Berita ganja panganyarna
Pilih Page

Tiasa Bernie Ngahasilkeunkeun Dina Poé Hiji?

Ngahasilkeun Cannabis Ku Orde Eksekutif

Pesenan Eksekutif Bernie Sanders Ngatur Orde Eksekutif Marijuana

Naha Bernie Sanders ngadaptarkeun ganja dina dinten hiji? Ngadangukeunna dina PodCast atanapi Tonton YouTube dina Bernie Sanders Ngahasilkeun ganja ku Orde Eksekutif dina Dinten Hiji.  Pilarian terang naha anjeunna leres-leres tiasa ngalakukeun éta - asalkan anjeunna ngéléhkeun Donald Trump dina pamilihan umum 2020 - sareng anjeunna ogé ngéléhkeun sadayana démokrat sahenteuna ogé anu dilakukeun dina kakusuhan Iowa dina kaukus.

Langkung Ngeunaan Pesenan Eksekutif.

Tulisan Patali: Inpormasi Dispensary - Klik Ieuh.

"Bernie Sanders nyatakeun yén anjeunna hoyong ngeureunkeun 1% anu henteu resep legalisasi ganja sareng masihan ka 98% anu henteu. Sareng henteu miliarder tiasa ngeureunkeun anjeunna tina ngesahkeun ganja ku paréntah éksékutip - tapi naha konstitusi na?

 

Hai, Abdi Tom sareng anjeun tiasa mendakan kuring ku googling pengacara ganja sareng ngaklik situs wéb industri ganja.com - sumber pikeun diajar langkung seueur ngeunaan industri - anu nyandak urang - Naha Bernie Sanders ngan saukur nyatakeun ganja sah ku éksékutip tindakan?

Pasal 2 Konstitusi ngamungkinkeun tindakan éksékutip pikeun nerapkeun hukum. Donald Trump mikir yén Pasal 2 ngamungkinkeun anjeunna ngalakukeun naon waé anu dipikahoyong - sareng sidang pangadilan di Sénat sigana mastikeun éta. Naon tulisan 2 leres pisan - henteu seueur: anjeunna kedah ngurus yén Hukum-hukum kudu dilaksanakeun kalayan satia. Pasal 2 Bagéan 3.

Naon pesenan éksékutip anu paling terkenal? Proklamasi Emansipasi 1863 - anu hartosna yén Abe Lincoln pasti nganggap perbudakan salaku teu konstitusional - sanaos amandemen ka-13 henteu kajantenan dugi ka 1865.

Aranjeunna henteu mimiti disebat Paréntah Éksékutip dugi ka taun 1907. Dina 1952 - Présidén Truman nempatkeun sadaya pabrik baja dina kontrol féderal - janten naha bernie sanders tiasa ngalakukeun hal anu kirang sosialis sareng ngesahkeun ganja ku paréntah éksékutip?

Naon wates kakuatan Pimpinan Eksekutif Présidén?

Peta Trumans jauh teuing - éta nyobaan nyieun hukum tibatan netelakeun kalakuan éta. Undian Zat Kontrol saleresna ngeusi Jaksa Jénderal pikeun ngaréspon ulang zat ngalangkungan prosés administrasi - anu dasarna hartosna cabang éksékutip tiasa ngarobih penjadwalan - tapi naha aranjeunna tiasa ngaliwat prosésna?

Kumaha upami Bernie percaya naon anu kuring parantos dicarioskeun sareng yén larangan ganja mangrupikeun hukum anu teu dikonfirmasi konstitusional anu gagal dina dasar rasional ku ucing ngegel pikeun musical konstitusional?  Naha tindakan na nyaéta fungsi eksekutif pikeun ngajunjung konstitusi tina prosés pamilihan anu dilakukeun ku Kongrés dina taun 1970?

