih ku amandemen tinulis anu ditandatanganan ku eksekutif Stumari anu otorisasi, atanapi ku tulisan ku Stumari tina vérsi anu dirévisi.

 

  1. Otorisasi pikeun Kontrak. Anjeun ngawakilan sareng ngajamin yén upami anjeun individu, anjeun umurna sah pikeun ngabentuk kontrak anu ngariung; atawa yén upami anjeun ngadaptar atas nama hiji éntitas, anjeun otoritas pikeun ngalebetkeun, sareng ngabeungkeut éntitas kana, Syarat Pamakéan ieu sareng ngadaptar pikeun Layanan.

 

Anjeun ngaku yén anjeun parantos maca Syarat Pamakéan ieu, ngartos Sarat Pamakéan, sareng bakal kabeungkeut ku istilah sareng kaayaan ieu.

 

Stumari, LLC. Syarat panggunaan

Épéktip sakumaha tanggal 11 Juli 2018

Istilah Pamakéan Ringkesan

Pikeun genah anjeun, Stumari nawiskeun kasimpulan ieu tina Sarat Pamakéan urang dina format kasimpulan anu teu ngariung ogé Sarat Pamakéan anu ngariung sacara hukum langsung saatos nuturkeun Ringkesan Sarat Pamakéan ieu. Punten ngartos yén ieu sanés garis lengkep lengkep ngeunaan Stumari Terms of Use; éta mangrupikeun tinjauan tina hak pangguna sareng tanggung jawab anu penting. Punten baca sacara gembleng dokumen Sarat Pamakéan. Salaku tambahan, punten perhatoskeun yén ku ngaksés atanapi nganggo bagian tina halaman wéb Stumari ieu, anjeun satuju pikeun kabeungkeut ku Sarat Pamakéan lengkep kami diatur langsung saatos Ringkesan Ketentuan Penggunaan. Upami anjeun henteu satuju kana sagala istilah sareng kaayaan Sarat Pamakéan lengkep kami, maka anjeun moal nampi halaman wéb Stumari atanapi nganggo jasa kami.

  • Stumari nyayogikeun platform pikeun kolaborasi sareng komunikasi antawis ahli hukum ("Konsultan Panganggo") sareng Pamaké milarian bantosan sah. ("Klién Hukum"). Stumari sanés teguh hukum, pangacara jasa pangacara atanapi agén padamelan, sareng henteu ngajamin hasilna. Punten nganggo Stumari kalayan tanggung jawab sareng punten baca langkung seueur ngeunaan jasa kami di Bagian 2 di handap.

 

  • Anjeun tanggel waler pikeun kaamanan akun anjeun, sareng sadaya kagiatan anu lumangsung dina akun anjeun. Mangga baca langkung seueur ngeunaan tanggung jawab pangguna dina Bagéan 3 di handap.

 

  • Lakueun tangtu, sapertos nganggo jasa pikeun kagiatan haram, henteu kéngingkeun ka Stumari. Punten baca langkung seueur ngeunaan tingkah laku pangguna dina Bagéan 4 di handap.

 

  • Eusi tangtu, sapertos ngancam tulisan atanapi kontén anu ngalanggar hak milik intelektual pihak séjén, henteu diidinan dina Stumari. Stumari ngagaduhan hak ngahapus Konten Anu Diwangun ku Pamaké anu ngalanggar kawijakan urang. Mangga baca langkung seueur ngeunaan Eusi-Anu Dipaké dina Anggota Bagian 5 di handap.

 

  • Istilah khusus anu khusus maréntahkeun Pamaké Konsultan Stumari. Contona:
  • Konsultan Pangguna sanés karyawan atanapi agén Stumari.
  • Henteu aya hubungan pengacara-klien dibentuk sareng Stumari, sareng teu aya kerahasiaan timbul, ngaliwatan panggunaan Wéb Stumari, kalebet postingan padamelan.
  • Hubungan pengacara-klien tiasa dibentuk ngalangkungan jasa antara Klién Hukum sareng Pamaké Konsultan.
  • Konsultan Pangguna anu ngan ukur tanggung jawab pikeun mastikeun yén aya inpormasi, solicitasi, atanapi pariwara anu aranjeunna pasang dina situs web Stumari sasuai sareng sadaya undang-undang anu leres sareng aturan ngalaksanakeun profésional.
  • Stumari henteu ngajantenkeun nanaon jaminan ngeunaan kamampuan hukum, kompetensi, atanapi kualitas Pamaké Konsultan anu tiasa didaptarkeun dina Wéb Kami

 

  • Konsultan Pangguna bébas ngadamel sareng mertahankeun propil dina situs wéb Stumari. Nalika Stumari damel usaha sacara komersil pikeun ngonfirmasi lisénsi Konsultan Panganggo pikeun ngalaksanakeun hukum, Stumari henteu ngagambarkeun perwakilan ngeunaan kasang tukang atawa kualifikasi pangguna.
  • Pamaké konsultan tiasa janten "Pamaké Konsultan Diverifikasi" ku nyayogikeun Stumari kalayan verifikasi tambahan yén anjeunna aktip, pengacara anu dilisensikeun sareng ngadeg saé pikeun ngalaksanakeun hukum. Pamaké konsultan anu parantos diverifikasi ogé tiasa mayar waragad pikeun aksés kana jasa Stumari tambahan sareng alat manajemén prakték. Stumari henteu ngesahkeun atanapi nyarankeun Panganggo Konsultan sareng éta mangrupikeun tanggung jawab Klién Hukum nyandak pancegahan sateuacan nyéwa Panganggo Konsultan pikeun karya hukum.
  • Teu aya biaya pikeun Klién Legal pikeun nyungkeun pamundut padamelan di Stumari atanapi nganggo alat online atanapi dokumén Stumari. Ladenan atanapi pangolahan fee (sapertos biaya kartu kiridit) tiasa diterapkeun dina invoice anu dibayar liwat Stumari.

 

Mangga baca langkung seueur ngeunaan Pamaké Konsultan dina Bagian 6 di handap.

 

  • Stumari nurut pisan sasadiaan palabuhan Aman Milén Digital Digital dibekelan. Upami anjeun yakin yén bahan-bahan anu aya atanapi dihubungkeun ku Stumari ngalanggar hak cipta anjeun, anjeun didorong ngabéjaan Stumari saluyu sareng Kabijakan Act Digital Millenium Digital Stumari. Mangga baca langkung seueur ngeunaan Sarat DMCA Stumari di Bagian 8 di handap.
  • Stumari tiasa ngirim email ka anjeun salaku bagian tina jasa na. Anjeun tiasa milih kaluar tina komunikasi email. Mangga baca langkung seueur ngeunaan komunikasi email di Bagéan 10 di handap.
  • Stumari tiasa ngarobih istilah ieu sawaktos-waktos. Nanging, Stumari bakal ngabéjaan yén parobahan bahan pikeun istilah éta ku ngirimkeun béwara dina halaman utama sareng / atanapi ngirim email ka alamat email anu anjeun bikeun ka Stumari nalika pendaptaran. Mangga baca langkung seueur ngeunaan modifikasi istilah-istilah pamakean ieu di Bagéan 17 di handap.
  • Mangga tingali Kabijakan Privasi Stumari pikeun inpormasi anu langkung seueur ngeunaan hak pangguna dina Stumari.

 

Mangga tingali Sarat lengkep pikeun inpormasi anu langkung lengkep.

 

Hatur nuhun pikeun milih Stumari salaku platform pikeun pangalaman légal. Katentuan Panggunaan di handap ieu maréntahkeun sadayana panggunaan Jasa via Website anu ayana di https://www.Stumari.co sareng sadaya eusi, jasa, sareng produk anu aya atanapi ngalangkungan Wéb. Urang ngarti yén maca Syarat Pamakéan perjanjian mangrupikeun padamelan tapi mangga baca perjanjian ieu sacara saksama sateuacan ngagunakeun Wéb Stumari. Éta ngabahas sipat jasa Stumari; aturan Stumari ngaharepkeun pangguna milu dina Wéb urang sareng jasa na; hubungan antara Stumari, pangguna, sareng konsultan pangguna; sareng detil hukum anu ngatur aturan sareng hubungan ieu. Kusabab éta kontrak penting sapertos kami sareng anjeun, pangguna, kami parantos usaha ngajantenkeun salaku jelas sareng ramah ku pangguna.

 

Ku ngaksés atanapi nganggo salah sahiji bagian tina Wéb, anjeun satuju janten kabeungkeut ku istilah sareng kaayaan perjanjian ieu. Upami anjeun henteu satuju kana sadaya istilah sareng kaayaan kasatujuan ieu, maka anjeun moal aksés kana Wéb atanapi nganggo jasa naon waé. Website éta ngan ukur aya pikeun individu anu umurna sahenteuna 18 taun.

______________________________________________________________________

 

Syarat Pamakéan Stumari

 

Definisi. Istilah ieu dianggo sapanjang Istilah Pamakéan ieu sareng gaduh hartos khusus. Anjeun kedah terang naon hartosna unggal istilah.

 

  1. Istilah "Layanan" ngarujuk kana jasa anu disayogikeun ku Stumari, kalebet tanpa watesan pikeun komunitas online Stumari; alat komunikasi; manajemén dokumén sareng solusi neundeun; sareng jasa pembayaran. Stumari henteu nyayogikeun jasa referén pengacara atanapi ngalayani lembaga padamelan. Kami nyayogikeun tempat pikeun Pamaké kami kanggo nyumponan sareng nukeuran inpormasi sareng Pamaké Konsultan kami.
  2. Istilah "Perjangjian" (anu ogé tiasa dirujuk di dieu kusabab ieu "Syarat Pamakéan") ngarujuk, sacara koléktif, sadaya istilah, kaayaan, sareng bewara anu dikandung atanapi dirujuk dina ieu dokumén.
  3. "Situs wéb" ngarujuk kana situs web Stumari anu aya di https://www.Stumari.com, sadaya subpages sareng subdomain, sareng sadaya kontén, jasa, sareng produk anu aya di atanapi ngalangkungan Wéb.
  4. "Stumari," "Kami," sareng "Kami" tingal Stumari, Inc., ogé gabungan urang, diréktur, subsidiaries, perwira, sareng karyawan. Konsultan Pangguna henteu bagian tina Stumari.
  5. "Pamaké," "Anjeun" sareng "Anjeun" ngarujuk ka jalma, perusahaan, atanapi organisasi anu parantos dilongok atanapi nganggo Website sareng / atanapi Service na. Pamaké bisa jadi Klién Hukum, Pamaké konsultan boh, atanapi henteu.
  6. "Konsultan Pangguna" tingal pangguna konsultan anu kadaptar dina widang sah anu tiasa komunikasi sareng sareng nyayogikeun kontraksi atanapi konsultasi ka Klién Hukum atanapi sasama Konsultan Konsultan. Konsultan Pangguna sanés karyawan atanapi agén Stumari. Mangga tingali Bagéan 6 dina pasatujuan ieu pikeun inpormasi anu langkung seueur ngeunaan Pamaké Konsultan.
  7. "Klién Hukum" tingal 1) Pamaké anu ngirimkeun usulan ti Konsultan Panganggo pikeun nyayogikeun jasa sah pikeun biaya ("Jobs"); sareng 2) Pamaké anu kontraksi sareng Konsultan Pangguna pikeun karya tambahan, anu, pikeun tujuan Bagéan 7 di handap, tiasa ngalangkungan pagawean permanén, saluareun Inpormasi ti awal anu ngadegkeun Hubungan Konsultan-Hukum Klién. Konsultan Pangguna tiasa ngalebetkeun usulan ("Tawaran") kanggo Proyék sapertos sareng ogé tiasa netepkeun istilah hubungan sareng Klién Hukum via surat papacangan anu ditandatanganan atanapi perjanjian tinulis anu sanés. Mangga tingali Bagéan 6 (b) kanggo inpormasi anu langkung seueur ngeunaan Jobs, Tawaran, sareng Klién Hukum
  8. "Konten" ngarujuk kana eusi anu ditampilkeun atanapi ditingalikeun dina Wéb, kalebet henteu aya téks, watesan, inpormasi, data, tulisan, pamanggih, gambar, foto, grafik, perangkat lunak, aplikasi, rekaman pidéo, rekaman audio, sora, desain, fitur, sareng bahan sanésna anu sayogi dina Wéb. Eusi kalebet, tanpa watesan, Eusi Anu Diwangun ku Panganggo, anu tiasa dikintunkeun ku Pamaké Stumari (Klién Hukum atanapi Pamaké Konsultan).

