Berita ganja panganyarna
Pilih Page

Status Résipikasi Federal Federal 2019

Sabaraha Tagihan Hukum Hukum Féderasi di Kongrés?

Sahenteuna 8 tagihanna aya dina Kongrés ayeuna pikeun ngabébaskeun ganja, tapi langkung seueur anu diperkenalkan unggal dinten pas. Rujukan utama pikeun nonton nyaéta: KANGGO STATES Act, SAFE Banking Act, Marijuana Justice Act, REFER Act, SECA, sareng CAREERS Act

Loba tagihan legalisasi ganja jalan ngalangkungan aula Kongrés digolongkeun kana dua kelompok - descheduling, atanapi kelompok hak-hak nagara bagian.

urang Pengacara ganja yakin tagihan Hak-hak Amérika Serikat dina Kongrés janten teu konstitusional, sareng kirang épéktip, tibatan tagihan di Kongrés anu ngusulkeun ngaleupaskeun ganja tina Undang-Undang Bahan Anu Dikendali sadayana. Kami sakedap bakal nyentuh Dalapan Tagihan anu dibahas dina video di luhur, di handap ieu.

Nelepon Pengacara Usaha Ganja urang ngeunaan Masalah Hukum Federal

Upami anjeun hoyong numukeun hemp di Illionis - lengkepan bot obrolan dina halaman wéb ieu - atanapi nyauran ahli hukum ganja urang ayeuna di (309) 740-4033

Thomas Howard

Thomas Howard

Pengacara ganja

Thomas Howard parantos bisnis salami mangtaun-taun sareng tiasa ngabantosan anjeun pikeun nganapigasi ka arah perairan anu langkung nguntungkeun. Nelepon anjeunna dinten ayeuna ngeunaan bisnis ganja anjeun pikeun hémp atanapi ganja di Illionis.

Thomas Howard aya dina bal sareng parantos réngsé. Gampang tiasa damel, berkomunikasi kalayan leres, sareng kuring bakal nyarankeun anjeunna iraha waé.

R. Martindale

Status Résipikasi Federal Federal - 2019

2019 ngagaduhan Kongres anu paling ramah ganja dina sajarah saprak dibuka pikeun sési ke-116 (unggal sési Kongrés panjang 2 taun). Kami nyarios yén legalisasi ganja langkung caket ti kantos, tapi henteu kantos tagihan hukum federal féderal ngukur, kami ngamimitian ku tagihan anu saé, anu ngagaduhan kasempetan anu pangsaéna pikeun lulus sareng janten hukum.

Hukum Perbankan Aman - di Kongrés

Kami parantos nyerat sacara éksténsif ngeunaan tagihan legalisasi ganja anu paling suksés kantos di Kongrés - UU Perbankan SAFE.

Janten urang tiasa ngarebut deui kalayan gancang. UU Perbankan SAFE ngahartikeun istilah seni hukum anu anyar, "bisnis sah anu aya hubunganana sareng ganja" sareng muka aranjeunna pikeun jasa kauangan. Ayeuna, seueur kajahatan féderal nyegah perusahaan ganja anu patuh-hukum tina aksés kana rekening bank.

Lawasna pondok, UU SAFE ngalereskeun sagala hal éta supaya usaha sah-ganja anu berbasis tiasa nganggo bank sapertos bisnis sanésna sareng nyingkahan daptar cuci masalah anu timbul tina ngalaksanakeun operasi bisnis anjeun ngan ukur kas-kasoran keras anu meryogikeun peti, bersenjata penjaga sareng masalah akuntansi sanésna yén akun bank ngabantosan dihindari.