Kumaha upami éta jauh teuing - ogé, Kongrés tiasa meta pikeun ngabantosan paréntah éksékutip na - tapi ku ngaleungitkeun ganja tina CSA - ogé, éta moal aya biaya pikeun nerapkeun. Janten aranjeunna kedah ngagugat anjeunna. Sugan nagara bagian anu pasagi - sapertos Idaho atanapi Indiana bakal ngagugat AS. Éta bakal nyéépkeun waktos pikeun latihan.

Janten upami Bernie yakin yén penjadwalan Marijuana ayeuna henteu konstitusional sareng béda-béda rasialna dina panerapan sareng asal usul hukum ngadukung kapercayaan na - yakin anjeunna tiasa ngalakukeun éta.  

Tapi anjeunna tiasa lirén tina éta sareng ngarahkeun pamaréntahanna ngan saukur teu ngalaksanakeun undang-undang ganja féderal kusabab paréntah eksekutif masalah anu ageung timbul nalika présidén nyalahkeun kakuwatanna ku ngalaksanakeun undang-undang tanpa persetujuan kongrés sareng pindah ka mandat anu parantos aya.

Kunaon Bernie Sanders Bisa Ngahasilkeun Hukum ganja Ku Orde Eksekutif

  • Éta sababna - anjeunna ngan ukur tiasa ngalakukeun éta - tapi panginten henteu tiasa dilaksanakeun saatos tangtangan hukum. 
  • Mungkin penataan paréntah éksékutip tiasa ngagaduhan peran - contona ngarahkeun pamaréntahanana pikeun henteu nerapkeun hukum ganja tibatan ngalakukeun amandemen législatif sareng saleresna ngaluarkeunana tina CSA. 
  • Pasti bakal kontropérsial - Siga nalika taun 1940 kami ngariung urang Amérika Amérika Jepang sareng nempatkeun éta di kubu. 
  • Or nalika kami Eisenhower ngaleupaskeun sakola umum. Pesenan éta kontroversial nalika éta - tapi henteu ditantang.

Legalisasi ganja super populér - populér pisan yén kuring yakin anjeun pencét resep sareng ngalanggan berita legalisasi ganja. Rebo jam 2:00 sonten.

kacindekan

Janten aya anu anjeun ngagaduhan - Bernie tiasa nyerat paréntah éksékutip 

sumber: 

Entong Nyalahkeun kuring - éta kalepatan internét: 

https://en.wikipedia.org/wiki/Executive_order

https://www.marijuanamoment.net/could-bernie-sanders-actually-legalize-marijuana-nationwide-on-day-one-as-president/

 

PELARAS POST: Kéngingkeun Padamelan di Industri Ganja

Hoyong Buka Tukang Kerajinan

Bernie Jangji kana Ganja Marijum anu Dihukum Dina Dinten Hiji- Bisa Anjeunna Ngalaksanakeun?

Ku: David Silvers

            Dina wengi Caucuses Iowa, Sénator Bernie Sander (I-VT) jangji pikeun ngabébaskeun ganja dina sadaya 50 nagara dina dinten anu munggaran dina kantor, "ngalangkungan pesenan eksekutif." Sanders ogé ngajangjikeun pikeun nyirikeun catetan tina jalma-jalma anu ditangkep, tiasa diilhami ku gerakan anu sami ti Gubernur Pritzker of Illinois.

            Kawas sadaya janji kampanye, aya sababaraha halangan légal sareng praktis. The Controlled Substances Act, anu nyaram ganja di tingkat féderal. Parantos aya a sajarah panjang tina usaha anu gagal pikeun ngitung ulang ganja handapeun CSA. CSA ogé ngamungkinkeun Jaksa Agung pikeun ngajadwalkeun ganja ngaliwatan prosés administrasi, ku kituna ngalangi Kongrés. Nanging, prosés cékamaking panjangna sareng birokrasi, sareng pasti henteu aya anu sanés atanapi Sanders kalebet dina dinten sadinten. Kungsi, tangtosna, yén Sanders sigana moal bakal boga Jaksa Agung dikonfirmasi hiji dinten sadinten.