 

  1. Ngeunaan Layanan Stumari.

Stumari Service mangrupikeun platform pikeun kolaborasi sareng komunikasi antara professional légal sareng anu milarian bantosan légal. Layanan Stumari nyayogikeun aksés ka komunitas maya Stumari tina Pamaké Konsultan Profesional; kolaborasi gampang ngalangkungan alat manajemén komunikasi Stumari; manajemén dokumén jeung neundeun; basajan, pangmayaran aman sareng alat invoicing.

 

  1. Stumari Henteu Léngkah Hukum. Stumari henteu nawiskeun perwakilan hukum. Stumari henteu nawiskeun naséhat hukum, opini hukum, rekomendasi, referrals, atanapi penyuluhan. Konsultan Pangguna sanés karyawan atanapi agén Stumari. Stumari henteu kalibet dina perjanjian antara Pamaké atanapi dina perwakilan Pamaké. Dina waktos anu matak, Stumari tiasa nanggung jawab pikeun lampah atanapi panyingkiran tina naon waé Konsultan Panganggo anu ngalakukeun jasa konsultasi pikeun anjeun.

 

  1. Stumari Henteu mangrupikeun jasa Rujukan Pengacara atanapi Badan Pakasaban. Stumari sanés jasa pangacara rujukan atanapi lembaga padamelan. Stumari henteu milih atanapi ngaresepkeun Pamaké Konsultan Konséntrasi pikeun ngalangkungan Klién Hukum. Nalika Stumari nganggo usaha anu sacara komersil pikeun mastikeun yén Pamaké Konsultan anu kadaptar anu pengacara anu dilisensikeun, kami henteu ngajamin jaminan, garansi, atanapi perwakilan ngeunaan kamampuan légal, kompetensi, kualitas, atanapi kualifikasi mana wae Konsultan Panganggo. Stumari henteu ngajamin atanapi ngajamin yén Pamaké konsultan ditutupan ku asuransi tanggung jawab profésional. Stumari nyababkeun Klién Hukum pikeun nalungtik Pamaké Konsultan sateuacan nampi nasihat profésional.

 

  1. Stumari henteu ngajamin pikeun Pamakéna. Stumari ngan saukur masihan platform dimana aranjeunna milarian bantosan légal tiasa komunikasi sareng transaksi sareng profésional hukum. Stumari henteu ngesahkeun naon Pamaké Konsultan na anu henteu ditolak pernyataan anu dilakukeun ku Pamaké Konsultan dina platform. Stumari henteu aya perwakilan ngeunaan kualifikasi panyadia jasa sah anu sanés.

 

  1. Stumari Henteu Dijamin Hasilna. Ti waktos ka waktos, Klién Hukum tiasa ngalebetkeun ulasan ngeunaan Konsultan Pamaké; ulasan ieu henteu janten jaminan, garansi, atanapi prediksi ngeunaan hasil tina masalah hukum hareup. Stumari moal ngagaduhan tanggung jawab atanapi tanggung jawab naon waé pikeun naon-naon Séptusi Panganggo Panganggo atanapi naséhat hukum anu anjeun patepang dina atanapi ngalangkungan Wéb, sareng naon panggunaan atanapi percanten kana Eusi-Generasi Panganggo atanapi naséhat légal ngan ukur résiko anjeun sorangan.

 

  1. Pamakéan Stumari Henteu Ngadamel Hubungan Klién-Klién ku Stumari. Stumari henteu nawiskeun naséhat légal atanapi jasa. Sagala panggunaan Layanan Stumari henteu dituju, sareng henteu, ngahasilkeun hubungan pengacara-klien. Sagala komunikasi via Stumari tiasa waé henteu janten rahasia. Stumari teu tanggung jawab kana lampah atanapi panyingkiran tina naon waé Konsultan Panganggo anu ngalakukeun jasa konsultasi pikeun anjeun.

 

 

  1. Tanggung jawab Pamaké Anjeun, sareng anjeun nyalira, nanggungkeun ka rekening anjeun sareng naon anu aya kajadian nalika anjeun asup ka atanapi nganggo akun anjeun. Kaamanan anjeun mangrupikeun tanggel waler.

 

  1. Kaamanan Akun Pamaké. Upami anjeun ngadaptarkeun Service, anjeun bakal nyiptakeun akun pribadi anu ngagaduhan nami sandi sareng kecap konci anu unik pikeun ngakses Service sareng nampi pesen ti Stumari. Anjeun tanggel waler pikeun ngajaga kaamanan akun anjeun, sareng anjeun tanggung jawab pinuh pikeun sadaya kagiatan anu lumangsung dina akun na tindakan anu sanés dilaksanakeun dina akun. Anjeun satuju ngabéjaan Stumari langsung ngeunaan naon waé akun anu henteu diidinan, atanapi palanggaran kaamanan séjén. Kami moal nanggungjawaban kanggo tanggung jawab, karugian, atanapi karugian anu timbul tina pamakean komputer anu teu diidinan, alat ponsel, atanapi alat komputasi sareng / atanapi akun sanésna. '

 

  1. Hubungan sareng Pamaké Konsultan. Kusabab urang henteu tiasa ngajamin kabugaran salah sahiji Pamaké Konsultan urang pikeun kaperluan spésifik anjeun, kami nyorong Klién Hukum pikeun milarian sagala Pamaké Konsultan sateuacan nampi pitunjuk profésional. Klién Hukum ogé tiasa nyarios kasepakatan interaksi hukum tinulis pikeun nyatakeun istilah, ruang lingkup, watesan, sareng kaayaan perwakilan.

 

  1. Henteu aya Percaya dina Eusi Anu Dijieun Anggota. Eusi Generated Pangguna anu dipasang dina Wéb, sapertos postingan blog, disayogikeun kanggo tujuan inpormasi wungkul, kalayan henteu aya jaminan yén Panganggo Dihasilkeun Panganggo leres, leres, atanapi akurat. Eusi Generated Panganggo sanés ngagentos nasihat hukum profésional atanapi ajakan pikeun nawiskeun naséhat hukum ngeunaan fakta anu khusus. Anjeun teu kedah kéngingkeun atanapi ngantosan kéngingkeun naséhat hukum atanapi teu nyalira nasihat hukum profésional dumasar kana Eusi Anu Diwangun ku Panganggo. Lunda dina milarian nasihat hukum sapertos tiasa nyababkeun sagala klaim anu anjeun gaduh, gumantung kana statut (s) statusna. Eusi Generated Panganggo henteu diatur ku kaayaan atanapi kaayaan bar nasional.

 

  1. Patuh sareng UU. Anjeun ngawakilan sareng ngajamin yén: (i) anjeun boga otoritas pikeun, sareng umur umur dina yurisdiksi anjeun pikeun, ngabeungkeutkeun diri kana pasatujuan ieu; (ii) panggunaan Layanan anjeun bakal nyalira pikeun tujuan anu diijinkeun ku Pasatujuan ieu; (iii) pamakean Anjeun tina Jasa moal ngalanggar atanapi nyalahgunakeun hak cipta intelektual ti pihak katilu; sareng (iv) panggunaan Layanan anjeun bakal matuh sadayana hukum lokal, nagara sareng féderal, aturan, sareng peraturan, sareng sadayana kawijakan Stumari sanés.

 

  1. Anggo sareng ngalaksanakeun Batesan. Anjeun diidinan nganggo jasa salami anjeun nuturkeun sababaraha aturan dasar. Di handap ieu Gunakeun Watesan sareng Laksanakeun Watesan mangrupikeun aturan dasar anu diarepkeun ku pangguna nalika nganggo jasa éta. Kami henteu nanggung jawab kana eusi pos pangguna, sareng urang gaduh hak nutup akun upami urang kedah.
  2. Eusi Larangan. Anjeun satuju yén anjeun moal dina kaayaan naon waé ngirimkeun eusi (kaasup perangkat lunak, téks, gambar, atanapi inpormasi sanésna) éta
  3. éta henteu menyalahi undang-undang atanapi promosi kagiatan anu haram
  4. ngala-ngala, harab, nyiksa, ngancam, atanapi ngadorong kekerasan ka saha waé kelompok atanapi kelompok

iii. nyaéta pornografi, diskriminasi, atanapi anu sanés ngempar atanapi kaganggu hiji jalma atanapi kelompok dina dasar agama, gender, orientasi seksual, lomba, etnis, umur, atanapi cacad

  1. mangrupikeun spam, mangrupikeun mesin- atanapi sacara acak, dijantenkeun iklan anu henteu diidinan atanapi teu katampi, surat ranté, bentuk naon waé anu teu diidinan, atanapi naon waé bentuk lotre atanapi judi;
  2. ngandung atanapi masang virus naon, cacing, malware, kuda Trojan, atanapi eusi sanésna anu didesain atanapi dimaksudkeun pikeun ngaruksak, ngarusak, atanapi ngawatesan fungsi perangkat lunak, perkakas, atanapi alat komunikasi atanapi ngarusak atanapi ngaksés aksés anu henteu sah dina sagala data atanapi inpormasi sanésna ti pihak katilu;
  3. ngalanggar hak properti pikeun pihak mana waé, kaasup patén, mérek, rahasia dagang, hak cipta, hak publisitas, atanapi hak séjén

vii. impersonates jalma atanapi badan, kaasup salah sahiji karyawan atanapi wakil urang; atanapi

viii. ngalanggar privasi pihak katilu mana wae.

