Berita ganja panganyarna
Pilih Page

Ngeunaan Tom - Pengacara Industri Ganja Pangsaéna

Dilisensikeun di 2008

Pribumi Peoria, Illinois, Thomas Howard lulus ti Universitas Illinois Wesleyan sareng Hukum Hukum Marquette Universitas.

Salami praktékna, anjeunna parantos kéngingkeun penghargaan sajuta-juta dolar, ngalaksanakeun penilaian, sareng ngamankeun hak-hak kliénna bari mamatahan kumaha cara ngirangan waktos sareng biaya anu ditanggung dina panerapan kontrak ku litigasi.

Anjeunna damel di Perbankan Komisaris, Imigrasi sareng Ganja Bagian Déwan Illionis Bar Association sareng parantos dipasihkeun duanana salaku Rising Star ku Pengacara Super sareng salaku Pengacara Muncul ku Pengacara Pimpinan ti saprak 2015.

Sapanjang praktékna, anjeunna parantos janten wirausaha nu mupuskeun dina ngadamel nilai.

Kamekaran software

Taun 2013, Tom hoyong ngagentos jalma pikeun mésér a novel anu anjeunna nyerat dina taun 2010 ngeunaan hukum ganja sareng ngagaduhan ideu pikeun aplikasi advokasi politik. Anjeunna sareng investor ngawangun LLC sareng ngawangun aplikasi advokasi politik, Callologists

Anjeunna mimiti diajar nyalira ngode sareng kumaha parangkat lunak sareng internét jalan. Anjeunna parantos damel sareng berkolaborasi sareng tim-tim di sakumna dunya, ngembangkeun jaringan pangembang anu dipercaya yén anjeunna tiasa ngandelkeun kana arsiték sareng insinyur solusi parangkat lunak khusus di saluareun platform, salian ti elemen pamasaran sareng desain anu penting pisan sadayana usaha anu peryogi ayana online.

Saatos pivoting sareng diajar parangkat lunak sareng bisnis wéb salami sababaraha taun, Tom Howard nyiptakeun perusahaan téknologi anu nami Stumari pikeun ngabantosan desain, sapertos situs ieu, sareng ngawangun parangkat lunak anu sanés.

Software Imigrasi

Dina musim semi 2016, Tom Howard badé ngamimitian nganggo pangaweruh perangkat lunak na pikeun latihan sah na. Aplikasi visa H-1B dugi ka méja na anjeunna terang yén éta tiasa disandi kusabab jinis data sareng volume aplikasi anu diperyogikeun standarisasi.

Anjeunna ngalakukeun sababaraha panalitian pikeun nangtukeun ukuran pasar sareng paménta pikeun solusi dumasar wéb pikeun nyalurkeun prosés usaha anu pas badé nyéwa bakat kaahlian téknis pangsaéna saalam dunya.

Kalayan data anu aya, Tom Howard balik deui ka tim anu anjeunna damel sareng Stumari sareng mimiti ngarancang solusi anyar pikeun masalah imigrasi perusahaan. Henteu ngan ukur visas kedah saluyu sareng aturan anu dirobih ti Dinas Pabeayaan sareng Imigrasi sareng Présidén anu ayeuna, tapi teras status anu ngagaduhan visa kedah dikelola pikeun salawasna patuh.

Kamajuan terus nepi ka poé ieu sareng ngabantosan masarakat sadar Impian Amérika maranéhanana.

Pengacara Industri Ganja

Salami waktos luangna dina sababaraha taun mimiti ngalaksanakeun hukum, Tom Howard nalungtik sajarah sareng hukum kasus ngeunaan validitas hukum ganja bangsa. Anjeunna nyebarkeun novél hasil tina panilitian dina nami samaranna, Hoam Rogh. Sakumaha anjeunna sateuacanna nyebarkeun dua buku sanés anu anjeunna nyerat dina waktosna di sakola hukum.

Ti dinya, Tom Howard ngalegaan panalungtikan ka daérah anu langkung kompleks tina hukum féderal sareng mimiti nyebarkeun sareng nyarios dina sababaraha masalah anu aya hubunganna sareng industri ganja. Salaku pengacara di Peoria, Illinois, prakték na ganja diwates dugi ka taun 2018, nalika anjeunna ngamimitian saluran YouTube di dinya sareng nagara mimiti perarakan ka arah legalisasi Paké Dewasa.

Anjeun masih tiasa mendakan salinan buku anu anjeunna nyerat, tapi dikaluarkeun dina judul anu kirang skandal, di Amazon.

Dasar Barangan

Taun 2018, Tom Howard parantos ngalaksanakeun leuwih 100 ramalan hipotek komérsial sareng parantos ningali cukup litigation bank pikeun ngenal pola anu jero pisan.

Anjeunna tetep ngiringan tren di sektor sah sareng mimiti ningali sinergi tina téknologi sisan sareng litigation bank na.

Hasilna, anjeunna ngluncurkeun Collateral Base salaku sumberdaya pikeun pengusaha komérsial sareng kanggo nyorotkeun bentang anu kantos pikeun paripolah transaksi aman sareng hukum kauangan.