            Aya kamungkinan sanés. Taun 2013, Wakil Pengacara Jenderal James Cole, ngaladenan dina Administrasi Obama, nyiptakeun memorandum tina "Pedoman Ngeunaan Penegak Mariyuana", anu langkung dikenal salaku Memorandum Cole. Cole Memo dasarna netepkeun kabijakan di Dinas Kaadilan pikeun ngalaksanakeun penegakan CSA di nagara-nagara anu ngalaman ganja ganja. Dina taun 2018, Jeksa Agung nyauran Jeff Sessions ngaleungitkeun Cole Memo sareng ninggalkeun penegak CSA kana budi panuntut féderal lokal. Memo Jéndén Umum Sémo mangrupikeun panjangna hiji halaman, anu nunjukkeun kumaha kawijakan féderal gampang robah.

            Urang ogé tiasa ngahalangan sababaraha wawasan ti anu béda hukum, nyaéta imigrasi. Administrasi Obama ngadamel dua kawijakan imigrasi anu béda, DAPA (Aksi anu Tangguh pikeun Kolot Tiongkok Amérika) sareng DACA (Aksi anu Tanggalan kanggo Kibatur Budak Leutik). DAPA sareng DACA dibahas dina ideu na Diskriminasi Pendakwa, atanapi ideu anu penegak hukum ngagaduhan kawicaksanan pikeun mutuskeun nalika ngalaksanakeun hukum dumasar kana pertimbangan sapertos konstrain sumber sareng gedena pelanggaran. Sacara lega, DAPA sareng DACA mangrupikeun program dimana pamaréntahan nolak ngalaksanakeun undang-undang imigrasi anu tangtu ngalawan katégori masarakat umum.

            DAPA ditantang sadaya jalan ka Mahkamah Agung dina kasus 2015 Texas v. Amérika Serikat, dimana 4-4 pamisah Mahkamah ninggalkeun program dina tempatna. Mahkamah Agung nembé ngupingkeun tangtangan ka DACA di Dinas Kaamanan Kaamanan Asalna v. Bupati Universitas California, sareng kaputusan anu diperkirakeun ku Juni 2020. Sanaos ieu mangrupikeun masalah imigrasi, éta tiasa nyarioskeun ka urang seueur tentang dugi ka pamaréntah féderal, atanapi dina hal ieu Présidén Sanders, tiasa nolak ngalaksanakeun sakumna bagian tina hukum féderal.

            Sareng kumaha upami rencana Bernie pikeun ngahampura sajumlah ageung individu anu dihukum ngagaduhan ganja? Éta sigana janten patarosan anu langkung lempeng-maju. Kakuatan pangampunan Présidén dibahas dina Pasal II, Bagéan 2, Klausa 1 Konstitusi AS. Éta ngan saukur nyayogikeun yén "[t] anjeunna Présidén ... ngagaduhan Kakuatan pikeun Méré Kasalahan sareng Pangampunan pikeun Pelanggaran ngalawan Amérika Serikat, kecuali dina Kasus impeachment." Sedengkeun kakuatan pangampunan Présidén diwatesan ku nyinggung féderal (sahingga henteu dilarapkeun kana kayakinan ganja nagara), upami sacara umum ditampi yén teu aya watesan anu bermakna dina kakuatan hampura Présidén.

            Tangtosna, ieu sadayana tiasa janten hypothetical- kami henteu terang upami bakal aya Présidén Bernie, atanapi janten Démokrat Démokratik Bernie. Tapi salaku masalah anu praktis sareng hukum? Otoritas sigana nunjukkeun yén Leres Anjeunna tiasa!