 

  1. Pangguna Kedah Kedah Luhur Umur 18. Anjeun ngawakilan yén anjeun langkung umur 18 taun. Stumari henteu nargétkeun Eusi kami ka barudak atanapi rumaja di handapeun 18 taun, sareng kami henteu ngijinkeun Pamaké anu umurna 18 dina Layanan kami. Upami urang terang ngeunaan mana-mana Panganggo dina yuswa 18 taun, urang bakal atos ngeureunkeun éta akun pangguna.

 

  1. Henteu Tanggung jawab pikeun Interaksi Panganggo; Stumari Méi Ngawas Béda. Sagala tanggung jawab, kaleungitan atanapi karusakan anu timbul salaku hasil tina naon anu aya hubungan sareng pangguna, kalebet, tanpa watesan, Pangiriman Padamelan, anu anjeun masangkeun atanapi nampi ku ngagunakeun panggunaan Service anjeun ngan ukur tanggung jawab anjeun. Dina kawijaksanaan urang, kami, atanapi téknologi anu urang damel, tiasa ngawas sareng / atanapi ngarekam interaksi umum anjeun sareng Layanan ieu, sanaos henteu spésipsi interaksi hukum anjeun.

 

  1. Katuhu pikeun Nutup Akun. Kami ngagaduhan hak (sanaos henteu kawajiban) pikeun, dina kawijaksanaan budi urang, nangtoskeun naha henteu ngalaksanakeun Panganggo anu cocog sareng tunduk kana Syarat Pamakéan ieu, atanapi nungtungan atanapi mungkir aksés kana sareng ngagunakeun dianggotaan ka Pamaké pikeun mana waé alesan, nganggo atanapi tanpa aya bewara prior.

 

  1. Eusi Anu Diwangunna Pamaké. Anjeun gaduh eusi anjeun, tapi anjeun ngawenangkeun kami hak-hak tinangtu, ku kituna urang tiasa nunjukkeun sareng ngabagikeun eusi anu anjeun pasang. Urang ngagaduhan hak ngahapus eusi upami urang kedah.

 

  1. Tanggung jawab pikeun Eusi Anu Dihasilkeun Panganggo. Anjeun tiasa nyiptakeun kontén, nyerat atanapi henteu, bari nganggo Service ("Eusi-Generasi Panganggo"). Anjeun ngan ukur nanggung jawab kana kontén na, sareng naon anu ngarugikeun tina, Eusi Anu Diwangun ku Panganggo anu anjeun pasang, unggah, numbu atanapi atos janten nyayogikeun nganggo Service, mandang bentuk eusi éta. Sakur liabilitas, rugi atanapi karusakan anu timbul salaku hasil tina panggunaan naon-naon Panganggoan Panganggo Pamilik anu anjeun sayogi atanapi diakses ku panggunaan Ladénan ieu mangrupikeun tanggung jawab anjeun. Kami henteu nanggungjawaban kanggo tampilan anu umum atanapi nyalahgunakeun kontén-Generated Panganggo anjeun.

 

  1. Katuhu pikeun Pasang. Anjeun ngawakilan sareng ngajamin yén anjeun ngagaduhan hak pikeun masangkeun sadaya kontén anu Diwangun ku Panganggo anu anjeun kirimkeun. Husus, anjeun ngajamin yén anjeun parantos pinuh ku lisénsi pihak katilu anu berhubungan sareng Konten Anu Dihasilkeun Panganggo, sareng anjeun parantos ngalaksanakeun sagala léngkah anu kedah dilangkungan pikeun ngeureunkeun pangguna sarat anu diperyogikeun.

 

  1. Stumari Mungkin Ngarobih atanapi Cabut Eusi. Kami ngagaduhan hak (najan sanés kawajiban) pikeun, dina kawijaksanaan budi urang, nangtoskeun naha henteu cocog sareng Kontén Panganggo Pamilik atanapi patuh kana Syarat Pamakéan ieu, atanapi nampik atanapi ngahapus eusi anu Diwangun ku Panganggo, dina pendapat anu lumrah , ngalanggar kabijakan Stumari atanapi dina sagala cara ngabahayakeun, teu pantes, atanapi dibantah. Stumari salajengna deui ngagaduhan hak pikeun pormat sareng éditan sareng ngarobih pola naon anu dihasilkeun ku Panganggo Panganggo ditampilkeun dina Wéb.

 

  1. Kapamilikan Konten Anu Dihasilkeun Panganggo. Kacuali kontén anu asalna ti Stumari, kami henteu kéngingkeun kapimilik dina kontén anu dikirimkeun, disimpen, atanapi diolah dina akun anjeun. Anjeun ngaropéa sadayana kapamilikan, kadali, sareng tanggung jawab pikeun Eusi-Generasi Panganggo anu anjeun pasang. Anjeun tiasa ngadalikeun aksés kana Eusi-Generated Panganggo anjeun dina setélan dina akun pangguna.

 

  1. Lisensi Grant. Sumpah ngameunangkeun Stumari pikeun nganggo Eusi anu anjeun unggah ka Jasa kana akal kalayan henteu ngalanggar mana-mana hak anu anjeun gaduh, éta anjeun masihan hak-hak di handap ieu: ku ngirimkeun kontén liwat Wéb, ogé anjeun jelaskeunana Stumari sareng penerus kami ka dunya, sublicenseable, pinuh -payén sareng royalti gratis, sareng lisénsi non-ekslusif kanggo ngagunakeun, réproduksi, tampilan, modifikasi, adaptasi, nyebarkeun, sareng ngalaksanakeun Eusi anu aya hubunganana sareng tujuan bisnis Stumari. Lisénsi ieu henteu masihan Stumari hak ngajual Panganggo -Hasil Panganggo atanapi upami henteu nyebarkeun éta diluar halaman wéb kami. Lisénsi ieu bakal ngeureunkeun waktos nalika Eusi dikaluarkeun tina Wéb.

 

  1. Konsultan Pamaké. Konsultan Pamaké mangrupikeun profésional hukum bebas anu nawiskeun pikeun ngalakukeun konsultasi pikeun calon Klién Hukum. Aranjeunna henteu karyawan Stumari.

 

  1.     Henteu aya Hubungan Pelanggan-Pengacara liwat Paké Wéb. Pamakéan wéb Stumari tiasa waé teu ngahasilkeun hubungan pengacara sareng klien sareng Konsultan Panganggo. Inpo anu dipasang atanapi disayagikeun dina atanapi ngalangkungan Wéb, kalebet, tanpa watesan, aya réspon kana patarosan hukum anu dipasang dina Wéb; inpormasi dina Pitunjuk sareng Dokumén Stumari; inpormasi anu dipasang dina umum dina Wéb; atanapi inpormasi anu dikirim dina pesen anu teu diminta ka Pamaké teu dimaksudkeun salaku naséhat hukum, henteu rahasia, sareng henteu nyiptakeun hubungan pengacara-klien. Éta dianggap Eusi-Dihasilkeun Panganggo.

 

  1. Hubungan Pelanggan-Pelanggan liwat Paké Layanan. Hubungan pengacara-klién tiasa dibentuk ku panggunaan Layanan antara Pamaké sareng Konsultan Panganggo wungkul. Klién Hukum tiasa pasang Jobs liwat Service ieu. Pamaké konsultan tiasa ngirimkeun tawaran sareng rundingan rinci ngeunaan Jobs ieu sateuacan ditampi. Nalika ditampi, lingkup perwakilan Panganggo Konsultan sacara terbatas pikeun masalah anu disatujuan dina tawaran tapi upami Klién Hukum sareng Konsultan Panganggo salajengna nganyahokeun susunan maranéhanana liwat surat pertunangan anu ditandatanganan atanapi perjanjian tinulis anu sanés, dimana éta perjanjian ditulis paling anyar bakal ngalakukeun prioritas dumasar kana usul anu katampi. A Bid sanes ngagentos konsultasi kanggo-jalma atanapi telepon sareng pengacara anu dilisensikeun pikeun ngalaksanakeun hukum anjeun dina masalah hukum anjeun, sareng anjeun henteu kedah ngandelkeun inpormasi anu aya dina tawaran salaku nasihat hukum. Stumari nyandak unggal usaha anu lumayan pikeun mastikeun kabijakan tawaran sareng pesen pribadi sanés dina Layanan kami, tapi henteu tiasa ngajamin kerahasiaan. Komunikasi anu ngabutuhkeun rahasia kudu lumangsung diluar Layanan Stumari, sapertos telepon.

 

  1. Tanggung jawab Pamaké Konsultan Pangguna tanggung jawab pikeun mastikeun yén aya inpormasi, solicitasi, atanapi pariwara anu aranjeunna pasang atanapi tempat dina Wéb, kalebet tanpa watesan Watesan Anu Diwangun ku Panganggo, sareng naon waé komunikasi anu tiasa aranjeunna pikahoyong sareng calon klien ngalangkungan Website atanapi Jasa, pinuh matuh. sadaya undang-undang sareng aturan kabiasaan profésional, kalebet ngeunaan hukum anu henteu diidinan sareng anu ngatur bentuk, cara atanapi eusi komunikasi sareng klien, pariwara, atanapi hal-hal anu sanés.

 

  1. Pamayaran Konsultan Panganggo. Sababaraha istilah anu tangtu maréntahkeun Pamaké konsultan sareng pamayaran.

 

  1.          Stumari Henteu Pesta Pikeun Kontrak. Klién Hukum tiasa dikontrak sareng Pamaké Konsultan ngaliwatan postingan sareng nampi Jobs. Kontrak sapertos kitu ngan ukur diantara Klién Hukum sareng Pamaké Konsultan. Stumari moal janten pésta pikeun kontrak naon waé pikeun Jobs anu diserahkeun ngalayanan kami, kecuali dikirim ku perwira Stumari. Stumari mempermudah kontrak ieu ku nyayogikeun platform kanggo pangaturan komunikasi sareng alat pamayaran.

 

  1.         Sadaya Waragad Hukum Dibayar Pikeun Panganggo Konsultan. Stumari henteu nyayogikeun jasa hukum sareng henteu ngeusi jasa hukum. Pangmayaran anu dilakukeun pikeun Pamaké Konsultan via platform tagihan Stumari ditransfer langsung ka akun pamayaran Konsultan Panganggo, kurang waé jasa anu aya sareng waragad pangolahan (sapertos biaya kartu kiridit).

 

iii. Pangguna Konsultan Kudu Nampi Bayaran Ngalangkungan Layanan Pikeun Sadaya Transaksi Pamaké. Pangguna Konsultan anu nampi Padamelan ngalangkungan Layanan kedah nampi pangmayaran ngalangkungan jasa pikeun sadaya transaksi anu aya hubunganana sareng pangguna éta, kalebet transaksi sasarengan anu teu kedah aya hubungan sareng Padamelan awal. Upami Klién Hukum sanés daék atanapi henteu tiasa mayar ku Stumari, Pamaké Konsultan satuju pikeun ngabéjaan Stumari ngeunaan susunan pembayaran anyar. Pangmayaran ku Klién Hukum ka Pamaké Konsultan, dilakukeun di luar jasa tanpa aya béwara sateuacanna ka Stumari, mangrupikeun pengabaian ku dua pihak tina jaminan pembayaran / perlindungan sengketa Stumari sakumaha anu dibahas dina Bagian 14 sareng 15 di handap, sanajan éta tiasa aya hubunganana sareng sateuacanna pamayaran dilakukeun dina jasa.