Undang-Undang Amérika Serikat - RUU Ganja Teu Konstitusional di Kongrés

Nguatkeun Amandemen kasapuluh ku Nyarios Amérika Serikat (STATES) Act dina Kongrés nunjukkeun dua bebeneran penting ngeunaan Kongrés anu seueur anu hilap:

  1. Kongrés ngenalkeun undang-undang konstitusional sadaya waktos, sareng
  2. Kongrés resep nyebut tagihan akronim anu ngeja kecap

UU STATES dipinda UU-SENANG Bahan Pengendalian pikeun nyusun undang-undang nagara anu nyababkeun jalma tina amandemen ka-14 hak perlindungan anu sami dina undang-undang. Amandemen ka-14 timbul sanggeus Perang Sipil pikeun nyegah sababaraha nagara teu diskriminasi ka masarakat sareng ku cara ngarawat aranjeunna dina kaayaan hukum anu béda. 

Hukum ganja féderal

Galuh ganja dina Kongrés

dina Undang-undang Amérika Serikat, batur dina kaayaan yén ganja légal bakal resep ganja légal dina tingkat féderal, tapi batur dina kaayaan anu ganja haram nyaéta dihukum dina tingkat féderal handapeun hukum anu sami. Kusabab kitu, warga nagara bakal diperlakukeun sareng hukum pidana anu béda dina tingkat féderal dumasar kana kaayaan dimana aranjeunna hirup - a / k / a Undang-Undang Amérika Serikat mangrupikeun palanggaran konstitusional ngeunaan hak anjeun pikeun perlindungan anu sami dina undang-undang sareng kitu ogé kalolobaan tagihan legalisasi féderal hak nagara sanés dina kongrés.

 

S. 420 - Undang-Undang Penghasilan sareng Peraturan Ganja

Undang-Undang Penghasilan dan Peraturan Ganja maréntahkeun ganja tina Undang-Undang Bahan Kontrol (CSA), teras nyiptakeun kerangka ngahasilkeun pendapatan pajak tina penjualan ganja pikeun pamaréntah féderal. Bari urang di GanjaIndustryLawyer.com ngadukung déklarasi ganja ti CSA, urang henteu kersa pajeg féderal sareng milih nagara-nagara sanésna ganja. Nagara-nagara peryogi pangasilan langkung seueur ti pamaréntah féderal, utamina nagara-nagara di barat laut, sapertos Illinois. 

Pindaan Penggubalan Act Langkung Ngadalikeun pikeun ganja

Hiji hal anu diusulkeun ku sadayana tagihan legalisasi féderal nyaéta robih kana CSA - undang-undang anu nyatakeun kriminal sadayana ganja ti saprak 1970, anu dirobih di akhir taun 2018 kanggo ngaluarkeun hémp bébas THC. Dugi ka waktos éta, sadaya ganja diperlakukeun siga ganja .... Anu ngagaduhan seueur nami musisi jazz, sapertos jive, atanapi reefer, anu nyandak kami kana tagihan salajengna di Kongrés pikeun ngesahkeun ganja.

REFER Act - Watesan Penegak Hukum Federal anu kaleuleuwihi

Reefer mangrupikeun istilah Cab Calloway anu dianggo pikeun ganja dina lagu populérna taun 1933, "Reefer Man." Langkung 80 taun ka hareup, Kongrés deui nganggo konvensi namina populér pikeun nyiptakeun kecap tina akronim pikeun tagihanana - ku REFER Act.

nu UU REFER nya mirip sareng STATES Act dina éta méré otoritas ka nagara-nagara anu gaduh hukum ganja sorangan.

Nanging, éta katingalina kirang konstitusional tibatan Undang-Undang Amérika Serikat kusabab Undang-Undang REFER ngabolaykeun pamaréntah féderal tina nerapkeun hukum ganja ngalawan naon anu dilakukeun hukum nagara sanés. Ieu kirang konstitusional sabab Kongrés ngagaduhan hak pikeun nyayogikeun dana anu aya pikeun ngalaksanakeun undang-undang, sareng undang-undang féderal moal dirobah janten henteu sami sapertos anu aya dina Undang-Undang Amérika Serikat.  

TL; DR = REFER Act> STATE Act, tapi henteu sah legalisasi, pikeun anu anjeun peryogikeun.