Hoyong Buka Tukang Kerajinan

Pembaruan litigasi ganja Illionis

Pembaruan litigasi ganja Illionis

   Proses aplikasi lisénsi ganja Illionis parantos seueur hal tapi sampurna. Hasil dina seueur gugatan sareng seueur henteu puas umum. Kami mutuskeun pikeun ngapdét anjeun dina sagala hal anu lumangsung sareng prosés anu jero, naha éta parantos ngaluarkeun seuneu ...

Asuransi Ganja Sareng Industri Hemp

Asuransi Ganja Sareng Industri Hemp

Cakupan Asuransi Asuransi Ganja sareng Hemp mangrupikeun kabutuhan pikeun bisnis di unggal industri, anu aya hubunganana sareng ganja pastina sanés istiméwa. Tapi tangtosna, asuransi dina industri ganja hadir sareng corak sareng seueur komplikasi, sapertos ...

Thomas Howard

Thomas Howard

Pengacara ganja

Thomas Howard parantos lami-lami usahana dina bisnis sareng tiasa ngabantosan panunjuk arah ka cai anu langkung nguntungkeun.

Nuturkeun Kami Dina Facebook

Pembaruan litigasi ganja Illionis

Pembaruan litigasi ganja Illionis

   Proses aplikasi lisénsi ganja Illionis parantos seueur hal tapi sampurna. Hasil dina seueur gugatan sareng seueur henteu puas umum. Kami mutuskeun pikeun ngapdét anjeun dina sagala hal anu lumangsung sareng prosés anu jero, naha éta parantos ngaluarkeun seuneu ...

Asuransi Ganja Sareng Industri Hemp

Asuransi Ganja Sareng Industri Hemp

Cakupan Asuransi Asuransi Ganja sareng Hemp mangrupikeun kabutuhan pikeun bisnis di unggal industri, anu aya hubunganana sareng ganja pastina sanés istiméwa. Tapi tangtosna, asuransi dina industri ganja hadir sareng corak sareng seueur komplikasi, sapertos ...

Tiasa Anjeun Tumuh ganja di Michigan

Tiasa Anjeun Tumuh ganja di Michigan

   "Naha kuring tiasa ngagedéan Ganja?" mangrupikeun patarosan anu populer pisan di nagara mana waé Amérika Serikat, Michigan pastina henteu aya anu istiméwa. Sateuacan anjeun ngamimitian bumi di Bumi, pastikeun anjeun terang jawabanana. Tetep patuh sareng hukum nagara anjeun, atanapi upami anjeun tiasa résiko kriminal ...

Peryogi Pengacara Ganja Pikeun Usaha anjeun?

Pengacara bisnis ganja kami ogé boga usaha. Kami tiasa ngabantosan anjeun ngawangun bisnis anjeun atanapi ngabantosan ngajagaan tina peraturan anu beurat teuing.

pengacara industri ganja

316 SW Washington St, Suite 1A Peoria,
Il 61602, AS
Telepon Kami 309-740-4033 || e-Mail Us tom@collateralbase.com

pengacara industri ganja

150 S. Wacker Girang,
Suite 2400 Chicago IL, 60606, AS
Telepon Kami 312-741-1009 || e-Mail Us tom@collateralbase.com

pengacara industri ganja

316 SW Washington St, Suite 1A Peoria,
Il 61602, AS
Telepon Kami 309-740-4033 || e-Mail Us tom@collateralbase.com

pengacara industri ganja

150 S. Wacker Girang,
Suite 2400 Chicago IL, 60606, AS
Telepon Kami 312-741-1009 || e-Mail Us tom@collateralbase.com

pengacara industri ganja

316 SW Washington St, Peoria,
Il 61602, AS
Telepon Kami (309) 740-4033 || e-Mail Us tom@collateralbase.com
Warta Industri Ganja

Warta Industri Ganja

Ngalanggan sareng kéngingkeun pangénggalna dina industri ganja. Ngawengku eusi éksklusif anu ngan ukur dibagi sareng palanggan.

Geus hasil ngalanggan!

bagikeun ieu