 

  1. Kodeu Promosi sareng Kridit. Stumari tiasa, dumasar budi budi, nyiptakeun kode promosi anu tiasa ditebus pikeun kiridit rekening, atanapi fitur anu sanés atanapi kauntungan anu aya hubunganana sareng jasa Konsultan Panganggo, tunduk kana istilah di handap ieu sareng istilah tambahan anu Stumari netepkeun dina per kode dasar promosi ( "Kodeu Promosi"). Sababaraha istilah anu tangtu maréntahkeun Pamaké konsultan sareng pamayaran.
  2.          Anggo Kodeu Promosi Henteu Ngahasilkeun Hubungan Pelanggan-Pengacara. Ti waktos ka waktos, Klién Hukum tiasa gaduh aksés ka diskon anu disayogikeun ku Stumari anu, sabagian, ngagunakeun dana Stumari pikeun mayar bagian tina biaya hukum anu dibayar ku Klién Legal ka Pamaké Konsultan. Pamakéan Kupon sapertos henteu nunjukkeun hubungan hubungan antara klién-Stumari sareng Konsultan Panganggo dimana kupon anu dianggo pikeun tagihan anu mayar ti Klién Hukum.
  3. Kodeu Promosi kedah dianggo ku pamiarsa anu dimaksud, pikeun tujuan anu dipikahoyong, sareng sacara sah.

 

Kodeu promosi tiasa henteu diduplikasi, dijual atanapi ditransfer ku cara naon waé, atanapi disayogikeun ka masarakat umum (naha dipasang ka forum umum atanapi sabalikna), kecuali sacara resmi diijinkeun ku Stumari. Kodeu Promosi teu gaduh nilai tunai sareng bakal kadaluarsa atanapi ditumpurkeun ku Stumari iraha waé, kusabab alesan, sateuacan dianggo. Stumari ngagaduhan hak pikeun nahan atanapi ngahirupkeun sks atanapi fitur anu sanés atanapi kauntungan anu diala ngaliwatan panggunaan Kode Promo ku anjeun atanapi pangguna anu sanés yén Stumari nangtukeun atanapi percanten yén panggunaan atanapi panebusan Kode Promo dina kasalahan, salah. haram, atanapi ngalanggar istilah Kode Promo anu manglaku.

 

  1. Pangguna Pakasaban Pamaké pikeun Konsultan Pamaké.

 

7.1      Bayaran Suksés pikeun Pakasaban.  Dina kagiatan anu Konsultan Panganggo nampi tawaran padamelan ("Pakasaban Anu Diasuh") dilakukeun ku Pamaké (masing-masing, "Juragan Panganggo"), naha kanggo istilah anu teu ditangtukeun atanapi tetep, salami atanapi dina jangka waktu dalapan belas (18) bulan (sapertos periode, "Periode Penawaran ditutupan") saatos Konsultan Panganggo ngawitan proyék awal pikeun Pamaké sapertos kitu (masing-masing, "Penawaran Dilebetkeun"), istilah sareng kaayaan di handap ieu kedah dilarapkeun:

 

  1. Kanggo Konsultan Pamaké.

Masing-masing Panganggo Konsultan satuju yén (1) upami anjeun nampi Panawaran anu Sampel, anjeun tiasa masihan béja Stumari ti mimiti tanggal Pakaryan Anjeun (tina "Tanggal Kapasitas") sareng istilah konci tina Penawaran Terperinci (sareng ngabéjaan Stumari langsung dina tulisan kedahna yén Mimiti Tanggal atanapi nawiskeun istilah parobihan sawaktu-waktos), (2) anjeun kedah nyayogikeun Stumari kalayan (a) salinan Penawaran Terperi sacara lengkep, atanapi (b) ngalaksanakeun dokumén antawis anjeun, Panganggo Juragan sareng Stumari anu nyatakeun bahan. Istilah pagawean, kalebet, diantara hal séjén, Start Date sareng kompensasi, langsung saatos daptar surat tawaran Pakakas anu ditutupan antara anjeun sareng Panganggo Juragan ("Tanggal épéktip"), sapertos dipénta tulisan ku Stumari, sareng (3) anjeun bakal gancang ngabéjaan Stumari dina tulisan saatosna nolak pagawean anjeun salaku karyawan dina acara anu (a) Panganggo Juragan nungtungan Pakaryan anjeun anu ditutup dumasar kana prestasi anu teu memuaskan dina salapan puluh (90) dinten kaping dina dimana Pakasaban anu ditutupan anjeun. ngamimitian, atanapi (b) anjeun sacara sukarela ngeureunkeun Pakasaban anu Diangkut anjeun dina salapan puluh (90) dinten tina tanggal Pakasuh anu ditutupan anjeun dimimitian. Dina acara anu sateuacan Tanggal Start, naha anjeun atanapi Pamakuan Pangpilih henteu ngawitan hubungan padamelan anu dikandung ku Penawaran Terpanas, anjeun kedah masihan béwara sacara gancang di Stumari.

 

  1. Pikeun Pangusaha Pamaké.

Nalika Panganggo Konsultan nampi Kurban Ditutup anjeun, anjeun satuju mayar anu suksés ka Stumari (masing-masing, "Bayaran Suksés") sami sareng persentase handap gaji dasar Konsultan Panganggo anu ditunjuk dina Penawaran Terpelihara (Konsultan Panganggo "Base Gaji ”), anu jumlahna kedah dibayar sareng mayar henteu lami ti tilu puluh (30) dinten saatos Tanggal Start sareng sanésna saluyu sareng kalimat munggaran unggal Bagian 13.b. sareng Bagéan 13.d. di dieu:

Upami Tanggal Mimitian lumangsung dina atanapi sateuacan sababaraha dinten ieu saatos dimimiti waktu mimiti Ayana Panganggo-Pamaké Konsultan Pakasaban Dasar Pagawéan Perséntase

1-182 dinten 15%

183-365 dinten 10%

366-550 dinten 5%

≥ 551 dinten 0%

 

Ku nampi Syarat Pamakéan ieu, Panganggo Juragan satuju yén Stumari otorisasi pikeun langsung invoice akun Pangusaha Juragan pikeun sadaya Waragad Sukses anu dibayar sareng dibayar ka Stumari di dieu sareng yén henteu aya bewara tambahan atanapi idin anu dibutuhkeun.

 

 

7.2 Peruntukan Bayaran Kasuksesan.

 

Tapi, anu ayeuna, upami aya perselisihan Bayaran Suksés, upami Pangusaha Juragan tiasa netepkeun yén Pangusaha Juragan kagungan Proses Aktip (sapertos ditetepkeun di handap) sareng Pamaké Konsultan sateuacan nganggo Wéb Stumari sareng / atanapi Jasa (contona, Konsultan Panganggo parantos ngamimitian prosés wawancara sareng Panganggo Juragan sareng prosés sapertos henteu acan ditungtungan, atanapi Pangusaha Juragan parantos nampi resép Pangurus Konsultan ti agénsi padamelan atanapi headhunter sareng dipertimbangkeun aktip ku Panganggo Juragan), Panganggo Juragan tiasa dibebaskeun tina mayar Bayar Sukses. Nanging, tekad pamungkas naha Uing Suksés anu Kagunaan ku Pangusaha Juragan pikeun Penawaran Tutup anu katampi bakal di kawijaksanaan budi Stumari. Kanggo tujuan anu kasebat, "Proses Aktip" kedah hartosna langsung, komunikasi interaktif, dina kontén aktip atanapi nyewa kontéks dimana kaputusan pikeun nahan calon atanapi nampik teu acan dilakukeun, dina tilu (3) sasih sateuacan nganggo dina wéb sareng / atanapi Jasa pikeun Konsultan Panganggo anu aya dina sistem pelacak ngalamar pangguna Juragan Panganggo atanapi anu dikintunkeun ku agénsi recruiting.

 

Upami anjeun nyaéta penggali anu nganggo Website sareng / atanapi Jasa, anjeun satuju kana sasadiaan Yayasan Kasuksesan ieu. Upami anjeun teu satuju sareng sasmita ieu, punten atos ngiringan akun anjeun langsung sareng lirénna nganggo Situs Web sareng Jasa INGGU-ANTAR ANDA UNTUK BAYAR ANTARA KESELANGAN BASAAN ANTARI TERMINASI ATAWA Modifikasi tina syarat-syarat ieu. Upami Pangusaha Juragan ngiringan Loka kami sareng / atanapi Layanan saatos manggihkeun Konsultan Panganggo liwat Loka kami sareng / atanapi Jasa sareng salajengna nyewa pangguna Konsultan, Panganggo Juragan bakal ditagihkeun biaya hasil anu sami sareng 25% tina Dasar Gaji Konsultan Pamaké sareng Stumari tiasa, dumasar budi budi, nungtungan akun Stumari Pangusaha Juragan.

 

7.3      Mundurkeun deui.

 

Upami (a) Pamaké Juragan nyewa Konsultan Panganggo sareng nungtungan padamelan Konsultan Panganggo dumasar kana pagelaran anu teu memuaskan dina salapan puluh (90) dinten dina Start Start, (b) Konsultan Panganggo sacara sukarela ngeureunkeun karyana dina salapan puluh (90) dinten ti Kaping Mimiti, atanapi (c) Konsultan Pamaké henteu ngamimitian padamelan kumargi Pangusaha Juragan atanapi Konsultan Pangpilih henteu ngiringan hubungan padamelan anu dikandung dina Penawaran Terak (masing-masing, "Acara Akhir"), nalika resi ditulis sareng konfirmasi. inpormasi sapertos kitu, Stumari bakal pinuh ngabalikeun duit ka Pangusaha Juragan Bayaran Suksés anu aya hubunganana sareng Konsultan Panganggo anu lirén.

 

  1. Eusi Partai katilu. Bisa aya eusi ti pihak katilu dina situs web Stumari, sapertos tulisan blog anu ditulis ku pangguna anu sanés atanapi kakait ka situs web sanés. Kusabab urang moal tiasa ngontrol eusi éta, urang henteu nanggung jawab kana eusi éta atanapi kanggo situs wéb anu tiasa aya hubunganana.

 

  1. Aksés Ka Eusi Partai Katilu. Ku nganggo Pelayanan, anjeun bakal tiasa ngaksés Eusi milik atanapi anu asalna ti pihak katilu ("Eusi Partai Katilu"). Panggunaan Ladénan ieu mangrupikeun idin pikeun Stumari pikeun nampilkeun Eusi ieu ka anjeun. Anjeun ngaku sadaya tanggung jawab pikeun, sareng nganggap sagala résiko kanggo, panggunaan kontén Partai Katilu.