Tom Howard nyampur parangkat lunak sareng kaahlian hukum pikeun nyayogikeun waragad datar pikeun litigation bank komérsial, sareng nganggo data tina prakték pikeun neruskeun refactoring sareng pemurnian pelayanan jasa ka klien bank komunitas na.

Pengacara ganja dina média sosial

Tom Howard parantos diajar sareng ngaji kana kabutuhan hukum industri ganja ti saprak 2010. Anjeunna parantos sering nyebarkeun dina sababaraha masalah anu nyanghareup industri sareng ngawakilan lembaga kauangan sareng ganja dina industri anu anyar sareng rumit. Dina 2018, Tom Howard ngamimitian a YouTube Channel sareng ngaluncurkeun website ieu pikeun dilegakeun pangabisana pikeun nyambung sareng ngalayanan industri ganja.

Salami waktos luangna dina sababaraha taun mimiti ngalaksanakeun hukum, Tom Howard nalungtik sajarah sareng hukum kasus ngeunaan validitas hukum ganja bangsa. Anjeunna nyebarkeun novél hasil tina panilitian dina nami samaranna, Hoam Rogh. Sakumaha anjeunna sateuacanna nyebarkeun dua buku sanés anu anjeunna nyerat dina waktosna di sakola hukum.

Ti dinya, Tom Howard ngalegaan panalungtikan ka daérah anu langkung kompleks tina hukum féderal sareng mimiti nyebarkeun sareng nyarios dina sababaraha masalah anu aya hubunganna sareng industri ganja. Salaku pengacara di Peoria, Illinois, prakték na ganja diwates dugi ka taun 2018, nalika anjeunna ngamimitian saluran YouTube di dinya sareng nagara mimiti perarakan ka arah legalisasi Paké Dewasa.

Anjeun masih tiasa mendakan salinan buku anu anjeunna nyerat, tapi dikaluarkeun dina judul anu kirang skandal, di Amazon.

Taun 2013, Tom hoyong ngagentos jalma pikeun mésér a novel anu anjeunna nyerat dina taun 2010 ngeunaan hukum ganja sareng ngagaduhan ideu pikeun aplikasi advokasi politik. Anjeunna sareng investor ngawangun LLC sareng ngawangun aplikasi advokasi politik, Callologists

Anjeunna mimiti diajar nyalira ngode sareng kumaha parangkat lunak sareng internét jalan. Anjeunna parantos damel sareng berkolaborasi sareng tim-tim di sakumna dunya, ngembangkeun jaringan pangembang anu dipercaya yén anjeunna tiasa ngandelkeun kana arsiték sareng insinyur solusi parangkat lunak khusus di saluareun platform, salian ti elemen pamasaran sareng desain anu penting pisan sadayana usaha anu peryogi ayana online.

Saatos pivoting sareng diajar parangkat lunak sareng bisnis wéb salami sababaraha taun, Tom Howard nyiptakeun perusahaan téknologi anu nami Stumari pikeun ngabantosan desain, sapertos situs ieu, sareng ngawangun parangkat lunak anu sanés.

Dina musim semi 2016, Tom Howard badé ngamimitian nganggo pangaweruh perangkat lunak na pikeun latihan sah na. Aplikasi visa H-1B dugi ka méja na anjeunna terang yén éta tiasa disandi kusabab jinis data sareng volume aplikasi anu diperyogikeun standarisasi.

Anjeunna ngalakukeun sababaraha panalitian pikeun nangtukeun ukuran pasar sareng paménta pikeun solusi dumasar wéb pikeun nyalurkeun prosés usaha anu pas badé nyéwa bakat kaahlian téknis pangsaéna saalam dunya.

Kalayan data anu aya, Tom Howard balik deui ka tim anu anjeunna damel sareng Stumari sareng mimiti ngarancang solusi anyar pikeun masalah imigrasi perusahaan. Henteu ngan ukur visas kedah saluyu sareng aturan anu dirobih ti Dinas Pabeayaan sareng Imigrasi sareng Présidén anu ayeuna, tapi teras status anu ngagaduhan visa kedah dikelola pikeun salawasna patuh.

Kamajuan terus nepi ka poé ieu sareng ngabantosan masarakat sadar Impian Amérika maranéhanana.

Taun 2018, Tom Howard parantos ngalaksanakeun leuwih 100 ramalan hipotek komérsial sareng parantos ningali cukup litigation bank pikeun ngenal pola anu jero pisan.

Anjeunna tetep ngiringan tren di sektor sah sareng mimiti ningali sinergi tina téknologi sisan sareng litigation bank na.

Hasilna, anjeunna ngluncurkeun Collateral Base salaku sumberdaya pikeun pengusaha komérsial sareng kanggo nyorotkeun bentang anu kantos pikeun paripolah transaksi aman sareng hukum kauangan.

Tom Howard nyampur parangkat lunak sareng kaahlian hukum pikeun nyayogikeun waragad datar pikeun litigation bank komérsial, sareng nganggo data tina prakték pikeun neruskeun refactoring sareng pemurnian pelayanan jasa ka klien bank komunitas na.

Warta Industri Ganja

Warta Industri Ganja

Ngalanggan sareng kéngingkeun pangénggalna dina industri ganja. Ngawengku eusi éksklusif anu ngan ukur dibagi sareng palanggan.

Geus hasil ngalanggan!

bagikeun ieu