Hukum Hukum Kaadilan ganja taun 2019

nu Hukum Kaadilan ganja (MJ Act) mangrupikeun tagihan Cory Booker anu mangrupikeun bagian tina Undakan Lengkah Salajengna anu langkung ageung, tapi ogé katingalina mangrupikeun tagihan nyalira. Undakan Léngkah Salajengna mangrupikeun usaha législatif anu ageung, sahingga ngalanggar Undang-Undang MJ

UU MJ henteu ngan ukur ngesahkeun ganja ku ngaleupaskeun tina CSA, tapi ogé nungkulan reformasi kaadilan kriminal anu diperyogikeun saatos 80 taun kabijakan bencana anu nganyenyeri jalma ku kriminalkeun kecanduan narkoba, atanapi pepelakan dina kasus ganja. UU MJ ogé nyauran panyabutan otomatis kajahatan ganja! 

Éta bakal tiasa nyandak seueur tahanan féderal pikeun petisi pengurangan dina kalimat na ogé ngabantosan anu ngauntkeun anu kacilakaan ku hukum ganja anu goréng ka masarakat.  

MJ Act mangrupikeun tagihan favorit urang sadaya ti Kongrés (kami ogé ngadukung Lengkah Lengkah anu kalebet dina MJ Act), saur nuff.

Kisuan Hukumalisasi dina Kongrés

Ieu mangrupikeun waktos anu paling aktip dina undang-undang ganja di tingkat féderal ampir ampir lima puluh taun nalika CSA jengkar, tapi ayeuna perda-perencanaan anu diusulkeun sadayana nyumputkeun kanyataan na anu ngahambatkeun ka urang. Hukum legalisasi berpungsi pikeun nagara-nagara anu parantos ngarobih langkung seueur, langkung saé tibatan pangobatan ayeuna ganja sapertos heroin dina undang-undang ubar federal.

Nuturkeun Kami Dina Facebook

Pembaruan litigasi ganja Illionis

Pembaruan litigasi ganja Illionis

   Proses aplikasi lisénsi ganja Illionis parantos seueur hal tapi sampurna. Hasil dina seueur gugatan sareng seueur henteu puas umum. Kami mutuskeun pikeun ngapdét anjeun dina sagala hal anu lumangsung sareng prosés anu jero, naha éta parantos ngaluarkeun seuneu ...

Asuransi Ganja Sareng Industri Hemp

Asuransi Ganja Sareng Industri Hemp

Cakupan Asuransi Asuransi Ganja sareng Hemp mangrupikeun kabutuhan pikeun bisnis di unggal industri, anu aya hubunganana sareng ganja pastina sanés istiméwa. Tapi tangtosna, asuransi dina industri ganja hadir sareng corak sareng seueur komplikasi, sapertos ...

Peryogi Pengacara Ganja Pikeun Usaha anjeun?

Pengacara bisnis ganja kami ogé boga usaha. Kami tiasa ngabantosan anjeun ngawangun bisnis anjeun atanapi ngabantosan ngajagaan tina peraturan anu beurat teuing.

pengacara industri ganja

316 SW Washington St, Suite 1A Peoria,
Il 61602, AS
Telepon Kami 309-740-4033 || e-Mail Us tom@collateralbase.com

pengacara industri ganja

150 S. Wacker Girang,
Suite 2400 Chicago IL, 60606, AS
Telepon Kami 312-741-1009 || e-Mail Us tom@collateralbase.com

pengacara industri ganja

316 SW Washington St, Suite 1A Peoria,
Il 61602, AS
Telepon Kami 309-740-4033 || e-Mail Us tom@collateralbase.com

pengacara industri ganja

150 S. Wacker Girang,
Suite 2400 Chicago IL, 60606, AS
Telepon Kami 312-741-1009 || e-Mail Us tom@collateralbase.com
Warta Industri Ganja

Warta Industri Ganja

Ngalanggan sareng kéngingkeun pangénggalna dina industri ganja. Ngawengku eusi éksklusif anu ngan ukur dibagi sareng palanggan.

Geus hasil ngalanggan!

bagikeun ieu