 

  1. Henteu Tanggung jawab Kanggo Eusi Partai Katilu. Salaku bagian tina Jasa, Stumari tiasa nyayogikeun tautan anu anjeun cocog pikeun situs wéb pihak katilu, ogé bentuk-bentuk sanés Isi Partai Katilu. Tautan ieu disadiakeun salaku kahadean pikeun palanggan Pelanggan. Kami henteu gaduh kadali halaman wéb pihak katilu atanapi eusi atanapi promosi, bahan, inpormasi, barang atanapi jasa anu aya dina éta. Ku cara ngahubungkeun kana kontén sapertos kitu, urang henteu ngawakilan atanapi nunjukkeun yén urang ngadopsi atanapi ngesahkeun, atanapi urang henteu nanggung jawab, katepatan atanapi kabébasan pendapat, saran, atanapi pernyataan anu dilakukeun ku pihak sanés ti Stumari. Kami henteu nanggung jawab pikeun Eusi Partéi Partéi Katilu anu diaksés ku Website wéb. Upami anjeun mutuskeun pikeun ngantepkeun Wéb sareng ngaksés kontén Partai Katilu, anjeun ngalakukeunana kalayan résiko nyalira sareng anjeun kedah sadar yén istilah sareng kawijakan urang henteu deui ngatur. Anjeun kedah marios istilah sareng kawijakan anu aya, kalebet kabijakan privasi sareng data ngumpulkeun, tina eusi sapertos kitu.

 

  1. Henteu Kéngingkeun Otoritas Pikeun Nganggo Konten Partéi Katilu. Perjangjian ieu henteu ngijinkeun anjeun nyebarkeun, ningalikeun ka masarakat, ngalakukeun masarakat, ngagawe, ngarobih, atanapi nganggo kontén Partéi Katilu, upami diidinan ku syarat-syarat sareng syarat Stumari.

 

  1. Copyright ngalanggar sarta Sarat jeung Kaayaan DMCA. Upami anjeun yakin yén bahan anu aya atanapi dihubungkeun ku Stumari ngalanggar hak cipta anjeun, punten wartosan Stumari saluyu sareng Kabijakan Hak Cipta Milén Digital urang.

 

  1. Nutupan Akun Pelanggaran Ngulang. Stumari ngahormat hak cipta intelektual ti batur sareng nyuhunkeun pangguna-pamaké anu sami. Sasar ka 17 USC 512 (i) UU hak cipta Amérika Serikat, urang bakal nungtungan aksés pangguna sareng pangguna éta Wéb upami, dina kaayaan anu pas, pangguna ditangtukeun janten ngalanggar ulang hak cipta atanapi hak harta intelektual anu sanés. tina Stumari atanapi anu sanésna. Urang tiasa naroskeun aksés kanggo pamilon atanapi pangguna anu dipendakan sababaraha kali pikeun masihan atanapi pasang eusi pihak katilu anu dilindungan tanpa hak sareng idin.

 

  1. DMCA Bébaskeun Bébas. Upami anjeun mangrupikeun hak cipta atanapi agén ti boga hak cipta sareng percaya, kalayan yakin, yén naon waé bahan anu disayogikeun dina Service ngalanggar hak cipta anjeun, anjeun tiasa ngalebetkeun béwara saluyu ku Digital Milenium Copyright Act (tingali 17 USC 512) ("DMCA") ku ngirim béwara tarik anu diformat kalayan leres ka agén hak cipta anu ditunjuk Stumari di 580 Market St, # 500, San Francisco, CA 94104.

 

  1. Réspon Pikeun DMCA Bébas-Notis. Upami Stumari ngalakukeun tindakan pikeun ngaréspon pelanggaran, éta bakal nyobian iman anu hadé ngahubungi pésta anu nyayogikeun kontén sapertos ku cara alamat email paling anyar, upami aya, disayogikeun ku pésta éta ka Stumari. Sakur bewara pelanggaran DMCA tiasa diteraskeun ka pihak anu ngajantenkeun eusi éta atanapi ka pihak katilu sapertos ChillingEffects.org.

 

  1. Counter-Bewara. Upami anjeun yakin yén Kandungan anu Diasilkeun ku Pamaké anu parantos dipiceun tina Halaman Wéb henteu ngalanggar, atanapi anjeun ngagaduhan otorisasina ti anu gaduh hak cipta, agén anu gaduh hak cipta, atanapi numutkeun hukum, pikeun ngirim sareng nganggo kontén anu anjeun kirimkeun kana Halaman Wéb, anjeun tiasa ngirim bewara pormat anu leres diformat ka agén hak cipta Stumari nganggo inpormasi kontak anu ditetepkeun di luhur.

 

  1. Tanggapan pikeun DMCA Kaunter-Notis. Upami counter-bewara ditampi ku agén hak cipta Stumari, Stumari tiasa ngirim salinan kontén-béwara ka pésta waduh anu asli anu ngawartosan jalma sapertos yén éta tiasa ngauihkeun deui eusi anu dipiceun dina 10 dinten bisnis. Kacuali nu gaduh hak cipta ngajantenkeun tindakan milarian pangadilan ngalawan panyadia kontén, anggota atanapi pangguna, eusi anu dipiceun bakal dikaluarkeun deui dina Wéb dina 10 dugi ka 14 dinten bisnis saatos nampi kontén counter.

 

  1. Bewara Harta Intelek. Stumari nahan sadaya kapamilikan tina intelektual urang, kalebet hak cipta urang, patén, sareng mérek dagang.

 

  1. Henteu Kéngingkeun Transfer. Stumari nahan kapamilikan sadaya hak properti intelektual tina naon waé anu aya hubunganana sareng Website sareng Service, kalebet hak cipta anu aya, patén, mérek sareng hak propriétik anu sanés. Mérek dagang, tandha jasa, grafis sareng logos anu dianggo dina Wéb. Sareng jasa mangrupikeun mérek ti pihak katilu anu sanés. Pasatujuan ieu henteu mindahkeun ti kami ka Stumari atanapi pihak intelektual pihak katilu, sareng leres, gelar, sareng minat sareng harta sapertos kitu bakal tetep (sapertos diantara pesta) waé sareng kami. Urang parantos sadayana hak anu henteu sacara resmi dipasihkeun ka anjeun handapeun pasatujuan ieu.

 

  1. Husus, Stumari, Stumari.com, sareng sadaya mérek dagang sanésna anu ditembongkeun, ditingalikeun, atanapi dianggo dina Wéb atanapi salaku bagian tina Dinas jasa kadaptar atanapi mérek dagang hukum atanapi tanda jasa Stumari, Inc. mérek dagang ieu tiasa henteu disalin. , diunduh, diolah, dianggo, dirobih, atanapi disebarkeun dina sagala cara tanpa ijin tinulis ti Stumari, kecuali salaku bagian integral tina salinan anu disatujuan dina Kandungan.

 

  1. Komunikasi Email. Urang ngagunakeun email sareng cara éléktronik pikeun tetep aya hubungan sareng pangguna kami.

 

  1. Diperyogikeun Komunikasi Elektronik. Kanggo tujuan kontraksi, anjeun (i) idin nampi komunikasi ti Stumari dina bentuk éléktronik liwat alamat email anu anjeun parantos serah atanapi via Service; sareng (ii) satuju yén sadaya Sarat Pamakéan, perjanjian, bewara, panyingkepan, sareng komunikasi sanésna anu Stumari nyayogikeun anjeun syarat éléktronik anu nyumponan syarat hukum anu komunikasi sapertos kitu bakal nyugemakeun upami éta tulisan. Bagéan ieu henteu mangaruhan hak-hak anjeun anu henteu kaicalan.

 

  1. Perhatosan Hukum Pikeun Stumari Kudu Di Tulisan. Komunikasi anu dilakukeun nganggo email atanapi sistem olahtalatah pribadi Service moal janten perhatosan hukum pikeun Stumari atanapi salah sahiji petugas urang, karyawan, agén atanapi perwakilan dina kaayaan naon waé anu diperyogikeun ka Stumari ku kontrak atanapi undang-undang atanapi pangaturan.

 

  1. Terminasi. Anjeun tiasa ngaleungitkeun pasatujuan ieu sareng nutup akun anjeun iraha waé. Mungkasi Layanan Stumari henteu ngalambatkeun hubungan atanapi kawajiban klien.
  2. Anjeun meureun Nutup Perjangjian ieu. Upami anjeun badé ngeureunkeun Perjangjian ieu atanapi akun anjeun sareng Jasa na, anjeun bisa kalayan gampang ngeureunkeun nganggo Stumari. Upami anjeun badé ngahapus data akun pangguna anjeun, mangga ngahubungi Stumari di info@Stumari.com. Kami bakal nahan sareng nganggo inpormasi anjeun sakumaha anu peryogi pikeun matuh kawajiban hukum urang, ngabéréskeun sengketa, sareng ngalaksanakeun perjanjian urang, tapi ngalarang syarat hukum, kami bakal mupus profil pinuh anjeun dina 30 dinten.

 

  1. Stumari Méi Nutup Perjangjian ieu. Stumari tiasa ngeureunkeun aksés anjeun ka sadaya atanapi naon waé dina Wéb dina iraha waé, nganggo atanapi tanpa sabab, nganggo atanapi tanpa aya perhatosan, épéktip langsung.

 

  1. Hubungan Antawis Watesan Pengacara sareng Kalayan Pelanggan. Mungkasi hubungan anjeun sareng Stumari henteu mangaruhan hubungan anjeun sareng konsultan atanapi klien anu anjeun parantos ngalangkungan Stumari Service. Sagala tugas hukum, kontrak, sareng étika, kawajiban sareng tanggung jawab salami hubungan Stumari.

 

  1. Sababaraha Watesan Survive termination. Sagala ketentuan dina Perjangjian ieu anu mana-mana sifatna kedah salamet mandeg bakal salami mandap, kalebet, tanpa watesan, panyayuhan kapamilikan, panyabutan jaminan, tanggung jawab sareng watesan tanggung jawab.

 

  1. Pamayaran sareng Transaksi.

 

  1. Prosés pamayaran. Pamayaran bakal diolah sakumaha anu parantos ditangtoskeun dina proposal sareng / atanapi tagihan sareng disatujuan ku Klién Hukum sareng Pamaké Konsultan. Nalika Pakasaban (atanapi bagéan anu parantos disepakati sacara tinulis ku Klién Hukum sareng Pamaké Konsultan) ditandaan parantos réngsé ku Pamaké Konsultan, Stumari bakal ngawartosan ka Klién Hukum yén Pakasaban (atanapi bagéan anu parantos disatujuan) dina nyerat ku Klién Hukum sareng Pamaké Konsultan) lengkep. Klién Hukum teras kedah mayar jumlah anu disatujuan atanapi nyungkeun parobahan. Upami Klién Hukum henteu nyandak tindakan saatos 10 dinten, Stumari ngagaduhan hak pikeun ngeusi batre kartu kiridit Klién Hukum, rekening bank, atanapi akun PayPal kanggo jumlah pinuh ku biaya anu disatujuan atanapi faktur anu teu dibantah, kalebet jasa atanapi pamrosésan anu lumaku. waragad. Klién Hukum tiasa ngalebetkeun sengketa ngeunaan pamayaran ka info@Stumari.com upami anjeunna atos nurut kana kaayaan anu sanés anu ditetepkeun dina Bagian 14 (Prosedur Resolusi Sengketa Pamaké Klién-Konsultan Hukum).

 

  1. Tanggung jawab pikeun pamayaran. Anjeun tanggel waler pikeun sadaya waragad, kalebet pajeg, palayanan, sareng waragad pangolahan, dipatalikeun sareng panggunaan Ladénan ieu. Ku ngagunakeun Jasa, anjeun satuju mayar Konsultan Panganggo ngalangkungan Stumari ku jumlah anu disatujuan dina nawar Bid atanapi invoice anu teu jelas, sareng jasa anu aya sareng biaya pangolahan, kecuali anjeun ngabantah invoice ku ngirim email ka info@Stumari.com sareng taat kana kaayaan sanésna anu ditétélakeun dina Bagéan 15 (Prosedur Paméran Paméran Konsumén Klién Klién). Anjeun tanggel waler pikeun nyayogikeun kami cara pembayaran anu sah.

 

  1. Tanggung jawab Stumari. Stumari satuju pikeun nampilkeun anjeun artos pinuh pikeun unggal biaya sateuacanna ngeusi kartu kiridit atanapi akun PayPal. Stumari satuju pikeun mayar Panganggo konsultan anu manglaku jumlah anu ditampi, kirang palayanan atanapi waragad ngolah, upami aya.

 

  1. Otoritas pamayaran. Ku satuju kana istilah ieu, anjeun masihan ijin Stumari pikeun ngeusian kartu kiridit on-file anjeun, akun PayPal, atanapi metode pembayaran anu disatujuan sanés pikeun waragad anu anjeun ngakenihan Stumari pikeun nyugemakeun. Gumantung kana spésifikasi tawaran anjeun, Stumari tiasa ngalebetkeun anjeun dina waktos sakali. Anjeun masihan otoritas Stumari pikeun ngeusian anjeun jumlah total anu dipinutang pikeun Anggota Konsultan via Layanan, ogé jasa anu mana waé sareng waragad ngolah. Pikeun nyingkahan ragu, upami dina kasus hususna, Konsultan Panganggo ngan nganggo Layanan pikeun invoice anjeun pikeun jasa hukum sanés ti anu mangrupikeun subyek Tawaran, ku cara nempatkeun kartu kiridit atanapi akun PayPal dina file sareng Stumari atanapi prosesor pamayaran pihak katilu, anjeun ngaku sareng satuju yén istilah pamayaran anu ditétélakeun dina Bagéan ieu 12 kedah diaplikasi.

 

 

  1. Jaminan Pamayaran Palayan Konsultan Panggilan Terpaké. Stumari ngajamin pamayaran unggal invo pangguna Konsultan anu Diverifikasi pikeun parantos ngiringan Jobs (atanapi hiji segmen anu sapertos disatujuan ku panulis ku Klien Legal sareng Konsultan Panganggo) kanggo Klién Hukum (Stumari's "Penjaminan Pembayaran Terbatas"), tunduk kana syarat sareng kaayaan di handap ieu ("Kaayaan jaminan jaminan anu mayar"):

 

  1. Klien Legal gagal pikeun nyugemakeun invoice Anggota konsultan anu Diverifikasi (jumlah dollar invoice sapertos, "Unpaid Invoiced Amour") dina tungtung kalapuluh (10th) dinten kalender saatos invoice parantos dikintunkeun (tanggal kitu, " Tanggal Kanggean Klién Klién Hukum ”).

 

  1. Pangguna Konsultan Anu Diverifikasi parantos nyungkeun ka Stumari klaim tertulis pikeun Jumlah Invois anu Henteu Dibayar (i) dina jangka waktu dua puluh hiji (21) dinten kalénder, dimimitian dina dinten saatos saatos Tanggal Tanggal Pembayaran Klién Hukum (waktos sapertos éta, "Diverifikasi Periode Pangiriman Klaim Pamaké Konsultan ”) jeung (ii) nyayogikeun sacara rinci alesan-fakta sareng kaayaan Pakasaban, kalebet alesan naon waé anu disayogikeun ku Klién Hukum pikeun kagagalan na pikeun mayar sapertos kitu sareng / atanapi alesan naon waé anu tiasa diacara ku pengacara. iman ngaduga-duga kunaon klienna nolak mayar (klaim sapertos kitu, "Nyungkeun Penjaminan Garansi Terbatas"). Gagal ngalebetkeun Permintaan Jaminan Pembayaran Terbatas dina Periode Pangiriman Klaim Pamaké Konsultan Anu Diverifikasi wajib janten pengaburan permanén tina Konsultan sapertos hakna pikeun nampi Jumlah Invois anu Henteu dibayar ti jalma atanapi lembaga anu mana waé, kaasup Stumari sareng Klién Hukum. Sajauh anu Stumari nangtoskeun dina kawijaksanaan mutlak na yén wajar pikeun dilakukeun, éta tiasa neraskeun usaha koléksi na sareng Klién Hukum sareng upami suksés, Pangguna Konsultan Diverifikasi bakal nampi bagian na tina jumlah anu dikoleksi, dikurangan biaya Stumari kaluar-tina-saku anu pantes, numutkeun ka 12e di luhur.

 

  1. Dina hal anu Pamaké Konsultan Terverifikasi ngintunkeun Permintaan Jaminan Pembayaran Terbatas dina Periode Pangiriman Klaim Pengguna Konsultan Anu Diverifikasi, sareng pamundut sapertos éta ngandung inpormasi anu ditetepkeun dina klausa 14.b. di luhur, Stumari bakal nyobian iman anu saé pikeun damel sareng Klién Hukum sareng Pamaké Konsultan Terverifikasi salami tujuh (7) dinten kalénder ti tanggal Permintaan Penjaminan Pembayaran Terbatas (jaman sapertos kitu, "Perkara Anu Dipatalikeun sareng Payment Periode Mediasi ”) pikeun méréskeun masalah anu janten poko tina Permintaan Penjaminan Terbatas (" Perkara Anu Diperkirakeun Payment-related "). Dina hal Matéri anu Sengketa Pembayaran parantos hasil dibéréskeun dina Periode Mediasi Pambébasan anu patali sareng Pembayaran, masing-masing Klién Hukum, Pangguna Konsultan Diverifikasi sareng, upami aya hubunganana, Stumari bakal nyandak léngkah-léngkah anu disepakati pikeun ngajalankeun perjanjian anu disepakati resolusi

 

  1. Dina hal Matéri anu Diperkirakeun Payment tetep teu kabérés dina kasimpulan Periode Mediasi Materi anu Padu Payment-related, teu langkung ti dinten kalender (7) anu kalangkung saatos akhir Periode Mediasi Pertanyaan anu Patalina sareng Pembayaran (anu tanggal tekad sapertos dikomunikasikan sacara tulisan ka Klién Hukum sareng Konsultan Pamaké Anu Diverifikasi, "Tanggal Ditetepkeun-Jumlah Ditetepkeun Stumari"), Stumari kedah nyandak tekad dina kawijaksanaan budi sareng mutlakna ("Kaputusan Masalah Stumari Anu Sengketa"), dumasar kana inpormasi anu disayogikeun ku Pamaké Konsultan Terverifikasi sareng, upami disayogikeun, Klién Hukum, naha sifat sareng kualitas jasa hukum anu dihasilkeun dina hubungan sareng Ayub anu aya hubunganana saluyu sareng standar industri, dibekelan nawar anu aya hubunganana sareng Syarat ieu sareng Kaayaan. Kedah Stumari mutuskeun Perkara Anu Sengketa sareng Payment anu dipikaresep pikeun Pamaké Konsultan anu Diverifikasi, Stumari kedah ngirimkeun Jumlah Invois anu Henteu Kabayar ka Pamaké Konsultan Anu Diverifikasi dina waktos tujuh (7) kalénder dinten saatos Tanggal Penetapan-Jumlah Pertolongan Stumari, sareng Anggota Konsultan Anu Diverifikasi bakal dianggap parantos masihan sadayana hak-hakna pikeun hal-hal anu Patalina sareng Pembayaran anu Patalina sareng Stumari. Sanaos aya anu nyatakeun di dieu atanapi sabalikna, jumlah dolar anu dipilarian dina Ayat 14 ieu moal ngaleuwihan jumlah anu mimiti dikontrak antara Klién Hukum sareng Anggota Konsultan Terverifikasi anu aya hubunganana sareng Pakasaban atanapi jumlah anu salajengna disatujuan dina surat akad anu ditandatanganan atanapi anu sanés. perjangjian tertulis antara pihak-pihak, sareng dina acara naon waé henteu kedah ngaleuwihan $ 5,000 agrégat dina sadaya invoice anu teu dibayar anu dikirim ku Anggota Konsultan Diverifikasi ka Klién Hukum.

 

  1. Upami Stumari mutuskeun Perkawis Anu Sengketa sareng Pamayaran anu Ngahargaan Klién Hukum, Klién Hukum moal deui wajib mayar jumlah Jumlah Invois anu Henteu Mayar ka Pamaké Konsultan anu Diverifikasi sareng bakal dianggap parantos masihan sadayana hakna. anu aya kaitannana sareng Pasualan anu Sengketa Pembayaran ka Stumari tina Tanggal Ditetepkeun-Jumlah Stumari. Dina acara sapertos kitu, Pamaké Konsultan Anu Diverifikasi wajib (i) dianggap parantos ngaleupaskeun hakna pikeun milarian jumlah sapertos tina Klién Hukum, sareng (ii) ngagaduhan hak pikeun ngamimitian prosés arbitrase anu ngariung ngeunaan Jumlah Invois anu Henteu Bayaran ngalawan Stumari anu sami sareng prosiding anu diatur dina Bagéan 21.d. tina ieu (Arbitrase) ku nyayogikeun Stumari ku bewara tertulis ngeunaan panggunaan hakna sapertos dina sapuluh (10) dinten kalénder saatos tanggal Stumari Ditetepkeun-Jumlah Jumlah Tanggal (jaman sapertos éta, "Periode Waktos Pamilihan Arbitrase Pembayaran" ). Dina hal anu Pamaké Konsultan Terverifikasi henteu nganggo hakna pikeun milampah prosés arbitrase salami Periode Waktos Pamilihan Arbitrase Pembayaran, anjeunna bakal dianggap permanén ngaleungitkeun hakna pikeun mayar Jumlah Invois anu Henteu dibayar.

 

  1. Kedah Stumari janten sadar yén Klién Législatif anu aya dina kartu file, akun PayPal, atanapi metode pamayaran anu disatujuan sanés deui, atanapi kedah Stumari sadar yén Klién Hukum, tanpa sabab anu sah, henteu kersa milih atanapi henteu tiasa mayar pamayaran. pikeun Padamelan, atanapi Padamelan sanés atanapi Unpaid Invoice di Stumari, Stumari bakal ngabéjaan yén Pamaké Konsultan Diverifikasi Pelanggan Hukum / Pamaké ngeunaan masalah poténsial patali ka pamayaran (di dieu "Bewara"). Sadaya jasa anu dilakukeun ku Pamaké Konsultan anu Diverifikasi sateuacan aya Béja téh tunduk kana "Penjaminan Pembayaran Terbatas," sanaos sadaya jasa anu dilakukeun ku Pangguna Konsultan Diverifikasi anu salajengna ka Bewara moal aya tunduk kana "Penjaminan Pembayaran Terbatas." Upami Pangguna Konsultan Diverifikasi ngalebetkeun invoice ka Klién Hukum pikeun layanan anu dilakukeun saatos Béja, Stumari bakal tetep usaha pikeun ngumpulkeun pamayaran kanggo jasa anu dilakukeun ku Pamaké Konsultan Diverifikasi.

 

  1. Pratelan Resolusi Pamaké Palanggan-Diverifikasi Klién. Dina kagiatan anu Klién Hukum ngagaduhan kapercayaan anu hadé yén sipat atanapi kualitas jasa sah anu disayogikeun ku Pamaké Konsultan Diverifikasi anu aya hubunganana sareng Pakaryan anu relevan henteu konsisten sareng standar industri atanapi dibekelan ngeunaan tawaran na Aturan ieu sareng Kaayaan, atanapi jumlah invoice kanggo jasa sah anu disayogikeun ku Pamaké Konsultan sapertos anu henteu konsisten sareng tawaran sapertos (Perkara éta, "Matéri Berbantosan Berbasis Jasa"), anjeunna bakal diijinkeun pikeun nyegah pamayaran anu aya jumlah anu dipasejakeun jejer ngeunaan masalah éta ("Nomer Pembayaran Terpaksa"), tunduk sareng istilah di handap ieu ("Kaayaan Jumlah mayar anu mayar"):

 

  1. Dina sapuluh (10) dinten kalénder tina tanggal invoice anu aya hubunganana (sapertos jaman, "Periode Pemberitahuan Sengketa Klién Hukum"), Klién Hukum kedah nyayogikeun bewara tertulis ka Stumari anu netepkeun sacara rinci alesan-fakta sareng kaayaan anu janten dasarna tina Perkawis Anu Sengketa Anu Ngantosan Layanan (masing-masing, "Perhatosan Sengketa Anu Berhubungan Jasa"). Kegagalan Klién Hukum pikeun ngalebetkeun Bewara Sengketa Anu Berhubungan sareng Jasa dina Periode Perhatosan Sengketa Klién Hukum mangrupikeun pengecualian permanén Klién sapertos hakna pikeun ngabantah Jumlah Pembayaran Anu Ditahan, anu jumlahna bakal ditagihkeun kana file Klién Hukum dina file kartu kiridit, akun PayPal, atanapi metode pembayaran anu disatujuan sanés dina Bagéan 13.d. Sarat Pamakéan ieu.

 

  1. Upami Klién Hukum ngintunkeun Bewara Sengketa Anu Berhubungan Jasa dina Periode Pemberitahuan Sengketa Klién Hukum, sareng paménta sapertos éta ngandung inpormasi anu ditetepkeun dina klausa 15.a. di luhur, Stumari bakal nyobian iman anu saé pikeun damel sareng Klién Hukum sareng Anggota Konsultan Terverifikasi pikeun waktos dugi ka lima belas (15) dinten kalénder ti tanggal Perhatosan Sengketa Anu Berhubungan Layanan (dina waktos éta, "Layanan-Patalina Anu Sengketa Periode Mediation Matter ”) pikeun méréskeun Perkara Anu Sengketa Layanan-Patali. Dina hal Matéri anu Sengketa Anu Berhubungan sareng Jasa parantos hasil direngsekeun dina Periode Mediasi Perkara Anu Sengketa Layanan, masing-masing Klién Hukum, Pangguna Konsultan Diverifikasi sareng, upami aya hubunganana, Stumari bakal nyandak léngkah-léngkah anu disatujuan pikeun ngajalankeun anu disepakati resolusi

 

  1. Dina hal Matéri anu Sengketa Anu Berhubungan sareng Jasa tetep teu kabérés dina kasimpulan Periode Mediasi Pertolongan anu Berhubungan sareng Jasa, teu langkung ti kaping opat belas (14th) dinten pananggalan saatos réngsé Periode Mediasi Pertanyaan Anu Dipatalikeun Layanan, Stumari wajib nyandak tekad dina kawijaksanaan mutlak sareng mutlakna ("Kaputusan Permasalahan Stumari anu Dipatalikeun"), sareng dumasar kana inpormasi anu disayogikeun ku Klién Hukum sareng Anggota Konsultan Terverifikasi, naha sifat sareng kualitas jasa hukum rendered hubunganna sareng Pakasaban anu janten poko tina Perkara Anu Diperkirakeun Jasa-Jasa anu saluyu sareng standar industri, dibekelan nawar anu aya hubunganana sareng Syarat sareng Kaayaan ieu. Upami Stumari mutuskeun Perkawis Anu Sengketa Anu Hubungan sareng Jasa anu diuntungkeun pikeun Pamaké Konsultan anu Diverifikasi, Klién Hukum wajib ngajantenkeun pembayaran tina Jumlah Pembayaran Anu Ditahan ka Pamaké Konsultan sapertos dina tujuh (7) kalénderang dinten saatos tanggal dimana éta Klién Hukum dibéjaan ku nyerat Kaputusan Perkawis Diperkantenkeun Jasa Stumari (anu "Perhatosan Kaputusan Perkawis Sanggama Stumari"). Upami Klién Hukum gagal mayar pamayaran tepat waktu, Stumari bakal ngintunkeun Jumlah Bayaran Anu Ditahan ka Pamaké Konsultan Anu Diverifikasi anu bakal masihan hak-hakna pikeun mayar deui jumlah sapertos ka Stumari anu tiasa, dina kawijaksanaan budi na, prosés mayar numutkeun ka Bagéan 13.d sareng / atanapi milih pikeun ngudag hak-hakna sareng pangubaran ngalawan Klién Hukum.

 

  1. Upami Stumari mutuskeun Perkawis Anu Sengketa Perkawis Jasa anu Ngarojong Klién Hukum, Klién Hukum moal kedah deui mayar mayar Jumlah Pembayaran Anu Ditahan ka Pamaké Konsultan anu Diverifikasi sareng bakal dianggap parantos masihan sadayana hak-hakna kalayan kaitannana ka Jasa Anu Diperkirakeun Jasa-Jasa ka Stumari. Dina acara sapertos kitu, Pamaké Konsultan Anu Diverifikasi wajib (i) dianggap parantos ngaleupaskeun hakna pikeun milarian jumlah sapertos tina Klién Hukum, sareng (ii) ngagaduhan hak pikeun ngamimitian prosés arbitrase anu ngariung ngeunaan Jumlah Bayaran Anu Ditahan ngalawan Stumari anu sami sareng prosiding anu diatur dina Bagéan 21.d. ieu (Arbitrase) ku nyayogikeun Stumari sareng bewara tertulis ngeunaan panggunaan hakna sapertos dina sapuluh (10) dinten kalénder saatos tanggal Perhatosan Putusan Perkara Anu Diperkantenkeun Jasa-Jasa (période sapertos, "Periode Waktuna Pamilihan Arbitrase anu Berhubungan sareng Jasa "). Dina hal anu Pamaké Konsultan Terverifikasi henteu nganggo hakna pikeun ngamimitian prosés arbitrase salami Periode Waktu Pamilihan Arbitrase Anu Hubungan Jasa, anjeunna bakal dianggap parantos ngaleungitkeun hakna pikeun mayar Jumlah Bayaran Anu Ditahan .

Dina acara anu Anggota Konsultan anu Diverifikasi sareng Klién Législatif ngagaduhan waktos leres-leres nampi hak-hak anu ditétélakeun dina Bagéan 14 sareng Bagéan 15, prosedur anu ditétélkeun di Bagean 15 kedah didahulikeun pikeun cara-cara anu diatur dina Bagéan 14 sareng Pamaké anu Diverifikasi. Konsultan satuju pikeun ngalahirkeun hakna leres pikeun ngudag hak-hakna anu ditétélakeun dina Bagian 13 ngeunaan kanyataan sareng kaayaan kaayaan Béntang Anu Anu Dipertimbangkeun Payment.The prosedur anu diatur dina Bagian 15 ieu bakal disebut dina ieu "Prosedur Resolusi Pertikaian Alternatif".

 

  1. Bantahan of HARANSI. Kami nyayogikeun jasa sapertos kami, sareng kami henteu ngajangjikeun janji atanapi garansi ngeunaan jasa ieu. Punten baca bagian ieu sacara saksama; anjeun kedah ngarti naon anu bakal diarepkeun.

 

  1. Stumari nyayogikeun Wéb jeung Ladénan "sapertos kitu," tanpa jaminan nanaon. Tanpa ngawatesan éta, Stumari sacara jelas disclaims sadaya garansi, naha ekspres, tersirat atanapi berkanu, ngeunaan Website sareng Service kalebet, tanpa watesan, aya jaminan ngeunaan kabébasan, kabugaran pikeun tujuan tinangtu, judul, kaamanan, katepatan sareng anu henteu ngalanggar.

 

  1. Husus, Stumari henteu ngajantenkeun perwakilan atanapi garansi yén inpormasi anu kami bikeun atanapi anu disayogikeun liwat Palayanan éta akurat, bisa dipercaya atanapi leres; yén Palayanan ieu bakal nyumponan syarat anjeun; yén Layanan ieu bakal sayogi dina waktos atanapi lokasi tinangtu, yén Service bakal fungsina sareng cara anu teu diganggu atanapi aman; yén sagala cacad atanapi kasalahan bakal dilereskeun; atanapi yén Deui bébas tina virus atanapi komponén ngabahayakeun anu sanésna. Anjeun nanggung tanggung jawab pinuh sareng résiko leungitna akibat anjeun ngagunakeun inpormasi, eusi atanapi bahan anu sanésna tina Dinasanggeuy. Sababaraha yurisdiksi watesan atanapi henteu ngijinkeun panolak tina garansi, janten panyayuhan ieu henteu tiasa dianggo pikeun anjeun.

 

  1. Watesan ngeunaan Liability. Kami moal tanggung jawab pikeun karugian atanapi karugian anu timbul tina pamakean anjeun pikeun layanan atanapi timbul dina kaayaan pasatujuan ieu. Punten baca bagian ieu sacara saksama; éta watesan kawajiban urang ka anjeun.

 

  1. Sejauh anu diijinkeun ku hukum anu berlaku, moal aya kajadian anu moal nanggungkeun ka Stumari pikeun naon kaleungitan kauntungan, panggunaan, atanapi data, atanapi pikeun karugian anu teu dihaja, henteu langsung, khusus, akibat atanapi conto anu kitu, timbul ti (i ) pamakean, panyingkepan, atanapi tampilan kontén-Generated Panganggo anjeun; (ii) pamakean anjeun atanapi henteu mampuh ngagunakeun Layanan; (iii) Palayanan umumna atanapi perangkat lunak atanapi sistem anu ngajantenkeun Palayanan éta; atanapi (iv) naon hubungan anu sanés sareng Stumari atanapi Panganggén Jasa anu sanés, naha dumasar kana garansi, kontrak, siksaan (kalebet kabiasaan) atanapi téori hukum anu sanés, sareng naha atanapi henteu Stumari parantos disarioskeun ngeunaan kamungkinan karusakan sapertos kitu. komo upami ubar anu disetel dina Perjangjian ieu dipanggihan gagal waé tujuanana. Stumari moal ngagaduhan hukuman pikeun naon gagalna atanapi reureuh kusabab masalah anu saluareun kontrol akal urang. Sababaraha yurisdiksi ngawatesan atanapi henteu ngijinkeun penafian tanggung jawab, janten panyayuhan ieu henteu tiasa dianggo pikeun anjeun.

 

  1. Ahli Waris Katilu. Pangguna Konsultan dimaksudkeun pikeun ahli waris pihak katilu tina bagian ieu tina Sarat Pamakéan. Inpormasi hukum naon waé anu disayogikeun dina Layanan kanggo tujuan inpormasi hungkul. Stumari sareng saha waé anu nyiptakeun Eusi anu Dihasilkeun ku Pamaké anu ngandung inpormasi hukum nolak sadayana jaminan, boh dinyatakeun atanapi tersirat, statutory atanapi anu sanésna, kalebet tapi henteu diwatesan ku jaminan tersirat ngeunaan kaperdagangan, henteu ngalanggar hak-hak pihak katilu, sareng kabugaran pikeun tujuan khusus , dugi ka diijinkeun ku hukum. Henteu aya kajadian anu Stumari atanapi pangguna Konsultan nanggungjawaban kanggo karusakan (kalebet, tanpa watesan, karusakan anu teu disangka-akibat sareng akibatna, cilaka pribadi / pati salah, kauntungan anu leungit, atanapi karusakan akibat tina data anu leungit atanapi gangguan bisnis) akibat tina panggunaan atanapi henteu mampuh ngagunakeun Jasa atanapi Eusi anu Dibangkitkeun ku Pamaké, naha dumasar kana garansi, kontrak, tort, atanapi téori hukum anu sanés, sareng naha Stumari atanapi kontributor Kontén anu Dibangkitkeun Pamaké disarankan kamungkinan aya karusakan sapertos kitu. Sanés Stumari atanapi kontributor Kontén anu Dibangkitkeun Pamaké henteu nanggungjawabkeun kanggo cilaka pribadi, kalebet maotna, disababkeun ku anjeun nganggo atanapi nyalahgunakeun Layanan atanapi Kandungan anu Dibangkitkeun ku Pamaké.

 

  1. Ngaleupaskeun sareng Indemnifikasi.

 

  1. Anjeun satuju pikeun masihan garansi sareng nahan Stumari henteu bahaya ti sareng ngalawan sagala sareng sadayana klaim sareng biaya, kalebet biaya pengacara, tina panyebaran panggunaan wéb sareng Pelayanan, kalebet teu diwatesan dina palanggaran anjeun dina perjanjian ieu.

 

  1. Upami anjeun gaduh sengketa sareng hiji atanapi langkung Pamaké, anjeun ngabebaskeun Stumari tina klaim, tuntutan sareng kerusakan (saleresna sareng akibat) unggal jinis sareng alam, dipikanyaho sareng teu dipikanyaho, timbul kaluar atanapi dina cara naon waé hubunganana sareng perselisihan sapertos kitu. Upami anjeun penduduk California, anjeun ngiringan Kodeu Sipil California §1542, anu ucapkeun: "Kaluaran umum henteu ngalegaan klaim anu boga kreditor teu terang atanapi curiga ayana dina kahadéan nalika ngalaksanakeun pelepasan éta, anu upami dipikanyaho ku anjeunna parantos kéngingkeun kapangaruhan materialna dina utang. ”

 

 

  1. Modifikasi Sarat Pamakéan. Stumari tiasa ngarobih Pasatujuan ieu ti waktos ka waktos, sareng dina kawijaksanaan Stumari nyalira. Kami bakal nyayogikeun bewara ka Pamaké parobahan matéri dina Pasatujuan ieu (i) ku ngirim bewara ka alamat email primér anu ditangtukeun dina akun anjeun, anu bakal langsung berlaku saatos ngirim email ieu, sareng / atanapi (ii) ngalangkungan Website kami sahenteuna 30 dinten sateuacan parobihan éta dilaksanakeun ku ngeposkeun bewara dina halaman bumi kami. Parobihan sanés matérial dina Pasatujuan ieu bakal langsung diberlakukeun. Kami ngadorong para pengunjung pikeun sering mariksa halaman ieu pikeun parobahan naon dina Pasatujuan ieu. Pamakéan neraskeun Layanan saatos tanggal épéksi tina évisi tina Pasatujuan ieu mangrupikeun ditampa anjeun tina istilah na.

 

  1. rupa-rupa. Pasatujuan ieu dikawasa ku hukum California. Anjeun, sareng anjeun nyalira, nanggungjawaban kanggo kawajiban anu anjeun satuju dina kontrak ieu. Upami urang aub dina ngahijikeun atanapi kami mésér, urang tiasa ngalihkeun Perjangjian ieu, salami hak anjeun dijagi. Anjeun ngan ukur satuju pikeun istilah ieu upami anjeun tiasa ngawangun kontrak ngariung dina kaayaan anjeun. Istilah ieu, kaasup Kabijakan Privasi urang, mangrupikeun kasepakatan lengkep antara urang, sareng henteu aya istilah séjén anu berlaku.

 

  1. Pamrentahan UU. Kajaba ku ayana hukum anu ditujukeun kanggo nyayogikeun, Perjangjian ieu antara anjeun sareng Stumari sareng aksés ka atanapi ngagunakeun Wéb atanapi Service dina diparéntahan ku hukum federal féderal Amérika Serikat sareng undang-undang Nagara California, tanpa diperhatoskeun. pikeun konflik dibekelan hukum. Anjeun sareng Stumari satuju pikeun ngirimkeun yurisdiksi ekslusif sareng tempat pangadilan anu aya di Kota sareng County San Francisco, California, kecuali anu disayogikeun di handap dina Perjangjian ieu.

 

  1. Severability. Upami aya bagian tina Perjangjian ieu henteu leres atanapi henteu kapaksa, éta bagian tina Perjangjian bakal ditajikeun pikeun ngagambarkeun maksud anu asli. Sésana bagian bakalan bakal tetep aya dina kakuatan sareng pangaruh. Naon waé gagal dina Stumari pikeun ngalaksanakeun sagala perjangjian dina Perjangjian ieu moal dianggap pengecualian hak-hak kami pikeun ngalaksanakeun peruntukan ieu. Hak kami dina kaayaan ieu pasatujuan bakal salamet panapusan jangji ieu.

 

  1. Batesan Term of Aksi. Anjeun satuju yén naon waé anu nimbulkeun tindakan anu aya hubunganana atanapi timbul tina hubungan anjeun sareng Stumari kedah dimimitian dina SATU taun saatos ngabalukarkeun akrédasi tindakan. Upami teu kitu, panyebab tindakan sapertos diwatesan sacara permanen.

 

  1. Arbitrase. Upami timbul pasea pasuluan di antara anjeun sareng Stumari, urang badé nyayogikeun anjeun cara nétral sareng épéktip pikeun ngabéréskeun sacara gancang. Ku sabab kitu, pikeun klaim naon waé (kecuali klaim pikeun kasaimbangan injampeu atanapi sakedik atanapi klaim ngeunaan hak intelektual) dina Perjangjian ieu, boh pihak tiasa milih pikeun méréskeun sengketa anu timbul dina pasatujuan ieu ngalangkungan arbitrase dumasar-penampilan. Partai pemilihan paripurna kedah ngagagas éta ngaliwatan panyayuhan résolusi sulih ("ADR") anu saling disaluyuan ku pihak-pihak. Panyadia ADR sareng pihak-pihak kedah matuh aturan di handap ieu: (a) arbitrase bakal dilakukeun, dina pilihan pihak anu kéngingkeun kelegaan, ku telepon, online, atanapi didasarkeun ngan ukur dina kiriman tulisan; (b) arbitrase moal ngalibatkeun penampilan pribadi ku parpol atanapi saksi kecuali saling disaluyuan ku pihak-pihak; sareng (c) pangadilan ngeunaan panghargaan anu dikéngingkeun ku arbiter tiasa lebetkeun dina sagala pengadilan yurisdiksi kompeten.

 

  1. Non-Assignability. Stumari tiasa ngadaptarkeun atanapi utusan Sarat Pamakéan ieu sareng / atanapi Kawijakan Privasi Stumari, sacara utami atanapi sabagian, ka saha waé atanapi entitas sawaktu-waktos sareng tanpa idin anjeun. Anjeun teu tiasa ngadaptarkeun atanapi utusan hak-hak atanapi kawajiban handapeun Sarat Pamakéan atanapi Sarat jeung Kaayaan Pamakéan tanpa idin ditulis ti Stumari sateuacana, sareng tugas sareng utusan anu henteu diidinan ku anjeun dibatalkeun.

 

  1. Judul Bagian sareng Ringkasan Non-Binding. Sapanjang pasatujuan ieu, unggal bagian nyertakeun judul sareng ringkes ringkes istilah sareng kaayaan di handap ieu. Judul ieu bagian sareng ringkesan ringkes henteu diikat sacara hukum.

 

  1. Pasatujuan lengkep. Syarat Pamakéan ieu, babarengan sareng Sarat jeung Kaayaan Pamakéan di https://www.Stumari.com/privacypolicy, ngagambarkeun pernyataan lengkep sareng ekslusif perjanjian antara anjeun sareng Stumari. Perjangjian ieu ngagentoskeun usul atanapi perjangjian anu lisan atanapi tinulis, sareng komunikasi naon waé antara anjeun sareng Stumari anu berhubungan sareng masalah dina Perjangjian ieu. Pasatujuan ieu ngan ukur bisa dirobih ku amandemen tinulis anu ditandatanganan ku eksekutif Stumari anu otorisasi, atanapi ku tulisan ku Stumari tina vérsi anu dirévisi.

 

  1. Otorisasi pikeun Kontrak. Anjeun ngawakilan sareng ngajamin yén upami anjeun individu, anjeun umurna sah pikeun ngabentuk kontrak anu ngariung; atawa yén upami anjeun ngadaptar atas nama hiji éntitas, anjeun otoritas pikeun ngalebetkeun, sareng ngabeungkeut éntitas kana, Syarat Pamakéan ieu sareng ngadaptar pikeun Layanan.

 

Anjeun ngaku yén anjeun parantos maca Syarat Pamakéan ieu, ngartos Sarat Pamakéan, sareng bakal kabeungkeut ku istilah sareng kaayaan ieu.

 

Warta Industri Ganja

Warta Industri Ganja

Ngalanggan sareng kéngingkeun pangénggalna dina industri ganja. Ngawengku eusi éksklusif anu ngan ukur dibagi sareng palanggan.

Geus hasil ngalanggan!

bagikeun ieu